ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Δεν είναι δικός μου κτηνίατρος αυτός...είναι αυτός που φέρνει την orijen στην Κέρκυρα και όταν του είχα πεί πως θέλω orijen για γάτες επειδή δεν είχε μου είπε να πάρω τις σκυλίσιες...Δεν τους αρεσει το ψαρι;;;Δεν την δοκιμασα ακομα,πηγα σημερα να παρω 2μισοκιλο ψαρι και δεν ειχε ετοιμοπαραδοτο και πηρα παλι 7κιλο κοτοπουλο(το οποιο το βαρεθηκε η καημενη) και μια συσκευασια χιλλς adult 1-6 (ψαρι)να της ριχνω λιγα μεσα στην οριτζεν για να μυριζει διαφορετικα και να την τρωει πιο ορεξατα.
Εννοειται πως το κολπο επιασε!
Καλα η κτηνιατρος σου ειναι πολυ διαβασμενη στο θεμα τροφης,τι να σου πω!![]()

το ίδιο είναι μου λέει...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Δηλαδή για τα δικά μου που είναι στειρωμένα μεν αλλά γυμνάζονται και κυνηγούν πολύ, θα πρότεινες την Αcana..H Acana για γατες βγαινει σε κοτοπουλο,αρνι και ψαρι.
Θα σου πω την γνωμη μου.
Ο μονος λογος που θα με εκανε να επιλεξω την Acana ειναι το ποσοστο πρωτεινων(περαν του αν ταιριαζει στο ζωο μου).Υπαρχουν ερευνες που πλεον αποδεικνυουν οτι το υψηλο ποσοστο πρωτεινων δεν ειναι βλαβερο για σαρκοφαγα(η γατα ναι - ο σκυλος παρ'ολο που πολλοι τον θεωρουν παμφαγο ,στα βιβλια αναφερεται ως σαρκοφαγο βαση κατασκευης) ζωα. ΑΛΛΑ, ειμαι επιφυλακτικος ως προς το αν μπορουν να αξιοποιησουν αυτα τα ποσοστα πρωτεινων τα δικα μας ζωα που ζουν στους καναπεδες,στην ζεστη και ασκουνται απο λιγο εως καθολου.Για ενα τσοπανοσκυλο στην Πινδο ή μια αδεσποτη γατα ισως να ειναι και απαραιτητα λογω των καυσεων και της ασκησης τους . Θεωρω την Acana ''μικρογραφια'' της orijen(ετσι την χαρακτηριζει και ο παραγωγος της)μιας και συνδιαζει τα ιδια συστατικα σε μικροτερες αναλογιες ωστε να επιτυχει την μειωση του ποσοστου της πρωτεινης. Τα ιδια συστατικα δλδ σε μικροτερες ποσοτητες.Καπως ετσι το αντιλαμβανομαι εγω...Δεν θελω να ειμαι των ακρων γι'αυτο και προτιμω την μεση λυση.
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Ευχαριστώ Νίκο...προς το παρόν έχω παραγγείλει orijen, αλλά επειδή μπήκα στο site και είδα ότι η Acana έχει λίγο χαμηλότερες τιμές μαγνησίου μετά τα οχτώ τους χρόνια θα τους δίνω μάλλον αυτή.Aν γυμναζονται πολυ και κανουν καυσεις οποια και να δωσεις απο τις δυο θα ειναι μια χαρα.
![]()

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Δεν είναι δικός μου κτηνίατρος αυτός...είναι αυτός που φέρνει την orijen στην Κέρκυρα και όταν του είχα πεί πως θέλω orijen για γάτες επειδή δεν είχε μου είπε να πάρω τις σκυλίσιες...το ίδιο είναι μου λέει...

Ευχαριστώ Νίκο...προς το παρόν έχω παραγγείλει orijen, αλλά επειδή μπήκα στο site και είδα ότι η Acana έχει λίγο χαμηλότερες τιμές μαγνησίου μετά τα οχτώ τους χρόνια θα τους δίνω μάλλον αυτή.![]()
Κι εγω το ιδιο θα κανω,μεχρι τα 7 Οριτζεν και μετα Ακανα.

lunatic20109
Νεοφερμένο μέλος

Μήπως ξέρει κανείς να μου πει κάποιο κεντρικό πετ σοπ στην αθήνα που να φέρνει τις συγκεκριμένες τροφές?
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
παρε τηλ στον αντιπροσωπο ελλαδας 2810-831054 και ρωτησε τονΠολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες
Μήπως ξέρει κανείς να μου πει κάποιο κεντρικό πετ σοπ στην αθήνα που να φέρνει τις συγκεκριμένες τροφές?

moukelis
Επιφανές μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Παντως βρε παιδια με τη royαl ετρωγαν μικροτερη ποσοτητα...
Θα δω αν βρω μεγαλυτερη συσκευασια,αλλιως θα θελω 100 ευρω το μηνα μονο για τροφες,και τωρα που ειναι μικρα τα νορβηγακια,αν χρονισουν θα παει πολυ παραπανω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Πιο λιγη ποσοτητα αποκλειεται να θελουν,γιατι τα νορβηγακια μεγαλωνουν μεχρι τα τεσσερα τους χρονια.
Ηθελα να δινω σε ολα την ιδια,γιατι μεχρι τωρα επρεπε να παιρνω διαφορετικες τροφες και να τα ταϊζω χωριστα.Ενω την acana που εχει χαμηλα ποσοστα μαγνησιου μπορουν να την τρωνε και τα στειρωμενα μου.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Στην orijen η δοσολογια ειναι 70γρ για μια ενηλικη γατα 5 κιλων οποτε μαλλον συμφερει περισσοτερο. Ο ναρουτο τρωει γυρω στα 20-30γρ τη μερα αλλα επειδη τρωει και κονσερβες ειναι δυσκολο να βοηθησω στην δοσολογια. Υποθετω οτι θα ετρωγε γυρω στα 80-90γρ αν του εδινα μονο κροκετες 
Ο ναρουτο εν τω μεταξυ δεν εχει αγγιξει καθολου την οrijen 6 fish τα βραδια (την orijen κοτοπουλο την τσακιζε τα βραδια). Αναγκαζομαι και την ανακατευω με ζουμακι απο κρεας ή ψαρι και κονσερβα γιατι αλλιως δεν την τρωει. Χθες το πρωι και το μεσημερι του ανακατεψα τις κροκετες με λιγη κονσερβα και δεν εφαγε καθολου
Εχω την εντυπωση οτι την orijen 6 fish δεν την βρισκουν και τοσο νοστιμη σε σχεση με το κοτοπουλο παρολο που εχει πολυ εντονη μυρωδια και γευση ψαριου (ναι την δοκιμασα και αυτη 
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
acana και orijen εχουν την ιδια ποσοτητα μαγνησιου...0,09% και η RC sterilised 0,08%. για την young male δεν λεει ποσοτητα..Εμενα τα δικα μου με τη young male εμειναν μια χαρα στο βαρος τους...Η οριτζεν κανει ομως για στειρωμενα;Εχει υψηλοτερες τιμες μαγνησιου απο οτι η acana.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
κανονικα εκει που βρησκεις την ακανα μπορουν να σου παραγγειλουν και οριτζεν..αν και ειμαι υπερ αυτων των 2 τροφων και τις θεωρω τις κορυφαιες που κυκλοφορουν, επειδη τους τελευταιους μηνες εκανα συνεχεια εξετασεις στην bailey και ειδα οτι με την young female εστρωσε πολύ η κατασταση της, εγω θα την συνεχισω..ομως μου εχει παχυνει και δεν ξερω τον λογο αφου τρωει πολύ πιο λιγο![]()
ισως να φταινε οι υδατανθρακες. Αν περιεχει καλαμποκι, σιταρι και αλλα τετοια μαλλον εχει πολλους υδατανθρακες. Προσπαθησε να παιζεις μαζι της περισσοτερη ωρα ωστε να κινειται περισσοτερο
Θελω να δοκιμασω την acana αρνι για αλλαγη γιατι τον λυπαμαι να του δινω μονο κοτοπουλο. Το προβλημα ομως ειναι οτι δεν την εχω δει πουθενα

moukelis
Επιφανές μέλος
Κοριτσια η πορτοκαλι οριτζεν ειναι η cat and kitten;Μου ειπε ο γιατρος οτι μπορει να μου την παραγγειλει σε εφτακιλο με 47 ευρω.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ναι η πορτοκαλι ειναι..Σε μας εχει και αρνι Ηρω αλλα δεν τη δοκιμαζω γιατι συνηθως πεφτει βαρυ και κανει διαρροιες.
Κοριτσια η πορτοκαλι οριτζεν ειναι η cat and kitten;Μου ειπε ο γιατρος οτι μπορει να μου την παραγγειλει σε εφτακιλο με 47 ευρω.
moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
) και μια συσκευασια χιλλς adult 1-6 (ψαρι)να της ριχνω λιγα μεσα στην οριτζεν για να μυριζει διαφορετικα και να την τρωει πιο ορεξατα.