aporw
Διακεκριμένο μέλος
Και που είσαι ακόμα...έχω βάλει στο μάτι 5-6 που μου κάνουν κλικ...
![]()

απαπαπα εσυ εισαι πιο ασυμφορη απο μενα1

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Δεν σου είπα ότι έχω γεμίσει το σπίτι κροκέτες;Σκοντάφτω επάνω τους...απαπαπα εσυ εισαι πιο ασυμφορη απο μενα1
![]()

ακόμα και στο μπάνιο υπάρχει σακούλι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Δεν σου είπα ότι έχω γεμίσει το σπίτι κροκέτες;Σκοντάφτω επάνω τους...ακόμα και στο μπάνιο υπάρχει σακούλι...
![]()
κατσε καλε να φανε αυτα που τους εχεις παρει και μετα ξαναπερνεις!

βεβαια κι εγω σκεφτομαι να παρω την applaws και ακομα τωρα ξεκινησε την orijen και εχουμε και nutram ακομα..

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
κατσε καλε να φανε αυτα που τους εχεις παρει και μετα ξαναπερνεις!βεβαια κι εγω σκεφτομαι να παρω την applaws και ακομα τωρα ξεκινησε την orijen και εχουμε και nutram ακομα..
![]()

Αφού εσένα την τρώει...τι ψάχνεις;

Αυτή είναι υποψήφια...για απόμενη αγορά...
Fish4Cats is a superior complete diet containing over 70% Fish making this an extremely palatable cat food with no additives, colourings or preservatives.
Finest Fish complete cat food is Gluten Free, high in Omega oils and Hypoallergenic. This cat food is an ideal maintenance diet or to help with skin and digestive problems
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Αφού εσένα την τρώει...τι ψάχνεις;
Αυτή είναι υποψήφια...για απόμενη αγορά...
![]()
![]()
Fish4Cats is a superior complete diet containing over 70% Fish making this an extremely palatable cat food with no additives, colourings or preservatives.![]()
Finest Fish complete cat food is Gluten Free, high in Omega oils and Hypoallergenic. This cat food is an ideal maintenance diet or to help with skin and digestive problems
πως λεγεται αυτη??

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
fish4cats dry food λέγεται....έχει και μπακαλιάρο,ρέγγα.πως λεγεται αυτη??![]()
Ingredients Cod 34%, Potato 21.3%, Herring Meal 26.5%, Salmon Oil 9.6%, Beet Fibre 5.2%, Brewers Yeast 2.0%, Minerals 0.8%, Vitamins 0.6%
Nutritional Analysis
Protein 30%, Oil 14%, Ash 8%, Fibre 2%, Vitamin A 20,000 iu/kg, Vitamin D3 1,200 iu/kg, Vitamin E 130 iu/kg , copper 18 mg/kg
Calorific value 357 Kcal/100gm
aporw
Διακεκριμένο μέλος
fish4cats dry food λέγεται....έχει και μπακαλιάρο,ρέγγα.
Ingredients Cod 34%, Potato 21.3%, Herring Meal 26.5%, Salmon Oil 9.6%, Beet Fibre 5.2%, Brewers Yeast 2.0%, Minerals 0.8%, Vitamins 0.6%
Nutritional Analysis
Protein 30%, Oil 14%, Ash 8%, Fibre 2%, Vitamin A 20,000 iu/kg, Vitamin D3 1,200 iu/kg, Vitamin E 130 iu/kg , copper 18 mg/kg
Calorific value 357 Kcal/100gm
που την ανακαλυψες καλε??

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Την παραγγέλνουμε από το 9Kapers...που την ανακαλυψες καλε??![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Την παραγγέλνουμε από το 9Kapers...![]()
εσυ δεν ειπες οτι αυτοι σε χρεωσαν παραπανω??

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Πάλι συμφέρει...γιατί 1ον εσύ είσαι Αθήνα οπότε 6 λίρες μεταφορικά μέχρι 2 κιλά και μέχρι 30 κιλά τα μεταφορικά είναι 29 λίρες για όλη την Ελλάδα.εσυ δεν ειπες οτι αυτοι σε χρεωσαν παραπανω??![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Πάλι συμφέρει...γιατί 1ον εσύ είσαι Αθήνα οπότε 6 λίρες μεταφορικά μέχρι 2 κιλά και μέχρι 30 κιλά τα μεταφορικά είναι 29 λίρες για όλη την Ελλάδα.![]()
29 λιρες μεταφορικα???

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Μέχρι 2 κιλά είναι 11 λίρες αλλά αν πάρει κάποιος ας πούμε τρία 10κιλα έρχεται πάλι 10 λίρες το 10κιλο..που δεν είναι πολλά και το καλό είναι ότι αυτές που μου έστειλαν την τελευταία φορά είχαν ημερομηνία λήξης μετά από 1,5 χρόνο...να φανταστείς δε είναι το πιο φτηνό που έχω βρεί...29 λιρες μεταφορικα???![]()

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
εγω οταν ειχα παραγγειλει πρωτη φορα ειχα βαλει τον κωδικο και μου εκανε εκπτωση 10%...
ρε παιδια ειναι παρα πολλα 30 ευρω μεταφορικα..

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Την έκανες την παραγγελία Σιμώνη????![]()
σημερα θα την κανω..εχθες δεν προλαβα..

σε ποιανης το σπιτι θελετε να πω να κανουν παραδοση>? και ποιο τροπο πληρωμης προτιματε?
natalouko
Επιφανές μέλος
Μόνο εγώ και η Ελένη απομείναμε σε αυτή την παραγγελία????σημερα θα την κανω..εχθες δεν προλαβα..σε ποιανης το σπιτι θελετε να πω να κανουν παραδοση>? και ποιο τροπο πληρωμης προτιματε?
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool