Σειρά τροφής Royal Canin

πηρα χθες να δοκιμασω τις περιφημες Royal Canin Sterilised μετα απο παροτρυνση αυτης της ψυχης, της οποιας οι γατες την τιμουν.Εβαλα ενα μπολακι και οταν γυρισω ελπιζω να μην το βρω γεματο...
Έκανες πολύ καλά μοξασεφάκι μου. Αλλά πρέπει να επιμείνεις, μην απογοητευτείς αν δεν τη φάει με τη μία το Εκτόρι μας :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι στριτζογατο στο φαγητο μωρε....
αλλα και εγω το πηρα αποφαση...ή αυτο ή νηστικος! :mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν τις καταδεχτεί ο Έκτορας, είναι όντως καλές...
Αλλά μωρέ, τα γατιά έχουν και τις παραξενιές τους, όπως και να το κάνουμε. Πάντα θα υπάρχει κάποια γάτα που δεν θέλει αυτό για το οποίο όλες οι υπόλοιπες τρελαίνονται. Αλλά ειδικά για τις sterilized, είμαι αισιόδοξη, όσες γάτες ξέρω τις τιμούν δεόντως (με ελάχιστες εξαιρέσεις:rolleyes:).

(με ελάχιστες εξαιρέσεις:rolleyes:).
Καταβάλλουμε προσπάθειες, εντάξει; Θα τη φάει η εξαίρεση, πού θα πάει...

Αλλά μωρέ, τα γατιά έχουν και τις παραξενιές τους, όπως και να το κάνουμε. Πάντα θα υπάρχει κάποια γάτα που δεν θέλει αυτό για το οποίο όλες οι υπόλοιπες τρελαίνονται. Αλλά ειδικά για τις sterilized, είμαι αισιόδοξη, όσες γάτες ξέρω τις τιμούν δεόντως (με ελάχιστες εξαιρέσεις:rolleyes:).

αυτες οι εξαιρεσεις , φιλτατη, ειναι σε ολα τους περιεργες.... :whistle:

Εμένα, βρε παιδιά, από τότε που άλλαξα στα περισσότερα την τροφή σε Young Male Weight & Stones (διότι ορισμένα τρώνε πιο εξειδικευμένες τροφές) με έχουν τρελάνει...Τέτοια πείνα δεν την έχω ξανασυναντήσει... Αφού δυσκολεύομαι να κρατώ τις ποσότητες που πρέπει να τρώνε κάθε μέρα... Μιλάμε για λυσσασμένη αγάπη με τη συγκεκριμένη τροφή... Δεν αφήνουν ψίχουλο....Λες και είχαν να φάνε χρόνια τα σκασμένα...:lol: Τι να πω, κάνω το σταυρό μου...

Μπορειτε να προσθεσετε αλλη μια εξαιρεση ? :mad:
ευχαριστω!

Ωχ, Νάνσυ, ούτε ο Έκτορας τις τρώει; :/:
Hill's Neutered δοκίμασες; Ή τις Young Male από την κτηνιατρική σειρά της RC? Οι τελευταίες βγαίνουν και σε υγρή μορφή, σε φακελάκι, αν το πρόβλημά του είναι με την ξηρά τροφή γενικά...

Παιδια εμενα τις young male τις τρωει πολυ πολυ ευχαριστα,σημερα πηραμε και φακελακι να δοκιμασουμε.Αλλα τις τρωει με ανεση,οχι σαν να το κανει απλα επειδη πειναει.Υπαρχει κατι αντιστοιχο σε purina,για να μην κουβαλαω σακι στο Βολο;

Μπορειτε να προσθεσετε αλλη μια εξαιρεση ? :mad:
ευχαριστω!
Νανσούλι, υπομονή και επιμονή. Πού θα πάει, θα τις φάει...

Παιδια εμενα τις young male τις τρωει πολυ πολυ ευχαριστα,σημερα πηραμε και φακελακι να δοκιμασουμε.Αλλα τις τρωει με ανεση,οχι σαν να το κανει απλα επειδη πειναει.Υπαρχει κατι αντιστοιχο σε purina,για να μην κουβαλαω σακι στο Βολο;
Εννοείς κάτι αντίστοιχο της young male από την purina? Απ' όσο ξέρω, η μόνη σειρά της purina για στειρωμένα είναι η proplan after care.

Ναι,αυτο εννοουσα...Ευχαριστω,στην αναγκη θα χρησιμοποιησουμε αυτες για ενα δεκαπενθημερο.

Royal Canin wet food!!!

Ήρθαν φακελάκια με υγρή τροφή της Royal Canin, τα είδα εχτές στο πετ σοπ που πηγαίνω και μου είπε η ιδιοκτήτρια ότι είναι νέα στην αγορά. Τα έχει δοκιμάσει κανείς; Πήρα μερικά και εχτές τους έδωσα την Instinctive! Καλά, τρελάθηκαν! Μέχρι και η Ρενάτα έφαγε αρκετό, που δεν της αρέσει πολύ αυτού του είδους η τροφή!:D
Ξαμολυθείτε:up:

https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_food/feline_wet.aspx

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ήρθαν φακελάκια με υγρή τροφή της Royal Canin, τα είδα εχτές στο πετ σοπ που πηγαίνω και μου είπε η ιδιοκτήτρια ότι είναι νέα στην αγορά. Τα έχει δοκιμάσει κανείς; Πήρα μερικά και εχτές τους έδωσα την Instinctive! Καλά, τρελάθηκαν! Μέχρι και η Ρενάτα έφαγε αρκετό, που δεν της αρέσει πολύ αυτού του είδους η τροφή!:D
Ξαμολυθείτε:up:

https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_food/feline_wet.aspx
:lol::lol:τα ειχα δει στο site και τα περιμενα πως και πως...
:up::up:Ευχαριστουμε:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βρηκες ολες τις γευσεις?:hmm:

ευχαριστουμε για την ενημερωση :) εγω θα της τα παρω να τα δοκιμασει..σου ρχεται φαι πασχαλοπουλο ! :up:

ενα δεν καταλαβα...πως η oral που ειναι για δοντακια βοηθα, αφου ειναι κονσερβα κι η κονσερβα ειναι απαγορευτικη για την ουλιτιδα...:hmm:

ενα δεν καταλαβα...πως η oral που ειναι για δοντακια βοηθα, αφου ειναι κονσερβα κι η κονσερβα ειναι απαγορευτικη για την ουλιτιδα...:hmm:

Ποιός είπε ότι οι κονσέρβες είναι απαγορευτικές για την ουλίτιδα;:blink: Τα δικά μου έχουν και τα δύο και τρώνε υγρή τροφή:confused: Και πάνε μια χαρά...

Η συγκεκριμένη της R.C. πάντως, δε λέει ότι είναι για γάτες με ουλίτιδα, απλά είναι πιο μαλακά τα κομμάτια για να μπορούν να τα μασάνε γάτες μεγάλης ηλικίας με ευαίσθητα ούλα..

Ποιός είπε ότι οι κονσέρβες είναι απαγορευτικές για την ουλίτιδα;:blink: Τα δικά μου έχουν και τα δύο και τρώνε υγρή τροφή:confused: Και πάνε μια χαρά...

Η συγκεκριμένη της R.C. πάντως, δε λέει ότι είναι για γάτες με ουλίτιδα, απλά είναι πιο μαλακά τα κομμάτια για να μπορούν να τα μασάνε γάτες μεγάλης ηλικίας με ευαίσθητα ούλα..
αααααα......

ξερω οτι η κονσερβα κανει κακο στα δοντια...τους κανει καλο να ροκανιζουν τη ξηρα τροφη και αραια και που να τρωνε καμια κονσερβουλα...

Καιρός ήταν! :up:
Άραγε πού να μπορεί να τις βρει κανείς στη Θεσσαλονίκη...; :hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back