Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Σε ολες!!!Βγηκε η καλυτερη εταιρια ζωοτροφων!Θεωρειται οτι η συσταση της κανει για ολα τα ζωα.
η πουπυ μας μαλλον δεν προσεξε οτι η κατηγορια "στειρωμενα" δεν υπαρχει στο εξωτερικο

Ο ναρουτο θα στειρωθει στις 10, στις 11 τι θα του δινω αφου καμια τροφη δεν αναγραφει επανω για στειρωμενα; Αυτα που του δινω και τωρα θα τρωει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
η πουπυ μας μαλλον δεν προσεξε οτι η κατηγορια "στειρωμενα" δεν υπαρχει στο εξωτερικο
Ο ναρουτο θα στειρωθει στις 10, στις 11 τι θα του δινω αφου καμια τροφη δεν αναγραφει επανω για στειρωμενα; Αυτα που του δινω και τωρα θα τρωει![]()
ωραια........μπορεις να ρωτησεις και το γιατρο σου............για να ειμαστε και σιγουροι????? τοσο δυσκολο ειναι????????

θα με σκασεις σημερα......

....για αυτο τους εχουμε τους γιατρους καρδια μου.....για να τους ρωταμε!!!........θα μου την κανετε αυτη τη χαρη???? για να λυθει και η απορια μας κιολας!!!
aporw
Διακεκριμένο μέλος

(δεν κοροιδευω κανεναν! η πουπι καταλαβε γιατι το ειπα!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
πουπι μου! εγω ξερω τι θα δινω απο εδω και περα στο Λουκουμα! σουβλακια!(δεν κοροιδευω κανεναν! η πουπι καταλαβε γιατι το ειπα!
)

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

θα τον ρωτησω πουπου σε λιγες μερες
Θα στειλω και email σε εναν φιλο μου κτηνιατρο για να εχω 2 αποψεις. Αν και αμφιβαλλω οτι γνωριζουν και πολλα οι κτηνιατροι σε σχεση με την διατροφη των γατιων. Και αυτοι οτι τους λενε οι εταιριες ξερουν. Πρεπει να βρω κανεναν κτηνιατρο που να ασχολειται με ερευνα για να εχω πιο εγκυρες πηγες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
για να τελειωνουμε, το καθε γατι εχει διαφορετικες απαιτησεις για πρωτεινη. Ο ναρουτο για παραδειγμα χρειαζεται περισσοτερη πρωτεινη για να διατηρει το μακρυ και πυκνο τριχωμα του
θα τον ρωτησω πουπου σε λιγες μερεςΘα στειλω και email σε εναν φιλο μου κτηνιατρο για να εχω 2 αποψεις. Αν και αμφιβαλλω οτι γνωριζουν και πολλα οι κτηνιατροι σε σχεση με την διατροφη των γατιων. Και αυτοι οτι τους λενε οι εταιριες ξερουν. Πρεπει να βρω κανεναν κτηνιατρο που να ασχολειται με ερευνα για να εχω πιο εγκυρες πηγες.
καλα ας μην ξεσηκωσουμε και την NASA για να λυσουμε το θεμα της orijen!

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Γιατι οχι,τα παντα για το παιδι μας!![]()
και τι καταλαβα!!εγω ψαχνω το καλυτερο και αυτος με κατουραει!

αυτο ειναι το ευχαριστω του!
απο αυριο τελος! νερο και παξιμαδι θα του δινω!

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
και τι καταλαβα!!εγω ψαχνω το καλυτερο και αυτος με κατουραει!αυτο ειναι το ευχαριστω του!
απο αυριο τελος! νερο και παξιμαδι θα του δινω!
![]()

εγω τι να πω που του πηρα treats με 100% στηθος κοτοπουλου και δεν εχει φαει ουτε ενα??? 80% πρωτεινη εχουν και δεν αξιωθηκε ουτε να τα δοκιμασει
Ανεξαρτητα απο το θεμα με τις πρωτεινες, αυτο που πιστευω οτι ειναι το καλυτερο για τις γατες μας, ειναι οι τροφες με ζωικη πρωτεινη χωρις grains και πολλους υδατανθρακες. Τωρα το ποσο πρωτεινη εχουν, δεν με ενδιαφερει και τοσο.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
.Εγω θα πω λιγα πραγματα γιατι θα σκασω...
1)Απο ποτε ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ εγινε ΕΙΔΙΚΟΣ για την διατροφη των κατοικιδιων μας? Εμεις παμε στον παθολογο να μας πει τι να φαμε?
2)Συμφωνω πως οι γατες/σκυλοι μας δεν εχουν τις ιδιες απαιτησεις σε λιπαρα/πρωτεινες σε σχεση με τα ελευθερα ξαδερφια τους αιλουροειδη και κυνοειδη.
3)Τα grains δεν εχουν θεση(ή μεγαλο μεριδιο) στην διατροφη των ζωων μας για τον απλουστατο λογο της ελλειψης αμυλλασης απο τον οργανισμο τους.
Αρα κακο κανουν ΚΑΙ τα σιτηρα.Τα νεφρα,το συκωτι και το πεπτικο ''ταλαιπωρουντε'' γιατι δεν μπορουν να μεταβολισουν τις φυτικες πρωτεινες.
Μακροπροθεσμα η ζημια ΙΣΩΣ φανει(αν προλαβει).
4)Το οτι γραφει μια συσκευασια της χ,ψ εταιριας ''Για στειρωμενα'' δεν σημαινει τιποτα απολυτως. Δεν πιστευω οτι υπαρχει τροφη που να ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ προβληματα υγειας.Αν ηταν ετσι ,θα τρωγαμε και εμεις τετοιες τροφες ωστε να προλαμβανουμε καρδιακα προβληματα,πιεση,υποταση,προστατη κτλ...
Τα παραπανω ειναι αποψεις και συμπερασματα δικα μου τα οποια μπορει καποια στιγμη να αλλαξουν.

Αν θελετε μπορω να ρωτησω για το θεμα τους κτηνιατρους(αν και δεν πρεπει να ειναι και πολυ ενημερωμενοι σχετικα με το θεμα διατροφη) που μου κανουν μαθημα στην σχολη.
Και μην ξεχναμε...Ταιζουμε οτι ''δουλευει'' για το καθε ζωο καλυτερα.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Λογω ελειψης ιντερνετ χανω τις ΤΡΟΜΕΡΕΣ συζητησεις σας.
Εγω θα πω λιγα πραγματα γιατι θα σκασω...
1)Απο ποτε ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ εγινε ΕΙΔΙΚΟΣ για την διατροφη των κατοικιδιων μας? Εμεις παμε στον παθολογο να μας πει τι να φαμε?
2)Συμφωνω πως οι γατες/σκυλοι μας δεν εχουν τις ιδιες απαιτησεις σε λιπαρα/πρωτεινες σε σχεση με τα ελευθερα ξαδερφια τους αιλουροειδη και κυνοειδη.
3)Τα grains δεν εχουν θεση(ή μεγαλο μεριδιο) στην διατροφη των ζωων μας για τον απλουστατο λογο της ελλειψης αμυλλασης απο τον οργανισμο τους.
Αρα κακο κανουν ΚΑΙ τα σιτηρα.Τα νεφρα,το συκωτι και το πεπτικο ''ταλαιπωρουντε'' γιατι δεν μπορουν να μεταβολισουν τις φυτικες πρωτεινες.
Μακροπροθεσμα η ζημια ΙΣΩΣ φανει(αν προλαβει).
4)Το οτι γραφει μια συσκευασια της χ,ψ εταιριας ''Για στειρωμενα'' δεν σημαινει τιποτα απολυτως. Δεν πιστευω οτι υπαρχει τροφη που να ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ προβληματα υγειας.Αν ηταν ετσι ,θα τρωγαμε και εμεις τετοιες τροφες ωστε να προλαμβανουμε καρδιακα προβληματα,πιεση,υποταση,προστατη κτλ...
Τα παραπανω ειναι αποψεις και συμπερασματα δικα μου τα οποια μπορει καποια στιγμη να αλλαξουν.
Αν θελετε μπορω να ρωτησω για το θεμα τους κτηνιατρους(αν και δεν πρεπει να ειναι και πολυ ενημερωμενοι σχετικα με το θεμα διατροφη) που μου κανουν μαθημα στην σχολη.
Και μην ξεχναμε...Ταιζουμε οτι ''δουλευει'' για το καθε ζωο καλυτερα.![]()
1)βρε Νικο μου,μεχρι να βγουν διαιτολογοι για τα ζωα

τους γιατρους θα συμβουλευομαστε4) αυτο που λες,οτι οταν μια συσκευασια γραφει "για στειρωμενα" ποιος ειπε οτι ισχυει........ειναι δικο σου συμπερασμα......που ειδες οτι δεν ισχυει???....εμεις γιατι να φαμε τροφη για στειρωμενα......εσυ,εισαι στειρωμενος???

ταιζουμε οτι "δουλευει" καλυτερα για το ζωο......και που το ξερουμε εμεις??? οι συνεπειες ειναι παντα σε βαθος χρονου......για αυτο προλαμβανουμε με την καταλληλη διατροφη....μετα,θα ειναι αργα...

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Διαφωνω.Ο καθενας κανει την ερευνα του,ενημερωνεται,συμβουλευεται τον γιατρο του και ΤΕΛΟΣ αποφασιζει μονος του.Μην ξεχναμε οτι πολλοι γιατροι προωθουν τις τροφες που τους σπονσοναρουν.1)βρε Νικο μου,μεχρι να βγουν διαιτολογοι για τα ζωατους γιατρους θα συμβουλευομαστε

Διαιτολογοι για ζωα???Χμμ...περιμενε 4-5 χρονακια.Ισως ξερω καποιον...

Δεν καταλαβες τι θελω να πω με το παραπανω...4) αυτο που λες,οτι οταν μια συσκευασια γραφει "για στειρωμενα" ποιος ειπε οτι ισχυει........ειναι δικο σου συμπερασμα......που ειδες οτι δεν ισχυει???....εμεις γιατι να φαμε τροφη για στειρωμενα......εσυ,εισαι στειρωμενος???![]()

Αυτο που δουλευει για σενα μπορει να ειναι η RC και κανεις καλα που τι προτιμας.Για τον ταδε μπορει να δουλευει η orijen και κανει καλα που την δινει.So?ταιζουμε οτι "δουλευει" καλυτερα για το ζωο......και που το ξερουμε εμεις??? οι συνεπειες ειναι παντα σε βαθος χρονου......για αυτο προλαμβανουμε με την καταλληλη διατροφη....μετα,θα ειναι αργα...![]()
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
ασημινα εχεις παραγγειλει απο το συγκεκριμενο σαιτ?? δουλευει κανονικα??
αυτο ηθελα να ρωτησω κι εγω..αλλα δεν ξερω κατα ποσο συμφερει...

εχει 5 ευρω εξοδα αποστολης και αλλα 2,50 περιπου αν θελεις να πληρωσεις με αντικαταβολη..
το μονο καλο ειναι οχι εχει απ'ολα..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool