mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
όπως το έχεις ανοιχτό πάνω (χωρίς την ήλια μέσα) έτσι μπαίνει αυτός ο τίπος, η γραμμούλα στην κοιλιά και τα χεράκια αριστερά και δεξιά στις τρύπες και το κλιπ πάνω
σου φαίνεται σταθερό? δεν έχω αυτόν τον τύπο και δεν ξέρω
, μου το έδειξαν στο μαγαζί αλλά μοθ είπαν πως δεν είναι πολύ καλά και το γατάκι μπορεί να φύγει, μήπως να τα πήγαινες πίσω και να έπαιρνες τα άλλα με τα κυκλάκια? κινούνται οι μικροί κανονικά η δείχνουν να δυσκολέβονται?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gata
Νεοφερμένο μέλος
Kαλά είδα τις φωτογραφίες όλες από τις γάτες σας και έχω τρελλαθεί.

Είναι καταπληκτικές!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Πρέπει να ομολογίσω ότι ξέρει να το βγάζει. Αλλά όσο ο οδηγός δεν τεντώνεται χαίρεται την "ελευθερία" που του δίνει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

βρήκα κάτι ενδιαφέρον
How to Train Your Cat to Walk with a Leash
[SIZE=-2]Whether your cat is exclusively indoors, or an indoor-outdoor variety, there are times you'll need to keep him confined with a leash. Even older cats can be trained, given patience. [/SIZE]
[FONT=ms sans serif, geneva, helvetica][SIZE=-2]Difficulty Level: average Time Required: N/A [/SIZE][/FONT]
[FONT=ms sans serif, geneva, helvetica][SIZE=-1]Here's How: [/SIZE][/FONT]
[FONT=ms sans serif, geneva, helvetica][SIZE=-2]
- Purchase a comfortably-fitting harness and lightweight leash with a secure clip. Do not use a collar, as the cat may be able to slip out of it. You want the leash to pull from the chest rather than the throat.
- Put the harness and leash somewhere near kitty's sleeping area and leave it there for several days to accustom him to it's appearance and smell.
- Wait until just before his normal mealtime, then put the harness on the cat. You should be able to comfortably slip two fingers between the harness and his skin.
- Immediately feed him his favorite meal and praise him when he is finished.
- Let him wear the harness for awhile. If it seems to bother him, distract him by playing with a favorite toy.
- When your cats seems to be accustomed to the harness, take it off.
- Repeat steps 3 through 6 for several days, leaving the harness on longer each time.
- Next, attach the leash to the harness and let kitty walk around the house, dragging the leash. Watch him carefully that he doesn't get tangled up around furniture.
- Praise him for being such a good cat, and give him some loving hugs.
- Repeat steps 8 and 9 for a few days, until the cat seems to accept the harness and leash.
- Now, let him walk around as usual, but pick up the business end of the leash and follow him in his wanderings. Keep the tension slack, so as not to restrick his movement.
- Practice step 11 for a few days.
- Teach kitty to follow you by talking to him in a cajoling manner and lightly pulling on the lead. Don't fight him. You want him to want to follow you.
- You're ready to move outdoors now. Do it gradually, and take your first short excursions in your own back yard, or in a quiet area.
- Gradually increase his exposure to the sights, sounds and smells of the outdoors. Soon, the two of you will be able to enter walkathons together.
[FONT=ms sans serif, geneva, helvetica][SIZE=-2]
- Patience, patience, patience. Stay tune to your cat's reactions and let him guide you at his own pace. Don't let this training become a battle of the wills, because you will surely lose.
- If you have more than one cat, it may actually be easier to train the second one, because she will want to follow the first.[/SIZE][/FONT]
aretha
Περιβόητο μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος
Κι εδώ ένα πολύ ενδιαφέρον και κατατοπιστικό βιντεάκι, για τα διάφορα είδη "σαμαρακίων" που κυκλοφορούν, πώς τα φοράμε, πώς κουμπώνουν κ.λπ.![]()
Πολύ κατατοπιστικό! Μου φαίνεται ότι αυτά που ονομάζει "jackets" είναι τα καλύτερα σε ασφάλεια και άνεση και τα πιο όμορφα αισθητικά

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Τέσπα το σαμαράκι το σταθεροποιείς κάπου και αυτά έχουν τη δυνατότητα να πηγαινοερχονται τρέχοντας στο σημείο μέχρι όπου ο οδηγός(το λουρί που κρατάει το σαμαράκι)τα αφήνει.Αν παρελπίδα κάνουν βλακεία και τραβήξουν το σαμαράκι, δεν πνίγονται όπως με το κοινο λουράκι γιατί αυτό ποιάνει όλο το σώμα και όχι μόνο το λαιμό!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ευχαριστώ! Πόσο μακρύ είναι αυτό το λουρί? Δηλ. μέχρι πόσο μακρυά μπορούν να πάνε?Καλεημέρα Γιούλη...Εμένα σου έχω πει που ανκαι με το διχτάκι τα βλέπω στην κορυφή των καγκελων!!!!!!!Τέσπα το σαμαράκι το σταθεροποιείς κάπου και αυτά έχουν τη δυνατότητα να πηγαινοερχονται τρέχοντας στο σημείο μέχρι όπου ο οδηγός(το λουρί που κρατάει το σαμαράκι)τα αφήνει.Αν παρελπίδα κάνουν βλακεία και τραβήξουν το σαμαράκι, δεν πνίγονται όπως με το κοινο λουράκι γιατί αυτό ποιάνει όλο το σώμα και όχι μόνο το λαιμό!
![]()
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολύ κατατοπιστικό! Μου φαίνεται ότι αυτά που ονομάζει "jackets" είναι τα καλύτερα σε ασφάλεια και άνεση και τα πιο όμορφα αισθητικά![]()
πολύ κίνκι σε βρίσκω...

τιγρέ, λεοπάρ, δερματίνη

πλακα πλάκα φοβερά είναι, θέλω ένα τρελή αγελαδίτσα ή ζεβρέ για την Άριαααααα και παραλαγής για τον βιετκόνγκ Μπέκερ που κρύβεται και παρακολουθεί τους πάντες

μου φένεται θα βγάλω πατρόν από το βιντεάκι και θα τα ράψω στα μέτρα τους, γιατί τέτοιο τζάκετ εδώ στο Αθήνα δεν έχω δει

βρήκα με τι θα ασχολιθώ στις διακοπές

αν πετύχει το πείραμα μας βλέπω με πολλά προϊόντα στο χρηστουγεννιάτικο παζάρι

σε φούξια γουνάκι θέλει κανείς?

βρήκα και αυτό πολύ αφασία τα γατάκια
https://www.youtube.com/watch?v=vLfgZlEavGE&feature=related&resnum=2
gata
Νεοφερμένο μέλος
Παιδιά έτσι κάνουν τα καημένα με το σαμαράκι; Πω-πω τα λυπήθηκα.

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτές πρέπει να είναι ακρέες περιπτώσεις που δείχνουν στο βίντεο για πλάκα
η Άρια όταν φόρεσε σαμαράκι δεν ενοχλήθικε καθόλου, περπατούσε κανονικά από την πρώτη στιγμή, ο Μπέκερ καθόταν ακίνητος (δεν έκανε σαν αυτά στο βίντεο απλά δεν περπάταγε) και όταν είδε την Άρια να περπατάει σου λέει αχά οπότε μπορώ να το κάνω και εγώ
και αποφάσισε να σηκωθεί και από τότε ούτε γάτα ούτε ζημιά
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

https://www.catwalkingjacket.com/home.php?page_id=11
γάταρος τρομερός

σαμαράκι νομίζω καλύτερο από τα σκριτς-σκρατς από θέμα ασφάλειας

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Τέλειο video... ωραίος ο πανθηράκος!!μετά γίνονται έτσι και περιμένουν στην πόρτα πως και πως
https://www.catwalkingjacket.com/home.php?page_id=11
γάταρος τρομερός
σαμαράκι νομίζω καλύτερο από τα σκριτς-σκρατς από θέμα ασφάλειας![]()
Θα το πάρω κι εγώ!!!
Η διαφορά με το σκύλο είναι ότι ο γάτος πήγαινε τη κυρία όπου ήθελε κι όχι η κυρία το γάτο!!

Ζήτω οι γάτοι!!

aretha
Περιβόητο μέλος
Ανάλογα με το τι λουράκι θα τους πάρεις. Εγώ έχω βολευτεί αυτό που "ξανατυλίγεται" αυτόματα, συνήθως χρησιμοποιείται για να βγάζουν βόλτα τα σκυλάκια και το βρίσκεις σε όλα τα πετ σοπ. Το δικό μας έχει μέγιστο μήκος 7 μέτρα, αλλά αν θέλεις μπορείς να το ρυθμίσεις και για λιγότερο. Στο σαμαράκι πάντως μπορείς να προσαρμόσεις όποιο λουράκι θέλεις και σε βολεύει.Πόσο μακρύ είναι αυτό το λουρί? Δηλ. μέχρι πόσο μακρυά μπορούν να πάνε?
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Θα πάρω σαν το δικό σου με το μέγιστο μήκος γιατί η βεράντα είναι πολύ μεγάλη!Ανάλογα με το τι λουράκι θα τους πάρεις. Εγώ έχω βολευτεί αυτό που "ξανατυλίγεται" αυτόματα, συνήθως χρησιμοποιείται για να βγάζουν βόλτα τα σκυλάκια και το βρίσκεις σε όλα τα πετ σοπ. Το δικό μας έχει μέγιστο μήκος 7 μέτρα, αλλά αν θέλεις μπορείς να το ρυθμίσεις και για λιγότερο. Στο σαμαράκι πάντως μπορείς να προσαρμόσεις όποιο λουράκι θέλεις και σε βολεύει.
moukelis
Επιφανές μέλος
Θέλουμε εμείς ενα με φούξια γουνάκι καλέ,να το φοράμε με την μπλε περούκα που μας βρήκε η Γιούλη για τον Σειριο!πολύ κίνκι σε βρίσκω...
τιγρέ, λεοπάρ, δερματίνη
πλακα πλάκα φοβερά είναι, θέλω ένα τρελή αγελαδίτσα ή ζεβρέ για την Άριαααααα και παραλαγής για τον βιετκόνγκ Μπέκερ που κρύβεται και παρακολουθεί τους πάντες
μου φένεται θα βγάλω πατρόν από το βιντεάκι και θα τα ράψω στα μέτρα τους, γιατί τέτοιο τζάκετ εδώ στο Αθήνα δεν έχω δει
βρήκα με τι θα ασχολιθώ στις διακοπές
αν πετύχει το πείραμα μας βλέπω με πολλά προϊόντα στο χρηστουγεννιάτικο παζάρι
σε φούξια γουνάκι θέλει κανείς?

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

για τον πάνθηρα δίκιο έχετε και εμένα έτσι μου φάνηκε, ότι εκείνος έβγαζε την κοπέλα βόλτα και καμάρωνε κιόλας, πολύ όμορφο και περίφανο ζώο

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αχ τη θυμάσαι Δώρα μου και την τιμάς...Θέλουμε εμείς ενα με φούξια γουνάκι καλέ,να το φοράμε με την μπλε περούκα που μας βρήκε η Γιούλη για τον Σειριο!![]()
Σε ευχαριστώ πολύ...

moukelis
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool