Σιαμ-maniacs; :D

Snowshoe-Cat1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Snowshoe_Cat_4.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Snowshoe_Cat_5.jpg

obie1.jpg

snowshoe-cat-pictures-of-cats.jpg

snowshoes0017.jpg

Σιαμ είναι αυτές? :confused: Το βιβλίο μου τις έχει για διαφορετική ράτσα!

Δώρα αν μπορέσεις μάθε και για πτήσεις απο Θεσσαλονίκη καλα?

Δε νομιζω να εχει πτησεις απο Θεσσαλονικη,για Καλυμνο τουλαχιστον δεν εχει...:(
Οι περισσοτεροι τις θεωρουν διασταυρωση με σιαμ,οποτε παρακλαδι τους.Δεν με ξετρελαινουν κιολας,αν κι εχουν την πλακα τους με τα περιεργα σχεδιακια που εχουν οι φατσουλες τους.

Εμένα να πω ποιες μ'αρέσουν πολύ? Αν και καμία σχέση με σιαμ και σόρρυ που βαζω φωτό εδώ. Οι Σοκόκε

sokoke-cat-pictures-of-cats.jpg

sokoke-cat-2.jpg

a-Furahi-sunset.jpg

manhana-11-05a.jpg

sokoke9.jpg

Δεν είναι πολύ όμορφες? Εμένα με τρελαίνει το pattern τους. Και είναι η πιο σπάνια σχεδόν ράτσα και είναι πολύ δύσκολο να βρεις :|

Δε νομιζω να εχει πτησεις απο Θεσσαλονικη,για Καλυμνο τουλαχιστον δεν εχει...:(
Οι περισσοτεροι τις θεωρουν διασταυρωση με σιαμ,οποτε παρακλαδι τους.Δεν με ξετρελαινουν κιολας,αν κι εχουν την πλακα τους με τα περιεργα σχεδιακια που εχουν οι φατσουλες τους.

Ε αυτό είναι αδικία!!! :mad:

Γιατί δηλαδη να μην έχει απο θεσσαλονίκη?? Καλά αν τυχόν ψάξει κοίτα αν έχει και απο Θεσσαλονίκη για Λέρο. Γιατί αλλιώς θα θέλω 2 μέρες μόνο για να κατέβω εκεί και αν δουλέυω θα είναι κοματάκι δύσκολο.

ΝΑι,πολυ όμορφες,τις εχω δει κι εγω...Μη σε νοιαζει Θενια μου,θα σου δωσω εγω ενα σοκολατακι κι ενα nebelung και θα ξεχασεις και τις σοκοκε και ολες!:P:lol:

ΝΑι,πολυ όμορφες,τις εχω δει κι εγω...Μη σε νοιαζει Θενια μου,θα σου δωσω εγω ενα σοκολατακι κι ενα nebelung και θα ξεχασεις και τις σοκοκε και ολες!:P:lol:

Ποοοολύ ωραία!!! :D

Θα πάρεις και ρωσικές ε? Για να ζευγαρώνεις ανά δυο γέννες με τις nebelung? Έτσι δεν πρέπει να γίνεται? Ε και θα έχεις όλα τα γατιά που ήθελες!!! :D:D:D

Η ιριδα η μόκα και.....καλά την nebelung δεν ξέρω πως θα την βγάλω ακόμα θα το σκεφτώ! :P

Δεν λεω βρε οτι θα πηγαινεις καθε δευτερη αλλα οτι εχει καραβι απο Πειραια καθε δευτερη μερα. Να υπολογοζεις ποτε θες να φυγεις και να κλεινεις μα aegian πιο νωρις για να κλεινεις τις προσφορες.Μπορεις να βρεις εισιτηριο και με 45 ευρω. Ετσι κανει ο κουνιαδος μου απο Ροδο .

Κατσε βρε Θενια ποσα θα παρω;;;;;;;
Ζινα μου μονο που στη Λερο δεν εχει παρα μονο Ολυμπιακη...

Κατσε βρε Θενια ποσα θα παρω;;;;;;;
Ζινα μου μονο που στη Λερο δεν εχει παρα μονο Ολυμπιακη...

Ε δεν θα τα πάρεις όλα μαζί καλέ!! Όταν με το καλό μετατεθείς μόνιμα θα αρχίσεις να τα παίρνεις σιγά σιγά και....θα κάνεις εκτροφείο!!!!

(Καλή είμαι εγώ κανονίζω και το πρόγραμμα της Δώρας :P:P:P) Πλάκα κάνω Δώρα μου μην ακούς εμένα τρελή είμαι ότι θέλω λέω αν ήταν στο χέρι μου θα γέμιζα όλο τον κόσμο με 10 γάτες στον καθένα. Το λιγότερο. :lol::lol:

Μωρε κι εγω αν ηταν στο χερι μου...Με εριξε πολυ αυτη η μετακινηση,κι οτι ετοιμαζα το μειλ που θελω να στειλω στο εκτροφειο...:(

Μωρε κι εγω αν ηταν στο χερι μου...Με εριξε πολυ αυτη η μετακινηση,κι οτι ετοιμαζα το μειλ που θελω να στειλω στο εκτροφειο...:(

Και γιατί δεν το στέλνεις. Στείλε το και πες τους οτι κάνεις μια επαφή να σε γνωρίσουν ώστε όταν είσαι έτοιμη λίγο αργότερα (πες καμιά μπούρδα οτι σε λίγο θα πάρεις δάνειο για να αγοράσεις μεγαλο σπίτι πχ) θέλεις να πάρεις το γατι (ή γατιά). Ισα ισα πιστέυω οτι θα εκτιμήσουν το γεγονός οτι τους δίνεις τον χρόνο να σε γνωρίσουν ωστε να ξέρουν σε ποιον δίνουν το γατί παρά αν τους πεις κατευθείαν πχ οτι θέλεις ένα γατί απο την επόμενη γέννα. Στείλτο δεν νομίζω να έχεις να χάσεις κάτι. ;)

Μωρε απλα ειναι μακρια σαν γεγονος...Μπορει να το στειλω τελικα.

Μωρε απλα ειναι μακρια σαν γεγονος...Μπορει να το στειλω τελικα.

Καταρχήν Δώρα αν ο εκτροφέας είναι σωστός θα σου κάνει εξονυχιστική έρευνα πριν σου δώσει το γατάκι. Κατά δέυτερον αν θέλεις να πάρεις nebelung οι λίστες αναμονής είναι πολύ μακριές γιατί οι εκτροφείς είναι πολύ λίγοι. Και τρίτον αν το θέλεις για εκτροφή και όχι για πετ θα πάρει ακόμα περισσότερο χρόνο. Δεν σου τα δίνουν έυκολα για εκτροφή. Άσε που αν το πάρουμε σύμφωνα με τα στανταρ της ράτσας (αν ο εκτροφέας είναι τέτοιος) μπορεί να αργήσει να γεννηθεί γατάκι κατάλληλο για εκτροφή. Ολα αυτά θα πάρουν χρόνο. Αν κάνεις την επαφή τώρα και τους εξηγήσεις κιόλας οτι υπάρχει μελλοντικό σχέδιο να μετακομίσεις σε μεγαλύτερο σπίτι (και καλά) όπου θέλεις να αρχίσεις και το εκτροφείο πιστέυω θα δουν οτι είσαι υπέυθυνη και θα έχετε το χρόνο να βρείτε το κατάλληλο γατάκι που θα θελήσεις να πάρεις. Αυτά δεν γίνονται απο την μιά στιγμή στην άλλη και το ξέρεις. Στείλτο και όλα θα πάνε καλά. :)

Ναι δικιο εχεις αλλα αυπολογιζω οτι θα χρειαστω ενα χρονο περιπου για την ολη διαδικασια.Αλλα με τα δεδομενα της ρατσας εχεις δικιο,μπορει να χρειαστει να περιμενω πολυ για να γεννηθει καποιο Breed οποτε μαλλον θα το στειλω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back