Σακατεμένο ζώο απο στείρωση

Αθηνά να τις χαίρεσαι τις κουκλίτσες σου και περαστικά να είναι όλα τράβηξες και εσύ λούκι μεγάλο παρακολουθούσα το θέμα σου αλλά τώρα βρήκα το κουράγιο να σου γράψω:redface:
σε ευχαριστω πολυ!! και εσυ να χαιρεσαι την δικια σου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στο λεπτό θέμα που λέγεται στείρωση η σωστή επιλογή γιατρού είναι σημαντικότατη. Εγώ τα έσκασα κανονικά στον δικό μου αλλά η Σούσι από την πρώτη μέρα στείρωσης ήταν περδίκι. Στειρώθηκε την Παρασκευή που μας πέρασε. Από την πρώτη στιγμή που γύρισε σπίτι έφαγε, ήπιε και έπαιξε με το κουκλάκι. Συνεχίζουμε να είμαστε ζωηρές και να γουργουρίζουμε α λ ύ π η τ α στη μαμά μας..:clapup::clapup:Συμβουλές για τριχόπτωση που βρίσκω?? Έχω πνιγεί στην τρίχα. Ακόμη και μέσα στον καφέ μου είναι. Φίλη μου αρνήθηκε να φάει στο σπίτι μας για να μην πάθει καρκίνο από τις τρίχες!!!!!!!!!!!!!:mad::mad:Καλά μαντέψατε..Έπαψε να είναι φίλη μου..Και μόνο η άγνοιά της με σόκαρε...Άκου καρκίνο......:eek:

καρκινο???? τι να πω... μα καρκινο???? εγω αυτο που κανω οταν πεφτει η τριχα τους ειναι να τις χτενιζω εστω κ με το ζορι... η μεγαλη δεν καθεται με τιποτα:D και μετα το χτενισμα με μια πετσετουλα υγρη παιρνω και τις υπολοιπες . αυτο το κανω στο μπαλκονι! και λιχουδιτσα μετα! και σκουπααααα ανα δυο μερες!! ειμαστε πολυ καλες φιλες με την σκουπα... :P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πως παει η μικρουλα μας????

Είναι καλά οι κούκλα???Πώς πάει??

Και πολύ πρωτότυπο το Μανταλένια για όνομα γατούλας!Μ'αρέσει..:)

καλημερα παιδια! αρχιζουμε καλυτερευουμε αισθητα μπορω να πω :clapup:. εχουμε κεφια για παιχνιδι λιγο βεβαια αλλα εχουμε! τρωμε κανονικα... καλομαθαμε στο ψαρι και να δω τι θα κανουμε :hmm: αρχισε τραβαει και τα ραμματα :mad:.. ευτυχως αυριο θα παμε στον γιατρο και μαλλον θα τα βγαλει! το μονο κακο ειναι οτι κανει διαρροια.. αλλα αυριο το πρωι θα λυθουν ολες οι αποριες μου!

:D:kissing::clapup::yahoo::inlove::inlove::baby::huglove:

Μπράβο, Αθηνά!!! :D
Επιτέλους, έχει αρχίσει να συνέρχεται για τα καλά η άμοιρη μετά την ταλαιπωρία που πέρασε! :)
Όλα καλά θα πάνε αύριο και με τον γιατρό. ;)

:D:clapup::vroum:

καλημερα παιδια! πηγαμε στον κτηνιατρο αλλες 10 μερες αντιβιωση... γιατι ακομη η κοιλιτσα της δεν ξεπρηστικε τελειως... το καλο ειναι οτι προλαβαμε την περιτονιτηδα και οτι εχει βρει τα κεφια της και τρωει. οποτε 10 μερες ακομη και βλεπουμε! ας ελπισουμε να ξεπρηστει και να ησυχασει το ζωο..

μπράβο σας! γρήγορη ανάρρωση λοιπόν, περαστικά και όλα θα πάνε πολύ καλά!! :D καλό φαγητό και ξεκούραση...δεν λένε στους ασθενείς;;)

Ολα καλα θα πανε!!!!:bigarmhug:bigarmhug

Μπραβο, ευχομαι καθε μερα να ειναι και καλυτερα.
Με το θεμα της διαρροιας τι σου ειπε; Πιθανον να την προκαλει η αντιβιωση και αν αυτη συνεχιστει για 10 μερες ακομη, θα ειναι ενα προβλημα.

Τι κουκλιά είναι αυτά βρε Αθηνά μου να σου ζήσουν. Και η Μανταλένα σου μοιάζει στον χαρακτήρα με τον Σίμπα μου 7,5 χρονών τον βλέπεις στο Αβαταρ, δεν θέλει πολλά πολλά , χάδια μόνο από μένα και όταν έρχεται αυτός όχι όταν πάω εγώ και το μυαλό του είναι συνέχεια στο φαί. Να φανταστείς τώρα του κάνω δίαιτα και υποφέρω που με κοιτάει συνέχεια στο στόμα και γλύφεται.Όταν δε δίνω λιχουδιές στα μικρά νιώθω απαίσια. Τεσπα έχει να κάνει και με την ηλικία γιατί στα νιάτα του έπαιζε συνέχεια αλλά τότε ήταν μόνος του ο καημένος και δεν είχε παρέα και όταν ήρθε ο Σμίγκολ ήταν ήδη μεγάλος και του έσπαγε τα νεύρα που ο μικρός έτρεχε πέρα δώθε και τον πείραζε. Πάντως χάρηκα πάρα πολύ που όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά με την μικρή σου. Συγχαρητήρια και στις δυο σας που το παλέψατε και τα καταφέρατε.

καλη αναρρωση και σε εσας!
ποσο εχει παιδευτει μ αυτη τη στειρωση η ψυχουλα αυτη?ομως ειναι δυνατη γατουλα και εχει θεληση και τα καταφερε!!!!!!!!!!!!
ενα μεγαλο φιλακι δως της κι απο μενα!

Τι κουκλιά είναι αυτά βρε Αθηνά μου να σου ζήσουν. Και η Μανταλένα σου μοιάζει στον χαρακτήρα με τον Σίμπα μου 7,5 χρονών τον βλέπεις στο Αβαταρ, δεν θέλει πολλά πολλά , χάδια μόνο από μένα και όταν έρχεται αυτός όχι όταν πάω εγώ και το μυαλό του είναι συνέχεια στο φαί. Να φανταστείς τώρα του κάνω δίαιτα και υποφέρω που με κοιτάει συνέχεια στο στόμα και γλύφεται.Όταν δε δίνω λιχουδιές στα μικρά νιώθω απαίσια. Τεσπα έχει να κάνει και με την ηλικία γιατί στα νιάτα του έπαιζε συνέχεια αλλά τότε ήταν μόνος του ο καημένος και δεν είχε παρέα και όταν ήρθε ο Σμίγκολ ήταν ήδη μεγάλος και του έσπαγε τα νεύρα που ο μικρός έτρεχε πέρα δώθε και τον πείραζε. Πάντως χάρηκα πάρα πολύ που όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά με την μικρή σου. Συγχαρητήρια και στις δυο σας που το παλέψατε και τα καταφέρατε.

πωπω πραγματικα οσα ειπες ειναι σαν να λες για την μανταλενα μου!!! ενταξει τελικα δεν ειναι η μονη.. :clapup::P και εμενα ετσι οταν ηταν μικρουλα ηταν πολυ ζωηρη... μεχρι και το χριστουγεννιατικο δεντρο εριξε ειχε φαει και ενα πεντοχιλιαρο...:D:P

παδια καλημερα! σας ευχαριστω ολους τοσο πολυ για την συμπαρασταση και καλα σας λογια! οποιος χρειαστει την βοηθεια μου σε οτιδηποτε και μπορω να την προσφερω μην διστασει να μου το ζητησει! η Μαλλου μου ευτυχως εχει ξαναβρει το παλιο καλο ζωηρο εαυτο της!! :clapup: τρωει κανονικα εκλεψε κ απο το φαγητο της μεγαλης τωρα το πρωι.. αρχισε να της ξανασπαει τα νευρα και να την κυνηγαει :clapup: βρηκε και ενα μπαλακι που ουτε εγω ηξερα που ηταν και επαιζε το πρωι! ξεπριστηκε και λιγο η κοιλιτσα απο εχθες... λογικα ειχε ερεθισει τα ραμματα που τα τραβουσε και γιαυτο πρηστηκε παλι πολυ.. ας ελπισουμε να περασει και απο μεσα το πρηξιμο...

Άντε να ηρεμήσεις κι εσύ λίγο από αυτόν τον εφιάλτη των τελευταίων ημερών. Μπράβο σου για την υπομονή σου, την στοργή και την απέραντη αγαπη σου.

ευτυχως αρχισε να καλυτερευει! σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια! απλα εκανα οτι μπορουσα για να γινει καλυτερα!

πωπω πραγματικα οσα ειπες ειναι σαν να λες για την μανταλενα μου!!! ενταξει τελικα δεν ειναι η μονη.. :clapup::P και εμενα ετσι οταν ηταν μικρουλα ηταν πολυ ζωηρη... μεχρι και το χριστουγεννιατικο δεντρο εριξε ειχε φαει και ενα πεντοχιλιαρο...:D:P
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: τα ευρώ πρόσεξε γιατί είναι πολύτιμα.

καλημερα σε ολους
το μαλουδακι ειναι μια χαρα εχει βρει τον εαυτο της.. τα νεα τα καινουργια τωρα... μαλλον ειναι σε κατασταση οιστρου απο εχθες...:worry::eek: μιλησα με τον γιατρο μας και του περιεγραψα τι κανει και μου ειπε οτι ειναι μαλλον αυτο.. οτι η δεν εχουν βγει οι ωοθηκες η μητρα οποτε και ειναι ετσι. αυτο που πρεπει να γινει ειναι στο μελλον σε 5-6 μηνες να ξανανοιχτει για να δουμε τι γινεται γιατι μπορει να παθει καρκινο η πυομητρα η αλλα χιλιαδυο... ξερει καποιος να μου πει πως κανουν οι θηλυκιες οταν ειναι σε οιστρο???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back