Σεμινάρια πρώτων βοηθειών

τιωρα
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • 5 το απογευμα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • μετα της πεντε

• αλλη απαντηστε

• Total voters
    0
  • Κλειστή δημοσκόπηση .
Τα τετράδια να'ναι με γάτες όμως;)!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:) κι εγώ αυτο σκέφτηκα! Πήγα να τυπώσω φωτογραφία του ραούλ μου αλλά απέτυχα για κάποιο λογο. Θα το ξαναδοκιμάσω όμως!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλα..... αν παρακολουθήσουμε σεμινάριο..... μας βλέπω να μας κινηγάει ο Κ. Πάνος...
εχουμε ξεφύγει!!!!!:P

:lol::lol::lol::lol:

Λοιπον, έλυσα και το θέμα του εκτυπωτή στο γραφείο, στο δικο μου τετράδιο θα έχει κολημένη πάνω μια ασπρόμαυρη φωτογραφια του ραουλ μου! Εξώφυλλο θα γίνει το αγόρι μου!

Εντωμεταξύ παιδιά προσπαθώ να πείσω και τον φίλο μου να έρθει μαζί. έχει κάνει σεμινάρια για πρώτες βοήθειες σε ανθρώπους και έχει πολύ καλύτερη αντίληψη σε αυτα τα πράγματα, οποτε καλο ειναι να τα ακούσει και αυτος να ειμαστε έτοιμοι (ω μη γέννητω...) αν γίνει κάτι. Ελπίζω να έρθει, μια και η τελευαταία πτώση του μικρού απο το μπαλκόνι τον ταρακούνησε αρκετά...

Έχουμε κατά προσέγγιση εικόνα του πόσοι θα είμαστε τελικώς; :confused:

Πάνω από 5 σίγουρα. Να'μαστε 10;;;

Σύνταγμα εγώ Τζούλια και Ιωάννα προς το παρον;
Μπα 10 λιγοι λες! Εγώ πιστεύω πάνω απο 10!

Χαχα! Πλάκα θα'χουμε! Πάμε και για καμια διαδήλωση μετά;

Τελικά οι γονείς φεύγουν κυριακή στις 10.30 και υπάρχει λεωφορείο από αεροδρόμιο για φλοίσβο οπότε ίσως καταφέρω να έρθω κι εγώ :up:. Αλλά μάλλον θα σας βρω εκεί. Ελπίζω να μην πειράζει αν αργήσω λίγο :redface: δεν ξέρω πόση ώρα θα κάνει να φτάσει ούτε τι ώρα θα ξεμπερδέψω από αεροδρόμιο.

Θα ήθελα να είμαι σε μια γωνία και να σας βλέπω :lol::lol::lol:

Τελικά οι γονείς φεύγουν κυριακή στις 10.30 και υπάρχει λεωφορείο από αεροδρόμιο για φλοίσβο οπότε ίσως καταφέρω να έρθω κι εγώ :up:. Αλλά μάλλον θα σας βρω εκεί. Ελπίζω να μην πειράζει αν αργήσω λίγο :redface: δεν ξέρω πόση ώρα θα κάνει να φτάσει ούτε τι ώρα θα ξεμπερδέψω από αεροδρόμιο.

:up::up::up:, μπράβο βρε Αναστασία! άντε να γνωριστούμε:P, αν αργήσεις θα σου βάλουμε απουσία και θα γραφτεις συο ποινολόγιο:P:cool:

Είμαι λίγο μακριά :(:( Θεσσαλονίκη

Είμαι λίγο μακριά :(:( Θεσσαλονίκη

αχ ναι :redface:, μπερεδεύτηκα:(. Θα κρατήσουμε σημειώσεις και σου της πούμε:up:

:lol::lol: οκ!!! Να μου στείλετε φωτοτυπίες!!!

Λοιπον, έλυσα και το θέμα του εκτυπωτή στο γραφείο, στο δικο μου τετράδιο θα έχει κολημένη πάνω μια ασπρόμαυρη φωτογραφια του ραουλ μου! Εξώφυλλο θα γίνει το αγόρι μου!

Εντωμεταξύ παιδιά προσπαθώ να πείσω και τον φίλο μου να έρθει μαζί. έχει κάνει σεμινάρια για πρώτες βοήθειες σε ανθρώπους και έχει πολύ καλύτερη αντίληψη σε αυτα τα πράγματα, οποτε καλο ειναι να τα ακούσει και αυτος να ειμαστε έτοιμοι (ω μη γέννητω...) αν γίνει κάτι. Ελπίζω να έρθει, μια και η τελευαταία πτώση του μικρού απο το μπαλκόνι τον ταρακούνησε αρκετά...

Μπορώ να φέρω και εγώ τον δικό μου? Εϊναι την ίδια κατηγορία με τον φίλο της drusilia! Δεν του το έχω προτείνει ακόμα βέβαια...

Εγώ πάντως τον δικο μου δεν κατάφερα να τον πείσω, αυτο το 9.30 στο Σύνταγμα και μετά στις 3 μάθημα δεν του κάθεται καλα. (Νομίζω οτι με εκβιάζει έμμεσα να ακυρώσουμε το μάθημα, αλλά θα δείξει! :lol:)
Θα έρθει ομως η φίλη μου η Σοφία που πήρε τα ασπρόμαυρα της Νότας.

Εγώ πάντως τον δικο μου δεν κατάφερα να τον πείσω, αυτο το 9.30 στο Σύνταγμα και μετά στις 3 μάθημα δεν του κάθεται καλα. (Νομίζω οτι με εκβιάζει έμμεσα να ακυρώσουμε το μάθημα, αλλά θα δείξει! :lol:)
Θα έρθει ομως η φίλη μου η Σοφία που πήρε τα ασπρόμαυρα της Νότας.
΄
Εγώ που δεν του το έχω πει καν???? Θα του κάνω έκπληξη!!!!

Τι εννοεις έκπληξη; Θα του πεις έλα μωρό μου, πάμε για καφέ και θα ξαφνικά θα του κάνεις έκπληξη με ένα κοπάδι γατόφιλες μουρλές; καταπληκτικο θα ειναι! Ανεκτίμητο! :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back