Sticky&Sweet
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Για αυτο δν θελω απο πετ τσοπ ..ειμαι πολυ ενημερωμενος για αρκετα θεματα περι των ζωων..Θα περιμενω λιγες μερες μπας και εμφανιστει γαμπρος αν οχι την στειρωνω και ψαχνω στις αγγελειες εδω...Το προτιμω![]()
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις. Ανοιξες θέμα ζητώντας αρσενικό? Ισως βρεθεί κάτι. Κάνε λίγο υπομονή αλλά συγχρόνως προετοιμάσου και για την στείρωση. Και όπως είπα και πριν γατάκι θα βρεις σίγουρα αν στειρώσεις τελικά την δικιά σου. Σιγουρότατα!! Χαρίζονται ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ πολλα γατιά! Καποια λίγων μηνων κάποια έστω και λίγο μεγαλύτερα. Κατι θα βρεις να σου αρέσει!
Υπομονή λίγο να έχεις. Βαλτα ενα ενα στην σειρα. Πρώτα προέχει η κούκλα σου. Μετά αν δεν καταφέρεις να την ζευγαρώσεις την στειρώνεις και αρχίζεις και κοιτάς για μωρά.Σε καληνυχτώ και σου έυχομαι καλη επιτυχία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Λοιπόν όταν αγοράσω εισητήριο θα σας το πω και θ'ανοίξω καινούριο θέμα να κάνουμε την αντίστροφη μέτρηση μαζί!! Θα είναι στο κάτω κάτω το προσωρινό "αντιο" προς όλους σας (και θα μου λείψετε) γιατί όταν έρθω ελλάδα μέχρι να εγκατασταθώ στο δικό μου το σπίτι δεν θα έχω ιντερνετ. Μόνο αραιά και που θα λέω ένα γεια απο κάνα σπίτι φίλου με ιντερνετ! Αλλά φυσικά έχετε το κινητό μου διάφοροι και όσοι δεν το έχετε πείτε μου να σας το δώσω, και θα μπορούμε να τα λέμε!!! Ειδικά αν είμαι εγώ στην πόλη σας η εσεις στην δικιά μου!!!
![]()
Καλώς ήρθες και να σου πω βέβαια πως είναι μια κούκλα η γατούλα σου!!! να την χαίρεσαι!!!Για αυτο δν θελω απο πετ τσοπ ..ειμαι πολυ ενημερωμενος για αρκετα θεματα περι των ζωων..Θα περιμενω λιγες μερες μπας και εμφανιστει γαμπρος αν οχι την στειρωνω και ψαχνω στις αγγελειες εδω...Το προτιμω![]()
Sticky&Sweet
Νεοφερμένο μέλος

Τωρα κοιμαται κολλιτα μουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
Ναι φυσικα!ανυπομονω να γεννηση κ να γεμισει το σπιτακι μου απο γατακια κ να χοροπιδανε!!!πω πω τρελαινομαι
Θελω κι'εγω ενα γατακι αμα βρεις τελικα και ζευγαρωσει,δεν με απασχολει το οικονομικο,κοριτσακι θελω και αμα ειναι θα το βγαλω Λουρδη χεχε χαυδευτικα Λολα.
moukelis
Επιφανές μέλος
Αν σου αρεσει ο χαρακτηρας των σιαμ,θα σου ελεγα να παρεις μια γατουλα στην ηλικια της δικης σου.Θα ταιριαξουν πιο ευκολα,και θα εχει δειξει χαρακτηρα,σε αντιθεση με ενα μικρουλι που δεν ξερεις πως θα διομορφωθει.

zorica
Διάσημο μέλος
Κουκλα η δικια σου!!!Thnx...Τωρα κοιμαται κολλιτα μου
της εβγαλες και ονοματακι βλεπω..Θελω κι'εγω ενα γατακι αμα βρεις τελικα και ζευγαρωσει,δεν με απασχολει το οικονομικο,κοριτσακι θελω και αμα ειναι θα το βγαλω Λουρδη χεχε χαυδευτικα Λολα.

Sticky&Sweet
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ερωτηση προς σιαμεζομανεις: Η Μόιρα τις τελευταιες δυο εβδομαδες μεγαλωσε...θεαματικα!Εγιναν πιο λεπτα τα χαρακτηριστικα της,και μακρυναν τα ποδια της,μεταμορφωθηκε κυριολεκτικα.Ετσι αποτομα και σε σταδια μεγαλωνουν τα σιαμ;Με τον Σειριο εγινε σιγα σιγα και σθυνηθισα,η Μόιρα φαινεται πολυ εντονα οτι αλλαξε!
Sticky&Sweet
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Εμενα εχει κοντη ουριτσα και σπαστη,και διαβασα οτι ειναι πιο στρουμπουλες και κοντουλες οι σιαμ που ειναι ετσι.Αλλα ξαφνικα μεσα σε δυο βδομαδες εχει γινει αγνωριστη!
Sticky&Sweet
Νεοφερμένο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

Ναι ναι Θενια μου αν το παρεις εσυ αποφαση θα σου δωσουμε φωτοτυπια της Μόιρας που ήταν το πιο στρουμπουλο μωρο!
ria23
Διάσημο μέλος
Δώρα αν εγώ αποκτήσω σοκολατάκι θέλω και εγώ ένα από αυτά τα γεματούλικα ε! Δεν μ'αρέσουν τα λεπτεπίλεπτα εμένα. Αν το γατί δεν μοιάζει με μπιφτέκι εμένα δεν μου λέει κάτι....![]()

τι εγινε θενια μου ποσα ειπαμε θα παρεις??????????

moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
ria23
Διάσημο μέλος
Η Θενια θα το κανει μιξ γκριλ,ενα μπιφτεκι,εναν κιοφτε,και δυο σοκολατακια για επιδορπιο!![]()

aalyah
Διάσημο μέλος
Τι τρια ειδη εννοεις;
Ναι ναι Θενια μου αν το παρεις εσυ αποφαση θα σου δωσουμε φωτοτυπια της Μόιρας που ήταν το πιο στρουμπουλο μωρο!
Ωραία!!

τι εγινε θενια μου ποσα ειπαμε θα παρεις??????????![]()
Φτάσαμε τα 48 και συνεχίζουμε....

moukelis
Επιφανές μέλος
Σημερα εχω ρεντα,λετε να γραψω ποστ που εχω καιρο;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
) γιατί όταν έρθω ελλάδα μέχρι να εγκατασταθώ στο δικό μου το σπίτι δεν θα έχω ιντερνετ. Μόνο αραιά και που θα λέω ένα γεια απο κάνα σπίτι φίλου με ιντερνετ! Αλλά φυσικά έχετε το κινητό μου διάφοροι και όσοι δεν το έχετε πείτε μου να σας το δώσω, και θα μπορούμε να τα λέμε!!! Ειδικά αν είμαι εγώ στην πόλη σας η εσεις στην δικιά μου!!!