ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Ειναι που δε σε ξερουν ακομα,κι εχουν τοσα θεματα στο φορουμ.Παντως αν θες μπες στο θεμα σου και δες κατω κατω που λεει ποσα μελη εχουν διαβασει το θεμα,θα δεις οτι ειναι πολλα κι ας μην απαντανε.![]()
ΟΚ!Ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
απλά σβήστικε ένα μύνημα από τη συζήτησή μας(στην Moukelis απευθύνομαι.)Το θεματάκι λοιπόν είναι αυτό: https://www.mypetz.gr/threads/Αχ-Όσκαρ-μου-Καρδιά-μου-σ-αγαπώ.224120/ !!!Όποιος θέλει μπορεί να μπει και να γράψει.
Στα δικά μας όμως.Που χαθήκαν οι υπόλυποι Σιαμεζομανείς;(εκτός από εμένα,την moukeli,και το babycat)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf
Δραστήριο μέλος
Κλασσικες Σιαμ ειναι αυτες που διασταυρωθηκαν με τις ευρωπαικες γατες και τα χαρακτηριστηκα τους δεν ειναι ιδια τωρα πια.
Μοντερνες Σιαμ ειναι αυτες που διασταυρωθηκαν απο την μυξη των δυο διαφορετικων απο χωρες γατων;
Εχω μπερδευτει,ξεμπερδεψτε με please.
διάβασε εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Σιάμ.219036/ τα αναφέρει όλα αναλυτικά!
ζήτω οι μοντέρνες

drf
Δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
drf
Δραστήριο μέλος
Μολις τωρα την ειδα τη φωτο αυτη στο αλμπουμ σας.Τι ομορφη που ειναι...Εδω φαινονται μπλε παντως τα ματακια της ε;
τα μάτια της είναι πλάνα.. πραγματικά είναι πρασσινο-γαλάζια κάπως όχι καθεαυτού γαλάζια πάντως

moukelis
Επιφανές μέλος

drf
Δραστήριο μέλος
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ δεν ήμουν χθες.Είχα πάει να δω τον ΜπακαλόγατοTελικά το άνοιξα το θεματάκι που λέγαμε
απλά σβήστικε ένα μύνημα από τη συζήτησή μας(στην Moukelis απευθύνομαι.)Το θεματάκι λοιπόν είναι αυτό: https://www.mypetz.gr/threads/Αχ-Όσκαρ-μου-Καρδιά-μου-σ-αγαπώ.224120/ !!!Όποιος θέλει μπορεί να μπει και να γράψει.
Στα δικά μας όμως.Που χαθήκαν οι υπόλυποι Σιαμεζομανείς;(εκτός από εμένα,την moukeli,και το babycat)
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zina
Πολύ δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

Ντίνα μου είναι ένας γλύκας ο μικρός σου,να μου τον φιλήσεις!
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εγώ έλιωσαΝίκο δε μπορεις να πεις τιποτα,τωρα την ερωτευτηκα κι εγω...
Ντίνα μου είναι ένας γλύκας ο μικρός σου,να μου τον φιλήσεις!

!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zina
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
ααα και εσυ αυτη τη στιγμη εισαι άγατη???το ιδιο και γωΠαιδια ελιωσα τι μωρακι ειναι αυτο;. Μη μου βαζετε φωτο εχω στεριτικο συνδρομο.Δωρακι ευχαριστω η κορη ειναι εξισου γλυκα και ομορφη.

zina
Πολύ δραστήριο μέλος
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
αααααχ πως σε καταλαβαινωΝικο μου φτου σκορδα το μωρο ειναι απεχτο.Ναι αγατη γιατι εχασα τη λατρεια μου πριν 8 μηνες .

σιαμακι ηταν η κατι αλλο??οτι και να ηταν ομως η αγαπη που προσφερουν σε μας ειναι ιδιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
αααααχ πως σε καταλαβαινω![]()
Το ίδιο και εγώ.Αλλά εγώ δεν θα άντεχα αν έχανα τη Σίμπα......
zina
Πολύ δραστήριο μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε...τουλαχιστον εφυγε απο γηρατεια και οχι απο ατυχημα.Τα γηρατεια ειναι φυσικο πραγμα θα συμβει θελεις δε θελεις.Δεν εχω χασει γατα απο γηρατεια μονο απο ατυχημα και εχει διαφορετικο πονο εννοω πολυ μεγαλυτερο.Εγω ειμαι σιαμεζομαμα απο 10 χρονων και ετσι οπως καταλαβαινεις σιαμεζα ειχα .Η Ζινουλα μου ηταν 14 και εφυγε απο γηρατεια.Ο πονος μεγαλος αλλα ευχομαι οτι θα μου τον απαληνει η Μόιρα το κουκλακι της Δωρας.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool