Σειρά τροφής Αcana

στον ναρουτο του αρεσει η πορτοκαλι (κοτοπουλο), την μπλε (ψαρι) την τρωει με χιλια ζορια :|. Αν σκεφτεσαι να δοκιμασεις και την μπλε, παρε την μικρη συσκευασια των 400γρ για δοκιμη.
Απο τοτε που αρχισα να του δινω orijen και κονσερβες evo δεν προκειται να επιστρεψω με τιποτα στις αλλες τροφες που ετρωγε παλια.
Ελπιζω να τους αρεσει στα γατουλινια σου!! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την παρηγγειλα σημερα,την Τριτη μαλλον θα ειναι εδω.
Ηρω ειχατε δοκιμασει καθολου acana;Σε μας δεν εχει συσκευασια των 400 γραμμαριων,ξεκινα απο δυομισι κιλα.Και να φανταστεις ο γιατρος μας ειναι ο μοναδικος στο Βολο που τη φερνει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την παρηγγειλα σημερα,την Τριτη μαλλον θα ειναι εδω.
Ηρω ειχατε δοκιμασει καθολου acana;Σε μας δεν εχει συσκευασια των 400 γραμμαριων,ξεκινα απο δυομισι κιλα.Και να φανταστεις ο γιατρος μας ειναι ο μοναδικος στο Βολο που τη φερνει.

Δεν εχουμε δοκιμασει την acana γιατι δεν την εχω δει πουθενα :hmm: Μπορει και να μη την εχω προσεξει :hmm: Θα ηθελα πολυ ομως να δοκιμασουμε το αρνι για αλλαγη αφου την orijen ψαρι δεν την τρωει με ορεξη. Ο καημενος συνεχεια κοτοπουλο τρωει :lol:
Ελπιζω να τους αρεσει γιατι ειναι παρα πολυ καλη τροφη! Αν ριξεις μια ματια στα συστατικα θα καταλαβεις!!!:D

θελω κι εγω να δοκιμασω...:P:P:P

Σε μας εχει και αρνι Ηρω αλλα δεν τη δοκιμαζω γιατι συνηθως πεφτει βαρυ και κανει διαρροιες.
Κοριτσια η πορτοκαλι οριτζεν ειναι η cat and kitten;Μου ειπε ο γιατρος οτι μπορει να μου την παραγγειλει σε εφτακιλο με 47 ευρω.
Κι εγώ την 7κιλη παράγγειλα ...με 4 στόματα που έχουμε ποιός να πρωτοφάει...Το ψάρι πάντως δεν τους άρέσει ...και εγώ 47 ευρώ την πήρα...το ψάρι είναι πιο ακριβό...

47 μου ειπε οτι τη γραφει ο καταλογος,αλλα θα αμς κανει καλυτερη τιμη.Κι εμεις τεσσερις ειμεθα,και μαλιστα τα δυο τρωνε σαν δεινοσαυροι!:lol:

47 μου ειπε οτι τη γραφει ο καταλογος,αλλα θα αμς κανει καλυτερη τιμη.Κι εμεις τεσσερις ειμεθα,και μαλιστα τα δυο τρωνε σαν δεινοσαυροι!:lol:
Ψυχούλες μου μην μου κατηγορείς τα αρκουδάκια τα γλυκά...εμένα τα αδέσποτα τρώνε όσο δεν παίρνει...2 κονσέρβες την ημέρα ο καθένας και κροκέτες....αφού τους έδωσα χάπι για τα παράσιτα μπας και φανε λιγότερο αλλά που...Μόνο η Μπετινιώ είναι ολιγόφαγη οι τρείς άντρες έχουν κάνει κάτι κώ..ους σαν αχλάδια είναι...:lol::lol::lol:Πρέπει να ΄ναι τα μοναδικά αδέσποτα στην Ελλάδα που τρώνε orijen....Ο Βρούκος δε είναι σαν σκυλάκι κανίς...δεν μοιάζει με γάτο...:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Ψυχούλες μου μην μου κατηγορείς τα αρκουδάκια τα γλυκά...εμένα τα αδέσποτα τρώνε όσο δεν παίρνει...2 κονσέρβες την ημέρα ο καθένας και κροκέτες....αφού τους έδωσα χάπι για τα παράσιτα μπας και φανε λιγότερο αλλά που...Μόνο η Μπετινιώ είναι ολιγόφαγη οι τρείς άντρες έχουν κάνει κάτι κώ..ους σαν αχλάδια είναι...:lol::lol::lol:Πρέπει να ΄ναι τα μοναδικά αδέσποτα στην Ελλάδα που τρώνε orijen....Ο Βρούκος δε είναι σαν σκυλάκι κανίς...δεν μοιάζει με γάτο...:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Aμ δεν ειναι,αλλιμονο.Τα δικα μου,τα καθηκια δεν την ακουμπανε (κολλησαν στην RC,τα χαμενα :mad::() και τα αδεσποτακια κανουν παρτυ...

Aμ δεν ειναι,αλλιμονο.Τα δικα μου,τα καθηκια δεν την ακουμπανε (κολλησαν στην RC,τα χαμενα :mad::() και τα αδεσποτακια κανουν παρτυ...
Μπας και τους πήρες την γεύση "ψάρι";Μην μου λες τέτοια και με τρομοκρατείς γιατί έχω παραγγείλει 7κιλο...αν δεν το θέλουν την έβαψα...:/::/::/:

Καλημέρα! Μόλις τ'ανακάλυψα και εγώ το θέμα. Ερώτηξις. Μήπως κάποιος απο εσάς ξέρει που πουλάνε όριτζεν ή ακάνα στην Θεσσαλονίκη? Μην παίρνω τον κύριο απο τας κρήτας τηλ. Αν και αν δεν ξέρει κανείς εκεί θα καταφύγω. :D Λέω να το γυρίσω και εγώ στην γιουβαρλίτσα μου αν και εμένα έτσι κι αλλιως δεν τρώει πάρα πολύ.

Αν ειναι να φτασεις Κρητη εχουμε και στη Λαρισα Οριτζεν.:P

Αν ειναι να φτασεις Κρητη εχουμε και στη Λαρισα Οριτζεν.:P

Καλέ τηλ θα τον πάρω τον άνθρωπο. Σιγά μην τρέχω ως εκεί. :P:lol:

Απλά είπα μήπως γνώριζε κανένας απο εδώ να πήγαινα κατευθείαν να έπαιρνα. Να μην μπλέκω με τηλ. :D

Εγώ όμως τελικά δεν κατάλαβα ποια απο τις 2 είναι καλύτερη για το γιουβαρλάκι μου. Και διάβασα όλα τα ποστ. Μήπως να περιμένω να κλείσει χρόνο πριν της την αρχίσω? Η δεν πειράζει αν την ταίζω απο τώρα? 9 μηνών είναι. Και ποια να πάρω τελικά? Δεν ξέρω. Μήπως να πάρω Όριτζεν να μην τρώει και σαν βόδι? Καθώτι Βρετανάκι και την τάση του κεφτέ την έχει εκ φύσεως.....:hmm:

σαν βρετανακι ομως δεν ειναι πολυ ησυχο? επειδη μου φαινονται πολλες πρωτεινες για γατακια που δεν γυμναζονται ιδιαιτερα..εγω στη θεση σου θα επαιρνα ακανα..ιδιας ποιοτητας ειναι, με πιο λιγες πρωτεινες..

σαν βρετανακι ομως δεν ειναι πολυ ησυχο? επειδη μου φαινονται πολλες πρωτεινες για γατακια που δεν γυμναζονται ιδιαιτερα..εγω στη θεση σου θα επαιρνα ακανα..ιδιας ποιοτητας ειναι, με πιο λιγες πρωτεινες..

Έχεις απόλυτο δίκιο και το σκέφτηκα και εγώ. Αλλά μην ξεχνάμε ότι εντός ολίγων ημερών θα έχω μαζί μου ένα άκρως ενεργητικό γατί που θα χρειάζεται πρωτείνες. Το οποίο αναγκαστικά θα παίζει με τον κιοφτέ! Ε ο κιοφτές θα κινηθεί λίγο παραπάνω που θα πάει!!!! Και σκέφτομαι ότι η Οριτζεν θα είναι καλύτερη για το μακαρόνι (το Νορβηγάκι :P) και αν είναι να τους πάρω μια και καλή Όριτζεν και να συνηθήσουν σ'εκείνη. Μην τους αλλάζω πρώτα σε ακάνα και μετά σε Όριτζεν. Αυτό είναι το σκεπτικό μου. Τι γνώμη έχετε? Το σκέφτομαι λάθος λέτε?:hmm:

για το νορβηγακι και γω λεω οτι ειναι σαφως καλυτερη η οριτζεν. με αυτα τα δεδομενα εγω θα σου προτεινα οριτζεν και για τα 2, και αν δεις οτι παλι δεν γυμναζεται το βρετανακι να περνεις 2 διαφορετικες..:hmm:

για το νορβηγακι και γω λεω οτι ειναι σαφως καλυτερη η οριτζεν. με αυτα τα δεδομενα εγω θα σου προτεινα οριτζεν και για τα 2, και αν δεις οτι παλι δεν γυμναζεται το βρετανακι να περνεις 2 διαφορετικες..:hmm:
Θα της το γυρισω σιγα σιγα σε Όριτζεν και αν δω ότι δεν γυμνάζεται τότε ίσως πάρω και ακάνα. Η' ίσως παίρνω και τις 2 και τις αναμιγνύω.... :hmm:

ετσι κι αλλιως θα τους βαζεις σε διαφορετικα μπολακια να τρωνε..οποτε καλυτερα μην την αναμυγνυεις αν παρεις 2 τροφες..

Καλέ τηλ θα τον πάρω τον άνθρωπο. Σιγά μην τρέχω ως εκεί. :P:lol:

Απλά είπα μήπως γνώριζε κανένας απο εδώ να πήγαινα κατευθείαν να έπαιρνα. Να μην μπλέκω με τηλ. :D

Εγώ όμως τελικά δεν κατάλαβα ποια απο τις 2 είναι καλύτερη για το γιουβαρλάκι μου. Και διάβασα όλα τα ποστ. Μήπως να περιμένω να κλείσει χρόνο πριν της την αρχίσω? Η δεν πειράζει αν την ταίζω απο τώρα? 9 μηνών είναι. Και ποια να πάρω τελικά? Δεν ξέρω. Μήπως να πάρω Όριτζεν να μην τρώει και σαν βόδι? Καθώτι Βρετανάκι και την τάση του κεφτέ την έχει εκ φύσεως.....:hmm:
Εγώ θα σού έλεγα το αντίθετο...αφού είναι μικρή ακόμα δοκίμασε της την πορτοκαλί orijen με γεύση κοτόπουλο που είναι και για γάτες και γατάκια...Πιστεύω ότι η πολλή πρωτείνη αδυνατίζει πάντως....και μάλλον καλό θα της κάνει που είναι τεμπέλα...:):):):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back