Σιαμ-maniacs; :D

Ειναι τελεια...
Το ειδες το ζευγαρακι μας στο βιντεακι;

To ειδα ναι,εννοειτε;)
κουκλια:)
ο ερωτας δεν κρυβεται ε? :P
παντως στο βιντεο εδω ο φιλος μας δεν φανηκε και τελειως Δον Ζουαν:D,δεν ηξερε και παρα πολλα αχαχαχαχααχχα:up:
ελπιζω να κανει την δουλιτσα του για να εχουμε και μπεμπακια συντομα:happy:,να ομορφηνουμε κι'αλλο εδω.:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tελειο το Βιντεακι!! :up:
Οταν σας ελεγα για κυλισματα και τριψιματα στα πατωματα αυτο εννοουσα!!
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΣΤΡΟΣ!!!
Φτου σου Κοπελαρα μου!:P:up::lol:
Τρελαθηκα με την αμηχανια του Σιμπα....πανεμορφος!!!
Και τι ομορφο στρογγυλο μουσουδακι ήταν αυτο:inlove:η Μοιρα ειναι πιο Ανατολιτισα;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλωσηρθες ikarus,ελπιζουμε να σου αρεσει η παρεα μας!
Γιουλη μου ερχεται να τη ζουληξω με αυτα τα τσαχπινικα που κανει.Ναι κι εγω νομιζα οτι ειναι στρογγυλο το μωρο μου μεχρι που ειδα το Σιμπακο και καταλαβα οτι υπαρχει κι ακομα πιο στρογγυλο στο προσωπακι.Αυτη η αμηχανια που φαινεται να εχει οφειλεται στο οτι ειναι πρωταρης;

καλε τι τσαχπινιές κανει στο γαμπρο???????εχω λιωωωωωωωωωωωωωσειιιιι!!!!!! ο Σιμπα ο κακομοιρης καθεται και χαζευει ...σου λεει πωωωωω αυτη η κουκλα για μενα τα κανει αυτα???????:lol::lol::lol::lol:

Καλωσηρθες ikarus,ελπιζουμε να σου αρεσει η παρεα μας!
Γιουλη μου ερχεται να τη ζουληξω με αυτα τα τσαχπινικα που κανει.Ναι κι εγω νομιζα οτι ειναι στρογγυλο το μωρο μου μεχρι που ειδα το Σιμπακο και καταλαβα οτι υπαρχει κι ακομα πιο στρογγυλο στο προσωπακι.Αυτη η αμηχανια που φαινεται να εχει οφειλεται στο οτι ειναι πρωταρης;
αφου τη πη....ξε βρε!! ;):lol:
Απλα της το παιζει δυσκολος γιατι γουσταρει να τη βλεπει να λιωνει:lol:

Ναι μωρε,αλλα δε λενε οτι αν μεινει εγκυος σταματαει να ζηταει;Δεν πρεπει να ξαναγινει;Τι με μια φορα θα εμεινε εγκυος;

Αν και δεν έχω τιμήσει όσο πρέπει αυτό το θέμα ως μαμά Σιαμέζας είπα να περάσω και από δω και να ευχηθώ σε όλους του "Σιαμεζομανείς"
Χρόνια Πολλά και Καλη Πρωτοχρονιά και ιδιαίτερα στη Δώρα η νέα Χρονιά να της χαρίσει τα σοκολατένια μωράκια που θέλει, με τη βοήθεια της Μόιρας και Σίμπα φυσικά:D.

Χρόνια πολλά και στα Σιαμάκια (για να μην ξεχνιόμαστε)!
Πολλές πολλές αγάπες και φιλιά!

Καλή Πρωτοχρονιά!

Ναι μωρε,αλλα δε λενε οτι αν μεινει εγκυος σταματαει να ζηταει;Δεν πρεπει να ξαναγινει;Τι με μια φορα θα εμεινε εγκυος;
Μονο μια φορα την πηδηξε? :hmm:Δηλ. μονο μια τον ειδε η Βασιλικη?
Εγω πιστευω οτι γινεται οταν δεν τα βλεπει...;)
Η κυρια φαση του οιστρου ειναι τωρα και θα κρατησει 3-4 μερες:)
Οταν τελειωσει και δεν ξαναζητησει, ειναι εγκυος:up:

Εσας Νεκταρινη μας διεμηνυσε η κόρη να σας διαγραψουμε απο το κλαμπ γιατι την παραμελειτε.Θα φυγει λεει και θα παει να ζησει στο σαλε της στην Ελβετια.

Είναι έγκυος η Μόιρα;;;;;;;

Μονο μια φορα την πηδηξε? :hmm:Δηλ. μονο μια τον ειδε η Βασιλικη?
Εγω πιστευω οτι γινεται οταν δεν τα βλεπει...;)
Η κυρια φαση του οιστρου ειναι τωρα και θα κρατησει 3-4 μερες:)
Οταν τελειωσει και δεν ξαναζητησει, ειναι εγκυος:up:
Δεν ξερω ποσες φορες,αλλα ζηταει ακομα η μικρη.Ναι ξερω και την αλλη φορα τοσο κρατησε,3 μερες ολες κι ολες και δε φωναζε,απλα χαδια εκανε και τριβοταν.Αρα μαλλον οταν την παρω θα ειναι ετοιμη ε;:hmm:

Είναι έγκυος η Μόιρα;;;;;;;
Εχει οιστρο και ζευγαρωσε,και ελπιζουμε μεχρι να την παρω να ειναι κατα πασα πιθανοτητα εγκυος.Μπορεις να δεις το βιντεακι με τους δυο τους πιο πανω.:)

Εσας Νεκταρινη μας διεμηνυσε η κόρη να σας διαγραψουμε απο το κλαμπ γιατι την παραμελειτε.Θα φυγει λεει και θα παει να ζησει στο σαλε της στην Ελβετια.
Τώρα γιατί εγώ δεν κατάλαβα:hmm: Ποιά κόρη η δική σου;

Δεν ξερω ποσες φορες,αλλα ζηταει ακομα η μικρη.Ναι ξερω και την αλλη φορα τοσο κρατησε,3 μερες ολες κι ολες και δε φωναζε,απλα χαδια εκανε και τριβοταν.Αρα μαλλον οταν την παρω θα ειναι ετοιμη ε;:hmm:
Τωρα φωναζει γιατι ειναι ο δευτερος οιστρος της και η παρουσια αρσενικου εντεινει τα συμπτωματα;)
Οι πιθανοτητες κατα τη γνωμη μου για εγκυμοσυνη ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ! ;)Το σιγουρο σε 3 εβδομαδες θα το δεις! ;)
Μεχρι τις 5 του μηνα??Μια χαρα θα εχει ολοκληρωθει το ζευγαρωμα!:up:

Τώρα γιατί εγώ δεν κατάλαβα:hmm: Ποιά κόρη η δική σου;
Η δικη σας κορη κυρια μου,η δικη μου δεν εχει σαλε στην Ελβετια!:lol:

Καλά ε.. είναι τρομερή!!!!!!!!!
Τι αγκαλίτσες και φιλάκια ήταν αυτά;;;;;;;;; Θεικά και τα δύο!! Την συνουσίαση δεν μας έβαλεςςςς!!! :P

Τωρα φωναζει γιατι ειναι ο δευτερος οιστρος της και η παρουσια αρσενικου εντεινει τα συμπτωματα;)
Οι πιθανοτητες κατα τη γνωμη μου για εγκυμοσυνη ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ! ;)Το σιγουρο σε 3 εβδομαδες θα το δεις! ;)
Μεχρι τις 5 του μηνα??Μια χαρα θα εχει ολοκληρωθει το ζευγαρωμα!:up:
Αντε μακαρι...Ναι στις 5 θα την παρω,και θα την εχω πως και πως,αμα αρχισει και φουσκωνει ουτε αερας δεν θα τη φυσηξει!:redface:

εμένα η ρέινα δώρα ζήτησε μόνο μία μέρα... τις υπόλοιπες 6 -7 απλά στηνότανε.... και απολάμβανε. μία βδομάδα κράτησε η όλη φάση. μέτα άρχισε να αρνήτε να τραβήξει την ουρά της....

Καλά ε.. είναι τρομερή!!!!!!!!!
Τι αγκαλίτσες και φιλάκια ήταν αυτά;;;;;;;;; Θεικά και τα δύο!! Την συνουσίαση δεν μας έβαλεςςςς!!! :P
Ναι μωρε,ειναι και κανονικα παρα πολυ τρυφερη η καλη μου,εγω δεν ξαναειχα τετοιο γατι,αλλα τωρα με τον οιστρο εχει γινει ακομα περισσοτερο.
Οι παραγγελιες στη συμπεθερα,δεν τα εχω εγω,στο σπιτι του γαμπρου την εχω αφησει!:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back