Σιαμ-maniacs; :D

Αληθωρίζει!!! :lol::lol::lol:

Τα λατρέυω αυτά που αληθωρίζουν :D

Ναι ναι να μου κάνεις έτσι χαλαρωτικά οφθαλμόλουτρα να ηρεμώ! Παρακαλώ θα μου τα κάνετε πακέτο? Όλα! Θα τα φάω σπίτι! :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οκ το παραπάνω σχόλιο πήγαινε για το μπλε που αληθωρίζει όχι για την Μόιρα. Μην μπερδευτούμε κιόλας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστουμε πολυ!Ελπιζουμε και τα μικρα μας να ειναι το ιδιο ομορφα...:happy:

Το μόνο σίγουρο!;)

Τα πρωτα σιαμ ειχαν σπαστη ουριτσα και αλληθωριζαν,και σε καποιες γεννες ακομα φαινεται.Οι περισσοτεροι εκτροφεις με προσεκτικες γεννες εχουν καταφερει να το εξαλειψουν.

Τα πρωτα σιαμ ειχαν σπαστη ουριτσα και αλληθωριζαν,και σε καποιες γεννες ακομα φαινεται.Οι περισσοτεροι εκτροφεις με προσεκτικες γεννες εχουν καταφερει να το εξαλειψουν.

Ούτε αυτό το ήξερα! Που να το ξέρω να μου πεις η εντελώς άσχετη με τα σιάμ! Αλλά εγώ και αλλήθωρο να έχω δεν έχω πρόβλημα. Είναι γλυκούτσικα με έναν ξεχωριστό τρόπο :D

Μπα,δε νομιζω,κανεις απο τους προγονους της μικρης δεν αλληθωριζε απο οσο ξερω,κι ο Σιμπακος δε φαινεται να εχει τετοιο θεματακι.

Μπα,δε νομιζω,κανεις απο τους προγονους της μικρης δεν αλληθωριζε απο οσο ξερω,κι ο Σιμπακος δε φαινεται να εχει τετοιο θεματακι.
Οχι όχι καλέ δεν αληθωρίζει ο γαμβρός. Εσείς θα αληθωρίσετε μόλις τον δείτε από κοντά και δείτε και τους ευγενείς τρόπους του προπάντων:lol::lol:

Συμπεθερα ασε τα σχολια και δες της φωτο της νυφης στις προηγουμενες σελιδες.:P

Το γνωρίζω. Απ'οσο βλέπω δηλαδή. Αλλά στο λέω και τέτοιο θέμα να υπήρχε εγώ δεν έχω πρόβλημα. Με λίγα λόγια αν σου βγει ένα τέταρτο αλήθωρο κεφτεδάκι.....ξέρεις που θα το δώσεις :D:up::up:

Εγώ τώρα να ρωτήσω. Η αναστασία και εσύ Δώρα τι θα μου είστε αν πάρω σοκολατάκι των παιδιών? Συμπεθέρες?

Εγω προσωπικα θα σου ειμαι κολλιτσιδα,γιατι θα θελω να μαθαινω νεα του καθε τρεις και λιγο!:lol:

Εγω προσωπικα θα σου ειμαι κολλιτσιδα,γιατι θα θελω να μαθαινω νεα του καθε τρεις και λιγο!:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλέ μην ανησυχείς!! Ως τότε θα έχω και ιντερνετ σπίτι και θα έχεις καθημερινό φωτορεπορτάζ του ζουζουνιού. Θα το παίρνω και βίντεο να βλέπεις τα καμωματά του. Και φυσικά όποτε θέλεις να έρθεις να το επισκεφτείς μετά της μητρός του και του θείου του για να ζουλήξεις ελέυθερα!! Με τέτοια οξεία παρλαπιπίτιδα είναι δυνατόν να φοβάσαι μην δεν σε πρήζω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ για το εγγόνι σου? :lol::lol::lol:

ΚΑΘΕ μερα στο λεω,μην τα ξεχνας μετα...:P:lol:

ΚΑΘΕ μερα στο λεω,μην τα ξεχνας μετα...:P:lol:

Μ'αρέσει που αμφιβάλεις κιόλας. Εδώ δεν ξεκολλάω απο εδώ να πάω να συνεχίσω με το πακετάρισμα τώρα, και εσύ αμφιβάλεις ότι όταν θα είμαι ήδη ελλάδα δεν θα σας πρήζω κάθε τρεις και λίγο με το τι κάνει ο/η Μόκα. Βρε Δώρα μου και εγώ νόμιζα με είχες καταλάβει καλύτερα. :P:lol::lol::lol:

Πλακα σου κανω βρε...Μακαρι να γεννηθει κι ενα για σενα,θα χαρω πολυ να παρεις ενα απο τα μικρα μας.

Πλακα σου κανω βρε...Μακαρι να γεννηθει κι ενα για σενα,θα χαρω πολυ να παρεις ενα απο τα μικρα μας.

Εγώ να δεις!! Να κοιτάω τα γαλανά ματάκια του και να λιώνω! Μα τι χρώμα είναι αυτό που έχουν βρε παιδί μου. Αχ μακάρι Δώρα μακάρι γιατί τελικά όπως φαίνονται τα πράγματα (σπιτι κτλ ξέρεις εσυ) θα μπορώ να το πάρω το ζουζούνι. Γι'αυτό είναι ευκαιρία μωρέ! Αντε να βάλει ο γαμβρος τα δυνατά του να δούμε :D

Ναι τα ματακια τους ειναι υπεροχα,κι οσο σκουραινει η μασκα,τοσο πιο εντονη αντιθεση κανουν.Να δουμε τι αποχρωση θα εχουν των μικρων.Της Μοιρας πιο μικρης ηταν πιο ανοιχτα,τωρα εχουν ενα βαθυ γαλαζιο.

Θενια ενα στρουμπουλο για σενα!
Tutmoses.jpg

Και κατι για να ξερεις τι περιμενεις...
DSC00597.jpg

Ε πάντα είναι πιο ανοιχτά όταν έιναι μικρά σωστά? Πω πω πράγματι με την σκούρα καφέ μάσκα θα ειναι όνειρο! Μπουχουχου θέλω Μοιράκιιιιιι :cry::cry:

Αν δεν κάνει η Μόιρα 4ο μωρό εγώ που θα βρω σιαμεζάκι? :cry:

Στο εξωτερικό στα εκτροφεία έχουν συνήθως την άλλη σιαμ που είναι με το μακρουλό πρόσωπο και δεν μ'αρέσει. :/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back