Σειρά τροφής Orijen

Εγω πιστευω οτι φταινε τα κονσερβακια...
Τα κονσερβάκια έχουν 84% υγρασία,15% πρωτείνη και μόλις 0,5% λίπος...και τα τρώνε μια ζωή...δεν μπορώ να τους τα κόψω είναι η λιχουδιά της ημέρας..άσε που η Μπετίνα τις πιο πολλές φορές τρώει μόνο το μισό...:hmm::hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι να σου πω,εγω δεν τους δινω καθολου,μονο βραστο κοτοπουλο ή ψαρι,που ξερω τι εχει μεσα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

orijen τροφη

καλησπερα !

εχει εντοπισει κανενας σας τροφη orijen στη Θεσσαλονικη ??
η αληθεια ειναι πως εχω ψαξει σε 4-5 πετ σοπ μοναχα στο κεντρο της Θεσσαλονικης,αλλα ειναι αρκετα μεγαλα και με ποικιλια τροφων.....

λοιπον εχει βρει κανενας/καμια ?

γατας η εστω σκυλου.....?:|

Πάντως παρατήρησα το εξής όταν από την Orijen πήγα στην Royal Canin.

Τα σκατουλάκια του μικρού μου (9 μηνών στειρωμένος) έγιναν πολλαπλάσια! Αυτό είναι επειδή η Royal Canin έχει πολλά σιτηρά ή επειδή τώρα δουλεύει καλύτερα το έντερό του;

Αν γυρίσω σε Orijen, πόσα γραμμάρια ρε παίδες να του δίνω;; Υπενθυμίζω είναι στειρωμένος, 9 μηνών ελάχιστα λιγότερο από 6 κιλά και νορμάλ σε σωματοδομή, εννοώ δεν είναι παχύς.. απλά είναι μεγάλος σαν γάταρος που είναι!!

Το λέω γιατί στο site τους δεν αναφέρει κάτι, και όσο και αν του βάζω θα το φάει!:P

καλησπερα !

εχει εντοπισει κανενας σας τροφη orijen στη Θεσσαλονικη ??
η αληθεια ειναι πως εχω ψαξει σε 4-5 πετ σοπ μοναχα στο κεντρο της Θεσσαλονικης,αλλα ειναι αρκετα μεγαλα και με ποικιλια τροφων.....

λοιπον εχει βρει κανενας/καμια ?

γατας η εστω σκυλου.....?:|
www.kompa.gr

εδω μεσα αναφερει τα καταστηματα σε καθε πολη;)
Θεσνικη απο οσο θυμαμαι ειναι 2 Ενα στην Τουμπα κι ενα στον Ευοσμο τα οποια ανηκουν σε εναν ιδιοκτητη

παιδια ποσο αγοραζετε την orijen τα 2.5 κιλα??:):)

ευχαριστω !

Σε μας δεν εχει φερει 2,5.μονο 7.

Το κοτόπουλο 26 ευρώ και το ψάρι 32 νομίζω....:hmm::hmm::hmm:

Aννα αν οι τιμες ειναι αυτες δεν το συζητω,το επτακιλο ειναι πολυ πολυ οικονομικο!

Πάντως παρατήρησα το εξής όταν από την Orijen πήγα στην Royal Canin.

Τα σκατουλάκια του μικρού μου (9 μηνών στειρωμένος) έγιναν πολλαπλάσια! Αυτό είναι επειδή η Royal Canin έχει πολλά σιτηρά ή επειδή τώρα δουλεύει καλύτερα το έντερό του;

Αν γυρίσω σε Orijen, πόσα γραμμάρια ρε παίδες να του δίνω;; Υπενθυμίζω είναι στειρωμένος, 9 μηνών ελάχιστα λιγότερο από 6 κιλά και νορμάλ σε σωματοδομή, εννοώ δεν είναι παχύς.. απλά είναι μεγάλος σαν γάταρος που είναι!!

Το λέω γιατί στο site τους δεν αναφέρει κάτι, και όσο και αν του βάζω θα το φάει!:P
Εγω το αντιστροφο παρατηρησα οταν αλλαξα απο royal σε Orijen.Νομιζω οτι λιγοτερη..."παραγωγη" σημαινει μεγαλυτερη αφομοιωση απο τον οργανισμο,και φανταζομαι αυτο ειναι καλο.Παντως ανταποκριθηκε μια χαρα ο οργανισμος τους και ειναι πολυ πιο στιβαρα τα γατια μου με μολις ενα μηνα διατροφης!

Δωρα εσύ πόσο την παίρνεις τη τροφή; βλέπεις να έχουν πάρει βάρος; σκέπτομαι να πάρω κ εγώ για την Κάντυ αλλά κ γενικά να αλλάξουν λιγο γιατί μου φαίνεται ότι την έχουν βαρεθεί τη Ρουαγιαλ. Αλήθεια από Βόλο την παίρνεις εσύ;

Παιρνω την επτακιλη κοτοπουλο,που κανει και για γατακια και για ενηλικα,47 ευρω.Σιγουρα παιρνουν βαρος,η Μόιρα ηταν νορμαλ εκτος απο την τελευταια εβδομαδα που εμενε με τα νορβηγακια κι ετρωγε ολη μερα και καθοταν ξαπλα.Θελω να πω οτι βοηθα να παρουν βαρος,αλλα αν κρατησεις σταθερη την ποσοτητα δεν υπαρχει κινδυνος να παχυνουν πολυ.Ναι,την παιρνω απο Βολο,τη φερνει ο γιατρος μας,οπως και την Acana.αν φοβασαι μην παραπαχυνουν επειδη ειναι περσακια δοκιμασε την Acana.

Παιρνω την επτακιλη κοτοπουλο,που κανει και για γατακια και για ενηλικα,47 ευρω.Σιγουρα παιρνουν βαρος,η Μόιρα ηταν νορμαλ εκτος απο την τελευταια εβδομαδα που εμενε με τα νορβηγακια κι ετρωγε ολη μερα και καθοταν ξαπλα.Θελω να πω οτι βοηθα να παρουν βαρος,αλλα αν κρατησεις σταθερη την ποσοτητα δεν υπαρχει κινδυνος να παχυνουν πολυ.Ναι,την παιρνω απο Βολο,τη φερνει ο γιατρος μας,οπως και την Acana.αν φοβασαι μην παραπαχυνουν επειδη ειναι περσακια δοκιμασε την Acana.
Οχι το αντίθετο εμείς είμαστε πολύ στυλάκια κ πρέπει να πάρουμε λίγο βάρος (τα γατιά μου δλδ γιατί εμένα δεν με παίρνει αλλο:lol: )
Μωρε κ η Καντυ είναι αδύνατη αλλά κ ο Μπατ έχασε βάρος τώρα τελευταία με τα προβλήματα με τα ούλα του αλλά δεν ξέρω μήπως βαρέθηκαν κ την τροφή τους γιατί συνέχεια αυτή τρώνε κ έλεγα να τους έπαιρνα κ κάτι άλλο, πήρα ένα σακουλάκι Χιλς κ κάπως την χαζοτρώνε αλλά δεν τρελαίνονται κιόλας ίσως αν είναι νόστιμη αυτή που λέτε να πάρουν λίγο βάρος γιατί με ανησυχεί αυτή η κατάσταση:(:(

Τη Χιλς τα δικα μου δεν τη θελουν με τιποτα.Την Acana την ετρωγαν πολυ ευχαριστα,αν και στην αρχη τρομαξα γιατι ετρωγαν λιγοτερο,αλλα τελικα χορταινουν απλα πιο ευκολα.Λογικα τα δικα σου απο την persian που εχει τοσα λιπη δε νομιζω να προτιμησουν την Orijen,αλλα δε χανεις και τιποτα να δοκιμασεις.Παντως η Μόιρα κανει διαιτα.:P

αφομειωνεται καλυτερα παντως. Ο ναρουτο παλια πηγαινε 2 φορες τη μερα για κακακια και απο τοτε που αλλαξα σε orijen και κονσερβες evo η "παραγωγη" μειωθηκε στην μια φορα την μερα και ενιοτε 1 φορα στις 2 μερες.
Δεν ξερω αν θα παρουν βαρος οι γατες σου Elvenstar... αν ειναι απο τις γατες που δεν τρωνε πολυ, θα δυσκολευτεις. Εχω και εγω το ιδιο προβλημα με τον ναρουτο που προσπαθω να τον κρατω σε ενα επιπεδο στο οποιο δεν πιανω σπονδυλους και λεκανη. Δοκιμασε να αυξησεις τα γευματα μηπως φανε περισσοτερο. Εγω πολλες φορες του δινω orijen και σαν treat οταν παιζουμε μπας και παρει κανενα γραμμαριο :lol: Τωρα ευτυχως ειναι πιο γεματος σε σχεση με τον σεπτεμβρη. Πολλες φορες του βαζω ζουμακι απο βραστο κοτοπουλο, ψαρι ή μοσχαρι στην κονσερβα του για επιπλεον θερμιδες ή βραστο κοτοπουλο/ψαρι. Εχει βοηθησει αρκετα και αυτο.

Aννα αν οι τιμες ειναι αυτες δεν το συζητω,το επτακιλο ειναι πολυ πολυ οικονομικο!
Αυτές είναι Δώρα μου...για αυτό είχα παραγγείλει κι εγώ 7κιλο άσχετα αν ταίζω με αυτές τώρα τα πουλιά...:lol::lol:τώρα έχω παραγγείλει Applaws και Arden sensitive που είναι κι αυτές χωρίς σιτηρά...για να δούμε μακάρι να τους αρέσει κάποια ....:hmm::hmm:

Ελενα μην αγχωνεσαι,αμα θες στειλε μου την Καντυ να στην κανω γιουβαρλακι και παρε τη Μόιρα που ειναι σαν κεφτες με ποδια.Ο αδερφος μου τρομαξε χτες που την ειδε.

Αυτές είναι Δώρα μου...για αυτό είχα παραγγείλει κι εγώ 7κιλο άσχετα αν ταίζω με αυτές τώρα τα πουλιά...:lol::lol:τώρα έχω παραγγείλει Applaws και Arden sensitive που είναι κι αυτές χωρίς σιτηρά...για να δούμε μακάρι να τους αρέσει κάποια ....:hmm::hmm:
Ισχυει το ιδιο και για σενα Αννα μου,οτι ειπα στην Ελενα,στειλε μου τον Βρουκο σου να του μαθω να τρωει την Orijen με τα τσουβαλια,οριστε μας.:lol:

Ελενα μην αγχωνεσαι,αμα θες στειλε μου την Καντυ να στην κανω γιουβαρλακι και παρε τη Μόιρα που ειναι σαν κεφτες με ποδια.Ο αδερφος μου τρομαξε χτες που την ειδε.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back