Σειρά τροφής Almo Nature

evelynkar

Διακεκριμένο μέλος

Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα.
Αlmo nature - αντιπρόσωπος στην Ελλάδα

ξερει κανεις ποιος ειναι αντιπροσωπος της almo nature στην ελλαδα? εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι, και ακουσα οτι μερικοι αγοραζετε οποτε στην ελλαδα υπαρχει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ψάχνεις για τις κονσέρβες biopate;:hmm:
To pet-shop που αγοράζω πάντως τις έχει. Ευχαρίστως να σου στείλω αν θες να τις δοκιμάσεις:).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω πολυ! αν πας συντομα σε αυτο το πετ σοπ ειναι ευκολο να ρωτησεις ποιος ειναι ο αντιπροσωπος στην ελλαδα? γιατι εχει και ξηρη τροφη που ειναι υποαλλεργικη..και τα κονσερβακια ειναι καλα και σιγουρα θα παρουμε σε καποια φαση. θελω να τους ρωτησω αν μπορω να τα βρω καπου στην πατρα...αν σου ειναι ευκολο να ρωτησεις ή αν ξερεις το τηλεφωνο τους να μου το στειλεις σε πμ να τους ρωτησω εγω:)

Οκ, θα ρωτήσω και θα σου πω.
Πάντως αν θέλεις πες μου τί ακριβώς θες και το αγοράζω και στο στέλνω;).

ευχαριστω παρα πολυ!!! θα δω και θα σου πω αν ειναι, αλλα αν υπαρχει καπου στην πατρα δεν υπαρχει λογος να σε ταλαιπωρησω!:)

ξερει κανεις ποιος ειναι αντιπροσωπος της almo nature στην ελλαδα? εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι, και ακουσα οτι μερικοι αγοραζετε οποτε στην ελλαδα υπαρχει

είχα πάρει εγώ τηλ. τον αντιπρόσωπο πριν καιρό και μου είχε πει μερικά σημεία πώλησης... θα κοιτάξω να δω αν έχω ακόμα το τηλέφωνο:hmm:

ευχαριστω πολυ!:)

Kαλημέρα:).
εχτές πήγα και ρώτησα στο πετ-σοπ, αλλά έλειπε το αφεντικό και δεν ήξεραν να μου πουν. Σήμερα ή αύριο θα ξαναπάω, μήπως έχουμε νεότερα;).

σε ευχαριστω παρα πολυ!!!:)

Το τηλέφωνο της εταιρίας "Elanco Hellas", που εισάγει τις κονσέρβες, είναι το 210-6762381 (τηλ. κέντρο);)

Το τηλέφωνο της εταιρίας "Elanco Hellas", που εισάγει τις κονσέρβες, είναι το 210-6762381 (τηλ. κέντρο);)
:up::up::up::up: σας ευχαριστω παρα πολύ!!!!!!:D:D:D:D:up::up::up::up:

μια μικρηηηη διορθωση. το τηλ ειναι 210-6726381:)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους σας παιδιά κατ'αρχήν.Θέλω να ρωτήσω κάτι.Επειδή τα γατιά μου είναι σπαστικά και κακομαθημένα και την Όριτζεν δεν την βάζουν στο στόμα τους ανακάλυψα την ακόλουθη τροφή που μπορώ να παραγγείλω μέσω nternet.Μήπως την έχει δοκιμάσει κάποιος από εσάς; Μου φαίνεται καλή,δεν περιέχει σιτηρά και είναι φτιαγμένη από οργανικά υλικά λέει...
72253_1.jpg

Almo Nature Holistic Chicken & Rice

Hypoallergenic dry cat food for adult cats. With chicken & rice, with grape seed extract, alfalfa, green tea extract. Naturally preserved great taste.
Almo Nature Holistic with Chicken & Rice is a balanced food for adult cats. The hypoallergenic recipe of Almo Nature Holistic - with only one protein source - is also suitable for sensitive cats:
  • Produced with plenty of fresh chicken meat from organic farms.
  • The fresh meat has an excellent taste and is highly digestible. ... for further information...

Καλη αν και ακριβη τη φερνει ο κτηνιατρος μας

Καλη αν και ακριβη τη φερνει ο κτηνιατρος μας
Ασημίνα στο Site www.K9 Capers.com την έχουν πολύ φθηνή.Μόνο 9,5 λίρες(αγγλικές) το 2κιλο...Χρεώνουν και 6 ευρώ τα μεταφορικά οπότε 16 λίρες το 2κιλο.Αν πάρει κανείς όμως μεγαλύτερη ποσότητα τα μεταφορικά είναι free.:):)δηλαδή 12 ευρώ το δίκιλο.Στην Ελλάδα πόσο την έχουν;

Οι κροκέτες δεν ξέρω τι λένε, αλλά αν κρίνω από τις κονσέρβες τότε πρέπει να είναι κι αυτές σούπερ;)

Οι κροκέτες δεν ξέρω τι λένε, αλλά αν κρίνω από τις κονσέρβες τότε πρέπει να είναι κι αυτές σούπερ;)
Μπορείς να παραγγείλεις και κονσερβάκια από εκεί...έδωσα μια παραγγελλία πριν λίγο και σου κάνουν και 10% έκπτωση την πρώτη φορά.Για να δούμε τι θα δούμε...:hmm::hmm:

Μας ειχε στειλει η Εβελυν κατι δειγματακια..κι ενω την πρωτη μερα ο Λουκουμας το εφαγε μια χαρα την δευτερη το μυριζε και εφευγε!:mad::mad: ετσι τα υπολοιποα μεταβιβαστηκαν στην Χριστινα!:P:P
Παντως την επομενη φορα αν θελεις δοκιμασε την Nutram! εγω την πηρα την Τεταρτη και ο Λουκουμας την τρωει ευχαριστα!:):):)

Μας ειχε στειλει η Εβελυν κατι δειγματακια..κι ενω την πρωτη μερα ο Λουκουμας το εφαγε μια χαρα την δευτερη το μυριζε και εφευγε!:mad::mad: ετσι τα υπολοιποα μεταβιβαστηκαν στην Χριστινα!:P:P
Παντως την επομενη φορα αν θελεις δοκιμασε την Nutram! εγω την πηρα την Τεταρτη και ο Λουκουμας την τρωει ευχαριστα!:):):)
Ωχ με τρομοκαρατείς..Στην εμφάνιση και στην μυρωδιά μοιάζουν με την Όριτζεν;Αν ναι ...θα έχω γεμίσει το σπίτι κροκέτες...:lol::lol:πάντως την Όριτζεν με το ζόρι αλλά λίγο λίγο την τρώνε...βοηθάει και η πείνα το βράδυ..

Ωχ με τρομοκαρατείς..Στην εμφάνιση και στην μυρωδιά μοιάζουν με την Όριτζεν;Αν ναι ...θα έχω γεμίσει το σπίτι κροκέτες...:lol::lol:πάντως την Όριτζεν με το ζόρι αλλά λίγο λίγο την τρώνε...βοηθάει και η πείνα το βράδυ..

δεν εχω δοκιμασει οριτζεν για να σου πω την αληθεια..αν και οπως τις μυρισα που εκαναν καπως αδιαφορες..:redface::redface::redface::P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back