Σειρά τροφής Αcana

Μόνο εγώ και η Ελένη απομείναμε σε αυτή την παραγγελία????:P:P:P

:lol::lol: κ απ'οτι καταλαβα και η ελενη εχει τους ενδοιασμους της!:P:P εγω εμαι σε διλλημα..γιατι εχουμε ακομα την orijen..δεν ξερω τι να κανω..:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol: κ απ'οτι καταλαβα και η ελενη εχει τους ενδοιασμους της!:P:P εγω εμαι σε διλλημα..γιατι εχουμε ακομα την orijen..δεν ξερω τι να κανω..:hmm:
Μην την κάνεις ακόμα. Γιατί αν εσύ δεν θέλεις, και η Ελένη δεν είναι σίγουρη, δεν θα τα πάρω ούτε εγώ.:happy::happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω οταν ειχα παραγγειλει πρωτη φορα ειχα βαλει τον κωδικο και μου εκανε εκπτωση 10%...
Εβελυν είχες παραγγείλει δίκιλο ή δεκάκιλο;Γιατί εμένα με χρέωσαν 11 λίρες για το 2κιλο...:(:(:(στο 10 κιλο πόσο χρεώνουν άραγε γιατί από τον πίνακα που έχουν δεν βγάζω άκρη..:hmm::hmm:

Μην την κάνεις ακόμα. Γιατί αν εσύ δεν θέλεις, και η Ελένη δεν είναι σίγουρη, δεν θα τα πάρω ούτε εγώ.:happy::happy:

Nαι ρε γμτ έχω ενδιασμούς! Διάβασα και αυτό και τρόμαξα λίγο

https://www.norgeskaukatt.co.uk/Norgeskaukatt/Articles/mycotoxinsinpetfoods.html

κατσε καλε να φανε αυτα που τους εχεις παρει και μετα ξαναπερνεις!:P:P βεβαια κι εγω σκεφτομαι να παρω την applaws και ακομα τωρα ξεκινησε την orijen και εχουμε και nutram ακομα..:redface::rolleyes::lol::lol:
Λοιπόν γατοκροκετοδοκιμαστής απ'ευθείας ανταπόκριση...:P:P:P:PΣήμερα παραλάβαμε και τις Applaws...στην όψη,στρογγυλές, μαύρες,και με καλή μυρωδιά (δεν μυρίζουν τόσο ψαρίλα όσο οι Όριτζεν)στη γεύση επίσης καλύτερες,και νόστιμες..λίγο πιο αλμυρές μου φάνηκαν...Πάμε στο γατοπληθυσμό τώρα...στη Μπετίνα άρεσαν πάρα πολύ...έφαγε μια χούφτα αμέσως και ζητούσε κι άλλες...:up::up:ο χοντρός τις μύρισε ξύνισε την μούρη του και ζήτησε κονσέρβα...:mad::mad:Συμπέρασμα:Θα αρέσουν σίγουρα στον Λουκουμά και όσοι τα γατιά σας δεν πλησιάζουν την Όριτζεν δοκιμάστε την μπορεί και να τους κάτσει..:hmm::hmm::hmm:

Nαι ρε γμτ έχω ενδιασμούς! Διάβασα και αυτό και τρόμαξα λίγο

https://www.norgeskaukatt.co.uk/Norgeskaukatt/Articles/mycotoxinsinpetfoods.html
Βρέθηκε μελαμίνη και στην Appplaws;:blink::blink::blink:Τι να κάνω τώρα; Να την πετάξω;:hmm::hmm::hmm:

Βρέθηκε μελαμίνη και στην Appplaws;:blink::blink::blink:Τι να κάνω τώρα; Να την πετάξω;:hmm::hmm::hmm:

Η αλήθεια είναι οτι τρόμαξα αρκετά με αυτά που διάβασα! Ολόκληρη καταγγελία έκανε ο άνθρωπος:/:
Δεν ξέρουμε αν ισχύει, τι ισχύει....:hmm: Εγω λέω να καταλήξω στην ακάνα αν την φάνε! Ακόμα δεν τη δοκιμάσαμε

Η αλήθεια είναι οτι τρόμαξα αρκετά με αυτά που διάβασα! Ολόκληρη καταγγελία έκανε ο άνθρωπος:/:
Δεν ξέρουμε αν ισχύει, τι ισχύει....:hmm: Εγω λέω να καταλήξω στην ακάνα αν την φάνε! Ακόμα δεν τη δοκιμάσαμε
Μου φαίνεται θα αγοράσω μόνο οργανική αν και αυτοί λένε αλήθεια βέβαια..ποιόν να πιστέψεις...:hmm::hmm::hmm::hmm:

Νίκο εδώ κοίτα και πες μας..

https://www.norgeskaukatt.co.uk/Norge...npetfoods.html

η αληθεια ειναι οτι ενας απο τους λογους που θεωρω κατωτερη την applaws ειναι η πολλη τεφρα..η οριτζεν πιστευω οτι ειναι καλυτερη..
αννα ειχα παραγγειλει μια τρικιλη συσκευασια προ πλαν μια φορα..6 ευρω με χρεωσαν..δεν ξερω.

Λυπαμαι πραγματικα.
Υπαρχουν κ αλλες αναφορες στο google απο αλλους ιδιοκτητες? Το ψαξατε?

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ νοιωθω πιο σιγουρος με τις καναδεζικες τροφες.

Το ειχα δει κι εγω αυτο,κι ο ανθρωπος ειναι γνωστος εκτροφεας...:(

αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι σε γενικες γραμμες οι ευρωπαικες τροφες ειναι χαλια. Στην Β. Αμερικη ο κοσμος ενδιαφερεται και το ψαχνει περισσοτερο για το τι δινει στα κατοικιδια του και οι εταιριες πιεζονται να παραγουν κατι καλυτερο. Επισης εδω στον καναδα εχουμε τεραστια εκταση, πολλες λιμνες και μεγαλη ζωικη παραγωγη. Ενας παραγωγος γατοτροφης εδω παιρνει καλης ποιοτητας κρεας σε πολυ χαμηλες τιμες (αν σκεφτεις οτι εγω παιρνω 2 ολοκληρα κοτοπουλα γυρω στα 7 ευρω, σωλομο sockeye 6 ευρω το κιλο, σολωμο pink 2 ευρω το κιλο, φαντασου ποσο φθηνα θα αγορασει ο παραγωγος ζωοτροφης τα κρεατα/ψαρια κατωτερης ποιοτητας σε τιμες χονδρικης). Επισης το κρατος κανει πολυ αυστηρους ελεγχους στα παντα. Δεν περναει τιποτα απο το εξωτερικο χωρις να εχει περασει απο ελεγχο. Ειναι τοσο αυστηροι που ακομα και εγω που επεστρεψα απο ελλαδα το καλοκαιρι μου κρατησαν την κονσερβα sheba που ειχα φερει για τον ναρουτο. Ακομα και να περασει κατι θα βγαλουν αμεσως ανακοινωση για ανακληση προιοντων. Να φανταστειτε ειμασταν η πρωτη χωρα στον κοσμο που απαγορεψε το BPA απο τα πλαστικα μπουκαλια και τα δοχεια τροφιμων πριν ακομα βγουν περισσοτερες ερευνες για να δειξουν οτι αυτη η ουσια ειναι επικινδυνη... στην ευρωπαικη ενωση η συγκεκριμενη ουσια δεν εχει απαγορευτει ακομα :|

Εδω και ενα χρονο η αμερικανικη evo πηρε και αλλα μετρα για να ειναι πιο ασφαλη τα προιοντα της, με το να κοψει ολες της προμηθειες της απο κινα. Δεν εισαγει απολυτως τιποτα απο εκει. Αυτο και μονο μου αρκει.

Λυπαμαι πραγματικα.
Υπαρχουν κ αλλες αναφορες στο google απο αλλους ιδιοκτητες? Το ψαξατε?

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ νοιωθω πιο σιγουρος με τις καναδεζικες τροφες.

Έψαξα πολύ στα ξένα φόρουμς για την ακάνα που με ενδιαφέρει και δεν έχει γραφτεί κάτι κακό. Μόνο οτι με την αλλαγή σε ακάνα οι γάτες τους έπιναν πιο πολύ νερό! Αλλα κάποιοι είπαν οτι είναι καλό. Και για την όριτζεν μόνο καλά λέγανε!

Εδω συγκεκριμένα για την ακάνα και την όριτζεν σχετικά με τη μελαμίνη:)

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Champion Petfoods, Ltd. (verified by company 3/25/07) [/FONT]​

• [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Brands include Origen and Acana[/FONT]
  • [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Own and operate their own production facilities in Morinville, Alberta, Canada[/FONT]
  • [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]They make their own foods exclusively - their mandate is to produce world-class foods from fresh regional ingredients. That means almost all of their ingredients (over 90% for ORIJEN) are raised, fished or farmed within western Canada.[/FONT]
  • [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Only imported ingredients are lamb from New Zealand and rice from California - these are used in their ACANA brand foods.[/FONT]
  • [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]They do not, and never have, had their brands produced or co-packed by any other pet food producer.[/FONT]
  • [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]They do not use glutens or other vegetable proteins in any of their foods.[/FONT]
  • [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]ORIJEN and ACANA foods are not on any recall list.[/FONT]

Και εδώ όλη η λίστα που με της τροφές που ανακλήθηθηκαν το 2007

https://thepetfoodlist.com/petfoods_pg1.htm

Να ρωτήσω! Μόνο την όριτζεν θεωρείτε καλή? Η ακάνα δεν είναι??:hmm:

Και η Ακάνα καλή είνει βρε..απλώς έχει λιγότερη πρωτείνη από την Όριτζεν...η ίδια εταιρία τις φτιάχνει...:):)

Και η Ακάνα καλή είνει βρε..απλώς έχει λιγότερη πρωτείνη από την Όριτζεν...η ίδια εταιρία τις φτιάχνει...:):)

Eυχαριστώ Αννα!!!! :)
Το καλό που τους θέλω να την φάνε :rolleyes:

Eυχαριστώ Αννα!!!! :)
Το καλό που τους θέλω να την φάνε :rolleyes:
Ελένη μου, αν είναι να τους πάρεις Acana, να σου φέρω λίγη να την δοκιμάσατε για να δεις αν την τρώνε.:):)Μην πας και αγοράσεις ολόκληρη συσκευασία!!!:happy::happy:

Ελένη μου, αν είναι να τους πάρεις Acana, να σου φέρω λίγη να την δοκιμάσατε για να δεις αν την τρώνε.:):)Μην πας και αγοράσεις ολόκληρη συσκευασία!!!:happy::happy:

Με ενημέρωσαν απο το πετ σοπ οτι δεν θα φέρουν τις μικρές συσκευασίες
Οπότε θα ήθελα λιγάκι να δοκιμάζαμε!!:happy:
Σ ευχαριστώ πολύ Ναταλία μου!!!

Με ενημέρωσαν απο το πετ σοπ οτι δεν θα φέρουν τις μικρές συσκευασίες
Οπότε θα ήθελα λιγάκι να δοκιμάζαμε!!:happy:
Σ ευχαριστώ πολύ Ναταλία μου!!!
Ωραία!!:P:P Θα πάω να πάρω την τροφή από τον Τζουτζούκο και κανονίζουμε το Σ/Κ για να στην φέρω!!!:P:P:P

Ωραία!!:P:P Θα πάω να πάρω την τροφή από τον Τζουτζούκο και κανονίζουμε το Σ/Κ για να στην φέρω!!!:P:P:P

:up::up::up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back