Σειρά τροφής Orijen

Βρε κορίτσια είπαμε στο εξωτερικό όλα τα γατιά στειρωμένα είναι...δεν γυρίζουν στις αλάνες όπως εδώ..οπότε δεν χρειάζεται να το διευκρινίζουν...:lol::lol::lol:Αυτό που ρώτησα εγώ από 7 χρόνων και πάνω η πολλή πρωτείνη κανει κακό;:hmm::hmm::hmm:

οχι, απλα απο 7 χρονων και πανω μειωνεται περισσοτερο ο μεταβολισμος τους και πρεπει να τρωνε λιγοτερες θερμιδες. Εξαρταται και απο τον τροπο ζωης της γατας φυσικα.

Εγω δεν βρισκω λογο να μειωσω την πρωτεινη για προληπτικους λογους. Αν παρουσιασει προβλημα βλεπουμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπραβο ρε Ηρω,εκτενης ερευνα!!!
Το επομενο βημα ειναι να στειλουμε μαιηλ στην εταιρια να μας απαντησει ευθεως!:D
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλε κοπελλες........καντε οτι θελετε...........μπορω να προτιμω την τροφη,που ξερω σιγουρα οτι ειναι ειδικη για στειρωμενες??????? μου επιτρεπετε??? το εχω αυτο το δικαιωμα????:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::P:P

οχι, απλα απο 7 χρονων και πανω μειωνεται περισσοτερο ο μεταβολισμος τους και πρεπει να τρωνε λιγοτερες θερμιδες. Εξαρταται και απο τον τροπο ζωης της γατας φυσικα.

Εγω δεν βρισκω λογο να μειωσω την πρωτεινη για προληπτικους λογους. Αν παρουσιασει προβλημα βλεπουμε.
Αααα αν είναι μόνο θέμα θερμίδων εμάς δεν μας αφορά... :):):):)

Βρε κορίτσια είπαμε στο εξωτερικό όλα τα γατιά στειρωμένα είναι...δεν γυρίζουν στις αλάνες όπως εδώ..οπότε δεν χρειάζεται να το διευκρινίζουν...:lol::lol::lol:Αυτό που ρώτησα εγώ από 7 χρόνων και πάνω η πολλή πρωτείνη κανει κακό;:hmm::hmm::hmm:
το κυριοτερο για μενα ειναι οι τιμες του φωσφορου για τα νεφρακια..οταν ειναι πανω απο 7 χρονων καλο ειναι η τροφη να εχει λιγοτερο απο 1% φωσφορο:)

καλε κοπελλες........καντε οτι θελετε...........μπορω να προτιμω την τροφη,που ξερω σιγουρα οτι ειναι ειδικη για στειρωμενες??????? μου επιτρεπετε??? το εχω αυτο το δικαιωμα????:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::P:P
πουπι σου δινω εγω το δικαιωμα!! ελευθεραααα!!!:lol::lol::lol:

με μια υπευθυνη δηλωση του νομου 105 σου το επιτρεπουμε :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

το κυριοτερο για μενα ειναι οι τιμες του φωσφορου για τα νεφρακια..οταν ειναι πανω απο 7 χρονων καλο ειναι η τροφη να εχει λιγοτερο απο 1% φωσφορο:)
Ωραια,μεχρι τα 7 εχουμε καιρο.:D

Κορίτσια νύσταξααααα...."πάω να την πέσω"...αύριο θα διαβάσω το πόρισμα που βγάλατε....:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Καληνύχτα....και μουσουδόφιλα σε όλες σας...:):):)

πουπι σου δινω εγω το δικαιωμα!! ελευθεραααα!!!:lol::lol::lol:

με μια υπευθυνη δηλωση του νομου 105 σου το επιτρεπουμε :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σας ευχαριστω παρα πολυ αγαπες μου........ειμαι βαθυτατα συγκινημενη........απο την ..δημοκρατικοτητα σας!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::P:P:P

Τι να πω,εγω παντως μια χαρα τα βρισκω α νουμερα για στειρωμενο ζωο. https://www.orijen.ca/orijen/freshRegionalIngredients/

Ριξτε μια ματια στις ερευνες που εχει,εξηγει τους μυθους και την πραγματικοτητα σχετικα με την σχεση πρωτεινης και νεφρικων προβληματων.

Επισης,το ξερατε οτι η γατα δεν διαθετει το ενζυμο αμυλαση με το οποιο διασπαται το αμυλο;Γιατι να την ταισω εγω μετα ...σπορους και πατατες;

https://www.orijen.ca/orijen/CPF-Pet_Food_of_the_Year.pdf

ομως , θα το πω ξανα γιατι το θεωρω πολυ σημαντικο...ο φωσφορος σχετιζεται με τα νεφρα..οποτε μετα τα 7 δεν πρεπει να συνεχισει οριτζεν γιατι για την συγκεκριμενη ηλικια δεν κανει..

ομως , θα το πω ξανα γιατι το θεωρω πολυ σημαντικο...ο φωσφορος σχετιζεται με τα νεφρα..οποτε μετα τα 7 δεν πρεπει να συνεχισει οριτζεν γιατι για την συγκεκριμενη ηλικια δεν κανει..

μπραβο εβελυν.......πες τα...γιατι εχουν κολλησει με τις πρωτεινες.....εξαλλου και εμενα ο μπουκαος μου ειναι σχεδον 7 χρονων......:(:(:(.....οσο για την πουπου.......απλα...προνοω απο τωρα...:lol::lol::lol:

αν ομως οι τιμες στην κρετινινη, ουρια κτλ ειναι φυσιολογικες και δεν υπαρχουν συμπτωματα νεφρικης ανεπαρκειας, γιατι να μην την συνεχισει;
Θα ρωτησω τον κτηνιατρο μου σε λιγες μερες που θα παμε για στειρωση να δουμε τι θα μου πει :hmm:

χα! Μαλλον χρειαζονται περισσοτερη πρωτεινη τα ηλικιωμενα!
https://www.vetinfo.com/senior-cat-food-nutrition.html

δεν το εχω ψαξει ακομα στο literature γιατι βαριεμαι, αλλα θα το κανω συντομα

αν ομως οι τιμες στην κρετινινη, ουρια κτλ ειναι φυσιολογικες και δεν υπαρχουν συμπτωματα νεφρικης ανεπαρκειας, γιατι να μην την συνεχισει;
Θα ρωτησω τον κτηνιατρο μου σε λιγες μερες που θα παμε για στειρωση να δουμε τι θα μου πει :hmm:
γιατι ηρω μου σε εκεινη την ηλικια δεν θα περιμενεις να ανεβουν οι τιμες και μετα να αλλαξεις τροφη..θελεις να προλαβεις το προβλημα..τουλαχιστον εγω ετσι το σκεφτομαι..καλυτερη θεραπεια ειναι η προληψη:)

βρε ηρω μου,..........αν φτασουμε στο σημειο να ειναι ανεβασμενα.....μπορει να ειναι πολυ αργα.....γιατι σκοτωνομαστε παντα???? για την προληψη.......ειναι το πιο σημαντικο σε ολα τα θεματα...ζωα και ανθρωπους!!!:)

γιατι ηρω μου σε εκεινη την ηλικια δεν θα περιμενεις να ανεβουν οι τιμες και μετα να αλλαξεις τροφη..θελεις να προλαβεις το προβλημα..τουλαχιστον εγω ετσι το σκεφτομαι..καλυτερη θεραπεια ειναι η προληψη:)

απο το πληκτρο μου το πηρες μαρη???:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

χα! Μαλλον χρειαζονται περισσοτερη πρωτεινη τα ηλικιωμενα!
https://www.vetinfo.com/senior-cat-food-nutrition.html

δεν το εχω ψαξει ακομα στο literature γιατι βαριεμαι, αλλα θα το κανω συντομα
αποσα εχω διαβασει, την πρωτεινη την μειωνεις μετα την ηλικια των 10. αυξανεις ομως τα λιπαρα και μειωνεις κι αλλο το φωσφορο..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back