aporw
Διακεκριμένο μέλος
Δεν είδα ξηρά applaws. Είχε μόνο τα κονσερβάκια![]()
στο site ψωνισα την προηγουμενη εβδομαδα ειχε!
αλλα μονο των 400 γρ.
βεβαια μπορει με παραγγελια να φερνει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
στο site ψωνισα την προηγουμενη εβδομαδα ειχε!αλλα μονο των 400 γρ.
βεβαια μπορει με παραγγελια να φερνει!
![]()
Ποιο σάιτ είναι?? Ελληνικό?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Ποιο σάιτ είναι?? Ελληνικό?![]()
ελληνικοτατο!

αγορασα και την biocats προσφορα 5,90? 
πηρα τωρα τηλ και περιμενω τηλ σε λιγακι για τιμη applaws 2.5 κιλα και orijen 7 κιλα!
επισης μου ειπε οτι πουλαει οοολες της rc και χυμα!

aporw
Διακεκριμένο μέλος

Λοιπον μιλησα με τον ανθρωπο..την applaws την 2κιλη την εχει στα 16?

απλα αυτη την στιγμη εχει μονο την γευση σολωμου!

την orijen την εχει στα 45?!

τι λετε για ομαδικη παραγγελια?

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ω ναι!Σας εχω νεα!!!
Λοιπον μιλησα με τον ανθρωπο..την applaws την 2κιλη την εχει στα 16?απλα αυτη την στιγμη εχει μονο την γευση σολωμου!
τι λετε για ομαδικη παραγγελια?![]()

ELENIP
Διάσημο μέλος
Πιστεύεις ότι η young female που τους δίνω δεν τους κάνει καλό???![]()
Την κτηνιατρική ξηρά δεν την εχω δοκιμάσει. Χθες πήρα την young male για τον Μπλάνκο. Θα την ανοίξω το βραδυ να δω πως θα του φανεί!
Εγω είμαι ευχαριστημενη με την rc.Δεν εχουν κανενα πρόβλημα και ολα λειτουργούν ρολόι!Αλλα επειδή δεν εχουν ακουστει και τα καλύτερα για τα συστατικα της, με τα καλαμπόκια και τα grains γενικα και φοβαμαι μηπως μακροπρόθεσμα πάθουν κανενα πρόβλημα με συκωτια και νεφρά και τρεχουμε

Το παιδί απο το πετ σοπ, στη συσκευασία της royal για σκυλους ομως, μου εδειξε οτι εγραφε οτι περιείχε το καρκινογόνο συντηριτικό

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Ω ναι!![]()
απλα για οσους θελουν orijen πρεπει σημερα να γινει η παραγγελια!

ELENIP
Διάσημο μέλος
Σας εχω νεα!!!
Λοιπον μιλησα με τον ανθρωπο..την applaws την 2κιλη την εχει στα 16?απλα αυτη την στιγμη εχει μονο την γευση σολωμου!
τι λετε για ομαδικη παραγγελια?![]()
Ναιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαι!!!!!!!!!!!!!!!!

Ενα δίκιλο applaws θα ήθελα εγώ!! Να την δοκιμασουμε!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Ναιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαι!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενα δίκιλο applaws θα ήθελα εγώ!! Να την δοκιμασουμε!![]()

σολωμο ή να σου παραγγειλει καποια αλλη γευση?? να σου πω απλα οτι αλλη γευση applaws θα την εχει σε περιπου 10 μερες!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Ποσο εχει την Οριτζεν Σιμωνη?συμφερει?
το 2,5 κιλο 28 ευρω και το 7 κιλο 45 ευρω!

Να πω οτι εχει 5 ευρω μεταφορικα αλλα αν ειμαστε 2-3 δεν ειναι τπτ!

ELENIP
Διάσημο μέλος
σολωμο ή να σου παραγγειλει καποια αλλη γευση?? να σου πω απλα οτι αλλη γευση applaws θα την εχει σε περιπου 10 μερες!
![]()
Οχι. Τον σολωμό παρήγγειλε
!! Τους αρεσει!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
1 applaws σολωμο (Ελενη)
next??

εγω να παρω applaws ή 7κιλο orijen??

λετε να ξεθυμενει??

natalouko
Επιφανές μέλος
Θα μας πάρεις και εμάς κονσερβάκια applaws και 2 κολάρα???ωραια εχουμε και λεμε:
1 applaws σολωμο (Ελενη)
next??
εγω να παρω applaws ή 7κιλο orijen??λετε να ξεθυμενει??
![]()

Θα μπω τώρα να δω τις γεύσεις για τις κονσέρβες και θα σου πω ποια κολάρα θέλουμε!!

Σε ευχαριστούμε πολύ!!!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Θα μας πάρεις και εμάς κονσερβάκια applaws και 2 κολάρα???
Θα μπω τώρα να δω τις γεύσεις για τις κονσέρβες και θα σου πω ποια κολάρα θέλουμε!!
Σε ευχαριστούμε πολύ!!!![]()
ναι αμε!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
παντως πολυ μου αρεσε το συγκεκριμενο πετσοπ που δεν εχει τις γνωστες μ@$%κιες friskies, whiskas κτλ..
και το παιδι που μιλησα ειναι πολυ ευγενικο και εξυπηρετικο!

εχει μεγαλη ποικιλια απο τροφες..βεβαια δεν ειναι πιο οικονομικο απο αλλα πετ σοπ αλλα στα φερνει σπιτι σου πολυ γρηγορα!

επισης ενα καλο που μου αρεσε ειναι οτι εχει rc χυμα για οποιον ενδιαφερεται..

natalouko
Επιφανές μέλος
Aυτός είναι ο κωδικός του ενός κολάρου 4011905042107.Το θέλω σε ρόζ.ναι αμε!![]()
Αυτός είναι ο κωδικός του δεύτερου κολάρου 4011905042053. Το θέλω μπλε.
Από κονσέρβες applaws θέλω:
5 kitten chicken breast
5 Ocean fish
5 Tuna fillet
Αυτή είναι η τελική μου παραγγελία!!!
Και σε ευχαριστούμε ξανά!!!
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Aυτός είναι ο κωδικός του ενός κολάρου 4011905042107.Το θέλω σε ρόζ.
Αυτός είναι ο κωδικός του δεύτερου κολάρου 4011905042053. Το θέλω μπλε.
Από κονσέρβες applaws θέλω:
3 kitten chicken breast
2 Ocean fish
2 Tuna fillet
Αυτές είπες ότι τις έχει μόνο σε 400γρ σωστά???

οχι βρε..την ξηρα εχει σε 400 γρ. τα κονσερβακια ειναι 85 γρ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool