ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 14:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #41 07-08-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ ναι,πως δεν τη θυμάμαι,τόση έρευνα κάνατε να μας ταιριάζει η αποχρωση με το τρίχωμα!Μαίρη κάτσε να μας βρει μία ακομα η Γιούλη για τη Μόιρα,να ταιριάζουν ασορτί! Click για ανάπτυξη... Μπορεί να δανείζεται του Σείριου... θα ταιριάζει με τα μάτια της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 14:55 Η Fotini έγραψε: #42 07-08-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: πολύ κίνκι σε βρίσκω... τιγρέ, λεοπάρ, δερματίνη Click για ανάπτυξη... Με χάλασε ολίγον το χρώμα, αλλά σαν σχέδιο είναι ωραίο και βολικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 15:07 Η katerina10: #43 07-08-08 15:07 Πάντως για να απαντήσω κι εγώ...Η Ήλια δεν φάνηκε να μην μπορεί να περπατάει ότι έτρεχε σαν τρελή για να το βγάλει ναι οκ!Μιλάμε για 2 λεπτα της το φόρεσα.Εμείς έχουμε μικρό μπαλκονάκι αλλά την έχουμε δει ταρζάν και έτσι τα μέτρα θα πρέπει να είναι σκληρά και αμείλικτα..Ο οδηγός φτάνει ως και το περβάζει αν το στερεώσω στο δωμάτιο..Όταν πάμε όμως στο άλλο σπίτι μάλλον θα χρειαστώ καμια 15αρια μέτρα τόσο που είναι το μπαλκόνι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 15:22 Η mespairos: #44 07-08-08 15:22 δοκίμασες να της δώσεις κάποια λιχουδιά όσο έκανε τα παλαβά της? ηρέμησε μετά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 17:03 Η katerina10: #45 07-08-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: δοκίμασες να της δώσεις κάποια λιχουδιά όσο έκανε τα παλαβά της? ηρέμησε μετά? Click για ανάπτυξη... Λιχουδιά????Βασικά όχι!!!Εφαγα σοκ με τα κιλά τους και επειδή είναι και ζιλιάρικα και λιχουδιες σε στιλ κροκετες δεν βρίσκο αν είναι να τους δώσω πρέπει να τους δώσω κονσέρβα και πρέπει και στα δύο και αυτό είναι αδύνατον καθότι ο μάπας έχει γίνει ΓΑΤΑΡΟΣ!!!3 κιλά το ψυχουλάκι μου!!!Παιδιά πείτε μου για τις λιχουδιές πως λέγονται καμια μαρκα..Μία κονσερβα που έχω καιρό ακόμα δεν την έχω ανοίξει...Όσο για το αν ηρέμησε, την πήρα αγκαλίτσα την χαιδευα της εβγαζα ΄λίγο λίγο το σαμαράκι και όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 18:15 Η moukelis έγραψε: #46 07-08-08 18:15 Κατερινάκι σου έγραψα στο θρεντ της Γεωργίας για αυτή που του δίνω εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:25 Η mespairos: #47 07-08-08 20:25 εγώ τους πέρνω και κάτι στικάκια από τα λίντλ, τους αρέσουν πολύ αλλά τους δίνω πολύ λίγο γιατί δεν νομίζω να είναι και κάτι της προκοπής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:29 Η katerina10: #48 07-08-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: εγώ τους πέρνω και κάτι στικάκια από τα λίντλ, τους αρέσουν πολύ αλλά τους δίνω πολύ λίγο γιατί δεν νομίζω να είναι και κάτι της προκοπής Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου..Εχουμε δίπλα λιντλ δεν θα δυσκολευτώ να βρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:29 Η katerina10: #49 07-08-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατερινάκι σου έγραψα στο θρεντ της Γεωργίας για αυτή που του δίνω εγω... Click για ανάπτυξη... Ααααα οκ!!!Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:03 Η staman2 έγραψε: #50 07-08-08 23:03 Παιδιά έχω δοκιμάσει να φορέσω το σαμαράκι στην γατούλα μου. Είναι ακροβάτης (η μόνη από τα 3 γατιά που έχω). Της το φοράω κ φοβάται. Στην αρχή στέκεται ακίνητη κ όταν πλησιάζουμε δίπλα της νιαουρίζει με φόβο. Βέβαια την τελευταία φορά που της το έβαλα, ενω δεν κυκλοφορούσε κ πολύ στο μπαλκόνι, κ ενώ ήμουν μπροστά, άρχισε παρακαλώ με το σαμαράκι να σκαρφαλώνει στο πλέγμα του μπαλκονιού κ να προσπαθεί να το κατεβάσει για να βγε ι η μισή έξω κ να ρεμβάσει. Τί να κάνω? Μήπως να της το φοράω μέσα στο σπίτι για να το συνηθίσει? Φοβάμαι μην της σπάσω τα νεύρα. Οσο για λιχουδιές δεν πιάνουν γιατί είναι πολύ λιγόφαγη. Τελικά μάλλον θα πρέπει να ξεχάσω το μπαλκόνι εντελώς για τη συγκεκριμένη γατα? Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε ιδέες? Επειδή λείπω σε διακοπές κ μπαίνω από ιντερνετ καφέ ίσως δεν σας απαντήσω εγκαίρως.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:10 Η mespairos: #51 07-08-08 23:10 ναι θα της το φοράς μέσα στο σπίτι για λίγο χωρίς τον οδηγό, όταν ηρεμει θα της το βγάζεις, μόνο αφού το συνιθίσει θα βάλεις τον οδηγό αλλά δεν θα την δέσεις θα την αφήσεις να τον σέρνει μαζί της αφού εξηκιωθεί και αρχίσει να κινήτε και να παίζει τότε θα την δέσεις ή θα το κρατάς εσύ και πάλι θα περιμένεις να ηρεμίσει πριν της το βγάλης, να καταλάβει ότι δεν μπορεί να παλέβει και να φεύγει θα της αποσπάς την προσοχή με παιχνίδια αν δεν της αρέσουν οι λιχουδιές και όταν κάθεται καλά θα την επιβραβέβεις έστω και με χάδια και γλυκόλογα και θα την λύνεις υποτίθεται ότι έτσι θα μάθει και θα κάθεται φρόνιμα όμως ο οδηγός δε θα πρέπει να είναι ποτέ τόσο μακρής ώστε να της επιτρέπει να σκαρφαλώνει πάνω στα κάγκελα ή να κρέμετε έξω από το μπαλκόνι, με ένα΄ν τυχαίο θόρυβο μπορεί να τρομάξει, να πέσει και να κρεμαστεί από κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:23 Η staman2 έγραψε: #52 07-08-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: ναι θα της το φοράς μέσα στο σπίτι για λίγο χωρίς τον οδηγό, όταν ηρεμει θα της το βγάζεις, μόνο αφού το συνιθίσει θα βάλεις τον οδηγό αλλά δεν θα την δέσεις θα την αφήσεις να τον σέρνει μαζί της αφού εξηκιωθεί και αρχίσει να κινήτε και να παίζει τότε θα την δέσεις ή θα το κρατάς εσύ και πάλι θα περιμένεις να ηρεμίσει πριν της το βγάλης, να καταλάβει ότι δεν μπορεί να παλέβει και να φεύγει θα της αποσπάς την προσοχή με παιχνίδια αν δεν της αρέσουν οι λιχουδιές και όταν κάθεται καλά θα την επιβραβέβεις έστω και με χάδια και γλυκόλογα και θα την λύνεις υποτίθεται ότι έτσι θα μάθει και θα κάθεται φρόνιμα όμως ο οδηγός δε θα πρέπει να είναι ποτέ τόσο μακρής ώστε να της επιτρέπει να σκαρφαλώνει πάνω στα κάγκελα ή να κρέμετε έξω από το μπαλκόνι, με ένα΄ν τυχαίο θόρυβο μπορεί να τρομάξει, να πέσει και να κρεμαστεί από κάτω Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ που μου απάντησες αμέσως γιατί δεν θα μμείνω για πολύ ώρα στο ιντερνετ καφέ. Λοιπόν η κακομοίρα δεν προσπαθεί να το βγάλει. Απλά το φοβάται πολύ... Και στο μπαλκόνι σκαρφάλωσε γιατί είναι δυστυχώς πολύ μικρό σε πλάτος το μπαλκόνι μου. Μόνον 1 μέτρο. Σε μήκος είναι πολύ μεγάλο. Κσι δεν ξέρω τι να κάνω τελικά... Σ' ευχαριστώ πάντως. Αφου σκέφτηκα να πάρω ένα μεγάλο κλουβί για να την βάζω μέσα για λίγη ώρα να λιάζεται η καημενούλα... Τι να πω πια. Ο κτηνίατρος μου είπε πως οι γάτες έχουν την δική τους ισορροπία και συνήθως δεν πέφτουν παρά μόνον αμα μεγαλώσουν σε ηλικία που μειώνονται κάπως οι αντιδράσεις τους και βαραίνουν. Αλλά εγώ δεν εμπιστεύομαι. Είδαμε κ το ατύχημα της Αντζης. Και πάλι σ' ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:56 Η mespairos: #53 08-08-08 12:56 άμα το φοβάτε μη της το φοράς, άστο πρώτα εκεί που κοιμάτε χύμα για κάποιες μέρες ώστε να το συνηθίσει ή παίζε με αυτό μαζί της, να το σέρνεις στο πάτωμα με τον οδηγό του να το κινιγάει ώστε να εξηκιωθεί και να το δει σαν παιχνίδι και ως κάτι ευχάρηστο για το μήκος το δένεις στους 80 - 90 πόντους για να έχεις το κεφάλι σου ίσυχο, δεν είναι ανάγκη να τρέχει σε όλο το μπαλκόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 21:09 Η staman2 έγραψε: #54 08-08-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: άμα το φοβάτε μη της το φοράς, άστο πρώτα εκεί που κοιμάτε χύμα για κάποιες μέρες ώστε να το συνηθίσει ή παίζε με αυτό μαζί της, να το σέρνεις στο πάτωμα με τον οδηγό του να το κινιγάει ώστε να εξηκιωθεί και να το δει σαν παιχνίδι και ως κάτι ευχάρηστο για το μήκος το δένεις στους 80 - 90 πόντους για να έχεις το κεφάλι σου ίσυχο, δεν είναι ανάγκη να τρέχει σε όλο το μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... καλή η ιδέα σου να το χρησιμοποιήσω σαν παιχνίδι στην αρχή. Λοιπόν δεν το είχα σκεφτεί. Να γιατί είναι τοσο χρήσιμο να ανταλλάσσουμε απόψεις. Θα το δοκιμάσω. Εννοείται πως δεν το έχω τόσο μακρύ. Αλλά θα πρέπει να το αφήνω για λιγότερο από 70 πόντους κ να είμαι μαζί τελικά. Ευχαριστώ και πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 16:48 Η katerina10: #55 10-08-08 16:48 Πήγα στο πετ σοπ και ρώτησα..Πόσο χαζή γατομαμά μπορεί να είμαι και είχα κάνει κουβαράκι το ηλιακι μου για να μπει μέσα στις τρύπες από το σαμαράκι.Το δικό μου σαμαράκι της το φοράς στα 2 πόδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orangelo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Orangelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:11 Η Orangelo έγραψε: #56 10-08-08 21:11 Εγώ που έχω τον Οραντζέλο 1 έτους και τον Τουσάκο πιο μικρό,μπορώ να τους μάθω να περπατάνε με σαμαράκι και οδηγό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:21 Η moukelis έγραψε: #57 10-08-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Orangelo: Εγώ που έχω τον Οραντζέλο 1 έτους και τον Τουσάκο πιο μικρό,μπορώ να τους μάθω να περπατάνε με σαμαράκι και οδηγό? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν μπορεις να τους βγάζεις βόλτα με αυτό,αλλά νομιζω ότι με υπομονή μπορουν να μάθουν να το δέχονται,ώστε να μπορεις να τους αφηνεις στο μπαλκονι διχως φόβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:22 Η moukelis έγραψε: #58 10-08-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πήγα στο πετ σοπ και ρώτησα..Πόσο χαζή γατομαμά μπορεί να είμαι και είχα κάνει κουβαράκι το ηλιακι μου για να μπει μέσα στις τρύπες από το σαμαράκι.Το δικό μου σαμαράκι της το φοράς στα 2 πόδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις στα δύο ποδια Κατερινάκι;Φόρα της το και βάλε αμς μια φωτό να καταλάβουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η Catia έγραψε: #59 10-08-08 21:32 Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας. Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:34 Η moukelis έγραψε: #60 10-08-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας. Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είχαν δώσει ένα τέτοιο αλλά ήταν για σκυλάκια και δεν είχα ιδέα πως να το βάλω στον Σειριο.Αυτό που έχουμε τώρα του μίκρυνε του κοιλαρά,και λέω να δοκιμάσω αυτό που λες μια και το έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ιφιγενεια25 nasstazia katerina_022 Magnus manose dkat Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ ναι,πως δεν τη θυμάμαι,τόση έρευνα κάνατε να μας ταιριάζει η αποχρωση με το τρίχωμα!Μαίρη κάτσε να μας βρει μία ακομα η Γιούλη για τη Μόιρα,να ταιριάζουν ασορτί! Click για ανάπτυξη... Μπορεί να δανείζεται του Σείριου... θα ταιριάζει με τα μάτια της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 14:55 Η Fotini έγραψε: #42 07-08-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: πολύ κίνκι σε βρίσκω... τιγρέ, λεοπάρ, δερματίνη Click για ανάπτυξη... Με χάλασε ολίγον το χρώμα, αλλά σαν σχέδιο είναι ωραίο και βολικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 15:07 Η katerina10: #43 07-08-08 15:07 Πάντως για να απαντήσω κι εγώ...Η Ήλια δεν φάνηκε να μην μπορεί να περπατάει ότι έτρεχε σαν τρελή για να το βγάλει ναι οκ!Μιλάμε για 2 λεπτα της το φόρεσα.Εμείς έχουμε μικρό μπαλκονάκι αλλά την έχουμε δει ταρζάν και έτσι τα μέτρα θα πρέπει να είναι σκληρά και αμείλικτα..Ο οδηγός φτάνει ως και το περβάζει αν το στερεώσω στο δωμάτιο..Όταν πάμε όμως στο άλλο σπίτι μάλλον θα χρειαστώ καμια 15αρια μέτρα τόσο που είναι το μπαλκόνι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 15:22 Η mespairos: #44 07-08-08 15:22 δοκίμασες να της δώσεις κάποια λιχουδιά όσο έκανε τα παλαβά της? ηρέμησε μετά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 17:03 Η katerina10: #45 07-08-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: δοκίμασες να της δώσεις κάποια λιχουδιά όσο έκανε τα παλαβά της? ηρέμησε μετά? Click για ανάπτυξη... Λιχουδιά????Βασικά όχι!!!Εφαγα σοκ με τα κιλά τους και επειδή είναι και ζιλιάρικα και λιχουδιες σε στιλ κροκετες δεν βρίσκο αν είναι να τους δώσω πρέπει να τους δώσω κονσέρβα και πρέπει και στα δύο και αυτό είναι αδύνατον καθότι ο μάπας έχει γίνει ΓΑΤΑΡΟΣ!!!3 κιλά το ψυχουλάκι μου!!!Παιδιά πείτε μου για τις λιχουδιές πως λέγονται καμια μαρκα..Μία κονσερβα που έχω καιρό ακόμα δεν την έχω ανοίξει...Όσο για το αν ηρέμησε, την πήρα αγκαλίτσα την χαιδευα της εβγαζα ΄λίγο λίγο το σαμαράκι και όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 18:15 Η moukelis έγραψε: #46 07-08-08 18:15 Κατερινάκι σου έγραψα στο θρεντ της Γεωργίας για αυτή που του δίνω εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:25 Η mespairos: #47 07-08-08 20:25 εγώ τους πέρνω και κάτι στικάκια από τα λίντλ, τους αρέσουν πολύ αλλά τους δίνω πολύ λίγο γιατί δεν νομίζω να είναι και κάτι της προκοπής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:29 Η katerina10: #48 07-08-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: εγώ τους πέρνω και κάτι στικάκια από τα λίντλ, τους αρέσουν πολύ αλλά τους δίνω πολύ λίγο γιατί δεν νομίζω να είναι και κάτι της προκοπής Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου..Εχουμε δίπλα λιντλ δεν θα δυσκολευτώ να βρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:29 Η katerina10: #49 07-08-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατερινάκι σου έγραψα στο θρεντ της Γεωργίας για αυτή που του δίνω εγω... Click για ανάπτυξη... Ααααα οκ!!!Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:03 Η staman2 έγραψε: #50 07-08-08 23:03 Παιδιά έχω δοκιμάσει να φορέσω το σαμαράκι στην γατούλα μου. Είναι ακροβάτης (η μόνη από τα 3 γατιά που έχω). Της το φοράω κ φοβάται. Στην αρχή στέκεται ακίνητη κ όταν πλησιάζουμε δίπλα της νιαουρίζει με φόβο. Βέβαια την τελευταία φορά που της το έβαλα, ενω δεν κυκλοφορούσε κ πολύ στο μπαλκόνι, κ ενώ ήμουν μπροστά, άρχισε παρακαλώ με το σαμαράκι να σκαρφαλώνει στο πλέγμα του μπαλκονιού κ να προσπαθεί να το κατεβάσει για να βγε ι η μισή έξω κ να ρεμβάσει. Τί να κάνω? Μήπως να της το φοράω μέσα στο σπίτι για να το συνηθίσει? Φοβάμαι μην της σπάσω τα νεύρα. Οσο για λιχουδιές δεν πιάνουν γιατί είναι πολύ λιγόφαγη. Τελικά μάλλον θα πρέπει να ξεχάσω το μπαλκόνι εντελώς για τη συγκεκριμένη γατα? Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε ιδέες? Επειδή λείπω σε διακοπές κ μπαίνω από ιντερνετ καφέ ίσως δεν σας απαντήσω εγκαίρως.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:10 Η mespairos: #51 07-08-08 23:10 ναι θα της το φοράς μέσα στο σπίτι για λίγο χωρίς τον οδηγό, όταν ηρεμει θα της το βγάζεις, μόνο αφού το συνιθίσει θα βάλεις τον οδηγό αλλά δεν θα την δέσεις θα την αφήσεις να τον σέρνει μαζί της αφού εξηκιωθεί και αρχίσει να κινήτε και να παίζει τότε θα την δέσεις ή θα το κρατάς εσύ και πάλι θα περιμένεις να ηρεμίσει πριν της το βγάλης, να καταλάβει ότι δεν μπορεί να παλέβει και να φεύγει θα της αποσπάς την προσοχή με παιχνίδια αν δεν της αρέσουν οι λιχουδιές και όταν κάθεται καλά θα την επιβραβέβεις έστω και με χάδια και γλυκόλογα και θα την λύνεις υποτίθεται ότι έτσι θα μάθει και θα κάθεται φρόνιμα όμως ο οδηγός δε θα πρέπει να είναι ποτέ τόσο μακρής ώστε να της επιτρέπει να σκαρφαλώνει πάνω στα κάγκελα ή να κρέμετε έξω από το μπαλκόνι, με ένα΄ν τυχαίο θόρυβο μπορεί να τρομάξει, να πέσει και να κρεμαστεί από κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:23 Η staman2 έγραψε: #52 07-08-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: ναι θα της το φοράς μέσα στο σπίτι για λίγο χωρίς τον οδηγό, όταν ηρεμει θα της το βγάζεις, μόνο αφού το συνιθίσει θα βάλεις τον οδηγό αλλά δεν θα την δέσεις θα την αφήσεις να τον σέρνει μαζί της αφού εξηκιωθεί και αρχίσει να κινήτε και να παίζει τότε θα την δέσεις ή θα το κρατάς εσύ και πάλι θα περιμένεις να ηρεμίσει πριν της το βγάλης, να καταλάβει ότι δεν μπορεί να παλέβει και να φεύγει θα της αποσπάς την προσοχή με παιχνίδια αν δεν της αρέσουν οι λιχουδιές και όταν κάθεται καλά θα την επιβραβέβεις έστω και με χάδια και γλυκόλογα και θα την λύνεις υποτίθεται ότι έτσι θα μάθει και θα κάθεται φρόνιμα όμως ο οδηγός δε θα πρέπει να είναι ποτέ τόσο μακρής ώστε να της επιτρέπει να σκαρφαλώνει πάνω στα κάγκελα ή να κρέμετε έξω από το μπαλκόνι, με ένα΄ν τυχαίο θόρυβο μπορεί να τρομάξει, να πέσει και να κρεμαστεί από κάτω Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ που μου απάντησες αμέσως γιατί δεν θα μμείνω για πολύ ώρα στο ιντερνετ καφέ. Λοιπόν η κακομοίρα δεν προσπαθεί να το βγάλει. Απλά το φοβάται πολύ... Και στο μπαλκόνι σκαρφάλωσε γιατί είναι δυστυχώς πολύ μικρό σε πλάτος το μπαλκόνι μου. Μόνον 1 μέτρο. Σε μήκος είναι πολύ μεγάλο. Κσι δεν ξέρω τι να κάνω τελικά... Σ' ευχαριστώ πάντως. Αφου σκέφτηκα να πάρω ένα μεγάλο κλουβί για να την βάζω μέσα για λίγη ώρα να λιάζεται η καημενούλα... Τι να πω πια. Ο κτηνίατρος μου είπε πως οι γάτες έχουν την δική τους ισορροπία και συνήθως δεν πέφτουν παρά μόνον αμα μεγαλώσουν σε ηλικία που μειώνονται κάπως οι αντιδράσεις τους και βαραίνουν. Αλλά εγώ δεν εμπιστεύομαι. Είδαμε κ το ατύχημα της Αντζης. Και πάλι σ' ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:56 Η mespairos: #53 08-08-08 12:56 άμα το φοβάτε μη της το φοράς, άστο πρώτα εκεί που κοιμάτε χύμα για κάποιες μέρες ώστε να το συνηθίσει ή παίζε με αυτό μαζί της, να το σέρνεις στο πάτωμα με τον οδηγό του να το κινιγάει ώστε να εξηκιωθεί και να το δει σαν παιχνίδι και ως κάτι ευχάρηστο για το μήκος το δένεις στους 80 - 90 πόντους για να έχεις το κεφάλι σου ίσυχο, δεν είναι ανάγκη να τρέχει σε όλο το μπαλκόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 21:09 Η staman2 έγραψε: #54 08-08-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: άμα το φοβάτε μη της το φοράς, άστο πρώτα εκεί που κοιμάτε χύμα για κάποιες μέρες ώστε να το συνηθίσει ή παίζε με αυτό μαζί της, να το σέρνεις στο πάτωμα με τον οδηγό του να το κινιγάει ώστε να εξηκιωθεί και να το δει σαν παιχνίδι και ως κάτι ευχάρηστο για το μήκος το δένεις στους 80 - 90 πόντους για να έχεις το κεφάλι σου ίσυχο, δεν είναι ανάγκη να τρέχει σε όλο το μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... καλή η ιδέα σου να το χρησιμοποιήσω σαν παιχνίδι στην αρχή. Λοιπόν δεν το είχα σκεφτεί. Να γιατί είναι τοσο χρήσιμο να ανταλλάσσουμε απόψεις. Θα το δοκιμάσω. Εννοείται πως δεν το έχω τόσο μακρύ. Αλλά θα πρέπει να το αφήνω για λιγότερο από 70 πόντους κ να είμαι μαζί τελικά. Ευχαριστώ και πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 16:48 Η katerina10: #55 10-08-08 16:48 Πήγα στο πετ σοπ και ρώτησα..Πόσο χαζή γατομαμά μπορεί να είμαι και είχα κάνει κουβαράκι το ηλιακι μου για να μπει μέσα στις τρύπες από το σαμαράκι.Το δικό μου σαμαράκι της το φοράς στα 2 πόδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orangelo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Orangelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:11 Η Orangelo έγραψε: #56 10-08-08 21:11 Εγώ που έχω τον Οραντζέλο 1 έτους και τον Τουσάκο πιο μικρό,μπορώ να τους μάθω να περπατάνε με σαμαράκι και οδηγό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:21 Η moukelis έγραψε: #57 10-08-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Orangelo: Εγώ που έχω τον Οραντζέλο 1 έτους και τον Τουσάκο πιο μικρό,μπορώ να τους μάθω να περπατάνε με σαμαράκι και οδηγό? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν μπορεις να τους βγάζεις βόλτα με αυτό,αλλά νομιζω ότι με υπομονή μπορουν να μάθουν να το δέχονται,ώστε να μπορεις να τους αφηνεις στο μπαλκονι διχως φόβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:22 Η moukelis έγραψε: #58 10-08-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πήγα στο πετ σοπ και ρώτησα..Πόσο χαζή γατομαμά μπορεί να είμαι και είχα κάνει κουβαράκι το ηλιακι μου για να μπει μέσα στις τρύπες από το σαμαράκι.Το δικό μου σαμαράκι της το φοράς στα 2 πόδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις στα δύο ποδια Κατερινάκι;Φόρα της το και βάλε αμς μια φωτό να καταλάβουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η Catia έγραψε: #59 10-08-08 21:32 Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας. Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:34 Η moukelis έγραψε: #60 10-08-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας. Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είχαν δώσει ένα τέτοιο αλλά ήταν για σκυλάκια και δεν είχα ιδέα πως να το βάλω στον Σειριο.Αυτό που έχουμε τώρα του μίκρυνε του κοιλαρά,και λέω να δοκιμάσω αυτό που λες μια και το έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ιφιγενεια25 nasstazia katerina_022 Magnus manose dkat Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mespairos: πολύ κίνκι σε βρίσκω... τιγρέ, λεοπάρ, δερματίνη Click για ανάπτυξη... Με χάλασε ολίγον το χρώμα, αλλά σαν σχέδιο είναι ωραίο και βολικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 15:07 Η katerina10: #43 07-08-08 15:07 Πάντως για να απαντήσω κι εγώ...Η Ήλια δεν φάνηκε να μην μπορεί να περπατάει ότι έτρεχε σαν τρελή για να το βγάλει ναι οκ!Μιλάμε για 2 λεπτα της το φόρεσα.Εμείς έχουμε μικρό μπαλκονάκι αλλά την έχουμε δει ταρζάν και έτσι τα μέτρα θα πρέπει να είναι σκληρά και αμείλικτα..Ο οδηγός φτάνει ως και το περβάζει αν το στερεώσω στο δωμάτιο..Όταν πάμε όμως στο άλλο σπίτι μάλλον θα χρειαστώ καμια 15αρια μέτρα τόσο που είναι το μπαλκόνι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 15:22 Η mespairos: #44 07-08-08 15:22 δοκίμασες να της δώσεις κάποια λιχουδιά όσο έκανε τα παλαβά της? ηρέμησε μετά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 17:03 Η katerina10: #45 07-08-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: δοκίμασες να της δώσεις κάποια λιχουδιά όσο έκανε τα παλαβά της? ηρέμησε μετά? Click για ανάπτυξη... Λιχουδιά????Βασικά όχι!!!Εφαγα σοκ με τα κιλά τους και επειδή είναι και ζιλιάρικα και λιχουδιες σε στιλ κροκετες δεν βρίσκο αν είναι να τους δώσω πρέπει να τους δώσω κονσέρβα και πρέπει και στα δύο και αυτό είναι αδύνατον καθότι ο μάπας έχει γίνει ΓΑΤΑΡΟΣ!!!3 κιλά το ψυχουλάκι μου!!!Παιδιά πείτε μου για τις λιχουδιές πως λέγονται καμια μαρκα..Μία κονσερβα που έχω καιρό ακόμα δεν την έχω ανοίξει...Όσο για το αν ηρέμησε, την πήρα αγκαλίτσα την χαιδευα της εβγαζα ΄λίγο λίγο το σαμαράκι και όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 18:15 Η moukelis έγραψε: #46 07-08-08 18:15 Κατερινάκι σου έγραψα στο θρεντ της Γεωργίας για αυτή που του δίνω εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:25 Η mespairos: #47 07-08-08 20:25 εγώ τους πέρνω και κάτι στικάκια από τα λίντλ, τους αρέσουν πολύ αλλά τους δίνω πολύ λίγο γιατί δεν νομίζω να είναι και κάτι της προκοπής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:29 Η katerina10: #48 07-08-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: εγώ τους πέρνω και κάτι στικάκια από τα λίντλ, τους αρέσουν πολύ αλλά τους δίνω πολύ λίγο γιατί δεν νομίζω να είναι και κάτι της προκοπής Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου..Εχουμε δίπλα λιντλ δεν θα δυσκολευτώ να βρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:29 Η katerina10: #49 07-08-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατερινάκι σου έγραψα στο θρεντ της Γεωργίας για αυτή που του δίνω εγω... Click για ανάπτυξη... Ααααα οκ!!!Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:03 Η staman2 έγραψε: #50 07-08-08 23:03 Παιδιά έχω δοκιμάσει να φορέσω το σαμαράκι στην γατούλα μου. Είναι ακροβάτης (η μόνη από τα 3 γατιά που έχω). Της το φοράω κ φοβάται. Στην αρχή στέκεται ακίνητη κ όταν πλησιάζουμε δίπλα της νιαουρίζει με φόβο. Βέβαια την τελευταία φορά που της το έβαλα, ενω δεν κυκλοφορούσε κ πολύ στο μπαλκόνι, κ ενώ ήμουν μπροστά, άρχισε παρακαλώ με το σαμαράκι να σκαρφαλώνει στο πλέγμα του μπαλκονιού κ να προσπαθεί να το κατεβάσει για να βγε ι η μισή έξω κ να ρεμβάσει. Τί να κάνω? Μήπως να της το φοράω μέσα στο σπίτι για να το συνηθίσει? Φοβάμαι μην της σπάσω τα νεύρα. Οσο για λιχουδιές δεν πιάνουν γιατί είναι πολύ λιγόφαγη. Τελικά μάλλον θα πρέπει να ξεχάσω το μπαλκόνι εντελώς για τη συγκεκριμένη γατα? Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε ιδέες? Επειδή λείπω σε διακοπές κ μπαίνω από ιντερνετ καφέ ίσως δεν σας απαντήσω εγκαίρως.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:10 Η mespairos: #51 07-08-08 23:10 ναι θα της το φοράς μέσα στο σπίτι για λίγο χωρίς τον οδηγό, όταν ηρεμει θα της το βγάζεις, μόνο αφού το συνιθίσει θα βάλεις τον οδηγό αλλά δεν θα την δέσεις θα την αφήσεις να τον σέρνει μαζί της αφού εξηκιωθεί και αρχίσει να κινήτε και να παίζει τότε θα την δέσεις ή θα το κρατάς εσύ και πάλι θα περιμένεις να ηρεμίσει πριν της το βγάλης, να καταλάβει ότι δεν μπορεί να παλέβει και να φεύγει θα της αποσπάς την προσοχή με παιχνίδια αν δεν της αρέσουν οι λιχουδιές και όταν κάθεται καλά θα την επιβραβέβεις έστω και με χάδια και γλυκόλογα και θα την λύνεις υποτίθεται ότι έτσι θα μάθει και θα κάθεται φρόνιμα όμως ο οδηγός δε θα πρέπει να είναι ποτέ τόσο μακρής ώστε να της επιτρέπει να σκαρφαλώνει πάνω στα κάγκελα ή να κρέμετε έξω από το μπαλκόνι, με ένα΄ν τυχαίο θόρυβο μπορεί να τρομάξει, να πέσει και να κρεμαστεί από κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:23 Η staman2 έγραψε: #52 07-08-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: ναι θα της το φοράς μέσα στο σπίτι για λίγο χωρίς τον οδηγό, όταν ηρεμει θα της το βγάζεις, μόνο αφού το συνιθίσει θα βάλεις τον οδηγό αλλά δεν θα την δέσεις θα την αφήσεις να τον σέρνει μαζί της αφού εξηκιωθεί και αρχίσει να κινήτε και να παίζει τότε θα την δέσεις ή θα το κρατάς εσύ και πάλι θα περιμένεις να ηρεμίσει πριν της το βγάλης, να καταλάβει ότι δεν μπορεί να παλέβει και να φεύγει θα της αποσπάς την προσοχή με παιχνίδια αν δεν της αρέσουν οι λιχουδιές και όταν κάθεται καλά θα την επιβραβέβεις έστω και με χάδια και γλυκόλογα και θα την λύνεις υποτίθεται ότι έτσι θα μάθει και θα κάθεται φρόνιμα όμως ο οδηγός δε θα πρέπει να είναι ποτέ τόσο μακρής ώστε να της επιτρέπει να σκαρφαλώνει πάνω στα κάγκελα ή να κρέμετε έξω από το μπαλκόνι, με ένα΄ν τυχαίο θόρυβο μπορεί να τρομάξει, να πέσει και να κρεμαστεί από κάτω Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ που μου απάντησες αμέσως γιατί δεν θα μμείνω για πολύ ώρα στο ιντερνετ καφέ. Λοιπόν η κακομοίρα δεν προσπαθεί να το βγάλει. Απλά το φοβάται πολύ... Και στο μπαλκόνι σκαρφάλωσε γιατί είναι δυστυχώς πολύ μικρό σε πλάτος το μπαλκόνι μου. Μόνον 1 μέτρο. Σε μήκος είναι πολύ μεγάλο. Κσι δεν ξέρω τι να κάνω τελικά... Σ' ευχαριστώ πάντως. Αφου σκέφτηκα να πάρω ένα μεγάλο κλουβί για να την βάζω μέσα για λίγη ώρα να λιάζεται η καημενούλα... Τι να πω πια. Ο κτηνίατρος μου είπε πως οι γάτες έχουν την δική τους ισορροπία και συνήθως δεν πέφτουν παρά μόνον αμα μεγαλώσουν σε ηλικία που μειώνονται κάπως οι αντιδράσεις τους και βαραίνουν. Αλλά εγώ δεν εμπιστεύομαι. Είδαμε κ το ατύχημα της Αντζης. Και πάλι σ' ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:56 Η mespairos: #53 08-08-08 12:56 άμα το φοβάτε μη της το φοράς, άστο πρώτα εκεί που κοιμάτε χύμα για κάποιες μέρες ώστε να το συνηθίσει ή παίζε με αυτό μαζί της, να το σέρνεις στο πάτωμα με τον οδηγό του να το κινιγάει ώστε να εξηκιωθεί και να το δει σαν παιχνίδι και ως κάτι ευχάρηστο για το μήκος το δένεις στους 80 - 90 πόντους για να έχεις το κεφάλι σου ίσυχο, δεν είναι ανάγκη να τρέχει σε όλο το μπαλκόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 21:09 Η staman2 έγραψε: #54 08-08-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: άμα το φοβάτε μη της το φοράς, άστο πρώτα εκεί που κοιμάτε χύμα για κάποιες μέρες ώστε να το συνηθίσει ή παίζε με αυτό μαζί της, να το σέρνεις στο πάτωμα με τον οδηγό του να το κινιγάει ώστε να εξηκιωθεί και να το δει σαν παιχνίδι και ως κάτι ευχάρηστο για το μήκος το δένεις στους 80 - 90 πόντους για να έχεις το κεφάλι σου ίσυχο, δεν είναι ανάγκη να τρέχει σε όλο το μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... καλή η ιδέα σου να το χρησιμοποιήσω σαν παιχνίδι στην αρχή. Λοιπόν δεν το είχα σκεφτεί. Να γιατί είναι τοσο χρήσιμο να ανταλλάσσουμε απόψεις. Θα το δοκιμάσω. Εννοείται πως δεν το έχω τόσο μακρύ. Αλλά θα πρέπει να το αφήνω για λιγότερο από 70 πόντους κ να είμαι μαζί τελικά. Ευχαριστώ και πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 16:48 Η katerina10: #55 10-08-08 16:48 Πήγα στο πετ σοπ και ρώτησα..Πόσο χαζή γατομαμά μπορεί να είμαι και είχα κάνει κουβαράκι το ηλιακι μου για να μπει μέσα στις τρύπες από το σαμαράκι.Το δικό μου σαμαράκι της το φοράς στα 2 πόδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orangelo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Orangelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:11 Η Orangelo έγραψε: #56 10-08-08 21:11 Εγώ που έχω τον Οραντζέλο 1 έτους και τον Τουσάκο πιο μικρό,μπορώ να τους μάθω να περπατάνε με σαμαράκι και οδηγό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:21 Η moukelis έγραψε: #57 10-08-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Orangelo: Εγώ που έχω τον Οραντζέλο 1 έτους και τον Τουσάκο πιο μικρό,μπορώ να τους μάθω να περπατάνε με σαμαράκι και οδηγό? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν μπορεις να τους βγάζεις βόλτα με αυτό,αλλά νομιζω ότι με υπομονή μπορουν να μάθουν να το δέχονται,ώστε να μπορεις να τους αφηνεις στο μπαλκονι διχως φόβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:22 Η moukelis έγραψε: #58 10-08-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πήγα στο πετ σοπ και ρώτησα..Πόσο χαζή γατομαμά μπορεί να είμαι και είχα κάνει κουβαράκι το ηλιακι μου για να μπει μέσα στις τρύπες από το σαμαράκι.Το δικό μου σαμαράκι της το φοράς στα 2 πόδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις στα δύο ποδια Κατερινάκι;Φόρα της το και βάλε αμς μια φωτό να καταλάβουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η Catia έγραψε: #59 10-08-08 21:32 Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας. Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:34 Η moukelis έγραψε: #60 10-08-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας. Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είχαν δώσει ένα τέτοιο αλλά ήταν για σκυλάκια και δεν είχα ιδέα πως να το βάλω στον Σειριο.Αυτό που έχουμε τώρα του μίκρυνε του κοιλαρά,και λέω να δοκιμάσω αυτό που λες μια και το έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ιφιγενεια25 nasstazia katerina_022 Magnus manose dkat Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως για να απαντήσω κι εγώ...Η Ήλια δεν φάνηκε να μην μπορεί να περπατάει ότι έτρεχε σαν τρελή για να το βγάλει ναι οκ!Μιλάμε για 2 λεπτα της το φόρεσα.Εμείς έχουμε μικρό μπαλκονάκι αλλά την έχουμε δει ταρζάν και έτσι τα μέτρα θα πρέπει να είναι σκληρά και αμείλικτα..Ο οδηγός φτάνει ως και το περβάζει αν το στερεώσω στο δωμάτιο..Όταν πάμε όμως στο άλλο σπίτι μάλλον θα χρειαστώ καμια 15αρια μέτρα τόσο που είναι το μπαλκόνι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 15:22 Η mespairos: #44 07-08-08 15:22 δοκίμασες να της δώσεις κάποια λιχουδιά όσο έκανε τα παλαβά της? ηρέμησε μετά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 17:03 Η katerina10: #45 07-08-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: δοκίμασες να της δώσεις κάποια λιχουδιά όσο έκανε τα παλαβά της? ηρέμησε μετά? Click για ανάπτυξη... Λιχουδιά????Βασικά όχι!!!Εφαγα σοκ με τα κιλά τους και επειδή είναι και ζιλιάρικα και λιχουδιες σε στιλ κροκετες δεν βρίσκο αν είναι να τους δώσω πρέπει να τους δώσω κονσέρβα και πρέπει και στα δύο και αυτό είναι αδύνατον καθότι ο μάπας έχει γίνει ΓΑΤΑΡΟΣ!!!3 κιλά το ψυχουλάκι μου!!!Παιδιά πείτε μου για τις λιχουδιές πως λέγονται καμια μαρκα..Μία κονσερβα που έχω καιρό ακόμα δεν την έχω ανοίξει...Όσο για το αν ηρέμησε, την πήρα αγκαλίτσα την χαιδευα της εβγαζα ΄λίγο λίγο το σαμαράκι και όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 18:15 Η moukelis έγραψε: #46 07-08-08 18:15 Κατερινάκι σου έγραψα στο θρεντ της Γεωργίας για αυτή που του δίνω εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:25 Η mespairos: #47 07-08-08 20:25 εγώ τους πέρνω και κάτι στικάκια από τα λίντλ, τους αρέσουν πολύ αλλά τους δίνω πολύ λίγο γιατί δεν νομίζω να είναι και κάτι της προκοπής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:29 Η katerina10: #48 07-08-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: εγώ τους πέρνω και κάτι στικάκια από τα λίντλ, τους αρέσουν πολύ αλλά τους δίνω πολύ λίγο γιατί δεν νομίζω να είναι και κάτι της προκοπής Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου..Εχουμε δίπλα λιντλ δεν θα δυσκολευτώ να βρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:29 Η katerina10: #49 07-08-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατερινάκι σου έγραψα στο θρεντ της Γεωργίας για αυτή που του δίνω εγω... Click για ανάπτυξη... Ααααα οκ!!!Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:03 Η staman2 έγραψε: #50 07-08-08 23:03 Παιδιά έχω δοκιμάσει να φορέσω το σαμαράκι στην γατούλα μου. Είναι ακροβάτης (η μόνη από τα 3 γατιά που έχω). Της το φοράω κ φοβάται. Στην αρχή στέκεται ακίνητη κ όταν πλησιάζουμε δίπλα της νιαουρίζει με φόβο. Βέβαια την τελευταία φορά που της το έβαλα, ενω δεν κυκλοφορούσε κ πολύ στο μπαλκόνι, κ ενώ ήμουν μπροστά, άρχισε παρακαλώ με το σαμαράκι να σκαρφαλώνει στο πλέγμα του μπαλκονιού κ να προσπαθεί να το κατεβάσει για να βγε ι η μισή έξω κ να ρεμβάσει. Τί να κάνω? Μήπως να της το φοράω μέσα στο σπίτι για να το συνηθίσει? Φοβάμαι μην της σπάσω τα νεύρα. Οσο για λιχουδιές δεν πιάνουν γιατί είναι πολύ λιγόφαγη. Τελικά μάλλον θα πρέπει να ξεχάσω το μπαλκόνι εντελώς για τη συγκεκριμένη γατα? Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε ιδέες? Επειδή λείπω σε διακοπές κ μπαίνω από ιντερνετ καφέ ίσως δεν σας απαντήσω εγκαίρως.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:10 Η mespairos: #51 07-08-08 23:10 ναι θα της το φοράς μέσα στο σπίτι για λίγο χωρίς τον οδηγό, όταν ηρεμει θα της το βγάζεις, μόνο αφού το συνιθίσει θα βάλεις τον οδηγό αλλά δεν θα την δέσεις θα την αφήσεις να τον σέρνει μαζί της αφού εξηκιωθεί και αρχίσει να κινήτε και να παίζει τότε θα την δέσεις ή θα το κρατάς εσύ και πάλι θα περιμένεις να ηρεμίσει πριν της το βγάλης, να καταλάβει ότι δεν μπορεί να παλέβει και να φεύγει θα της αποσπάς την προσοχή με παιχνίδια αν δεν της αρέσουν οι λιχουδιές και όταν κάθεται καλά θα την επιβραβέβεις έστω και με χάδια και γλυκόλογα και θα την λύνεις υποτίθεται ότι έτσι θα μάθει και θα κάθεται φρόνιμα όμως ο οδηγός δε θα πρέπει να είναι ποτέ τόσο μακρής ώστε να της επιτρέπει να σκαρφαλώνει πάνω στα κάγκελα ή να κρέμετε έξω από το μπαλκόνι, με ένα΄ν τυχαίο θόρυβο μπορεί να τρομάξει, να πέσει και να κρεμαστεί από κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:23 Η staman2 έγραψε: #52 07-08-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: ναι θα της το φοράς μέσα στο σπίτι για λίγο χωρίς τον οδηγό, όταν ηρεμει θα της το βγάζεις, μόνο αφού το συνιθίσει θα βάλεις τον οδηγό αλλά δεν θα την δέσεις θα την αφήσεις να τον σέρνει μαζί της αφού εξηκιωθεί και αρχίσει να κινήτε και να παίζει τότε θα την δέσεις ή θα το κρατάς εσύ και πάλι θα περιμένεις να ηρεμίσει πριν της το βγάλης, να καταλάβει ότι δεν μπορεί να παλέβει και να φεύγει θα της αποσπάς την προσοχή με παιχνίδια αν δεν της αρέσουν οι λιχουδιές και όταν κάθεται καλά θα την επιβραβέβεις έστω και με χάδια και γλυκόλογα και θα την λύνεις υποτίθεται ότι έτσι θα μάθει και θα κάθεται φρόνιμα όμως ο οδηγός δε θα πρέπει να είναι ποτέ τόσο μακρής ώστε να της επιτρέπει να σκαρφαλώνει πάνω στα κάγκελα ή να κρέμετε έξω από το μπαλκόνι, με ένα΄ν τυχαίο θόρυβο μπορεί να τρομάξει, να πέσει και να κρεμαστεί από κάτω Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ που μου απάντησες αμέσως γιατί δεν θα μμείνω για πολύ ώρα στο ιντερνετ καφέ. Λοιπόν η κακομοίρα δεν προσπαθεί να το βγάλει. Απλά το φοβάται πολύ... Και στο μπαλκόνι σκαρφάλωσε γιατί είναι δυστυχώς πολύ μικρό σε πλάτος το μπαλκόνι μου. Μόνον 1 μέτρο. Σε μήκος είναι πολύ μεγάλο. Κσι δεν ξέρω τι να κάνω τελικά... Σ' ευχαριστώ πάντως. Αφου σκέφτηκα να πάρω ένα μεγάλο κλουβί για να την βάζω μέσα για λίγη ώρα να λιάζεται η καημενούλα... Τι να πω πια. Ο κτηνίατρος μου είπε πως οι γάτες έχουν την δική τους ισορροπία και συνήθως δεν πέφτουν παρά μόνον αμα μεγαλώσουν σε ηλικία που μειώνονται κάπως οι αντιδράσεις τους και βαραίνουν. Αλλά εγώ δεν εμπιστεύομαι. Είδαμε κ το ατύχημα της Αντζης. Και πάλι σ' ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:56 Η mespairos: #53 08-08-08 12:56 άμα το φοβάτε μη της το φοράς, άστο πρώτα εκεί που κοιμάτε χύμα για κάποιες μέρες ώστε να το συνηθίσει ή παίζε με αυτό μαζί της, να το σέρνεις στο πάτωμα με τον οδηγό του να το κινιγάει ώστε να εξηκιωθεί και να το δει σαν παιχνίδι και ως κάτι ευχάρηστο για το μήκος το δένεις στους 80 - 90 πόντους για να έχεις το κεφάλι σου ίσυχο, δεν είναι ανάγκη να τρέχει σε όλο το μπαλκόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 21:09 Η staman2 έγραψε: #54 08-08-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: άμα το φοβάτε μη της το φοράς, άστο πρώτα εκεί που κοιμάτε χύμα για κάποιες μέρες ώστε να το συνηθίσει ή παίζε με αυτό μαζί της, να το σέρνεις στο πάτωμα με τον οδηγό του να το κινιγάει ώστε να εξηκιωθεί και να το δει σαν παιχνίδι και ως κάτι ευχάρηστο για το μήκος το δένεις στους 80 - 90 πόντους για να έχεις το κεφάλι σου ίσυχο, δεν είναι ανάγκη να τρέχει σε όλο το μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... καλή η ιδέα σου να το χρησιμοποιήσω σαν παιχνίδι στην αρχή. Λοιπόν δεν το είχα σκεφτεί. Να γιατί είναι τοσο χρήσιμο να ανταλλάσσουμε απόψεις. Θα το δοκιμάσω. Εννοείται πως δεν το έχω τόσο μακρύ. Αλλά θα πρέπει να το αφήνω για λιγότερο από 70 πόντους κ να είμαι μαζί τελικά. Ευχαριστώ και πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 16:48 Η katerina10: #55 10-08-08 16:48 Πήγα στο πετ σοπ και ρώτησα..Πόσο χαζή γατομαμά μπορεί να είμαι και είχα κάνει κουβαράκι το ηλιακι μου για να μπει μέσα στις τρύπες από το σαμαράκι.Το δικό μου σαμαράκι της το φοράς στα 2 πόδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orangelo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Orangelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:11 Η Orangelo έγραψε: #56 10-08-08 21:11 Εγώ που έχω τον Οραντζέλο 1 έτους και τον Τουσάκο πιο μικρό,μπορώ να τους μάθω να περπατάνε με σαμαράκι και οδηγό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:21 Η moukelis έγραψε: #57 10-08-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Orangelo: Εγώ που έχω τον Οραντζέλο 1 έτους και τον Τουσάκο πιο μικρό,μπορώ να τους μάθω να περπατάνε με σαμαράκι και οδηγό? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν μπορεις να τους βγάζεις βόλτα με αυτό,αλλά νομιζω ότι με υπομονή μπορουν να μάθουν να το δέχονται,ώστε να μπορεις να τους αφηνεις στο μπαλκονι διχως φόβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:22 Η moukelis έγραψε: #58 10-08-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πήγα στο πετ σοπ και ρώτησα..Πόσο χαζή γατομαμά μπορεί να είμαι και είχα κάνει κουβαράκι το ηλιακι μου για να μπει μέσα στις τρύπες από το σαμαράκι.Το δικό μου σαμαράκι της το φοράς στα 2 πόδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις στα δύο ποδια Κατερινάκι;Φόρα της το και βάλε αμς μια φωτό να καταλάβουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η Catia έγραψε: #59 10-08-08 21:32 Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας. Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:34 Η moukelis έγραψε: #60 10-08-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας. Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είχαν δώσει ένα τέτοιο αλλά ήταν για σκυλάκια και δεν είχα ιδέα πως να το βάλω στον Σειριο.Αυτό που έχουμε τώρα του μίκρυνε του κοιλαρά,και λέω να δοκιμάσω αυτό που λες μια και το έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ιφιγενεια25 nasstazia katerina_022 Magnus manose dkat Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δοκίμασες να της δώσεις κάποια λιχουδιά όσο έκανε τα παλαβά της? ηρέμησε μετά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 17:03 Η katerina10: #45 07-08-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: δοκίμασες να της δώσεις κάποια λιχουδιά όσο έκανε τα παλαβά της? ηρέμησε μετά? Click για ανάπτυξη... Λιχουδιά????Βασικά όχι!!!Εφαγα σοκ με τα κιλά τους και επειδή είναι και ζιλιάρικα και λιχουδιες σε στιλ κροκετες δεν βρίσκο αν είναι να τους δώσω πρέπει να τους δώσω κονσέρβα και πρέπει και στα δύο και αυτό είναι αδύνατον καθότι ο μάπας έχει γίνει ΓΑΤΑΡΟΣ!!!3 κιλά το ψυχουλάκι μου!!!Παιδιά πείτε μου για τις λιχουδιές πως λέγονται καμια μαρκα..Μία κονσερβα που έχω καιρό ακόμα δεν την έχω ανοίξει...Όσο για το αν ηρέμησε, την πήρα αγκαλίτσα την χαιδευα της εβγαζα ΄λίγο λίγο το σαμαράκι και όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 18:15 Η moukelis έγραψε: #46 07-08-08 18:15 Κατερινάκι σου έγραψα στο θρεντ της Γεωργίας για αυτή που του δίνω εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:25 Η mespairos: #47 07-08-08 20:25 εγώ τους πέρνω και κάτι στικάκια από τα λίντλ, τους αρέσουν πολύ αλλά τους δίνω πολύ λίγο γιατί δεν νομίζω να είναι και κάτι της προκοπής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:29 Η katerina10: #48 07-08-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: εγώ τους πέρνω και κάτι στικάκια από τα λίντλ, τους αρέσουν πολύ αλλά τους δίνω πολύ λίγο γιατί δεν νομίζω να είναι και κάτι της προκοπής Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου..Εχουμε δίπλα λιντλ δεν θα δυσκολευτώ να βρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:29 Η katerina10: #49 07-08-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατερινάκι σου έγραψα στο θρεντ της Γεωργίας για αυτή που του δίνω εγω... Click για ανάπτυξη... Ααααα οκ!!!Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:03 Η staman2 έγραψε: #50 07-08-08 23:03 Παιδιά έχω δοκιμάσει να φορέσω το σαμαράκι στην γατούλα μου. Είναι ακροβάτης (η μόνη από τα 3 γατιά που έχω). Της το φοράω κ φοβάται. Στην αρχή στέκεται ακίνητη κ όταν πλησιάζουμε δίπλα της νιαουρίζει με φόβο. Βέβαια την τελευταία φορά που της το έβαλα, ενω δεν κυκλοφορούσε κ πολύ στο μπαλκόνι, κ ενώ ήμουν μπροστά, άρχισε παρακαλώ με το σαμαράκι να σκαρφαλώνει στο πλέγμα του μπαλκονιού κ να προσπαθεί να το κατεβάσει για να βγε ι η μισή έξω κ να ρεμβάσει. Τί να κάνω? Μήπως να της το φοράω μέσα στο σπίτι για να το συνηθίσει? Φοβάμαι μην της σπάσω τα νεύρα. Οσο για λιχουδιές δεν πιάνουν γιατί είναι πολύ λιγόφαγη. Τελικά μάλλον θα πρέπει να ξεχάσω το μπαλκόνι εντελώς για τη συγκεκριμένη γατα? Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε ιδέες? Επειδή λείπω σε διακοπές κ μπαίνω από ιντερνετ καφέ ίσως δεν σας απαντήσω εγκαίρως.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:10 Η mespairos: #51 07-08-08 23:10 ναι θα της το φοράς μέσα στο σπίτι για λίγο χωρίς τον οδηγό, όταν ηρεμει θα της το βγάζεις, μόνο αφού το συνιθίσει θα βάλεις τον οδηγό αλλά δεν θα την δέσεις θα την αφήσεις να τον σέρνει μαζί της αφού εξηκιωθεί και αρχίσει να κινήτε και να παίζει τότε θα την δέσεις ή θα το κρατάς εσύ και πάλι θα περιμένεις να ηρεμίσει πριν της το βγάλης, να καταλάβει ότι δεν μπορεί να παλέβει και να φεύγει θα της αποσπάς την προσοχή με παιχνίδια αν δεν της αρέσουν οι λιχουδιές και όταν κάθεται καλά θα την επιβραβέβεις έστω και με χάδια και γλυκόλογα και θα την λύνεις υποτίθεται ότι έτσι θα μάθει και θα κάθεται φρόνιμα όμως ο οδηγός δε θα πρέπει να είναι ποτέ τόσο μακρής ώστε να της επιτρέπει να σκαρφαλώνει πάνω στα κάγκελα ή να κρέμετε έξω από το μπαλκόνι, με ένα΄ν τυχαίο θόρυβο μπορεί να τρομάξει, να πέσει και να κρεμαστεί από κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:23 Η staman2 έγραψε: #52 07-08-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: ναι θα της το φοράς μέσα στο σπίτι για λίγο χωρίς τον οδηγό, όταν ηρεμει θα της το βγάζεις, μόνο αφού το συνιθίσει θα βάλεις τον οδηγό αλλά δεν θα την δέσεις θα την αφήσεις να τον σέρνει μαζί της αφού εξηκιωθεί και αρχίσει να κινήτε και να παίζει τότε θα την δέσεις ή θα το κρατάς εσύ και πάλι θα περιμένεις να ηρεμίσει πριν της το βγάλης, να καταλάβει ότι δεν μπορεί να παλέβει και να φεύγει θα της αποσπάς την προσοχή με παιχνίδια αν δεν της αρέσουν οι λιχουδιές και όταν κάθεται καλά θα την επιβραβέβεις έστω και με χάδια και γλυκόλογα και θα την λύνεις υποτίθεται ότι έτσι θα μάθει και θα κάθεται φρόνιμα όμως ο οδηγός δε θα πρέπει να είναι ποτέ τόσο μακρής ώστε να της επιτρέπει να σκαρφαλώνει πάνω στα κάγκελα ή να κρέμετε έξω από το μπαλκόνι, με ένα΄ν τυχαίο θόρυβο μπορεί να τρομάξει, να πέσει και να κρεμαστεί από κάτω Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ που μου απάντησες αμέσως γιατί δεν θα μμείνω για πολύ ώρα στο ιντερνετ καφέ. Λοιπόν η κακομοίρα δεν προσπαθεί να το βγάλει. Απλά το φοβάται πολύ... Και στο μπαλκόνι σκαρφάλωσε γιατί είναι δυστυχώς πολύ μικρό σε πλάτος το μπαλκόνι μου. Μόνον 1 μέτρο. Σε μήκος είναι πολύ μεγάλο. Κσι δεν ξέρω τι να κάνω τελικά... Σ' ευχαριστώ πάντως. Αφου σκέφτηκα να πάρω ένα μεγάλο κλουβί για να την βάζω μέσα για λίγη ώρα να λιάζεται η καημενούλα... Τι να πω πια. Ο κτηνίατρος μου είπε πως οι γάτες έχουν την δική τους ισορροπία και συνήθως δεν πέφτουν παρά μόνον αμα μεγαλώσουν σε ηλικία που μειώνονται κάπως οι αντιδράσεις τους και βαραίνουν. Αλλά εγώ δεν εμπιστεύομαι. Είδαμε κ το ατύχημα της Αντζης. Και πάλι σ' ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:56 Η mespairos: #53 08-08-08 12:56 άμα το φοβάτε μη της το φοράς, άστο πρώτα εκεί που κοιμάτε χύμα για κάποιες μέρες ώστε να το συνηθίσει ή παίζε με αυτό μαζί της, να το σέρνεις στο πάτωμα με τον οδηγό του να το κινιγάει ώστε να εξηκιωθεί και να το δει σαν παιχνίδι και ως κάτι ευχάρηστο για το μήκος το δένεις στους 80 - 90 πόντους για να έχεις το κεφάλι σου ίσυχο, δεν είναι ανάγκη να τρέχει σε όλο το μπαλκόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 21:09 Η staman2 έγραψε: #54 08-08-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: άμα το φοβάτε μη της το φοράς, άστο πρώτα εκεί που κοιμάτε χύμα για κάποιες μέρες ώστε να το συνηθίσει ή παίζε με αυτό μαζί της, να το σέρνεις στο πάτωμα με τον οδηγό του να το κινιγάει ώστε να εξηκιωθεί και να το δει σαν παιχνίδι και ως κάτι ευχάρηστο για το μήκος το δένεις στους 80 - 90 πόντους για να έχεις το κεφάλι σου ίσυχο, δεν είναι ανάγκη να τρέχει σε όλο το μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... καλή η ιδέα σου να το χρησιμοποιήσω σαν παιχνίδι στην αρχή. Λοιπόν δεν το είχα σκεφτεί. Να γιατί είναι τοσο χρήσιμο να ανταλλάσσουμε απόψεις. Θα το δοκιμάσω. Εννοείται πως δεν το έχω τόσο μακρύ. Αλλά θα πρέπει να το αφήνω για λιγότερο από 70 πόντους κ να είμαι μαζί τελικά. Ευχαριστώ και πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 16:48 Η katerina10: #55 10-08-08 16:48 Πήγα στο πετ σοπ και ρώτησα..Πόσο χαζή γατομαμά μπορεί να είμαι και είχα κάνει κουβαράκι το ηλιακι μου για να μπει μέσα στις τρύπες από το σαμαράκι.Το δικό μου σαμαράκι της το φοράς στα 2 πόδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orangelo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Orangelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:11 Η Orangelo έγραψε: #56 10-08-08 21:11 Εγώ που έχω τον Οραντζέλο 1 έτους και τον Τουσάκο πιο μικρό,μπορώ να τους μάθω να περπατάνε με σαμαράκι και οδηγό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:21 Η moukelis έγραψε: #57 10-08-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Orangelo: Εγώ που έχω τον Οραντζέλο 1 έτους και τον Τουσάκο πιο μικρό,μπορώ να τους μάθω να περπατάνε με σαμαράκι και οδηγό? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν μπορεις να τους βγάζεις βόλτα με αυτό,αλλά νομιζω ότι με υπομονή μπορουν να μάθουν να το δέχονται,ώστε να μπορεις να τους αφηνεις στο μπαλκονι διχως φόβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:22 Η moukelis έγραψε: #58 10-08-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πήγα στο πετ σοπ και ρώτησα..Πόσο χαζή γατομαμά μπορεί να είμαι και είχα κάνει κουβαράκι το ηλιακι μου για να μπει μέσα στις τρύπες από το σαμαράκι.Το δικό μου σαμαράκι της το φοράς στα 2 πόδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις στα δύο ποδια Κατερινάκι;Φόρα της το και βάλε αμς μια φωτό να καταλάβουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η Catia έγραψε: #59 10-08-08 21:32 Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας. Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:34 Η moukelis έγραψε: #60 10-08-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας. Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είχαν δώσει ένα τέτοιο αλλά ήταν για σκυλάκια και δεν είχα ιδέα πως να το βάλω στον Σειριο.Αυτό που έχουμε τώρα του μίκρυνε του κοιλαρά,και λέω να δοκιμάσω αυτό που λες μια και το έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ιφιγενεια25 nasstazia katerina_022 Magnus manose dkat Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mespairos: δοκίμασες να της δώσεις κάποια λιχουδιά όσο έκανε τα παλαβά της? ηρέμησε μετά? Click για ανάπτυξη... Λιχουδιά????Βασικά όχι!!!Εφαγα σοκ με τα κιλά τους και επειδή είναι και ζιλιάρικα και λιχουδιες σε στιλ κροκετες δεν βρίσκο αν είναι να τους δώσω πρέπει να τους δώσω κονσέρβα και πρέπει και στα δύο και αυτό είναι αδύνατον καθότι ο μάπας έχει γίνει ΓΑΤΑΡΟΣ!!!3 κιλά το ψυχουλάκι μου!!!Παιδιά πείτε μου για τις λιχουδιές πως λέγονται καμια μαρκα..Μία κονσερβα που έχω καιρό ακόμα δεν την έχω ανοίξει...Όσο για το αν ηρέμησε, την πήρα αγκαλίτσα την χαιδευα της εβγαζα ΄λίγο λίγο το σαμαράκι και όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 18:15 Η moukelis έγραψε: #46 07-08-08 18:15 Κατερινάκι σου έγραψα στο θρεντ της Γεωργίας για αυτή που του δίνω εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:25 Η mespairos: #47 07-08-08 20:25 εγώ τους πέρνω και κάτι στικάκια από τα λίντλ, τους αρέσουν πολύ αλλά τους δίνω πολύ λίγο γιατί δεν νομίζω να είναι και κάτι της προκοπής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:29 Η katerina10: #48 07-08-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: εγώ τους πέρνω και κάτι στικάκια από τα λίντλ, τους αρέσουν πολύ αλλά τους δίνω πολύ λίγο γιατί δεν νομίζω να είναι και κάτι της προκοπής Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου..Εχουμε δίπλα λιντλ δεν θα δυσκολευτώ να βρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:29 Η katerina10: #49 07-08-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατερινάκι σου έγραψα στο θρεντ της Γεωργίας για αυτή που του δίνω εγω... Click για ανάπτυξη... Ααααα οκ!!!Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:03 Η staman2 έγραψε: #50 07-08-08 23:03 Παιδιά έχω δοκιμάσει να φορέσω το σαμαράκι στην γατούλα μου. Είναι ακροβάτης (η μόνη από τα 3 γατιά που έχω). Της το φοράω κ φοβάται. Στην αρχή στέκεται ακίνητη κ όταν πλησιάζουμε δίπλα της νιαουρίζει με φόβο. Βέβαια την τελευταία φορά που της το έβαλα, ενω δεν κυκλοφορούσε κ πολύ στο μπαλκόνι, κ ενώ ήμουν μπροστά, άρχισε παρακαλώ με το σαμαράκι να σκαρφαλώνει στο πλέγμα του μπαλκονιού κ να προσπαθεί να το κατεβάσει για να βγε ι η μισή έξω κ να ρεμβάσει. Τί να κάνω? Μήπως να της το φοράω μέσα στο σπίτι για να το συνηθίσει? Φοβάμαι μην της σπάσω τα νεύρα. Οσο για λιχουδιές δεν πιάνουν γιατί είναι πολύ λιγόφαγη. Τελικά μάλλον θα πρέπει να ξεχάσω το μπαλκόνι εντελώς για τη συγκεκριμένη γατα? Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε ιδέες? Επειδή λείπω σε διακοπές κ μπαίνω από ιντερνετ καφέ ίσως δεν σας απαντήσω εγκαίρως.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:10 Η mespairos: #51 07-08-08 23:10 ναι θα της το φοράς μέσα στο σπίτι για λίγο χωρίς τον οδηγό, όταν ηρεμει θα της το βγάζεις, μόνο αφού το συνιθίσει θα βάλεις τον οδηγό αλλά δεν θα την δέσεις θα την αφήσεις να τον σέρνει μαζί της αφού εξηκιωθεί και αρχίσει να κινήτε και να παίζει τότε θα την δέσεις ή θα το κρατάς εσύ και πάλι θα περιμένεις να ηρεμίσει πριν της το βγάλης, να καταλάβει ότι δεν μπορεί να παλέβει και να φεύγει θα της αποσπάς την προσοχή με παιχνίδια αν δεν της αρέσουν οι λιχουδιές και όταν κάθεται καλά θα την επιβραβέβεις έστω και με χάδια και γλυκόλογα και θα την λύνεις υποτίθεται ότι έτσι θα μάθει και θα κάθεται φρόνιμα όμως ο οδηγός δε θα πρέπει να είναι ποτέ τόσο μακρής ώστε να της επιτρέπει να σκαρφαλώνει πάνω στα κάγκελα ή να κρέμετε έξω από το μπαλκόνι, με ένα΄ν τυχαίο θόρυβο μπορεί να τρομάξει, να πέσει και να κρεμαστεί από κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:23 Η staman2 έγραψε: #52 07-08-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: ναι θα της το φοράς μέσα στο σπίτι για λίγο χωρίς τον οδηγό, όταν ηρεμει θα της το βγάζεις, μόνο αφού το συνιθίσει θα βάλεις τον οδηγό αλλά δεν θα την δέσεις θα την αφήσεις να τον σέρνει μαζί της αφού εξηκιωθεί και αρχίσει να κινήτε και να παίζει τότε θα την δέσεις ή θα το κρατάς εσύ και πάλι θα περιμένεις να ηρεμίσει πριν της το βγάλης, να καταλάβει ότι δεν μπορεί να παλέβει και να φεύγει θα της αποσπάς την προσοχή με παιχνίδια αν δεν της αρέσουν οι λιχουδιές και όταν κάθεται καλά θα την επιβραβέβεις έστω και με χάδια και γλυκόλογα και θα την λύνεις υποτίθεται ότι έτσι θα μάθει και θα κάθεται φρόνιμα όμως ο οδηγός δε θα πρέπει να είναι ποτέ τόσο μακρής ώστε να της επιτρέπει να σκαρφαλώνει πάνω στα κάγκελα ή να κρέμετε έξω από το μπαλκόνι, με ένα΄ν τυχαίο θόρυβο μπορεί να τρομάξει, να πέσει και να κρεμαστεί από κάτω Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ που μου απάντησες αμέσως γιατί δεν θα μμείνω για πολύ ώρα στο ιντερνετ καφέ. Λοιπόν η κακομοίρα δεν προσπαθεί να το βγάλει. Απλά το φοβάται πολύ... Και στο μπαλκόνι σκαρφάλωσε γιατί είναι δυστυχώς πολύ μικρό σε πλάτος το μπαλκόνι μου. Μόνον 1 μέτρο. Σε μήκος είναι πολύ μεγάλο. Κσι δεν ξέρω τι να κάνω τελικά... Σ' ευχαριστώ πάντως. Αφου σκέφτηκα να πάρω ένα μεγάλο κλουβί για να την βάζω μέσα για λίγη ώρα να λιάζεται η καημενούλα... Τι να πω πια. Ο κτηνίατρος μου είπε πως οι γάτες έχουν την δική τους ισορροπία και συνήθως δεν πέφτουν παρά μόνον αμα μεγαλώσουν σε ηλικία που μειώνονται κάπως οι αντιδράσεις τους και βαραίνουν. Αλλά εγώ δεν εμπιστεύομαι. Είδαμε κ το ατύχημα της Αντζης. Και πάλι σ' ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:56 Η mespairos: #53 08-08-08 12:56 άμα το φοβάτε μη της το φοράς, άστο πρώτα εκεί που κοιμάτε χύμα για κάποιες μέρες ώστε να το συνηθίσει ή παίζε με αυτό μαζί της, να το σέρνεις στο πάτωμα με τον οδηγό του να το κινιγάει ώστε να εξηκιωθεί και να το δει σαν παιχνίδι και ως κάτι ευχάρηστο για το μήκος το δένεις στους 80 - 90 πόντους για να έχεις το κεφάλι σου ίσυχο, δεν είναι ανάγκη να τρέχει σε όλο το μπαλκόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 21:09 Η staman2 έγραψε: #54 08-08-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: άμα το φοβάτε μη της το φοράς, άστο πρώτα εκεί που κοιμάτε χύμα για κάποιες μέρες ώστε να το συνηθίσει ή παίζε με αυτό μαζί της, να το σέρνεις στο πάτωμα με τον οδηγό του να το κινιγάει ώστε να εξηκιωθεί και να το δει σαν παιχνίδι και ως κάτι ευχάρηστο για το μήκος το δένεις στους 80 - 90 πόντους για να έχεις το κεφάλι σου ίσυχο, δεν είναι ανάγκη να τρέχει σε όλο το μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... καλή η ιδέα σου να το χρησιμοποιήσω σαν παιχνίδι στην αρχή. Λοιπόν δεν το είχα σκεφτεί. Να γιατί είναι τοσο χρήσιμο να ανταλλάσσουμε απόψεις. Θα το δοκιμάσω. Εννοείται πως δεν το έχω τόσο μακρύ. Αλλά θα πρέπει να το αφήνω για λιγότερο από 70 πόντους κ να είμαι μαζί τελικά. Ευχαριστώ και πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 16:48 Η katerina10: #55 10-08-08 16:48 Πήγα στο πετ σοπ και ρώτησα..Πόσο χαζή γατομαμά μπορεί να είμαι και είχα κάνει κουβαράκι το ηλιακι μου για να μπει μέσα στις τρύπες από το σαμαράκι.Το δικό μου σαμαράκι της το φοράς στα 2 πόδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orangelo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Orangelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:11 Η Orangelo έγραψε: #56 10-08-08 21:11 Εγώ που έχω τον Οραντζέλο 1 έτους και τον Τουσάκο πιο μικρό,μπορώ να τους μάθω να περπατάνε με σαμαράκι και οδηγό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:21 Η moukelis έγραψε: #57 10-08-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Orangelo: Εγώ που έχω τον Οραντζέλο 1 έτους και τον Τουσάκο πιο μικρό,μπορώ να τους μάθω να περπατάνε με σαμαράκι και οδηγό? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν μπορεις να τους βγάζεις βόλτα με αυτό,αλλά νομιζω ότι με υπομονή μπορουν να μάθουν να το δέχονται,ώστε να μπορεις να τους αφηνεις στο μπαλκονι διχως φόβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:22 Η moukelis έγραψε: #58 10-08-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πήγα στο πετ σοπ και ρώτησα..Πόσο χαζή γατομαμά μπορεί να είμαι και είχα κάνει κουβαράκι το ηλιακι μου για να μπει μέσα στις τρύπες από το σαμαράκι.Το δικό μου σαμαράκι της το φοράς στα 2 πόδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις στα δύο ποδια Κατερινάκι;Φόρα της το και βάλε αμς μια φωτό να καταλάβουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η Catia έγραψε: #59 10-08-08 21:32 Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας. Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:34 Η moukelis έγραψε: #60 10-08-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας. Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είχαν δώσει ένα τέτοιο αλλά ήταν για σκυλάκια και δεν είχα ιδέα πως να το βάλω στον Σειριο.Αυτό που έχουμε τώρα του μίκρυνε του κοιλαρά,και λέω να δοκιμάσω αυτό που λες μια και το έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ιφιγενεια25 nasstazia katerina_022 Magnus manose dkat Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατερινάκι σου έγραψα στο θρεντ της Γεωργίας για αυτή που του δίνω εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 20:25 Η mespairos: #47 07-08-08 20:25 εγώ τους πέρνω και κάτι στικάκια από τα λίντλ, τους αρέσουν πολύ αλλά τους δίνω πολύ λίγο γιατί δεν νομίζω να είναι και κάτι της προκοπής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:29 Η katerina10: #48 07-08-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: εγώ τους πέρνω και κάτι στικάκια από τα λίντλ, τους αρέσουν πολύ αλλά τους δίνω πολύ λίγο γιατί δεν νομίζω να είναι και κάτι της προκοπής Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου..Εχουμε δίπλα λιντλ δεν θα δυσκολευτώ να βρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:29 Η katerina10: #49 07-08-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατερινάκι σου έγραψα στο θρεντ της Γεωργίας για αυτή που του δίνω εγω... Click για ανάπτυξη... Ααααα οκ!!!Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:03 Η staman2 έγραψε: #50 07-08-08 23:03 Παιδιά έχω δοκιμάσει να φορέσω το σαμαράκι στην γατούλα μου. Είναι ακροβάτης (η μόνη από τα 3 γατιά που έχω). Της το φοράω κ φοβάται. Στην αρχή στέκεται ακίνητη κ όταν πλησιάζουμε δίπλα της νιαουρίζει με φόβο. Βέβαια την τελευταία φορά που της το έβαλα, ενω δεν κυκλοφορούσε κ πολύ στο μπαλκόνι, κ ενώ ήμουν μπροστά, άρχισε παρακαλώ με το σαμαράκι να σκαρφαλώνει στο πλέγμα του μπαλκονιού κ να προσπαθεί να το κατεβάσει για να βγε ι η μισή έξω κ να ρεμβάσει. Τί να κάνω? Μήπως να της το φοράω μέσα στο σπίτι για να το συνηθίσει? Φοβάμαι μην της σπάσω τα νεύρα. Οσο για λιχουδιές δεν πιάνουν γιατί είναι πολύ λιγόφαγη. Τελικά μάλλον θα πρέπει να ξεχάσω το μπαλκόνι εντελώς για τη συγκεκριμένη γατα? Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε ιδέες? Επειδή λείπω σε διακοπές κ μπαίνω από ιντερνετ καφέ ίσως δεν σας απαντήσω εγκαίρως.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:10 Η mespairos: #51 07-08-08 23:10 ναι θα της το φοράς μέσα στο σπίτι για λίγο χωρίς τον οδηγό, όταν ηρεμει θα της το βγάζεις, μόνο αφού το συνιθίσει θα βάλεις τον οδηγό αλλά δεν θα την δέσεις θα την αφήσεις να τον σέρνει μαζί της αφού εξηκιωθεί και αρχίσει να κινήτε και να παίζει τότε θα την δέσεις ή θα το κρατάς εσύ και πάλι θα περιμένεις να ηρεμίσει πριν της το βγάλης, να καταλάβει ότι δεν μπορεί να παλέβει και να φεύγει θα της αποσπάς την προσοχή με παιχνίδια αν δεν της αρέσουν οι λιχουδιές και όταν κάθεται καλά θα την επιβραβέβεις έστω και με χάδια και γλυκόλογα και θα την λύνεις υποτίθεται ότι έτσι θα μάθει και θα κάθεται φρόνιμα όμως ο οδηγός δε θα πρέπει να είναι ποτέ τόσο μακρής ώστε να της επιτρέπει να σκαρφαλώνει πάνω στα κάγκελα ή να κρέμετε έξω από το μπαλκόνι, με ένα΄ν τυχαίο θόρυβο μπορεί να τρομάξει, να πέσει και να κρεμαστεί από κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:23 Η staman2 έγραψε: #52 07-08-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: ναι θα της το φοράς μέσα στο σπίτι για λίγο χωρίς τον οδηγό, όταν ηρεμει θα της το βγάζεις, μόνο αφού το συνιθίσει θα βάλεις τον οδηγό αλλά δεν θα την δέσεις θα την αφήσεις να τον σέρνει μαζί της αφού εξηκιωθεί και αρχίσει να κινήτε και να παίζει τότε θα την δέσεις ή θα το κρατάς εσύ και πάλι θα περιμένεις να ηρεμίσει πριν της το βγάλης, να καταλάβει ότι δεν μπορεί να παλέβει και να φεύγει θα της αποσπάς την προσοχή με παιχνίδια αν δεν της αρέσουν οι λιχουδιές και όταν κάθεται καλά θα την επιβραβέβεις έστω και με χάδια και γλυκόλογα και θα την λύνεις υποτίθεται ότι έτσι θα μάθει και θα κάθεται φρόνιμα όμως ο οδηγός δε θα πρέπει να είναι ποτέ τόσο μακρής ώστε να της επιτρέπει να σκαρφαλώνει πάνω στα κάγκελα ή να κρέμετε έξω από το μπαλκόνι, με ένα΄ν τυχαίο θόρυβο μπορεί να τρομάξει, να πέσει και να κρεμαστεί από κάτω Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ που μου απάντησες αμέσως γιατί δεν θα μμείνω για πολύ ώρα στο ιντερνετ καφέ. Λοιπόν η κακομοίρα δεν προσπαθεί να το βγάλει. Απλά το φοβάται πολύ... Και στο μπαλκόνι σκαρφάλωσε γιατί είναι δυστυχώς πολύ μικρό σε πλάτος το μπαλκόνι μου. Μόνον 1 μέτρο. Σε μήκος είναι πολύ μεγάλο. Κσι δεν ξέρω τι να κάνω τελικά... Σ' ευχαριστώ πάντως. Αφου σκέφτηκα να πάρω ένα μεγάλο κλουβί για να την βάζω μέσα για λίγη ώρα να λιάζεται η καημενούλα... Τι να πω πια. Ο κτηνίατρος μου είπε πως οι γάτες έχουν την δική τους ισορροπία και συνήθως δεν πέφτουν παρά μόνον αμα μεγαλώσουν σε ηλικία που μειώνονται κάπως οι αντιδράσεις τους και βαραίνουν. Αλλά εγώ δεν εμπιστεύομαι. Είδαμε κ το ατύχημα της Αντζης. Και πάλι σ' ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:56 Η mespairos: #53 08-08-08 12:56 άμα το φοβάτε μη της το φοράς, άστο πρώτα εκεί που κοιμάτε χύμα για κάποιες μέρες ώστε να το συνηθίσει ή παίζε με αυτό μαζί της, να το σέρνεις στο πάτωμα με τον οδηγό του να το κινιγάει ώστε να εξηκιωθεί και να το δει σαν παιχνίδι και ως κάτι ευχάρηστο για το μήκος το δένεις στους 80 - 90 πόντους για να έχεις το κεφάλι σου ίσυχο, δεν είναι ανάγκη να τρέχει σε όλο το μπαλκόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 21:09 Η staman2 έγραψε: #54 08-08-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: άμα το φοβάτε μη της το φοράς, άστο πρώτα εκεί που κοιμάτε χύμα για κάποιες μέρες ώστε να το συνηθίσει ή παίζε με αυτό μαζί της, να το σέρνεις στο πάτωμα με τον οδηγό του να το κινιγάει ώστε να εξηκιωθεί και να το δει σαν παιχνίδι και ως κάτι ευχάρηστο για το μήκος το δένεις στους 80 - 90 πόντους για να έχεις το κεφάλι σου ίσυχο, δεν είναι ανάγκη να τρέχει σε όλο το μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... καλή η ιδέα σου να το χρησιμοποιήσω σαν παιχνίδι στην αρχή. Λοιπόν δεν το είχα σκεφτεί. Να γιατί είναι τοσο χρήσιμο να ανταλλάσσουμε απόψεις. Θα το δοκιμάσω. Εννοείται πως δεν το έχω τόσο μακρύ. Αλλά θα πρέπει να το αφήνω για λιγότερο από 70 πόντους κ να είμαι μαζί τελικά. Ευχαριστώ και πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 16:48 Η katerina10: #55 10-08-08 16:48 Πήγα στο πετ σοπ και ρώτησα..Πόσο χαζή γατομαμά μπορεί να είμαι και είχα κάνει κουβαράκι το ηλιακι μου για να μπει μέσα στις τρύπες από το σαμαράκι.Το δικό μου σαμαράκι της το φοράς στα 2 πόδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orangelo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Orangelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:11 Η Orangelo έγραψε: #56 10-08-08 21:11 Εγώ που έχω τον Οραντζέλο 1 έτους και τον Τουσάκο πιο μικρό,μπορώ να τους μάθω να περπατάνε με σαμαράκι και οδηγό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:21 Η moukelis έγραψε: #57 10-08-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Orangelo: Εγώ που έχω τον Οραντζέλο 1 έτους και τον Τουσάκο πιο μικρό,μπορώ να τους μάθω να περπατάνε με σαμαράκι και οδηγό? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν μπορεις να τους βγάζεις βόλτα με αυτό,αλλά νομιζω ότι με υπομονή μπορουν να μάθουν να το δέχονται,ώστε να μπορεις να τους αφηνεις στο μπαλκονι διχως φόβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:22 Η moukelis έγραψε: #58 10-08-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πήγα στο πετ σοπ και ρώτησα..Πόσο χαζή γατομαμά μπορεί να είμαι και είχα κάνει κουβαράκι το ηλιακι μου για να μπει μέσα στις τρύπες από το σαμαράκι.Το δικό μου σαμαράκι της το φοράς στα 2 πόδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις στα δύο ποδια Κατερινάκι;Φόρα της το και βάλε αμς μια φωτό να καταλάβουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η Catia έγραψε: #59 10-08-08 21:32 Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας. Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:34 Η moukelis έγραψε: #60 10-08-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας. Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είχαν δώσει ένα τέτοιο αλλά ήταν για σκυλάκια και δεν είχα ιδέα πως να το βάλω στον Σειριο.Αυτό που έχουμε τώρα του μίκρυνε του κοιλαρά,και λέω να δοκιμάσω αυτό που λες μια και το έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ιφιγενεια25 nasstazia katerina_022 Magnus manose dkat Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ τους πέρνω και κάτι στικάκια από τα λίντλ, τους αρέσουν πολύ αλλά τους δίνω πολύ λίγο γιατί δεν νομίζω να είναι και κάτι της προκοπής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:29 Η katerina10: #48 07-08-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: εγώ τους πέρνω και κάτι στικάκια από τα λίντλ, τους αρέσουν πολύ αλλά τους δίνω πολύ λίγο γιατί δεν νομίζω να είναι και κάτι της προκοπής Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου..Εχουμε δίπλα λιντλ δεν θα δυσκολευτώ να βρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:29 Η katerina10: #49 07-08-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατερινάκι σου έγραψα στο θρεντ της Γεωργίας για αυτή που του δίνω εγω... Click για ανάπτυξη... Ααααα οκ!!!Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:03 Η staman2 έγραψε: #50 07-08-08 23:03 Παιδιά έχω δοκιμάσει να φορέσω το σαμαράκι στην γατούλα μου. Είναι ακροβάτης (η μόνη από τα 3 γατιά που έχω). Της το φοράω κ φοβάται. Στην αρχή στέκεται ακίνητη κ όταν πλησιάζουμε δίπλα της νιαουρίζει με φόβο. Βέβαια την τελευταία φορά που της το έβαλα, ενω δεν κυκλοφορούσε κ πολύ στο μπαλκόνι, κ ενώ ήμουν μπροστά, άρχισε παρακαλώ με το σαμαράκι να σκαρφαλώνει στο πλέγμα του μπαλκονιού κ να προσπαθεί να το κατεβάσει για να βγε ι η μισή έξω κ να ρεμβάσει. Τί να κάνω? Μήπως να της το φοράω μέσα στο σπίτι για να το συνηθίσει? Φοβάμαι μην της σπάσω τα νεύρα. Οσο για λιχουδιές δεν πιάνουν γιατί είναι πολύ λιγόφαγη. Τελικά μάλλον θα πρέπει να ξεχάσω το μπαλκόνι εντελώς για τη συγκεκριμένη γατα? Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε ιδέες? Επειδή λείπω σε διακοπές κ μπαίνω από ιντερνετ καφέ ίσως δεν σας απαντήσω εγκαίρως.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:10 Η mespairos: #51 07-08-08 23:10 ναι θα της το φοράς μέσα στο σπίτι για λίγο χωρίς τον οδηγό, όταν ηρεμει θα της το βγάζεις, μόνο αφού το συνιθίσει θα βάλεις τον οδηγό αλλά δεν θα την δέσεις θα την αφήσεις να τον σέρνει μαζί της αφού εξηκιωθεί και αρχίσει να κινήτε και να παίζει τότε θα την δέσεις ή θα το κρατάς εσύ και πάλι θα περιμένεις να ηρεμίσει πριν της το βγάλης, να καταλάβει ότι δεν μπορεί να παλέβει και να φεύγει θα της αποσπάς την προσοχή με παιχνίδια αν δεν της αρέσουν οι λιχουδιές και όταν κάθεται καλά θα την επιβραβέβεις έστω και με χάδια και γλυκόλογα και θα την λύνεις υποτίθεται ότι έτσι θα μάθει και θα κάθεται φρόνιμα όμως ο οδηγός δε θα πρέπει να είναι ποτέ τόσο μακρής ώστε να της επιτρέπει να σκαρφαλώνει πάνω στα κάγκελα ή να κρέμετε έξω από το μπαλκόνι, με ένα΄ν τυχαίο θόρυβο μπορεί να τρομάξει, να πέσει και να κρεμαστεί από κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:23 Η staman2 έγραψε: #52 07-08-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: ναι θα της το φοράς μέσα στο σπίτι για λίγο χωρίς τον οδηγό, όταν ηρεμει θα της το βγάζεις, μόνο αφού το συνιθίσει θα βάλεις τον οδηγό αλλά δεν θα την δέσεις θα την αφήσεις να τον σέρνει μαζί της αφού εξηκιωθεί και αρχίσει να κινήτε και να παίζει τότε θα την δέσεις ή θα το κρατάς εσύ και πάλι θα περιμένεις να ηρεμίσει πριν της το βγάλης, να καταλάβει ότι δεν μπορεί να παλέβει και να φεύγει θα της αποσπάς την προσοχή με παιχνίδια αν δεν της αρέσουν οι λιχουδιές και όταν κάθεται καλά θα την επιβραβέβεις έστω και με χάδια και γλυκόλογα και θα την λύνεις υποτίθεται ότι έτσι θα μάθει και θα κάθεται φρόνιμα όμως ο οδηγός δε θα πρέπει να είναι ποτέ τόσο μακρής ώστε να της επιτρέπει να σκαρφαλώνει πάνω στα κάγκελα ή να κρέμετε έξω από το μπαλκόνι, με ένα΄ν τυχαίο θόρυβο μπορεί να τρομάξει, να πέσει και να κρεμαστεί από κάτω Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ που μου απάντησες αμέσως γιατί δεν θα μμείνω για πολύ ώρα στο ιντερνετ καφέ. Λοιπόν η κακομοίρα δεν προσπαθεί να το βγάλει. Απλά το φοβάται πολύ... Και στο μπαλκόνι σκαρφάλωσε γιατί είναι δυστυχώς πολύ μικρό σε πλάτος το μπαλκόνι μου. Μόνον 1 μέτρο. Σε μήκος είναι πολύ μεγάλο. Κσι δεν ξέρω τι να κάνω τελικά... Σ' ευχαριστώ πάντως. Αφου σκέφτηκα να πάρω ένα μεγάλο κλουβί για να την βάζω μέσα για λίγη ώρα να λιάζεται η καημενούλα... Τι να πω πια. Ο κτηνίατρος μου είπε πως οι γάτες έχουν την δική τους ισορροπία και συνήθως δεν πέφτουν παρά μόνον αμα μεγαλώσουν σε ηλικία που μειώνονται κάπως οι αντιδράσεις τους και βαραίνουν. Αλλά εγώ δεν εμπιστεύομαι. Είδαμε κ το ατύχημα της Αντζης. Και πάλι σ' ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:56 Η mespairos: #53 08-08-08 12:56 άμα το φοβάτε μη της το φοράς, άστο πρώτα εκεί που κοιμάτε χύμα για κάποιες μέρες ώστε να το συνηθίσει ή παίζε με αυτό μαζί της, να το σέρνεις στο πάτωμα με τον οδηγό του να το κινιγάει ώστε να εξηκιωθεί και να το δει σαν παιχνίδι και ως κάτι ευχάρηστο για το μήκος το δένεις στους 80 - 90 πόντους για να έχεις το κεφάλι σου ίσυχο, δεν είναι ανάγκη να τρέχει σε όλο το μπαλκόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 21:09 Η staman2 έγραψε: #54 08-08-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: άμα το φοβάτε μη της το φοράς, άστο πρώτα εκεί που κοιμάτε χύμα για κάποιες μέρες ώστε να το συνηθίσει ή παίζε με αυτό μαζί της, να το σέρνεις στο πάτωμα με τον οδηγό του να το κινιγάει ώστε να εξηκιωθεί και να το δει σαν παιχνίδι και ως κάτι ευχάρηστο για το μήκος το δένεις στους 80 - 90 πόντους για να έχεις το κεφάλι σου ίσυχο, δεν είναι ανάγκη να τρέχει σε όλο το μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... καλή η ιδέα σου να το χρησιμοποιήσω σαν παιχνίδι στην αρχή. Λοιπόν δεν το είχα σκεφτεί. Να γιατί είναι τοσο χρήσιμο να ανταλλάσσουμε απόψεις. Θα το δοκιμάσω. Εννοείται πως δεν το έχω τόσο μακρύ. Αλλά θα πρέπει να το αφήνω για λιγότερο από 70 πόντους κ να είμαι μαζί τελικά. Ευχαριστώ και πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 16:48 Η katerina10: #55 10-08-08 16:48 Πήγα στο πετ σοπ και ρώτησα..Πόσο χαζή γατομαμά μπορεί να είμαι και είχα κάνει κουβαράκι το ηλιακι μου για να μπει μέσα στις τρύπες από το σαμαράκι.Το δικό μου σαμαράκι της το φοράς στα 2 πόδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orangelo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Orangelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:11 Η Orangelo έγραψε: #56 10-08-08 21:11 Εγώ που έχω τον Οραντζέλο 1 έτους και τον Τουσάκο πιο μικρό,μπορώ να τους μάθω να περπατάνε με σαμαράκι και οδηγό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:21 Η moukelis έγραψε: #57 10-08-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Orangelo: Εγώ που έχω τον Οραντζέλο 1 έτους και τον Τουσάκο πιο μικρό,μπορώ να τους μάθω να περπατάνε με σαμαράκι και οδηγό? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν μπορεις να τους βγάζεις βόλτα με αυτό,αλλά νομιζω ότι με υπομονή μπορουν να μάθουν να το δέχονται,ώστε να μπορεις να τους αφηνεις στο μπαλκονι διχως φόβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:22 Η moukelis έγραψε: #58 10-08-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πήγα στο πετ σοπ και ρώτησα..Πόσο χαζή γατομαμά μπορεί να είμαι και είχα κάνει κουβαράκι το ηλιακι μου για να μπει μέσα στις τρύπες από το σαμαράκι.Το δικό μου σαμαράκι της το φοράς στα 2 πόδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις στα δύο ποδια Κατερινάκι;Φόρα της το και βάλε αμς μια φωτό να καταλάβουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η Catia έγραψε: #59 10-08-08 21:32 Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας. Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:34 Η moukelis έγραψε: #60 10-08-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας. Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είχαν δώσει ένα τέτοιο αλλά ήταν για σκυλάκια και δεν είχα ιδέα πως να το βάλω στον Σειριο.Αυτό που έχουμε τώρα του μίκρυνε του κοιλαρά,και λέω να δοκιμάσω αυτό που λες μια και το έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ιφιγενεια25 nasstazia katerina_022 Magnus manose dkat Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mespairos: εγώ τους πέρνω και κάτι στικάκια από τα λίντλ, τους αρέσουν πολύ αλλά τους δίνω πολύ λίγο γιατί δεν νομίζω να είναι και κάτι της προκοπής Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου..Εχουμε δίπλα λιντλ δεν θα δυσκολευτώ να βρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 22:29 Η katerina10: #49 07-08-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατερινάκι σου έγραψα στο θρεντ της Γεωργίας για αυτή που του δίνω εγω... Click για ανάπτυξη... Ααααα οκ!!!Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:03 Η staman2 έγραψε: #50 07-08-08 23:03 Παιδιά έχω δοκιμάσει να φορέσω το σαμαράκι στην γατούλα μου. Είναι ακροβάτης (η μόνη από τα 3 γατιά που έχω). Της το φοράω κ φοβάται. Στην αρχή στέκεται ακίνητη κ όταν πλησιάζουμε δίπλα της νιαουρίζει με φόβο. Βέβαια την τελευταία φορά που της το έβαλα, ενω δεν κυκλοφορούσε κ πολύ στο μπαλκόνι, κ ενώ ήμουν μπροστά, άρχισε παρακαλώ με το σαμαράκι να σκαρφαλώνει στο πλέγμα του μπαλκονιού κ να προσπαθεί να το κατεβάσει για να βγε ι η μισή έξω κ να ρεμβάσει. Τί να κάνω? Μήπως να της το φοράω μέσα στο σπίτι για να το συνηθίσει? Φοβάμαι μην της σπάσω τα νεύρα. Οσο για λιχουδιές δεν πιάνουν γιατί είναι πολύ λιγόφαγη. Τελικά μάλλον θα πρέπει να ξεχάσω το μπαλκόνι εντελώς για τη συγκεκριμένη γατα? Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε ιδέες? Επειδή λείπω σε διακοπές κ μπαίνω από ιντερνετ καφέ ίσως δεν σας απαντήσω εγκαίρως.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:10 Η mespairos: #51 07-08-08 23:10 ναι θα της το φοράς μέσα στο σπίτι για λίγο χωρίς τον οδηγό, όταν ηρεμει θα της το βγάζεις, μόνο αφού το συνιθίσει θα βάλεις τον οδηγό αλλά δεν θα την δέσεις θα την αφήσεις να τον σέρνει μαζί της αφού εξηκιωθεί και αρχίσει να κινήτε και να παίζει τότε θα την δέσεις ή θα το κρατάς εσύ και πάλι θα περιμένεις να ηρεμίσει πριν της το βγάλης, να καταλάβει ότι δεν μπορεί να παλέβει και να φεύγει θα της αποσπάς την προσοχή με παιχνίδια αν δεν της αρέσουν οι λιχουδιές και όταν κάθεται καλά θα την επιβραβέβεις έστω και με χάδια και γλυκόλογα και θα την λύνεις υποτίθεται ότι έτσι θα μάθει και θα κάθεται φρόνιμα όμως ο οδηγός δε θα πρέπει να είναι ποτέ τόσο μακρής ώστε να της επιτρέπει να σκαρφαλώνει πάνω στα κάγκελα ή να κρέμετε έξω από το μπαλκόνι, με ένα΄ν τυχαίο θόρυβο μπορεί να τρομάξει, να πέσει και να κρεμαστεί από κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:23 Η staman2 έγραψε: #52 07-08-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: ναι θα της το φοράς μέσα στο σπίτι για λίγο χωρίς τον οδηγό, όταν ηρεμει θα της το βγάζεις, μόνο αφού το συνιθίσει θα βάλεις τον οδηγό αλλά δεν θα την δέσεις θα την αφήσεις να τον σέρνει μαζί της αφού εξηκιωθεί και αρχίσει να κινήτε και να παίζει τότε θα την δέσεις ή θα το κρατάς εσύ και πάλι θα περιμένεις να ηρεμίσει πριν της το βγάλης, να καταλάβει ότι δεν μπορεί να παλέβει και να φεύγει θα της αποσπάς την προσοχή με παιχνίδια αν δεν της αρέσουν οι λιχουδιές και όταν κάθεται καλά θα την επιβραβέβεις έστω και με χάδια και γλυκόλογα και θα την λύνεις υποτίθεται ότι έτσι θα μάθει και θα κάθεται φρόνιμα όμως ο οδηγός δε θα πρέπει να είναι ποτέ τόσο μακρής ώστε να της επιτρέπει να σκαρφαλώνει πάνω στα κάγκελα ή να κρέμετε έξω από το μπαλκόνι, με ένα΄ν τυχαίο θόρυβο μπορεί να τρομάξει, να πέσει και να κρεμαστεί από κάτω Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ που μου απάντησες αμέσως γιατί δεν θα μμείνω για πολύ ώρα στο ιντερνετ καφέ. Λοιπόν η κακομοίρα δεν προσπαθεί να το βγάλει. Απλά το φοβάται πολύ... Και στο μπαλκόνι σκαρφάλωσε γιατί είναι δυστυχώς πολύ μικρό σε πλάτος το μπαλκόνι μου. Μόνον 1 μέτρο. Σε μήκος είναι πολύ μεγάλο. Κσι δεν ξέρω τι να κάνω τελικά... Σ' ευχαριστώ πάντως. Αφου σκέφτηκα να πάρω ένα μεγάλο κλουβί για να την βάζω μέσα για λίγη ώρα να λιάζεται η καημενούλα... Τι να πω πια. Ο κτηνίατρος μου είπε πως οι γάτες έχουν την δική τους ισορροπία και συνήθως δεν πέφτουν παρά μόνον αμα μεγαλώσουν σε ηλικία που μειώνονται κάπως οι αντιδράσεις τους και βαραίνουν. Αλλά εγώ δεν εμπιστεύομαι. Είδαμε κ το ατύχημα της Αντζης. Και πάλι σ' ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:56 Η mespairos: #53 08-08-08 12:56 άμα το φοβάτε μη της το φοράς, άστο πρώτα εκεί που κοιμάτε χύμα για κάποιες μέρες ώστε να το συνηθίσει ή παίζε με αυτό μαζί της, να το σέρνεις στο πάτωμα με τον οδηγό του να το κινιγάει ώστε να εξηκιωθεί και να το δει σαν παιχνίδι και ως κάτι ευχάρηστο για το μήκος το δένεις στους 80 - 90 πόντους για να έχεις το κεφάλι σου ίσυχο, δεν είναι ανάγκη να τρέχει σε όλο το μπαλκόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 21:09 Η staman2 έγραψε: #54 08-08-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: άμα το φοβάτε μη της το φοράς, άστο πρώτα εκεί που κοιμάτε χύμα για κάποιες μέρες ώστε να το συνηθίσει ή παίζε με αυτό μαζί της, να το σέρνεις στο πάτωμα με τον οδηγό του να το κινιγάει ώστε να εξηκιωθεί και να το δει σαν παιχνίδι και ως κάτι ευχάρηστο για το μήκος το δένεις στους 80 - 90 πόντους για να έχεις το κεφάλι σου ίσυχο, δεν είναι ανάγκη να τρέχει σε όλο το μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... καλή η ιδέα σου να το χρησιμοποιήσω σαν παιχνίδι στην αρχή. Λοιπόν δεν το είχα σκεφτεί. Να γιατί είναι τοσο χρήσιμο να ανταλλάσσουμε απόψεις. Θα το δοκιμάσω. Εννοείται πως δεν το έχω τόσο μακρύ. Αλλά θα πρέπει να το αφήνω για λιγότερο από 70 πόντους κ να είμαι μαζί τελικά. Ευχαριστώ και πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 16:48 Η katerina10: #55 10-08-08 16:48 Πήγα στο πετ σοπ και ρώτησα..Πόσο χαζή γατομαμά μπορεί να είμαι και είχα κάνει κουβαράκι το ηλιακι μου για να μπει μέσα στις τρύπες από το σαμαράκι.Το δικό μου σαμαράκι της το φοράς στα 2 πόδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orangelo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Orangelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:11 Η Orangelo έγραψε: #56 10-08-08 21:11 Εγώ που έχω τον Οραντζέλο 1 έτους και τον Τουσάκο πιο μικρό,μπορώ να τους μάθω να περπατάνε με σαμαράκι και οδηγό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:21 Η moukelis έγραψε: #57 10-08-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Orangelo: Εγώ που έχω τον Οραντζέλο 1 έτους και τον Τουσάκο πιο μικρό,μπορώ να τους μάθω να περπατάνε με σαμαράκι και οδηγό? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν μπορεις να τους βγάζεις βόλτα με αυτό,αλλά νομιζω ότι με υπομονή μπορουν να μάθουν να το δέχονται,ώστε να μπορεις να τους αφηνεις στο μπαλκονι διχως φόβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:22 Η moukelis έγραψε: #58 10-08-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πήγα στο πετ σοπ και ρώτησα..Πόσο χαζή γατομαμά μπορεί να είμαι και είχα κάνει κουβαράκι το ηλιακι μου για να μπει μέσα στις τρύπες από το σαμαράκι.Το δικό μου σαμαράκι της το φοράς στα 2 πόδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις στα δύο ποδια Κατερινάκι;Φόρα της το και βάλε αμς μια φωτό να καταλάβουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η Catia έγραψε: #59 10-08-08 21:32 Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας. Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:34 Η moukelis έγραψε: #60 10-08-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας. Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είχαν δώσει ένα τέτοιο αλλά ήταν για σκυλάκια και δεν είχα ιδέα πως να το βάλω στον Σειριο.Αυτό που έχουμε τώρα του μίκρυνε του κοιλαρά,και λέω να δοκιμάσω αυτό που λες μια και το έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ιφιγενεια25 nasstazia katerina_022 Magnus manose dkat Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατερινάκι σου έγραψα στο θρεντ της Γεωργίας για αυτή που του δίνω εγω... Click για ανάπτυξη... Ααααα οκ!!!Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:03 Η staman2 έγραψε: #50 07-08-08 23:03 Παιδιά έχω δοκιμάσει να φορέσω το σαμαράκι στην γατούλα μου. Είναι ακροβάτης (η μόνη από τα 3 γατιά που έχω). Της το φοράω κ φοβάται. Στην αρχή στέκεται ακίνητη κ όταν πλησιάζουμε δίπλα της νιαουρίζει με φόβο. Βέβαια την τελευταία φορά που της το έβαλα, ενω δεν κυκλοφορούσε κ πολύ στο μπαλκόνι, κ ενώ ήμουν μπροστά, άρχισε παρακαλώ με το σαμαράκι να σκαρφαλώνει στο πλέγμα του μπαλκονιού κ να προσπαθεί να το κατεβάσει για να βγε ι η μισή έξω κ να ρεμβάσει. Τί να κάνω? Μήπως να της το φοράω μέσα στο σπίτι για να το συνηθίσει? Φοβάμαι μην της σπάσω τα νεύρα. Οσο για λιχουδιές δεν πιάνουν γιατί είναι πολύ λιγόφαγη. Τελικά μάλλον θα πρέπει να ξεχάσω το μπαλκόνι εντελώς για τη συγκεκριμένη γατα? Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε ιδέες? Επειδή λείπω σε διακοπές κ μπαίνω από ιντερνετ καφέ ίσως δεν σας απαντήσω εγκαίρως.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:10 Η mespairos: #51 07-08-08 23:10 ναι θα της το φοράς μέσα στο σπίτι για λίγο χωρίς τον οδηγό, όταν ηρεμει θα της το βγάζεις, μόνο αφού το συνιθίσει θα βάλεις τον οδηγό αλλά δεν θα την δέσεις θα την αφήσεις να τον σέρνει μαζί της αφού εξηκιωθεί και αρχίσει να κινήτε και να παίζει τότε θα την δέσεις ή θα το κρατάς εσύ και πάλι θα περιμένεις να ηρεμίσει πριν της το βγάλης, να καταλάβει ότι δεν μπορεί να παλέβει και να φεύγει θα της αποσπάς την προσοχή με παιχνίδια αν δεν της αρέσουν οι λιχουδιές και όταν κάθεται καλά θα την επιβραβέβεις έστω και με χάδια και γλυκόλογα και θα την λύνεις υποτίθεται ότι έτσι θα μάθει και θα κάθεται φρόνιμα όμως ο οδηγός δε θα πρέπει να είναι ποτέ τόσο μακρής ώστε να της επιτρέπει να σκαρφαλώνει πάνω στα κάγκελα ή να κρέμετε έξω από το μπαλκόνι, με ένα΄ν τυχαίο θόρυβο μπορεί να τρομάξει, να πέσει και να κρεμαστεί από κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:23 Η staman2 έγραψε: #52 07-08-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: ναι θα της το φοράς μέσα στο σπίτι για λίγο χωρίς τον οδηγό, όταν ηρεμει θα της το βγάζεις, μόνο αφού το συνιθίσει θα βάλεις τον οδηγό αλλά δεν θα την δέσεις θα την αφήσεις να τον σέρνει μαζί της αφού εξηκιωθεί και αρχίσει να κινήτε και να παίζει τότε θα την δέσεις ή θα το κρατάς εσύ και πάλι θα περιμένεις να ηρεμίσει πριν της το βγάλης, να καταλάβει ότι δεν μπορεί να παλέβει και να φεύγει θα της αποσπάς την προσοχή με παιχνίδια αν δεν της αρέσουν οι λιχουδιές και όταν κάθεται καλά θα την επιβραβέβεις έστω και με χάδια και γλυκόλογα και θα την λύνεις υποτίθεται ότι έτσι θα μάθει και θα κάθεται φρόνιμα όμως ο οδηγός δε θα πρέπει να είναι ποτέ τόσο μακρής ώστε να της επιτρέπει να σκαρφαλώνει πάνω στα κάγκελα ή να κρέμετε έξω από το μπαλκόνι, με ένα΄ν τυχαίο θόρυβο μπορεί να τρομάξει, να πέσει και να κρεμαστεί από κάτω Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ που μου απάντησες αμέσως γιατί δεν θα μμείνω για πολύ ώρα στο ιντερνετ καφέ. Λοιπόν η κακομοίρα δεν προσπαθεί να το βγάλει. Απλά το φοβάται πολύ... Και στο μπαλκόνι σκαρφάλωσε γιατί είναι δυστυχώς πολύ μικρό σε πλάτος το μπαλκόνι μου. Μόνον 1 μέτρο. Σε μήκος είναι πολύ μεγάλο. Κσι δεν ξέρω τι να κάνω τελικά... Σ' ευχαριστώ πάντως. Αφου σκέφτηκα να πάρω ένα μεγάλο κλουβί για να την βάζω μέσα για λίγη ώρα να λιάζεται η καημενούλα... Τι να πω πια. Ο κτηνίατρος μου είπε πως οι γάτες έχουν την δική τους ισορροπία και συνήθως δεν πέφτουν παρά μόνον αμα μεγαλώσουν σε ηλικία που μειώνονται κάπως οι αντιδράσεις τους και βαραίνουν. Αλλά εγώ δεν εμπιστεύομαι. Είδαμε κ το ατύχημα της Αντζης. Και πάλι σ' ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:56 Η mespairos: #53 08-08-08 12:56 άμα το φοβάτε μη της το φοράς, άστο πρώτα εκεί που κοιμάτε χύμα για κάποιες μέρες ώστε να το συνηθίσει ή παίζε με αυτό μαζί της, να το σέρνεις στο πάτωμα με τον οδηγό του να το κινιγάει ώστε να εξηκιωθεί και να το δει σαν παιχνίδι και ως κάτι ευχάρηστο για το μήκος το δένεις στους 80 - 90 πόντους για να έχεις το κεφάλι σου ίσυχο, δεν είναι ανάγκη να τρέχει σε όλο το μπαλκόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 21:09 Η staman2 έγραψε: #54 08-08-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: άμα το φοβάτε μη της το φοράς, άστο πρώτα εκεί που κοιμάτε χύμα για κάποιες μέρες ώστε να το συνηθίσει ή παίζε με αυτό μαζί της, να το σέρνεις στο πάτωμα με τον οδηγό του να το κινιγάει ώστε να εξηκιωθεί και να το δει σαν παιχνίδι και ως κάτι ευχάρηστο για το μήκος το δένεις στους 80 - 90 πόντους για να έχεις το κεφάλι σου ίσυχο, δεν είναι ανάγκη να τρέχει σε όλο το μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... καλή η ιδέα σου να το χρησιμοποιήσω σαν παιχνίδι στην αρχή. Λοιπόν δεν το είχα σκεφτεί. Να γιατί είναι τοσο χρήσιμο να ανταλλάσσουμε απόψεις. Θα το δοκιμάσω. Εννοείται πως δεν το έχω τόσο μακρύ. Αλλά θα πρέπει να το αφήνω για λιγότερο από 70 πόντους κ να είμαι μαζί τελικά. Ευχαριστώ και πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 16:48 Η katerina10: #55 10-08-08 16:48 Πήγα στο πετ σοπ και ρώτησα..Πόσο χαζή γατομαμά μπορεί να είμαι και είχα κάνει κουβαράκι το ηλιακι μου για να μπει μέσα στις τρύπες από το σαμαράκι.Το δικό μου σαμαράκι της το φοράς στα 2 πόδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orangelo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Orangelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:11 Η Orangelo έγραψε: #56 10-08-08 21:11 Εγώ που έχω τον Οραντζέλο 1 έτους και τον Τουσάκο πιο μικρό,μπορώ να τους μάθω να περπατάνε με σαμαράκι και οδηγό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:21 Η moukelis έγραψε: #57 10-08-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Orangelo: Εγώ που έχω τον Οραντζέλο 1 έτους και τον Τουσάκο πιο μικρό,μπορώ να τους μάθω να περπατάνε με σαμαράκι και οδηγό? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν μπορεις να τους βγάζεις βόλτα με αυτό,αλλά νομιζω ότι με υπομονή μπορουν να μάθουν να το δέχονται,ώστε να μπορεις να τους αφηνεις στο μπαλκονι διχως φόβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:22 Η moukelis έγραψε: #58 10-08-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πήγα στο πετ σοπ και ρώτησα..Πόσο χαζή γατομαμά μπορεί να είμαι και είχα κάνει κουβαράκι το ηλιακι μου για να μπει μέσα στις τρύπες από το σαμαράκι.Το δικό μου σαμαράκι της το φοράς στα 2 πόδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις στα δύο ποδια Κατερινάκι;Φόρα της το και βάλε αμς μια φωτό να καταλάβουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η Catia έγραψε: #59 10-08-08 21:32 Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας. Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:34 Η moukelis έγραψε: #60 10-08-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας. Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είχαν δώσει ένα τέτοιο αλλά ήταν για σκυλάκια και δεν είχα ιδέα πως να το βάλω στον Σειριο.Αυτό που έχουμε τώρα του μίκρυνε του κοιλαρά,και λέω να δοκιμάσω αυτό που λες μια και το έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ιφιγενεια25 nasstazia katerina_022 Magnus manose dkat Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά έχω δοκιμάσει να φορέσω το σαμαράκι στην γατούλα μου. Είναι ακροβάτης (η μόνη από τα 3 γατιά που έχω). Της το φοράω κ φοβάται. Στην αρχή στέκεται ακίνητη κ όταν πλησιάζουμε δίπλα της νιαουρίζει με φόβο. Βέβαια την τελευταία φορά που της το έβαλα, ενω δεν κυκλοφορούσε κ πολύ στο μπαλκόνι, κ ενώ ήμουν μπροστά, άρχισε παρακαλώ με το σαμαράκι να σκαρφαλώνει στο πλέγμα του μπαλκονιού κ να προσπαθεί να το κατεβάσει για να βγε ι η μισή έξω κ να ρεμβάσει. Τί να κάνω? Μήπως να της το φοράω μέσα στο σπίτι για να το συνηθίσει? Φοβάμαι μην της σπάσω τα νεύρα. Οσο για λιχουδιές δεν πιάνουν γιατί είναι πολύ λιγόφαγη. Τελικά μάλλον θα πρέπει να ξεχάσω το μπαλκόνι εντελώς για τη συγκεκριμένη γατα? Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε ιδέες? Επειδή λείπω σε διακοπές κ μπαίνω από ιντερνετ καφέ ίσως δεν σας απαντήσω εγκαίρως.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:10 Η mespairos: #51 07-08-08 23:10 ναι θα της το φοράς μέσα στο σπίτι για λίγο χωρίς τον οδηγό, όταν ηρεμει θα της το βγάζεις, μόνο αφού το συνιθίσει θα βάλεις τον οδηγό αλλά δεν θα την δέσεις θα την αφήσεις να τον σέρνει μαζί της αφού εξηκιωθεί και αρχίσει να κινήτε και να παίζει τότε θα την δέσεις ή θα το κρατάς εσύ και πάλι θα περιμένεις να ηρεμίσει πριν της το βγάλης, να καταλάβει ότι δεν μπορεί να παλέβει και να φεύγει θα της αποσπάς την προσοχή με παιχνίδια αν δεν της αρέσουν οι λιχουδιές και όταν κάθεται καλά θα την επιβραβέβεις έστω και με χάδια και γλυκόλογα και θα την λύνεις υποτίθεται ότι έτσι θα μάθει και θα κάθεται φρόνιμα όμως ο οδηγός δε θα πρέπει να είναι ποτέ τόσο μακρής ώστε να της επιτρέπει να σκαρφαλώνει πάνω στα κάγκελα ή να κρέμετε έξω από το μπαλκόνι, με ένα΄ν τυχαίο θόρυβο μπορεί να τρομάξει, να πέσει και να κρεμαστεί από κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:23 Η staman2 έγραψε: #52 07-08-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: ναι θα της το φοράς μέσα στο σπίτι για λίγο χωρίς τον οδηγό, όταν ηρεμει θα της το βγάζεις, μόνο αφού το συνιθίσει θα βάλεις τον οδηγό αλλά δεν θα την δέσεις θα την αφήσεις να τον σέρνει μαζί της αφού εξηκιωθεί και αρχίσει να κινήτε και να παίζει τότε θα την δέσεις ή θα το κρατάς εσύ και πάλι θα περιμένεις να ηρεμίσει πριν της το βγάλης, να καταλάβει ότι δεν μπορεί να παλέβει και να φεύγει θα της αποσπάς την προσοχή με παιχνίδια αν δεν της αρέσουν οι λιχουδιές και όταν κάθεται καλά θα την επιβραβέβεις έστω και με χάδια και γλυκόλογα και θα την λύνεις υποτίθεται ότι έτσι θα μάθει και θα κάθεται φρόνιμα όμως ο οδηγός δε θα πρέπει να είναι ποτέ τόσο μακρής ώστε να της επιτρέπει να σκαρφαλώνει πάνω στα κάγκελα ή να κρέμετε έξω από το μπαλκόνι, με ένα΄ν τυχαίο θόρυβο μπορεί να τρομάξει, να πέσει και να κρεμαστεί από κάτω Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ που μου απάντησες αμέσως γιατί δεν θα μμείνω για πολύ ώρα στο ιντερνετ καφέ. Λοιπόν η κακομοίρα δεν προσπαθεί να το βγάλει. Απλά το φοβάται πολύ... Και στο μπαλκόνι σκαρφάλωσε γιατί είναι δυστυχώς πολύ μικρό σε πλάτος το μπαλκόνι μου. Μόνον 1 μέτρο. Σε μήκος είναι πολύ μεγάλο. Κσι δεν ξέρω τι να κάνω τελικά... Σ' ευχαριστώ πάντως. Αφου σκέφτηκα να πάρω ένα μεγάλο κλουβί για να την βάζω μέσα για λίγη ώρα να λιάζεται η καημενούλα... Τι να πω πια. Ο κτηνίατρος μου είπε πως οι γάτες έχουν την δική τους ισορροπία και συνήθως δεν πέφτουν παρά μόνον αμα μεγαλώσουν σε ηλικία που μειώνονται κάπως οι αντιδράσεις τους και βαραίνουν. Αλλά εγώ δεν εμπιστεύομαι. Είδαμε κ το ατύχημα της Αντζης. Και πάλι σ' ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:56 Η mespairos: #53 08-08-08 12:56 άμα το φοβάτε μη της το φοράς, άστο πρώτα εκεί που κοιμάτε χύμα για κάποιες μέρες ώστε να το συνηθίσει ή παίζε με αυτό μαζί της, να το σέρνεις στο πάτωμα με τον οδηγό του να το κινιγάει ώστε να εξηκιωθεί και να το δει σαν παιχνίδι και ως κάτι ευχάρηστο για το μήκος το δένεις στους 80 - 90 πόντους για να έχεις το κεφάλι σου ίσυχο, δεν είναι ανάγκη να τρέχει σε όλο το μπαλκόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 21:09 Η staman2 έγραψε: #54 08-08-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: άμα το φοβάτε μη της το φοράς, άστο πρώτα εκεί που κοιμάτε χύμα για κάποιες μέρες ώστε να το συνηθίσει ή παίζε με αυτό μαζί της, να το σέρνεις στο πάτωμα με τον οδηγό του να το κινιγάει ώστε να εξηκιωθεί και να το δει σαν παιχνίδι και ως κάτι ευχάρηστο για το μήκος το δένεις στους 80 - 90 πόντους για να έχεις το κεφάλι σου ίσυχο, δεν είναι ανάγκη να τρέχει σε όλο το μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... καλή η ιδέα σου να το χρησιμοποιήσω σαν παιχνίδι στην αρχή. Λοιπόν δεν το είχα σκεφτεί. Να γιατί είναι τοσο χρήσιμο να ανταλλάσσουμε απόψεις. Θα το δοκιμάσω. Εννοείται πως δεν το έχω τόσο μακρύ. Αλλά θα πρέπει να το αφήνω για λιγότερο από 70 πόντους κ να είμαι μαζί τελικά. Ευχαριστώ και πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 16:48 Η katerina10: #55 10-08-08 16:48 Πήγα στο πετ σοπ και ρώτησα..Πόσο χαζή γατομαμά μπορεί να είμαι και είχα κάνει κουβαράκι το ηλιακι μου για να μπει μέσα στις τρύπες από το σαμαράκι.Το δικό μου σαμαράκι της το φοράς στα 2 πόδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orangelo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Orangelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:11 Η Orangelo έγραψε: #56 10-08-08 21:11 Εγώ που έχω τον Οραντζέλο 1 έτους και τον Τουσάκο πιο μικρό,μπορώ να τους μάθω να περπατάνε με σαμαράκι και οδηγό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:21 Η moukelis έγραψε: #57 10-08-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Orangelo: Εγώ που έχω τον Οραντζέλο 1 έτους και τον Τουσάκο πιο μικρό,μπορώ να τους μάθω να περπατάνε με σαμαράκι και οδηγό? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν μπορεις να τους βγάζεις βόλτα με αυτό,αλλά νομιζω ότι με υπομονή μπορουν να μάθουν να το δέχονται,ώστε να μπορεις να τους αφηνεις στο μπαλκονι διχως φόβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:22 Η moukelis έγραψε: #58 10-08-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πήγα στο πετ σοπ και ρώτησα..Πόσο χαζή γατομαμά μπορεί να είμαι και είχα κάνει κουβαράκι το ηλιακι μου για να μπει μέσα στις τρύπες από το σαμαράκι.Το δικό μου σαμαράκι της το φοράς στα 2 πόδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις στα δύο ποδια Κατερινάκι;Φόρα της το και βάλε αμς μια φωτό να καταλάβουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η Catia έγραψε: #59 10-08-08 21:32 Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας. Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:34 Η moukelis έγραψε: #60 10-08-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας. Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είχαν δώσει ένα τέτοιο αλλά ήταν για σκυλάκια και δεν είχα ιδέα πως να το βάλω στον Σειριο.Αυτό που έχουμε τώρα του μίκρυνε του κοιλαρά,και λέω να δοκιμάσω αυτό που λες μια και το έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ιφιγενεια25 nasstazia katerina_022 Magnus manose dkat Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι θα της το φοράς μέσα στο σπίτι για λίγο χωρίς τον οδηγό, όταν ηρεμει θα της το βγάζεις, μόνο αφού το συνιθίσει θα βάλεις τον οδηγό αλλά δεν θα την δέσεις θα την αφήσεις να τον σέρνει μαζί της αφού εξηκιωθεί και αρχίσει να κινήτε και να παίζει τότε θα την δέσεις ή θα το κρατάς εσύ και πάλι θα περιμένεις να ηρεμίσει πριν της το βγάλης, να καταλάβει ότι δεν μπορεί να παλέβει και να φεύγει θα της αποσπάς την προσοχή με παιχνίδια αν δεν της αρέσουν οι λιχουδιές και όταν κάθεται καλά θα την επιβραβέβεις έστω και με χάδια και γλυκόλογα και θα την λύνεις υποτίθεται ότι έτσι θα μάθει και θα κάθεται φρόνιμα όμως ο οδηγός δε θα πρέπει να είναι ποτέ τόσο μακρής ώστε να της επιτρέπει να σκαρφαλώνει πάνω στα κάγκελα ή να κρέμετε έξω από το μπαλκόνι, με ένα΄ν τυχαίο θόρυβο μπορεί να τρομάξει, να πέσει και να κρεμαστεί από κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:23 Η staman2 έγραψε: #52 07-08-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: ναι θα της το φοράς μέσα στο σπίτι για λίγο χωρίς τον οδηγό, όταν ηρεμει θα της το βγάζεις, μόνο αφού το συνιθίσει θα βάλεις τον οδηγό αλλά δεν θα την δέσεις θα την αφήσεις να τον σέρνει μαζί της αφού εξηκιωθεί και αρχίσει να κινήτε και να παίζει τότε θα την δέσεις ή θα το κρατάς εσύ και πάλι θα περιμένεις να ηρεμίσει πριν της το βγάλης, να καταλάβει ότι δεν μπορεί να παλέβει και να φεύγει θα της αποσπάς την προσοχή με παιχνίδια αν δεν της αρέσουν οι λιχουδιές και όταν κάθεται καλά θα την επιβραβέβεις έστω και με χάδια και γλυκόλογα και θα την λύνεις υποτίθεται ότι έτσι θα μάθει και θα κάθεται φρόνιμα όμως ο οδηγός δε θα πρέπει να είναι ποτέ τόσο μακρής ώστε να της επιτρέπει να σκαρφαλώνει πάνω στα κάγκελα ή να κρέμετε έξω από το μπαλκόνι, με ένα΄ν τυχαίο θόρυβο μπορεί να τρομάξει, να πέσει και να κρεμαστεί από κάτω Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ που μου απάντησες αμέσως γιατί δεν θα μμείνω για πολύ ώρα στο ιντερνετ καφέ. Λοιπόν η κακομοίρα δεν προσπαθεί να το βγάλει. Απλά το φοβάται πολύ... Και στο μπαλκόνι σκαρφάλωσε γιατί είναι δυστυχώς πολύ μικρό σε πλάτος το μπαλκόνι μου. Μόνον 1 μέτρο. Σε μήκος είναι πολύ μεγάλο. Κσι δεν ξέρω τι να κάνω τελικά... Σ' ευχαριστώ πάντως. Αφου σκέφτηκα να πάρω ένα μεγάλο κλουβί για να την βάζω μέσα για λίγη ώρα να λιάζεται η καημενούλα... Τι να πω πια. Ο κτηνίατρος μου είπε πως οι γάτες έχουν την δική τους ισορροπία και συνήθως δεν πέφτουν παρά μόνον αμα μεγαλώσουν σε ηλικία που μειώνονται κάπως οι αντιδράσεις τους και βαραίνουν. Αλλά εγώ δεν εμπιστεύομαι. Είδαμε κ το ατύχημα της Αντζης. Και πάλι σ' ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:56 Η mespairos: #53 08-08-08 12:56 άμα το φοβάτε μη της το φοράς, άστο πρώτα εκεί που κοιμάτε χύμα για κάποιες μέρες ώστε να το συνηθίσει ή παίζε με αυτό μαζί της, να το σέρνεις στο πάτωμα με τον οδηγό του να το κινιγάει ώστε να εξηκιωθεί και να το δει σαν παιχνίδι και ως κάτι ευχάρηστο για το μήκος το δένεις στους 80 - 90 πόντους για να έχεις το κεφάλι σου ίσυχο, δεν είναι ανάγκη να τρέχει σε όλο το μπαλκόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 21:09 Η staman2 έγραψε: #54 08-08-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: άμα το φοβάτε μη της το φοράς, άστο πρώτα εκεί που κοιμάτε χύμα για κάποιες μέρες ώστε να το συνηθίσει ή παίζε με αυτό μαζί της, να το σέρνεις στο πάτωμα με τον οδηγό του να το κινιγάει ώστε να εξηκιωθεί και να το δει σαν παιχνίδι και ως κάτι ευχάρηστο για το μήκος το δένεις στους 80 - 90 πόντους για να έχεις το κεφάλι σου ίσυχο, δεν είναι ανάγκη να τρέχει σε όλο το μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... καλή η ιδέα σου να το χρησιμοποιήσω σαν παιχνίδι στην αρχή. Λοιπόν δεν το είχα σκεφτεί. Να γιατί είναι τοσο χρήσιμο να ανταλλάσσουμε απόψεις. Θα το δοκιμάσω. Εννοείται πως δεν το έχω τόσο μακρύ. Αλλά θα πρέπει να το αφήνω για λιγότερο από 70 πόντους κ να είμαι μαζί τελικά. Ευχαριστώ και πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 16:48 Η katerina10: #55 10-08-08 16:48 Πήγα στο πετ σοπ και ρώτησα..Πόσο χαζή γατομαμά μπορεί να είμαι και είχα κάνει κουβαράκι το ηλιακι μου για να μπει μέσα στις τρύπες από το σαμαράκι.Το δικό μου σαμαράκι της το φοράς στα 2 πόδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orangelo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Orangelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:11 Η Orangelo έγραψε: #56 10-08-08 21:11 Εγώ που έχω τον Οραντζέλο 1 έτους και τον Τουσάκο πιο μικρό,μπορώ να τους μάθω να περπατάνε με σαμαράκι και οδηγό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:21 Η moukelis έγραψε: #57 10-08-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Orangelo: Εγώ που έχω τον Οραντζέλο 1 έτους και τον Τουσάκο πιο μικρό,μπορώ να τους μάθω να περπατάνε με σαμαράκι και οδηγό? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν μπορεις να τους βγάζεις βόλτα με αυτό,αλλά νομιζω ότι με υπομονή μπορουν να μάθουν να το δέχονται,ώστε να μπορεις να τους αφηνεις στο μπαλκονι διχως φόβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:22 Η moukelis έγραψε: #58 10-08-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πήγα στο πετ σοπ και ρώτησα..Πόσο χαζή γατομαμά μπορεί να είμαι και είχα κάνει κουβαράκι το ηλιακι μου για να μπει μέσα στις τρύπες από το σαμαράκι.Το δικό μου σαμαράκι της το φοράς στα 2 πόδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις στα δύο ποδια Κατερινάκι;Φόρα της το και βάλε αμς μια φωτό να καταλάβουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η Catia έγραψε: #59 10-08-08 21:32 Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας. Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:34 Η moukelis έγραψε: #60 10-08-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας. Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είχαν δώσει ένα τέτοιο αλλά ήταν για σκυλάκια και δεν είχα ιδέα πως να το βάλω στον Σειριο.Αυτό που έχουμε τώρα του μίκρυνε του κοιλαρά,και λέω να δοκιμάσω αυτό που λες μια και το έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ιφιγενεια25 nasstazia katerina_022 Magnus manose dkat Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mespairos: ναι θα της το φοράς μέσα στο σπίτι για λίγο χωρίς τον οδηγό, όταν ηρεμει θα της το βγάζεις, μόνο αφού το συνιθίσει θα βάλεις τον οδηγό αλλά δεν θα την δέσεις θα την αφήσεις να τον σέρνει μαζί της αφού εξηκιωθεί και αρχίσει να κινήτε και να παίζει τότε θα την δέσεις ή θα το κρατάς εσύ και πάλι θα περιμένεις να ηρεμίσει πριν της το βγάλης, να καταλάβει ότι δεν μπορεί να παλέβει και να φεύγει θα της αποσπάς την προσοχή με παιχνίδια αν δεν της αρέσουν οι λιχουδιές και όταν κάθεται καλά θα την επιβραβέβεις έστω και με χάδια και γλυκόλογα και θα την λύνεις υποτίθεται ότι έτσι θα μάθει και θα κάθεται φρόνιμα όμως ο οδηγός δε θα πρέπει να είναι ποτέ τόσο μακρής ώστε να της επιτρέπει να σκαρφαλώνει πάνω στα κάγκελα ή να κρέμετε έξω από το μπαλκόνι, με ένα΄ν τυχαίο θόρυβο μπορεί να τρομάξει, να πέσει και να κρεμαστεί από κάτω Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ που μου απάντησες αμέσως γιατί δεν θα μμείνω για πολύ ώρα στο ιντερνετ καφέ. Λοιπόν η κακομοίρα δεν προσπαθεί να το βγάλει. Απλά το φοβάται πολύ... Και στο μπαλκόνι σκαρφάλωσε γιατί είναι δυστυχώς πολύ μικρό σε πλάτος το μπαλκόνι μου. Μόνον 1 μέτρο. Σε μήκος είναι πολύ μεγάλο. Κσι δεν ξέρω τι να κάνω τελικά... Σ' ευχαριστώ πάντως. Αφου σκέφτηκα να πάρω ένα μεγάλο κλουβί για να την βάζω μέσα για λίγη ώρα να λιάζεται η καημενούλα... Τι να πω πια. Ο κτηνίατρος μου είπε πως οι γάτες έχουν την δική τους ισορροπία και συνήθως δεν πέφτουν παρά μόνον αμα μεγαλώσουν σε ηλικία που μειώνονται κάπως οι αντιδράσεις τους και βαραίνουν. Αλλά εγώ δεν εμπιστεύομαι. Είδαμε κ το ατύχημα της Αντζης. Και πάλι σ' ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:56 Η mespairos: #53 08-08-08 12:56 άμα το φοβάτε μη της το φοράς, άστο πρώτα εκεί που κοιμάτε χύμα για κάποιες μέρες ώστε να το συνηθίσει ή παίζε με αυτό μαζί της, να το σέρνεις στο πάτωμα με τον οδηγό του να το κινιγάει ώστε να εξηκιωθεί και να το δει σαν παιχνίδι και ως κάτι ευχάρηστο για το μήκος το δένεις στους 80 - 90 πόντους για να έχεις το κεφάλι σου ίσυχο, δεν είναι ανάγκη να τρέχει σε όλο το μπαλκόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 21:09 Η staman2 έγραψε: #54 08-08-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: άμα το φοβάτε μη της το φοράς, άστο πρώτα εκεί που κοιμάτε χύμα για κάποιες μέρες ώστε να το συνηθίσει ή παίζε με αυτό μαζί της, να το σέρνεις στο πάτωμα με τον οδηγό του να το κινιγάει ώστε να εξηκιωθεί και να το δει σαν παιχνίδι και ως κάτι ευχάρηστο για το μήκος το δένεις στους 80 - 90 πόντους για να έχεις το κεφάλι σου ίσυχο, δεν είναι ανάγκη να τρέχει σε όλο το μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... καλή η ιδέα σου να το χρησιμοποιήσω σαν παιχνίδι στην αρχή. Λοιπόν δεν το είχα σκεφτεί. Να γιατί είναι τοσο χρήσιμο να ανταλλάσσουμε απόψεις. Θα το δοκιμάσω. Εννοείται πως δεν το έχω τόσο μακρύ. Αλλά θα πρέπει να το αφήνω για λιγότερο από 70 πόντους κ να είμαι μαζί τελικά. Ευχαριστώ και πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 16:48 Η katerina10: #55 10-08-08 16:48 Πήγα στο πετ σοπ και ρώτησα..Πόσο χαζή γατομαμά μπορεί να είμαι και είχα κάνει κουβαράκι το ηλιακι μου για να μπει μέσα στις τρύπες από το σαμαράκι.Το δικό μου σαμαράκι της το φοράς στα 2 πόδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orangelo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Orangelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:11 Η Orangelo έγραψε: #56 10-08-08 21:11 Εγώ που έχω τον Οραντζέλο 1 έτους και τον Τουσάκο πιο μικρό,μπορώ να τους μάθω να περπατάνε με σαμαράκι και οδηγό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:21 Η moukelis έγραψε: #57 10-08-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Orangelo: Εγώ που έχω τον Οραντζέλο 1 έτους και τον Τουσάκο πιο μικρό,μπορώ να τους μάθω να περπατάνε με σαμαράκι και οδηγό? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν μπορεις να τους βγάζεις βόλτα με αυτό,αλλά νομιζω ότι με υπομονή μπορουν να μάθουν να το δέχονται,ώστε να μπορεις να τους αφηνεις στο μπαλκονι διχως φόβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:22 Η moukelis έγραψε: #58 10-08-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πήγα στο πετ σοπ και ρώτησα..Πόσο χαζή γατομαμά μπορεί να είμαι και είχα κάνει κουβαράκι το ηλιακι μου για να μπει μέσα στις τρύπες από το σαμαράκι.Το δικό μου σαμαράκι της το φοράς στα 2 πόδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις στα δύο ποδια Κατερινάκι;Φόρα της το και βάλε αμς μια φωτό να καταλάβουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η Catia έγραψε: #59 10-08-08 21:32 Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας. Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:34 Η moukelis έγραψε: #60 10-08-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας. Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είχαν δώσει ένα τέτοιο αλλά ήταν για σκυλάκια και δεν είχα ιδέα πως να το βάλω στον Σειριο.Αυτό που έχουμε τώρα του μίκρυνε του κοιλαρά,και λέω να δοκιμάσω αυτό που λες μια και το έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ιφιγενεια25 nasstazia katerina_022 Magnus manose dkat Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
άμα το φοβάτε μη της το φοράς, άστο πρώτα εκεί που κοιμάτε χύμα για κάποιες μέρες ώστε να το συνηθίσει ή παίζε με αυτό μαζί της, να το σέρνεις στο πάτωμα με τον οδηγό του να το κινιγάει ώστε να εξηκιωθεί και να το δει σαν παιχνίδι και ως κάτι ευχάρηστο για το μήκος το δένεις στους 80 - 90 πόντους για να έχεις το κεφάλι σου ίσυχο, δεν είναι ανάγκη να τρέχει σε όλο το μπαλκόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 21:09 Η staman2 έγραψε: #54 08-08-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: άμα το φοβάτε μη της το φοράς, άστο πρώτα εκεί που κοιμάτε χύμα για κάποιες μέρες ώστε να το συνηθίσει ή παίζε με αυτό μαζί της, να το σέρνεις στο πάτωμα με τον οδηγό του να το κινιγάει ώστε να εξηκιωθεί και να το δει σαν παιχνίδι και ως κάτι ευχάρηστο για το μήκος το δένεις στους 80 - 90 πόντους για να έχεις το κεφάλι σου ίσυχο, δεν είναι ανάγκη να τρέχει σε όλο το μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... καλή η ιδέα σου να το χρησιμοποιήσω σαν παιχνίδι στην αρχή. Λοιπόν δεν το είχα σκεφτεί. Να γιατί είναι τοσο χρήσιμο να ανταλλάσσουμε απόψεις. Θα το δοκιμάσω. Εννοείται πως δεν το έχω τόσο μακρύ. Αλλά θα πρέπει να το αφήνω για λιγότερο από 70 πόντους κ να είμαι μαζί τελικά. Ευχαριστώ και πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 16:48 Η katerina10: #55 10-08-08 16:48 Πήγα στο πετ σοπ και ρώτησα..Πόσο χαζή γατομαμά μπορεί να είμαι και είχα κάνει κουβαράκι το ηλιακι μου για να μπει μέσα στις τρύπες από το σαμαράκι.Το δικό μου σαμαράκι της το φοράς στα 2 πόδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orangelo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Orangelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:11 Η Orangelo έγραψε: #56 10-08-08 21:11 Εγώ που έχω τον Οραντζέλο 1 έτους και τον Τουσάκο πιο μικρό,μπορώ να τους μάθω να περπατάνε με σαμαράκι και οδηγό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:21 Η moukelis έγραψε: #57 10-08-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Orangelo: Εγώ που έχω τον Οραντζέλο 1 έτους και τον Τουσάκο πιο μικρό,μπορώ να τους μάθω να περπατάνε με σαμαράκι και οδηγό? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν μπορεις να τους βγάζεις βόλτα με αυτό,αλλά νομιζω ότι με υπομονή μπορουν να μάθουν να το δέχονται,ώστε να μπορεις να τους αφηνεις στο μπαλκονι διχως φόβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:22 Η moukelis έγραψε: #58 10-08-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πήγα στο πετ σοπ και ρώτησα..Πόσο χαζή γατομαμά μπορεί να είμαι και είχα κάνει κουβαράκι το ηλιακι μου για να μπει μέσα στις τρύπες από το σαμαράκι.Το δικό μου σαμαράκι της το φοράς στα 2 πόδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις στα δύο ποδια Κατερινάκι;Φόρα της το και βάλε αμς μια φωτό να καταλάβουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η Catia έγραψε: #59 10-08-08 21:32 Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας. Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:34 Η moukelis έγραψε: #60 10-08-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας. Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είχαν δώσει ένα τέτοιο αλλά ήταν για σκυλάκια και δεν είχα ιδέα πως να το βάλω στον Σειριο.Αυτό που έχουμε τώρα του μίκρυνε του κοιλαρά,και λέω να δοκιμάσω αυτό που λες μια και το έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ιφιγενεια25 nasstazia katerina_022 Magnus manose dkat Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mespairos: άμα το φοβάτε μη της το φοράς, άστο πρώτα εκεί που κοιμάτε χύμα για κάποιες μέρες ώστε να το συνηθίσει ή παίζε με αυτό μαζί της, να το σέρνεις στο πάτωμα με τον οδηγό του να το κινιγάει ώστε να εξηκιωθεί και να το δει σαν παιχνίδι και ως κάτι ευχάρηστο για το μήκος το δένεις στους 80 - 90 πόντους για να έχεις το κεφάλι σου ίσυχο, δεν είναι ανάγκη να τρέχει σε όλο το μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... καλή η ιδέα σου να το χρησιμοποιήσω σαν παιχνίδι στην αρχή. Λοιπόν δεν το είχα σκεφτεί. Να γιατί είναι τοσο χρήσιμο να ανταλλάσσουμε απόψεις. Θα το δοκιμάσω. Εννοείται πως δεν το έχω τόσο μακρύ. Αλλά θα πρέπει να το αφήνω για λιγότερο από 70 πόντους κ να είμαι μαζί τελικά. Ευχαριστώ και πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 16:48 Η katerina10: #55 10-08-08 16:48 Πήγα στο πετ σοπ και ρώτησα..Πόσο χαζή γατομαμά μπορεί να είμαι και είχα κάνει κουβαράκι το ηλιακι μου για να μπει μέσα στις τρύπες από το σαμαράκι.Το δικό μου σαμαράκι της το φοράς στα 2 πόδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orangelo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Orangelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:11 Η Orangelo έγραψε: #56 10-08-08 21:11 Εγώ που έχω τον Οραντζέλο 1 έτους και τον Τουσάκο πιο μικρό,μπορώ να τους μάθω να περπατάνε με σαμαράκι και οδηγό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:21 Η moukelis έγραψε: #57 10-08-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Orangelo: Εγώ που έχω τον Οραντζέλο 1 έτους και τον Τουσάκο πιο μικρό,μπορώ να τους μάθω να περπατάνε με σαμαράκι και οδηγό? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν μπορεις να τους βγάζεις βόλτα με αυτό,αλλά νομιζω ότι με υπομονή μπορουν να μάθουν να το δέχονται,ώστε να μπορεις να τους αφηνεις στο μπαλκονι διχως φόβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:22 Η moukelis έγραψε: #58 10-08-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πήγα στο πετ σοπ και ρώτησα..Πόσο χαζή γατομαμά μπορεί να είμαι και είχα κάνει κουβαράκι το ηλιακι μου για να μπει μέσα στις τρύπες από το σαμαράκι.Το δικό μου σαμαράκι της το φοράς στα 2 πόδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις στα δύο ποδια Κατερινάκι;Φόρα της το και βάλε αμς μια φωτό να καταλάβουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η Catia έγραψε: #59 10-08-08 21:32 Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας. Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:34 Η moukelis έγραψε: #60 10-08-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας. Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είχαν δώσει ένα τέτοιο αλλά ήταν για σκυλάκια και δεν είχα ιδέα πως να το βάλω στον Σειριο.Αυτό που έχουμε τώρα του μίκρυνε του κοιλαρά,και λέω να δοκιμάσω αυτό που λες μια και το έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ιφιγενεια25 nasstazia katerina_022 Magnus manose dkat Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πήγα στο πετ σοπ και ρώτησα..Πόσο χαζή γατομαμά μπορεί να είμαι και είχα κάνει κουβαράκι το ηλιακι μου για να μπει μέσα στις τρύπες από το σαμαράκι.Το δικό μου σαμαράκι της το φοράς στα 2 πόδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orangelo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Orangelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:11 Η Orangelo έγραψε: #56 10-08-08 21:11 Εγώ που έχω τον Οραντζέλο 1 έτους και τον Τουσάκο πιο μικρό,μπορώ να τους μάθω να περπατάνε με σαμαράκι και οδηγό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:21 Η moukelis έγραψε: #57 10-08-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Orangelo: Εγώ που έχω τον Οραντζέλο 1 έτους και τον Τουσάκο πιο μικρό,μπορώ να τους μάθω να περπατάνε με σαμαράκι και οδηγό? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν μπορεις να τους βγάζεις βόλτα με αυτό,αλλά νομιζω ότι με υπομονή μπορουν να μάθουν να το δέχονται,ώστε να μπορεις να τους αφηνεις στο μπαλκονι διχως φόβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:22 Η moukelis έγραψε: #58 10-08-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πήγα στο πετ σοπ και ρώτησα..Πόσο χαζή γατομαμά μπορεί να είμαι και είχα κάνει κουβαράκι το ηλιακι μου για να μπει μέσα στις τρύπες από το σαμαράκι.Το δικό μου σαμαράκι της το φοράς στα 2 πόδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις στα δύο ποδια Κατερινάκι;Φόρα της το και βάλε αμς μια φωτό να καταλάβουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η Catia έγραψε: #59 10-08-08 21:32 Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας. Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:34 Η moukelis έγραψε: #60 10-08-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας. Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είχαν δώσει ένα τέτοιο αλλά ήταν για σκυλάκια και δεν είχα ιδέα πως να το βάλω στον Σειριο.Αυτό που έχουμε τώρα του μίκρυνε του κοιλαρά,και λέω να δοκιμάσω αυτό που λες μια και το έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ιφιγενεια25 nasstazia katerina_022 Magnus manose dkat Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ που έχω τον Οραντζέλο 1 έτους και τον Τουσάκο πιο μικρό,μπορώ να τους μάθω να περπατάνε με σαμαράκι και οδηγό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:21 Η moukelis έγραψε: #57 10-08-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Orangelo: Εγώ που έχω τον Οραντζέλο 1 έτους και τον Τουσάκο πιο μικρό,μπορώ να τους μάθω να περπατάνε με σαμαράκι και οδηγό? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν μπορεις να τους βγάζεις βόλτα με αυτό,αλλά νομιζω ότι με υπομονή μπορουν να μάθουν να το δέχονται,ώστε να μπορεις να τους αφηνεις στο μπαλκονι διχως φόβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:22 Η moukelis έγραψε: #58 10-08-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πήγα στο πετ σοπ και ρώτησα..Πόσο χαζή γατομαμά μπορεί να είμαι και είχα κάνει κουβαράκι το ηλιακι μου για να μπει μέσα στις τρύπες από το σαμαράκι.Το δικό μου σαμαράκι της το φοράς στα 2 πόδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις στα δύο ποδια Κατερινάκι;Φόρα της το και βάλε αμς μια φωτό να καταλάβουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η Catia έγραψε: #59 10-08-08 21:32 Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας. Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:34 Η moukelis έγραψε: #60 10-08-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας. Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είχαν δώσει ένα τέτοιο αλλά ήταν για σκυλάκια και δεν είχα ιδέα πως να το βάλω στον Σειριο.Αυτό που έχουμε τώρα του μίκρυνε του κοιλαρά,και λέω να δοκιμάσω αυτό που λες μια και το έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ιφιγενεια25 nasstazia katerina_022 Magnus manose dkat Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Orangelo: Εγώ που έχω τον Οραντζέλο 1 έτους και τον Τουσάκο πιο μικρό,μπορώ να τους μάθω να περπατάνε με σαμαράκι και οδηγό? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν μπορεις να τους βγάζεις βόλτα με αυτό,αλλά νομιζω ότι με υπομονή μπορουν να μάθουν να το δέχονται,ώστε να μπορεις να τους αφηνεις στο μπαλκονι διχως φόβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:22 Η moukelis έγραψε: #58 10-08-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πήγα στο πετ σοπ και ρώτησα..Πόσο χαζή γατομαμά μπορεί να είμαι και είχα κάνει κουβαράκι το ηλιακι μου για να μπει μέσα στις τρύπες από το σαμαράκι.Το δικό μου σαμαράκι της το φοράς στα 2 πόδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις στα δύο ποδια Κατερινάκι;Φόρα της το και βάλε αμς μια φωτό να καταλάβουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η Catia έγραψε: #59 10-08-08 21:32 Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας. Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:34 Η moukelis έγραψε: #60 10-08-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας. Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είχαν δώσει ένα τέτοιο αλλά ήταν για σκυλάκια και δεν είχα ιδέα πως να το βάλω στον Σειριο.Αυτό που έχουμε τώρα του μίκρυνε του κοιλαρά,και λέω να δοκιμάσω αυτό που λες μια και το έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ιφιγενεια25 nasstazia katerina_022 Magnus manose dkat Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πήγα στο πετ σοπ και ρώτησα..Πόσο χαζή γατομαμά μπορεί να είμαι και είχα κάνει κουβαράκι το ηλιακι μου για να μπει μέσα στις τρύπες από το σαμαράκι.Το δικό μου σαμαράκι της το φοράς στα 2 πόδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις στα δύο ποδια Κατερινάκι;Φόρα της το και βάλε αμς μια φωτό να καταλάβουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η Catia έγραψε: #59 10-08-08 21:32 Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας. Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:34 Η moukelis έγραψε: #60 10-08-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας. Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είχαν δώσει ένα τέτοιο αλλά ήταν για σκυλάκια και δεν είχα ιδέα πως να το βάλω στον Σειριο.Αυτό που έχουμε τώρα του μίκρυνε του κοιλαρά,και λέω να δοκιμάσω αυτό που λες μια και το έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας. Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2008 στις 21:34 Η moukelis έγραψε: #60 10-08-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Catia: Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας. Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είχαν δώσει ένα τέτοιο αλλά ήταν για σκυλάκια και δεν είχα ιδέα πως να το βάλω στον Σειριο.Αυτό που έχουμε τώρα του μίκρυνε του κοιλαρά,και λέω να δοκιμάσω αυτό που λες μια και το έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Catia: Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας. Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είχαν δώσει ένα τέτοιο αλλά ήταν για σκυλάκια και δεν είχα ιδέα πως να το βάλω στον Σειριο.Αυτό που έχουμε τώρα του μίκρυνε του κοιλαρά,και λέω να δοκιμάσω αυτό που λες μια και το έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.