Σειρά τροφής Αcana

Ε οσο να πεις...Η κριτης στην εκθεση με ρωτησε ποσο χρονων ειναι ο Υο-Υο...μετα ειδε οτι ημασταν στην κατηγορια για τα γατακια,της ειπα κι εγω οτι ειναι οκτω μηνων,και μου απαντησε "he's certainly not a bonsai kitten!":lol:

:lol::lol::lol:
ειμαι συνηθισμενη σε τετοια σχολια και δεν μου φαινεται περιεργο που σου ειπε κατι τετοιο η κριτης :lol: Οταν ειχε δει τον 9 μηνων ναρουτο η αλλη κτηνιατρος δεν με πιστευε οταν της ελεγα οτι ειναι τοσο. Τον εψαχνε για να σιγουρευτει για την ηλικια του :lol: Τα γατακια μας ειναι διπλασια απο μια μετρια γατα!!! Ο Yo-Yo εχει και πιο πολυ γουνα και φαινεται ακομα πιο μεγαλος. Αναρωτιεμαι αν σου φαινεται μικροσκοπικος οταν τον βαζεις στην μπανιερα για μπανιο :P

:blink::blink::blink::blink::blink:Πάει το μάτι μου...σε τέσσερα χρόνια δηλαδή αυτός θα σε φτάσει στο μπόι...:lol::lol::lol::lol:Θέλω να το δώ αυτό ....θα αγοράσω και γυαλιά πρεσβυωπίας καθότι γριέτζω για να τον βλέπω καλά....:lol::lol::lol:

δεν ειμαι σιγουρη, αλλα νομιζω οτι μετα απο τον 1ο χρονο μεγαλωνουν μεν, αλλα οχι με τοσο γρηγορο ρυθμο. Θα "γεμισουν" περισσοτερο. Θα μεγαλωσουν ακομα λιγο σε μποι, αλλα η αναπτυξη τους θα ειναι περισσοτερο σε αυξηση μυικης μαζας, δευτερευοντων χαρακτηριστικων και γουνας.:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol:
ειμαι συνηθισμενη σε τετοια σχολια και δεν μου φαινεται περιεργο που σου ειπε κατι τετοιο η κριτης :lol: Οταν ειχε δει τον 9 μηνων ναρουτο η αλλη κτηνιατρος δεν με πιστευε οταν της ελεγα οτι ειναι τοσο. Τον εψαχνε για να σιγουρευτει για την ηλικια του :lol: Τα γατακια μας ειναι διπλασια απο μια μετρια γατα!!! Ο Yo-Yo εχει και πιο πολυ γουνα και φαινεται ακομα πιο μεγαλος. Αναρωτιεμαι αν σου φαινεται μικροσκοπικος οταν τον βαζεις στην μπανιερα για μπανιο :P
Δεν κανουμε μπανιο,δεν επιτρεπεται.;)Παντως και ο κοσμος ξαφνιαζοταν οταν ελεγα την ηλικια του.:lol:

δεν ειμαι σιγουρη, αλλα νομιζω οτι μετα απο τον 1ο χρονο μεγαλωνουν μεν, αλλα οχι με τοσο γρηγορο ρυθμο. Θα "γεμισουν" περισσοτερο. Θα μεγαλωσουν ακομα λιγο σε μποι, αλλα η αναπτυξη τους θα ειναι περισσοτερο σε αυξηση μυικης μαζας, δευτερευοντων χαρακτηριστικων και γουνας.
Ναι,σιγουρα δεν εχουν το ρυθμο αναπτυξης που εχουν πριν τον πρωτο τους χρονο,αλλα παιρνουν σε ογκο.Ισως να μη μακρυνει αλλο,δεν ξερω.Παντως και τωρα μια χαρα μου φαινεται το μηκος του για νορβηγος:
DSC04537.jpg

DSC04539.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν κανουμε μπανιο,δεν επιτρεπεται.;)Παντως και ο κοσμος ξαφνιαζοταν οταν ελεγα την ηλικια του.:lol:

Ναι,σιγουρα δεν εχουν το ρυθμο αναπτυξης που εχουν πριν τον πρωτο τους χρονο,αλλα παιρνουν σε ογκο.Ισως να μη μακρυνει αλλο,δεν ξερω.Παντως και τωρα μια χαρα μου φαινεται το μηκος του για νορβηγος:
DSC04537.jpg

DSC04539.jpg

αχχχ θεε μου ενα αγοριιιι!!!!:inlove::inlove::inlove: και με τοση τριχα φαινεται σαν να εχει στρουμπουλα ποζαρακια!:P:lol:

Διαβάζοντας κι εγώ το νήμα αυτό, και μετά από αρκετό ψάξιμο στη σελίδα της εταιρείας αποφάσισα να δοκιμάσω την Acana! Πήραμε γεύση αρνί, ψάρι και πάπια (grasslands) και περιττό να σας πω ότι πέσανε με τα μούτρα μέσα:redface:δεν είχα και καμιά αμφιβολία:lol:τους βάζουμε την ίδια ποσότητα με young male + female (RC) και απλά αναμένουμε να ζυγιστούμε την επόμενη φορά:hmm:που θα πάμε στο ιατρό. Ιωάννα εγώ την πήρα από το Zoolosophy στη Νέα Σμύρνη χωρίς παραγγελία. Μάλιστα με το που μπήκα τους λέω εάν έχουν Ακάνα και μου λέει μας τέλειωσε...αποκαρδιωμένη τους λέω μπορώ να την παραγγείλω? Και μου απαντά ναι, βεβαίως, για μεγαλόσωμα ή μικρόσωμα σκυλιά??:mad:Και τι ράτσα??? Αρχίζω με το ράτσα -ταράτσα και καταλήγω με το κοτζάμ γαιδουρόγατα:lol:Και τελικά είχε για γάτες αλλά όχι για σκύλους:) Επίσης, στο ταμείο είχε και αρωματικό για το αυτοκίνητο σε σχήμα γατούλας (από χαρτόνια) και σε χρώμα ασπρόμαυρο, calico, και τιγρούλα! Κότσαρα και ένα τέτοιο στον καθρέπτη:)

Λοζυ! στο zoolosophy πουλανε και orijen??:hmm::)

Τεραστιος ειναι, οχι απλα μια χαρα!!!! Πιστευω σε μηκος θα βαλει αλλο ενα 10-20%. Σε κιλα σιγουρα θα βαλει ακομα αρκετα :up: Με τον ρυθμο που μεγαλωνει τον βλεπω να πιανει τα 8 κιλα συντομα!
Οταν αναπτυχθει πληρως η γουνα του θα φαινεται ακομα πιο μεγαλος!!!

Σημερα εβλεπα τον ναρουτο που ηθελε να ανεβει στο τραπεζι της κουζινας και ειχε σηκωθει στα πισω ποδια, τα μπροστα τα ειχε πανω στο τραπεζι και εβλεπε πανω στο τραπεζι. Το κεφαλακι του ξεπερνουσε χαλαρα το υψος του τραπεζιου (75εκ το τραπεζι) :lol:

Για να επιστρεψουμε στο θεμα, σημερα του πηρα treats με catnip αλλα οπως παντα ουτε που τα δοκιμασε. Τα ανακατεψα με orijen και ετρωγε την Orijen και τα αλλα τα εφτυνε. Την λατρευει αυτη τη τροφη, αλλα μονο την πορτοκαλι (κοτοπουλο). Αυτο που μ'αρεσει στην orijen ειναι οτι καθε φορα που αγοραζω τροφη, το σχημα και το μεγεθος της κροκετας ειναι διαφορετικο και οταν τελειωνει η τροφη, δεν εχει πολλες σπασμενες κροκετες κατω. Ανοιγεις την σακουλα και την μυριζεις με τις ωρες. Οι αλλες τροφες μου βρωμανε :confused:

Αν την συγκρινω με την acana εχω την εντυπωση οτι με την orijen τρωνε ακομα πιο μικρες ποσοτητες. Ο ναρουτο τρωει 2.5 κιλα σε 2.5 μηνες (1/3 κροκετες τη μερα, 2/3 κονσερβα). Οταν επαιρνα royal canin και felidae ετρωγε 2 κιλα σε ενα μηνα.

Εμας τα 2,5 κιλα της acana μας φτανουν για μια εβδομαδα με το ζορι...Γι'αυτο θα γυρισω σε orijen,να δω βεβαια πως θα τα πανε με την νεα τροφη,κι αν τους αρεσει και τη δεχεται το εντερο τους θα την κρατησω.

Εμας τα 2,5 κιλα της acana μας φτανουν για μια εβδομαδα με το ζορι...Γι'αυτο θα γυρισω σε orijen,να δω βεβαια πως θα τα πανε με την νεα τροφη,κι αν τους αρεσει και τη δεχεται το εντερο τους θα την κρατησω.

1 εβδομαδα??:blink::blink: πω πω πρεπει να δινεις πολλα λεφτα κι εσυ ρε παιδακι μου σε τροφες ε??:/::/: εμενα η 2κιλη rc μου κραταει περιπου 3 εβδομαδες..καλα ειναι??:hmm::hmm:

5 (3+2 του Yo-Yo) στομαχια εχεις να θρεψεις :lol: Ειναι και υπερκινητικα, οποτε τρωνε ακομα πιο πολυ. Ο ναρουτο δεν εχει παρεα και κινειται λιγοτερο :(

1 εβδομαδα??:blink::blink: πω πω πρεπει να δινεις πολλα λεφτα κι εσυ ρε παιδακι μου σε τροφες ε??:/::/: εμενα η 2κιλη rc μου κραταει περιπου 3 εβδομαδες..καλα ειναι??:hmm::hmm:

μια χαρα εμενα μου φαινεται (αν τρωει αποκλειστικα κροκετες) :D

μια χαρα εμενα μου φαινεται (αν τρωει αποκλειστικα κροκετες) :D

τρωει και ενα φακελακι Rc καθε 2 μερες..:redface::redface:

τρωει και ενα φακελακι Rc καθε 2 μερες..:redface::redface:

Αυτο το παραβλεπουμε :P

Ασχετο, το φακελακι το τρωει σε ενα γευμα ή το μοιραζεις; Ο δικος μου δεν μπορει να φαει πανω απο 80γρ κονσερβα σε ενα γευμα :/: Περισσοτερη τροφη παει στα σκουπιδια παρα στο στομαχι του :lol: Ηθελα να ξερα πως εφτασε και εγινε 7.6 κιλα :lol::lol::lol:

νομιζω καλα ειναι..εμας το 1,5 κιλο σχεδον ενα μηνα..βεβαια ειναι λιτοδιαιτη η bailey..

Αυτο το παραβλεπουμε :P

Ασχετο, το φακελακι το τρωει σε ενα γευμα ή το μοιραζεις; Ο δικος μου δεν μπορει να φαει πανω απο 80γρ κονσερβα σε ενα γευμα :/: Περισσοτερη τροφη παει στα σκουπιδια παρα στο στομαχι του :lol: Ηθελα να ξερα πως εφτασε και εγινε 7.6 κιλα :lol::lol::lol:

ναι το τρωει μια και εξω!:lol::lol: βεβαια ειναι αν δεν κανω λαθος 80γρ.

νομιζω καλα ειναι..εμας το 1,5 κιλο σχεδον ενα μηνα..βεβαια ειναι λιτοδιαιτη η bailey..
1,5 κιλο ενα μηνα??:blink::blink: καλε εσεις ειστε οικονομικες!:lol::lol: δεν ανταλλασουμε?:P:lol:

Τί λες και εσύ Νίκο?:P
Eμεις Βασω μ τα εχουμε ξαναπει αυτα...:lol: Μαζι κραξαμε και τις δυο τροφες γτ δεν ημασταν ευχαριστημενοι. Οταν δοκιμασα τους νεους κωδικους Acana ηταν ολα πολυ καλυτερα και ικανοποιητικα.
Τωρα βλεπουμε...:rolleyes:
Μπορει να μην πιστευω τα ''αγριος σολωμος'' ,''ελευθερας βοσκης κοτοπουλα'' ,''φυκια απο τα βαθυ του Ατλαντικου'' χαχααχαχαχαχαχαχα αλλα δεν εχουν σιτηρα και χημικα συντηριτικα +ειναι made in Canada.

acana

Γεια σε ολους σας!
Πριν μηνες πηρα Orijen για τις γατες μου (3 περσικες),και οι 3 ξατρελαθηκαν,ο αρσενικος μου ομως αρχισε να μου κανει μαλακα κοπρανα και τελικα σχεδον διαρροια.Ετσι του πηρα την acana (χαμηλοτερη σε πρωτεινη)και παλι ομως ειναι μαλακα σε σχεση με την πρωτη τροφη που ετρωγε 1st choice,με αποτελεσμα να λερωνεται οποτε πηγαινει wc .Και με την orijen και με την acana εχω ανακατεψει 1st choice για να γινει η αλλαγη σταδιακα αλλα μπααααααα!Τι να κανω?Κι εχω παρει πολυ ποσοτητα!:hmm:
θα την φαω εγω στο τελος!:D

ααα δειτε κι αυτο καινουρια σειρα της pronature.
Μαρτιο θα ειναι στην Ελλαδα εγω θα την δοκιμασω επειδη ταιζα χρονια την 1st choice και την pronature την απλη και ημουν ευχαριστημενη. https://www.pronature.ca/holistic/?lang=en
την εισαγει η :
ΚΥΝΟΤΡΟΦΙΚΗ
ΛΕΝΤΟΒΑΣ Σ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Εισαγωγή & Διανομή Προϊόντων Διατροφής Κατοικιδίων
Μακ.Παπανικολάου 1
Τ.Θ. 1315
Τ.Κ. 57008 Ν.ΙΩΝΙΑ
ΤΗΛ.2310680677
ΚΙΝ.6944.983.330
email:lentovas@otenet.gr

Γεια σε ολους σας!
Πριν μηνες πηρα Orijen για τις γατες μου (3 περσικες),και οι 3 ξατρελαθηκαν,ο αρσενικος μου ομως αρχισε να μου κανει μαλακα κοπρανα και τελικα σχεδον διαρροια.Ετσι του πηρα την acana (χαμηλοτερη σε πρωτεινη)και παλι ομως ειναι μαλακα σε σχεση με την πρωτη τροφη που ετρωγε 1st choice,με αποτελεσμα να λερωνεται οποτε πηγαινει wc .Και με την orijen και με την acana εχω ανακατεψει 1st choice για να γινει η αλλαγη σταδιακα αλλα μπααααααα!Τι να κανω?Κι εχω παρει πολυ ποσοτητα!:hmm:
:lol::lol::lol::lol:Αν θέλεις μπορώ να σου κάνω κι εγώ το γεύμα,που αγόρασα 7κιλο και δεν θέλουν ούτε να την βάλουν στο στόμα τους....Θα την τρωμε το πρωί ως νιφάδες δημητριακών..:lol::lol::lol::lol::lol:

Γεια σε ολους σας!
Aν δεν την δεχεται ο οργανισμος του δεν μπορεις να κανεις κατι.
Ή γυρνας στην παλια του τροφη ή δοκιμαζεις μια αλλη καλης ποιοτητας(Αpplaws,Arden Grange,Nutram,RC,ProPlan,Εukanuba κτλ...).

:lol::lol::lol::lol:Αν θέλεις μπορώ να σου κάνω κι εγώ το γεύμα,που αγόρασα 7κιλο και δεν θέλουν ούτε να την βάλουν στο στόμα τους....Θα την τρωμε το πρωί ως νιφάδες δημητριακών..:lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

και μετα θα αρχισετε να νιαουριζετε κιολας

ποιος την πουλαει να την αγορασω εγω??:D:D:D

ποιος την πουλαει να την αγορασω εγω??:D:D:D
Σιμόνη μου πάτα εδώ και θα βρείς και τα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα...:):):)https://www.kompa.gr/athina.html

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back