Σιαμ-maniacs; :D

Μαλιστα....κατάλαβα....δεν θα μείνει σοκολατάκι με τίποτα...:/:

Λοιπόν αν και θέλω σοκολατάκι προτιμώ να είμαι υπέυθυνη. Προτιμώ να μην το κλείσω παρά να το κλέισω και μετά να πω οτι δεν μπορώ να το πάρω.

Θα της κάνεις μόνο μια γέννα η σκεφτεσαι μετα απο κανένα χρόνο να της κάνεις και άλλη?
Λυπαμαι Θενια μου,μακαρι να μπορουσα να κανω διαφορετικα...Αν παρολα αυτα πανε ολα καλα και κανει και τεταρτο,και το εχεις αποφασισει,ισως θα μπορουσα να σου δωσω ενα...Δεν εχω πει σε κανεναν για τεταρτο γιατι δεν ξερω ποσα θα κανει και ειναι πρωτη γεννα.Οχι αλλη γεννα δε θα κανει,θα στειρωθει.Εξαλλου στα σιαμ ο οιστρος ξεκινα απο πολυ νρις και δεν θα ηθελα να ταλαιπωρειται ενα χρονο ακομα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α πρεπει οντως κατι να εχει γινει στη γραμμη του Γιουλακο,γιατι ενω εχει περιγραμμα δεν εχει γεμισει η μασκα του...Σαν να ξεκινησε αναποδα δηλαδη ο χρωματισμος του.Ποιος ξερει...ευχαριστουμε για τα φωτα σου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λυπαμαι Θενια μου,μακαρι να μπορουσα να κανω διαφορετικα...Αν παρολα αυτα πανε ολα καλα και κανει και τεταρτο,και το εχεις αποφασισει,ισως θα μπορουσα να σου δωσω ενα...Δεν εχω πει σε κανεναν για τεταρτο γιατι δεν ξερω ποσα θα κανει και ειναι πρωτη γεννα.Οχι αλλη γεννα δε θα κανει,θα στειρωθει.Εξαλλου στα σιαμ ο οιστρος ξεκινα απο πολυ νρις και δεν θα ηθελα να ταλαιπωρειται ενα χρονο ακομα...

Δώρα μου σ'ευχαριστώ. Αλλά εσύ να κάνεις αυτό που είναι καλύτερο για τα μικρά και για την Μόιρα. Αν γίνει κάτι και για τον οποιοδήποτε λόγο κάποιο μικρο δεν καπαρωθεί και εγώ γνωρίζω 100% οτι μπορώ να το πάρω τότε θα σου πω να το ξέρεις όσο πιο νωρίς γίνεται. Στο κάτω κάτω όπως είπες και εσύ δεν εξαρτάται απο εμάς αλλά από την Μόιρα. Πρώτη γέννα δεν νομίζω να κάνει πολλά. Αλλά εγώ θα φροντίσω όσο πιο γρήγορα μπορώ (και πριν γεννήσει αν γίνεται) να σου πω να ξέρεις. Αλήθεια πότε περίπου θα γεννήσει και πότε περίπου θα είναι τα μωρά έτοιμα να δωθούν? Αν γεννήσει κατα φεβρουάριο-μάρτιο τα μικρά θα είναι έτοιμα κατά μαιο μεριά....άρα λογικά όταν γεννήσει θα ξέρω.

Γιατί?? Δεν το έπιασα. Μόνο οι αθηναίες πίνουν φρεντοτσίνο? Και εμείς αφου το έχουμε καλέ!

Συγνώμη Ελένη έχεις δίκιο ξεφύγαμε ΕΝΤΕΛΩΣ πια. Ας επανέλθουμε λοιπόν στο θέμα μας....Θέλω να ζουλήξω γατόνια!!!
Θένιαααααα! Ελενα είπαμε το Ελένη μου ακούγεται πολύ ψυχρό κ επίσημο.
Πραγματικά έπαθα πλάκα δεν το είπα για να σας επανφέρω στην αρχή λέγατε για τιγράκια κ σοκολατακια, α έντάξει λέω θα λένε για seal ή brown point γατιά μετα βλέπω κ σταφίδες κ φουντούκια στο καπάκι :blink: και δεν ήξερα τι να σκευτώ:lol:

Θένιαααααα! Ελενα είπαμε το Ελένη μου ακούγεται πολύ ψυχρό κ επίσημο.
Πραγματικά έπαθα πλάκα δεν το είπα για να σας επανφέρω στην αρχή λέγατε για τιγράκια κ σοκολατακια, α έντάξει λέω θα λένε για seal ή brown point γατιά μετα βλέπω κ σταφίδες κ φουντούκια στο καπάκι :blink: και δεν ήξερα τι να σκευτώ:lol:

Σορρυ σορρυ σορρυ Έλενα!!! (εμενα ελένη μου είχαν πει δεν ήξερα). Ε ναι κοίτα μιλούσαμε για τα σοκολατάκια (τα παιδάκια που θα κάνει η Μόιρα) ε και ανάφερε η Ρια σοκολάτες απο λιντλ και κατάλαβες...:redface::redface:

Ε παρασυρθήκαμε μωρέ! Είμαι λίγο σοκολατοφάγα! (εως πολυ)

Σορρυ σορρυ σορρυ Έλενα!!! (εμενα ελένη μου είχαν πει δεν ήξερα). Ε ναι κοίτα μιλούσαμε για τα σοκολατάκια (τα παιδάκια που θα κάνει η Μόιρα) ε και ανάφερε η Ρια σοκολάτες απο λιντλ και κατάλαβες...:redface::redface:

Ε παρασυρθήκαμε μωρέ! Είμαι λίγο σοκολατοφάγα! (εως πολυ)
Ποιος σου είπε Ελένη να τον μαλώσω:mad:
Πως δεν κατάλαβα είμαι κ εγώ chocoholic.
Δώρα τι εννοείς όταν λες δεν είναι γεμάτη η μάσκα της; Γιατί εγώ όπως τη βλέπω μια χαρά μου φαίνεται

Ποιος σου είπε Ελένη να τον μαλώσω:mad:
Πως δεν κατάλαβα είμαι κ εγώ chocoholic.
Δώρα τι εννοείς όταν λες δεν είναι γεμάτη η μάσκα της; Γιατί εγώ όπως τη βλέπω μια χαρά μου φαίνεται

Ε....δεν μπορώ να την καρφώσω τώρα....δεν είναι σωστό....ε κάποια βρε Ελενά που έκανε λάθος...μην της πάρουμε και το κεφάλι...:redface:

Αχ θέλω σοκολάτα τώρα!! Πάω λιντλ πριν κλείσει.

Τώρα για ποια γάτα μιλάμε? Για τις φωτο που έβαλα εγω? :confused:

Θενια μου τα μικρα θα δοθουν φευγοντας για τις διακοπες του Πασχα.Μακαρι να ξερεις και να καταληξει ενα στην αγκαλια σου!
Σλιθ λεμε για τον γατουλη που εβαλε φωτο του η Θενια στην προηγουμενη σελιδα,εναν σοκολατενιο με περιεργη μασκα.

Γεια σας!!!Μπορω και να μπω στην ομαδα μιας κ εχω μια αξιαγαπητη σιαμεζα , την λενε madonna αλλα ψαχνει γαμπρο!!Αμα ξερετε τιποτα πειτε και σε μας :(:D

Καλωσηρθες κι απο εδω!Βαλε μας φωτο να τη θαυμασουμε!

Ε....δεν μπορώ να την καρφώσω τώρα....δεν είναι σωστό....ε κάποια βρε Ελενά που έκανε λάθος...μην της πάρουμε και το κεφάλι...:redface:

Αχ θέλω σοκολάτα τώρα!! Πάω λιντλ πριν κλείσει.

Τώρα για ποια γάτα μιλάμε? Για τις φωτο που έβαλα εγω? :confused:
Εχετε ακόμα λιντλ εκεί δεν εχουν κλείσει;
Σλιθ λεμε για τον γατουλη που εβαλε φωτο του η Θενια στην προηγουμενη σελιδα,εναν σοκολατενιο με περιεργη μασκα.
Α νομιζα πως εννουσατε την Μοιρα
Γεια σας!!!Μπορω και να μπω στην ομαδα μιας κ εχω μια αξιαγαπητη σιαμεζα , την λενε madonna αλλα ψαχνει γαμπρο!!Αμα ξερετε τιποτα πειτε και σε μας :(:D
Ξερω το Γκαι Ρίτσι:lol:
Χωρίς πλάκα τώρα θα πρέπει να είσαι πάρα μα πάρα πολύ προσεκτική με αυτό γιατί κυκλοφορούν πάρα πολλες αρρωστιες που μπορεί να μεταφερθουν με την ερωτικη πράξη, κ πρέπει να το ψάξεις πάρα πολύ πριν την ζευγαρώσεις κ να είσαι πάνω από 100"% σίγουρη για τον γαμπρό

Bασικα φενεται στην φοτο του προφιλ

Το ξερω απο υγεια ειναι μια χαρα!!!πεταει

Το ξερω απο υγεια ειναι μια χαρα!!!πεταει
Δεν μιλούσα για την δική σου γατούλα αλλά για τον γαμπρό που θα βρεις ότι πρέπει να κοιτάξεις τα χαρτιά του από τον κτηνίατρο κ αν έχεις εμπιστοσύνη τότε να την ζευγαρώσεις

Ναι φυσικα!ανυπομονω να γεννηση κ να γεμισει το σπιτακι μου απο γατακια κ να χοροπιδανε!!!πω πω τρελαινομαι

Θενια μου τα μικρα θα δοθουν φευγοντας για τις διακοπες του Πασχα.Μακαρι να ξερεις και να καταληξει ενα στην αγκαλια σου!

Πότε είναι το πάσχα φέτος? Κάπου μέσα απριλίου? Δώρα έχω αρχίσει και δελεάζομαι πολύ ειδικά απο αυτά που ακούω απο σένα για τις σιαμέζες! Είχα ακούσει πολύ παραπληροφόρηση και δεν με τρελαιναν. Αλλά τώρα....αααχχχχχ

Ως τότε (και πιο νωρίς) θα ξέρω σίγουρα Δώρα δεν τίθεται θέμα!:D

κοιτα το πασχα φετος πεφτει 19 απριλιου...αντε βρε προλαβαινεις να αποφασισεις!!!!!!!!!!!βεβαια αυτο εξαρταται απο το μοιρακι σαν πρωτη γεννα δεν ξερουμε ποσα θα κανει....παντως αν τυχει κανα παραπανω σοκολατακι μην το σκεφτεσαι......:up::up:

κοιτα το πασχα φετος πεφτει 19 απριλιου...αντε βρε προλαβαινεις να αποφασισεις!!!!!!!!!!!βεβαια αυτο εξαρταται απο το μοιρακι σαν πρωτη γεννα δεν ξερουμε ποσα θα κανει....παντως αν τυχει κανα παραπανω σοκολατακι μην το σκεφτεσαι......:up::up:

Μα δεν είναι θέμα απόφασης!! Αν ήταν αυτό είχα κλείσει απο τώρα ένα! Απλά θέλω να είμαι σίγουρη οτι μπορώ να τρέφω σωστά τα παιδιά μου και να τους παρέχω ότι χρειάζεται! Μην παθουν κάτι (χτύπα ξύλο) και δεν έχω να τους πάω στον κτηνίατρο!!! Είναι μια σοβαρή απόφαση και δεν θα ήθελα να είμαι επιπόλαιη!! Αλλά μέχρι τότε (και πριν ακόμα) θα ξέρω σίγουρα. Όλα εξαρτιώνται απο το να βρω δουλειά! Αν βρω δουλειά έστω κάτι που να με συντηρεί προσωρινά θα μπορώ να το πάρω και το σοκολατάκι. Αν όχι......η Ιριδα θα πρέπει δυστυχώς να περιμένει για ν'αποκτήσει αδερφάκι! :/:

Μα δεν είναι θέμα απόφασης!! Αν ήταν αυτό είχα κλείσει απο τώρα ένα! Απλά θέλω να είμαι σίγουρη οτι μπορώ να τρέφω σωστά τα παιδιά μου και να τους παρέχω ότι χρειάζεται! Μην παθουν κάτι (χτύπα ξύλο) και δεν έχω να τους πάω στον κτηνίατρο!!! Είναι μια σοβαρή απόφαση και δεν θα ήθελα να είμαι επιπόλαιη!! Αλλά μέχρι τότε (και πριν ακόμα) θα ξέρω σίγουρα. Όλα εξαρτιώνται απο το να βρω δουλειά! Αν βρω δουλειά έστω κάτι που να με συντηρεί προσωρινά θα μπορώ να το πάρω και το σοκολατάκι. Αν όχι......η Ιριδα θα πρέπει δυστυχώς να περιμένει για ν'αποκτήσει αδερφάκι! :/:

αν ειναι ετσι παω πασο...ουτως ή αλλως λενε το καλο το πραγμα αργει να γινει!!!!!!!!:up::up:

αν ειναι ετσι παω πασο...ουτως ή αλλως λενε το καλο το πραγμα αργει να γινει!!!!!!!!:up::up:

Όλα εν καιρώ! Εγώ είμαι αισιόδοξη! Πιστέυω οτι και δουλίτσα θα βρω που θα μπορώ να συντηρούμε κάθε μήνα μέχρι να βρώ κάτι καλύτερο και αν με το καλό κάνει το Μοιράκι παραπάνω μωράκια θα μπορέσω να πάρω ένα. Αλλά ένα ένα με την σειρά όλα! Να έρθω πρώτα και όλα κανονίζονται! :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back