Σειρά τροφής Αcana

Ρια Αρωνιάδα

Νεοφερμένο μέλος

Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα.
Αγαπητοί γατόφιλοι γειά σας!
Είμαι νέο μέλος και ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους διαχειριστές για την δουλειά στο site ! Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να έρθεις σε επαφή με άλλους γατόφιλους και να ανταλλάξεις πραγματικά πολύ χρήσιμες πληροφορίες. Με μιά γρήγορη και πρόχειρη αναζήτηση που έκανα στο forum δεν διάβασα τίποτα για τις τροφές μάρκας ACANA..Τις γνωρίζει κανείς; :hmm:Αν γνωρίζετε κάτι γι' αυτές παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Οριτζεν δεν ειναι της Ακανα;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

H Orijen και η Acana ανηκουν στην ChampionPetFoods.
Kαι οι δυο ειναι πολυ καλες τροφες ,αρκει να ταιριαξουν στον σκυλο/γατα σου.

Απο τις πιο καλές και τις πιο ακριβές.:)

H Orijen και η Acana ανηκουν στην ChampionPetFoods.
Kαι οι δυο ειναι πολυ καλες τροφες ,αρκει να ταιριαξουν στον σκυλο/γατα σου.

Απο τις πιο καλές και τις πιο ακριβές.:)

Παιδιά σας ευχαριστώ για τις πληροφοριές:):):), την μάρκα αυτή την αγοράζω απο τον κτηνίατρο και όντως είναι ακριβούτσικη;) αλλά τουλάχιστον να αξίζει τα λεφτά της. Η γατούλα μου την τρώει ευχάριστα αλλά επειδή είναι 3 μηνών πρέπει να της την μουλιάζω λίγο σε νεράκι.

πόσο αγοράζεις το κιλό;

μπορείς να κάνεις θέμα στις γατότροφές στα reviews αν θες

Παιδιά σας ευχαριστώ για τις πληροφοριές:):):), την μάρκα αυτή την αγοράζω απο τον κτηνίατρο και όντως είναι ακριβούτσικη;) αλλά τουλάχιστον να αξίζει τα λεφτά της. Η γατούλα μου την τρώει ευχάριστα αλλά επειδή είναι 3 μηνών πρέπει να της την μουλιάζω λίγο σε νεράκι.
Τριων μηνων μπορει μια χαρα να τις κρατσανισει,σταματα σιγα σιγα να τις μουλιαζεις.;)

Τριων μηνων μπορει μια χαρα να τις κρατσανισει,σταματα σιγα σιγα να τις μουλιαζεις.;)
Εχω παρατηρήσει ότι όταν της βάζω στεγνή τρώει λιγότερο γιατί μάλλον βαριέται να κριτσανίσει. Είναι λίγο τεμπέλα!!!:lol:

Κανει καλο στα δοντακια της ομως,οποτε σιγα σιγα αμα πεινασει θα ξεχασει την τεμπελια!;):lol:

πόσο αγοράζεις το κιλό;

μπορείς να κάνεις θέμα στις γατότροφές στα reviews αν θες

την αγόρασα από τον κτηνίατρο και πλήρωσα 25€ για μια συσκευασία που είναι περισσότερο απο κιλό. Θα δώ πόσο και θα σου πώ...

Κανει καλο στα δοντακια της ομως,οποτε σιγα σιγα αμα πεινασει θα ξεχασει την τεμπελια!;):lol:
Καλά λες :up:θα το εφαρμόσω σιγά σιγά...

Γενικα δεν τρωνε τα γατια μεγαλη ποσοτητα απο αυτην την τροφη,νομιζω χορταινουν με μικροτερη ποσοτητα,ετσι αν το σκεφτεις δεν ειναι και τοσο ακριβη σε σχεση με την ποιοτητα της και το ποσο σου κραταει.:happy:
Δινω στην Μπιζου μου εδω και μηνες και ειμαι ευχαριστημενη,δεν ξαναπαχυνε και μαλιστα αφηνει και τροφη στο πιατακι της για μετα.:)

Σε τι γεύσεις βγαίνει; υπάρχει μόνο σε κτηνιάτρους ή και pet shop;

Αχ ρε κοριτσια, επρεπε να μενατε εδω που παιρνω την orijen 14 ευρω τα 2.5 κιλα :confused: Μηπως ηρθε η ωρα να μετακομισετε καναδα; :P (αναρωτιεμαι ποσο κοστιζει στην αλμπερτα... παιζει να την βρισκεις εκει στην μιση τιμη). Θυμαμαι την 1η αντιδραση του ναρουτο οταν την μυρισε. Επεσε με τα μουτρα στην ξηρα και αφησε την κονσερβα (ευτυχως δεν μου εκανε κατι τετοιο την επομενη μερα). Και μιλαμε για τον ναρουτο ο οποιος ειναι το πιο ιδιοτροπο γατι του πλανητη στο φαγητο. Πλεον τον ακουω καθε πρωι (χαραματα) να μασουλαει γεματος ορεξη τις κροκετες :lol:

Σε τι γεύσεις βγαίνει; υπάρχει μόνο σε κτηνιάτρους ή και pet shop;

Κοτοπουλο και ψαρι νομιζω-την κοτοπουλο παιρνω εγω.

Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει;

Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει;

Ναι, συνήθως απο Κτηνίατρο την παραγγέλνεις. Ή μπορεί να την έχουν και μεγάλα πετ σοπ. Και ναι, είναι ακριβή.:redface:

ΑΝΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ την πήρα απο την Κέρκυρα αν θές μπορώ να σου πώ από ποιόν κτηνίατρο. Κάνει 25€ τα 2,5kg. Στην Αθήνα την έχω βρεί και σε pet Shop. Απ' ότι διάβασα στην συσκευάσια περιέχει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και άγρια ψάρια...

περιέχει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και άγρια ψάρια...
Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο???:redface::lol:

Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο???:redface::lol:
τι να σου πω...:hmm: κι εγώ δεν το πιστεύω... λες να πηγαίνουν για κυνήγι;;;:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back