Σιάμ γάτα στο δρόμο

και για το γατακι εχω μεγαλη πειρα να το μεγαλοσω 19 γατες ειναι αυτες που εχουν περασει απο τα χερια μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

προτων ποσες φορες θα το πω οτι την φοτο την διεγραψε ο μικρος και δευτερον μπορουμε να την βγαλουμε φοτο απλως στον αντρα μου να το πειτε αυτο γιατι μονο εγω και αυτος μπορουμε να χειριστουμε την μηχανη αλλα μονο ειναι ο μοναδικος που μπορει να το κανει γιατι περναει απαρατιριτος μεσα στο δωματιο:hmm:
Να πουμε ΕΜΕΙΣ στον αντρα σας να βγαλει φωτογραφιες τη γατα που πρεπει να βρει σπιτι;Ενα μηνα την εχετε,δε μπορουσατε να τη βγαλετε μια φωτογραφια για την αγγελια της;Μηπως δεν υπαρχει γατα,αγγελια γενικοτερα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σορυ παιδια θα τα πουμε σε 20' λεπτα κανω μαθημα

Μα εδω μας λεει οτι απο την πρωτη μερα την επιασε και εκατσε και για υπερηχο,ειναι δυνατον;Εχετε ιδεα ποσο συνεργασιμη πρεπει να ειναι μια γατα για να κανει υπερηχο;Εδω σπιτισιες γατες και δεν καθονται.Και μεσα σε εικοσι μερες εγινε θηριο της αποκαλυψεως;

Να πουμε ΕΜΕΙΣ στον αντρα σας να βγαλει φωτογραφιες τη γατα που πρεπει να βρει σπιτι;Ενα μηνα την εχετε,δε μπορουσατε να τη βγαλετε μια φωτογραφια για την αγγελια της;Μηπως δεν υπαρχει γατα,αγγελια γενικοτερα;

:lol::lol::lol:
τι να πω... οι δικεσ μου οποτε περναμε το κατωφλι του κτηνιατρου μενουν κοκαλο , μαλλον απο τον φοβο τουσ! ότι εξεταση και να τουσ κανει δεν κουνιουνται με τιποτα, κι η μια ειναι και αγριουλα!

ε, τελοσπαντων μια φωτο δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο!!! να την βγαλετε γενικο πλανο! :cool:εδω αλλοι βγαζουν φωτο τα λιονταρια και τις τιγρησ κι εσεισ σε ενα μηνα δεν κατορθοσατε να βγαλεται μια γατα???:hmm:

μα να λετε 19 γατεσσ περασαν απο τα χερια σασ και επειτα να λετε πως οι σιαμ δεν σασ συμπαθουν... περιεργο μου ακουγεται!!!:/:

γεια σας ειμαι μια μαθητρια της κυριας ναταλιας,τωρα κανει μαθημα ενωει πως την γατα την βλεπει μονο το βραδυ γιατι μονο τοτε ειναι γενικως στο σπιτι ο κυριος νικολεβαιβικ(ο αντρας της)τη φροντιζει ολη την ημερα και αυτος το πρωι λειπει γιατι ειναι στο στουντιο:)

:D
Το μόνο που θα πώ είναι, ότι δεν είναι πλάκα....
... αλλού είναι το θέμα.:redface:

A καλά!!!:lol:

τι α καλα:lol:?????????

Τίποτα μωρέ, αλλού ήθελα να γράψω!
Συνεχίστε το μάθημα:)

η κυρια ναταλια το συνεχιζει,εγω θα κανω μετα

Παιδιά... έχω λιώσει μιλάμε....:lol::lol:

Την ξέρω την κοπέλα (ιντερνετικά)..αλήθεια λέει, υπάρχει απλά ένα κενό να το πώ.. ..

Τώρα για την Σιάμ, δεν ξέρω τί και πώς.. δεν έχει προλάβει να με ενημερώσει.. (έχω και εγώ δουλειές..):redface:

γεια σες γυρισα

Παιδιά... έχω λιώσει μιλάμε....:lol::lol:

Την ξέρω την κοπέλα (ιντερνετικά)..αλήθεια λέει, υπάρχει απλά ένα κενό να το πώ.. ..

Τώρα για την Σιάμ, δεν ξέρω τί και πώς.. δεν έχει προλάβει να με ενημερώσει.. (έχω και εγώ δουλειές..):redface:
Σαν να λέμε.......διχασμένη προσωπικότητα;:P

πεστα τζουλια εμενα εχει μαλιασει η γλωσσα μου.μου αρεσε αυτο που ειπες ιντερνικα πως το ειπες

γεια σας ειμαι μια μαθητρια της κυριας ναταλιας,τωρα κανει μαθημα ενωει πως την γατα την βλεπει μονο το βραδυ γιατι μονο τοτε ειναι γενικως στο σπιτι ο κυριος νικολεβαιβικ(ο αντρας της)τη φροντιζει ολη την ημερα και αυτος το πρωι λειπει γιατι ειναι στο στουντιο:)

και γιατι δεν το χαριζει το ζωντανο καπου οπου θα υπαρχει διαθεση και χρονος??? με τετοιο προγραμμα η γατα δεν προκειτε ποτε να την συνηθησει!!! και το λεω απο πείρα δικη μου με γάτα που για να με συνηθήσει εκανε 6-7 μηνεσ, κι ας ημουν κι αποπανω τησ ολόκληρη την ημέρα!!!

η κυρια ναταλια το συνεχιζει,εγω θα κανω μετα

τι εννοείς?

:confused::confused::confused: να πω οτι εχω μπερδευτει?? :confused::confused::confused:

σωστο και αυτο να το χαρισω στη κυρια που ελεγε η ασιμινα
ενωουσε οτι δεν ηταν η δικια της ωρα για μαθημα

Ναταλία προσπαθώ να το σώσω.. και το θέμα και εσένα...:redface:

Ήδη μπήκε μια μαθήτριά σου με τον λογαριασμό σου και έγραψε, αυτό απαγορεύεται, και μπορεί να φάς ποινή.

Απο κεί πέρα,
κάποια πράγματα με την Σιάμ ΔΕΝ στέκουν, και δεν είναι λογικά. Και δεν γνωρίζω τα του θέματος, και δεν θα ήθελα να συμμετέχω.

Πιστεύω με ήρεμο τρόπο, να μας δώσεις να καταλάβουμε τί τρέχει, και να σου δώσουμε λύσεις, για να σωθεί η γατούλα....

καλα βρε τζουλιακι τοσα hi και hi σου στελνω στο msn

Ναταλία προσπαθώ να το σώσω.. και το θέμα και εσένα...:redface:

Ήδη μπήκε μια μαθήτριά σου με τον λογαριασμό σου και έγραψε, αυτό απαγορεύεται, και μπορεί να φάς ποινή.

Απο κεί πέρα,
κάποια πράγματα με την Σιάμ ΔΕΝ στέκουν, και δεν είναι λογικά. Και δεν γνωρίζω τα του θέματος, και δεν θα ήθελα να συμμετέχω.

Πιστεύω με ήρεμο τρόπο, να μας δώσεις να καταλάβουμε τί τρέχει, και να σου δώσουμε λύσεις, για να σωθεί η γατούλα....

εσυ δειχνεις να ξερεις πολλα!!:P:P:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back