Σειρά τροφής Purina

την purina την δοκιμασα κι εγω αλλα δεν ειναι στειρωμενη η δικια μου ακομη.της πηρα με γευση κοτοπουλο παπια και ελια ετσι για αλλαγη.αλλα με γευση χορταρικων κουνελι κ κοτοπουλο της τελειωνει στα τελειωματα ειναι τωρα....:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δοκίμασα την Purina Tonus Sterilized, είναι πολύ οικονομική :up:. Κατάλληλη για στειρωμένα.
Ψαχνόμουν αρκετά αυτό το διάστημα. Ήταν πολλά αυτά που έδινα για τη Royal Canin Young male.
Όταν έχεις μια γάτα δεν το σκέφτεσαι, όταν είναι τρεις και έχεις και τα αδέσποτα όμως, ψάχνεις για
κάτι πιο οικονομικό :/:.
Τα κακάκια των γατιών μου ( 3 ζωή νʼ αχούνε) είναι μια χαρά, έκανα σωστή μετάβαση στην καινούρια τροφή.
Το μέγεθος της κροκέτας είναι διαφορετικό, μοιάζει με της Purina After Care.
Τώρα βγήκε αυτή η τροφή? γιατί μόνο την after care ήξερα για στειρωμένα..:hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πρέπει να έχει αρκετό καιρό, γιατί θυμάμαι από παλιά διαφημίσεις στα πετ σοπ (εκτός αν εννοείς τη sterilized ειδικά). Πάντως, η τιμή της είναι πράγματι πολύ καλή.

Θεωρείτε αξιόπιστη τροφή;;;;
Το έχει ψάξει κανείς με τα συστατικά της;;;:hmm:

Είναι λίγο-πολύ όπως όλες. Πρώτο συστατικό δημητριακά, δεύτερο φυτικές πρωτεΐνες, τρίτο κρέας και ζωικά παράγωγα (δεν διευκρινίζονται ποσοστά). Δηλαδή έτσι κι έτσι, λίγο καλύτερη από friskies (κυρίως λόγω εξειδίκευσης), λίγο κατώτερη από ακριβότερες μάρκες.
Τα παραπάνω είναι από τη urinary tract, η sterilized μπορεί να διαφέρει λίγο.

Τι γνωρίζετε για την fancy feast της purina;

Έψαχνα για γατοτροφές στο site της purina και εκτός από τις pro-plan παρατήρησα και κάποιες άλλες τις fancy feast για μικρά γατάκια...Είδα μόνο τις κονσέρβες που υπάρχουν δεν νομίζω να βγάζει κροκέτες για μικρά το συγκεκριμένο...Γνωρίζετε για αυτές?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Τι γνωρίζετε για την fancy feast της purina?

ειναι χαλια. Γεματες χρωστικες ουσιες και by products. Ειχα παρει μερικες φορες και παντα το "κρεας" ηταν ροζ και ειχε περιεργη υφη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οκ..περίμενα κάτι καλύτερο αφού είναι purina...Ευχαριστώ πολύ:):)
Οι pro plan ειναι πολύ καλύτερες,έτσι?:hmm:

Τώρα βγήκε αυτή η τροφή? γιατί μόνο την after care ήξερα για στειρωμένα..:hmm::hmm:

Ναταλάκι?? Είσαι συ? Η Τατιάνα είμαι που έχω τον Λουκά και την Λεόνα!!!
Κοίταγα και γω αυτή την τροφή τώρα που λες. Είναι οικονομική και μάλλον θα την δοκιμάσω. Να αλλάξουν και λίγο γεύση τα μωρά γιατί σαν ανα έχουν βαρεθεί αυτή που τους έχω τώρα!!!!

Ναταλάκι?? Είσαι συ? Η Τατιάνα είμαι που έχω τον Λουκά και την Λεόνα!!!
Κοίταγα και γω αυτή την τροφή τώρα που λες. Είναι οικονομική και μάλλον θα την δοκιμάσω. Να αλλάξουν και λίγο γεύση τα μωρά γιατί σαν ανα έχουν βαρεθεί αυτή που τους έχω τώρα!!!!
Ναι, εγώ είμαι!!!:):):):)

Από τις οικονομικές είναι ίσως η καλύτερη!!!:P:P

Purina tonus

Υιοθέτησα προσφατα μια γατούλα που ήρθε ξαφνικα στην αυλή μου. Στην αρχή (2 εβδομαδες περιπου) της εδινα μια τροφη χυμα με την οποια τα κακακια μας ηταν αρκετα συμπαγη και μαζέυονταν ευκολα. Τωρα που είπα δεν θα ξαναπάρω χύμα και πηρα την τόνους παρατηρησα οτι έχουν χειροτερέψει (ας μην επεκταθώ, καταλαβαίνετε νομίζω :P )... Μπορει να φταιει η τροφή ή κατι άλλο; δυστυχως στον κτηνιατρο δεν μπορούμε να παμε πριν την 1η του επόμενου μήνα :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λοιπόν εδώ και δύο μήνες μπορεί και παραπάνω,παίρνω σε κάτι αδέσποτα γατάκια την purina tonus kitten αλλα είχα δεί την μαμά τους αν δεν κάνω λάθος και άλλον έναν γάτο ενήλικο που δεν πρέπει να τρώγανε αρκετά.Έτσι χθές πήρα την purina tonus για ενήλικες γάτες και μου είπαν δεν πειράζει να την τρώνε και τα μικρότερα που για αυτά πρόσεχα την διατροφή περισσότερο.έχουν ηλικία 8-9 μηνών περίπου πρέπει να είχαν γεννηθεί το καλοκαίρι ιούλιο η αύγουστο.λέτε να ξανά γυρίσω πάλι στην kitten και να περιμένω λίγους μήνες η δεν υπάρχει πρόβλημα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βρές εσείς απαντήστε και σε μένα καμία φορά!;) σκέφτομαι να τους πάρω αύριο ξανά την kitten αφού την τελευταία φορά αυτήν είχα δώσει και την επόμενη να αρχίσω την κανονική?απλά δεν ξέρω αν η μεγάλη θα τρώει αυτήν για τα μικρά γιατί όσες φορές την δίνω μόνο τα μικρά έβλεπα αν και έφευγα μετά απο λίγο ενώ όταν έδωσα και την μεγάλη πρίν καιρό αυτήν πρώτη την πετύχαινα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λογικά η διαφορά του είναι πως η kitten είναι περισσότερο θρεπτική (και ίσως με περισσότερα λιπαρά) για τη σωστή ανάπτυξη των μικρών. Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα αν τη φάει κι η μαμά, άλλωστε αφού ζει έξω δε θα έχει κατά πάσα πιθανότητα πρόβλημα βάρους! ;)

λοιπόν εδώ και δύο μήνες μπορεί και παραπάνω,παίρνω σε κάτι αδέσποτα γατάκια την purina tonus kitten αλλα είχα δεί την μαμά τους αν δεν κάνω λάθος και άλλον έναν γάτο ενήλικο που δεν πρέπει να τρώγανε αρκετά.Έτσι χθές πήρα την purina tonus για ενήλικες γάτες και μου είπαν δεν πειράζει να την τρώνε και τα μικρότερα που για αυτά πρόσεχα την διατροφή περισσότερο.έχουν ηλικία 8-9 μηνών περίπου πρέπει να είχαν γεννηθεί το καλοκαίρι ιούλιο η αύγουστο.λέτε να ξανά γυρίσω πάλι στην kitten και να περιμένω λίγους μήνες η δεν υπάρχει πρόβλημα?
Η βασικη διαφορα που εχουν οι kitten τροφες ειναι οτι δεν εχουν συστατικα που δεν μπορουν να απορροφησουν οι οργανισμοι των μικρων γατιων γιατι ακομα δεν εχουν αναπτυχθει σωστα τα εντερακια τους. Αφου ομως εχουν περασει τον εκτο μηνα, ειναι ενταξει να φανε και τροφη για ενηλικα γατια.

Εγω επερνα ProPlan για το γατουνι μου, μου αρεσε σαν τροφη αλλα ο Αρης μου δεν χορτενε και κλαψουριζε συναιχεια για φαι και μου κραταγε περιπου 3βδμ μπορει και λιγορερο, και τωρα λογο οικονομικης κρισης της τσεπης μου οπως οι περισσοτεροι το γυρισα σε Purina One γιατι τα συστατικα της ειναι σχεδον ιδια με την Pro Plan. Tα κακακια του δεν μυριζουνε καθολου!! δεν μου εκανε διαρροια, και την τρωει ευχαριστα! Οσο για την tonus μας εδωσε δειγμα το pet-shop και ουτε να την φτυσει! τελικα πιστευω οτι εχει να κανει με το τι ταιριαζει στο καθε ενα...επισης ειδα στα σουπερ μαρκετ τα ΟΚ την whiskas sterillized στα 8ε και κατι τα 2κιλα περιπου....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε μια έκθεση μορφολογίας γάτας που είχα πάει, μου έδωσαν δείγμα της pro plan για στειρωμένα. Στις γάτες μου δεν τους άρεσε! Στο τέλος την έδωσα στα αδέσποτάκια της αυλή μας. Ούτε αυτά την έφαγαν με ευχαρίστηση...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα. Ποια η γνωμη σας για την Purina one sterilized; ειναι αναμεσα σε friskies και pro plan? Την εχει δοκιμασει κανεις; γττην βρηκα σε προσφορα.
Ειναι καλυτερη απο τη brekkies;

Καλημέρα. Την Purina one sterilized την έδινα στον Garfeild. Δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα, αλλά "πρόλαβα" και του την έδωσα για λίγο καιρό. Πλέον, επειδή η Lagertha, έχει δυσανεξία στα δημητριακά και δεν μπορούσαμε να έχουμε άγχος μήπως φάει από το πιάτο του Garfeild και επειδή το ψάξαμε λίγο περισσότερο το θέμα, την σταματήσαμε και αγοράζουμε τροφή χωρίς δημητριακά οι οποίες ταυτόχρονα κάνουν και για τα στειρωμένα. Επειδή έχουμε τρέξει πολύ με την δυσανεξία της μικρής, θα σου πρότεινα, όχι την friskies ή κάποιες από τα σουπερ μάρκετ. Είναι σαν να τρως κάθε μέρα γαριδάκια και τσιπς. Η pro plan είναι σε καλύτερη μοίρα αλλά και πάλι και αυτή περιέχει δημητριακά. Η γνώμη μου, εάν μπορείς να το αντέξεις οικονομικά, προτίμησε κάποια τροφή χωρίς!. Και θα μου πεις τώρα, γιατί τέτοιο κόλλημα μαζί τους. Η γάτες, όπως και όλα τα αιλουροειδή είναι καθαρά σαρκοφάγα ζώα. Στην φύση δεν υπήρχε περίπτωση να φάνε καλαμπόκι! Και εκτός αυτού θα έχεις μακροπρόθεσμα οφέλη. Οι ολιστικές και βιολογικές τροφές (αυτές που περιέχουν μόνο κρέας, φρούτα και λαχανικά) εκτός του ότι είναι υποαλλεργικές βοηθανε στην διατήρηση του βάρους και του λίπους γιατί περιέχουν μόνο ζωικές πρωτεΐνες. Έχουν χαμηλά ποσοστά ασβεστίου οπότε μειώνεται το πρόβλημα με την ουρολιθίαση. Ταυτόχρονα περιέχουν ω-λιπαρά, αντιοξειδωτικά και διάφορα άλλα καλούδια που βελτιστοποιούν την ποιότητα ζωής των μικρών "δυναστών". Το μόνο κακό μαζί τους είναι η τιμή τους (είναι πιο ακριβές από τις απλές που έχουν πολύ λίγο κρέας και πάρα πολλά δημητριακά για να "παίρνουν" όγκο). Εγώ παρόλο που εδω στα Ιωάννινα μόνο ένα petshop φέρνει τέτοια τροφή (ακόμη και οι royal canin και οι Hills έχουν δημητριακά) εννοείται λογω κόστους, πλέον δίνω και στα δυο grain free. Μόνο και μόνο που βλέπω την γούνα τους να γυαλίζει και να είναι σαν βελούδο, μου είναι αρκετο. Στην Αθήνα είστε πιο τυχεροί, υπάρχουν αρκετά petshop που διαθέτουν μεγάλη ποικιλία από grain free. Εάν το ψάξεις λίγο στο ιντερνέτ θα μπορέσεις να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα και να αποφασίσεις για την διατροφή τους.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back