Σιαμ-maniacs; :D

κουκλα ειναι !!!!
και θα συμφωνησω οτι οσο μενουν με την μητερα, μαθαινουν περισσοτερα πραγματα και ειναι καλυτεροι χαρακτηρες αλλά ... το μαουυυυ παραμενει μαουυυυυυυ
Παιδιά αν σας πω ότι και τις δυο φορές που είδα τη Μόιρα δεν άκουσα τη φωνούλα της...Αντιθέτως ο Σειριος ειναι πολύ ομιλητικός,όλη την ώρα μου μιλάει(ευτυχώς δε γκρινιάζει).Μάλλον ο Σειριος πήρε την μοχθηρία και την ομιλητικότητά μου,και η Μόιρα μόνο τα χρώματά μου!:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά αν σας πω ότι και τις δυο φορές που είδα τη Μόιρα δεν άκουσα τη φωνούλα της...Αντιθέτως ο Σειριος ειναι πολύ ομιλητικός,όλη την ώρα μου μιλάει(ευτυχώς δε γκρινιάζει).Μάλλον ο Σειριος πήρε την μοχθηρία και την ομιλητικότητά μου,και η Μόιρα μόνο τα χρώματά μου!:lol::lol::lol:
Έτσι είναι πράγματι!!!Ειδικά την μοχθηρία σου πως να την έπαιρνε το αγγελουδάκι μας???:mad::mad::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λοιπόν γεια σας μετά από πολύ καιρό.χάρηκα πολύ που βρήκα αυτό το thread.μίλάτε με μια φανατική των σιάμ.μεγάλωσα με τέτοια τν Πουφ και την Πουφίτσα και δεν θα μπορούσα τώρα να έχω κάτι άλλο και να το αγαπώ σαν μέλος της οικογένειάς μου.την Πηνελόπη μου!!!!

λοιπόν γεια σας μετά από πολύ καιρό.χάρηκα πολύ που βρήκα αυτό το thread.μίλάτε με μια φανατική των σιάμ.μεγάλωσα με τέτοια τν Πουφ και την Πουφίτσα και δεν θα μπορούσα τώρα να έχω κάτι άλλο και να το αγαπώ σαν μέλος της οικογένειάς μου.την Πηνελόπη μου!!!!
Καλησπέρα!
Σε λίγες μέρες θα πάρω την πρώτη μου σιαμεζούλα.Τη γνώρισα κι από κοντά,και πρόκειται για ένα υπέροχο πλάσμα.Ποσο είναι η Πηνελόπη σου;

Δείτε και την ατρόμητη Μόιρα σε περιπετειώδες σκαρφάλωμα δέντρου!Για να μην λένε μερικοι μερικοι οτι ειμαστε παχουλες γατούλες...:P
CIMG5661.jpg

Ψιτ εσυ ακριβως απο πάνω μου...Μας εχεις ζαλισει με την Μόιρα!!!:lol::lol::lol:"Αλλη καμμιά δεν έκανε, μόνο η Μαριώ τον Γιάννη" που λέει και η παροιμία!!!Σας παραθέτω φωτο με όλα τα μωρα στην πίστα νυσταγμένα απο την ζέστη.
Α και φωτο της ασχημομουρας μου της Εστεε:D

Συνημμένα

• CIMG5831.jpg
    CIMG5831.jpg
    144 KB · Εμφανίσεις: 38
  • CIMG5812.jpg
    CIMG5812.jpg
    108,9 KB · Εμφανίσεις: 28
  • CIMG5811.jpg
    CIMG5811.jpg
    95,7 KB · Εμφανίσεις: 36
Ε ψιτ,εσυ η αποπάνω,δεν ξέρω τι έκανε η Μαριώ με το Γιάννη,αλλά Μόιρα είναι μόνο μία!Και φαντάσου τι έχει να γίνει απο πρηξιμο μολις την παραλάβω...Και μη μου λες ασχημομούρα την Εστέε!!!

Ε ψιτ,εσυ η αποπάνω,δεν ξέρω τι έκανε η Μαριώ με το Γιάννη,αλλά Μόιρα είναι μόνο μία!Και φαντάσου τι έχει να γίνει απο πρηξιμο μολις την παραλάβω...Και μη μου λες ασχημομούρα την Εστέε!!!
Ε... ψιτ...εσείς οι δυο οι από πάνω!! Είστε πολύ βαριές για να σας σηκώνω μαζί με τα μωρά σας!! :blink::P:lol:

Υ.Γ. Δωράκι σου έγραψα στους Birmans ότι θα ήθελα να μου βάλεις και τα ονοματάκια τους από κάτω... έμπλεξες μαζί μου ε? :lol:

Καλησπέρα!
Σε λίγες μέρες θα πάρω την πρώτη μου σιαμεζούλα.Τη γνώρισα κι από κοντά,και πρόκειται για ένα υπέροχο πλάσμα.Ποσο είναι η Πηνελόπη σου;
Λοιπόν το Πινέλο μου (χαϊδευτικό της Πηνελόπης) κλείνει τα 4 το Σεπτέμβρη. Άντε καλώς να δεχτείς και συ τη δικιά σου σιαμεζούλα και να δεις που θα γίνεις και συ ένας σιάμ maniac.

Λοιπόν το Πινέλο μου (χαϊδευτικό της Πηνελόπης) κλείνει τα 4 το Σεπτέμβρη. Άντε καλώς να δεχτείς και συ τη δικιά σου σιαμεζούλα και να δεις που θα γίνεις και συ ένας σιάμ maniac.
Η Δώρα είναι Siam Maniac πριν καν την αποκτήσει:lol:
Επίσης είναι all blue cats maniac! :lol::lol:( βλέπε Σείριο) :lol:

Βρεεεεεεεε συνελθε!!!!Σε χτυπησε ερωτας με το μουμουράκι μινι και δεν ξερεις τι λες!!!:lol::lol::lol:
Και ο Ομαρ ένας ειναι,και η Αριελ μια ειναι, και η Εστεε μια ειναι,και η Σακιρα μια ειναι, και η Ισαβέλλα μια ειναι!!!!!:lol::lol::lol:Α ναι και το μινι μουμουράκι (Μόιρα)ένα ειναι!!!!:lol::lol:

Βρεεεεεεεε συνελθε!!!!Σε χτυπησε ερωτας με το μουμουράκι μινι και δεν ξερεις τι λες!!!:lol::lol::lol:
Και ο Ομαρ ένας ειναι,και η Αριελ μια ειναι, και η Εστεε μια ειναι,και η Σακιρα μια ειναι, και η Ισαβέλλα μια ειναι!!!!!:lol::lol::lol:Α ναι και το μινι μουμουράκι (Μόιρα)ένα ειναι!!!!:lol::lol:
Μην κοροιδευεις το παιδάκι μου και το λες με αυτό το όνομα!!!:PΑυτή όμως είναι μία και πιανει για δύο,έχεις άλλο τέτοιο;:P:lol::lol::lol::lol:

Τι έγινε σιαμεζάκια,κανείς εδώ;Τελικά τα παλιοσεμινάρια στη Ρόδο σε συνδυασμό με τους καθολου φιλόζωους ξενοδόχους,θα καθυστερήσουν την άφιξης της πριγκηπέσσας μου...:(Θα είναι κι αυτή στη Ρόδο,αλλά δε θα μένουμε μαζί.Θα την παραλάβω πέντε Σεπτέμβρη και θα πάμε παρέα στο καινούριο σπιτι!Λέτε να είναι καλορίζικο άμα μου κάνει ποδαρικό γατοπατούσα;:D

Σίγουρα θα σου κάνει ποδαρικό η γατοπαρέα Δώρα. Με το καλό να την δεχθείς τη μπουμπού σου.

Σίγουρα θα σου κάνει ποδαρικό η γατοπαρέα Δώρα. Με το καλό να την δεχθείς τη μπουμπού σου.
Σ'ευχαριστώ,την περιμένω πως και πως...:rolleyes:

Καλησπέρα σε όλους....! Ελπίζω να περάσατε καλά στις διακοπές...! Ελπίζω τα γατάκια σας να είναι καλά και να ευχαριστήθηκαν τις διακοπούλες τους... Λοιπόν...Ο Simba μας έχει φτάσει τους 7 μήνες (έχει μεγαλώσει πολύ ο άτιμος... Ήταν μια χνουδόμπαλα όταν τον πήραμε και τώρα έχει γίνει ολόκληρος γάταρος....!) Σκεφτόμαστε μήπως τον ζευγαρώσουμε... Άλλα θέλουμε να ρωτήσουμε τον γιατρό μας πρώτα για λεπτομέρειες... Και να μας πληροφορήσει... Οπότε είναι πολύ πιθανό να αρχίσουμε να ψάχνουμε για νύφη σύντομα.... Ελπίζουμε να βρούμε νύφη στην Αθήνα... Αν αποφασίσουμε τελικά να τον ζευγαρώσουμε θα ήθελα πάρα πολύ να βρούμε μια νύφη από εδώ... Γιατί ξέρω πως αγαπάτε πολύ τις γατούλες σας και αυτό σημένει πολλά για εμάς... :):):)

Καλησπερα Βασιλικη!!!
Εμεις αν και καναμε συντομες διακοπες ηταν ωραια γιατι πηγαμε με τον Εκτορα ενα 4ημερο Χαλκιδικη
Βαλε μας φωτογραφιες να δουμε τον Σιμπααααα. :D
Ειναι νομιζω μικρος ακομα να γινει πατερας :lol:.... αλλα θα σας πει ο γιατρος καλυτερα, ισως εχει αναπτυξη!!! χιχιχι ευχομαι με μια καλη νυφη!!!!

Καλησπέρα σιαμεζάκια!
Ω,ω,μπαμπάς ακούω!Άντε με το καλό,αρκεί να έχετε βρει σπιτάκια για τα όμορφα μωρά.Άντε και με μια καλή νύφη βρε!
Εμείς έχουμε σκορπίσει στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα...Αλλά το αργότερο 5 του μήνα θα πάρω τη μικρή μου,οποτε θα αρχισουν να φτιάχνουν τα πράγματα!

Καλησπερα Βασιλικη!!!
Εμεις αν και καναμε συντομες διακοπες ηταν ωραια γιατι πηγαμε με τον Εκτορα ενα 4ημερο Χαλκιδικη
Βαλε μας φωτογραφιες να δουμε τον Σιμπααααα. :D
Ειναι νομιζω μικρος ακομα να γινει πατερας :lol:.... αλλα θα σας πει ο γιατρος καλυτερα, ισως εχει αναπτυξη!!! χιχιχι ευχομαι με μια καλη νυφη!!!!
Νάνσυ χρόνισε το Εκτορινι;Να σου ζήσει!:D

ευχαριστω Δωρα μου εχει χρονισει εδω και λιγες μερες αλλα το μπανερακι δεν προχωραει, θελει να γλενταει συνεχεια μαλλον,.. θα το αλλαξω εγω :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back