vaso85 Νεοφερμένο μέλος Η vaso85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:11 Η vaso85 έγραψε: #101 01-12-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν ειναι δυσευρετη, εγω ειχα παρει τηλ στην εταιρια και μου την στειλανε απο εκει επειδη δεν ειχε στην πατρα. οποτε αμα παρεις τηλ σου στελνουν Click για ανάπτυξη... Είναι εύκολο να βάλεις το τηλέφωνο?Για κονσερβάκια μιλάς ή και για ξηρά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:19 Η evelynkar: #102 01-12-09 16:19 εγω εχω παραγγειλει και ξηρη και κονσερβακια. ACCESS GROUP - ΒΑΟΣ A.E. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚAΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΧΡ. ΜΠΕΚΑ 17, ΣΠΑΤΑ, ΤΗΛ. (210) 6630.800, FAX (210) 6630.802 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:20 Η aporw έγραψε: #103 01-12-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω εχω παραγγειλει και ξηρη και κονσερβακια. ACCESS GROUP - ΒΑΟΣ A.E. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚAΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΧΡ. ΜΠΕΚΑ 17, ΣΠΑΤΑ, ΤΗΛ. (210) 6630.800, FAX (210) 6630.802 Click για ανάπτυξη... κυριες μοδερειτορς πιαστε την! κανει διαφημιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #104 01-12-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου λετε κι εμενα γι'αυτη τη τροφη? Εχει χαμηλη πρωτεινη ε? βγαινει για ολες τις ηλικιες και φυλες σωστα? Ειναι καλη για μια μικρη πεπτικη ευαισθησια που εχουν τα δικα μου? να την δοκιμασω λετε σταδιακα? εσεις τι κανατε? Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου απαντα κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:31 Η aporw έγραψε: #105 01-12-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα δεν μου απαντα κανεις? Click για ανάπτυξη... παραπονιαρα! ειναι πολυ καλη η περιεκτικοτητα της σε πρωτεινη απλα οχι τοσο μεγαλη οσο της orijen! τωρα σχετικα με την ευαισθησια που εχουν στο πεπτικο τους τα δικα σου δεν νομιζω να εχουν προβλημα.. καλο ειναι βεβαια να τους την αλλαξεις σιγα σιγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:35 Η aporw έγραψε: #106 01-12-09 16:35 να σε πω βρε μαμα! εχεις δοκιμασει την Rc sensible? Για τα κατσουλια σου νομιζω θα ειναι μια χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #107 01-12-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: παραπονιαρα! ειναι πολυ καλη η περιεκτικοτητα της σε πρωτεινη απλα οχι τοσο μεγαλη οσο της orijen! τωρα σχετικα με την ευαισθησια που εχουν στο πεπτικο τους τα δικα σου δεν νομιζω να εχουν προβλημα.. καλο ειναι βεβαια να τους την αλλαξεις σιγα σιγα! Click για ανάπτυξη... αυτο θα κανω..ευχαριστω παιδι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #108 01-12-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: να σε πω βρε μαμα! εχεις δοκιμασει την Rc sensible? Για τα κατσουλια σου νομιζω θα ειναι μια χαρα! Click για ανάπτυξη... δεν ειναι τοσο ευαισθητα...απλα καμια φορα μου κανουν μαλακα κακακια στις αλλαγες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:38 Η aporw έγραψε: #109 01-12-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι τοσο ευαισθητα...απλα καμια φορα μου κανουν μαλακα κακακια στις αλλαγες Click για ανάπτυξη... αα ενταξει τοτε! απλα γιατι την πουλαει η αννα 6 ευρω το κιλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:54 Ο nikos_x έγραψε: #110 01-12-09 16:54 A δεν γνωριζα οτι η Access group εισαγει και την Applaws. Και τυχαια αυτες τις μερες κοιτουσα τις Αrden Grange που επισης εισαγει η Access Group. να σε πω βρε μαμα! εχεις δοκιμασει την Rc sensible? Για τα κατσουλια σου νομιζω θα ειναι μια χαρα! Click για ανάπτυξη... Sensible με καλαμποκι και γλουτενη καλαμποκιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #111 01-12-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αα ενταξει τοτε! απλα γιατι την πουλαει η αννα 6 ευρω το κιλο! Click για ανάπτυξη... απο την Αννα παιρνω τη r.c. fit 32 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:05 Η aporw έγραψε: #112 01-12-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο την Αννα παιρνω τη r.c. fit 32 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη Click για ανάπτυξη... αυτη δεν την εχω δοκιμασει..απο τις χυμα εχω δοκιμασει την rc sensible οταν ειχαμε στομαχικες ευαισθησιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #113 01-12-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτη δεν την εχω δοκιμασει..απο τις χυμα εχω δοκιμασει την rc sensible οταν ειχαμε στομαχικες ευαισθησιες! Click για ανάπτυξη... ειστε μικρουλια εσεις ακομα για fit32... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:14 Η zanin έγραψε: #114 01-12-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα δεν μου απαντα κανεις? Click για ανάπτυξη... δε σου απαντάμε γιατί θέλουμε ως αντάλλαγμα το σεμελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #115 01-12-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από zanin: δε σου απαντάμε γιατί θέλουμε ως αντάλλαγμα το σεμελάκι Click για ανάπτυξη... καλε γι'αυτο σκας?? να'το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:02 Η zanin έγραψε: #116 02-12-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε γι'αυτο σκας?? να'το! Click για ανάπτυξη... ΑΓΑΠΗ έτσι τρυφερουλα και γλυκούλα ήταν και στην εκθεση που της μιλούσα.... σε κορόϊδεψα όμως γιατί δεν ξέρω τιποτα για τη τροφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:04 Η moukelis έγραψε: #117 02-12-09 14:04 Εμεις δοκιμασαμε και το ψαρι και το τρωνε το ιδιο ευχαριστα με το κοτοπουλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:39 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #118 02-12-09 19:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμεις δοκιμασαμε και το ψαρι και το τρωνε το ιδιο ευχαριστα με το κοτοπουλο. Click για ανάπτυξη... Τυχερή...εμένα δεν πολυενθουσιάζονται με καμία γεύση...τις τρώνε αλλά μόνο αν έχει μόλις βγεί η τροφή από την σακούλα ..αν έχει πάρει έστω και λίγη υγρασία...την αφήνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:45 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #119 02-12-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω εχω παραγγειλει και ξηρη και κονσερβακια. ACCESS GROUP - ΒΑΟΣ A.E. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚAΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΧΡ. ΜΠΕΚΑ 17, ΣΠΑΤΑ, ΤΗΛ. (210) 6630.800, FAX (210) 6630.802 Click για ανάπτυξη... Εβελίνα εσύ που έχεις δοκιμάσει και τη Acana ή την Orijen και την Applaws ποιά νομίζεις ότι τρώνε με μεγαλύτερη ευχαρίστηση;Από μυρωδιά ,σχήμα πως είναι;Έχει περισσότερη τέφρα μου είπες...Οι δύο πρώτες βρίσκω ότι έχουν πολλή έντονη μυρωδιά αλλά τα δικά μου δεν τα βλέπω ενθουσιασμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:57 Η evelynkar: #120 02-12-09 19:57 δεν εχω δοκιμσει οριτζεν ή ακανα, ειχα κανει παραγγελια και μετα εγινε αυτο με την υγεια της bailey ου επρεπε να τρωει ειδικη τροφη οποτε την ακυρωσα.. μονο applaws με σολωμο δοκιμασε, η οποια δεν ενθουσιασε την bailey ιδιαιτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν ειναι δυσευρετη, εγω ειχα παρει τηλ στην εταιρια και μου την στειλανε απο εκει επειδη δεν ειχε στην πατρα. οποτε αμα παρεις τηλ σου στελνουν Click για ανάπτυξη... Είναι εύκολο να βάλεις το τηλέφωνο?Για κονσερβάκια μιλάς ή και για ξηρά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:19 Η evelynkar: #102 01-12-09 16:19 εγω εχω παραγγειλει και ξηρη και κονσερβακια. ACCESS GROUP - ΒΑΟΣ A.E. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚAΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΧΡ. ΜΠΕΚΑ 17, ΣΠΑΤΑ, ΤΗΛ. (210) 6630.800, FAX (210) 6630.802 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:20 Η aporw έγραψε: #103 01-12-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω εχω παραγγειλει και ξηρη και κονσερβακια. ACCESS GROUP - ΒΑΟΣ A.E. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚAΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΧΡ. ΜΠΕΚΑ 17, ΣΠΑΤΑ, ΤΗΛ. (210) 6630.800, FAX (210) 6630.802 Click για ανάπτυξη... κυριες μοδερειτορς πιαστε την! κανει διαφημιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #104 01-12-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου λετε κι εμενα γι'αυτη τη τροφη? Εχει χαμηλη πρωτεινη ε? βγαινει για ολες τις ηλικιες και φυλες σωστα? Ειναι καλη για μια μικρη πεπτικη ευαισθησια που εχουν τα δικα μου? να την δοκιμασω λετε σταδιακα? εσεις τι κανατε? Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου απαντα κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:31 Η aporw έγραψε: #105 01-12-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα δεν μου απαντα κανεις? Click για ανάπτυξη... παραπονιαρα! ειναι πολυ καλη η περιεκτικοτητα της σε πρωτεινη απλα οχι τοσο μεγαλη οσο της orijen! τωρα σχετικα με την ευαισθησια που εχουν στο πεπτικο τους τα δικα σου δεν νομιζω να εχουν προβλημα.. καλο ειναι βεβαια να τους την αλλαξεις σιγα σιγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:35 Η aporw έγραψε: #106 01-12-09 16:35 να σε πω βρε μαμα! εχεις δοκιμασει την Rc sensible? Για τα κατσουλια σου νομιζω θα ειναι μια χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #107 01-12-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: παραπονιαρα! ειναι πολυ καλη η περιεκτικοτητα της σε πρωτεινη απλα οχι τοσο μεγαλη οσο της orijen! τωρα σχετικα με την ευαισθησια που εχουν στο πεπτικο τους τα δικα σου δεν νομιζω να εχουν προβλημα.. καλο ειναι βεβαια να τους την αλλαξεις σιγα σιγα! Click για ανάπτυξη... αυτο θα κανω..ευχαριστω παιδι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #108 01-12-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: να σε πω βρε μαμα! εχεις δοκιμασει την Rc sensible? Για τα κατσουλια σου νομιζω θα ειναι μια χαρα! Click για ανάπτυξη... δεν ειναι τοσο ευαισθητα...απλα καμια φορα μου κανουν μαλακα κακακια στις αλλαγες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:38 Η aporw έγραψε: #109 01-12-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι τοσο ευαισθητα...απλα καμια φορα μου κανουν μαλακα κακακια στις αλλαγες Click για ανάπτυξη... αα ενταξει τοτε! απλα γιατι την πουλαει η αννα 6 ευρω το κιλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:54 Ο nikos_x έγραψε: #110 01-12-09 16:54 A δεν γνωριζα οτι η Access group εισαγει και την Applaws. Και τυχαια αυτες τις μερες κοιτουσα τις Αrden Grange που επισης εισαγει η Access Group. να σε πω βρε μαμα! εχεις δοκιμασει την Rc sensible? Για τα κατσουλια σου νομιζω θα ειναι μια χαρα! Click για ανάπτυξη... Sensible με καλαμποκι και γλουτενη καλαμποκιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #111 01-12-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αα ενταξει τοτε! απλα γιατι την πουλαει η αννα 6 ευρω το κιλο! Click για ανάπτυξη... απο την Αννα παιρνω τη r.c. fit 32 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:05 Η aporw έγραψε: #112 01-12-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο την Αννα παιρνω τη r.c. fit 32 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη Click για ανάπτυξη... αυτη δεν την εχω δοκιμασει..απο τις χυμα εχω δοκιμασει την rc sensible οταν ειχαμε στομαχικες ευαισθησιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #113 01-12-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτη δεν την εχω δοκιμασει..απο τις χυμα εχω δοκιμασει την rc sensible οταν ειχαμε στομαχικες ευαισθησιες! Click για ανάπτυξη... ειστε μικρουλια εσεις ακομα για fit32... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:14 Η zanin έγραψε: #114 01-12-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα δεν μου απαντα κανεις? Click για ανάπτυξη... δε σου απαντάμε γιατί θέλουμε ως αντάλλαγμα το σεμελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #115 01-12-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από zanin: δε σου απαντάμε γιατί θέλουμε ως αντάλλαγμα το σεμελάκι Click για ανάπτυξη... καλε γι'αυτο σκας?? να'το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:02 Η zanin έγραψε: #116 02-12-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε γι'αυτο σκας?? να'το! Click για ανάπτυξη... ΑΓΑΠΗ έτσι τρυφερουλα και γλυκούλα ήταν και στην εκθεση που της μιλούσα.... σε κορόϊδεψα όμως γιατί δεν ξέρω τιποτα για τη τροφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:04 Η moukelis έγραψε: #117 02-12-09 14:04 Εμεις δοκιμασαμε και το ψαρι και το τρωνε το ιδιο ευχαριστα με το κοτοπουλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:39 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #118 02-12-09 19:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμεις δοκιμασαμε και το ψαρι και το τρωνε το ιδιο ευχαριστα με το κοτοπουλο. Click για ανάπτυξη... Τυχερή...εμένα δεν πολυενθουσιάζονται με καμία γεύση...τις τρώνε αλλά μόνο αν έχει μόλις βγεί η τροφή από την σακούλα ..αν έχει πάρει έστω και λίγη υγρασία...την αφήνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:45 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #119 02-12-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω εχω παραγγειλει και ξηρη και κονσερβακια. ACCESS GROUP - ΒΑΟΣ A.E. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚAΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΧΡ. ΜΠΕΚΑ 17, ΣΠΑΤΑ, ΤΗΛ. (210) 6630.800, FAX (210) 6630.802 Click για ανάπτυξη... Εβελίνα εσύ που έχεις δοκιμάσει και τη Acana ή την Orijen και την Applaws ποιά νομίζεις ότι τρώνε με μεγαλύτερη ευχαρίστηση;Από μυρωδιά ,σχήμα πως είναι;Έχει περισσότερη τέφρα μου είπες...Οι δύο πρώτες βρίσκω ότι έχουν πολλή έντονη μυρωδιά αλλά τα δικά μου δεν τα βλέπω ενθουσιασμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:57 Η evelynkar: #120 02-12-09 19:57 δεν εχω δοκιμσει οριτζεν ή ακανα, ειχα κανει παραγγελια και μετα εγινε αυτο με την υγεια της bailey ου επρεπε να τρωει ειδικη τροφη οποτε την ακυρωσα.. μονο applaws με σολωμο δοκιμασε, η οποια δεν ενθουσιασε την bailey ιδιαιτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω εχω παραγγειλει και ξηρη και κονσερβακια. ACCESS GROUP - ΒΑΟΣ A.E. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚAΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΧΡ. ΜΠΕΚΑ 17, ΣΠΑΤΑ, ΤΗΛ. (210) 6630.800, FAX (210) 6630.802 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:20 Η aporw έγραψε: #103 01-12-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω εχω παραγγειλει και ξηρη και κονσερβακια. ACCESS GROUP - ΒΑΟΣ A.E. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚAΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΧΡ. ΜΠΕΚΑ 17, ΣΠΑΤΑ, ΤΗΛ. (210) 6630.800, FAX (210) 6630.802 Click για ανάπτυξη... κυριες μοδερειτορς πιαστε την! κανει διαφημιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #104 01-12-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου λετε κι εμενα γι'αυτη τη τροφη? Εχει χαμηλη πρωτεινη ε? βγαινει για ολες τις ηλικιες και φυλες σωστα? Ειναι καλη για μια μικρη πεπτικη ευαισθησια που εχουν τα δικα μου? να την δοκιμασω λετε σταδιακα? εσεις τι κανατε? Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου απαντα κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:31 Η aporw έγραψε: #105 01-12-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα δεν μου απαντα κανεις? Click για ανάπτυξη... παραπονιαρα! ειναι πολυ καλη η περιεκτικοτητα της σε πρωτεινη απλα οχι τοσο μεγαλη οσο της orijen! τωρα σχετικα με την ευαισθησια που εχουν στο πεπτικο τους τα δικα σου δεν νομιζω να εχουν προβλημα.. καλο ειναι βεβαια να τους την αλλαξεις σιγα σιγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:35 Η aporw έγραψε: #106 01-12-09 16:35 να σε πω βρε μαμα! εχεις δοκιμασει την Rc sensible? Για τα κατσουλια σου νομιζω θα ειναι μια χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #107 01-12-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: παραπονιαρα! ειναι πολυ καλη η περιεκτικοτητα της σε πρωτεινη απλα οχι τοσο μεγαλη οσο της orijen! τωρα σχετικα με την ευαισθησια που εχουν στο πεπτικο τους τα δικα σου δεν νομιζω να εχουν προβλημα.. καλο ειναι βεβαια να τους την αλλαξεις σιγα σιγα! Click για ανάπτυξη... αυτο θα κανω..ευχαριστω παιδι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #108 01-12-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: να σε πω βρε μαμα! εχεις δοκιμασει την Rc sensible? Για τα κατσουλια σου νομιζω θα ειναι μια χαρα! Click για ανάπτυξη... δεν ειναι τοσο ευαισθητα...απλα καμια φορα μου κανουν μαλακα κακακια στις αλλαγες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:38 Η aporw έγραψε: #109 01-12-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι τοσο ευαισθητα...απλα καμια φορα μου κανουν μαλακα κακακια στις αλλαγες Click για ανάπτυξη... αα ενταξει τοτε! απλα γιατι την πουλαει η αννα 6 ευρω το κιλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:54 Ο nikos_x έγραψε: #110 01-12-09 16:54 A δεν γνωριζα οτι η Access group εισαγει και την Applaws. Και τυχαια αυτες τις μερες κοιτουσα τις Αrden Grange που επισης εισαγει η Access Group. να σε πω βρε μαμα! εχεις δοκιμασει την Rc sensible? Για τα κατσουλια σου νομιζω θα ειναι μια χαρα! Click για ανάπτυξη... Sensible με καλαμποκι και γλουτενη καλαμποκιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #111 01-12-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αα ενταξει τοτε! απλα γιατι την πουλαει η αννα 6 ευρω το κιλο! Click για ανάπτυξη... απο την Αννα παιρνω τη r.c. fit 32 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:05 Η aporw έγραψε: #112 01-12-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο την Αννα παιρνω τη r.c. fit 32 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη Click για ανάπτυξη... αυτη δεν την εχω δοκιμασει..απο τις χυμα εχω δοκιμασει την rc sensible οταν ειχαμε στομαχικες ευαισθησιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #113 01-12-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτη δεν την εχω δοκιμασει..απο τις χυμα εχω δοκιμασει την rc sensible οταν ειχαμε στομαχικες ευαισθησιες! Click για ανάπτυξη... ειστε μικρουλια εσεις ακομα για fit32... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:14 Η zanin έγραψε: #114 01-12-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα δεν μου απαντα κανεις? Click για ανάπτυξη... δε σου απαντάμε γιατί θέλουμε ως αντάλλαγμα το σεμελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #115 01-12-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από zanin: δε σου απαντάμε γιατί θέλουμε ως αντάλλαγμα το σεμελάκι Click για ανάπτυξη... καλε γι'αυτο σκας?? να'το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:02 Η zanin έγραψε: #116 02-12-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε γι'αυτο σκας?? να'το! Click για ανάπτυξη... ΑΓΑΠΗ έτσι τρυφερουλα και γλυκούλα ήταν και στην εκθεση που της μιλούσα.... σε κορόϊδεψα όμως γιατί δεν ξέρω τιποτα για τη τροφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:04 Η moukelis έγραψε: #117 02-12-09 14:04 Εμεις δοκιμασαμε και το ψαρι και το τρωνε το ιδιο ευχαριστα με το κοτοπουλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:39 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #118 02-12-09 19:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμεις δοκιμασαμε και το ψαρι και το τρωνε το ιδιο ευχαριστα με το κοτοπουλο. Click για ανάπτυξη... Τυχερή...εμένα δεν πολυενθουσιάζονται με καμία γεύση...τις τρώνε αλλά μόνο αν έχει μόλις βγεί η τροφή από την σακούλα ..αν έχει πάρει έστω και λίγη υγρασία...την αφήνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:45 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #119 02-12-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω εχω παραγγειλει και ξηρη και κονσερβακια. ACCESS GROUP - ΒΑΟΣ A.E. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚAΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΧΡ. ΜΠΕΚΑ 17, ΣΠΑΤΑ, ΤΗΛ. (210) 6630.800, FAX (210) 6630.802 Click για ανάπτυξη... Εβελίνα εσύ που έχεις δοκιμάσει και τη Acana ή την Orijen και την Applaws ποιά νομίζεις ότι τρώνε με μεγαλύτερη ευχαρίστηση;Από μυρωδιά ,σχήμα πως είναι;Έχει περισσότερη τέφρα μου είπες...Οι δύο πρώτες βρίσκω ότι έχουν πολλή έντονη μυρωδιά αλλά τα δικά μου δεν τα βλέπω ενθουσιασμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:57 Η evelynkar: #120 02-12-09 19:57 δεν εχω δοκιμσει οριτζεν ή ακανα, ειχα κανει παραγγελια και μετα εγινε αυτο με την υγεια της bailey ου επρεπε να τρωει ειδικη τροφη οποτε την ακυρωσα.. μονο applaws με σολωμο δοκιμασε, η οποια δεν ενθουσιασε την bailey ιδιαιτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω εχω παραγγειλει και ξηρη και κονσερβακια. ACCESS GROUP - ΒΑΟΣ A.E. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚAΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΧΡ. ΜΠΕΚΑ 17, ΣΠΑΤΑ, ΤΗΛ. (210) 6630.800, FAX (210) 6630.802 Click για ανάπτυξη... κυριες μοδερειτορς πιαστε την! κανει διαφημιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #104 01-12-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου λετε κι εμενα γι'αυτη τη τροφη? Εχει χαμηλη πρωτεινη ε? βγαινει για ολες τις ηλικιες και φυλες σωστα? Ειναι καλη για μια μικρη πεπτικη ευαισθησια που εχουν τα δικα μου? να την δοκιμασω λετε σταδιακα? εσεις τι κανατε? Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου απαντα κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:31 Η aporw έγραψε: #105 01-12-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα δεν μου απαντα κανεις? Click για ανάπτυξη... παραπονιαρα! ειναι πολυ καλη η περιεκτικοτητα της σε πρωτεινη απλα οχι τοσο μεγαλη οσο της orijen! τωρα σχετικα με την ευαισθησια που εχουν στο πεπτικο τους τα δικα σου δεν νομιζω να εχουν προβλημα.. καλο ειναι βεβαια να τους την αλλαξεις σιγα σιγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:35 Η aporw έγραψε: #106 01-12-09 16:35 να σε πω βρε μαμα! εχεις δοκιμασει την Rc sensible? Για τα κατσουλια σου νομιζω θα ειναι μια χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #107 01-12-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: παραπονιαρα! ειναι πολυ καλη η περιεκτικοτητα της σε πρωτεινη απλα οχι τοσο μεγαλη οσο της orijen! τωρα σχετικα με την ευαισθησια που εχουν στο πεπτικο τους τα δικα σου δεν νομιζω να εχουν προβλημα.. καλο ειναι βεβαια να τους την αλλαξεις σιγα σιγα! Click για ανάπτυξη... αυτο θα κανω..ευχαριστω παιδι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #108 01-12-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: να σε πω βρε μαμα! εχεις δοκιμασει την Rc sensible? Για τα κατσουλια σου νομιζω θα ειναι μια χαρα! Click για ανάπτυξη... δεν ειναι τοσο ευαισθητα...απλα καμια φορα μου κανουν μαλακα κακακια στις αλλαγες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:38 Η aporw έγραψε: #109 01-12-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι τοσο ευαισθητα...απλα καμια φορα μου κανουν μαλακα κακακια στις αλλαγες Click για ανάπτυξη... αα ενταξει τοτε! απλα γιατι την πουλαει η αννα 6 ευρω το κιλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:54 Ο nikos_x έγραψε: #110 01-12-09 16:54 A δεν γνωριζα οτι η Access group εισαγει και την Applaws. Και τυχαια αυτες τις μερες κοιτουσα τις Αrden Grange που επισης εισαγει η Access Group. να σε πω βρε μαμα! εχεις δοκιμασει την Rc sensible? Για τα κατσουλια σου νομιζω θα ειναι μια χαρα! Click για ανάπτυξη... Sensible με καλαμποκι και γλουτενη καλαμποκιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #111 01-12-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αα ενταξει τοτε! απλα γιατι την πουλαει η αννα 6 ευρω το κιλο! Click για ανάπτυξη... απο την Αννα παιρνω τη r.c. fit 32 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:05 Η aporw έγραψε: #112 01-12-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο την Αννα παιρνω τη r.c. fit 32 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη Click για ανάπτυξη... αυτη δεν την εχω δοκιμασει..απο τις χυμα εχω δοκιμασει την rc sensible οταν ειχαμε στομαχικες ευαισθησιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #113 01-12-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτη δεν την εχω δοκιμασει..απο τις χυμα εχω δοκιμασει την rc sensible οταν ειχαμε στομαχικες ευαισθησιες! Click για ανάπτυξη... ειστε μικρουλια εσεις ακομα για fit32... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:14 Η zanin έγραψε: #114 01-12-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα δεν μου απαντα κανεις? Click για ανάπτυξη... δε σου απαντάμε γιατί θέλουμε ως αντάλλαγμα το σεμελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #115 01-12-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από zanin: δε σου απαντάμε γιατί θέλουμε ως αντάλλαγμα το σεμελάκι Click για ανάπτυξη... καλε γι'αυτο σκας?? να'το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:02 Η zanin έγραψε: #116 02-12-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε γι'αυτο σκας?? να'το! Click για ανάπτυξη... ΑΓΑΠΗ έτσι τρυφερουλα και γλυκούλα ήταν και στην εκθεση που της μιλούσα.... σε κορόϊδεψα όμως γιατί δεν ξέρω τιποτα για τη τροφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:04 Η moukelis έγραψε: #117 02-12-09 14:04 Εμεις δοκιμασαμε και το ψαρι και το τρωνε το ιδιο ευχαριστα με το κοτοπουλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:39 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #118 02-12-09 19:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμεις δοκιμασαμε και το ψαρι και το τρωνε το ιδιο ευχαριστα με το κοτοπουλο. Click για ανάπτυξη... Τυχερή...εμένα δεν πολυενθουσιάζονται με καμία γεύση...τις τρώνε αλλά μόνο αν έχει μόλις βγεί η τροφή από την σακούλα ..αν έχει πάρει έστω και λίγη υγρασία...την αφήνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:45 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #119 02-12-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω εχω παραγγειλει και ξηρη και κονσερβακια. ACCESS GROUP - ΒΑΟΣ A.E. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚAΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΧΡ. ΜΠΕΚΑ 17, ΣΠΑΤΑ, ΤΗΛ. (210) 6630.800, FAX (210) 6630.802 Click για ανάπτυξη... Εβελίνα εσύ που έχεις δοκιμάσει και τη Acana ή την Orijen και την Applaws ποιά νομίζεις ότι τρώνε με μεγαλύτερη ευχαρίστηση;Από μυρωδιά ,σχήμα πως είναι;Έχει περισσότερη τέφρα μου είπες...Οι δύο πρώτες βρίσκω ότι έχουν πολλή έντονη μυρωδιά αλλά τα δικά μου δεν τα βλέπω ενθουσιασμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:57 Η evelynkar: #120 02-12-09 19:57 δεν εχω δοκιμσει οριτζεν ή ακανα, ειχα κανει παραγγελια και μετα εγινε αυτο με την υγεια της bailey ου επρεπε να τρωει ειδικη τροφη οποτε την ακυρωσα.. μονο applaws με σολωμο δοκιμασε, η οποια δεν ενθουσιασε την bailey ιδιαιτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου λετε κι εμενα γι'αυτη τη τροφη? Εχει χαμηλη πρωτεινη ε? βγαινει για ολες τις ηλικιες και φυλες σωστα? Ειναι καλη για μια μικρη πεπτικη ευαισθησια που εχουν τα δικα μου? να την δοκιμασω λετε σταδιακα? εσεις τι κανατε? Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου απαντα κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:31 Η aporw έγραψε: #105 01-12-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα δεν μου απαντα κανεις? Click για ανάπτυξη... παραπονιαρα! ειναι πολυ καλη η περιεκτικοτητα της σε πρωτεινη απλα οχι τοσο μεγαλη οσο της orijen! τωρα σχετικα με την ευαισθησια που εχουν στο πεπτικο τους τα δικα σου δεν νομιζω να εχουν προβλημα.. καλο ειναι βεβαια να τους την αλλαξεις σιγα σιγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:35 Η aporw έγραψε: #106 01-12-09 16:35 να σε πω βρε μαμα! εχεις δοκιμασει την Rc sensible? Για τα κατσουλια σου νομιζω θα ειναι μια χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #107 01-12-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: παραπονιαρα! ειναι πολυ καλη η περιεκτικοτητα της σε πρωτεινη απλα οχι τοσο μεγαλη οσο της orijen! τωρα σχετικα με την ευαισθησια που εχουν στο πεπτικο τους τα δικα σου δεν νομιζω να εχουν προβλημα.. καλο ειναι βεβαια να τους την αλλαξεις σιγα σιγα! Click για ανάπτυξη... αυτο θα κανω..ευχαριστω παιδι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #108 01-12-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: να σε πω βρε μαμα! εχεις δοκιμασει την Rc sensible? Για τα κατσουλια σου νομιζω θα ειναι μια χαρα! Click για ανάπτυξη... δεν ειναι τοσο ευαισθητα...απλα καμια φορα μου κανουν μαλακα κακακια στις αλλαγες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:38 Η aporw έγραψε: #109 01-12-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι τοσο ευαισθητα...απλα καμια φορα μου κανουν μαλακα κακακια στις αλλαγες Click για ανάπτυξη... αα ενταξει τοτε! απλα γιατι την πουλαει η αννα 6 ευρω το κιλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:54 Ο nikos_x έγραψε: #110 01-12-09 16:54 A δεν γνωριζα οτι η Access group εισαγει και την Applaws. Και τυχαια αυτες τις μερες κοιτουσα τις Αrden Grange που επισης εισαγει η Access Group. να σε πω βρε μαμα! εχεις δοκιμασει την Rc sensible? Για τα κατσουλια σου νομιζω θα ειναι μια χαρα! Click για ανάπτυξη... Sensible με καλαμποκι και γλουτενη καλαμποκιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #111 01-12-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αα ενταξει τοτε! απλα γιατι την πουλαει η αννα 6 ευρω το κιλο! Click για ανάπτυξη... απο την Αννα παιρνω τη r.c. fit 32 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:05 Η aporw έγραψε: #112 01-12-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο την Αννα παιρνω τη r.c. fit 32 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη Click για ανάπτυξη... αυτη δεν την εχω δοκιμασει..απο τις χυμα εχω δοκιμασει την rc sensible οταν ειχαμε στομαχικες ευαισθησιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #113 01-12-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτη δεν την εχω δοκιμασει..απο τις χυμα εχω δοκιμασει την rc sensible οταν ειχαμε στομαχικες ευαισθησιες! Click για ανάπτυξη... ειστε μικρουλια εσεις ακομα για fit32... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:14 Η zanin έγραψε: #114 01-12-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα δεν μου απαντα κανεις? Click για ανάπτυξη... δε σου απαντάμε γιατί θέλουμε ως αντάλλαγμα το σεμελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #115 01-12-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από zanin: δε σου απαντάμε γιατί θέλουμε ως αντάλλαγμα το σεμελάκι Click για ανάπτυξη... καλε γι'αυτο σκας?? να'το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:02 Η zanin έγραψε: #116 02-12-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε γι'αυτο σκας?? να'το! Click για ανάπτυξη... ΑΓΑΠΗ έτσι τρυφερουλα και γλυκούλα ήταν και στην εκθεση που της μιλούσα.... σε κορόϊδεψα όμως γιατί δεν ξέρω τιποτα για τη τροφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:04 Η moukelis έγραψε: #117 02-12-09 14:04 Εμεις δοκιμασαμε και το ψαρι και το τρωνε το ιδιο ευχαριστα με το κοτοπουλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:39 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #118 02-12-09 19:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμεις δοκιμασαμε και το ψαρι και το τρωνε το ιδιο ευχαριστα με το κοτοπουλο. Click για ανάπτυξη... Τυχερή...εμένα δεν πολυενθουσιάζονται με καμία γεύση...τις τρώνε αλλά μόνο αν έχει μόλις βγεί η τροφή από την σακούλα ..αν έχει πάρει έστω και λίγη υγρασία...την αφήνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:45 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #119 02-12-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω εχω παραγγειλει και ξηρη και κονσερβακια. ACCESS GROUP - ΒΑΟΣ A.E. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚAΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΧΡ. ΜΠΕΚΑ 17, ΣΠΑΤΑ, ΤΗΛ. (210) 6630.800, FAX (210) 6630.802 Click για ανάπτυξη... Εβελίνα εσύ που έχεις δοκιμάσει και τη Acana ή την Orijen και την Applaws ποιά νομίζεις ότι τρώνε με μεγαλύτερη ευχαρίστηση;Από μυρωδιά ,σχήμα πως είναι;Έχει περισσότερη τέφρα μου είπες...Οι δύο πρώτες βρίσκω ότι έχουν πολλή έντονη μυρωδιά αλλά τα δικά μου δεν τα βλέπω ενθουσιασμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:57 Η evelynkar: #120 02-12-09 19:57 δεν εχω δοκιμσει οριτζεν ή ακανα, ειχα κανει παραγγελια και μετα εγινε αυτο με την υγεια της bailey ου επρεπε να τρωει ειδικη τροφη οποτε την ακυρωσα.. μονο applaws με σολωμο δοκιμασε, η οποια δεν ενθουσιασε την bailey ιδιαιτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα δεν μου απαντα κανεις? Click για ανάπτυξη... παραπονιαρα! ειναι πολυ καλη η περιεκτικοτητα της σε πρωτεινη απλα οχι τοσο μεγαλη οσο της orijen! τωρα σχετικα με την ευαισθησια που εχουν στο πεπτικο τους τα δικα σου δεν νομιζω να εχουν προβλημα.. καλο ειναι βεβαια να τους την αλλαξεις σιγα σιγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:35 Η aporw έγραψε: #106 01-12-09 16:35 να σε πω βρε μαμα! εχεις δοκιμασει την Rc sensible? Για τα κατσουλια σου νομιζω θα ειναι μια χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #107 01-12-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: παραπονιαρα! ειναι πολυ καλη η περιεκτικοτητα της σε πρωτεινη απλα οχι τοσο μεγαλη οσο της orijen! τωρα σχετικα με την ευαισθησια που εχουν στο πεπτικο τους τα δικα σου δεν νομιζω να εχουν προβλημα.. καλο ειναι βεβαια να τους την αλλαξεις σιγα σιγα! Click για ανάπτυξη... αυτο θα κανω..ευχαριστω παιδι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #108 01-12-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: να σε πω βρε μαμα! εχεις δοκιμασει την Rc sensible? Για τα κατσουλια σου νομιζω θα ειναι μια χαρα! Click για ανάπτυξη... δεν ειναι τοσο ευαισθητα...απλα καμια φορα μου κανουν μαλακα κακακια στις αλλαγες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:38 Η aporw έγραψε: #109 01-12-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι τοσο ευαισθητα...απλα καμια φορα μου κανουν μαλακα κακακια στις αλλαγες Click για ανάπτυξη... αα ενταξει τοτε! απλα γιατι την πουλαει η αννα 6 ευρω το κιλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:54 Ο nikos_x έγραψε: #110 01-12-09 16:54 A δεν γνωριζα οτι η Access group εισαγει και την Applaws. Και τυχαια αυτες τις μερες κοιτουσα τις Αrden Grange που επισης εισαγει η Access Group. να σε πω βρε μαμα! εχεις δοκιμασει την Rc sensible? Για τα κατσουλια σου νομιζω θα ειναι μια χαρα! Click για ανάπτυξη... Sensible με καλαμποκι και γλουτενη καλαμποκιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #111 01-12-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αα ενταξει τοτε! απλα γιατι την πουλαει η αννα 6 ευρω το κιλο! Click για ανάπτυξη... απο την Αννα παιρνω τη r.c. fit 32 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:05 Η aporw έγραψε: #112 01-12-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο την Αννα παιρνω τη r.c. fit 32 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη Click για ανάπτυξη... αυτη δεν την εχω δοκιμασει..απο τις χυμα εχω δοκιμασει την rc sensible οταν ειχαμε στομαχικες ευαισθησιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #113 01-12-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτη δεν την εχω δοκιμασει..απο τις χυμα εχω δοκιμασει την rc sensible οταν ειχαμε στομαχικες ευαισθησιες! Click για ανάπτυξη... ειστε μικρουλια εσεις ακομα για fit32... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:14 Η zanin έγραψε: #114 01-12-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα δεν μου απαντα κανεις? Click για ανάπτυξη... δε σου απαντάμε γιατί θέλουμε ως αντάλλαγμα το σεμελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #115 01-12-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από zanin: δε σου απαντάμε γιατί θέλουμε ως αντάλλαγμα το σεμελάκι Click για ανάπτυξη... καλε γι'αυτο σκας?? να'το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:02 Η zanin έγραψε: #116 02-12-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε γι'αυτο σκας?? να'το! Click για ανάπτυξη... ΑΓΑΠΗ έτσι τρυφερουλα και γλυκούλα ήταν και στην εκθεση που της μιλούσα.... σε κορόϊδεψα όμως γιατί δεν ξέρω τιποτα για τη τροφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:04 Η moukelis έγραψε: #117 02-12-09 14:04 Εμεις δοκιμασαμε και το ψαρι και το τρωνε το ιδιο ευχαριστα με το κοτοπουλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:39 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #118 02-12-09 19:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμεις δοκιμασαμε και το ψαρι και το τρωνε το ιδιο ευχαριστα με το κοτοπουλο. Click για ανάπτυξη... Τυχερή...εμένα δεν πολυενθουσιάζονται με καμία γεύση...τις τρώνε αλλά μόνο αν έχει μόλις βγεί η τροφή από την σακούλα ..αν έχει πάρει έστω και λίγη υγρασία...την αφήνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:45 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #119 02-12-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω εχω παραγγειλει και ξηρη και κονσερβακια. ACCESS GROUP - ΒΑΟΣ A.E. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚAΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΧΡ. ΜΠΕΚΑ 17, ΣΠΑΤΑ, ΤΗΛ. (210) 6630.800, FAX (210) 6630.802 Click για ανάπτυξη... Εβελίνα εσύ που έχεις δοκιμάσει και τη Acana ή την Orijen και την Applaws ποιά νομίζεις ότι τρώνε με μεγαλύτερη ευχαρίστηση;Από μυρωδιά ,σχήμα πως είναι;Έχει περισσότερη τέφρα μου είπες...Οι δύο πρώτες βρίσκω ότι έχουν πολλή έντονη μυρωδιά αλλά τα δικά μου δεν τα βλέπω ενθουσιασμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:57 Η evelynkar: #120 02-12-09 19:57 δεν εχω δοκιμσει οριτζεν ή ακανα, ειχα κανει παραγγελια και μετα εγινε αυτο με την υγεια της bailey ου επρεπε να τρωει ειδικη τροφη οποτε την ακυρωσα.. μονο applaws με σολωμο δοκιμασε, η οποια δεν ενθουσιασε την bailey ιδιαιτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να σε πω βρε μαμα! εχεις δοκιμασει την Rc sensible? Για τα κατσουλια σου νομιζω θα ειναι μια χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #107 01-12-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από aporw: παραπονιαρα! ειναι πολυ καλη η περιεκτικοτητα της σε πρωτεινη απλα οχι τοσο μεγαλη οσο της orijen! τωρα σχετικα με την ευαισθησια που εχουν στο πεπτικο τους τα δικα σου δεν νομιζω να εχουν προβλημα.. καλο ειναι βεβαια να τους την αλλαξεις σιγα σιγα! Click για ανάπτυξη... αυτο θα κανω..ευχαριστω παιδι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #108 01-12-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: να σε πω βρε μαμα! εχεις δοκιμασει την Rc sensible? Για τα κατσουλια σου νομιζω θα ειναι μια χαρα! Click για ανάπτυξη... δεν ειναι τοσο ευαισθητα...απλα καμια φορα μου κανουν μαλακα κακακια στις αλλαγες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:38 Η aporw έγραψε: #109 01-12-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι τοσο ευαισθητα...απλα καμια φορα μου κανουν μαλακα κακακια στις αλλαγες Click για ανάπτυξη... αα ενταξει τοτε! απλα γιατι την πουλαει η αννα 6 ευρω το κιλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:54 Ο nikos_x έγραψε: #110 01-12-09 16:54 A δεν γνωριζα οτι η Access group εισαγει και την Applaws. Και τυχαια αυτες τις μερες κοιτουσα τις Αrden Grange που επισης εισαγει η Access Group. να σε πω βρε μαμα! εχεις δοκιμασει την Rc sensible? Για τα κατσουλια σου νομιζω θα ειναι μια χαρα! Click για ανάπτυξη... Sensible με καλαμποκι και γλουτενη καλαμποκιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #111 01-12-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αα ενταξει τοτε! απλα γιατι την πουλαει η αννα 6 ευρω το κιλο! Click για ανάπτυξη... απο την Αννα παιρνω τη r.c. fit 32 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:05 Η aporw έγραψε: #112 01-12-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο την Αννα παιρνω τη r.c. fit 32 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη Click για ανάπτυξη... αυτη δεν την εχω δοκιμασει..απο τις χυμα εχω δοκιμασει την rc sensible οταν ειχαμε στομαχικες ευαισθησιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #113 01-12-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτη δεν την εχω δοκιμασει..απο τις χυμα εχω δοκιμασει την rc sensible οταν ειχαμε στομαχικες ευαισθησιες! Click για ανάπτυξη... ειστε μικρουλια εσεις ακομα για fit32... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:14 Η zanin έγραψε: #114 01-12-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα δεν μου απαντα κανεις? Click για ανάπτυξη... δε σου απαντάμε γιατί θέλουμε ως αντάλλαγμα το σεμελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #115 01-12-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από zanin: δε σου απαντάμε γιατί θέλουμε ως αντάλλαγμα το σεμελάκι Click για ανάπτυξη... καλε γι'αυτο σκας?? να'το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:02 Η zanin έγραψε: #116 02-12-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε γι'αυτο σκας?? να'το! Click για ανάπτυξη... ΑΓΑΠΗ έτσι τρυφερουλα και γλυκούλα ήταν και στην εκθεση που της μιλούσα.... σε κορόϊδεψα όμως γιατί δεν ξέρω τιποτα για τη τροφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:04 Η moukelis έγραψε: #117 02-12-09 14:04 Εμεις δοκιμασαμε και το ψαρι και το τρωνε το ιδιο ευχαριστα με το κοτοπουλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:39 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #118 02-12-09 19:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμεις δοκιμασαμε και το ψαρι και το τρωνε το ιδιο ευχαριστα με το κοτοπουλο. Click για ανάπτυξη... Τυχερή...εμένα δεν πολυενθουσιάζονται με καμία γεύση...τις τρώνε αλλά μόνο αν έχει μόλις βγεί η τροφή από την σακούλα ..αν έχει πάρει έστω και λίγη υγρασία...την αφήνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:45 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #119 02-12-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω εχω παραγγειλει και ξηρη και κονσερβακια. ACCESS GROUP - ΒΑΟΣ A.E. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚAΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΧΡ. ΜΠΕΚΑ 17, ΣΠΑΤΑ, ΤΗΛ. (210) 6630.800, FAX (210) 6630.802 Click για ανάπτυξη... Εβελίνα εσύ που έχεις δοκιμάσει και τη Acana ή την Orijen και την Applaws ποιά νομίζεις ότι τρώνε με μεγαλύτερη ευχαρίστηση;Από μυρωδιά ,σχήμα πως είναι;Έχει περισσότερη τέφρα μου είπες...Οι δύο πρώτες βρίσκω ότι έχουν πολλή έντονη μυρωδιά αλλά τα δικά μου δεν τα βλέπω ενθουσιασμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:57 Η evelynkar: #120 02-12-09 19:57 δεν εχω δοκιμσει οριτζεν ή ακανα, ειχα κανει παραγγελια και μετα εγινε αυτο με την υγεια της bailey ου επρεπε να τρωει ειδικη τροφη οποτε την ακυρωσα.. μονο applaws με σολωμο δοκιμασε, η οποια δεν ενθουσιασε την bailey ιδιαιτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: παραπονιαρα! ειναι πολυ καλη η περιεκτικοτητα της σε πρωτεινη απλα οχι τοσο μεγαλη οσο της orijen! τωρα σχετικα με την ευαισθησια που εχουν στο πεπτικο τους τα δικα σου δεν νομιζω να εχουν προβλημα.. καλο ειναι βεβαια να τους την αλλαξεις σιγα σιγα! Click για ανάπτυξη... αυτο θα κανω..ευχαριστω παιδι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #108 01-12-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: να σε πω βρε μαμα! εχεις δοκιμασει την Rc sensible? Για τα κατσουλια σου νομιζω θα ειναι μια χαρα! Click για ανάπτυξη... δεν ειναι τοσο ευαισθητα...απλα καμια φορα μου κανουν μαλακα κακακια στις αλλαγες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:38 Η aporw έγραψε: #109 01-12-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι τοσο ευαισθητα...απλα καμια φορα μου κανουν μαλακα κακακια στις αλλαγες Click για ανάπτυξη... αα ενταξει τοτε! απλα γιατι την πουλαει η αννα 6 ευρω το κιλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:54 Ο nikos_x έγραψε: #110 01-12-09 16:54 A δεν γνωριζα οτι η Access group εισαγει και την Applaws. Και τυχαια αυτες τις μερες κοιτουσα τις Αrden Grange που επισης εισαγει η Access Group. να σε πω βρε μαμα! εχεις δοκιμασει την Rc sensible? Για τα κατσουλια σου νομιζω θα ειναι μια χαρα! Click για ανάπτυξη... Sensible με καλαμποκι και γλουτενη καλαμποκιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #111 01-12-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αα ενταξει τοτε! απλα γιατι την πουλαει η αννα 6 ευρω το κιλο! Click για ανάπτυξη... απο την Αννα παιρνω τη r.c. fit 32 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:05 Η aporw έγραψε: #112 01-12-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο την Αννα παιρνω τη r.c. fit 32 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη Click για ανάπτυξη... αυτη δεν την εχω δοκιμασει..απο τις χυμα εχω δοκιμασει την rc sensible οταν ειχαμε στομαχικες ευαισθησιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #113 01-12-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτη δεν την εχω δοκιμασει..απο τις χυμα εχω δοκιμασει την rc sensible οταν ειχαμε στομαχικες ευαισθησιες! Click για ανάπτυξη... ειστε μικρουλια εσεις ακομα για fit32... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:14 Η zanin έγραψε: #114 01-12-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα δεν μου απαντα κανεις? Click για ανάπτυξη... δε σου απαντάμε γιατί θέλουμε ως αντάλλαγμα το σεμελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #115 01-12-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από zanin: δε σου απαντάμε γιατί θέλουμε ως αντάλλαγμα το σεμελάκι Click για ανάπτυξη... καλε γι'αυτο σκας?? να'το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:02 Η zanin έγραψε: #116 02-12-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε γι'αυτο σκας?? να'το! Click για ανάπτυξη... ΑΓΑΠΗ έτσι τρυφερουλα και γλυκούλα ήταν και στην εκθεση που της μιλούσα.... σε κορόϊδεψα όμως γιατί δεν ξέρω τιποτα για τη τροφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:04 Η moukelis έγραψε: #117 02-12-09 14:04 Εμεις δοκιμασαμε και το ψαρι και το τρωνε το ιδιο ευχαριστα με το κοτοπουλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:39 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #118 02-12-09 19:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμεις δοκιμασαμε και το ψαρι και το τρωνε το ιδιο ευχαριστα με το κοτοπουλο. Click για ανάπτυξη... Τυχερή...εμένα δεν πολυενθουσιάζονται με καμία γεύση...τις τρώνε αλλά μόνο αν έχει μόλις βγεί η τροφή από την σακούλα ..αν έχει πάρει έστω και λίγη υγρασία...την αφήνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:45 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #119 02-12-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω εχω παραγγειλει και ξηρη και κονσερβακια. ACCESS GROUP - ΒΑΟΣ A.E. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚAΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΧΡ. ΜΠΕΚΑ 17, ΣΠΑΤΑ, ΤΗΛ. (210) 6630.800, FAX (210) 6630.802 Click για ανάπτυξη... Εβελίνα εσύ που έχεις δοκιμάσει και τη Acana ή την Orijen και την Applaws ποιά νομίζεις ότι τρώνε με μεγαλύτερη ευχαρίστηση;Από μυρωδιά ,σχήμα πως είναι;Έχει περισσότερη τέφρα μου είπες...Οι δύο πρώτες βρίσκω ότι έχουν πολλή έντονη μυρωδιά αλλά τα δικά μου δεν τα βλέπω ενθουσιασμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:57 Η evelynkar: #120 02-12-09 19:57 δεν εχω δοκιμσει οριτζεν ή ακανα, ειχα κανει παραγγελια και μετα εγινε αυτο με την υγεια της bailey ου επρεπε να τρωει ειδικη τροφη οποτε την ακυρωσα.. μονο applaws με σολωμο δοκιμασε, η οποια δεν ενθουσιασε την bailey ιδιαιτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: να σε πω βρε μαμα! εχεις δοκιμασει την Rc sensible? Για τα κατσουλια σου νομιζω θα ειναι μια χαρα! Click για ανάπτυξη... δεν ειναι τοσο ευαισθητα...απλα καμια φορα μου κανουν μαλακα κακακια στις αλλαγες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:38 Η aporw έγραψε: #109 01-12-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι τοσο ευαισθητα...απλα καμια φορα μου κανουν μαλακα κακακια στις αλλαγες Click για ανάπτυξη... αα ενταξει τοτε! απλα γιατι την πουλαει η αννα 6 ευρω το κιλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:54 Ο nikos_x έγραψε: #110 01-12-09 16:54 A δεν γνωριζα οτι η Access group εισαγει και την Applaws. Και τυχαια αυτες τις μερες κοιτουσα τις Αrden Grange που επισης εισαγει η Access Group. να σε πω βρε μαμα! εχεις δοκιμασει την Rc sensible? Για τα κατσουλια σου νομιζω θα ειναι μια χαρα! Click για ανάπτυξη... Sensible με καλαμποκι και γλουτενη καλαμποκιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #111 01-12-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αα ενταξει τοτε! απλα γιατι την πουλαει η αννα 6 ευρω το κιλο! Click για ανάπτυξη... απο την Αννα παιρνω τη r.c. fit 32 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:05 Η aporw έγραψε: #112 01-12-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο την Αννα παιρνω τη r.c. fit 32 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη Click για ανάπτυξη... αυτη δεν την εχω δοκιμασει..απο τις χυμα εχω δοκιμασει την rc sensible οταν ειχαμε στομαχικες ευαισθησιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #113 01-12-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτη δεν την εχω δοκιμασει..απο τις χυμα εχω δοκιμασει την rc sensible οταν ειχαμε στομαχικες ευαισθησιες! Click για ανάπτυξη... ειστε μικρουλια εσεις ακομα για fit32... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:14 Η zanin έγραψε: #114 01-12-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα δεν μου απαντα κανεις? Click για ανάπτυξη... δε σου απαντάμε γιατί θέλουμε ως αντάλλαγμα το σεμελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #115 01-12-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από zanin: δε σου απαντάμε γιατί θέλουμε ως αντάλλαγμα το σεμελάκι Click για ανάπτυξη... καλε γι'αυτο σκας?? να'το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:02 Η zanin έγραψε: #116 02-12-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε γι'αυτο σκας?? να'το! Click για ανάπτυξη... ΑΓΑΠΗ έτσι τρυφερουλα και γλυκούλα ήταν και στην εκθεση που της μιλούσα.... σε κορόϊδεψα όμως γιατί δεν ξέρω τιποτα για τη τροφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:04 Η moukelis έγραψε: #117 02-12-09 14:04 Εμεις δοκιμασαμε και το ψαρι και το τρωνε το ιδιο ευχαριστα με το κοτοπουλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:39 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #118 02-12-09 19:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμεις δοκιμασαμε και το ψαρι και το τρωνε το ιδιο ευχαριστα με το κοτοπουλο. Click για ανάπτυξη... Τυχερή...εμένα δεν πολυενθουσιάζονται με καμία γεύση...τις τρώνε αλλά μόνο αν έχει μόλις βγεί η τροφή από την σακούλα ..αν έχει πάρει έστω και λίγη υγρασία...την αφήνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:45 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #119 02-12-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω εχω παραγγειλει και ξηρη και κονσερβακια. ACCESS GROUP - ΒΑΟΣ A.E. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚAΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΧΡ. ΜΠΕΚΑ 17, ΣΠΑΤΑ, ΤΗΛ. (210) 6630.800, FAX (210) 6630.802 Click για ανάπτυξη... Εβελίνα εσύ που έχεις δοκιμάσει και τη Acana ή την Orijen και την Applaws ποιά νομίζεις ότι τρώνε με μεγαλύτερη ευχαρίστηση;Από μυρωδιά ,σχήμα πως είναι;Έχει περισσότερη τέφρα μου είπες...Οι δύο πρώτες βρίσκω ότι έχουν πολλή έντονη μυρωδιά αλλά τα δικά μου δεν τα βλέπω ενθουσιασμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:57 Η evelynkar: #120 02-12-09 19:57 δεν εχω δοκιμσει οριτζεν ή ακανα, ειχα κανει παραγγελια και μετα εγινε αυτο με την υγεια της bailey ου επρεπε να τρωει ειδικη τροφη οποτε την ακυρωσα.. μονο applaws με σολωμο δοκιμασε, η οποια δεν ενθουσιασε την bailey ιδιαιτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι τοσο ευαισθητα...απλα καμια φορα μου κανουν μαλακα κακακια στις αλλαγες Click για ανάπτυξη... αα ενταξει τοτε! απλα γιατι την πουλαει η αννα 6 ευρω το κιλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:54 Ο nikos_x έγραψε: #110 01-12-09 16:54 A δεν γνωριζα οτι η Access group εισαγει και την Applaws. Και τυχαια αυτες τις μερες κοιτουσα τις Αrden Grange που επισης εισαγει η Access Group. να σε πω βρε μαμα! εχεις δοκιμασει την Rc sensible? Για τα κατσουλια σου νομιζω θα ειναι μια χαρα! Click για ανάπτυξη... Sensible με καλαμποκι και γλουτενη καλαμποκιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #111 01-12-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αα ενταξει τοτε! απλα γιατι την πουλαει η αννα 6 ευρω το κιλο! Click για ανάπτυξη... απο την Αννα παιρνω τη r.c. fit 32 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:05 Η aporw έγραψε: #112 01-12-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο την Αννα παιρνω τη r.c. fit 32 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη Click για ανάπτυξη... αυτη δεν την εχω δοκιμασει..απο τις χυμα εχω δοκιμασει την rc sensible οταν ειχαμε στομαχικες ευαισθησιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #113 01-12-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτη δεν την εχω δοκιμασει..απο τις χυμα εχω δοκιμασει την rc sensible οταν ειχαμε στομαχικες ευαισθησιες! Click για ανάπτυξη... ειστε μικρουλια εσεις ακομα για fit32... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:14 Η zanin έγραψε: #114 01-12-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα δεν μου απαντα κανεις? Click για ανάπτυξη... δε σου απαντάμε γιατί θέλουμε ως αντάλλαγμα το σεμελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #115 01-12-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από zanin: δε σου απαντάμε γιατί θέλουμε ως αντάλλαγμα το σεμελάκι Click για ανάπτυξη... καλε γι'αυτο σκας?? να'το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:02 Η zanin έγραψε: #116 02-12-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε γι'αυτο σκας?? να'το! Click για ανάπτυξη... ΑΓΑΠΗ έτσι τρυφερουλα και γλυκούλα ήταν και στην εκθεση που της μιλούσα.... σε κορόϊδεψα όμως γιατί δεν ξέρω τιποτα για τη τροφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:04 Η moukelis έγραψε: #117 02-12-09 14:04 Εμεις δοκιμασαμε και το ψαρι και το τρωνε το ιδιο ευχαριστα με το κοτοπουλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:39 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #118 02-12-09 19:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμεις δοκιμασαμε και το ψαρι και το τρωνε το ιδιο ευχαριστα με το κοτοπουλο. Click για ανάπτυξη... Τυχερή...εμένα δεν πολυενθουσιάζονται με καμία γεύση...τις τρώνε αλλά μόνο αν έχει μόλις βγεί η τροφή από την σακούλα ..αν έχει πάρει έστω και λίγη υγρασία...την αφήνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:45 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #119 02-12-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω εχω παραγγειλει και ξηρη και κονσερβακια. ACCESS GROUP - ΒΑΟΣ A.E. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚAΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΧΡ. ΜΠΕΚΑ 17, ΣΠΑΤΑ, ΤΗΛ. (210) 6630.800, FAX (210) 6630.802 Click για ανάπτυξη... Εβελίνα εσύ που έχεις δοκιμάσει και τη Acana ή την Orijen και την Applaws ποιά νομίζεις ότι τρώνε με μεγαλύτερη ευχαρίστηση;Από μυρωδιά ,σχήμα πως είναι;Έχει περισσότερη τέφρα μου είπες...Οι δύο πρώτες βρίσκω ότι έχουν πολλή έντονη μυρωδιά αλλά τα δικά μου δεν τα βλέπω ενθουσιασμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:57 Η evelynkar: #120 02-12-09 19:57 δεν εχω δοκιμσει οριτζεν ή ακανα, ειχα κανει παραγγελια και μετα εγινε αυτο με την υγεια της bailey ου επρεπε να τρωει ειδικη τροφη οποτε την ακυρωσα.. μονο applaws με σολωμο δοκιμασε, η οποια δεν ενθουσιασε την bailey ιδιαιτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
A δεν γνωριζα οτι η Access group εισαγει και την Applaws. Και τυχαια αυτες τις μερες κοιτουσα τις Αrden Grange που επισης εισαγει η Access Group. να σε πω βρε μαμα! εχεις δοκιμασει την Rc sensible? Για τα κατσουλια σου νομιζω θα ειναι μια χαρα! Click για ανάπτυξη... Sensible με καλαμποκι και γλουτενη καλαμποκιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #111 01-12-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αα ενταξει τοτε! απλα γιατι την πουλαει η αννα 6 ευρω το κιλο! Click για ανάπτυξη... απο την Αννα παιρνω τη r.c. fit 32 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:05 Η aporw έγραψε: #112 01-12-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο την Αννα παιρνω τη r.c. fit 32 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη Click για ανάπτυξη... αυτη δεν την εχω δοκιμασει..απο τις χυμα εχω δοκιμασει την rc sensible οταν ειχαμε στομαχικες ευαισθησιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #113 01-12-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτη δεν την εχω δοκιμασει..απο τις χυμα εχω δοκιμασει την rc sensible οταν ειχαμε στομαχικες ευαισθησιες! Click για ανάπτυξη... ειστε μικρουλια εσεις ακομα για fit32... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:14 Η zanin έγραψε: #114 01-12-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα δεν μου απαντα κανεις? Click για ανάπτυξη... δε σου απαντάμε γιατί θέλουμε ως αντάλλαγμα το σεμελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #115 01-12-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από zanin: δε σου απαντάμε γιατί θέλουμε ως αντάλλαγμα το σεμελάκι Click για ανάπτυξη... καλε γι'αυτο σκας?? να'το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:02 Η zanin έγραψε: #116 02-12-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε γι'αυτο σκας?? να'το! Click για ανάπτυξη... ΑΓΑΠΗ έτσι τρυφερουλα και γλυκούλα ήταν και στην εκθεση που της μιλούσα.... σε κορόϊδεψα όμως γιατί δεν ξέρω τιποτα για τη τροφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:04 Η moukelis έγραψε: #117 02-12-09 14:04 Εμεις δοκιμασαμε και το ψαρι και το τρωνε το ιδιο ευχαριστα με το κοτοπουλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:39 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #118 02-12-09 19:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμεις δοκιμασαμε και το ψαρι και το τρωνε το ιδιο ευχαριστα με το κοτοπουλο. Click για ανάπτυξη... Τυχερή...εμένα δεν πολυενθουσιάζονται με καμία γεύση...τις τρώνε αλλά μόνο αν έχει μόλις βγεί η τροφή από την σακούλα ..αν έχει πάρει έστω και λίγη υγρασία...την αφήνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:45 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #119 02-12-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω εχω παραγγειλει και ξηρη και κονσερβακια. ACCESS GROUP - ΒΑΟΣ A.E. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚAΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΧΡ. ΜΠΕΚΑ 17, ΣΠΑΤΑ, ΤΗΛ. (210) 6630.800, FAX (210) 6630.802 Click για ανάπτυξη... Εβελίνα εσύ που έχεις δοκιμάσει και τη Acana ή την Orijen και την Applaws ποιά νομίζεις ότι τρώνε με μεγαλύτερη ευχαρίστηση;Από μυρωδιά ,σχήμα πως είναι;Έχει περισσότερη τέφρα μου είπες...Οι δύο πρώτες βρίσκω ότι έχουν πολλή έντονη μυρωδιά αλλά τα δικά μου δεν τα βλέπω ενθουσιασμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:57 Η evelynkar: #120 02-12-09 19:57 δεν εχω δοκιμσει οριτζεν ή ακανα, ειχα κανει παραγγελια και μετα εγινε αυτο με την υγεια της bailey ου επρεπε να τρωει ειδικη τροφη οποτε την ακυρωσα.. μονο applaws με σολωμο δοκιμασε, η οποια δεν ενθουσιασε την bailey ιδιαιτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: αα ενταξει τοτε! απλα γιατι την πουλαει η αννα 6 ευρω το κιλο! Click για ανάπτυξη... απο την Αννα παιρνω τη r.c. fit 32 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:05 Η aporw έγραψε: #112 01-12-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο την Αννα παιρνω τη r.c. fit 32 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη Click για ανάπτυξη... αυτη δεν την εχω δοκιμασει..απο τις χυμα εχω δοκιμασει την rc sensible οταν ειχαμε στομαχικες ευαισθησιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #113 01-12-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτη δεν την εχω δοκιμασει..απο τις χυμα εχω δοκιμασει την rc sensible οταν ειχαμε στομαχικες ευαισθησιες! Click για ανάπτυξη... ειστε μικρουλια εσεις ακομα για fit32... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:14 Η zanin έγραψε: #114 01-12-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα δεν μου απαντα κανεις? Click για ανάπτυξη... δε σου απαντάμε γιατί θέλουμε ως αντάλλαγμα το σεμελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #115 01-12-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από zanin: δε σου απαντάμε γιατί θέλουμε ως αντάλλαγμα το σεμελάκι Click για ανάπτυξη... καλε γι'αυτο σκας?? να'το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:02 Η zanin έγραψε: #116 02-12-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε γι'αυτο σκας?? να'το! Click για ανάπτυξη... ΑΓΑΠΗ έτσι τρυφερουλα και γλυκούλα ήταν και στην εκθεση που της μιλούσα.... σε κορόϊδεψα όμως γιατί δεν ξέρω τιποτα για τη τροφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:04 Η moukelis έγραψε: #117 02-12-09 14:04 Εμεις δοκιμασαμε και το ψαρι και το τρωνε το ιδιο ευχαριστα με το κοτοπουλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:39 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #118 02-12-09 19:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμεις δοκιμασαμε και το ψαρι και το τρωνε το ιδιο ευχαριστα με το κοτοπουλο. Click για ανάπτυξη... Τυχερή...εμένα δεν πολυενθουσιάζονται με καμία γεύση...τις τρώνε αλλά μόνο αν έχει μόλις βγεί η τροφή από την σακούλα ..αν έχει πάρει έστω και λίγη υγρασία...την αφήνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:45 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #119 02-12-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω εχω παραγγειλει και ξηρη και κονσερβακια. ACCESS GROUP - ΒΑΟΣ A.E. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚAΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΧΡ. ΜΠΕΚΑ 17, ΣΠΑΤΑ, ΤΗΛ. (210) 6630.800, FAX (210) 6630.802 Click για ανάπτυξη... Εβελίνα εσύ που έχεις δοκιμάσει και τη Acana ή την Orijen και την Applaws ποιά νομίζεις ότι τρώνε με μεγαλύτερη ευχαρίστηση;Από μυρωδιά ,σχήμα πως είναι;Έχει περισσότερη τέφρα μου είπες...Οι δύο πρώτες βρίσκω ότι έχουν πολλή έντονη μυρωδιά αλλά τα δικά μου δεν τα βλέπω ενθουσιασμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:57 Η evelynkar: #120 02-12-09 19:57 δεν εχω δοκιμσει οριτζεν ή ακανα, ειχα κανει παραγγελια και μετα εγινε αυτο με την υγεια της bailey ου επρεπε να τρωει ειδικη τροφη οποτε την ακυρωσα.. μονο applaws με σολωμο δοκιμασε, η οποια δεν ενθουσιασε την bailey ιδιαιτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο την Αννα παιρνω τη r.c. fit 32 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη Click για ανάπτυξη... αυτη δεν την εχω δοκιμασει..απο τις χυμα εχω δοκιμασει την rc sensible οταν ειχαμε στομαχικες ευαισθησιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #113 01-12-09 17:06 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτη δεν την εχω δοκιμασει..απο τις χυμα εχω δοκιμασει την rc sensible οταν ειχαμε στομαχικες ευαισθησιες! Click για ανάπτυξη... ειστε μικρουλια εσεις ακομα για fit32... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:14 Η zanin έγραψε: #114 01-12-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα δεν μου απαντα κανεις? Click για ανάπτυξη... δε σου απαντάμε γιατί θέλουμε ως αντάλλαγμα το σεμελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #115 01-12-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από zanin: δε σου απαντάμε γιατί θέλουμε ως αντάλλαγμα το σεμελάκι Click για ανάπτυξη... καλε γι'αυτο σκας?? να'το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:02 Η zanin έγραψε: #116 02-12-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε γι'αυτο σκας?? να'το! Click για ανάπτυξη... ΑΓΑΠΗ έτσι τρυφερουλα και γλυκούλα ήταν και στην εκθεση που της μιλούσα.... σε κορόϊδεψα όμως γιατί δεν ξέρω τιποτα για τη τροφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:04 Η moukelis έγραψε: #117 02-12-09 14:04 Εμεις δοκιμασαμε και το ψαρι και το τρωνε το ιδιο ευχαριστα με το κοτοπουλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:39 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #118 02-12-09 19:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμεις δοκιμασαμε και το ψαρι και το τρωνε το ιδιο ευχαριστα με το κοτοπουλο. Click για ανάπτυξη... Τυχερή...εμένα δεν πολυενθουσιάζονται με καμία γεύση...τις τρώνε αλλά μόνο αν έχει μόλις βγεί η τροφή από την σακούλα ..αν έχει πάρει έστω και λίγη υγρασία...την αφήνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:45 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #119 02-12-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω εχω παραγγειλει και ξηρη και κονσερβακια. ACCESS GROUP - ΒΑΟΣ A.E. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚAΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΧΡ. ΜΠΕΚΑ 17, ΣΠΑΤΑ, ΤΗΛ. (210) 6630.800, FAX (210) 6630.802 Click για ανάπτυξη... Εβελίνα εσύ που έχεις δοκιμάσει και τη Acana ή την Orijen και την Applaws ποιά νομίζεις ότι τρώνε με μεγαλύτερη ευχαρίστηση;Από μυρωδιά ,σχήμα πως είναι;Έχει περισσότερη τέφρα μου είπες...Οι δύο πρώτες βρίσκω ότι έχουν πολλή έντονη μυρωδιά αλλά τα δικά μου δεν τα βλέπω ενθουσιασμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:57 Η evelynkar: #120 02-12-09 19:57 δεν εχω δοκιμσει οριτζεν ή ακανα, ειχα κανει παραγγελια και μετα εγινε αυτο με την υγεια της bailey ου επρεπε να τρωει ειδικη τροφη οποτε την ακυρωσα.. μονο applaws με σολωμο δοκιμασε, η οποια δεν ενθουσιασε την bailey ιδιαιτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτη δεν την εχω δοκιμασει..απο τις χυμα εχω δοκιμασει την rc sensible οταν ειχαμε στομαχικες ευαισθησιες! Click για ανάπτυξη... ειστε μικρουλια εσεις ακομα για fit32... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:14 Η zanin έγραψε: #114 01-12-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα δεν μου απαντα κανεις? Click για ανάπτυξη... δε σου απαντάμε γιατί θέλουμε ως αντάλλαγμα το σεμελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #115 01-12-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από zanin: δε σου απαντάμε γιατί θέλουμε ως αντάλλαγμα το σεμελάκι Click για ανάπτυξη... καλε γι'αυτο σκας?? να'το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:02 Η zanin έγραψε: #116 02-12-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε γι'αυτο σκας?? να'το! Click για ανάπτυξη... ΑΓΑΠΗ έτσι τρυφερουλα και γλυκούλα ήταν και στην εκθεση που της μιλούσα.... σε κορόϊδεψα όμως γιατί δεν ξέρω τιποτα για τη τροφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:04 Η moukelis έγραψε: #117 02-12-09 14:04 Εμεις δοκιμασαμε και το ψαρι και το τρωνε το ιδιο ευχαριστα με το κοτοπουλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:39 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #118 02-12-09 19:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμεις δοκιμασαμε και το ψαρι και το τρωνε το ιδιο ευχαριστα με το κοτοπουλο. Click για ανάπτυξη... Τυχερή...εμένα δεν πολυενθουσιάζονται με καμία γεύση...τις τρώνε αλλά μόνο αν έχει μόλις βγεί η τροφή από την σακούλα ..αν έχει πάρει έστω και λίγη υγρασία...την αφήνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:45 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #119 02-12-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω εχω παραγγειλει και ξηρη και κονσερβακια. ACCESS GROUP - ΒΑΟΣ A.E. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚAΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΧΡ. ΜΠΕΚΑ 17, ΣΠΑΤΑ, ΤΗΛ. (210) 6630.800, FAX (210) 6630.802 Click για ανάπτυξη... Εβελίνα εσύ που έχεις δοκιμάσει και τη Acana ή την Orijen και την Applaws ποιά νομίζεις ότι τρώνε με μεγαλύτερη ευχαρίστηση;Από μυρωδιά ,σχήμα πως είναι;Έχει περισσότερη τέφρα μου είπες...Οι δύο πρώτες βρίσκω ότι έχουν πολλή έντονη μυρωδιά αλλά τα δικά μου δεν τα βλέπω ενθουσιασμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:57 Η evelynkar: #120 02-12-09 19:57 δεν εχω δοκιμσει οριτζεν ή ακανα, ειχα κανει παραγγελια και μετα εγινε αυτο με την υγεια της bailey ου επρεπε να τρωει ειδικη τροφη οποτε την ακυρωσα.. μονο applaws με σολωμο δοκιμασε, η οποια δεν ενθουσιασε την bailey ιδιαιτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα δεν μου απαντα κανεις? Click για ανάπτυξη... δε σου απαντάμε γιατί θέλουμε ως αντάλλαγμα το σεμελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #115 01-12-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από zanin: δε σου απαντάμε γιατί θέλουμε ως αντάλλαγμα το σεμελάκι Click για ανάπτυξη... καλε γι'αυτο σκας?? να'το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:02 Η zanin έγραψε: #116 02-12-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε γι'αυτο σκας?? να'το! Click για ανάπτυξη... ΑΓΑΠΗ έτσι τρυφερουλα και γλυκούλα ήταν και στην εκθεση που της μιλούσα.... σε κορόϊδεψα όμως γιατί δεν ξέρω τιποτα για τη τροφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:04 Η moukelis έγραψε: #117 02-12-09 14:04 Εμεις δοκιμασαμε και το ψαρι και το τρωνε το ιδιο ευχαριστα με το κοτοπουλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:39 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #118 02-12-09 19:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμεις δοκιμασαμε και το ψαρι και το τρωνε το ιδιο ευχαριστα με το κοτοπουλο. Click για ανάπτυξη... Τυχερή...εμένα δεν πολυενθουσιάζονται με καμία γεύση...τις τρώνε αλλά μόνο αν έχει μόλις βγεί η τροφή από την σακούλα ..αν έχει πάρει έστω και λίγη υγρασία...την αφήνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:45 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #119 02-12-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω εχω παραγγειλει και ξηρη και κονσερβακια. ACCESS GROUP - ΒΑΟΣ A.E. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚAΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΧΡ. ΜΠΕΚΑ 17, ΣΠΑΤΑ, ΤΗΛ. (210) 6630.800, FAX (210) 6630.802 Click για ανάπτυξη... Εβελίνα εσύ που έχεις δοκιμάσει και τη Acana ή την Orijen και την Applaws ποιά νομίζεις ότι τρώνε με μεγαλύτερη ευχαρίστηση;Από μυρωδιά ,σχήμα πως είναι;Έχει περισσότερη τέφρα μου είπες...Οι δύο πρώτες βρίσκω ότι έχουν πολλή έντονη μυρωδιά αλλά τα δικά μου δεν τα βλέπω ενθουσιασμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:57 Η evelynkar: #120 02-12-09 19:57 δεν εχω δοκιμσει οριτζεν ή ακανα, ειχα κανει παραγγελια και μετα εγινε αυτο με την υγεια της bailey ου επρεπε να τρωει ειδικη τροφη οποτε την ακυρωσα.. μονο applaws με σολωμο δοκιμασε, η οποια δεν ενθουσιασε την bailey ιδιαιτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zanin: δε σου απαντάμε γιατί θέλουμε ως αντάλλαγμα το σεμελάκι Click για ανάπτυξη... καλε γι'αυτο σκας?? να'το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:02 Η zanin έγραψε: #116 02-12-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε γι'αυτο σκας?? να'το! Click για ανάπτυξη... ΑΓΑΠΗ έτσι τρυφερουλα και γλυκούλα ήταν και στην εκθεση που της μιλούσα.... σε κορόϊδεψα όμως γιατί δεν ξέρω τιποτα για τη τροφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:04 Η moukelis έγραψε: #117 02-12-09 14:04 Εμεις δοκιμασαμε και το ψαρι και το τρωνε το ιδιο ευχαριστα με το κοτοπουλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:39 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #118 02-12-09 19:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμεις δοκιμασαμε και το ψαρι και το τρωνε το ιδιο ευχαριστα με το κοτοπουλο. Click για ανάπτυξη... Τυχερή...εμένα δεν πολυενθουσιάζονται με καμία γεύση...τις τρώνε αλλά μόνο αν έχει μόλις βγεί η τροφή από την σακούλα ..αν έχει πάρει έστω και λίγη υγρασία...την αφήνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:45 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #119 02-12-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω εχω παραγγειλει και ξηρη και κονσερβακια. ACCESS GROUP - ΒΑΟΣ A.E. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚAΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΧΡ. ΜΠΕΚΑ 17, ΣΠΑΤΑ, ΤΗΛ. (210) 6630.800, FAX (210) 6630.802 Click για ανάπτυξη... Εβελίνα εσύ που έχεις δοκιμάσει και τη Acana ή την Orijen και την Applaws ποιά νομίζεις ότι τρώνε με μεγαλύτερη ευχαρίστηση;Από μυρωδιά ,σχήμα πως είναι;Έχει περισσότερη τέφρα μου είπες...Οι δύο πρώτες βρίσκω ότι έχουν πολλή έντονη μυρωδιά αλλά τα δικά μου δεν τα βλέπω ενθουσιασμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:57 Η evelynkar: #120 02-12-09 19:57 δεν εχω δοκιμσει οριτζεν ή ακανα, ειχα κανει παραγγελια και μετα εγινε αυτο με την υγεια της bailey ου επρεπε να τρωει ειδικη τροφη οποτε την ακυρωσα.. μονο applaws με σολωμο δοκιμασε, η οποια δεν ενθουσιασε την bailey ιδιαιτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε γι'αυτο σκας?? να'το! Click για ανάπτυξη... ΑΓΑΠΗ έτσι τρυφερουλα και γλυκούλα ήταν και στην εκθεση που της μιλούσα.... σε κορόϊδεψα όμως γιατί δεν ξέρω τιποτα για τη τροφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:04 Η moukelis έγραψε: #117 02-12-09 14:04 Εμεις δοκιμασαμε και το ψαρι και το τρωνε το ιδιο ευχαριστα με το κοτοπουλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:39 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #118 02-12-09 19:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμεις δοκιμασαμε και το ψαρι και το τρωνε το ιδιο ευχαριστα με το κοτοπουλο. Click για ανάπτυξη... Τυχερή...εμένα δεν πολυενθουσιάζονται με καμία γεύση...τις τρώνε αλλά μόνο αν έχει μόλις βγεί η τροφή από την σακούλα ..αν έχει πάρει έστω και λίγη υγρασία...την αφήνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:45 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #119 02-12-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω εχω παραγγειλει και ξηρη και κονσερβακια. ACCESS GROUP - ΒΑΟΣ A.E. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚAΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΧΡ. ΜΠΕΚΑ 17, ΣΠΑΤΑ, ΤΗΛ. (210) 6630.800, FAX (210) 6630.802 Click για ανάπτυξη... Εβελίνα εσύ που έχεις δοκιμάσει και τη Acana ή την Orijen και την Applaws ποιά νομίζεις ότι τρώνε με μεγαλύτερη ευχαρίστηση;Από μυρωδιά ,σχήμα πως είναι;Έχει περισσότερη τέφρα μου είπες...Οι δύο πρώτες βρίσκω ότι έχουν πολλή έντονη μυρωδιά αλλά τα δικά μου δεν τα βλέπω ενθουσιασμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:57 Η evelynkar: #120 02-12-09 19:57 δεν εχω δοκιμσει οριτζεν ή ακανα, ειχα κανει παραγγελια και μετα εγινε αυτο με την υγεια της bailey ου επρεπε να τρωει ειδικη τροφη οποτε την ακυρωσα.. μονο applaws με σολωμο δοκιμασε, η οποια δεν ενθουσιασε την bailey ιδιαιτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμεις δοκιμασαμε και το ψαρι και το τρωνε το ιδιο ευχαριστα με το κοτοπουλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:39 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #118 02-12-09 19:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμεις δοκιμασαμε και το ψαρι και το τρωνε το ιδιο ευχαριστα με το κοτοπουλο. Click για ανάπτυξη... Τυχερή...εμένα δεν πολυενθουσιάζονται με καμία γεύση...τις τρώνε αλλά μόνο αν έχει μόλις βγεί η τροφή από την σακούλα ..αν έχει πάρει έστω και λίγη υγρασία...την αφήνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:45 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #119 02-12-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω εχω παραγγειλει και ξηρη και κονσερβακια. ACCESS GROUP - ΒΑΟΣ A.E. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚAΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΧΡ. ΜΠΕΚΑ 17, ΣΠΑΤΑ, ΤΗΛ. (210) 6630.800, FAX (210) 6630.802 Click για ανάπτυξη... Εβελίνα εσύ που έχεις δοκιμάσει και τη Acana ή την Orijen και την Applaws ποιά νομίζεις ότι τρώνε με μεγαλύτερη ευχαρίστηση;Από μυρωδιά ,σχήμα πως είναι;Έχει περισσότερη τέφρα μου είπες...Οι δύο πρώτες βρίσκω ότι έχουν πολλή έντονη μυρωδιά αλλά τα δικά μου δεν τα βλέπω ενθουσιασμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:57 Η evelynkar: #120 02-12-09 19:57 δεν εχω δοκιμσει οριτζεν ή ακανα, ειχα κανει παραγγελια και μετα εγινε αυτο με την υγεια της bailey ου επρεπε να τρωει ειδικη τροφη οποτε την ακυρωσα.. μονο applaws με σολωμο δοκιμασε, η οποια δεν ενθουσιασε την bailey ιδιαιτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμεις δοκιμασαμε και το ψαρι και το τρωνε το ιδιο ευχαριστα με το κοτοπουλο. Click για ανάπτυξη... Τυχερή...εμένα δεν πολυενθουσιάζονται με καμία γεύση...τις τρώνε αλλά μόνο αν έχει μόλις βγεί η τροφή από την σακούλα ..αν έχει πάρει έστω και λίγη υγρασία...την αφήνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:45 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #119 02-12-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω εχω παραγγειλει και ξηρη και κονσερβακια. ACCESS GROUP - ΒΑΟΣ A.E. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚAΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΧΡ. ΜΠΕΚΑ 17, ΣΠΑΤΑ, ΤΗΛ. (210) 6630.800, FAX (210) 6630.802 Click για ανάπτυξη... Εβελίνα εσύ που έχεις δοκιμάσει και τη Acana ή την Orijen και την Applaws ποιά νομίζεις ότι τρώνε με μεγαλύτερη ευχαρίστηση;Από μυρωδιά ,σχήμα πως είναι;Έχει περισσότερη τέφρα μου είπες...Οι δύο πρώτες βρίσκω ότι έχουν πολλή έντονη μυρωδιά αλλά τα δικά μου δεν τα βλέπω ενθουσιασμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:57 Η evelynkar: #120 02-12-09 19:57 δεν εχω δοκιμσει οριτζεν ή ακανα, ειχα κανει παραγγελια και μετα εγινε αυτο με την υγεια της bailey ου επρεπε να τρωει ειδικη τροφη οποτε την ακυρωσα.. μονο applaws με σολωμο δοκιμασε, η οποια δεν ενθουσιασε την bailey ιδιαιτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εγω εχω παραγγειλει και ξηρη και κονσερβακια. ACCESS GROUP - ΒΑΟΣ A.E. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚAΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΧΡ. ΜΠΕΚΑ 17, ΣΠΑΤΑ, ΤΗΛ. (210) 6630.800, FAX (210) 6630.802 Click για ανάπτυξη... Εβελίνα εσύ που έχεις δοκιμάσει και τη Acana ή την Orijen και την Applaws ποιά νομίζεις ότι τρώνε με μεγαλύτερη ευχαρίστηση;Από μυρωδιά ,σχήμα πως είναι;Έχει περισσότερη τέφρα μου είπες...Οι δύο πρώτες βρίσκω ότι έχουν πολλή έντονη μυρωδιά αλλά τα δικά μου δεν τα βλέπω ενθουσιασμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:57 Η evelynkar: #120 02-12-09 19:57 δεν εχω δοκιμσει οριτζεν ή ακανα, ειχα κανει παραγγελια και μετα εγινε αυτο με την υγεια της bailey ου επρεπε να τρωει ειδικη τροφη οποτε την ακυρωσα.. μονο applaws με σολωμο δοκιμασε, η οποια δεν ενθουσιασε την bailey ιδιαιτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
δεν εχω δοκιμσει οριτζεν ή ακανα, ειχα κανει παραγγελια και μετα εγινε αυτο με την υγεια της bailey ου επρεπε να τρωει ειδικη τροφη οποτε την ακυρωσα.. μονο applaws με σολωμο δοκιμασε, η οποια δεν ενθουσιασε την bailey ιδιαιτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.