ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Στον Βρούκο δινω ωμή τροφή,μοσχάρι κυρίως που του αρέσει πολύ,5 χρόνια τώρα 2 φορές την εβδομάδα και γενικώς τρώει ελάχιστες κροκέτες..μόνο κοτόπουλο βραστό και κονσερβάκια τόνου...Εγω παλι,μετα απο παταγωδη αποτυχια στην Acana και με τη δυσκολια προσαρμογης στην Orijen,σκεφτομαι να αρχισω να δινω και ωμη τροφη σαν συμπληρωμα (για αρχη),αντικαθιστωντας σιγα σιγα την κονσερβα και βλεπουμε...Αισθανομαι,οτι τα κανω πειραματοζωα και δουλεια δεν κανουμε.
By the way.Εχω σχεδον γεματο 2κιλο Acana,μενω Παγκρατι,αν τη θελει καποιος ας μου πει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep
Δραστήριο μέλος
Εμειναν νηστικα 3 μερες.Δεν την τρώγανε ή είχατε πρόβλημα με πολλά και μαλακά κόπρανα, εμετούς κτλ?
Εγω σκέφτομαι να τους πάρω ακάνα![]()
Μονο το μωρο εφαγε (λιγο) και χωρις κανενα παρελκομενο.Ξερουν πως να με τουμπαρουν,τα χαμενα...

Με την Orijen που τρωνε τωρα εχουμε λιγο πιο μαλακα κοπρανα,κανονικης ποσοτητας ομως και (συγγνωμη) πιο "πρωτεινικης" οσμης.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep
Δραστήριο μέλος
marzep
Δραστήριο μέλος
Tα χαζα τα δικα μου θελουν ΜΟΝΟ RC ξηραΣτον Βρούκο δινω ωμή τροφή,μοσχάρι κυρίως που του αρέσει πολύ,5 χρόνια τώρα 2 φορές την εβδομάδα και γενικώς τρώει ελάχιστες κροκέτες..μόνο κοτόπουλο βραστό και κονσερβάκια τόνου...![]()
,τρελλαινονται για κονσερβα (οσο πιο λιγδερη,τοσο πιο καλα

.Θα δουμε πως θα παει.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Επειδή κι εμείς ομοιοπαθείς είμαστε (ούτε Ακάνα ούτε Όριτζεν δεν γύρισαν να μυρίσουν...)θα δοκιμάσουμε και άλλες εναλακτικές...πάντως η Νούτραμ που είναι καλύτερη από την Ρόυαλ την τρώνε...Tα χαζα τα δικα μου θελουν ΜΟΝΟ RC ξηρα,τρελλαινονται για κονσερβα (οσο πιο λιγδερη,τοσο πιο καλα
) και μονο τα κοριτσια τρωνε ωμο.Ο μουσιου,ουτε να το μυρισει...Γατος σου λενε μετα.Μα δεν τρωει κανενα βραστο κοτοπουλο/ψαρι
.Θα δουμε πως θα παει.
![]()

ELENIP
Διάσημο μέλος
Εμειναν νηστικα 3 μερες.Μονο το μωρο εφαγε (λιγο) και χωρις κανενα παρελκομενο.Ξερουν πως να με τουμπαρουν,τα χαμενα...
Με την Orijen που τρωνε τωρα εχουμε λιγο πιο μαλακα κοπρανα,κανονικης ποσοτητας ομως και (συγγνωμη) πιο "πρωτεινικης" οσμης.
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Η αναλυση της τροφικης αξιας της Acana.
Σ ευχαριστώ Μαρία!!

crystallyn
Νεοφερμένο μέλος
παντως δεν πλησιάζει τις whiskas,friskies. κανει εμετο κατευθείαν
Δυσκολεύτηκα τελευταία πάντως και βρήκα μια λύση που δουλεύει για τον γάταρο μου.
Συνδυάζω λίγο από όλα. Δεν ξέρω κατά ποσο είναι σωστό, πάντως τις τρώει με περισσότερη ορεξη από πριν που τις ετρωγε χωριστά
ria23
Διάσημο μέλος
εμενα παντως ο κούκλος μου τρώει από την πιο χύμα απο πετ σοπ μέχρι και τις καλύτερες. Acana δεν θυμαμαι να εχω βρει.. γενικά δε τα πάω καλα με τα ονοματα
παντως δεν πλησιάζει τις whiskas,friskies. κανει εμετο κατευθείαν
Δυσκολεύτηκα τελευταία πάντως και βρήκα μια λύση που δουλεύει για τον γάταρο μου.
Συνδυάζω λίγο από όλα. Δεν ξέρω κατά ποσο είναι σωστό, πάντως τις τρώει με περισσότερη ορεξη από πριν που τις ετρωγε χωριστά
![]()
αν ο μικρος σου ειναι στειρωμενος καλυτερα να παψεις τον συνδιασμο ..μιλησα με τον κτηνιατρο μου αλλα και στο πετ σοπ που παω (το εκανα και γω αυτο για την δικια μου) και μου ειπε μονο μια τροφη καθως καποια στιγμη θα παρει αποτομα κιλα..και στην δικια μου όντως κατι τετοιο εγινε παρε μονο μια και sterilized για στειρωμενα τα αρσενικα παχαινουν πιο ευκολα κιολας!

natalouko
Επιφανές μέλος

Χτες μου δώσανε δείγματα από μια ξηρά τροφή βιολογική την defu. Την ξέρεις κανείς??

Το site τους είναι: www.defu.de.Τα γατιά μου την κατασπαράξανε...

Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλή...

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπορει να ειναι βιολογικη αλλα πρωτο συστατικο εχει maize(καλαμποκι). Δηλαδη μια βιολογικη κουνελοτροφη
.Δεν θα την προτιμουσα...
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ακριβως νικο, το ιδιο ειπα κ εγω μολις το ειδα

konstans
Περιβόητο μέλος
Bρε Νίκο, να ρωτήσω κάτι off? Μπορείς να μου προτείνεις με επιχειρήματα
ποια τροφή πιστεύεις ότι κάνει για ένα βέλγικο 7 μηνών;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
) θα σου στειλω πμ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

Γι αυτό είπα να ρωτήσω κάποιον που ξέρει καλύτερα από εμένα!!!
Σας ευχαριστώ Νίκο και Έβελυν!!!

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
H μεγαλυτερη ποσοτητα στην τροφη ειναι το πρωτο συστατικοΤο είδα ότι έχει σαν πρώτο συστατικό το καλαμπόκι αλλά έχει επίσης μεγάλη ποσότητα κρέατος..
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Μάλιστα. Όλο και κάτι μαθαίνω. Οπότε μένω στην ακάνα προς το παρόν..H μεγαλυτερη ποσοτητα στην τροφη ειναι το πρωτο συστατικο.

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Η καλυτερη τροφη για ενα αρσενικο και θηλυκο στειρωμενα που μενουν αποκλειστικα μεσα στο σπιτι,με μετρια δραστηριοτητα?
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Η καλυτερη τροφη για ενα αρσενικο και θηλυκο στειρωμενα που μενουν αποκλειστικα μεσα στο σπιτι,με μετρια δραστηριοτητα?
ακανα αν την τρωνε

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Ειδικα αν εχουν και θεμα βαρους Νικακι νομιζω οτι η Acana ειναι καλυτερη...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool