Σιαμ-maniacs; :D

Ε, τότε αλλάζει το θέμα....Πάντως η πρώτη γάτα που πήρα σε ηλικία 13 χρονών ήταν ενας Σιαμ επιθετικός,εκδικητικός, πιστός και τρυφερός και μόνο δικος μου...Και έτσι κάπως αρχίζει η ιστορία....

κι εγώ ένα σιαμέζο είχα πριν και ήταν περίεργος χαρακτήρας!:/:μου είχε βγει λίγο κακούλης:(
μα καλα εσύ έχεις 8 μωρά?:baby::baby:με μία γέννα?πως έγινε αυτό?καρπερό το ζευγάρι....:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε όχι βρε παιδί μου...δύο γέννες ήταν μάνα και κόρη που έχουν μπερδευτεί και νομίζουν πως τα έχουν μαζί τα μωρά ( δες στη gallery). Ε είμαστε Χριστιανές και πιστεύουμε στην κοινοκτημοσύνη:redface:.Και πρέπει να σας πώ οτι δύο μωρά δεν επιβίωσαν:cry::cry::cry:Είχαν γεννηθεί με μια αναπηρία...Θα είχαμε 13 γατούλες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κρίμα τα ζουζούνια, γιατί μωρέ, από μικρά ήταν έτσι ή τα πάτησε η μαμά?να σου ζήσουν πάντως. πάω στο gallery να δω

τα είδα, τέλεια!να σου πω είναι και κανονικά Σιαμεζάκια νομίζω ε?με pedigree?ο γαμπρός από που?δικός σου?

Έτσι γεννήθηκαν,και παρά τις προσπάθειες μας δεν μπορούσαν ούτε να φάνε...:cry::cry::cry: Τα πίσω τους ποδαράκια ήταν σαν κουλουριασμένα, ήταν και η πρώτη γέννα της Ιsabella δεν ξέρω τι έφταιξε....

τα είδα, τέλεια!να σου πω είναι και κανονικά Σιαμεζάκια νομίζω ε?με pedigree?ο γαμπρός από που?δικός σου?
Ναι είναι γνήσια, ο γαμπρός είναι γιος της γατούλας μου που πέθανε σε ηλικία 9 χρονών από οξεία λοίμωξη...Κατα κάποιον τρόπο είναι δικός μας....Τον έχει η καλύτερη μου φίλη

:(μπορεί μωρέ να είχε κάποιο πρόβλημα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν ξέρεις τι μπορεί να συνέβει,πάντως και να ζούσαν θα ήταν πρόβλημα για τα καημενούλια αν και τα 2 ποδαράκια είχαν πρόβλημα:(

Ναι είναι γνήσια, ο γαμπρός είναι γιος της γατούλας μου που πέθανε σε ηλικία 9 χρονών από οξεία λοίμωξη...Κατα κάποιον τρόπο είναι δικός μας....Τον έχει η καλύτερη μου φίλη

φαίνεται ότι είναι καθαρόαιμα!καλά δεν κατάλαβα τώρα έχεις μάνα και κόρη?και ο γαμπρός είναι από άλλη γάτα που είχες?:hmm:

:(μπορεί μωρέ να είχε κάποιο πρόβλημα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν ξέρεις τι μπορεί να συνέβει,πάντως και να ζούσαν θα ήταν πρόβλημα για τα καημενούλια αν και τα 2 ποδαράκια είχαν πρόβλημα:(
Ναι, το ίδιο πιστεύω και εγώ:cry:...ΟΙι γάτες μου είναι 1 μάνα και δύο κόρες. Η Estee (γέννησε 1 Απριλίου 5 μωρά), η Isabella (γέννησε 2 Απριλίου 5 αλλά έζησαν τα 3 μωρά)και Shakira που είναι το μπιμπελό μας και είναι στειρωμένη

Και ναι ο μπαμπας είναι γιος της Shakira της πρεσβύτερης

Πάντως καθαρόαιμα ή μη,είναι σκέτα κουκλάκια...Λογικό είναι που βρήκες οικογένειες,τέτοια αγγελάκια ποιος δε θα τα ήθελε;:inlove::inlove::inlove:

να σαι ρωτήσω η φίλη σου που έχει το αρσενικό έχει και θηλυκό?της ψεκάζει ο αρσενικός:mpliaks:

Μετα το θάνατο της Shakira μου έστειλαν την Estee από την Δράμα γιατι δεν την ήθελε κανείς είχε ενα ματάκι βγαλμένο........

Πάντως καθαρόαιμα ή μη,είναι σκέτα κουκλάκια...Λογικό είναι που βρήκες οικογένειες,τέτοια αγγελάκια ποιος δε θα τα ήθελε;:inlove::inlove::inlove:

σαφώς και είναι κουκλιά,αλλά να βρεις τέτοια Σιαμ είναι σπάνιο στην Ελλάδα!γι αυτό το είπα:happy:

Παντού...ακόμα και στο κρεββάτι, στο μαξιλάρι τους ψεκάζει αν δεν τον βγάλουν έξω..Δεν έχουν θηλυκό στις δικές μου έρχεται ο αλήτης για να εκτονώνεται...Και το δικό μας το σπίτι το έκανε χάλια στη μιάμιση μέρα που έμεινε..Και μπόχα ανεξίτηλη...

ωχ καημένη Γιούλη, έχει ένα αρσενικό Βιρμανίας και ακόμα δεν έχει αρχίσει και ελπίζουμε να μην το κάνει γιατί θα μας κυνηγάει εμας τις νύφες!έλα βρε το τέρας και στο κρεβάτι:mpliaks:αηδία!

Τα πρώτα μωρά της Estee δεν τα ήθελε κανείς πραγματικά, μόνο το αρσενικό δώσαμε σε μια οικογένεια που τον αγαπούν πολύ...Οι γατογονείς θα περάσουν απο συνεντευξη ξανά πριν να τα δώσω οριστικά..Πάντως αν ακυρώθει καμμιά γατοοικογένεια θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε θέλω τα μωρά να πάνε σε άτομα που τα αγαπούν αληθινά

ωχ καημένη Γιούλη, έχει ένα αρσενικό Βιρμανίας και ακόμα δεν έχει αρχίσει και ελπίζουμε να μην το κάνει γιατί θα μας κυνηγάει εμας τις νύφες!έλα βρε το τέρας και στο κρεβάτι:mpliaks:αηδία!
Και μια μέρα που η φίλη μου είχε βάλει τα ρούχα της τα καθαρά στη βαλίτσα και ετοιμαζόταν για ταξίδι....Ένα θα σας πω....βρώμα τα καθαρά ρούχα, άκυρο το ταξίδι

Τα πρώτα μωρά της Estee δεν τα ήθελε κανείς πραγματικά, μόνο το αρσενικό δώσαμε σε μια οικογένεια που τον αγαπούν πολύ...Οι γατογονείς θα περάσουν απο συνεντευξη ξανά πριν να τα δώσω οριστικά..Πάντως αν ακυρώθει καμμιά γατοοικογένεια θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε θέλω τα μωρά να πάνε σε άτομα που τα αγαπούν αληθινά
Πλάκα κάνεις;Είναι πανέμορφα,και όπως είπε και η Βάσια,δε βρίσκεις εύκολα τέτοιες Σιάμ στην Ελλάδα.Καλά θα τους κάνεις,να τους περάσεις από χίλια κόσκινα,να σιγουρευτείς.Δεν είναι παίξε γέλασε αυτά τα θέματα.;)

ΤΕΡΑΣ ;):Pθα παθαινα φρίκη!καλά γιατί δεν τον στειρώνει?και βγαίνει έξω και πάει με αδέσποτες?δεν φοβάται τις αρρώστειες?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back