Ρια Αρωνιάδα
Νεοφερμένο μέλος
Είμαι νέο μέλος και ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους διαχειριστές για την δουλειά στο site ! Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να έρθεις σε επαφή με άλλους γατόφιλους και να ανταλλάξεις πραγματικά πολύ χρήσιμες πληροφορίες. Με μιά γρήγορη και πρόχειρη αναζήτηση που έκανα στο forum δεν διάβασα τίποτα για τις τροφές μάρκας ACANA..Τις γνωρίζει κανείς;
Αν γνωρίζετε κάτι γι' αυτές παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kαι οι δυο ειναι πολυ καλες τροφες ,αρκει να ταιριαξουν στον σκυλο/γατα σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Ρια Αρωνιάδα
Νεοφερμένο μέλος
H Orijen και η Acana ανηκουν στην ChampionPetFoods.
Kαι οι δυο ειναι πολυ καλες τροφες ,αρκει να ταιριαξουν στον σκυλο/γατα σου.
Απο τις πιο καλές και τις πιο ακριβές.![]()
Παιδιά σας ευχαριστώ για τις πληροφοριές

, την μάρκα αυτή την αγοράζω απο τον κτηνίατρο και όντως είναι ακριβούτσικη
αλλά τουλάχιστον να αξίζει τα λεφτά της. Η γατούλα μου την τρώει ευχάριστα αλλά επειδή είναι 3 μηνών πρέπει να της την μουλιάζω λίγο σε νεράκι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος
μπορείς να κάνεις θέμα στις γατότροφές στα reviews αν θες
moukelis
Επιφανές μέλος
Τριων μηνων μπορει μια χαρα να τις κρατσανισει,σταματα σιγα σιγα να τις μουλιαζεις.Παιδιά σας ευχαριστώ για τις πληροφοριές, την μάρκα αυτή την αγοράζω απο τον κτηνίατρο και όντως είναι ακριβούτσικη
αλλά τουλάχιστον να αξίζει τα λεφτά της. Η γατούλα μου την τρώει ευχάριστα αλλά επειδή είναι 3 μηνών πρέπει να της την μουλιάζω λίγο σε νεράκι.

Ρια Αρωνιάδα
Νεοφερμένο μέλος
Εχω παρατηρήσει ότι όταν της βάζω στεγνή τρώει λιγότερο γιατί μάλλον βαριέται να κριτσανίσει. Είναι λίγο τεμπέλα!!!Τριων μηνων μπορει μια χαρα να τις κρατσανισει,σταματα σιγα σιγα να τις μουλιαζεις.![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

Ρια Αρωνιάδα
Νεοφερμένο μέλος
πόσο αγοράζεις το κιλό;
μπορείς να κάνεις θέμα στις γατότροφές στα reviews αν θες
την αγόρασα από τον κτηνίατρο και πλήρωσα 25€ για μια συσκευασία που είναι περισσότερο απο κιλό. Θα δώ πόσο και θα σου πώ...
Ρια Αρωνιάδα
Νεοφερμένο μέλος
Καλά λεςΚανει καλο στα δοντακια της ομως,οποτε σιγα σιγα αμα πεινασει θα ξεχασει την τεμπελια!![]()
θα το εφαρμόσω σιγά σιγά...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Δινω στην Μπιζου μου εδω και μηνες και ειμαι ευχαριστημενη,δεν ξαναπαχυνε και μαλιστα αφηνει και τροφη στο πιατακι της για μετα.

inferno
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Μηπως ηρθε η ωρα να μετακομισετε καναδα;
(αναρωτιεμαι ποσο κοστιζει στην αλμπερτα... παιζει να την βρισκεις εκει στην μιση τιμη). Θυμαμαι την 1η αντιδραση του ναρουτο οταν την μυρισε. Επεσε με τα μουτρα στην ξηρα και αφησε την κονσερβα (ευτυχως δεν μου εκανε κατι τετοιο την επομενη μερα). Και μιλαμε για τον ναρουτο ο οποιος ειναι το πιο ιδιοτροπο γατι του πλανητη στο φαγητο. Πλεον τον ακουω καθε πρωι (χαραματα) να μασουλαει γεματος ορεξη τις κροκετες 
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Σε τι γεύσεις βγαίνει; υπάρχει μόνο σε κτηνιάτρους ή και pet shop;
Κοτοπουλο και ψαρι νομιζω-την κοτοπουλο παιρνω εγω.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει;
Ναι, συνήθως απο Κτηνίατρο την παραγγέλνεις. Ή μπορεί να την έχουν και μεγάλα πετ σοπ. Και ναι, είναι ακριβή.

Ρια Αρωνιάδα
Νεοφερμένο μέλος
ΑΝΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ την πήρα απο την Κέρκυρα αν θές μπορώ να σου πώ από ποιόν κτηνίατρο. Κάνει 25€ τα 2,5kg. Στην Αθήνα την έχω βρεί και σε pet Shop. Απ' ότι διάβασα στην συσκευάσια περιέχει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και άγρια ψάρια...Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει;
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο???περιέχει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και άγρια ψάρια...

Ρια Αρωνιάδα
Νεοφερμένο μέλος
τι να σου πω...Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο???![]()
κι εγώ δεν το πιστεύω... λες να πηγαίνουν για κυνήγι;;;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool