Πάντως μιας και αναφέρθηκε αυτό, να σχολιάσω κάτι που μου κάνει εντύπωση; Περίεργη μου φαίνεται η τόση ανάλυση του ποσοστού της πρωτεΐνης της ακάνα, αφού η hills πχ που έδινα παλιότερα είχε υψηλότερη πρωτεΐνη. Σε όποιον αναφέρω ότι δίνω ακάνα, αμέσως ωρύεται ότι "αχ βαχ έχει πολύ υψηλή πρωτεΐνη". Και ειλικρινά μπερδεύομαι, αφού υπάρχουν και τροφές με μεγαλύτερο ποσοστό πρωτεΐνης, προς τι τόση συζήτηση; Παίζει ρόλο το είδος της πρωτεΐνης; Αλλά αφού και πάλι "υπερτερεί" η ακάνα λόγω της ποιότητας της πρωτεΐνης, αφού είναι καλύτερη. Κάποιος τα φώτα του;
Τέλος, να ρωτήσω κάτι πρακτικό. Όταν ένα πετ σοπ δε φέρνει ακάνα και του ζητήσουμε να μας παραγγείλει, η τιμή θα είναι μεγαλύτερη από την κανονική; Ή πάλι θα πάρουμε το σακούλι μας στην κανονική του τιμή; Ξέρει κανείς; Σκέφτομαι να την παραγγέλνω για τα γατιά που έχουμε στο πατρικό μου (Σάμος) όπου σίγουρα δεν υπάρχει ακάνα ούτε για δείγμα. Μήπως μου τη χρεώσουνε όμως ο κούκος γι' αηδόνι για να μου τη φέρουνε; Επίσης, μήπως μπορώ να την παραγγείλω σε κτηνίατρο αντί σε πετ σοπ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.