aporw
Διακεκριμένο μέλος
Μόνο εγώ και η Ελένη απομείναμε σε αυτή την παραγγελία????![]()

κ απ'οτι καταλαβα και η ελενη εχει τους ενδοιασμους της!
εγω εμαι σε διλλημα..γιατι εχουμε ακομα την orijen..δεν ξερω τι να κανω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Μην την κάνεις ακόμα. Γιατί αν εσύ δεν θέλεις, και η Ελένη δεν είναι σίγουρη, δεν θα τα πάρω ούτε εγώ.κ απ'οτι καταλαβα και η ελενη εχει τους ενδοιασμους της!
εγω εμαι σε διλλημα..γιατι εχουμε ακομα την orijen..δεν ξερω τι να κανω..
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Εβελυν είχες παραγγείλει δίκιλο ή δεκάκιλο;Γιατί εμένα με χρέωσαν 11 λίρες για το 2κιλο...εγω οταν ειχα παραγγειλει πρωτη φορα ειχα βαλει τον κωδικο και μου εκανε εκπτωση 10%...

στο 10 κιλο πόσο χρεώνουν άραγε γιατί από τον πίνακα που έχουν δεν βγάζω άκρη..

ELENIP
Διάσημο μέλος
Μην την κάνεις ακόμα. Γιατί αν εσύ δεν θέλεις, και η Ελένη δεν είναι σίγουρη, δεν θα τα πάρω ούτε εγώ.![]()
Nαι ρε γμτ έχω ενδιασμούς! Διάβασα και αυτό και τρόμαξα λίγο
https://www.norgeskaukatt.co.uk/Norgeskaukatt/Articles/mycotoxinsinpetfoods.html
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Λοιπόν γατοκροκετοδοκιμαστής απ'ευθείας ανταπόκριση...κατσε καλε να φανε αυτα που τους εχεις παρει και μετα ξαναπερνεις!βεβαια κι εγω σκεφτομαι να παρω την applaws και ακομα τωρα ξεκινησε την orijen και εχουμε και nutram ακομα..
![]()

Σήμερα παραλάβαμε και τις Applaws...στην όψη,στρογγυλές, μαύρες,και με καλή μυρωδιά (δεν μυρίζουν τόσο ψαρίλα όσο οι Όριτζεν)στη γεύση επίσης καλύτερες,και νόστιμες..λίγο πιο αλμυρές μου φάνηκαν...Πάμε στο γατοπληθυσμό τώρα...στη Μπετίνα άρεσαν πάρα πολύ...έφαγε μια χούφτα αμέσως και ζητούσε κι άλλες...
ο χοντρός τις μύρισε ξύνισε την μούρη του και ζήτησε κονσέρβα...
Συμπέρασμα:Θα αρέσουν σίγουρα στον Λουκουμά και όσοι τα γατιά σας δεν πλησιάζουν την Όριτζεν δοκιμάστε την μπορεί και να τους κάτσει..

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Βρέθηκε μελαμίνη και στην Appplaws;Nαι ρε γμτ έχω ενδιασμούς! Διάβασα και αυτό και τρόμαξα λίγο
https://www.norgeskaukatt.co.uk/Norgeskaukatt/Articles/mycotoxinsinpetfoods.html

Τι να κάνω τώρα; Να την πετάξω;

ELENIP
Διάσημο μέλος
Βρέθηκε μελαμίνη και στην Appplaws;Τι να κάνω τώρα; Να την πετάξω;
![]()
Η αλήθεια είναι οτι τρόμαξα αρκετά με αυτά που διάβασα! Ολόκληρη καταγγελία έκανε ο άνθρωπος
Δεν ξέρουμε αν ισχύει, τι ισχύει....
Εγω λέω να καταλήξω στην ακάνα αν την φάνε! Ακόμα δεν τη δοκιμάσαμεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Μου φαίνεται θα αγοράσω μόνο οργανική αν και αυτοί λένε αλήθεια βέβαια..ποιόν να πιστέψεις...Η αλήθεια είναι οτι τρόμαξα αρκετά με αυτά που διάβασα! Ολόκληρη καταγγελία έκανε ο άνθρωπος![]()
Δεν ξέρουμε αν ισχύει, τι ισχύει....Εγω λέω να καταλήξω στην ακάνα αν την φάνε! Ακόμα δεν τη δοκιμάσαμε

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
αννα ειχα παραγγειλει μια τρικιλη συσκευασια προ πλαν μια φορα..6 ευρω με χρεωσαν..δεν ξερω.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υπαρχουν κ αλλες αναφορες στο google απο αλλους ιδιοκτητες? Το ψαξατε?
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ νοιωθω πιο σιγουρος με τις καναδεζικες τροφες.
moukelis
Επιφανές μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Εδω και ενα χρονο η αμερικανικη evo πηρε και αλλα μετρα για να ειναι πιο ασφαλη τα προιοντα της, με το να κοψει ολες της προμηθειες της απο κινα. Δεν εισαγει απολυτως τιποτα απο εκει. Αυτο και μονο μου αρκει.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Λυπαμαι πραγματικα.
Υπαρχουν κ αλλες αναφορες στο google απο αλλους ιδιοκτητες? Το ψαξατε?
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ νοιωθω πιο σιγουρος με τις καναδεζικες τροφες.
Έψαξα πολύ στα ξένα φόρουμς για την ακάνα που με ενδιαφέρει και δεν έχει γραφτεί κάτι κακό. Μόνο οτι με την αλλαγή σε ακάνα οι γάτες τους έπιναν πιο πολύ νερό! Αλλα κάποιοι είπαν οτι είναι καλό. Και για την όριτζεν μόνο καλά λέγανε!
Εδω συγκεκριμένα για την ακάνα και την όριτζεν σχετικά με τη μελαμίνη

- [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Brands include Origen and Acana[/FONT]
- [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Own and operate their own production facilities in Morinville, Alberta, Canada[/FONT]
- [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]They make their own foods exclusively - their mandate is to produce world-class foods from fresh regional ingredients. That means almost all of their ingredients (over 90% for ORIJEN) are raised, fished or farmed within western Canada.[/FONT]
- [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Only imported ingredients are lamb from New Zealand and rice from California - these are used in their ACANA brand foods.[/FONT]
- [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]They do not, and never have, had their brands produced or co-packed by any other pet food producer.[/FONT]
- [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]They do not use glutens or other vegetable proteins in any of their foods.[/FONT]
- [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]ORIJEN and ACANA foods are not on any recall list.[/FONT]
Και εδώ όλη η λίστα που με της τροφές που ανακλήθηθηκαν το 2007
https://thepetfoodlist.com/petfoods_pg1.htm
Να ρωτήσω! Μόνο την όριτζεν θεωρείτε καλή? Η ακάνα δεν είναι??

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος
Και η Ακάνα καλή είνει βρε..απλώς έχει λιγότερη πρωτείνη από την Όριτζεν...η ίδια εταιρία τις φτιάχνει...![]()
Eυχαριστώ Αννα!!!!

Το καλό που τους θέλω να την φάνε

natalouko
Επιφανές μέλος
Ελένη μου, αν είναι να τους πάρεις Acana, να σου φέρω λίγη να την δοκιμάσατε για να δεις αν την τρώνε.Eυχαριστώ Αννα!!!!
Το καλό που τους θέλω να την φάνε![]()

Μην πας και αγοράσεις ολόκληρη συσκευασία!!!

ELENIP
Διάσημο μέλος
Ελένη μου, αν είναι να τους πάρεις Acana, να σου φέρω λίγη να την δοκιμάσατε για να δεις αν την τρώνε.Μην πας και αγοράσεις ολόκληρη συσκευασία!!!
![]()
Με ενημέρωσαν απο το πετ σοπ οτι δεν θα φέρουν τις μικρές συσκευασίες
Οπότε θα ήθελα λιγάκι να δοκιμάζαμε!!

Σ ευχαριστώ πολύ Ναταλία μου!!!
natalouko
Επιφανές μέλος
Ωραία!!Με ενημέρωσαν απο το πετ σοπ οτι δεν θα φέρουν τις μικρές συσκευασίες
Οπότε θα ήθελα λιγάκι να δοκιμάζαμε!!
Σ ευχαριστώ πολύ Ναταλία μου!!!

Θα πάω να πάρω την τροφή από τον Τζουτζούκο και κανονίζουμε το Σ/Κ για να στην φέρω!!!

ELENIP
Διάσημο μέλος
Ωραία!!Θα πάω να πάρω την τροφή από τον Τζουτζούκο και κανονίζουμε το Σ/Κ για να στην φέρω!!!
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool