marina-kr
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Τώρα βγήκε αυτή η τροφή? γιατί μόνο την after care ήξερα για στειρωμένα..Δοκίμασα την Purina Tonus Sterilized, είναι πολύ οικονομική. Κατάλληλη για στειρωμένα.
Ψαχνόμουν αρκετά αυτό το διάστημα. Ήταν πολλά αυτά που έδινα για τη Royal Canin Young male.
Όταν έχεις μια γάτα δεν το σκέφτεσαι, όταν είναι τρεις και έχεις και τα αδέσποτα όμως, ψάχνεις για
κάτι πιο οικονομικό.
Τα κακάκια των γατιών μου ( 3 ζωή νʼ αχούνε) είναι μια χαρά, έκανα σωστή μετάβαση στην καινούρια τροφή.
Το μέγεθος της κροκέτας είναι διαφορετικό, μοιάζει με της Purina After Care.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Το έχει ψάξει κανείς με τα συστατικά της;;;

ruko
Διάσημο μέλος
Τα παραπάνω είναι από τη urinary tract, η sterilized μπορεί να διαφέρει λίγο.
Abbigail-Abby
Νεοφερμένο μέλος
Έψαχνα για γατοτροφές στο site της purina και εκτός από τις pro-plan παρατήρησα και κάποιες άλλες τις fancy feast για μικρά γατάκια...Είδα μόνο τις κονσέρβες που υπάρχουν δεν νομίζω να βγάζει κροκέτες για μικρά το συγκεκριμένο...Γνωρίζετε για αυτές?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ειναι χαλια. Γεματες χρωστικες ουσιες και by products. Ειχα παρει μερικες φορες και παντα το "κρεας" ηταν ροζ και ειχε περιεργη υφη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Abbigail-Abby
Νεοφερμένο μέλος

Οι pro plan ειναι πολύ καλύτερες,έτσι?

tatouska
Νεοφερμένο μέλος
Τώρα βγήκε αυτή η τροφή? γιατί μόνο την after care ήξερα για στειρωμένα..![]()
Ναταλάκι?? Είσαι συ? Η Τατιάνα είμαι που έχω τον Λουκά και την Λεόνα!!!
Κοίταγα και γω αυτή την τροφή τώρα που λες. Είναι οικονομική και μάλλον θα την δοκιμάσω. Να αλλάξουν και λίγο γεύση τα μωρά γιατί σαν ανα έχουν βαρεθεί αυτή που τους έχω τώρα!!!!
natalouko
Επιφανές μέλος
Ναι, εγώ είμαι!!!Ναταλάκι?? Είσαι συ? Η Τατιάνα είμαι που έχω τον Λουκά και την Λεόνα!!!
Κοίταγα και γω αυτή την τροφή τώρα που λες. Είναι οικονομική και μάλλον θα την δοκιμάσω. Να αλλάξουν και λίγο γεύση τα μωρά γιατί σαν ανα έχουν βαρεθεί αυτή που τους έχω τώρα!!!!

Από τις οικονομικές είναι ίσως η καλύτερη!!!

flora.stv
Νεοφερμένο μέλος
Υιοθέτησα προσφατα μια γατούλα που ήρθε ξαφνικα στην αυλή μου. Στην αρχή (2 εβδομαδες περιπου) της εδινα μια τροφη χυμα με την οποια τα κακακια μας ηταν αρκετα συμπαγη και μαζέυονταν ευκολα. Τωρα που είπα δεν θα ξαναπάρω χύμα και πηρα την τόνους παρατηρησα οτι έχουν χειροτερέψει (ας μην επεκταθώ, καταλαβαίνετε νομίζω
)... Μπορει να φταιει η τροφή ή κατι άλλο; δυστυχως στον κτηνιατρο δεν μπορούμε να παμε πριν την 1η του επόμενου μήνα 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AperfectCircle
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AperfectCircle
Νεοφερμένο μέλος
σκέφτομαι να τους πάρω αύριο ξανά την kitten αφού την τελευταία φορά αυτήν είχα δώσει και την επόμενη να αρχίσω την κανονική?απλά δεν ξέρω αν η μεγάλη θα τρώει αυτήν για τα μικρά γιατί όσες φορές την δίνω μόνο τα μικρά έβλεπα αν και έφευγα μετά απο λίγο ενώ όταν έδωσα και την μεγάλη πρίν καιρό αυτήν πρώτη την πετύχαινα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η βασικη διαφορα που εχουν οι kitten τροφες ειναι οτι δεν εχουν συστατικα που δεν μπορουν να απορροφησουν οι οργανισμοι των μικρων γατιων γιατι ακομα δεν εχουν αναπτυχθει σωστα τα εντερακια τους. Αφου ομως εχουν περασει τον εκτο μηνα, ειναι ενταξει να φανε και τροφη για ενηλικα γατια.λοιπόν εδώ και δύο μήνες μπορεί και παραπάνω,παίρνω σε κάτι αδέσποτα γατάκια την purina tonus kitten αλλα είχα δεί την μαμά τους αν δεν κάνω λάθος και άλλον έναν γάτο ενήλικο που δεν πρέπει να τρώγανε αρκετά.Έτσι χθές πήρα την purina tonus για ενήλικες γάτες και μου είπαν δεν πειράζει να την τρώνε και τα μικρότερα που για αυτά πρόσεχα την διατροφή περισσότερο.έχουν ηλικία 8-9 μηνών περίπου πρέπει να είχαν γεννηθεί το καλοκαίρι ιούλιο η αύγουστο.λέτε να ξανά γυρίσω πάλι στην kitten και να περιμένω λίγους μήνες η δεν υπάρχει πρόβλημα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rouli726
Δραστήριο μέλος
Ειναι καλυτερη απο τη brekkies;
garfeild '15
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
. Κατάλληλη για στειρωμένα.