Σειρά τροφής Orijen

Mα αληθεια ειναι σαν κεφτες,ειναι και καφετια...:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ισχυει το ιδιο και για σενα Αννα μου,οτι ειπα στην Ελενα,στειλε μου τον Βρουκο σου να του μαθω να τρωει την Orijen με τα τσουβαλια,οριστε μας.:lol:
:lol::lol::lol::lol:Αυτό που με παρηγορεί είναι ότι διάβασα ότι τα γατιά σαν τα δικά μου (σκατ.γατα δηλαδή)προτίμησαν την Applaws παρά την Όριτζεν όταν τους έβαλαν δίπλα δίπλα δύο μπωλ με τις αντοίστιχες τροφές...:):):)Όσο για τον χοντρό στον στέλνω,αλλά θα σε σκάσει...όπως εμένα με το πείσμα του και τις αγριοφωνάρες του...:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol:Αυτό που με παρηγορεί είναι ότι διάβασα ότι τα γατιά σαν τα δικά μου (σκατ.γατα δηλαδή)προτίμησαν την Applaws παρά την Όριτζεν όταν τους έβαλαν δίπλα δίπλα δύο μπωλ με τις αντοίστιχες τροφές...:):):)Όσο για τον χοντρό στον στέλνω,αλλά θα σε σκάσει...όπως εμένα με το πείσμα του και τις αγριοφωνάρες του...:lol::lol::lol:
Ω πιστεψε με,εγω θα σκασω εκεινον,δε με ξερεις καλα...:lol::lol::lol::lol:Θα τον σκασω με Όριτζεν.:lol:

Ω πιστεψε με,εγω θα σκασω εκεινον,δε με ξερεις καλα...:lol::lol::lol::lol:Θα τον σκασω με Όριτζεν.:lol:
:lol::lol::lol:Ωραία θα στον πακετάρω τότε...:lol::lol:

Το επτακιλο την τελευταια φορα το πηρα 40 ευρω,μαλλον ειμαι κωλοφαρδη σ'αυτο το θεμα.:P

Ηρω στην Μπιζου τα πιανω τα ...καπουλια της,ξερεις,τα κοκκαλακια της λεκανης,παρα το οτι ειναι τσουπωτη,κι εσενα ετσι δεν ειναι ο Ναρουτο;:hmm:

Το επτακιλο την τελευταια φορα το πηρα 40 ευρω,μαλλον ειμαι κωλοφαρδη σ'αυτο το θεμα.:P

Ηρω στην Μπιζου τα πιανω τα ...καπουλια της,ξερεις,τα κοκκαλακια της λεκανης,παρα το οτι ειναι τσουπωτη,κι εσενα ετσι δεν ειναι ο Ναρουτο;:hmm:

40 ευρω??:blink::blink::blink: θελω κι εγω!!:D:D:D απο που την αγοραζεις?? αν ειναι να πως τον αρραβωνιαρη:P της αδελφη μου να μου φερει την επομενη φορα που θα κατεβει!:D:D:D

Απο τον Αμαζονιο,ειναι γνωστος μου,οταν θα θελησεις πες μου να κανονισω με τον υπευθυνο.;)

Απο τον Αμαζονιο,ειναι γνωστος μου,οταν θα θελησεις πες μου να κανονισω με τον υπευθυνο.;)

ποσο καιρο κανει περιπου να στο φερει?? για να υπολογισω! :):):)

Το πολυ μια εβδομαδα.:)

Το γελας???Παρε να εχεις προμηθειες!
Αν εισαι με αμαξι παρε και για καμια απο τα κοριτσια,ισως κανει καλυτερη τιμη με πολλα σακια.;)

Το γελας???Παρε να εχεις προμηθειες!
Αν εισαι με αμαξι παρε και για καμια απο τα κοριτσια,ισως κανει καλυτερη τιμη με πολλα σακια.;)

α ναι σωστα! για ρωτα! αν αγορασουμε κανενα τανκερ θα εχουμε εκπτωση??:hmm::lol::lol::lol::lol:

Λες να ρωτησω αν στελνουν Αθηνα;:hmm:

Λες να ρωτησω αν στελνουν Αθηνα;:hmm:

ε φανταζομαι ετσι με τα εξοδα αποστολης θα ερθει μια η αλλη..:hmm::hmm:

ναι ετσι ειναι, με την διαφορα οτι πιανω και τους σπονδυλους στην ραχη του :lol: Το εχω παρει αποφαση παντως, δεν προκειται να γεμισει. Δεν μπορω να τον ταισω και με το ζορι. Αν θελουν να ειναι αδυνατα ειναι προβλημα τους, απο την στιγμη που δεν συντρεχει προβλημα υγειας ας μοιαζουν και με ακτινογραφια :lol:

κοριτσια αν παρετε πολλα σακια πιεστε για καλυτερη τιμη, εχουν περιθωρια να την χαμηλωσουν! Εδω η 7κιλη κοτοπουλο βγαινει γυρω στα 33 ευρω! Λογικα ισως καταφερετε να την παρετε γυρω στα 36-38 ευρω :hmm:

κοριτσια αν παρετε πολλα σακια πιεστε για καλυτερη τιμη, εχουν περιθωρια να την χαμηλωσουν! Εδω η 7κιλη κοτοπουλο βγαινει γυρω στα 33 ευρω! Λογικα ισως καταφερετε να την παρετε γυρω στα 36-38 ευρω :hmm:

εδω ελλαντα..:down::down::down:

Αρα Ηρω να μην ανησυχω,ετσι ειναι το σκαρι της...:happy:

Θα κανω μια ερωτηση πρωτα για λιγα σακια και θα ρωτησω αν κανουν μεταφορες και Αθηνα.:hmm:

Σιμωνη για ποσα σακια ενδιαφερεσαι;

Αρα Ηρω να μην ανησυχω,ετσι ειναι το σκαρι της...:happy:

Θα κανω μια ερωτηση πρωτα για λιγα σακια και θα ρωτησω αν κανουν μεταφορες και Αθηνα.:hmm:

Σιμωνη για ποσα σακια ενδιαφερεσαι;

δεν ξερω..αναλογα την τιμη..2..μπορει και 3!:):):)

Ωραια,ισως μπορεσω να ρωτησω και αυριο.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back