Σιάμ γάτα στο δρόμο

σωστο και αυτο να το χαρισω στη κυρια που ελεγε η ασιμινα
ενωουσε οτι δεν ηταν η δικια της ωρα για μαθημα

αφου ειναι στειρωμενη εμβολιασμεννη κλπ προχωρας ανετα! θα σου ελεγα να την παρω αλλα ειμαι μακρια, και βρηκα απο εδω κι ενα γλυκητατο αδεσποτακι και ειμαι στην συζητηση!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι εε ενταξι μωρο ειναι αλλα για τη πηνη το ξερω
την γατουλα θα την χαρισω παει και τελιωσε ή μπορει να την δοσω στην μαμα μου που εχει τρελα με τις σιαμ αν θες περισσοετερα μπες msn να σου εξηγησω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλεε θα τρελλαθω!:|:|:| τι θα πει την γατουλα θα την χαρισεις παει και τελειωσε? εχεις βρει ατομο?? τοσο καιρο γιατι δεν την εδινες στη μαμα σου για να ειναι και η γατουλα πιο ανετα??:confused::confused:
και τελικα ποιο ειναι το μωρο?

την γατουλα μονο ο αντρας μου μπορει να την κρατησει:(:(:(:(:(:(και αυτο γιατι αυτος ειναι μονο στο σπιτι και ισως αυριο που δεν εχω τοσο πολυ δουλεια να την βγαλω και στους υπολιπος χωρους

καλα βρε τζουλιακι τοσα hi και hi σου στελνω στο msn

:lol::lol::lol: ναι... γνωριζόμαστε βαθύτατα:rolleyes:

Ναταλία πρέπει να μάθεις πολλά ακόμα...και δεν λέω για τις γάτες.:redface:
Θα τα πούμε στο μσν... (θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω δηλ.)

Το θέμα είναι η ΣΙάμ, και τί είναι καλύτερο γι αυτήν...:happy:

Καλέ κυρία julia βοηθήστε μας κι εμάς να μην καραφλιάσουμε:|

μονο που τωρα καταλαβα οτι πρεπει να την δοσω οσες μιλαμε και απο αλλου και σας εχω εξηγισει τι γινετε με εμενα με τα γατια ενοω,ει ψιτ τζοθλια μπες να σου εξηγησω

Απ' όλη αυτή την συζήτηση δεν έχω καταλάβει τίποτα...;);) Που βρίσκεται η γάτα, πως είναι η κατάστασή της, που θα πάει.....:hmm::hmm::hmm:

καλα η γατα ειναι μεσα σε ενα μπανιο και δεν μπορεις να την βγαλεις μια φοτο??:blink::blink: τι μπανιο ειναι αυτο??300 τμ??:confused::confused:

Δεν είμαι δικαστής...:redface:

Αν θέλεις βοήθεια με την Σιάμ, θα πρέπει να το εξηγήσεις εδώ, ήρεμα και κατανοητά την όλη κατάσταση και ποιό είναι το θέμα.

Και μη μου λές, ψιτ.....γιατί θα έχουμε άλλα....

Δεν είμαι δικαστής...:redface:

Αν θέλεις βοήθεια με την Σιάμ, θα πρέπει να το εξηγήσεις εδώ, ήρεμα και κατανοητά την όλη κατάσταση και ποιό είναι το θέμα.

Και μη μου λές, ψιτ.....γιατί θα έχουμε άλλα....

βοηθησε κ εσυ ρε Τζουλια!:P:P δεν με βλεπω καλα εχω αρχισει και ιδρωνω!:|:lol::lol:

πες κ εσυ νιαουυ!!:P

Να συνέλθω πρώτα απο τα γέλια....
Το γατοχώρι ωχριά μπροστά στην τοιαύτη ιδιάζουσα περίπτωση .

Να συνέλθω πρώτα απο τα γέλια....
Το γατοχώρι ωχριά μπροστά στην τοιαύτη ιδιάζουσα περίπτωση .

αχα..ειναι σοβαρη η κατασταση δηλαδη..:confused::confused::P:lol::lol: μηπως προερχεται απο το ιδο χωριο??:whistle::whistle::whistle:

Οχι, και να αδειάσεις κανα inbox....:redface:

λοιπον να τα παρουμε απο την αρχη στις 4 οκτωβτιου βρηκα το γατι το επιασε ο γιος μου.τον πηγαμε στον κτηνιατρο και ειπε ειναι θυληκο,εμβολιασμενο και στειρωμενο.μετα το βγαλαμε μια φωτο για να βαλουμε στην αγγελια ,ειχα προθεση να την βαλω και εδω αλλατην εσβησε ο αρτεμ τωρα την εχουμε σε ενα μεγαλο χωρο και μονο ο αντρας μου την ξερει εγω μονο νερακι,φαγακι και την αμμο του φροντιζω,λοιπιν τωρα ειταν να το κρατησουμε αλλα τελικα θα το δωσουμε στην μανα μου,αλλα οχι για καπιους λογους υγιεινης αλλα δεν θα μπορεσω να φροντισω 4 γατια και 1 σκυλο, γιατι δεν μπορω ολη μερα δουλεια και μετα μολις ερχομαι απο την δουλεια απο την δουλεια να φροντιζω 5 ζωακια και τα 5,ενταξι τωρα θα μου πειτε τωρα πως γεινετε αλλα την σιαμεζα την φροντιζει ο αντρας μου πιο πολυ

λοιπον να τα παρουμε απο την αρχη στις 4 οκτωβτιου βρηκα το γατι το επιασε ο γιος μου.τον πηγαμε στον κτηνιατρο και ειπε ειναι θυληκο,εμβολιασμενο και στειρωμενο.μετα το βγαλαμε μια φωτο για να βαλουμε στην αγγελια ,ειχα προθεση να την βαλω και εδω αλλατην εσβησε ο αρτεμ τωρα την εχουμε σε ενα μεγαλο χωρο και μονο ο αντρας μου την ξερει εγω μονο νερακι,φαγακι και την αμμο του φροντιζω,λοιπιν τωρα ειταν να το κρατησουμε αλλα τελικα θα το δωσουμε στην μανα μου,αλλα οχι για καπιους λογους υγιεινης αλλα δεν θα μπορεσω να φροντισω 4 γατια και 1 σκυλο, γιατι δεν μπορω ολη μερα δουλεια και μετα μολις ερχομαι απο την δουλεια απο την δουλεια να φροντιζω 5 ζωακια και τα 5,ενταξι τωρα θα μου πειτε τωρα πως γεινετε αλλα την σιαμεζα την φροντιζει ο αντρας μου πιο πολυ

αρα το γατακι ειναι εξω? ή σε κλειστο χωρο?? η μαμα σου θα την εχει στο σπιτι μεσα?:hmm:

σορυ για το ψιτ ειχα ξεχασει το καινουργιο adage των κοριτσιων και μπλοκαρα

η μαμα μου θα την εχει μεσα σε κλειστο χωρο και θα την βγαζει και εξω αλλα μονο με την παρουσια της και εγω την εχω σε κλειστο χωρο,την γατουλα δεν την εχω στο μπανιο διπλα απο το μπανιο την εχω

Μαλιστα..τι να πω..:rolleyes::rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back