nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα ελεγα καλυτερα πως την προτιμω σε σχεση με την RC.Οι λογοι : δεν εχει καλαμποκι-γλουτενη-σογια(ΔΕΝ τα χρειαζονται και ΔΕΝ τα αξιοποιουν τα σαρκοφαγα ζωα) και ΛΕΝΕ(δεσμευονται κατα τα λεγομενα τους) πως δεν χρησιμοποιουν χημικα συντηριτικα(BHA/BHT/ethoxyquin)σε ολους τους κωδικους τους.ωραια! Θα σε πρηζουμε να μας λες διαφορα απο δω και περα για τροφες...εσυ συνιστας την acana σε σχεση με τη royal canin?
τι σκυλο εχεις![]()
Μικρα κατοικιδια τωρα κανω στην σχολη ,δλδ σκυλος-γατα.Αργοτερα θα μπορω να απαντησω με περισσοτερες λεπτομεριες.

Εχω ενα ημιαιμο σκυλουνι Γιουλη μ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Ιωάννα μου, τις σκυλίσιες τις φέρνει ο πετσοπάς δίπλα στο μεγάλο Σκλαβενίτη στην Αχαρνών. Πάρ' τους τηλ. 210 2511902 να ζητήσεις αν είναι να σου φέρουν και τις γατίσιες![]()
στελλιτσα πουλα ζωα, δεν εχω ξαναπαει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
να του χαιρεσ' Νικο'μΘα ελεγα καλυτερα πως την προτιμω σε σχεση με την RC.Οι λογοι : δεν εχει καλαμποκι-γλουτενη-σογια(ΔΕΝ τα χρειαζονται και ΔΕΝ τα αξιοποιουν τα σαρκοφαγα ζωα) και ΛΕΝΕ(δεσμευονται κατα τα λεγομενα τους) πως δεν χρησιμοποιουν χημικα συντηριτικα(BHA/BHT/ethoxyquin)σε ολους τους κωδικους τους.
Μικρα κατοικιδια τωρα κανω στην σχολη ,δλδ σκυλος-γατα.Αργοτερα θα μπορω να απαντησω με περισσοτερες λεπτομεριες.
Εχω ενα ημιαιμο σκυλουνι Γιουλη μ...

Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

τι λετε?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Νικοοοοοο!! τρεχα να μας πεις!ρε παιδια να ρωτησω κατι? τωρα που εβλεπα συστατικα της ακανα, λεει οτι εχει 19 και 20% λιπος...μηπως ειναι πολλα για γατακια στειρωμενα που ζουν εντος σπιτιου? μηπως υπαρχει περιπτωση να παχυνουν ?
τι λετε?![]()

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν θα παχυνουν λογικα γιατι α) η ποσοτητα της ημερισιας ποσοτητας ειναι πολυ μικρη σε σχεση με αλλες ξηρες, β)το λιπος ζωικης προελευσης δεν αποθηκευεται στον ιδιο βαθμο με εκεινο που ειναι φυτικης προελευσης .
ιβανα
Επιφανές μέλος
Διαβασες το FAQ της εταιριας? Τα λεει ολα οκ...
Δεν θα παχυνουν λογικα γιατι α) η ποσοτητα της ημερισιας ποσοτητας ειναι πολυ μικρη σε σχεση με αλλες ξηρες, β)το λιπος ζωικης προελευσης δεν αποθηκευεται στον ιδιο βαθμο με εκεινο που ειναι φυτικης προελευσης .
μαλιστα, ευχαριστω κ παλι νικολα

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Tρωνε μικροτερη ποσοτητα επειδη ειναι πολυ συμπυκνωμένες οι κροκετες.
![]()
ρε παιδια να ρωτησω κατι? τωρα που εβλεπα συστατικα της ακανα, λεει οτι εχει 19 και 20% λιπος...μηπως ειναι πολλα για γατακια στειρωμενα που ζουν εντος σπιτιου? μηπως υπαρχει περιπτωση να παχυνουν ?
τι λετε?![]()
Διαβασες το FAQ της εταιριας? Τα λεει ολα οκ...
Μπραβο ρε Νικο εγινες εξπερ!!!

Οσον αφορα το λιπος αντισταθμιζεται με τους χαμηλους φυτικους υδατανθρακες,εκεινοι ειναι που κανουν περισσοτερο κακο.

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν είχα και καμιά αμφιβολία
τους βάζουμε την ίδια ποσότητα με young male + female (RC) και απλά αναμένουμε να ζυγιστούμε την επόμενη φορά
που θα πάμε στο ιατρό. Ιωάννα εγώ την πήρα από το Zoolosophy στη Νέα Σμύρνη χωρίς παραγγελία. Μάλιστα με το που μπήκα τους λέω εάν έχουν Ακάνα και μου λέει μας τέλειωσε...αποκαρδιωμένη τους λέω μπορώ να την παραγγείλω? Και μου απαντά ναι, βεβαίως, για μεγαλόσωμα ή μικρόσωμα σκυλιά??
Και τι ράτσα??? Αρχίζω με το ράτσα -ταράτσα και καταλήγω με το κοτζάμ γαιδουρόγατα
Και τελικά είχε για γάτες αλλά όχι για σκύλους
Επίσης, στο ταμείο είχε και αρωματικό για το αυτοκίνητο σε σχήμα γατούλας (από χαρτόνια) και σε χρώμα ασπρόμαυρο, calico, και τιγρούλα! Κότσαρα και ένα τέτοιο στον καθρέπτη
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Βρε Λόζυ μου μόνο στα δικά μου δεν αρέσει τελικά;Διαβάζοντας κι εγώ το νήμα αυτό, και μετά από αρκετό ψάξιμο στη σελίδα της εταιρείας αποφάσισα να δοκιμάσω την Acana! Πήραμε γεύση αρνί, ψάρι και πάπια (grasslands) και περιττό να σας πω ότι πέσανε με τα μούτρα μέσαδεν είχα και καμιά αμφιβολία
τους βάζουμε την ίδια ποσότητα με young male + female (RC) και απλά αναμένουμε να ζυγιστούμε την επόμενη φορά
που θα πάμε στο ιατρό. Ιωάννα εγώ την πήρα από το Zoolosophy στη Νέα Σμύρνη χωρίς παραγγελία. Μάλιστα με το που μπήκα τους λέω εάν έχουν Ακάνα και μου λέει μας τέλειωσε...αποκαρδιωμένη τους λέω μπορώ να την παραγγείλω? Και μου απαντά ναι, βεβαίως, για μεγαλόσωμα ή μικρόσωμα σκυλιά??
Και τι ράτσα??? Αρχίζω με το ράτσα -ταράτσα και καταλήγω με το κοτζάμ γαιδουρόγατα
Και τελικά είχε για γάτες αλλά όχι για σκύλους
Επίσης, στο ταμείο είχε και αρωματικό για το αυτοκίνητο σε σχήμα γατούλας (από χαρτόνια) και σε χρώμα ασπρόμαυρο, calico, και τιγρούλα! Κότσαρα και ένα τέτοιο στον καθρέπτη
![]()

Θα επιμείνω πάντως ...το κοτόπουλο Ακάνα έτσι κι έτσι...το ψάρι όριτζεν ούτε που να το φτύσουν...το αρνί μήπως είναι πιο νόστιμο; Για ρώτα τα δικά σου τα γαιδουρόγατα να μας πουν...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Βρε Γιούλη μου ποιές ενεργειακές απαιτήσεις;Στον Καναδά δεν υπάρχουν αδέσποτα...όλα τα γατιά μέσα στο σπίτι είναι στους 23 βαθμούς Κελσίου.Εξάλου όπως μας είχε πεί και η Ηρώ που ζεί Καναδά σε πολλά μέρη του Καναδά δεν κάνει κρύο και το κλίμα είναι αρκετά ζεστό.Nικο σε ενα pet shop Μια πελατισσα που το εχει ψαξει πολυ, μου ειπε οτι η acana ειναι καταπληκτικη τροφη με ολα τα θετικα που διαβαζουμε και μας αναφερεις κι εσυ, αλλα ειναι ιδανικη για γατες του Καναδα οπου οι ενεργειακες απαιτησεις ειναι αυξημενες λογω κλιματος...εσυ τι λες γι'αυτο?![]()

natalouko
Επιφανές μέλος

Απ ότι κατάλαβα όποια από τις 3 γεύσεις και να πάρω κάνει και για στειρωμένες γατούλες. Σωστά???

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Να ρωτήσουμε πόσο θα μας έρθει η 13,5 κιλη Δώρα...μάλλον γύρω στο πενηντάρικο αλλά και η 7κιλη από την Ρουαλ φθηνότερη είναι ναι ...Εγω την πορτοκαλι της orijen εχω παραγγειλει και μου βγαινει στα 47 ευρω το επτακιλο,θα μας κανει και καλυτερη τιμη ο γιατρος,νομιζω οτι το κιλο ερχεται πιο φθηνα απο την RC.(τρεις μηνες με την intestinal και την υποαλλεργικη εχω χασει τη μπαλα...)

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool