natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:20 Η natalouko: #321 19-01-10 15:20 Αρχική Δημοσίευση από aporw: οχι βρε..την ξηρα εχει σε 400 γρ. τα κονσερβακια ειναι 85 γρ! Click για ανάπτυξη... Μπερδεύτηκα!! Σου διορθώνω τότε πάνω την παραγγελία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:22 Η natalouko: #322 19-01-10 15:22 Την είδες την διορθωμένη παραγγελία μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:23 Η aporw έγραψε: #323 19-01-10 15:23 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Την είδες την διορθωμένη παραγγελία μου??? Click για ανάπτυξη... ναι την ειδα! εγω τι να κανω?? μου λετε?? Εβελυυυν που εισαι να με σωσεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:23 Η evelynkar: #324 19-01-10 15:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι την ειδα! εγω τι να κανω?? μου λετε?? Εβελυυυν που εισαι να με σωσεις?? Click για ανάπτυξη... εδωωωω! για πες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:24 Η natalouko: #325 19-01-10 15:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι την ειδα! εγω τι να κανω?? μου λετε?? Εβελυυυν που εισαι να με σωσεις?? Click για ανάπτυξη... Αν θέλεις να πάρεις την μεγάλη συσκευασία, να την πάρεις. Δεν ξεθυμαίνει.Και εγώ μεγάλες συσκευασίες τους παίρνω πλέον και είναι μια χαρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:25 Η aporw έγραψε: #326 19-01-10 15:25 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εδωωωω! για πες!!! Click για ανάπτυξη... ειμαι σε διλλημα..(τι πρωτοτυπο) να παρω ενα 2κιλο applaws ξηρα με 16 ευρω ή να παρω ενα 7κιλο orijen 45 ευρώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:28 Η evelynkar: #327 19-01-10 15:28 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειμαι σε διλλημα..(τι πρωτοτυπο) να παρω ενα 2κιλο applaws ξηρα με 16 ευρω ή να παρω ενα 7κιλο orijen 45 ευρώ? Click για ανάπτυξη... το 7κιλο με την προυποθεση οτι θα κλεινεις καλα την συσκευασια, θα σε παρει πολυυυ καιρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:31 Η aporw έγραψε: #328 19-01-10 15:31 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: το 7κιλο με την προυποθεση οτι θα κλεινεις καλα την συσκευασια, θα σε παρει πολυυυ καιρο!! Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι με το παιδι που μιλησα μου ειπε οτι το κακο με το 7 κιλο ειναι οτι επειδη η τροφη περιεχει αζωτο (αν θυμαμαι καλα) με το ανοιξε κλεισε χανει το αρωμα της η τροφη.. αν το βαλω σε εναν κουβα της rc Που εχω δεν θα παθει τπτ ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:35 Η evelynkar: #329 19-01-10 15:35 δεν ειναι αεροστεγης η συσκευασια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:41 Η aporw έγραψε: #330 19-01-10 15:41 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν ειναι αεροστεγης η συσκευασια ? Click για ανάπτυξη... στην 2,5 κιλη ειναι δεν ξερω για την 7κιλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:42 Η natalouko: #331 19-01-10 15:42 Σιμώνη, πριν κάνεις την παραγγελία πες μου μήπως συμπληρώσω και κάτι άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:43 Η aporw έγραψε: #332 19-01-10 15:43 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σιμώνη, πριν κάνεις την παραγγελία πες μου μήπως συμπληρώσω και κάτι άλλο... Click για ανάπτυξη... τι αλλο θες?? σε λιγακι θα την κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:48 Η natalouko: #333 19-01-10 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι αλλο θες?? σε λιγακι θα την κανω! Click για ανάπτυξη... Τίποτα μόνο αυτά που σου έδωσα..Άσε γιατί σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:52 Η aporw έγραψε: #334 19-01-10 15:52 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τίποτα μόνο αυτά που σου έδωσα..Άσε γιατί σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε εμείς. Click για ανάπτυξη... αυτο ξαναπεστω! μ αρεσει που την προηγουμενη εβδομαδα που αγορασα τις τροφες και εδωσα 65 ευρω λεω..''ε τι στο καλο δεν θα μου κρατησουν κανα 2 μηνο??'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:59 Η natalouko: #335 19-01-10 15:59 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτο ξαναπεστω! μ αρεσει που την προηγουμενη εβδομαδα που αγορασα τις τροφες και εδωσα 65 ευρω λεω..''ε τι στο καλο δεν θα μου κρατησουν κανα 2 μηνο??'' Click για ανάπτυξη... Και εγώ έχω ξεπαραδιαστεί με τις τροφές και τις βλακειούλες..Βέβαια συντηρώ και 4 γατιά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:01 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #336 19-01-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Click για ανάπτυξη... Και εμένα βρε Ναταλία μου όλες τις μάρκες τις τρώνε μόνο όριτζεν και Ακάνα δεν θάλουν με τίποτα...οπότε υπάρχουν κι άλλα ιδιότροπα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:03 Η natalouko: #337 19-01-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Και εμένα βρε Ναταλία μου όλες τις μάρκες τις τρώνε μόνο όριτζεν και Ακάνα δεν θάλουν με τίποτα...οπότε υπάρχουν κι άλλα ιδιότροπα .. Click για ανάπτυξη... Να σου πω Άννα μου, όριτζεν δεν τους έχω δώσει. Μόνο την Acana δοκίμασαν.Αλλά άμα είναι και όριτζεν σαν την Acana, στα αδεσποτούλια την βλέπω να καταλήγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:03 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #338 19-01-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από aporw: στην 2,5 κιλη ειναι δεν ξερω για την 7κιλη.. Click για ανάπτυξη... Η 7κιλη δεν είναι κορίτσια,απλώς εγώ την μοιράζω σε 2,5κιλες συσκευασίες που έχω κρατήσει και εντάξει...Σιμόνη έχετε δοκιμάσει Applaws; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:11 Η aporw έγραψε: #339 19-01-10 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Η 7κιλη δεν είναι κορίτσια,απλώς εγώ την μοιράζω σε 2,5κιλες συσκευασίες που έχω κρατήσει και εντάξει...Σιμόνη έχετε δοκιμάσει Applaws; Click για ανάπτυξη... Οχι αλλα σκεφτομαι σοβαρα να την δοκιμασω! εσεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:29 Η Hlianna έγραψε: #340 19-01-10 16:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Σας εχω νεα!!! Λοιπον μιλησα με τον ανθρωπο..την applaws την 2κιλη την εχει στα 16? απλα αυτη την στιγμη εχει μονο την γευση σολωμου! την orijen την εχει στα 45?! τι λετε για ομαδικη παραγγελια? Click για ανάπτυξη... σιμωνη σου ειπε οτι την οριτζεν την φερνει σε 7κιλο?και στο σαιτ γιατι δεν το λεει?ελεγα και εγω αν τελικα αρεσε στα δικα μου να παιρνω την 7κιλη αφου συμφερει..και ελεγα αφου δεν το λεει να την επαιρνα να μου την εφερνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: οχι βρε..την ξηρα εχει σε 400 γρ. τα κονσερβακια ειναι 85 γρ! Click για ανάπτυξη... Μπερδεύτηκα!! Σου διορθώνω τότε πάνω την παραγγελία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:22 Η natalouko: #322 19-01-10 15:22 Την είδες την διορθωμένη παραγγελία μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:23 Η aporw έγραψε: #323 19-01-10 15:23 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Την είδες την διορθωμένη παραγγελία μου??? Click για ανάπτυξη... ναι την ειδα! εγω τι να κανω?? μου λετε?? Εβελυυυν που εισαι να με σωσεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:23 Η evelynkar: #324 19-01-10 15:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι την ειδα! εγω τι να κανω?? μου λετε?? Εβελυυυν που εισαι να με σωσεις?? Click για ανάπτυξη... εδωωωω! για πες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:24 Η natalouko: #325 19-01-10 15:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι την ειδα! εγω τι να κανω?? μου λετε?? Εβελυυυν που εισαι να με σωσεις?? Click για ανάπτυξη... Αν θέλεις να πάρεις την μεγάλη συσκευασία, να την πάρεις. Δεν ξεθυμαίνει.Και εγώ μεγάλες συσκευασίες τους παίρνω πλέον και είναι μια χαρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:25 Η aporw έγραψε: #326 19-01-10 15:25 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εδωωωω! για πες!!! Click για ανάπτυξη... ειμαι σε διλλημα..(τι πρωτοτυπο) να παρω ενα 2κιλο applaws ξηρα με 16 ευρω ή να παρω ενα 7κιλο orijen 45 ευρώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:28 Η evelynkar: #327 19-01-10 15:28 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειμαι σε διλλημα..(τι πρωτοτυπο) να παρω ενα 2κιλο applaws ξηρα με 16 ευρω ή να παρω ενα 7κιλο orijen 45 ευρώ? Click για ανάπτυξη... το 7κιλο με την προυποθεση οτι θα κλεινεις καλα την συσκευασια, θα σε παρει πολυυυ καιρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:31 Η aporw έγραψε: #328 19-01-10 15:31 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: το 7κιλο με την προυποθεση οτι θα κλεινεις καλα την συσκευασια, θα σε παρει πολυυυ καιρο!! Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι με το παιδι που μιλησα μου ειπε οτι το κακο με το 7 κιλο ειναι οτι επειδη η τροφη περιεχει αζωτο (αν θυμαμαι καλα) με το ανοιξε κλεισε χανει το αρωμα της η τροφη.. αν το βαλω σε εναν κουβα της rc Που εχω δεν θα παθει τπτ ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:35 Η evelynkar: #329 19-01-10 15:35 δεν ειναι αεροστεγης η συσκευασια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:41 Η aporw έγραψε: #330 19-01-10 15:41 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν ειναι αεροστεγης η συσκευασια ? Click για ανάπτυξη... στην 2,5 κιλη ειναι δεν ξερω για την 7κιλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:42 Η natalouko: #331 19-01-10 15:42 Σιμώνη, πριν κάνεις την παραγγελία πες μου μήπως συμπληρώσω και κάτι άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:43 Η aporw έγραψε: #332 19-01-10 15:43 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σιμώνη, πριν κάνεις την παραγγελία πες μου μήπως συμπληρώσω και κάτι άλλο... Click για ανάπτυξη... τι αλλο θες?? σε λιγακι θα την κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:48 Η natalouko: #333 19-01-10 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι αλλο θες?? σε λιγακι θα την κανω! Click για ανάπτυξη... Τίποτα μόνο αυτά που σου έδωσα..Άσε γιατί σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:52 Η aporw έγραψε: #334 19-01-10 15:52 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τίποτα μόνο αυτά που σου έδωσα..Άσε γιατί σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε εμείς. Click για ανάπτυξη... αυτο ξαναπεστω! μ αρεσει που την προηγουμενη εβδομαδα που αγορασα τις τροφες και εδωσα 65 ευρω λεω..''ε τι στο καλο δεν θα μου κρατησουν κανα 2 μηνο??'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:59 Η natalouko: #335 19-01-10 15:59 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτο ξαναπεστω! μ αρεσει που την προηγουμενη εβδομαδα που αγορασα τις τροφες και εδωσα 65 ευρω λεω..''ε τι στο καλο δεν θα μου κρατησουν κανα 2 μηνο??'' Click για ανάπτυξη... Και εγώ έχω ξεπαραδιαστεί με τις τροφές και τις βλακειούλες..Βέβαια συντηρώ και 4 γατιά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:01 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #336 19-01-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Click για ανάπτυξη... Και εμένα βρε Ναταλία μου όλες τις μάρκες τις τρώνε μόνο όριτζεν και Ακάνα δεν θάλουν με τίποτα...οπότε υπάρχουν κι άλλα ιδιότροπα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:03 Η natalouko: #337 19-01-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Και εμένα βρε Ναταλία μου όλες τις μάρκες τις τρώνε μόνο όριτζεν και Ακάνα δεν θάλουν με τίποτα...οπότε υπάρχουν κι άλλα ιδιότροπα .. Click για ανάπτυξη... Να σου πω Άννα μου, όριτζεν δεν τους έχω δώσει. Μόνο την Acana δοκίμασαν.Αλλά άμα είναι και όριτζεν σαν την Acana, στα αδεσποτούλια την βλέπω να καταλήγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:03 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #338 19-01-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από aporw: στην 2,5 κιλη ειναι δεν ξερω για την 7κιλη.. Click για ανάπτυξη... Η 7κιλη δεν είναι κορίτσια,απλώς εγώ την μοιράζω σε 2,5κιλες συσκευασίες που έχω κρατήσει και εντάξει...Σιμόνη έχετε δοκιμάσει Applaws; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:11 Η aporw έγραψε: #339 19-01-10 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Η 7κιλη δεν είναι κορίτσια,απλώς εγώ την μοιράζω σε 2,5κιλες συσκευασίες που έχω κρατήσει και εντάξει...Σιμόνη έχετε δοκιμάσει Applaws; Click για ανάπτυξη... Οχι αλλα σκεφτομαι σοβαρα να την δοκιμασω! εσεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:29 Η Hlianna έγραψε: #340 19-01-10 16:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Σας εχω νεα!!! Λοιπον μιλησα με τον ανθρωπο..την applaws την 2κιλη την εχει στα 16? απλα αυτη την στιγμη εχει μονο την γευση σολωμου! την orijen την εχει στα 45?! τι λετε για ομαδικη παραγγελια? Click για ανάπτυξη... σιμωνη σου ειπε οτι την οριτζεν την φερνει σε 7κιλο?και στο σαιτ γιατι δεν το λεει?ελεγα και εγω αν τελικα αρεσε στα δικα μου να παιρνω την 7κιλη αφου συμφερει..και ελεγα αφου δεν το λεει να την επαιρνα να μου την εφερνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Την είδες την διορθωμένη παραγγελία μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:23 Η aporw έγραψε: #323 19-01-10 15:23 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Την είδες την διορθωμένη παραγγελία μου??? Click για ανάπτυξη... ναι την ειδα! εγω τι να κανω?? μου λετε?? Εβελυυυν που εισαι να με σωσεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:23 Η evelynkar: #324 19-01-10 15:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι την ειδα! εγω τι να κανω?? μου λετε?? Εβελυυυν που εισαι να με σωσεις?? Click για ανάπτυξη... εδωωωω! για πες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:24 Η natalouko: #325 19-01-10 15:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι την ειδα! εγω τι να κανω?? μου λετε?? Εβελυυυν που εισαι να με σωσεις?? Click για ανάπτυξη... Αν θέλεις να πάρεις την μεγάλη συσκευασία, να την πάρεις. Δεν ξεθυμαίνει.Και εγώ μεγάλες συσκευασίες τους παίρνω πλέον και είναι μια χαρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:25 Η aporw έγραψε: #326 19-01-10 15:25 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εδωωωω! για πες!!! Click για ανάπτυξη... ειμαι σε διλλημα..(τι πρωτοτυπο) να παρω ενα 2κιλο applaws ξηρα με 16 ευρω ή να παρω ενα 7κιλο orijen 45 ευρώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:28 Η evelynkar: #327 19-01-10 15:28 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειμαι σε διλλημα..(τι πρωτοτυπο) να παρω ενα 2κιλο applaws ξηρα με 16 ευρω ή να παρω ενα 7κιλο orijen 45 ευρώ? Click για ανάπτυξη... το 7κιλο με την προυποθεση οτι θα κλεινεις καλα την συσκευασια, θα σε παρει πολυυυ καιρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:31 Η aporw έγραψε: #328 19-01-10 15:31 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: το 7κιλο με την προυποθεση οτι θα κλεινεις καλα την συσκευασια, θα σε παρει πολυυυ καιρο!! Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι με το παιδι που μιλησα μου ειπε οτι το κακο με το 7 κιλο ειναι οτι επειδη η τροφη περιεχει αζωτο (αν θυμαμαι καλα) με το ανοιξε κλεισε χανει το αρωμα της η τροφη.. αν το βαλω σε εναν κουβα της rc Που εχω δεν θα παθει τπτ ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:35 Η evelynkar: #329 19-01-10 15:35 δεν ειναι αεροστεγης η συσκευασια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:41 Η aporw έγραψε: #330 19-01-10 15:41 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν ειναι αεροστεγης η συσκευασια ? Click για ανάπτυξη... στην 2,5 κιλη ειναι δεν ξερω για την 7κιλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:42 Η natalouko: #331 19-01-10 15:42 Σιμώνη, πριν κάνεις την παραγγελία πες μου μήπως συμπληρώσω και κάτι άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:43 Η aporw έγραψε: #332 19-01-10 15:43 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σιμώνη, πριν κάνεις την παραγγελία πες μου μήπως συμπληρώσω και κάτι άλλο... Click για ανάπτυξη... τι αλλο θες?? σε λιγακι θα την κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:48 Η natalouko: #333 19-01-10 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι αλλο θες?? σε λιγακι θα την κανω! Click για ανάπτυξη... Τίποτα μόνο αυτά που σου έδωσα..Άσε γιατί σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:52 Η aporw έγραψε: #334 19-01-10 15:52 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τίποτα μόνο αυτά που σου έδωσα..Άσε γιατί σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε εμείς. Click για ανάπτυξη... αυτο ξαναπεστω! μ αρεσει που την προηγουμενη εβδομαδα που αγορασα τις τροφες και εδωσα 65 ευρω λεω..''ε τι στο καλο δεν θα μου κρατησουν κανα 2 μηνο??'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:59 Η natalouko: #335 19-01-10 15:59 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτο ξαναπεστω! μ αρεσει που την προηγουμενη εβδομαδα που αγορασα τις τροφες και εδωσα 65 ευρω λεω..''ε τι στο καλο δεν θα μου κρατησουν κανα 2 μηνο??'' Click για ανάπτυξη... Και εγώ έχω ξεπαραδιαστεί με τις τροφές και τις βλακειούλες..Βέβαια συντηρώ και 4 γατιά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:01 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #336 19-01-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Click για ανάπτυξη... Και εμένα βρε Ναταλία μου όλες τις μάρκες τις τρώνε μόνο όριτζεν και Ακάνα δεν θάλουν με τίποτα...οπότε υπάρχουν κι άλλα ιδιότροπα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:03 Η natalouko: #337 19-01-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Και εμένα βρε Ναταλία μου όλες τις μάρκες τις τρώνε μόνο όριτζεν και Ακάνα δεν θάλουν με τίποτα...οπότε υπάρχουν κι άλλα ιδιότροπα .. Click για ανάπτυξη... Να σου πω Άννα μου, όριτζεν δεν τους έχω δώσει. Μόνο την Acana δοκίμασαν.Αλλά άμα είναι και όριτζεν σαν την Acana, στα αδεσποτούλια την βλέπω να καταλήγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:03 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #338 19-01-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από aporw: στην 2,5 κιλη ειναι δεν ξερω για την 7κιλη.. Click για ανάπτυξη... Η 7κιλη δεν είναι κορίτσια,απλώς εγώ την μοιράζω σε 2,5κιλες συσκευασίες που έχω κρατήσει και εντάξει...Σιμόνη έχετε δοκιμάσει Applaws; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:11 Η aporw έγραψε: #339 19-01-10 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Η 7κιλη δεν είναι κορίτσια,απλώς εγώ την μοιράζω σε 2,5κιλες συσκευασίες που έχω κρατήσει και εντάξει...Σιμόνη έχετε δοκιμάσει Applaws; Click για ανάπτυξη... Οχι αλλα σκεφτομαι σοβαρα να την δοκιμασω! εσεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:29 Η Hlianna έγραψε: #340 19-01-10 16:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Σας εχω νεα!!! Λοιπον μιλησα με τον ανθρωπο..την applaws την 2κιλη την εχει στα 16? απλα αυτη την στιγμη εχει μονο την γευση σολωμου! την orijen την εχει στα 45?! τι λετε για ομαδικη παραγγελια? Click για ανάπτυξη... σιμωνη σου ειπε οτι την οριτζεν την φερνει σε 7κιλο?και στο σαιτ γιατι δεν το λεει?ελεγα και εγω αν τελικα αρεσε στα δικα μου να παιρνω την 7κιλη αφου συμφερει..και ελεγα αφου δεν το λεει να την επαιρνα να μου την εφερνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Την είδες την διορθωμένη παραγγελία μου??? Click για ανάπτυξη... ναι την ειδα! εγω τι να κανω?? μου λετε?? Εβελυυυν που εισαι να με σωσεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:23 Η evelynkar: #324 19-01-10 15:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι την ειδα! εγω τι να κανω?? μου λετε?? Εβελυυυν που εισαι να με σωσεις?? Click για ανάπτυξη... εδωωωω! για πες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:24 Η natalouko: #325 19-01-10 15:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι την ειδα! εγω τι να κανω?? μου λετε?? Εβελυυυν που εισαι να με σωσεις?? Click για ανάπτυξη... Αν θέλεις να πάρεις την μεγάλη συσκευασία, να την πάρεις. Δεν ξεθυμαίνει.Και εγώ μεγάλες συσκευασίες τους παίρνω πλέον και είναι μια χαρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:25 Η aporw έγραψε: #326 19-01-10 15:25 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εδωωωω! για πες!!! Click για ανάπτυξη... ειμαι σε διλλημα..(τι πρωτοτυπο) να παρω ενα 2κιλο applaws ξηρα με 16 ευρω ή να παρω ενα 7κιλο orijen 45 ευρώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:28 Η evelynkar: #327 19-01-10 15:28 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειμαι σε διλλημα..(τι πρωτοτυπο) να παρω ενα 2κιλο applaws ξηρα με 16 ευρω ή να παρω ενα 7κιλο orijen 45 ευρώ? Click για ανάπτυξη... το 7κιλο με την προυποθεση οτι θα κλεινεις καλα την συσκευασια, θα σε παρει πολυυυ καιρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:31 Η aporw έγραψε: #328 19-01-10 15:31 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: το 7κιλο με την προυποθεση οτι θα κλεινεις καλα την συσκευασια, θα σε παρει πολυυυ καιρο!! Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι με το παιδι που μιλησα μου ειπε οτι το κακο με το 7 κιλο ειναι οτι επειδη η τροφη περιεχει αζωτο (αν θυμαμαι καλα) με το ανοιξε κλεισε χανει το αρωμα της η τροφη.. αν το βαλω σε εναν κουβα της rc Που εχω δεν θα παθει τπτ ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:35 Η evelynkar: #329 19-01-10 15:35 δεν ειναι αεροστεγης η συσκευασια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:41 Η aporw έγραψε: #330 19-01-10 15:41 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν ειναι αεροστεγης η συσκευασια ? Click για ανάπτυξη... στην 2,5 κιλη ειναι δεν ξερω για την 7κιλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:42 Η natalouko: #331 19-01-10 15:42 Σιμώνη, πριν κάνεις την παραγγελία πες μου μήπως συμπληρώσω και κάτι άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:43 Η aporw έγραψε: #332 19-01-10 15:43 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σιμώνη, πριν κάνεις την παραγγελία πες μου μήπως συμπληρώσω και κάτι άλλο... Click για ανάπτυξη... τι αλλο θες?? σε λιγακι θα την κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:48 Η natalouko: #333 19-01-10 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι αλλο θες?? σε λιγακι θα την κανω! Click για ανάπτυξη... Τίποτα μόνο αυτά που σου έδωσα..Άσε γιατί σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:52 Η aporw έγραψε: #334 19-01-10 15:52 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τίποτα μόνο αυτά που σου έδωσα..Άσε γιατί σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε εμείς. Click για ανάπτυξη... αυτο ξαναπεστω! μ αρεσει που την προηγουμενη εβδομαδα που αγορασα τις τροφες και εδωσα 65 ευρω λεω..''ε τι στο καλο δεν θα μου κρατησουν κανα 2 μηνο??'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:59 Η natalouko: #335 19-01-10 15:59 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτο ξαναπεστω! μ αρεσει που την προηγουμενη εβδομαδα που αγορασα τις τροφες και εδωσα 65 ευρω λεω..''ε τι στο καλο δεν θα μου κρατησουν κανα 2 μηνο??'' Click για ανάπτυξη... Και εγώ έχω ξεπαραδιαστεί με τις τροφές και τις βλακειούλες..Βέβαια συντηρώ και 4 γατιά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:01 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #336 19-01-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Click για ανάπτυξη... Και εμένα βρε Ναταλία μου όλες τις μάρκες τις τρώνε μόνο όριτζεν και Ακάνα δεν θάλουν με τίποτα...οπότε υπάρχουν κι άλλα ιδιότροπα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:03 Η natalouko: #337 19-01-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Και εμένα βρε Ναταλία μου όλες τις μάρκες τις τρώνε μόνο όριτζεν και Ακάνα δεν θάλουν με τίποτα...οπότε υπάρχουν κι άλλα ιδιότροπα .. Click για ανάπτυξη... Να σου πω Άννα μου, όριτζεν δεν τους έχω δώσει. Μόνο την Acana δοκίμασαν.Αλλά άμα είναι και όριτζεν σαν την Acana, στα αδεσποτούλια την βλέπω να καταλήγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:03 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #338 19-01-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από aporw: στην 2,5 κιλη ειναι δεν ξερω για την 7κιλη.. Click για ανάπτυξη... Η 7κιλη δεν είναι κορίτσια,απλώς εγώ την μοιράζω σε 2,5κιλες συσκευασίες που έχω κρατήσει και εντάξει...Σιμόνη έχετε δοκιμάσει Applaws; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:11 Η aporw έγραψε: #339 19-01-10 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Η 7κιλη δεν είναι κορίτσια,απλώς εγώ την μοιράζω σε 2,5κιλες συσκευασίες που έχω κρατήσει και εντάξει...Σιμόνη έχετε δοκιμάσει Applaws; Click για ανάπτυξη... Οχι αλλα σκεφτομαι σοβαρα να την δοκιμασω! εσεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:29 Η Hlianna έγραψε: #340 19-01-10 16:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Σας εχω νεα!!! Λοιπον μιλησα με τον ανθρωπο..την applaws την 2κιλη την εχει στα 16? απλα αυτη την στιγμη εχει μονο την γευση σολωμου! την orijen την εχει στα 45?! τι λετε για ομαδικη παραγγελια? Click για ανάπτυξη... σιμωνη σου ειπε οτι την οριτζεν την φερνει σε 7κιλο?και στο σαιτ γιατι δεν το λεει?ελεγα και εγω αν τελικα αρεσε στα δικα μου να παιρνω την 7κιλη αφου συμφερει..και ελεγα αφου δεν το λεει να την επαιρνα να μου την εφερνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι την ειδα! εγω τι να κανω?? μου λετε?? Εβελυυυν που εισαι να με σωσεις?? Click για ανάπτυξη... εδωωωω! για πες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:24 Η natalouko: #325 19-01-10 15:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι την ειδα! εγω τι να κανω?? μου λετε?? Εβελυυυν που εισαι να με σωσεις?? Click για ανάπτυξη... Αν θέλεις να πάρεις την μεγάλη συσκευασία, να την πάρεις. Δεν ξεθυμαίνει.Και εγώ μεγάλες συσκευασίες τους παίρνω πλέον και είναι μια χαρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:25 Η aporw έγραψε: #326 19-01-10 15:25 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εδωωωω! για πες!!! Click για ανάπτυξη... ειμαι σε διλλημα..(τι πρωτοτυπο) να παρω ενα 2κιλο applaws ξηρα με 16 ευρω ή να παρω ενα 7κιλο orijen 45 ευρώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:28 Η evelynkar: #327 19-01-10 15:28 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειμαι σε διλλημα..(τι πρωτοτυπο) να παρω ενα 2κιλο applaws ξηρα με 16 ευρω ή να παρω ενα 7κιλο orijen 45 ευρώ? Click για ανάπτυξη... το 7κιλο με την προυποθεση οτι θα κλεινεις καλα την συσκευασια, θα σε παρει πολυυυ καιρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:31 Η aporw έγραψε: #328 19-01-10 15:31 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: το 7κιλο με την προυποθεση οτι θα κλεινεις καλα την συσκευασια, θα σε παρει πολυυυ καιρο!! Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι με το παιδι που μιλησα μου ειπε οτι το κακο με το 7 κιλο ειναι οτι επειδη η τροφη περιεχει αζωτο (αν θυμαμαι καλα) με το ανοιξε κλεισε χανει το αρωμα της η τροφη.. αν το βαλω σε εναν κουβα της rc Που εχω δεν θα παθει τπτ ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:35 Η evelynkar: #329 19-01-10 15:35 δεν ειναι αεροστεγης η συσκευασια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:41 Η aporw έγραψε: #330 19-01-10 15:41 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν ειναι αεροστεγης η συσκευασια ? Click για ανάπτυξη... στην 2,5 κιλη ειναι δεν ξερω για την 7κιλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:42 Η natalouko: #331 19-01-10 15:42 Σιμώνη, πριν κάνεις την παραγγελία πες μου μήπως συμπληρώσω και κάτι άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:43 Η aporw έγραψε: #332 19-01-10 15:43 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σιμώνη, πριν κάνεις την παραγγελία πες μου μήπως συμπληρώσω και κάτι άλλο... Click για ανάπτυξη... τι αλλο θες?? σε λιγακι θα την κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:48 Η natalouko: #333 19-01-10 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι αλλο θες?? σε λιγακι θα την κανω! Click για ανάπτυξη... Τίποτα μόνο αυτά που σου έδωσα..Άσε γιατί σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:52 Η aporw έγραψε: #334 19-01-10 15:52 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τίποτα μόνο αυτά που σου έδωσα..Άσε γιατί σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε εμείς. Click για ανάπτυξη... αυτο ξαναπεστω! μ αρεσει που την προηγουμενη εβδομαδα που αγορασα τις τροφες και εδωσα 65 ευρω λεω..''ε τι στο καλο δεν θα μου κρατησουν κανα 2 μηνο??'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:59 Η natalouko: #335 19-01-10 15:59 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτο ξαναπεστω! μ αρεσει που την προηγουμενη εβδομαδα που αγορασα τις τροφες και εδωσα 65 ευρω λεω..''ε τι στο καλο δεν θα μου κρατησουν κανα 2 μηνο??'' Click για ανάπτυξη... Και εγώ έχω ξεπαραδιαστεί με τις τροφές και τις βλακειούλες..Βέβαια συντηρώ και 4 γατιά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:01 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #336 19-01-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Click για ανάπτυξη... Και εμένα βρε Ναταλία μου όλες τις μάρκες τις τρώνε μόνο όριτζεν και Ακάνα δεν θάλουν με τίποτα...οπότε υπάρχουν κι άλλα ιδιότροπα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:03 Η natalouko: #337 19-01-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Και εμένα βρε Ναταλία μου όλες τις μάρκες τις τρώνε μόνο όριτζεν και Ακάνα δεν θάλουν με τίποτα...οπότε υπάρχουν κι άλλα ιδιότροπα .. Click για ανάπτυξη... Να σου πω Άννα μου, όριτζεν δεν τους έχω δώσει. Μόνο την Acana δοκίμασαν.Αλλά άμα είναι και όριτζεν σαν την Acana, στα αδεσποτούλια την βλέπω να καταλήγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:03 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #338 19-01-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από aporw: στην 2,5 κιλη ειναι δεν ξερω για την 7κιλη.. Click για ανάπτυξη... Η 7κιλη δεν είναι κορίτσια,απλώς εγώ την μοιράζω σε 2,5κιλες συσκευασίες που έχω κρατήσει και εντάξει...Σιμόνη έχετε δοκιμάσει Applaws; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:11 Η aporw έγραψε: #339 19-01-10 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Η 7κιλη δεν είναι κορίτσια,απλώς εγώ την μοιράζω σε 2,5κιλες συσκευασίες που έχω κρατήσει και εντάξει...Σιμόνη έχετε δοκιμάσει Applaws; Click για ανάπτυξη... Οχι αλλα σκεφτομαι σοβαρα να την δοκιμασω! εσεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:29 Η Hlianna έγραψε: #340 19-01-10 16:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Σας εχω νεα!!! Λοιπον μιλησα με τον ανθρωπο..την applaws την 2κιλη την εχει στα 16? απλα αυτη την στιγμη εχει μονο την γευση σολωμου! την orijen την εχει στα 45?! τι λετε για ομαδικη παραγγελια? Click για ανάπτυξη... σιμωνη σου ειπε οτι την οριτζεν την φερνει σε 7κιλο?και στο σαιτ γιατι δεν το λεει?ελεγα και εγω αν τελικα αρεσε στα δικα μου να παιρνω την 7κιλη αφου συμφερει..και ελεγα αφου δεν το λεει να την επαιρνα να μου την εφερνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι την ειδα! εγω τι να κανω?? μου λετε?? Εβελυυυν που εισαι να με σωσεις?? Click για ανάπτυξη... Αν θέλεις να πάρεις την μεγάλη συσκευασία, να την πάρεις. Δεν ξεθυμαίνει.Και εγώ μεγάλες συσκευασίες τους παίρνω πλέον και είναι μια χαρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:25 Η aporw έγραψε: #326 19-01-10 15:25 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εδωωωω! για πες!!! Click για ανάπτυξη... ειμαι σε διλλημα..(τι πρωτοτυπο) να παρω ενα 2κιλο applaws ξηρα με 16 ευρω ή να παρω ενα 7κιλο orijen 45 ευρώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:28 Η evelynkar: #327 19-01-10 15:28 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειμαι σε διλλημα..(τι πρωτοτυπο) να παρω ενα 2κιλο applaws ξηρα με 16 ευρω ή να παρω ενα 7κιλο orijen 45 ευρώ? Click για ανάπτυξη... το 7κιλο με την προυποθεση οτι θα κλεινεις καλα την συσκευασια, θα σε παρει πολυυυ καιρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:31 Η aporw έγραψε: #328 19-01-10 15:31 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: το 7κιλο με την προυποθεση οτι θα κλεινεις καλα την συσκευασια, θα σε παρει πολυυυ καιρο!! Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι με το παιδι που μιλησα μου ειπε οτι το κακο με το 7 κιλο ειναι οτι επειδη η τροφη περιεχει αζωτο (αν θυμαμαι καλα) με το ανοιξε κλεισε χανει το αρωμα της η τροφη.. αν το βαλω σε εναν κουβα της rc Που εχω δεν θα παθει τπτ ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:35 Η evelynkar: #329 19-01-10 15:35 δεν ειναι αεροστεγης η συσκευασια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:41 Η aporw έγραψε: #330 19-01-10 15:41 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν ειναι αεροστεγης η συσκευασια ? Click για ανάπτυξη... στην 2,5 κιλη ειναι δεν ξερω για την 7κιλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:42 Η natalouko: #331 19-01-10 15:42 Σιμώνη, πριν κάνεις την παραγγελία πες μου μήπως συμπληρώσω και κάτι άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:43 Η aporw έγραψε: #332 19-01-10 15:43 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σιμώνη, πριν κάνεις την παραγγελία πες μου μήπως συμπληρώσω και κάτι άλλο... Click για ανάπτυξη... τι αλλο θες?? σε λιγακι θα την κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:48 Η natalouko: #333 19-01-10 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι αλλο θες?? σε λιγακι θα την κανω! Click για ανάπτυξη... Τίποτα μόνο αυτά που σου έδωσα..Άσε γιατί σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:52 Η aporw έγραψε: #334 19-01-10 15:52 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τίποτα μόνο αυτά που σου έδωσα..Άσε γιατί σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε εμείς. Click για ανάπτυξη... αυτο ξαναπεστω! μ αρεσει που την προηγουμενη εβδομαδα που αγορασα τις τροφες και εδωσα 65 ευρω λεω..''ε τι στο καλο δεν θα μου κρατησουν κανα 2 μηνο??'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:59 Η natalouko: #335 19-01-10 15:59 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτο ξαναπεστω! μ αρεσει που την προηγουμενη εβδομαδα που αγορασα τις τροφες και εδωσα 65 ευρω λεω..''ε τι στο καλο δεν θα μου κρατησουν κανα 2 μηνο??'' Click για ανάπτυξη... Και εγώ έχω ξεπαραδιαστεί με τις τροφές και τις βλακειούλες..Βέβαια συντηρώ και 4 γατιά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:01 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #336 19-01-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Click για ανάπτυξη... Και εμένα βρε Ναταλία μου όλες τις μάρκες τις τρώνε μόνο όριτζεν και Ακάνα δεν θάλουν με τίποτα...οπότε υπάρχουν κι άλλα ιδιότροπα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:03 Η natalouko: #337 19-01-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Και εμένα βρε Ναταλία μου όλες τις μάρκες τις τρώνε μόνο όριτζεν και Ακάνα δεν θάλουν με τίποτα...οπότε υπάρχουν κι άλλα ιδιότροπα .. Click για ανάπτυξη... Να σου πω Άννα μου, όριτζεν δεν τους έχω δώσει. Μόνο την Acana δοκίμασαν.Αλλά άμα είναι και όριτζεν σαν την Acana, στα αδεσποτούλια την βλέπω να καταλήγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:03 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #338 19-01-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από aporw: στην 2,5 κιλη ειναι δεν ξερω για την 7κιλη.. Click για ανάπτυξη... Η 7κιλη δεν είναι κορίτσια,απλώς εγώ την μοιράζω σε 2,5κιλες συσκευασίες που έχω κρατήσει και εντάξει...Σιμόνη έχετε δοκιμάσει Applaws; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:11 Η aporw έγραψε: #339 19-01-10 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Η 7κιλη δεν είναι κορίτσια,απλώς εγώ την μοιράζω σε 2,5κιλες συσκευασίες που έχω κρατήσει και εντάξει...Σιμόνη έχετε δοκιμάσει Applaws; Click για ανάπτυξη... Οχι αλλα σκεφτομαι σοβαρα να την δοκιμασω! εσεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:29 Η Hlianna έγραψε: #340 19-01-10 16:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Σας εχω νεα!!! Λοιπον μιλησα με τον ανθρωπο..την applaws την 2κιλη την εχει στα 16? απλα αυτη την στιγμη εχει μονο την γευση σολωμου! την orijen την εχει στα 45?! τι λετε για ομαδικη παραγγελια? Click για ανάπτυξη... σιμωνη σου ειπε οτι την οριτζεν την φερνει σε 7κιλο?και στο σαιτ γιατι δεν το λεει?ελεγα και εγω αν τελικα αρεσε στα δικα μου να παιρνω την 7κιλη αφου συμφερει..και ελεγα αφου δεν το λεει να την επαιρνα να μου την εφερνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εδωωωω! για πες!!! Click για ανάπτυξη... ειμαι σε διλλημα..(τι πρωτοτυπο) να παρω ενα 2κιλο applaws ξηρα με 16 ευρω ή να παρω ενα 7κιλο orijen 45 ευρώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:28 Η evelynkar: #327 19-01-10 15:28 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειμαι σε διλλημα..(τι πρωτοτυπο) να παρω ενα 2κιλο applaws ξηρα με 16 ευρω ή να παρω ενα 7κιλο orijen 45 ευρώ? Click για ανάπτυξη... το 7κιλο με την προυποθεση οτι θα κλεινεις καλα την συσκευασια, θα σε παρει πολυυυ καιρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:31 Η aporw έγραψε: #328 19-01-10 15:31 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: το 7κιλο με την προυποθεση οτι θα κλεινεις καλα την συσκευασια, θα σε παρει πολυυυ καιρο!! Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι με το παιδι που μιλησα μου ειπε οτι το κακο με το 7 κιλο ειναι οτι επειδη η τροφη περιεχει αζωτο (αν θυμαμαι καλα) με το ανοιξε κλεισε χανει το αρωμα της η τροφη.. αν το βαλω σε εναν κουβα της rc Που εχω δεν θα παθει τπτ ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:35 Η evelynkar: #329 19-01-10 15:35 δεν ειναι αεροστεγης η συσκευασια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:41 Η aporw έγραψε: #330 19-01-10 15:41 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν ειναι αεροστεγης η συσκευασια ? Click για ανάπτυξη... στην 2,5 κιλη ειναι δεν ξερω για την 7κιλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:42 Η natalouko: #331 19-01-10 15:42 Σιμώνη, πριν κάνεις την παραγγελία πες μου μήπως συμπληρώσω και κάτι άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:43 Η aporw έγραψε: #332 19-01-10 15:43 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σιμώνη, πριν κάνεις την παραγγελία πες μου μήπως συμπληρώσω και κάτι άλλο... Click για ανάπτυξη... τι αλλο θες?? σε λιγακι θα την κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:48 Η natalouko: #333 19-01-10 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι αλλο θες?? σε λιγακι θα την κανω! Click για ανάπτυξη... Τίποτα μόνο αυτά που σου έδωσα..Άσε γιατί σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:52 Η aporw έγραψε: #334 19-01-10 15:52 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τίποτα μόνο αυτά που σου έδωσα..Άσε γιατί σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε εμείς. Click για ανάπτυξη... αυτο ξαναπεστω! μ αρεσει που την προηγουμενη εβδομαδα που αγορασα τις τροφες και εδωσα 65 ευρω λεω..''ε τι στο καλο δεν θα μου κρατησουν κανα 2 μηνο??'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:59 Η natalouko: #335 19-01-10 15:59 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτο ξαναπεστω! μ αρεσει που την προηγουμενη εβδομαδα που αγορασα τις τροφες και εδωσα 65 ευρω λεω..''ε τι στο καλο δεν θα μου κρατησουν κανα 2 μηνο??'' Click για ανάπτυξη... Και εγώ έχω ξεπαραδιαστεί με τις τροφές και τις βλακειούλες..Βέβαια συντηρώ και 4 γατιά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:01 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #336 19-01-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Click για ανάπτυξη... Και εμένα βρε Ναταλία μου όλες τις μάρκες τις τρώνε μόνο όριτζεν και Ακάνα δεν θάλουν με τίποτα...οπότε υπάρχουν κι άλλα ιδιότροπα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:03 Η natalouko: #337 19-01-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Και εμένα βρε Ναταλία μου όλες τις μάρκες τις τρώνε μόνο όριτζεν και Ακάνα δεν θάλουν με τίποτα...οπότε υπάρχουν κι άλλα ιδιότροπα .. Click για ανάπτυξη... Να σου πω Άννα μου, όριτζεν δεν τους έχω δώσει. Μόνο την Acana δοκίμασαν.Αλλά άμα είναι και όριτζεν σαν την Acana, στα αδεσποτούλια την βλέπω να καταλήγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:03 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #338 19-01-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από aporw: στην 2,5 κιλη ειναι δεν ξερω για την 7κιλη.. Click για ανάπτυξη... Η 7κιλη δεν είναι κορίτσια,απλώς εγώ την μοιράζω σε 2,5κιλες συσκευασίες που έχω κρατήσει και εντάξει...Σιμόνη έχετε δοκιμάσει Applaws; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:11 Η aporw έγραψε: #339 19-01-10 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Η 7κιλη δεν είναι κορίτσια,απλώς εγώ την μοιράζω σε 2,5κιλες συσκευασίες που έχω κρατήσει και εντάξει...Σιμόνη έχετε δοκιμάσει Applaws; Click για ανάπτυξη... Οχι αλλα σκεφτομαι σοβαρα να την δοκιμασω! εσεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:29 Η Hlianna έγραψε: #340 19-01-10 16:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Σας εχω νεα!!! Λοιπον μιλησα με τον ανθρωπο..την applaws την 2κιλη την εχει στα 16? απλα αυτη την στιγμη εχει μονο την γευση σολωμου! την orijen την εχει στα 45?! τι λετε για ομαδικη παραγγελια? Click για ανάπτυξη... σιμωνη σου ειπε οτι την οριτζεν την φερνει σε 7κιλο?και στο σαιτ γιατι δεν το λεει?ελεγα και εγω αν τελικα αρεσε στα δικα μου να παιρνω την 7κιλη αφου συμφερει..και ελεγα αφου δεν το λεει να την επαιρνα να μου την εφερνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειμαι σε διλλημα..(τι πρωτοτυπο) να παρω ενα 2κιλο applaws ξηρα με 16 ευρω ή να παρω ενα 7κιλο orijen 45 ευρώ? Click για ανάπτυξη... το 7κιλο με την προυποθεση οτι θα κλεινεις καλα την συσκευασια, θα σε παρει πολυυυ καιρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:31 Η aporw έγραψε: #328 19-01-10 15:31 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: το 7κιλο με την προυποθεση οτι θα κλεινεις καλα την συσκευασια, θα σε παρει πολυυυ καιρο!! Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι με το παιδι που μιλησα μου ειπε οτι το κακο με το 7 κιλο ειναι οτι επειδη η τροφη περιεχει αζωτο (αν θυμαμαι καλα) με το ανοιξε κλεισε χανει το αρωμα της η τροφη.. αν το βαλω σε εναν κουβα της rc Που εχω δεν θα παθει τπτ ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:35 Η evelynkar: #329 19-01-10 15:35 δεν ειναι αεροστεγης η συσκευασια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:41 Η aporw έγραψε: #330 19-01-10 15:41 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν ειναι αεροστεγης η συσκευασια ? Click για ανάπτυξη... στην 2,5 κιλη ειναι δεν ξερω για την 7κιλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:42 Η natalouko: #331 19-01-10 15:42 Σιμώνη, πριν κάνεις την παραγγελία πες μου μήπως συμπληρώσω και κάτι άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:43 Η aporw έγραψε: #332 19-01-10 15:43 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σιμώνη, πριν κάνεις την παραγγελία πες μου μήπως συμπληρώσω και κάτι άλλο... Click για ανάπτυξη... τι αλλο θες?? σε λιγακι θα την κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:48 Η natalouko: #333 19-01-10 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι αλλο θες?? σε λιγακι θα την κανω! Click για ανάπτυξη... Τίποτα μόνο αυτά που σου έδωσα..Άσε γιατί σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:52 Η aporw έγραψε: #334 19-01-10 15:52 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τίποτα μόνο αυτά που σου έδωσα..Άσε γιατί σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε εμείς. Click για ανάπτυξη... αυτο ξαναπεστω! μ αρεσει που την προηγουμενη εβδομαδα που αγορασα τις τροφες και εδωσα 65 ευρω λεω..''ε τι στο καλο δεν θα μου κρατησουν κανα 2 μηνο??'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:59 Η natalouko: #335 19-01-10 15:59 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτο ξαναπεστω! μ αρεσει που την προηγουμενη εβδομαδα που αγορασα τις τροφες και εδωσα 65 ευρω λεω..''ε τι στο καλο δεν θα μου κρατησουν κανα 2 μηνο??'' Click για ανάπτυξη... Και εγώ έχω ξεπαραδιαστεί με τις τροφές και τις βλακειούλες..Βέβαια συντηρώ και 4 γατιά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:01 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #336 19-01-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Click για ανάπτυξη... Και εμένα βρε Ναταλία μου όλες τις μάρκες τις τρώνε μόνο όριτζεν και Ακάνα δεν θάλουν με τίποτα...οπότε υπάρχουν κι άλλα ιδιότροπα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:03 Η natalouko: #337 19-01-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Και εμένα βρε Ναταλία μου όλες τις μάρκες τις τρώνε μόνο όριτζεν και Ακάνα δεν θάλουν με τίποτα...οπότε υπάρχουν κι άλλα ιδιότροπα .. Click για ανάπτυξη... Να σου πω Άννα μου, όριτζεν δεν τους έχω δώσει. Μόνο την Acana δοκίμασαν.Αλλά άμα είναι και όριτζεν σαν την Acana, στα αδεσποτούλια την βλέπω να καταλήγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:03 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #338 19-01-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από aporw: στην 2,5 κιλη ειναι δεν ξερω για την 7κιλη.. Click για ανάπτυξη... Η 7κιλη δεν είναι κορίτσια,απλώς εγώ την μοιράζω σε 2,5κιλες συσκευασίες που έχω κρατήσει και εντάξει...Σιμόνη έχετε δοκιμάσει Applaws; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:11 Η aporw έγραψε: #339 19-01-10 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Η 7κιλη δεν είναι κορίτσια,απλώς εγώ την μοιράζω σε 2,5κιλες συσκευασίες που έχω κρατήσει και εντάξει...Σιμόνη έχετε δοκιμάσει Applaws; Click για ανάπτυξη... Οχι αλλα σκεφτομαι σοβαρα να την δοκιμασω! εσεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:29 Η Hlianna έγραψε: #340 19-01-10 16:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Σας εχω νεα!!! Λοιπον μιλησα με τον ανθρωπο..την applaws την 2κιλη την εχει στα 16? απλα αυτη την στιγμη εχει μονο την γευση σολωμου! την orijen την εχει στα 45?! τι λετε για ομαδικη παραγγελια? Click για ανάπτυξη... σιμωνη σου ειπε οτι την οριτζεν την φερνει σε 7κιλο?και στο σαιτ γιατι δεν το λεει?ελεγα και εγω αν τελικα αρεσε στα δικα μου να παιρνω την 7κιλη αφου συμφερει..και ελεγα αφου δεν το λεει να την επαιρνα να μου την εφερνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: το 7κιλο με την προυποθεση οτι θα κλεινεις καλα την συσκευασια, θα σε παρει πολυυυ καιρο!! Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι με το παιδι που μιλησα μου ειπε οτι το κακο με το 7 κιλο ειναι οτι επειδη η τροφη περιεχει αζωτο (αν θυμαμαι καλα) με το ανοιξε κλεισε χανει το αρωμα της η τροφη.. αν το βαλω σε εναν κουβα της rc Που εχω δεν θα παθει τπτ ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:35 Η evelynkar: #329 19-01-10 15:35 δεν ειναι αεροστεγης η συσκευασια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:41 Η aporw έγραψε: #330 19-01-10 15:41 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν ειναι αεροστεγης η συσκευασια ? Click για ανάπτυξη... στην 2,5 κιλη ειναι δεν ξερω για την 7κιλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:42 Η natalouko: #331 19-01-10 15:42 Σιμώνη, πριν κάνεις την παραγγελία πες μου μήπως συμπληρώσω και κάτι άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:43 Η aporw έγραψε: #332 19-01-10 15:43 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σιμώνη, πριν κάνεις την παραγγελία πες μου μήπως συμπληρώσω και κάτι άλλο... Click για ανάπτυξη... τι αλλο θες?? σε λιγακι θα την κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:48 Η natalouko: #333 19-01-10 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι αλλο θες?? σε λιγακι θα την κανω! Click για ανάπτυξη... Τίποτα μόνο αυτά που σου έδωσα..Άσε γιατί σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:52 Η aporw έγραψε: #334 19-01-10 15:52 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τίποτα μόνο αυτά που σου έδωσα..Άσε γιατί σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε εμείς. Click για ανάπτυξη... αυτο ξαναπεστω! μ αρεσει που την προηγουμενη εβδομαδα που αγορασα τις τροφες και εδωσα 65 ευρω λεω..''ε τι στο καλο δεν θα μου κρατησουν κανα 2 μηνο??'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:59 Η natalouko: #335 19-01-10 15:59 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτο ξαναπεστω! μ αρεσει που την προηγουμενη εβδομαδα που αγορασα τις τροφες και εδωσα 65 ευρω λεω..''ε τι στο καλο δεν θα μου κρατησουν κανα 2 μηνο??'' Click για ανάπτυξη... Και εγώ έχω ξεπαραδιαστεί με τις τροφές και τις βλακειούλες..Βέβαια συντηρώ και 4 γατιά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:01 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #336 19-01-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Click για ανάπτυξη... Και εμένα βρε Ναταλία μου όλες τις μάρκες τις τρώνε μόνο όριτζεν και Ακάνα δεν θάλουν με τίποτα...οπότε υπάρχουν κι άλλα ιδιότροπα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:03 Η natalouko: #337 19-01-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Και εμένα βρε Ναταλία μου όλες τις μάρκες τις τρώνε μόνο όριτζεν και Ακάνα δεν θάλουν με τίποτα...οπότε υπάρχουν κι άλλα ιδιότροπα .. Click για ανάπτυξη... Να σου πω Άννα μου, όριτζεν δεν τους έχω δώσει. Μόνο την Acana δοκίμασαν.Αλλά άμα είναι και όριτζεν σαν την Acana, στα αδεσποτούλια την βλέπω να καταλήγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:03 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #338 19-01-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από aporw: στην 2,5 κιλη ειναι δεν ξερω για την 7κιλη.. Click για ανάπτυξη... Η 7κιλη δεν είναι κορίτσια,απλώς εγώ την μοιράζω σε 2,5κιλες συσκευασίες που έχω κρατήσει και εντάξει...Σιμόνη έχετε δοκιμάσει Applaws; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:11 Η aporw έγραψε: #339 19-01-10 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Η 7κιλη δεν είναι κορίτσια,απλώς εγώ την μοιράζω σε 2,5κιλες συσκευασίες που έχω κρατήσει και εντάξει...Σιμόνη έχετε δοκιμάσει Applaws; Click για ανάπτυξη... Οχι αλλα σκεφτομαι σοβαρα να την δοκιμασω! εσεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:29 Η Hlianna έγραψε: #340 19-01-10 16:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Σας εχω νεα!!! Λοιπον μιλησα με τον ανθρωπο..την applaws την 2κιλη την εχει στα 16? απλα αυτη την στιγμη εχει μονο την γευση σολωμου! την orijen την εχει στα 45?! τι λετε για ομαδικη παραγγελια? Click για ανάπτυξη... σιμωνη σου ειπε οτι την οριτζεν την φερνει σε 7κιλο?και στο σαιτ γιατι δεν το λεει?ελεγα και εγω αν τελικα αρεσε στα δικα μου να παιρνω την 7κιλη αφου συμφερει..και ελεγα αφου δεν το λεει να την επαιρνα να μου την εφερνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν ειναι αεροστεγης η συσκευασια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:41 Η aporw έγραψε: #330 19-01-10 15:41 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν ειναι αεροστεγης η συσκευασια ? Click για ανάπτυξη... στην 2,5 κιλη ειναι δεν ξερω για την 7κιλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:42 Η natalouko: #331 19-01-10 15:42 Σιμώνη, πριν κάνεις την παραγγελία πες μου μήπως συμπληρώσω και κάτι άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:43 Η aporw έγραψε: #332 19-01-10 15:43 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σιμώνη, πριν κάνεις την παραγγελία πες μου μήπως συμπληρώσω και κάτι άλλο... Click για ανάπτυξη... τι αλλο θες?? σε λιγακι θα την κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:48 Η natalouko: #333 19-01-10 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι αλλο θες?? σε λιγακι θα την κανω! Click για ανάπτυξη... Τίποτα μόνο αυτά που σου έδωσα..Άσε γιατί σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:52 Η aporw έγραψε: #334 19-01-10 15:52 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τίποτα μόνο αυτά που σου έδωσα..Άσε γιατί σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε εμείς. Click για ανάπτυξη... αυτο ξαναπεστω! μ αρεσει που την προηγουμενη εβδομαδα που αγορασα τις τροφες και εδωσα 65 ευρω λεω..''ε τι στο καλο δεν θα μου κρατησουν κανα 2 μηνο??'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:59 Η natalouko: #335 19-01-10 15:59 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτο ξαναπεστω! μ αρεσει που την προηγουμενη εβδομαδα που αγορασα τις τροφες και εδωσα 65 ευρω λεω..''ε τι στο καλο δεν θα μου κρατησουν κανα 2 μηνο??'' Click για ανάπτυξη... Και εγώ έχω ξεπαραδιαστεί με τις τροφές και τις βλακειούλες..Βέβαια συντηρώ και 4 γατιά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:01 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #336 19-01-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Click για ανάπτυξη... Και εμένα βρε Ναταλία μου όλες τις μάρκες τις τρώνε μόνο όριτζεν και Ακάνα δεν θάλουν με τίποτα...οπότε υπάρχουν κι άλλα ιδιότροπα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:03 Η natalouko: #337 19-01-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Και εμένα βρε Ναταλία μου όλες τις μάρκες τις τρώνε μόνο όριτζεν και Ακάνα δεν θάλουν με τίποτα...οπότε υπάρχουν κι άλλα ιδιότροπα .. Click για ανάπτυξη... Να σου πω Άννα μου, όριτζεν δεν τους έχω δώσει. Μόνο την Acana δοκίμασαν.Αλλά άμα είναι και όριτζεν σαν την Acana, στα αδεσποτούλια την βλέπω να καταλήγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:03 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #338 19-01-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από aporw: στην 2,5 κιλη ειναι δεν ξερω για την 7κιλη.. Click για ανάπτυξη... Η 7κιλη δεν είναι κορίτσια,απλώς εγώ την μοιράζω σε 2,5κιλες συσκευασίες που έχω κρατήσει και εντάξει...Σιμόνη έχετε δοκιμάσει Applaws; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:11 Η aporw έγραψε: #339 19-01-10 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Η 7κιλη δεν είναι κορίτσια,απλώς εγώ την μοιράζω σε 2,5κιλες συσκευασίες που έχω κρατήσει και εντάξει...Σιμόνη έχετε δοκιμάσει Applaws; Click για ανάπτυξη... Οχι αλλα σκεφτομαι σοβαρα να την δοκιμασω! εσεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:29 Η Hlianna έγραψε: #340 19-01-10 16:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Σας εχω νεα!!! Λοιπον μιλησα με τον ανθρωπο..την applaws την 2κιλη την εχει στα 16? απλα αυτη την στιγμη εχει μονο την γευση σολωμου! την orijen την εχει στα 45?! τι λετε για ομαδικη παραγγελια? Click για ανάπτυξη... σιμωνη σου ειπε οτι την οριτζεν την φερνει σε 7κιλο?και στο σαιτ γιατι δεν το λεει?ελεγα και εγω αν τελικα αρεσε στα δικα μου να παιρνω την 7κιλη αφου συμφερει..και ελεγα αφου δεν το λεει να την επαιρνα να μου την εφερνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν ειναι αεροστεγης η συσκευασια ? Click για ανάπτυξη... στην 2,5 κιλη ειναι δεν ξερω για την 7κιλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:42 Η natalouko: #331 19-01-10 15:42 Σιμώνη, πριν κάνεις την παραγγελία πες μου μήπως συμπληρώσω και κάτι άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:43 Η aporw έγραψε: #332 19-01-10 15:43 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σιμώνη, πριν κάνεις την παραγγελία πες μου μήπως συμπληρώσω και κάτι άλλο... Click για ανάπτυξη... τι αλλο θες?? σε λιγακι θα την κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:48 Η natalouko: #333 19-01-10 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι αλλο θες?? σε λιγακι θα την κανω! Click για ανάπτυξη... Τίποτα μόνο αυτά που σου έδωσα..Άσε γιατί σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:52 Η aporw έγραψε: #334 19-01-10 15:52 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τίποτα μόνο αυτά που σου έδωσα..Άσε γιατί σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε εμείς. Click για ανάπτυξη... αυτο ξαναπεστω! μ αρεσει που την προηγουμενη εβδομαδα που αγορασα τις τροφες και εδωσα 65 ευρω λεω..''ε τι στο καλο δεν θα μου κρατησουν κανα 2 μηνο??'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:59 Η natalouko: #335 19-01-10 15:59 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτο ξαναπεστω! μ αρεσει που την προηγουμενη εβδομαδα που αγορασα τις τροφες και εδωσα 65 ευρω λεω..''ε τι στο καλο δεν θα μου κρατησουν κανα 2 μηνο??'' Click για ανάπτυξη... Και εγώ έχω ξεπαραδιαστεί με τις τροφές και τις βλακειούλες..Βέβαια συντηρώ και 4 γατιά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:01 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #336 19-01-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Click για ανάπτυξη... Και εμένα βρε Ναταλία μου όλες τις μάρκες τις τρώνε μόνο όριτζεν και Ακάνα δεν θάλουν με τίποτα...οπότε υπάρχουν κι άλλα ιδιότροπα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:03 Η natalouko: #337 19-01-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Και εμένα βρε Ναταλία μου όλες τις μάρκες τις τρώνε μόνο όριτζεν και Ακάνα δεν θάλουν με τίποτα...οπότε υπάρχουν κι άλλα ιδιότροπα .. Click για ανάπτυξη... Να σου πω Άννα μου, όριτζεν δεν τους έχω δώσει. Μόνο την Acana δοκίμασαν.Αλλά άμα είναι και όριτζεν σαν την Acana, στα αδεσποτούλια την βλέπω να καταλήγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:03 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #338 19-01-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από aporw: στην 2,5 κιλη ειναι δεν ξερω για την 7κιλη.. Click για ανάπτυξη... Η 7κιλη δεν είναι κορίτσια,απλώς εγώ την μοιράζω σε 2,5κιλες συσκευασίες που έχω κρατήσει και εντάξει...Σιμόνη έχετε δοκιμάσει Applaws; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:11 Η aporw έγραψε: #339 19-01-10 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Η 7κιλη δεν είναι κορίτσια,απλώς εγώ την μοιράζω σε 2,5κιλες συσκευασίες που έχω κρατήσει και εντάξει...Σιμόνη έχετε δοκιμάσει Applaws; Click για ανάπτυξη... Οχι αλλα σκεφτομαι σοβαρα να την δοκιμασω! εσεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:29 Η Hlianna έγραψε: #340 19-01-10 16:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Σας εχω νεα!!! Λοιπον μιλησα με τον ανθρωπο..την applaws την 2κιλη την εχει στα 16? απλα αυτη την στιγμη εχει μονο την γευση σολωμου! την orijen την εχει στα 45?! τι λετε για ομαδικη παραγγελια? Click για ανάπτυξη... σιμωνη σου ειπε οτι την οριτζεν την φερνει σε 7κιλο?και στο σαιτ γιατι δεν το λεει?ελεγα και εγω αν τελικα αρεσε στα δικα μου να παιρνω την 7κιλη αφου συμφερει..και ελεγα αφου δεν το λεει να την επαιρνα να μου την εφερνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σιμώνη, πριν κάνεις την παραγγελία πες μου μήπως συμπληρώσω και κάτι άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:43 Η aporw έγραψε: #332 19-01-10 15:43 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σιμώνη, πριν κάνεις την παραγγελία πες μου μήπως συμπληρώσω και κάτι άλλο... Click για ανάπτυξη... τι αλλο θες?? σε λιγακι θα την κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:48 Η natalouko: #333 19-01-10 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι αλλο θες?? σε λιγακι θα την κανω! Click για ανάπτυξη... Τίποτα μόνο αυτά που σου έδωσα..Άσε γιατί σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:52 Η aporw έγραψε: #334 19-01-10 15:52 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τίποτα μόνο αυτά που σου έδωσα..Άσε γιατί σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε εμείς. Click για ανάπτυξη... αυτο ξαναπεστω! μ αρεσει που την προηγουμενη εβδομαδα που αγορασα τις τροφες και εδωσα 65 ευρω λεω..''ε τι στο καλο δεν θα μου κρατησουν κανα 2 μηνο??'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:59 Η natalouko: #335 19-01-10 15:59 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτο ξαναπεστω! μ αρεσει που την προηγουμενη εβδομαδα που αγορασα τις τροφες και εδωσα 65 ευρω λεω..''ε τι στο καλο δεν θα μου κρατησουν κανα 2 μηνο??'' Click για ανάπτυξη... Και εγώ έχω ξεπαραδιαστεί με τις τροφές και τις βλακειούλες..Βέβαια συντηρώ και 4 γατιά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:01 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #336 19-01-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Click για ανάπτυξη... Και εμένα βρε Ναταλία μου όλες τις μάρκες τις τρώνε μόνο όριτζεν και Ακάνα δεν θάλουν με τίποτα...οπότε υπάρχουν κι άλλα ιδιότροπα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:03 Η natalouko: #337 19-01-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Και εμένα βρε Ναταλία μου όλες τις μάρκες τις τρώνε μόνο όριτζεν και Ακάνα δεν θάλουν με τίποτα...οπότε υπάρχουν κι άλλα ιδιότροπα .. Click για ανάπτυξη... Να σου πω Άννα μου, όριτζεν δεν τους έχω δώσει. Μόνο την Acana δοκίμασαν.Αλλά άμα είναι και όριτζεν σαν την Acana, στα αδεσποτούλια την βλέπω να καταλήγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:03 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #338 19-01-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από aporw: στην 2,5 κιλη ειναι δεν ξερω για την 7κιλη.. Click για ανάπτυξη... Η 7κιλη δεν είναι κορίτσια,απλώς εγώ την μοιράζω σε 2,5κιλες συσκευασίες που έχω κρατήσει και εντάξει...Σιμόνη έχετε δοκιμάσει Applaws; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:11 Η aporw έγραψε: #339 19-01-10 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Η 7κιλη δεν είναι κορίτσια,απλώς εγώ την μοιράζω σε 2,5κιλες συσκευασίες που έχω κρατήσει και εντάξει...Σιμόνη έχετε δοκιμάσει Applaws; Click για ανάπτυξη... Οχι αλλα σκεφτομαι σοβαρα να την δοκιμασω! εσεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:29 Η Hlianna έγραψε: #340 19-01-10 16:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Σας εχω νεα!!! Λοιπον μιλησα με τον ανθρωπο..την applaws την 2κιλη την εχει στα 16? απλα αυτη την στιγμη εχει μονο την γευση σολωμου! την orijen την εχει στα 45?! τι λετε για ομαδικη παραγγελια? Click για ανάπτυξη... σιμωνη σου ειπε οτι την οριτζεν την φερνει σε 7κιλο?και στο σαιτ γιατι δεν το λεει?ελεγα και εγω αν τελικα αρεσε στα δικα μου να παιρνω την 7κιλη αφου συμφερει..και ελεγα αφου δεν το λεει να την επαιρνα να μου την εφερνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σιμώνη, πριν κάνεις την παραγγελία πες μου μήπως συμπληρώσω και κάτι άλλο... Click για ανάπτυξη... τι αλλο θες?? σε λιγακι θα την κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:48 Η natalouko: #333 19-01-10 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι αλλο θες?? σε λιγακι θα την κανω! Click για ανάπτυξη... Τίποτα μόνο αυτά που σου έδωσα..Άσε γιατί σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:52 Η aporw έγραψε: #334 19-01-10 15:52 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τίποτα μόνο αυτά που σου έδωσα..Άσε γιατί σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε εμείς. Click για ανάπτυξη... αυτο ξαναπεστω! μ αρεσει που την προηγουμενη εβδομαδα που αγορασα τις τροφες και εδωσα 65 ευρω λεω..''ε τι στο καλο δεν θα μου κρατησουν κανα 2 μηνο??'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:59 Η natalouko: #335 19-01-10 15:59 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτο ξαναπεστω! μ αρεσει που την προηγουμενη εβδομαδα που αγορασα τις τροφες και εδωσα 65 ευρω λεω..''ε τι στο καλο δεν θα μου κρατησουν κανα 2 μηνο??'' Click για ανάπτυξη... Και εγώ έχω ξεπαραδιαστεί με τις τροφές και τις βλακειούλες..Βέβαια συντηρώ και 4 γατιά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:01 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #336 19-01-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Click για ανάπτυξη... Και εμένα βρε Ναταλία μου όλες τις μάρκες τις τρώνε μόνο όριτζεν και Ακάνα δεν θάλουν με τίποτα...οπότε υπάρχουν κι άλλα ιδιότροπα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:03 Η natalouko: #337 19-01-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Και εμένα βρε Ναταλία μου όλες τις μάρκες τις τρώνε μόνο όριτζεν και Ακάνα δεν θάλουν με τίποτα...οπότε υπάρχουν κι άλλα ιδιότροπα .. Click για ανάπτυξη... Να σου πω Άννα μου, όριτζεν δεν τους έχω δώσει. Μόνο την Acana δοκίμασαν.Αλλά άμα είναι και όριτζεν σαν την Acana, στα αδεσποτούλια την βλέπω να καταλήγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:03 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #338 19-01-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από aporw: στην 2,5 κιλη ειναι δεν ξερω για την 7κιλη.. Click για ανάπτυξη... Η 7κιλη δεν είναι κορίτσια,απλώς εγώ την μοιράζω σε 2,5κιλες συσκευασίες που έχω κρατήσει και εντάξει...Σιμόνη έχετε δοκιμάσει Applaws; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:11 Η aporw έγραψε: #339 19-01-10 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Η 7κιλη δεν είναι κορίτσια,απλώς εγώ την μοιράζω σε 2,5κιλες συσκευασίες που έχω κρατήσει και εντάξει...Σιμόνη έχετε δοκιμάσει Applaws; Click για ανάπτυξη... Οχι αλλα σκεφτομαι σοβαρα να την δοκιμασω! εσεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:29 Η Hlianna έγραψε: #340 19-01-10 16:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Σας εχω νεα!!! Λοιπον μιλησα με τον ανθρωπο..την applaws την 2κιλη την εχει στα 16? απλα αυτη την στιγμη εχει μονο την γευση σολωμου! την orijen την εχει στα 45?! τι λετε για ομαδικη παραγγελια? Click για ανάπτυξη... σιμωνη σου ειπε οτι την οριτζεν την φερνει σε 7κιλο?και στο σαιτ γιατι δεν το λεει?ελεγα και εγω αν τελικα αρεσε στα δικα μου να παιρνω την 7κιλη αφου συμφερει..και ελεγα αφου δεν το λεει να την επαιρνα να μου την εφερνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: τι αλλο θες?? σε λιγακι θα την κανω! Click για ανάπτυξη... Τίποτα μόνο αυτά που σου έδωσα..Άσε γιατί σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:52 Η aporw έγραψε: #334 19-01-10 15:52 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τίποτα μόνο αυτά που σου έδωσα..Άσε γιατί σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε εμείς. Click για ανάπτυξη... αυτο ξαναπεστω! μ αρεσει που την προηγουμενη εβδομαδα που αγορασα τις τροφες και εδωσα 65 ευρω λεω..''ε τι στο καλο δεν θα μου κρατησουν κανα 2 μηνο??'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:59 Η natalouko: #335 19-01-10 15:59 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτο ξαναπεστω! μ αρεσει που την προηγουμενη εβδομαδα που αγορασα τις τροφες και εδωσα 65 ευρω λεω..''ε τι στο καλο δεν θα μου κρατησουν κανα 2 μηνο??'' Click για ανάπτυξη... Και εγώ έχω ξεπαραδιαστεί με τις τροφές και τις βλακειούλες..Βέβαια συντηρώ και 4 γατιά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:01 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #336 19-01-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Click για ανάπτυξη... Και εμένα βρε Ναταλία μου όλες τις μάρκες τις τρώνε μόνο όριτζεν και Ακάνα δεν θάλουν με τίποτα...οπότε υπάρχουν κι άλλα ιδιότροπα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:03 Η natalouko: #337 19-01-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Και εμένα βρε Ναταλία μου όλες τις μάρκες τις τρώνε μόνο όριτζεν και Ακάνα δεν θάλουν με τίποτα...οπότε υπάρχουν κι άλλα ιδιότροπα .. Click για ανάπτυξη... Να σου πω Άννα μου, όριτζεν δεν τους έχω δώσει. Μόνο την Acana δοκίμασαν.Αλλά άμα είναι και όριτζεν σαν την Acana, στα αδεσποτούλια την βλέπω να καταλήγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:03 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #338 19-01-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από aporw: στην 2,5 κιλη ειναι δεν ξερω για την 7κιλη.. Click για ανάπτυξη... Η 7κιλη δεν είναι κορίτσια,απλώς εγώ την μοιράζω σε 2,5κιλες συσκευασίες που έχω κρατήσει και εντάξει...Σιμόνη έχετε δοκιμάσει Applaws; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:11 Η aporw έγραψε: #339 19-01-10 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Η 7κιλη δεν είναι κορίτσια,απλώς εγώ την μοιράζω σε 2,5κιλες συσκευασίες που έχω κρατήσει και εντάξει...Σιμόνη έχετε δοκιμάσει Applaws; Click για ανάπτυξη... Οχι αλλα σκεφτομαι σοβαρα να την δοκιμασω! εσεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:29 Η Hlianna έγραψε: #340 19-01-10 16:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Σας εχω νεα!!! Λοιπον μιλησα με τον ανθρωπο..την applaws την 2κιλη την εχει στα 16? απλα αυτη την στιγμη εχει μονο την γευση σολωμου! την orijen την εχει στα 45?! τι λετε για ομαδικη παραγγελια? Click για ανάπτυξη... σιμωνη σου ειπε οτι την οριτζεν την φερνει σε 7κιλο?και στο σαιτ γιατι δεν το λεει?ελεγα και εγω αν τελικα αρεσε στα δικα μου να παιρνω την 7κιλη αφου συμφερει..και ελεγα αφου δεν το λεει να την επαιρνα να μου την εφερνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τίποτα μόνο αυτά που σου έδωσα..Άσε γιατί σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε εμείς. Click για ανάπτυξη... αυτο ξαναπεστω! μ αρεσει που την προηγουμενη εβδομαδα που αγορασα τις τροφες και εδωσα 65 ευρω λεω..''ε τι στο καλο δεν θα μου κρατησουν κανα 2 μηνο??'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:59 Η natalouko: #335 19-01-10 15:59 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτο ξαναπεστω! μ αρεσει που την προηγουμενη εβδομαδα που αγορασα τις τροφες και εδωσα 65 ευρω λεω..''ε τι στο καλο δεν θα μου κρατησουν κανα 2 μηνο??'' Click για ανάπτυξη... Και εγώ έχω ξεπαραδιαστεί με τις τροφές και τις βλακειούλες..Βέβαια συντηρώ και 4 γατιά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:01 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #336 19-01-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Click για ανάπτυξη... Και εμένα βρε Ναταλία μου όλες τις μάρκες τις τρώνε μόνο όριτζεν και Ακάνα δεν θάλουν με τίποτα...οπότε υπάρχουν κι άλλα ιδιότροπα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:03 Η natalouko: #337 19-01-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Και εμένα βρε Ναταλία μου όλες τις μάρκες τις τρώνε μόνο όριτζεν και Ακάνα δεν θάλουν με τίποτα...οπότε υπάρχουν κι άλλα ιδιότροπα .. Click για ανάπτυξη... Να σου πω Άννα μου, όριτζεν δεν τους έχω δώσει. Μόνο την Acana δοκίμασαν.Αλλά άμα είναι και όριτζεν σαν την Acana, στα αδεσποτούλια την βλέπω να καταλήγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:03 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #338 19-01-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από aporw: στην 2,5 κιλη ειναι δεν ξερω για την 7κιλη.. Click για ανάπτυξη... Η 7κιλη δεν είναι κορίτσια,απλώς εγώ την μοιράζω σε 2,5κιλες συσκευασίες που έχω κρατήσει και εντάξει...Σιμόνη έχετε δοκιμάσει Applaws; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:11 Η aporw έγραψε: #339 19-01-10 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Η 7κιλη δεν είναι κορίτσια,απλώς εγώ την μοιράζω σε 2,5κιλες συσκευασίες που έχω κρατήσει και εντάξει...Σιμόνη έχετε δοκιμάσει Applaws; Click για ανάπτυξη... Οχι αλλα σκεφτομαι σοβαρα να την δοκιμασω! εσεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:29 Η Hlianna έγραψε: #340 19-01-10 16:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Σας εχω νεα!!! Λοιπον μιλησα με τον ανθρωπο..την applaws την 2κιλη την εχει στα 16? απλα αυτη την στιγμη εχει μονο την γευση σολωμου! την orijen την εχει στα 45?! τι λετε για ομαδικη παραγγελια? Click για ανάπτυξη... σιμωνη σου ειπε οτι την οριτζεν την φερνει σε 7κιλο?και στο σαιτ γιατι δεν το λεει?ελεγα και εγω αν τελικα αρεσε στα δικα μου να παιρνω την 7κιλη αφου συμφερει..και ελεγα αφου δεν το λεει να την επαιρνα να μου την εφερνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτο ξαναπεστω! μ αρεσει που την προηγουμενη εβδομαδα που αγορασα τις τροφες και εδωσα 65 ευρω λεω..''ε τι στο καλο δεν θα μου κρατησουν κανα 2 μηνο??'' Click για ανάπτυξη... Και εγώ έχω ξεπαραδιαστεί με τις τροφές και τις βλακειούλες..Βέβαια συντηρώ και 4 γατιά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:01 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #336 19-01-10 16:01 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Click για ανάπτυξη... Και εμένα βρε Ναταλία μου όλες τις μάρκες τις τρώνε μόνο όριτζεν και Ακάνα δεν θάλουν με τίποτα...οπότε υπάρχουν κι άλλα ιδιότροπα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:03 Η natalouko: #337 19-01-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Και εμένα βρε Ναταλία μου όλες τις μάρκες τις τρώνε μόνο όριτζεν και Ακάνα δεν θάλουν με τίποτα...οπότε υπάρχουν κι άλλα ιδιότροπα .. Click για ανάπτυξη... Να σου πω Άννα μου, όριτζεν δεν τους έχω δώσει. Μόνο την Acana δοκίμασαν.Αλλά άμα είναι και όριτζεν σαν την Acana, στα αδεσποτούλια την βλέπω να καταλήγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:03 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #338 19-01-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από aporw: στην 2,5 κιλη ειναι δεν ξερω για την 7κιλη.. Click για ανάπτυξη... Η 7κιλη δεν είναι κορίτσια,απλώς εγώ την μοιράζω σε 2,5κιλες συσκευασίες που έχω κρατήσει και εντάξει...Σιμόνη έχετε δοκιμάσει Applaws; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:11 Η aporw έγραψε: #339 19-01-10 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Η 7κιλη δεν είναι κορίτσια,απλώς εγώ την μοιράζω σε 2,5κιλες συσκευασίες που έχω κρατήσει και εντάξει...Σιμόνη έχετε δοκιμάσει Applaws; Click για ανάπτυξη... Οχι αλλα σκεφτομαι σοβαρα να την δοκιμασω! εσεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:29 Η Hlianna έγραψε: #340 19-01-10 16:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Σας εχω νεα!!! Λοιπον μιλησα με τον ανθρωπο..την applaws την 2κιλη την εχει στα 16? απλα αυτη την στιγμη εχει μονο την γευση σολωμου! την orijen την εχει στα 45?! τι λετε για ομαδικη παραγγελια? Click για ανάπτυξη... σιμωνη σου ειπε οτι την οριτζεν την φερνει σε 7κιλο?και στο σαιτ γιατι δεν το λεει?ελεγα και εγω αν τελικα αρεσε στα δικα μου να παιρνω την 7κιλη αφου συμφερει..και ελεγα αφου δεν το λεει να την επαιρνα να μου την εφερνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Click για ανάπτυξη... Και εμένα βρε Ναταλία μου όλες τις μάρκες τις τρώνε μόνο όριτζεν και Ακάνα δεν θάλουν με τίποτα...οπότε υπάρχουν κι άλλα ιδιότροπα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:03 Η natalouko: #337 19-01-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Και εμένα βρε Ναταλία μου όλες τις μάρκες τις τρώνε μόνο όριτζεν και Ακάνα δεν θάλουν με τίποτα...οπότε υπάρχουν κι άλλα ιδιότροπα .. Click για ανάπτυξη... Να σου πω Άννα μου, όριτζεν δεν τους έχω δώσει. Μόνο την Acana δοκίμασαν.Αλλά άμα είναι και όριτζεν σαν την Acana, στα αδεσποτούλια την βλέπω να καταλήγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:03 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #338 19-01-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από aporw: στην 2,5 κιλη ειναι δεν ξερω για την 7κιλη.. Click για ανάπτυξη... Η 7κιλη δεν είναι κορίτσια,απλώς εγώ την μοιράζω σε 2,5κιλες συσκευασίες που έχω κρατήσει και εντάξει...Σιμόνη έχετε δοκιμάσει Applaws; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:11 Η aporw έγραψε: #339 19-01-10 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Η 7κιλη δεν είναι κορίτσια,απλώς εγώ την μοιράζω σε 2,5κιλες συσκευασίες που έχω κρατήσει και εντάξει...Σιμόνη έχετε δοκιμάσει Applaws; Click για ανάπτυξη... Οχι αλλα σκεφτομαι σοβαρα να την δοκιμασω! εσεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:29 Η Hlianna έγραψε: #340 19-01-10 16:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Σας εχω νεα!!! Λοιπον μιλησα με τον ανθρωπο..την applaws την 2κιλη την εχει στα 16? απλα αυτη την στιγμη εχει μονο την γευση σολωμου! την orijen την εχει στα 45?! τι λετε για ομαδικη παραγγελια? Click για ανάπτυξη... σιμωνη σου ειπε οτι την οριτζεν την φερνει σε 7κιλο?και στο σαιτ γιατι δεν το λεει?ελεγα και εγω αν τελικα αρεσε στα δικα μου να παιρνω την 7κιλη αφου συμφερει..και ελεγα αφου δεν το λεει να την επαιρνα να μου την εφερνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Και εμένα βρε Ναταλία μου όλες τις μάρκες τις τρώνε μόνο όριτζεν και Ακάνα δεν θάλουν με τίποτα...οπότε υπάρχουν κι άλλα ιδιότροπα .. Click για ανάπτυξη... Να σου πω Άννα μου, όριτζεν δεν τους έχω δώσει. Μόνο την Acana δοκίμασαν.Αλλά άμα είναι και όριτζεν σαν την Acana, στα αδεσποτούλια την βλέπω να καταλήγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:03 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #338 19-01-10 16:03 Αρχική Δημοσίευση από aporw: στην 2,5 κιλη ειναι δεν ξερω για την 7κιλη.. Click για ανάπτυξη... Η 7κιλη δεν είναι κορίτσια,απλώς εγώ την μοιράζω σε 2,5κιλες συσκευασίες που έχω κρατήσει και εντάξει...Σιμόνη έχετε δοκιμάσει Applaws; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:11 Η aporw έγραψε: #339 19-01-10 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Η 7κιλη δεν είναι κορίτσια,απλώς εγώ την μοιράζω σε 2,5κιλες συσκευασίες που έχω κρατήσει και εντάξει...Σιμόνη έχετε δοκιμάσει Applaws; Click για ανάπτυξη... Οχι αλλα σκεφτομαι σοβαρα να την δοκιμασω! εσεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:29 Η Hlianna έγραψε: #340 19-01-10 16:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Σας εχω νεα!!! Λοιπον μιλησα με τον ανθρωπο..την applaws την 2κιλη την εχει στα 16? απλα αυτη την στιγμη εχει μονο την γευση σολωμου! την orijen την εχει στα 45?! τι λετε για ομαδικη παραγγελια? Click για ανάπτυξη... σιμωνη σου ειπε οτι την οριτζεν την φερνει σε 7κιλο?και στο σαιτ γιατι δεν το λεει?ελεγα και εγω αν τελικα αρεσε στα δικα μου να παιρνω την 7κιλη αφου συμφερει..και ελεγα αφου δεν το λεει να την επαιρνα να μου την εφερνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: στην 2,5 κιλη ειναι δεν ξερω για την 7κιλη.. Click για ανάπτυξη... Η 7κιλη δεν είναι κορίτσια,απλώς εγώ την μοιράζω σε 2,5κιλες συσκευασίες που έχω κρατήσει και εντάξει...Σιμόνη έχετε δοκιμάσει Applaws; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:11 Η aporw έγραψε: #339 19-01-10 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Η 7κιλη δεν είναι κορίτσια,απλώς εγώ την μοιράζω σε 2,5κιλες συσκευασίες που έχω κρατήσει και εντάξει...Σιμόνη έχετε δοκιμάσει Applaws; Click για ανάπτυξη... Οχι αλλα σκεφτομαι σοβαρα να την δοκιμασω! εσεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:29 Η Hlianna έγραψε: #340 19-01-10 16:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Σας εχω νεα!!! Λοιπον μιλησα με τον ανθρωπο..την applaws την 2κιλη την εχει στα 16? απλα αυτη την στιγμη εχει μονο την γευση σολωμου! την orijen την εχει στα 45?! τι λετε για ομαδικη παραγγελια? Click για ανάπτυξη... σιμωνη σου ειπε οτι την οριτζεν την φερνει σε 7κιλο?και στο σαιτ γιατι δεν το λεει?ελεγα και εγω αν τελικα αρεσε στα δικα μου να παιρνω την 7κιλη αφου συμφερει..και ελεγα αφου δεν το λεει να την επαιρνα να μου την εφερνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Η 7κιλη δεν είναι κορίτσια,απλώς εγώ την μοιράζω σε 2,5κιλες συσκευασίες που έχω κρατήσει και εντάξει...Σιμόνη έχετε δοκιμάσει Applaws; Click για ανάπτυξη... Οχι αλλα σκεφτομαι σοβαρα να την δοκιμασω! εσεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:29 Η Hlianna έγραψε: #340 19-01-10 16:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Σας εχω νεα!!! Λοιπον μιλησα με τον ανθρωπο..την applaws την 2κιλη την εχει στα 16? απλα αυτη την στιγμη εχει μονο την γευση σολωμου! την orijen την εχει στα 45?! τι λετε για ομαδικη παραγγελια? Click για ανάπτυξη... σιμωνη σου ειπε οτι την οριτζεν την φερνει σε 7κιλο?και στο σαιτ γιατι δεν το λεει?ελεγα και εγω αν τελικα αρεσε στα δικα μου να παιρνω την 7κιλη αφου συμφερει..και ελεγα αφου δεν το λεει να την επαιρνα να μου την εφερνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από aporw: Σας εχω νεα!!! Λοιπον μιλησα με τον ανθρωπο..την applaws την 2κιλη την εχει στα 16? απλα αυτη την στιγμη εχει μονο την γευση σολωμου! την orijen την εχει στα 45?! τι λετε για ομαδικη παραγγελια? Click για ανάπτυξη... σιμωνη σου ειπε οτι την οριτζεν την φερνει σε 7κιλο?και στο σαιτ γιατι δεν το λεει?ελεγα και εγω αν τελικα αρεσε στα δικα μου να παιρνω την 7κιλη αφου συμφερει..και ελεγα αφου δεν το λεει να την επαιρνα να μου την εφερνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.