Σιαμ-maniacs; :D

Ναι δικιο εχεις αλλα αυπολογιζω οτι θα χρειαστω ενα χρονο περιπου για την ολη διαδικασια.Αλλα με τα δεδομενα της ρατσας εχεις δικιο,μπορει να χρειαστει να περιμενω πολυ για να γεννηθει καποιο Breed οποτε μαλλον θα το στειλω.

Καθαρά προσωπική γνώμη είναι οτι αν εξηγήσεις στον εκτροφέα την κατάσταση θα καταλάβουν οτι μπορείς να περιμένεις για να βρεις το κατάλληλο γατί. Πες ένα μικρο ψέμα. Μην εξηγήσεις για μεταθέσεις δεν θα καταλάβουν. Αλλά αν πεις οτι και καλά του χρόνου θα πάς σε μεγαλύτερο σπίτι όπου και θέλεις να ξεκινήσεις εκτροφείο είμαι σίγουρη οτι θα καταλάβουν οτι τώρα σου είναι αδύνατον να πάρεις κάποιο αλλά κάνεις την επαφή ώστε να σε βάλουν στην λίστα και να σε έχουν στα υπόψην τους. Κάντο Δωράκι δεν έχεις κάτι να χάσεις. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα να πω ποιες μ'αρέσουν πολύ? Αν και καμία σχέση με σιαμ και σόρρυ που βαζω φωτό εδώ. Οι Σοκόκε

sokoke-cat-pictures-of-cats.jpg

sokoke-cat-2.jpg

manhana-11-05a.jpg

sokoke9.jpg

Δεν είναι πολύ όμορφες? Εμένα με τρελαίνει το pattern τους. Και είναι η πιο σπάνια σχεδόν ράτσα και είναι πολύ δύσκολο να βρεις :|
Καλέ τι θεές είναι αυτές? Δεν τις ήξερα!!! Τέλειες γάτες.:)

Δωράκι!! Τι βλέπω!!! Σκέπτεσαι να κάνεις εκτροφείο? Και σήμερα εκεί που καθόμουν στη δουλειά το πιστεύεις ότι σε σκεφτόμουν κ μάλιστα σκεφτόμουν ότι: Η Δώρα σίγουρα κάποια στιγμή θα κάνει εκτροφείο με ρωσικες μπλε!!! Τι είναι οι benelung?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα να πω ποιες μ'αρέσουν πολύ? Αν και καμία σχέση με σιαμ και σόρρυ που βαζω φωτό εδώ. Οι Σοκόκε

sokoke-cat-pictures-of-cats.jpg

sokoke-cat-2.jpg

a-Furahi-sunset.jpg

manhana-11-05a.jpg

sokoke9.jpg

Δεν είναι πολύ όμορφες? Εμένα με τρελαίνει το pattern τους. Και είναι η πιο σπάνια σχεδόν ράτσα και είναι πολύ δύσκολο να βρεις :|
Θένια αν δεν ήταν τόσο έντονος ο χρωματισμός τους, θα ήταν και η Ήλια και ο Μάπας έτσι(τι μάνα είμαι εγώ..:D:D:D:D)Ελα να τα δεις όταν έρθεις ελλάδα μην τα φέρω εγώ πάνω και πάθεις την πλάκα σου!:lol::lol::)

Θένια αν δεν ήταν τόσο έντονος ο χρωματισμός τους, θα ήταν και η Ήλια και ο Μάπας έτσι(τι μάνα είμαι εγώ..:D:D:D:D)Ελα να τα δεις όταν έρθεις ελλάδα μην τα φέρω εγώ πάνω και πάθεις την πλάκα σου!:lol::lol::)
Κατερινάκι τι κάνεις??? Ειναι καλά τα γατουνια σου? Εσύ καλά?
Φιλάκια από όλους μας τριχωτούς και άτριχους!!! Οπως λέει κι η Ελενα:lol:

Κατερινάκι τι κάνεις??? Ειναι καλά τα γατουνια σου? Εσύ καλά?
Φιλάκια από όλους μας τριχωτούς και άτριχους!!! Οπως λέει κι η Ελενα:lol:
Καλά είμαι αναστασία μου...Εσύ???Τα παιδιά καλά??(ναι τα γατιά λεω καλέ)Ήρθε η Σταυρούλα σήμερα να μου φέρει τα μπολ μας...!!!Πήγε να φύγει χωρίς να την πληρώσω και μας έφερε και γλυκό ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!!:D:redface::lol::DΑντε πότε θα έρθεις εσύ..Νομίζω η Σταυρούλα έγινε φαν του Μάπα, όλο στην αγκαλια της πήγαινε!;)

Καλέ τι θεές είναι αυτές? Δεν τις ήξερα!!! Τέλειες γάτες.:)

Δωράκι!! Τι βλέπω!!! Σκέπτεσαι να κάνεις εκτροφείο? Και σήμερα εκεί που καθόμουν στη δουλειά το πιστεύεις ότι σε σκεφτόμουν κ μάλιστα σκεφτόμουν ότι: Η Δώρα σίγουρα κάποια στιγμή θα κάνει εκτροφείο με ρωσικες μπλε!!! Τι είναι οι benelung?:hmm:

Αναστασία οι σοκόκε είναι οι πιο σπάνια ράτσα γάτας που υπάρχει ήταν πριν χρόνια σχεδόν υπο εξαφάνιση και κατάγονται απο την Κένυα. Είναι πανέμορφες!! :inlove:

Για τις nebelung δες εδώ . Εχει ανοίξει θέμα η Δώρα. Θα καταλάβεις οτι έχουν μεγάλη σχέση με ρωσικές μπλε ;)

Να τα φέρεις καλέ!!! Πάρτα και έλα να μωρά να γουστάρουμε!!! :D

γεια χαρα σε ολους, ειμαι καινουργιο μελος και ηθελα να κανω μια πολυ σοβαρη για μενα ερωτηση, που απο αυτο θα εξαρτηθει αν θα γινω κι εγω ενας ευτυχης κατοχος σιαμεζας...!
σε λιγες μερες θα μεινω επιτελους σε δικο μου σπιτι με την κοπελα μου, θελω απιστευτα να αποκτησω μια γατα και κυριως σιαμ, ομως η κοπελα μου γκρινιαζει για κατι που εχει ακουσει οτι " αν εχεις γατα στο σπιτι ειναι δυσκολο εως απιθανο να κανεις καποτε παιδια"
ηθελα να ρωτησω αν πραγματικα ισχυει κατι τετοιο και αν ειναι κανονας για ολες τις γατες, δηλαδη ειναι δεδομενο οτι οποια γυναικα κι αν εχει γατα δε θα κανει παιδια?
υπαρχει καποιος τροπος να το μαθω στα σιγουρα? απο τι εξαρταται αυτο?

ευχαριστω εκ των προτερων και sorry αν τυχων γραφω σε λαθος θεμα...

γεια χαρα σε ολους, ειμαι καινουργιο μελος και ηθελα να κανω μια πολυ σοβαρη για μενα ερωτηση, που απο αυτο θα εξαρτηθει αν θα γινω κι εγω ενας ευτυχης κατοχος σιαμεζας...!
σε λιγες μερες θα μεινω επιτελους σε δικο μου σπιτι με την κοπελα μου, θελω απιστευτα να αποκτησω μια γατα και κυριως σιαμ, ομως η κοπελα μου γκρινιαζει για κατι που εχει ακουσει οτι " αν εχεις γατα στο σπιτι ειναι δυσκολο εως απιθανο να κανεις καποτε παιδια"
ηθελα να ρωτησω αν πραγματικα ισχυει κατι τετοιο και αν ειναι κανονας για ολες τις γατες, δηλαδη ειναι δεδομενο οτι οποια γυναικα κι αν εχει γατα δε θα κανει παιδια?
υπαρχει καποιος τροπος να το μαθω στα σιγουρα? απο τι εξαρταται αυτο?

ευχαριστω εκ των προτερων και sorry αν τυχων γραφω σε λαθος θεμα...
Γεια σου!! η κοπελα σου φοβαται για το τοξοπλασμα. Υπαρχει και αντιστοιχο θεμα εδω....https://www.mypetz.gr/threads/%CE%A4%CE%BF%CE%BE%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1.219979/
Λυπαμαι που θα στο πω αλλα δεν εχει σωστες πληροφοριες. Και βεβαια θα μπορει να κανει παιδια, και αν δεν θα μπορει η γατα δεν θα ειναι η αιτια. Πληροφορηθητε σωστα, ρωτηστε και τον γυναικολογο της αν εχει ακομη αποριες..και εμεις εδω ειμαστε για συμβουλες και οτι αλλο χρειαστεις.:up:

Μιχαλη καλωσηρθες στην παρεα μας. Εγω εχω κανει 2 παιδακια και την γατουλα μου την ειχα στο σπιτι και κοιμομασταν αγκαλια αρα αν δεν εχει επαφες με αδεσποτα δεν υπαρχει κινδυνος.Επισης πιο ευκολα κολλας το τοξοπλασμα απο ωμες σαλατες και μη καλοψημενο-μαγειρευμενο κρεας παρα απο τη γατουλα στο σπιτι σου.Δωρακι μου κριμα που υπαρχει μονο Ολυμπιακη στη Λερο .Οσο για τη γατουλα κι εγω σου λεω να επικοινωνησεις με το εκτροφειο γιατι μπορει να σου παρει μαχρι και χρονο για τη γατουλα .Απ'οσο ξερω οι λιστες αναμονης ειναι μακριες .Εκτος αν θες να περιμενεις να βγουν οι μεταθεσεις και μετα.

Καλησπερα!
Ναι λεω να περιμενω να βγουν πρωτα οι μεταθεσεις...Μαλλον θα στειλω μονο ενα μειλ ενημερωτικο για να ξερω που βαδιζω.

Σου ευχομαι τα καλυτερα και γρηγορα η μεταθεσουλα και η καινουρια γατουλα

Καλησπερα και καλωσηρθες!
Πολυ ομορφη η γατουλα σου...Να σου ζησει!!!Πως σου ξεφυγε και εμεινε εγκυος;Τα μικρουλια θα βγουν μαυρα...Εχεις σκεφτει που θα τα δωσεις;

Aν και λίγο αργοπορημένα μιας και άργησα να μπω στο φόρουμ, να απαντήσω πως τα γατάκια θα τα κρατήσω εγώ μιας και μενω σε νησί και έχω πολύ μεγάλο κήπο στο σπίτι μου.
Δυστυχώς δεν θα βγούνε σιαμάκια 100% αλλά δεν πειράζει:)

Α ωραια τοτε,αφου θα τα κρατησεις...Βασικα ειδικα αν ζευγαρωσει με μαυρο γατουλη νομιζω οτι θα βγουν ολα μαυρα.Να εχεις το νου σου μην σου ξεπορτισει παλι και εχεις κι αλλα μικρουλακια.;)

Κυρία κυρία. Εδώ καλά είναι? Να μιλάω για τα σοκολατάκια και τις απαγωγές εδώ καλέ κυρία?? :D

Να μην μιλας καθολου για απαγωγες εσυ...Ακου εκει...Γαταρχην,πως θα αντεξει η καρδια σου να κλεψεις τα σοκολατακια που θα γεννηθουν μπροστα σου,απο τη στοργικη μανουλα τους;

Να μην μιλας καθολου για απαγωγες εσυ...Ακου εκει...Γαταρχην,πως θα αντεξει η καρδια σου να κλεψεις τα σοκολατακια που θα γεννηθουν μπροστα σου,απο τη στοργικη μανουλα τους;

Καλέ δεν κάνω διακρίσεις εγώ κλέβω και την μαμά μαζί!! :D:D:D

ΚΑΙ τον θείο Σείριο.....

Δώρα μου οοοοοχι δεν το κάνω επειδή θέλω τον Σείριο. Σε διαβεβαιώ καμία σχέση. Για τα σοκολατάκια το κάνω μην τους λείψει το οικογενειακό περιβάλλον...:whistle::lol::lol:

https://www.youtube.com/watch?v=-RyHVtvudzg&feature=related για τους φιλους σιαμεζομανεις!!!!!11:lol::lol:

Δώρα πες μου οτι το κάνει και η Μόιρα αυτό και παίρνω αεροπλάνο και έρχομαι και την κλέβω ΤΩΡΑ!!! :blink::blink::blink:

Με τετοια σοκολατενια μαμα και τετοια σοκολατενιο μπαμπα γινομαι συμμετοχη στην απαγωγη .Εχω κατι καλα σχεδια ετοιμα :D χαχα

Τελικα μοιαζει πολυ το νιαουρισμα των σιαμ...Εμας μας μιλαει αρκετα το βραδακι,απανταει σε οτι τη ρωτας,αλλα ο μεγαλος πολυλογας της οικογενειας ειναι ο Σειριος.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back