Ρώσικη μπλε

καλησπερα!!!!
γνωριζετε κατι για τα κληρονομικα προβληματα που εχουν οι ρωσικες?
δεν βρισκω πουθενα αρθρο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γενετικα προβληματα εννοεις;Γενικα δεν νομιζω να εχει,γιατι προκειται για σχετικα φυσικη φυλη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι γεννετικα προβληματα εννοω.
τι ακριβως εννοεις οταν λες φυσικη φυλη?οτι δεν εχει προκυψει απο διασταυρωσεις?
οποιαδηποτε πληροφορια σε σχεση με χαρακτηρα η ο,τι αλλο δεκτες:)

Φυσικη φυλη εννοω οτι δεν εχει παρεμβει πολυ ο ανθρωπος.Πληροφοριες θα βρεις πολλες στο site του CFA.

ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

γειά σε όλους!! Εν τέλει απ' ότι κατάλαβα δεν υπάρχει αξιόπιστο pet shop στην Αθήνα.....παρακαλώ αν κάποιος χαρίζει μπλέ ρώσικα γατάκια παρακαλώ παρακαλώ απαντήστε μου...ευχαριστωωώ

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καλημερα.
Ρωσικο γατακι να χαριζεται δε θα βρεις,καθοτι προκειται για καθαροαιμα γατακια εκτροφης.Παρολα αυτα θα βρεις πολλα ημιαιμα σε αυτο το χρωμα,και υπαρχει και εκτροφεας της φυλης,που θα τον βρεις στο site του ΕΟΓ.Ριξτε μια ματια κι εδω πριν αποκτησετε τη γατουλα σας,καλη τυχη!

καταλαβααα....ευχαριστω πολυ...και κατι αλλο που θα ηθελα να ρωτησω..εσεις εχετε γατες ετσι?ειστε ολη την ωρα στο σπιτι?θελω να πω..υπαρχει προβλημα αν καθονται καποιες ωρες μονες??

Μα φυσικα,ολοι λειπουμε,δεν ειμαστε ολη μερα με τις γατες μας.Απλα θα ηταν καλο να επιλεξετε μια φυλη που να μην ειναι ανθρωποκεντρικη,κι αν εχετε τη δυνατοτητα να εχετε δυο γατακια μαζι,για παρεα.Εγω ειχα τον Σειριο μου μονο του στην αρχη και ειδα απιστευτη αλλαγη οταν πηραμε τη Μόιρα.

εχετε καποια τετοια φυλη υποψην σας?

Εσεις ξερετε τι ψαχνετε,ριξτε μια ματια στα αρθρα σχετικα με τις φυλες,και αποφασιστε ποια ειναι αυτη που σας ταιριαζει.Αφου ομως δεν ειστε "φανατικη" θαυμαστρια καποιας φυλης,θα ηταν ισως καλη ιδεα να παρετε ενα αδεσποτο ημιαιμο γατακι που να ψαχνει για σπιτι,ανω των εξι μηνων ωστε να εχει διαμορφωσει χαρακτηρα και να ξερετε τι να περιμενετε και να μην χρειαζεται την ανθρωπινη παρουσια οσο ενα μωρο γατακι.;)

καλησπερα σε ολους!εχω μερικες αποριες..μολις απεκτησα εναν κουκλο καθαροαιμο ρωσο 3μηνων κ θα θελα να μαθω ποσο απαραιτητη ειναι η στειρωση..αν αποφασισω να μη το κανω θα μπορεσω να βρω"διαθεσιμη"θηλυκη??τον δικο μου δυσκολευτηκα αρκετα να το βρω..

καλησπερα σε ολους!εχω μερικες αποριες..μολις απεκτησα εναν κουκλο καθαροαιμο ρωσο 3μηνων κ θα θελα να μαθω ποσο απαραιτητη ειναι η στειρωση..αν αποφασισω να μη το κανω θα μπορεσω να βρω"διαθεσιμη"θηλυκη??τον δικο μου δυσκολευτηκα αρκετα να το βρω..

οπως καταλαβαινεις..ειναι αδυνατον να βρισκεις συνεχεια γατα για τον γατουλι σου..οποτε εχει..ορεξεις...και τα γατακια;;;τι θα γινονται;;;υπαρχει τεραστιο προβλημα με τις υιοθεσιες..υπαρχουν ΤΟΣΑ αδεσποτα που περιμενουν να υιοθετηθουν...:(..εννοειται βεβαια οτι ειναι απαραδεχτο να εχουμε γατα αστειρωτη μεσα στο σπιτι..και να βασανιζεται απο τις ορμονες και τις ορεξεις για αναπαραγωγη...η στειρωση ειναι το καλυτερο που εχεις να κανεις...και δεν θα βασανιζεται ο γατος..και δεν θα υπαρχει το προβλημα καθε φορα να βρισκεται γατα,,και τι θα γινουν τα μικρα..και επισης τον γλυτωνεις και απο τον καρκινο των ορχεων..που ειναι αρκετα διαδεδομενος σε μη στειρωμενα γατια..να ξερεις οτι τα ζωα δεν σκεφτονται οπως οι ανθρωποι..δεν θα παθουν ψυχικο τραλαλα οταν στειρωθουν..γιατι απλουστατα ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ..ουτε θα παθουν κανενα σοκ επειδη δεν θα γινουν γονεις..αυτα ειναι καθαρα ανθρωπινα χαρακτηριστικα...το μονο που θα παθει ο γατος ειναι..να μην βασανιζεται απο ορμες..καθε φορα που θα θελει γατα..:)

Καλημερα και καλωσηρθατε.
Ο γατουλης σας ειναι Breed;Σκεφτεστε να ασχοληθειτε με την εκτροφη;Ριξτε μια ματια εδω,ελπιζω να σας διαφωτισει.

Συνημμένα

Ένα ωραίο εκτροφείο ρωσσικων στην Ιταλία:
https://www.gattibludirussia.com

ευχαριστω!!ειναι breed κ η αληθεια ειναι πως κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου..οχι ακριβως"εκτροφη"απλα πιστευα πως το να βρεις σπιτακι για μια καθαροαιμη γατουλα θα ειναι σιγουρα πιο ευκολο..παρολαυτα δεν ειχα σκεφτει ποσο δυσκολη μπορει να ειναι η διαδικασια..ενα μεγαλο ευχαριστω για το κειμενο που μου στειλατε λοιπον:)κατι ακομα..τον γατουλη τον εχω δυο μερες τωρα κ οταν δε βρισκεται στην αγκαλια μου το μονο που κανει ειναι να με κυνηγαει κ να κλαιει ασταματητα:(θα σταματησει ποτε αυτο??χθες το βραδυ τον πηρα στο κρεβατι κ ενω γουργουριζε ξυπναγε καθε τοσο κ νιαουριζε παλι..

Σε τι ηλικια τον πηρατε απο τη μαμα του;Ισως του λειπει εκεινη και τα αδερφακια του ακομα.Ασχοληθειτε λιγο περισσοτερο μαζι του,και νομιζω οτι ειναι θεμα χρονου να συνηθισει τη νεα κατασταση.Βεβαια ιδανικο νομιζω θα ηταν να του παρετε ενα δευτερο...γατοσυγκατοικο για παρεουλα,εμενα αλλαξε πολυ η συμπεριφορα του πρωτου μου γατουλη οταν του φεραμε συντροφια.
Οσο για τη αναπαραγωγη,σιγουρα θα βρειτε πιο ευκολα σπιτι για μια καθαροαιμη γατουλα,εκτος ομως απο τα θεματα που πρεπει να φροντισετε και αναφερονται στο αρθρο,πρεπει να ειστε σιγουρη οτι οι ανθρωποι που θα την υιοθετησουν δεν θα τη δουν σαν πηγη κερδους και δεν θα τη χρησιμοποιησουν απλα για να βγαλουν χρηματα...οποτε νομιζω πως αν κανετε ολα οσα πρεπει να γινουν,δεν αξιζει να τα κανετε για μια γεννα μονο,απο την αλλη αν δεν κανετε οσα χρειαζονται ρισκαρετε την υγεια και την τυχη των μικρων σας...Εγω θα σας ελεγα να στειρωσετε το γατουλη σας.

ναι..δε νομιζω πως θα το αποφυγουμε αυτο τελικα..ο γατουλης γεννηθηκε 15/2 κ εγω τον παρελαβα πριν 2μερες..υποτιθεται πως για να τον παρουν απ τη μαμα του ηταν αρκετα μεγαλος..:worry:λιγα ακομα κ θα σταματησω να σας απασχολω..:redface:με τα νυχακια του τι να κανω??αν κ μικρα ειναι τοσο μυτερα..κανει διαρκως"βηματακια'πανω μου ακομα κ οταν κοιμομαστε κ με χει τσακισει..κ το αλλο..ενω πηγαινει στην τουαλετα του για τσισακια κλπ δε τα σκεπαζει ποτε..πως θα μπορουσα να του το μαθω αυτο???καλημερα...

Καλημερα.
Μην αγχωνεσαι,ο,τι θελεις ρωτα.;)
Τα γατακια φευγουν τριων μηνων απο τη μαμα και τη γατοοικογενεια τους.Μεχρι δυο μηνων χρειαζονται τη μαμα και τα αδερφια τους για να επιβιωσουν και να ισχυροποιηθει το ανοσοποιητικο τους,και τον τριτο μηνα της ζωης τους κοινωνικοποιουνται σωστα,καθως ειναι η πιο σημαντικη περιοδος για τη σταθεροποιηση του χαρακτηρα τους.Ετσι γινονται κοινωνικα και θαραλλεα γατακια,και μαθαινουν να δεχονται ερεθισματα οπως σκυλακια,παιδακια,θορυβους που θα υπαρχουν σε ενα σπιτι,χωρις να τρομαζουν ή να προσκολλουνται στον ιδιοκτητη τους υπερβολικα.Περισσοτερα μπορεις να δεις εδω.
Απο εκει και μερα,τα νυχακια μπορει να σου δειξει ο κτηνιατρος πως να τα κοβεις με εναν ειδικο νυχοκοπτη,δεν ειναι δυσκολο.Τα...παραγωγα της τουαλετας του δε νομιζω να αρχισει να τα σκεπαζει,ειναι θεμα συνηθειας.Αν σε βολευει καλυτερα,παρε μια κλειστη αμμολεκανη για να μειωσεις τις οσμες.;):)

ααα..κ το τελευταιο..εχω την αισθηση πως δεν"πλενεται"σωστα..μυριζει αρκετα οταν πηγαινει στην τουαλετα κ γενικα δεν τον βλεπω να γλυφεται συχνα..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back