Σειρά τροφής Orijen

Τα δικά μου εμένα είναι το εντελώς αντίθετο με τις κονσέρβες..Κονσέρβα κακής ποιότητος όπως Whiskas δεν βάζουν στο στόμα τους.Μόνο τις πολύ ακριβές με σκέτο κρέας μέσα.Όσο για τις κροκέτες ανακατεμένες με τις άλλες τις τρώνε..Η Μπετίνα δε είναι πιο εύκολη και ακόμα και σκέτες τις τρώει..στο στόμα μια μια βέβαια για να μου χαλασει το χατήρι!!!!Τέλος πάντων.. η Orijen έχει πιο ωραία γεύση (για τα γούστα μου)δεν μπορεί δηλαδή να μυρίζει τόσο ψαρίλα και να μην έχει ψάρι μέσα..είναι λιγότερο αλμυρή όμως και όπως εμείς τρώμε τα πατατάκια φουλ στο αλάτι έτσι κι αυτά προτιμούν τα αλμυρά φαίνεται...:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MAYA VS ORIJEN :p

Εδώ και 4 μέρες η Μάγια μου τρέφεται με orijen :cool:

στα κακά δεν έχω προσέξει καμία αλλαγή, αλλά επειδή η δικία μου ακολουθεί τα χνάρια της μαύρης γαζέλας - aka Ναόμι Κάμπελ:P- συνεχίζει να τρώει περίπου στα 40-50 γρ τροφή την μέρα :P.

και να η απόδειξή:
η ναόμι με το β!ζάκι έξω

afp_naomi_campbell_151709a.jpg

η μάγια στην υπογραφή δείχνει τα καλούδια της

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κορίτσια orijen συνέχεια...σήμερα τις βαρέθηκαν...Χτές ανακάτεψα Royal και Orijen και τους αφησα για το βράδυ.Σας πληροφορώ ότι έφαγαν τα καθίκια όλες τις Royal και τις υπόλοιπες τις άφησαν!!!Τι έχει βάλει μέσα ρε γαμώτο αυτή η εταιρεία; Στη γεύση που δοκίμασα:redface::redface::redface:Η Royal είναι και πιο αλμυρή και πιο άνοστη ,ενώ η άλλη είναι νοστιμότατη σαν πραγματικό ψάρι.
Μήπως δεν τους αρέσει το ψάρι; Θα τους δώσω άλλη μια ευκαιρία με την γεύση κοτόπουλο που περιμένω, και μετά θα ξαναγυρίσω στην Royal....Ουφ με σκάσανε...
Τα διαολόγατα, τη βαρέθηκαν ε;; Ε ρε γατοκατοχή που τους χρειάζεται, έχουν κ άποψη για το τι θα φάνε...
Εγώ μου φαίνεται θα επιμείνω στην RC από το κτηνιατρείο κ καμία κονσερβούλα 1-2 φορές την εβδομάδα!
Παρεπιπτόντως, έχει δοκιμάσει κανείς τις κονσερβες Schesir; Τις έχει το Pet City. Είναι καλές;; Φαίνονται κανονικά κομμάτια κοτόπουλο. Ο γατούλης δεν το συζητώ τις τσακίζει!

Χρυσάνθη για βάλε φωτο της κονσέρβας να την δούμε..

Τα διαολόγατα, τη βαρέθηκαν ε;; Ε ρε γατοκατοχή που τους χρειάζεται, έχουν κ άποψη για το τι θα φάνε...
Εγώ μου φαίνεται θα επιμείνω στην RC από το κτηνιατρείο κ καμία κονσερβούλα 1-2 φορές την εβδομάδα!
Παρεπιπτόντως, έχει δοκιμάσει κανείς τις κονσερβες Schesir; Τις έχει το Pet City. Είναι καλές;; Φαίνονται κανονικά κομμάτια κοτόπουλο. Ο γατούλης δεν το συζητώ τις τσακίζει!
Εμείς τρώμε 2 κονσερβούλες την ημέρα ο καθένας...δηλαδή μία η Μπετίνα (την τρώει μισή -μισή)και 3 ο χοντρός..4 ευρώ την ημέρα χ 365 μέρες =1460 ευρώ το χρόνο...(χώρια οι κροκέτες)Θα ουρλιάξω..ταξίδι ολόκληρο θα΄κανα στις Καναρίους νήσους!!!!Γατοκατοχή τους χρειάζεται σίγουρα να εκτιμήσουν το σπίτι που μένουν...τα άχρηστα που μόνο ζημιές είναι...:lol::lol::lol:

Παρεπιπτόντως, έχει δοκιμάσει κανείς τις κονσερβες Schesir; Τις έχει το Pet City.
Για τις Schesir δες σχετικό θέμα εδώ (είναι όντως πολύ καλές).
Γιατί όμως από το Pet City?:/: Ψωνίζοντας από τα πετ σοπ που εμπορεύονται ζώα στηρίζεις και ενισχύεις ένα κύκλωμα εκμετάλλευσης και κακοποίησης των ζώων. Στις περισσότερες χώρες έχει πια απαγορευτεί το εμπόριο ζώων, μέχρι όμως να γίνει κάτι τέτοιο κι εδώ, ας μην τους στηρίζουμε κι εμείς.:down: Εδώ μπορείς να δεις αρκετά πετ σοπ που δεν εμπορεύονται ζώα.

Οι shesir είναι πολύ καλές κονσέρβες, σε ποικιλία γεύσεων, ελάχιστα πιο ακριβές από άλλες ιδίου μεγέθους, αλλά, με συστατικά, που αναγνωρίζεις αμέσως!!Κυκλοφορούν πλέον ευρέως και σε μαγαζιά, που δεν εμπορεύονται ζωάκια!!!Δεν έχουμε δοκιμάσει την Orijen, θα την δοκιμάσω!!Το τηλ της αντιπροσωπίας είναι:2810-831054, έδρα στο Ηράκλειο Κρήτης, αυτοί θα μπορούν να ενημερώσουν ,για το πού πωλούνται τα προϊόντα τους:)

Διαβαζα στο site της Orijen οτι για 4 κιλα γατουνι χρειαζεται 120 gr την ημερα..δεν ειναι πολλα για στειρωμενο γατουνι??:hmm::hmm:

Διαβαζα στο site της Orijen οτι για 4 κιλα γατουνι χρειαζεται 120 gr την ημερα..δεν ειναι πολλα για στειρωμενο γατουνι??:hmm::hmm:
Εξαρτάται από τα κιλά του γατουνιού...φαντάζομαι..:D
(εξάλλου δεν τρώνε πολλές παρατήρησα ότι χορταίνουν γρήγορα )αν είναι θρεφτάρι χρειάζεται περισσότερες από ένα αδύνατο.:)

για γατακι που ειναι στην αναπτυξη καλη ειναι η ποσοτητα. Για ενηλικη 4 κιλων ειναι μονο 55γρ. Ο δικος μου δεν ειναι καν στην λιστα :lol:

Για τις Schesir δες σχετικό θέμα εδώ (είναι όντως πολύ καλές).
Γιατί όμως από το Pet City?:/: Ψωνίζοντας από τα πετ σοπ που εμπορεύονται ζώα στηρίζεις και ενισχύεις ένα κύκλωμα εκμετάλλευσης και κακοποίησης των ζώων. Στις περισσότερες χώρες έχει πια απαγορευτεί το εμπόριο ζώων, μέχρι όμως να γίνει κάτι τέτοιο κι εδώ, ας μην τους στηρίζουμε κι εμείς.:down: Εδώ μπορείς να δεις αρκετά πετ σοπ που δεν εμπορεύονται ζώα.

να αγιασει το στομα σου!!!!!!!!!!! αυτο λεω και εγω τοσο καιρο....μην ψωνιζεται απο πετ σοπ...ειδικα απο αυτα που εχουν ζωα.....

καλε..παρα πολλα ειναι.......ο κτηνιατρος μου ειπε το πολυ 50 γραμμαρια την ημερα...ελεος.....το κανουν για να εχουν μεγαλη καταναλωση..απαπα.........:down::down::down:

Εξαρτάται από τα κιλά του γατουνιού...φαντάζομαι..:D
(εξάλλου δεν τρώνε πολλές παρατήρησα ότι χορταίνουν γρήγορα )αν είναι θρεφτάρι χρειάζεται περισσότερες από ένα αδύνατο.:)

ο Λουκουμας ειναι 6-7 μηνων..μεχρι τωρα ετρωγε με ταιστρα οποτε ειχε παντα διαθεσιμο φαγητο και δεν μπορουσα να υπολογισω ποσο ετρωγε..τωρα που στειρωθηκε υποτιθεται πρεπει να τρωει συγκεκριμενη ποσοτητα..αλλα ρε παιδια και 50 gr μου φαινονται πολυ λιγα..:/::/: μηπως ειναι υπερβολικο?

η δικια μου που ειναι 4.5 κιλα σχεδον τρωει 55γρ, οποτε δεν νομιζω να ειναι υπερβολικο τα 50...

η δικια μου που ειναι 4.5 κιλα σχεδον τρωει 55γρ, οποτε δεν νομιζω να ειναι υπερβολικο τα 50...

εννοουσα υπερβολικα λιγα..:P:P

εννοουσα υπερβολικα λιγα..:P:P
κι εγω αυτο εννοω, δεν ειναι υπεροβολικα λιγο τα 50, μην σου πω μου ακουγονται πολλα...

κι εγω αυτο εννοω, δεν ειναι υπεροβολικα λιγο τα 50, μην σου πω μου ακουγονται πολλα...

:blink::blink: αληθεια?? μαλλον εχουμε διαφορετικο μετρο συγκρισης!:lol::lol::lol:

στην αρχη θα του φανει λιγο.......και εγω προσπαθω να δινω στο μπουκακο 50........συνηθως μου ζηταει κιαλλο.......:(:(:(.αλλα αιντε να του δωσω 60..καμμια φορα.......120 ειναι δολοφονια....ελεος...

ισως να ξεκινησεις με 70 γραμμαρια....μικρουλης ειναι ακομα.......σταδιακα του το μειωνεις..........:D

κοιτα τωρα ειναι μικρος και μπορει να τρωει παραπανω, αλλα μετα τον χρονο πρεπει το μετρο συγκρισης να ειναι η ποσοτητα που γραφει για να μην παχυνει...εξαρταται βεβαια ποσο γυμναζεται ο καθε γατος..

κοιτα τωρα ειναι μικρος και μπορει να τρωει παραπανω, αλλα μετα τον χρονο πρεπει το μετρο συγκρισης να ειναι η ποσοτητα που γραφει για να μην παχυνει...εξαρταται βεβαια ποσο γυμναζεται ο καθε γατος..

αυτο λεω και εγω...ας ξεκινησει με 70(...παραπανω δεν εχω ακουσει κανεναν κτηνιατρο να δινει!)και του το μειωνει σταδιακα...μην του ερθει και αποτομα του κακομοιρη.....εχασε τα μπαλακια του...να χασει και το...φαι του??????????:lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back