Σιαμ-maniacs; :D

Ειναι που δε σε ξερουν ακομα,κι εχουν τοσα θεματα στο φορουμ.Παντως αν θες μπες στο θεμα σου και δες κατω κατω που λεει ποσα μελη εχουν διαβασει το θεμα,θα δεις οτι ειναι πολλα κι ας μην απαντανε.;)

ΟΚ!Ευχαριστώ :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tελικά το άνοιξα το θεματάκι που λέγαμε
απλά σβήστικε ένα μύνημα από τη συζήτησή μας(στην Moukelis απευθύνομαι.)Το θεματάκι λοιπόν είναι αυτό: https://www.mypetz.gr/threads/Αχ-Όσκαρ-μου-Καρδιά-μου-σ-αγαπώ.224120/ !!!Όποιος θέλει μπορεί να μπει και να γράψει.
Στα δικά μας όμως.Που χαθήκαν οι υπόλυποι Σιαμεζομανείς;(εκτός από εμένα,την moukeli,και το babycat)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κλασσικες Σιαμ ειναι αυτες που διασταυρωθηκαν με τις ευρωπαικες γατες και τα χαρακτηριστηκα τους δεν ειναι ιδια τωρα πια.

Μοντερνες Σιαμ ειναι αυτες που διασταυρωθηκαν απο την μυξη των δυο διαφορετικων απο χωρες γατων;

Εχω μπερδευτει,ξεμπερδεψτε με please.

διάβασε εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Σιάμ.219036/ τα αναφέρει όλα αναλυτικά!

ζήτω οι μοντέρνες :lol:

ήρεμα με τις σιάμ γιατί εγώ είμαι αλανιαρό-σιαμ :lol:

Μολις τωρα την ειδα τη φωτο αυτη στο αλμπουμ σας.Τι ομορφη που ειναι...Εδω φαινονται μπλε παντως τα ματακια της ε;

Μολις τωρα την ειδα τη φωτο αυτη στο αλμπουμ σας.Τι ομορφη που ειναι...Εδω φαινονται μπλε παντως τα ματακια της ε;

τα μάτια της είναι πλάνα.. πραγματικά είναι πρασσινο-γαλάζια κάπως όχι καθεαυτού γαλάζια πάντως :cool:

Ετσι σε πλανεψε,με τα πρασινογαλανα ματια;Μιλα ερωτοχτυπημενε γατομπαμπα!:P

Ετσι σε πλανεψε,με τα πρασινογαλανα ματια;Μιλα ερωτοχτυπημενε γατομπαμπα!:P

σε αυτό το πραγματάκι τι όχι μπορείς να πεις; πες μου... :happy:

εδώ είναι ενός μήνα..:up:

Να με πάλι

Tελικά το άνοιξα το θεματάκι που λέγαμε
απλά σβήστικε ένα μύνημα από τη συζήτησή μας(στην Moukelis απευθύνομαι.)Το θεματάκι λοιπόν είναι αυτό: https://www.mypetz.gr/threads/Αχ-Όσκαρ-μου-Καρδιά-μου-σ-αγαπώ.224120/ !!!Όποιος θέλει μπορεί να μπει και να γράψει.
Στα δικά μας όμως.Που χαθήκαν οι υπόλυποι Σιαμεζομανείς;(εκτός από εμένα,την moukeli,και το babycat)
Εγώ δεν ήμουν χθες.Είχα πάει να δω τον Μπακαλόγατο:up:.

Δεν χαθηκαμε εδω ειμαστε αλλα εχουμε και δουλιτσες . Συγκεκριμενα εγω εχω και αλλες 2 λατρειες την Ηρω και το Βασιλη που μου τρωνε πολυ χρονο. Δωρακι δεν ειναι γλυκας ο Βασιλης μου ;Την Ηρω δεν την γνωρισες αλλα θα σας βαλω φωτο να τη γνωρισετε και αυτη. Ειναι και αυτη σιαμεζομανης.:lol::lol::lol:

Νίκο δε μπορεις να πεις τιποτα,τωρα την ερωτευτηκα κι εγω...:redface:
Ντίνα μου είναι ένας γλύκας ο μικρός σου,να μου τον φιλήσεις!

Νίκο δε μπορεις να πεις τιποτα,τωρα την ερωτευτηκα κι εγω...:redface:
Ντίνα μου είναι ένας γλύκας ο μικρός σου,να μου τον φιλήσεις!
Κι εγώ έλιωσα:blink::lol::lol:!

Παιδια ελιωσα τι μωρακι ειναι αυτο;. Μη μου βαζετε φωτο εχω στεριτικο συνδρομο.Δωρακι ευχαριστω η κορη ειναι εξισου γλυκα και ομορφη.

Ειναι η μπεμπα του Νίκου,δεν ειναι καθαροαιμο σιαμ αλλα σιγουρα θα εβαζε πολλα σιαμεζακια κατω με τετοια φατσουλα και σκερτσο!

Παιδια ελιωσα τι μωρακι ειναι αυτο;. Μη μου βαζετε φωτο εχω στεριτικο συνδρομο.Δωρακι ευχαριστω η κορη ειναι εξισου γλυκα και ομορφη.
ααα και εσυ αυτη τη στιγμη εισαι άγατη???το ιδιο και γω:(:(

Νικο μου φτου σκορδα το μωρο ειναι απεχτο.Ναι αγατη γιατι εχασα τη λατρεια μου πριν 8 μηνες .

Νικο μου φτου σκορδα το μωρο ειναι απεχτο.Ναι αγατη γιατι εχασα τη λατρεια μου πριν 8 μηνες .
αααααχ πως σε καταλαβαινω:(:(:(:(σιαμακι ηταν η κατι αλλο??οτι και να ηταν ομως η αγαπη που προσφερουν σε μας ειναι ιδια

αααααχ πως σε καταλαβαινω:(:(:(:(

Το ίδιο και εγώ.Αλλά εγώ δεν θα άντεχα αν έχανα τη Σίμπα......

Εγω ειμαι σιαμεζομαμα απο 10 χρονων και ετσι οπως καταλαβαινεις σιαμεζα ειχα .Η Ζινουλα μου ηταν 14 και εφυγε απο γηρατεια.Ο πονος μεγαλος αλλα ευχομαι οτι θα μου τον απαληνει η Μόιρα το κουκλακι της Δωρας.

Εγω ειμαι σιαμεζομαμα απο 10 χρονων και ετσι οπως καταλαβαινεις σιαμεζα ειχα .Η Ζινουλα μου ηταν 14 και εφυγε απο γηρατεια.Ο πονος μεγαλος αλλα ευχομαι οτι θα μου τον απαληνει η Μόιρα το κουκλακι της Δωρας.
Ε...τουλαχιστον εφυγε απο γηρατεια και οχι απο ατυχημα.Τα γηρατεια ειναι φυσικο πραγμα θα συμβει θελεις δε θελεις.Δεν εχω χασει γατα απο γηρατεια μονο απο ατυχημα και εχει διαφορετικο πονο εννοω πολυ μεγαλυτερο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back