anabou
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι παντως παρεξηγημενες οι καημενες οι σιαμ! Ειναι πολυ καλες..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
![]()
![]()
![]()
![]()
Ειναι παντως παρεξηγημενες οι καημενες οι σιαμ! Ειναι πολυ καλες..
συμφωνώ και επαυξάνω, ειναι πολύ-πολύ καλές , όπως όλα τα ζώα άλλωστε......δεν μπορώ με τίποτα να δεχτώ ότι υπάρχουν κακά ζώα!!!!!
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος

duke21gr
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα. Μόλις σήμερα ανακάλυψα το forum και είπα να σας μεταφέρω τι δική μου εμπειρία από τη συμβίωση με ένα ζευγάρι από το Σιαμ.
Η θηλυκια είναι 11 χρονών και ο αρσενικός 8, ονόματα δεν τους έχουμε δώσει πάρα μόνο τα χαϊδευτικά τους "Γαταααα", "Γατουλιιιι".
Η θηλυκια έχει ενα κομπο στην ουρα της και γενικα ειναι περίεργος χαρακτήρας, ίσως βέβαια να την έχουμε καλομάθει. Οταν θελει κατι θα πρέπει να γινει με τον εύκολο η το δύσκολο τροπο, μας εχει παρει τον αερα μεσα στο σπιτι. Οσο για τα νύχια της φροντίζει να τα τα δείχνει όταν δεν έχει όρεξη για παιχνίδια.....
Αλλο ζώο μέσα στο σπίτι δε μπορεί να μπει, θα γίνει μάχη.
Δε μπορεί κανείς άλλος άνθρωπος εκτός απο εμένα και τη μητέρα μου να ψάχνει σε συρτάρια και ντουλάπες ενώ δεν είναι κάποιος από εμάς παρών, θα του επιτεθεί. Το σπίτι μας είναι σπίτι της και μας φιλοξενεί. Τρώμε μαζί(της βγάζουμε πιάτο για μη λερώνει το τραπεζομάντιλο), κοιμόμαστε μαζί και πάντα μπορεί να σε καταλάβει.
Ο αρσενικός είναι σε στυλ Bulldog για όσους γνωρίζουν, τεμπελογατο με όλη την έννοια της λέξης. Βεβαία είναι γκρινιάρης και φωνακλάς εν αντίθεση με τη θηλυκια. Επίσης είναι και λίγο ζημιάρης!!!
Συγνώμη για το μεγάλο μου post αλλά μπορώ να μιλάω για μέρες για τα κατορθώματα τους...
ps. έχω 2 μικρά της, 2 μηνών περίπου και χαρίζονται αποκλειστικά σε ζωόφιλο.
Ismini
Διάσημο μέλος
Φοβερή αυτή η γάτα σου!!! Πολυ αυταρχική ομως!...
Την αγγελια μπορεις να την βαλεις στην κατηγορια χαρίζονται με μια φωτογραφια των μικρων.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Ψιψίνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Whatdsddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
peggoto
Νεοφερμένο μέλος
Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
peggoto
Νεοφερμένο μέλος
aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

zvrzina
Νεοφερμένο μέλος

ειμαι που χαρουμενη κ αυριο τα περιμενω στο νεο τουσ σπιτακι!!!
ελπιζω οτι η στεναχωρια μου που θα ειναι "εγκλωβισμενα"σε ενα σπιτι χωρισ το εξω (μιας που η φυση τουσ ειναι για το εξω) , θα ισοπεδωθει απο την αγαπη , φροντιδα , και υγιεινη που θα τουσ δωσω κ εμαθα τοσα χρονια

ελπιζω να ανταπεξελθω σαν νεα "γατομαμα"

moukelis
Επιφανές μέλος
Τα εκτρεφετε,ή απλα εχετε ενα ζευγαρι που σας κανει γατακια;Τοσα χρονια τα γατακια που κανουν τι τα κανετε;
Περιμενουμε να σε γνωρισουμε,κι εσενα και τα (ειμαι σιγουρη υπεροχα) μικρα σου στους σιαμ maniacs!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool