Σακατεμένο ζώο απο στείρωση

Όταν αποφασίσεις να πάρεις γάτα και σου συμβεί κάτι ανάλογο, τότε μην τα κάνεις αυτά τα σοβαρά λάθη κι άσε τον πρώτο γιατρό να σου την πεθάνει. Άσε τα κηρύγματα και τα τραγούδια εκτός χορού, δεν ξέρεις πώς είναι να βλέπεις το ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ να είναι χάλια από αμέλεια ιατρού σε μια επέμβαση ρουτίνας.

Κορίτσι μου, εύχομαι να πάνε όλα καλά από δω και πέρα. Περαστικά σας. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τέτοια περιστατικά τα έχω ζήσει και σε δικούς μου ανθρώπους και πολύ περισσότερους σε ξένους. Εγώ δεν θα άλλαζα κτηνίατρο μέχρι να τελειώσει η περιπέτεια. Μιλάω σοβαρά και κάνεις επίκληση στο συναίσθημα. Άλλο να ζητήσεις την γνώμη άλλου κτηνίατρου παράλληλα κα άλλο να κόψεις τελείως τις επαφές με τον γιατρό που έκανε το χειρουργείο.

Δεύτερον η στείρωση είναι ένα χειρουργείο και σε όλα τα χειρουργία μπορούν να γίνουν επιπλοκές. Δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν επέμβαση ρουτίνας ούτε από τον χειρουργό ούτε από τον πελάτη.

Το λάθος του πρώτου κτηνιάτρου το ανέφερα και στο post μου και συμφωνώ. Δεν θεωρώ του άλλους δυο καλύτερους από τον πρώτον. Τους λόγους τους εξήγησα όποιος θέλει να ξαναδιαβάσει το post μου.

Το post έπρεπε να το γράψω γιατί διαστρεβλώθηκε αυτό που είπα.

Καλή ανάρρωση στη γατούλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα Γιωργο. ο τριτος γιατρος τον οποιο εμπιστευομαι απολυτα γνωριζει το τι φαρμακα εχει παρει η Μαλλου και μου εδωσε τν τριπλη αντιβιωση για να αποφυγουμε την περινιτιδα... εχω αλλη μια γατα σπιτι και δεν θα ηθελα να εχω κ δευτερο σοβαρα αρρωστο γατι. ολα αυτα που λες μπορει να ειναι σωστα αλλα δεν μπορουσα να κανω κατι αλλο κ εννοειται ακουγα οτι μου ελεγαν.. προσπαθω να κανω οτι καλυτερο μπορω..

Εύχομαι να πάνε όλα καλά με το γατάκι!!! έχω στενοχωρηθεί πολύ διαβάζοντας το θέμα...γιατί στη μνήμη μου έρχονται περιστατικά από περιστατικό υγείας που έζησα με τον άντρα μου. Δυστυχώς και εμείς για θέμα ρουτίνας μπήκαμε και κόντεψε να χάσει τη ζωή του (και ένας από τους λόγους ήταν ακριβώς αυτό που έπαθε το γατάκι...έραψε το ράμμα πάνω στο έντερο...:( όπως στο γατάκι....). Οταν μπλέκεις με θέματα υγείας δεν ξέρεις ποτέ τι θα σου προκύψει.
Και δυστυχώς και το θέμα της στείρωσης των ζώων που θεωρείται ρουτίνα για πολλούς, κακώς βέβαια, είναι και αυτό ένα σοβαρό θέμα, στο οποίο ένα ζώο μπορεί να έχει επιπλοκές. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις ώρες που περίμενα να πάρω από το ιατρείο την Τζίντζερ....εφιαλτική νύχτα πέρασα μέχρι να την πάρω αγκαλιά και να δω πως είναι καλά!
Κρίμα που οι γιατροί το έβαλαν σε τέτοια περιπέτεια υγείας....Εύχομαι το γατάκι να πηγαίνει καλύτερα και καλύτερα και να τελειώσει η περιπέτειά του εδώ. Να μας λες για την πορεία του...και εύχομαι γρήγορα να τρέχει...σαν τον άνεμο!!!:)

καλημερα Γιωργο. ο τριτος γιατρος τον οποιο εμπιστευομαι απολυτα γνωριζει το τι φαρμακα εχει παρει η Μαλλου και μου εδωσε τν τριπλη αντιβιωση για να αποφυγουμε την περινιτιδα... εχω αλλη μια γατα σπιτι και δεν θα ηθελα να εχω κ δευτερο σοβαρα αρρωστο γατι. ολα αυτα που λες μπορει να ειναι σωστα αλλα δεν μπορουσα να κανω κατι αλλο κ εννοειται ακουγα οτι μου ελεγαν.. προσπαθω να κανω οτι καλυτερο μπορω..

Δεν έχω καταλάβει...η περινίτιδα τι είναι; και κολλάει....;;
Μήπως εννοείς περιτονίτιδα...;;;
Αν είναι περιτονίτιδα "Η περιτονίτιδα είναι μια φλεγμονή του περιτοναίου, η ορώδης μεμβράνη που γραμμές μέρος της κοιλιακής κοιλότητας και σπλάχνα. Περιτονίτιδα μπορεί να είναι εντοπισμένο ή γενικευμένο, και μπορεί να προκληθεί από μόλυνση (συχνά λόγω της ρήξης του ένα κοίλο όργανο που μπορεί να συμβεί στο κοιλιακό τραύμα ή σκωληκοειδίτιδα) ή από μη λοιμώδη διαδικασία." αυτό κολλάει;

ναι περιτονιτιδα εννοουσα . επειδη ανοιξε τρυπα στην κοιλιτσα της απο απο τα εσωτερικα ραμματα που ειχαν ανοιξει φοβηθηκαμε μηπως μολυνθηκε... γιαυτο κ η τριπλη αντιβιωση για να προλαβουμε το μικροβιο...

στο ιντερνετ διαβασα για την λοιμωδη περιτονιτιδα που κολλαει με το σαλιο ουρα καταρροή απο μυτη. η περιτονιτιδα ειναι αλλο?? παντως πηρα τον γιατρο και μου ειπε οτι δεν υπαρχει λογος ανησυχίας κ να μην την εχω περιορισμενη εφοσον βγηκε αρνητικη.

Δεν ήξερα ότι η λοιμώδης περιτονίτιδα κολλάει...:( πω πω τι μπορεί να πάθει κανείς! το μικρούλι σου τι κάνει τώρα, είναι καλύτερα; πως το βλέπεις;

ναι κολλαει και ειναι και θανατηφορα.... η μικρη μου εφαγε κ το βραδυ κ τωρα το πρωι χωρις εμετους ευτηχως!! εκανε κ καναδυο βολτες στο σπιτι κ τωρα κοιμαται :) την βλεπω καλυτερα αλλα δεν θελω να χαιρομαι μην υποτροπιασει παλι... περιμενω να ενεργηθει κιολας ειναι πολυ σημαντικο για να καταλαβουμε οτι το εντερο λειτουργει σωστα...

οταν κανει κακακια της τοτε θα ηρεμησετε κι ολα θα πανε καλα,ευχομαι να μας πεις ευχαριστα μες στην ημερα,λενε πως πιανουν οι ευχες μου,μεσα απ τη καρδια μου λοιπον κι ολο ευχαριστα απο δω και περα!
τι μπορεις να παθεις ρε παιδι μου απο λαθος γιατρο,τραγικο ειναι,αλλα ολα καλα θα πανε,το πιστευω δε ξερω γιατι.;)

ωραία...αυτά είναι καλά νέα!! εύχομαι τώρα να ενεργηθεί και γρήγορα! :)

Αθηνά μου πως είναι το κοριτσάκι σου; Πως είναι η εικόνα της;

καλησπερα σε ολους! η μαλλου σημερα ειναι λιγο καλυτερα! χθες ετρωγε απο λιγο λιγο αλλα με ορεξη ανα 5 ωρες περιπου!! και τωρα το πρωι εφαγε :) τωρα της φτιαχνω ψαρακι βραστο να αλλαξει και λιγο γευση! ακομη δεν εχει ενεργηθει αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι θα παρει κανα δυο μερες! χθες εφαγε σωστα οποτε περιμενω σημερα η αυριο :)

άντε να αναζουπώσει το καημένο το κοριτσάκι σου γρήγορα!!!
πολύ ταλαιπωρία βρε παιδάκι μου...

Υπέροχα τα νέα!!! μπράβο! θα δεις όλα θα πάνε καλά!!

Ευτυχώς πάει καλύτερα!
Ειλικρινά, εύχομαι να γίνει περδίκι πολύ σύντομα και να είναι όπως πριν! :)

Mια χαρά θα πάνε όλα και μην ανησυχείς!
Και πάλι περαστικά! :flowers:ß

Πολύ καλά τα νέα σας! Από τη στιγμή που έχει όρεξη και τρώει, μου φαίνεται πως όλα βαίνουν πολύ καλά! :clapup:

Να σου ευχηθώ κι εγώ καλή τύχη και μακάρι οι ευχές όλων μας να ακουστούν :worry:. Μια αγκαλιά μεγάλη κι από μένα.

Όλα να πάνε καλά!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back