aalyah
Διάσημο μέλος
Ναι δικιο εχεις αλλα αυπολογιζω οτι θα χρειαστω ενα χρονο περιπου για την ολη διαδικασια.Αλλα με τα δεδομενα της ρατσας εχεις δικιο,μπορει να χρειαστει να περιμενω πολυ για να γεννηθει καποιο Breed οποτε μαλλον θα το στειλω.
Καθαρά προσωπική γνώμη είναι οτι αν εξηγήσεις στον εκτροφέα την κατάσταση θα καταλάβουν οτι μπορείς να περιμένεις για να βρεις το κατάλληλο γατί. Πες ένα μικρο ψέμα. Μην εξηγήσεις για μεταθέσεις δεν θα καταλάβουν. Αλλά αν πεις οτι και καλά του χρόνου θα πάς σε μεγαλύτερο σπίτι όπου και θέλεις να ξεκινήσεις εκτροφείο είμαι σίγουρη οτι θα καταλάβουν οτι τώρα σου είναι αδύνατον να πάρεις κάποιο αλλά κάνεις την επαφή ώστε να σε βάλουν στην λίστα και να σε έχουν στα υπόψην τους. Κάντο Δωράκι δεν έχεις κάτι να χάσεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Καλέ τι θεές είναι αυτές? Δεν τις ήξερα!!! Τέλειες γάτες.Εμένα να πω ποιες μ'αρέσουν πολύ? Αν και καμία σχέση με σιαμ και σόρρυ που βαζω φωτό εδώ. Οι Σοκόκε
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν είναι πολύ όμορφες? Εμένα με τρελαίνει το pattern τους. Και είναι η πιο σπάνια σχεδόν ράτσα και είναι πολύ δύσκολο να βρεις![]()

Δωράκι!! Τι βλέπω!!! Σκέπτεσαι να κάνεις εκτροφείο? Και σήμερα εκεί που καθόμουν στη δουλειά το πιστεύεις ότι σε σκεφτόμουν κ μάλιστα σκεφτόμουν ότι: Η Δώρα σίγουρα κάποια στιγμή θα κάνει εκτροφείο με ρωσικες μπλε!!! Τι είναι οι benelung?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Θένια αν δεν ήταν τόσο έντονος ο χρωματισμός τους, θα ήταν και η Ήλια και ο Μάπας έτσι(τι μάνα είμαι εγώ..Εμένα να πω ποιες μ'αρέσουν πολύ? Αν και καμία σχέση με σιαμ και σόρρυ που βαζω φωτό εδώ. Οι Σοκόκε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν είναι πολύ όμορφες? Εμένα με τρελαίνει το pattern τους. Και είναι η πιο σπάνια σχεδόν ράτσα και είναι πολύ δύσκολο να βρεις![]()

)Ελα να τα δεις όταν έρθεις ελλάδα μην τα φέρω εγώ πάνω και πάθεις την πλάκα σου!

staman2
Περιβόητο μέλος
Κατερινάκι τι κάνεις??? Ειναι καλά τα γατουνια σου? Εσύ καλά?Θένια αν δεν ήταν τόσο έντονος ο χρωματισμός τους, θα ήταν και η Ήλια και ο Μάπας έτσι(τι μάνα είμαι εγώ..)Ελα να τα δεις όταν έρθεις ελλάδα μην τα φέρω εγώ πάνω και πάθεις την πλάκα σου!
![]()
Φιλάκια από όλους μας τριχωτούς και άτριχους!!! Οπως λέει κι η Ελενα

katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλά είμαι αναστασία μου...Εσύ???Τα παιδιά καλά??(ναι τα γατιά λεω καλέ)Ήρθε η Σταυρούλα σήμερα να μου φέρει τα μπολ μας...!!!Πήγε να φύγει χωρίς να την πληρώσω και μας έφερε και γλυκό ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!!Κατερινάκι τι κάνεις??? Ειναι καλά τα γατουνια σου? Εσύ καλά?
Φιλάκια από όλους μας τριχωτούς και άτριχους!!! Οπως λέει κι η Ελενα

Αντε πότε θα έρθεις εσύ..Νομίζω η Σταυρούλα έγινε φαν του Μάπα, όλο στην αγκαλια της πήγαινε!
aalyah
Διάσημο μέλος
Καλέ τι θεές είναι αυτές? Δεν τις ήξερα!!! Τέλειες γάτες.
Δωράκι!! Τι βλέπω!!! Σκέπτεσαι να κάνεις εκτροφείο? Και σήμερα εκεί που καθόμουν στη δουλειά το πιστεύεις ότι σε σκεφτόμουν κ μάλιστα σκεφτόμουν ότι: Η Δώρα σίγουρα κάποια στιγμή θα κάνει εκτροφείο με ρωσικες μπλε!!! Τι είναι οι benelung?
Αναστασία οι σοκόκε είναι οι πιο σπάνια ράτσα γάτας που υπάρχει ήταν πριν χρόνια σχεδόν υπο εξαφάνιση και κατάγονται απο την Κένυα. Είναι πανέμορφες!!

Για τις nebelung δες εδώ . Εχει ανοίξει θέμα η Δώρα. Θα καταλάβεις οτι έχουν μεγάλη σχέση με ρωσικές μπλε

Θένια αν δεν ήταν τόσο έντονος ο χρωματισμός τους, θα ήταν και η Ήλια και ο Μάπας έτσι(τι μάνα είμαι εγώ..)Ελα να τα δεις όταν έρθεις ελλάδα μην τα φέρω εγώ πάνω και πάθεις την πλάκα σου!
![]()
Να τα φέρεις καλέ!!! Πάρτα και έλα να μωρά να γουστάρουμε!!!

Michalis1
Νεοφερμένο μέλος
σε λιγες μερες θα μεινω επιτελους σε δικο μου σπιτι με την κοπελα μου, θελω απιστευτα να αποκτησω μια γατα και κυριως σιαμ, ομως η κοπελα μου γκρινιαζει για κατι που εχει ακουσει οτι " αν εχεις γατα στο σπιτι ειναι δυσκολο εως απιθανο να κανεις καποτε παιδια"
ηθελα να ρωτησω αν πραγματικα ισχυει κατι τετοιο και αν ειναι κανονας για ολες τις γατες, δηλαδη ειναι δεδομενο οτι οποια γυναικα κι αν εχει γατα δε θα κανει παιδια?
υπαρχει καποιος τροπος να το μαθω στα σιγουρα? απο τι εξαρταται αυτο?
ευχαριστω εκ των προτερων και sorry αν τυχων γραφω σε λαθος θεμα...
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Γεια σου!! η κοπελα σου φοβαται για το τοξοπλασμα. Υπαρχει και αντιστοιχο θεμα εδω....https://www.mypetz.gr/threads/%CE%A4%CE%BF%CE%BE%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1.219979/γεια χαρα σε ολους, ειμαι καινουργιο μελος και ηθελα να κανω μια πολυ σοβαρη για μενα ερωτηση, που απο αυτο θα εξαρτηθει αν θα γινω κι εγω ενας ευτυχης κατοχος σιαμεζας...!
σε λιγες μερες θα μεινω επιτελους σε δικο μου σπιτι με την κοπελα μου, θελω απιστευτα να αποκτησω μια γατα και κυριως σιαμ, ομως η κοπελα μου γκρινιαζει για κατι που εχει ακουσει οτι " αν εχεις γατα στο σπιτι ειναι δυσκολο εως απιθανο να κανεις καποτε παιδια"
ηθελα να ρωτησω αν πραγματικα ισχυει κατι τετοιο και αν ειναι κανονας για ολες τις γατες, δηλαδη ειναι δεδομενο οτι οποια γυναικα κι αν εχει γατα δε θα κανει παιδια?
υπαρχει καποιος τροπος να το μαθω στα σιγουρα? απο τι εξαρταται αυτο?
ευχαριστω εκ των προτερων και sorry αν τυχων γραφω σε λαθος θεμα...
Λυπαμαι που θα στο πω αλλα δεν εχει σωστες πληροφοριες. Και βεβαια θα μπορει να κανει παιδια, και αν δεν θα μπορει η γατα δεν θα ειναι η αιτια. Πληροφορηθητε σωστα, ρωτηστε και τον γυναικολογο της αν εχει ακομη αποριες..και εμεις εδω ειμαστε για συμβουλες και οτι αλλο χρειαστεις.

zina
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι λεω να περιμενω να βγουν πρωτα οι μεταθεσεις...Μαλλον θα στειλω μονο ενα μειλ ενημερωτικο για να ξερω που βαδιζω.
zina
Πολύ δραστήριο μέλος
souza
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπερα και καλωσηρθες!
Πολυ ομορφη η γατουλα σου...Να σου ζησει!!!Πως σου ξεφυγε και εμεινε εγκυος;Τα μικρουλια θα βγουν μαυρα...Εχεις σκεφτει που θα τα δωσεις;
Aν και λίγο αργοπορημένα μιας και άργησα να μπω στο φόρουμ, να απαντήσω πως τα γατάκια θα τα κρατήσω εγώ μιας και μενω σε νησί και έχω πολύ μεγάλο κήπο στο σπίτι μου.
Δυστυχώς δεν θα βγούνε σιαμάκια 100% αλλά δεν πειράζει

moukelis
Επιφανές μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
Να μην μιλας καθολου για απαγωγες εσυ...Ακου εκει...Γαταρχην,πως θα αντεξει η καρδια σου να κλεψεις τα σοκολατακια που θα γεννηθουν μπροστα σου,απο τη στοργικη μανουλα τους;
Καλέ δεν κάνω διακρίσεις εγώ κλέβω και την μαμά μαζί!!

ΚΑΙ τον θείο Σείριο.....
Δώρα μου οοοοοχι δεν το κάνω επειδή θέλω τον Σείριο. Σε διαβεβαιώ καμία σχέση. Για τα σοκολατάκια το κάνω μην τους λείψει το οικογενειακό περιβάλλον...

ria23
Διάσημο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος

zina
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool