vaso85
Νεοφερμένο μέλος
δεν ειναι δυσευρετη, εγω ειχα παρει τηλ στην εταιρια και μου την στειλανε απο εκει επειδη δεν ειχε στην πατρα. οποτε αμα παρεις τηλ σου στελνουν![]()
Είναι εύκολο να βάλεις το τηλέφωνο?Για κονσερβάκια μιλάς ή και για ξηρά?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ACCESS GROUP - ΒΑΟΣ A.E.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
εγω εχω παραγγειλει και ξηρη και κονσερβακια.
ACCESS GROUP - ΒΑΟΣ A.E.ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚAΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣΧΡ. ΜΠΕΚΑ 17, ΣΠΑΤΑ, ΤΗΛ. (210) 6630.800, FAX (210) 6630.802
κυριες μοδερειτορς πιαστε την!
κανει διαφημιση!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εμενα δεν μου απαντα κανεις?μου λετε κι εμενα γι'αυτη τη τροφη?
Εχει χαμηλη πρωτεινη ε? βγαινει για ολες τις ηλικιες και φυλες σωστα?
Ειναι καλη για μια μικρη πεπτικη ευαισθησια που εχουν τα δικα μου? να την δοκιμασω λετε σταδιακα? εσεις τι κανατε?

aporw
Διακεκριμένο μέλος
εμενα δεν μου απαντα κανεις?![]()
παραπονιαρα!

ειναι πολυ καλη η περιεκτικοτητα της σε πρωτεινη απλα οχι τοσο μεγαλη οσο της orijen!
τωρα σχετικα με την ευαισθησια που εχουν στο πεπτικο τους τα δικα σου δεν νομιζω να εχουν προβλημα..
καλο ειναι βεβαια να τους την αλλαξεις σιγα σιγα!
aporw
Διακεκριμένο μέλος
εχεις δοκιμασει την Rc sensible? Για τα κατσουλια σου νομιζω θα ειναι μια χαρα!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
παραπονιαρα!ειναι πολυ καλη η περιεκτικοτητα της σε πρωτεινη απλα οχι τοσο μεγαλη οσο της orijen!
τωρα σχετικα με την ευαισθησια που εχουν στο πεπτικο τους τα δικα σου δεν νομιζω να εχουν προβλημα..
καλο ειναι βεβαια να τους την αλλαξεις σιγα σιγα!
![]()

αυτο θα κανω..ευχαριστω παιδι μου
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
δεν ειναι τοσο ευαισθητα...απλα καμια φορα μου κανουν μαλακα κακακια στις αλλαγεςνα σε πω βρε μαμα!εχεις δοκιμασει την Rc sensible? Για τα κατσουλια σου νομιζω θα ειναι μια χαρα!
![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος
δεν ειναι τοσο ευαισθητα...απλα καμια φορα μου κανουν μαλακα κακακια στις αλλαγες![]()
αα ενταξει τοτε! απλα γιατι την πουλαει η αννα 6 ευρω το κιλο!

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και τυχαια αυτες τις μερες κοιτουσα τις Αrden Grange που επισης εισαγει η Access Group.
Sensible με καλαμποκι και γλουτενη καλαμποκιου...να σε πω βρε μαμα!εχεις δοκιμασει την Rc sensible? Για τα κατσουλια σου νομιζω θα ειναι μια χαρα!
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
απο την Αννα παιρνω τη r.c. fit 32 και ειμαι πολυ ευχαριστημενηαα ενταξει τοτε! απλα γιατι την πουλαει η αννα 6 ευρω το κιλο!![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος
απο την Αννα παιρνω τη r.c. fit 32 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη![]()
αυτη δεν την εχω δοκιμασει..απο τις χυμα εχω δοκιμασει την rc sensible οταν ειχαμε στομαχικες ευαισθησιες!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ειστε μικρουλια εσεις ακομα για fit32...αυτη δεν την εχω δοκιμασει..απο τις χυμα εχω δοκιμασει την rc sensible οταν ειχαμε στομαχικες ευαισθησιες!![]()

zanin
Διάσημο μέλος
εμενα δεν μου απαντα κανεις?![]()
δε σου απαντάμε γιατί θέλουμε ως αντάλλαγμα το σεμελάκι

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλε γι'αυτο σκας?? να'το!δε σου απαντάμε γιατί θέλουμε ως αντάλλαγμα το σεμελάκι![]()

zanin
Διάσημο μέλος
καλε γι'αυτο σκας?? να'το!
![]()
ΑΓΑΠΗ έτσι τρυφερουλα και γλυκούλα ήταν και στην εκθεση που της μιλούσα....

σε κορόϊδεψα όμως γιατί δεν ξέρω τιποτα για τη τροφή

moukelis
Επιφανές μέλος
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Τυχερή...εμένα δεν πολυενθουσιάζονται με καμία γεύση...τις τρώνε αλλά μόνο αν έχει μόλις βγεί η τροφή από την σακούλα ..αν έχει πάρει έστω και λίγη υγρασία...την αφήνουν.Εμεις δοκιμασαμε και το ψαρι και το τρωνε το ιδιο ευχαριστα με το κοτοπουλο.

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Εβελίνα εσύ που έχεις δοκιμάσει και τη Acana ή την Orijen και την Applaws ποιά νομίζεις ότι τρώνε με μεγαλύτερη ευχαρίστηση;Από μυρωδιά ,σχήμα πως είναι;Έχει περισσότερη τέφρα μου είπες...εγω εχω παραγγειλει και ξηρη και κονσερβακια.
ACCESS GROUP - ΒΑΟΣ A.E.ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚAΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ
ΧΡ. ΜΠΕΚΑ 17, ΣΠΑΤΑ, ΤΗΛ. (210) 6630.800, FAX (210) 6630.802

Οι δύο πρώτες βρίσκω ότι έχουν πολλή έντονη μυρωδιά αλλά τα δικά μου δεν τα βλέπω ενθουσιασμένα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool