Σιάμ

Εμάς το αντίθετο γίνεται. Ο αλήτης κάνει μαθήματα στην κυρία μπας και μάθει να 'μιλάει'. Που τέτοια που είναι η φωνή της η περίοδος αφωνίας ήταν καλύτερη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ειναι παντως παρεξηγημενες οι καημενες οι σιαμ! Ειναι πολυ καλες..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνώ! Πιο ήρεμη γάτα από την Μίτσυ δεν έχω δει.

Του Μαστερ η γατα ειναι αγια..... Η Αγια Σουσου λεω....

Πρίν από 4 χρόνια είχα την πρώτη επαφή με γάτα ράτσας Σιάμ, ήταν ο Ρούπι, τον οποίο που τον έκαναν δώρο, ηταν μικρός, με τεράστια αυτιά, μεγάλες πατούνες και καταπληκτικά μπλέ-τυρκουάζ ματιά, αυτό το γατουλίνι με το που το είδα έπαθα σόκ, με μαγνήτισε το βλέμμα του. όπως καταλαβαίνετε απο τότε γίναμε αχώριστοι, αυτοκολλητάκια, όπου εγώ και ο Ρούπι, ύπνο εγώ και αυτός το ίδιο, φαί εγώ και αυτός απο πίσω, φυσικά λαλίστατος, μουρμουρούσε συνεχώς.....φανταστείτε αν κάμια φορά καθυστερούσα να πέσω για ύπνο, καθόταν στην πόρτα και νιαούριζε επιτακτικότατα!!! Πέρυσι τον ζευγάρωσα και κράτησα την κορούλα του την Μπουμπού, πιο στοργικό πατέρα δεν έχω δεί....απίστευτος, την κανάκευε απο την πρώτη μέρα που ήρθε στο σπίτι, το τι εχει υποστεί απο αυτήν δεν λέγεται.....αλλά κύριος, ουτε τα νύχια του εχουμε δεί ποτε, ούτε τα δόντια του!!!! πρόσφατα του έφερα και μια ακόμα κυριούλα, την οποία καλοδέχτηκε επίσης.....τι να πώ ρε παιδιά, τελικά ο χαρακτηρήρας ειναι χαρακτήρας!!!!!! μακάρι να μπορέσω να σηκώσω και καμιά φωτό, θα χαρειτε πολύ να τον δείτε, ειναι χάρμα οφθαλμών.....ειμαι λιγο χαζογατομαμά...πειράζει???????

ουυππς, σόρρυ....βγηκε διπλό το κείμενο!!!!!!συγχωρέστε με, ειμαι νέα στο φορουμ και κάνω και καμιά πατατιά!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ειναι παντως παρεξηγημενες οι καημενες οι σιαμ! Ειναι πολυ καλες..

συμφωνώ και επαυξάνω, ειναι πολύ-πολύ καλές , όπως όλα τα ζώα άλλωστε......δεν μπορώ με τίποτα να δεχτώ ότι υπάρχουν κακά ζώα!!!!!

Εχουν χαρακτηρα!:cool:

Ζευγος Σιαμ

Καλησπέρα. Μόλις σήμερα ανακάλυψα το forum και είπα να σας μεταφέρω τι δική μου εμπειρία από τη συμβίωση με ένα ζευγάρι από το Σιαμ.

Η θηλυκια είναι 11 χρονών και ο αρσενικός 8, ονόματα δεν τους έχουμε δώσει πάρα μόνο τα χαϊδευτικά τους "Γαταααα", "Γατουλιιιι".

Η θηλυκια έχει ενα κομπο στην ουρα της και γενικα ειναι περίεργος χαρακτήρας, ίσως βέβαια να την έχουμε καλομάθει. Οταν θελει κατι θα πρέπει να γινει με τον εύκολο η το δύσκολο τροπο, μας εχει παρει τον αερα μεσα στο σπιτι. Οσο για τα νύχια της φροντίζει να τα τα δείχνει όταν δεν έχει όρεξη για παιχνίδια.....
Αλλο ζώο μέσα στο σπίτι δε μπορεί να μπει, θα γίνει μάχη.
Δε μπορεί κανείς άλλος άνθρωπος εκτός απο εμένα και τη μητέρα μου να ψάχνει σε συρτάρια και ντουλάπες ενώ δεν είναι κάποιος από εμάς παρών, θα του επιτεθεί. Το σπίτι μας είναι σπίτι της και μας φιλοξενεί. Τρώμε μαζί(της βγάζουμε πιάτο για μη λερώνει το τραπεζομάντιλο), κοιμόμαστε μαζί και πάντα μπορεί να σε καταλάβει.

Ο αρσενικός είναι σε στυλ Bulldog για όσους γνωρίζουν, τεμπελογατο με όλη την έννοια της λέξης. Βεβαία είναι γκρινιάρης και φωνακλάς εν αντίθεση με τη θηλυκια. Επίσης είναι και λίγο ζημιάρης!!!

Συγνώμη για το μεγάλο μου post αλλά μπορώ να μιλάω για μέρες για τα κατορθώματα τους...

ps. έχω 2 μικρά της, 2 μηνών περίπου και χαρίζονται αποκλειστικά σε ζωόφιλο.

Καλως ορισες!
Φοβερή αυτή η γάτα σου!!! Πολυ αυταρχική ομως!...:hmm:
Την αγγελια μπορεις να την βαλεις στην κατηγορια χαρίζονται με μια φωτογραφια των μικρων.

Σε καταλαβαινω απολυτα duke....σε καταλαβαινω....και γω φιλοξενουμαι στο σπιτι..

What

Whatdsddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

η λιλα μου ειναι μια μικρη σιαμεζα 4 μηνων πανεμορφη παιχνιδιαρα κ πολυ τρυφερη δυστηχως ειχε ενα ατυχημα εσπασε το ποδαρακι της κ τησ καναμε ενχειρηση εβαλε βιδες τωρα ειναι στην αναρρωση και το καημενακι δεν παραπονιεται καθολου καθεται υπομονετικα κ τα υπομενει ολα ειναι ενα απο τα καλυτερα γατακια που εχω δει ποτε και εχουμε δυσκολο δρομο ωσπου να γινει εντελως καλα...

Έχω μία φίλη στο σχολείο που τη λένε Μαρία έχει ένα σιαμέζο γάτο τον Σάκη(γλύκας είναι) είναι πολύ επιθετικός τα χέρια της είναι μές τις γρατζουνιές. Δεν το πίστευα στην αρχή αλλά το είδα και μόνη μου όταν πήγα σπίτι της τον είδα να υη γρατζουνάει χωρίς λόγο. Είναι αλήθεια ότι είναι πολύ επιθετικές αυτές οι γάτες ή είναι ο συγκεκριμένος γατούλις. Δεν ξέρω πάντως είναι ο λόγος που δεν τις προτειμώ και πολύ.όχι ότι δεν αγαπώ τις γάτες αλλά εδώ που τα λέμε είμαι και λίγο φοβητσιάρα!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπα, κι εμένα ο Vector με γρατζουνάει και με δαγκώνει χωρίς λόγο, απλά νομίζει ότι παίζουμε. Και δεν είναι Σιάμ :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

απο προσωπικη μου εμπειρια αυτο που μπορω να πω ειναι οτι η λιλα μου που ειναι σιαμ ειναι το πιο ησυχο και χαδιαρικο γατι που εχω δει στην ζωη μου τα νυχια της δεν τα εχει βγαλει ποτε ειναι τοσο ησυχο που με εκνευριζει καμια φορα σε αντιθεση με την κιτη μου η οποια ειναι το πιο αγριο και ατιθασο κεραμυδογατο που χω δει ποτε....αλλα και το πιο ομορφο το καλο ειναι οτι μεταξυ τους τα πανε τελεια...

Hξερα το στο εξωτερικο αλλα μπορειτε να μου πειτε που το βρηκατε στην Ελλαδα η το ονομα της εταιριας που το διανεμει στην Ελλαδα. Ευχαριστω πολυ , Αραμισ

Ελπίζουμε να έχουμε τον Αυγουστο μια γλυκύτατη εκπρόσωπο της φυλής τους,με κοντή ουριτσα,και δεν μπορούμε να κρύψουμε την ανυπομονησία μας!:D

ειμαι 22 χρονων , κ απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου εχοθμε γατακια σιαμ. ολα ξεκινισαν απο μια γατα τισ γιαγιας μ πριν 22 χρονια , η οποια γεννουσε σιαμακια κ αυτα με τιν σειρα τους αλλα σιαμακια...ετσι και εγω μεγαλωσα στουσ γονεις μ εχοντασ παντα σιαμουλια...ειναι απιστευτο αυτο π εχω παρατηρησει...δενοντε απολυτα με το αφεντικο (μαμα) τουσ κ σχεδον ειναι ετοιμα να μιλησουν στιν γλωσσα μας.σχεδον λενε "μαμα" καμια φορα . ωσ φοιτητρια κ εγω π μενω μονη μ με τον αδερφο μου...ηρθε και εμενα η σειρα μου να παρω ενα αγορακι κ ενα κοριτσακι(παντα, γιαναχουν παρεουλα οσο θα ειμαι στην σχολη)!!!!:up:
ειμαι που χαρουμενη κ αυριο τα περιμενω στο νεο τουσ σπιτακι!!!
ελπιζω οτι η στεναχωρια μου που θα ειναι "εγκλωβισμενα"σε ενα σπιτι χωρισ το εξω (μιας που η φυση τουσ ειναι για το εξω) , θα ισοπεδωθει απο την αγαπη , φροντιδα , και υγιεινη που θα τουσ δωσω κ εμαθα τοσα χρονια:)
ελπιζω να ανταπεξελθω σαν νεα "γατομαμα":)

Καλως να σου ερθουν!
Τα εκτρεφετε,ή απλα εχετε ενα ζευγαρι που σας κανει γατακια;Τοσα χρονια τα γατακια που κανουν τι τα κανετε;
Περιμενουμε να σε γνωρισουμε,κι εσενα και τα (ειμαι σιγουρη υπεροχα) μικρα σου στους σιαμ maniacs!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back