Σιαμ-maniacs; :D

319378467_81686bba3e.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτο το καλάθι με το περιεχόμενο του θα μου το κάνεις δώρο για τα χριστούγεννα φέτος Δώρα? :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για τα Χριστουγεννα κομματι δυσκολο,αν σας βολευει το Πασχα...:P

Για τα Χριστουγεννα κομματι δυσκολο,αν σας βολευει το Πασχα...:P

Κανένα πρόβλημα. Και το πάσχα μας κάνει. Λοιπόν θα βάλουμε και κανα δυο κόκκινα αυγά μέσα, θα βάλουμε και ένα κόκκινο φιογκάκι στο σοκολατάκι και έτοιμο το πασχαλιάτικο καλαθάκι!!! :lol::lol::lol:

Εγω βολευομαι και χωρις το καλαθι μονο με το περιεχομενο

Α ετσι ε;:lol::lol::lol::up:
Τι κανετε;Τι κανουν τα μικρουλια;

Το περιεχόμενο απο μισό ζίνα. Ενα εσυ ένα εγώ! ;)

Καλημέρα σας.

Καλησπερα σας!
Αχ σημερα ειμαι χαλια...Τελικα δεν τη γλιτωνω μαλλον τη Λερο.Δε μπορω να πακεταρω ξανα...Ευτυχως μου ειπαν οτι υπαρχει στο νησι εξαιρετος κτηνιατρος.

Καλησπερα σας!
Αχ σημερα ειμαι χαλια...Τελικα δεν τη γλιτωνω μαλλον τη Λερο.Δε μπορω να πακεταρω ξανα...Ευτυχως μου ειπαν οτι υπαρχει στο νησι εξαιρετος κτηνιατρος.

Τι??? Σε στέλνουν Λέρο?? Πλάκα κάνεις!!! Πλακώθηκες με κάνα προιστάμενο και σε απείλησε??

Οχι,ανακαλυψαν οτι εχουν κενο και πρεπει να παω εγω και μια αλλη που ειμαστε τελευταιες...Κανονικα μας ειπαν οτι Δευτερα μας θελουν εκει το πρωι,αλλα τους εξηγησα οτι ειναι ανθρωπινως αδυνατο να κοψω ΔΕΗ,νερο κτλ,να πακεταρω και να βρω σπιτι και να μετακομισω τοσο γρηγορα,και μετα απο μεσολαβηση του Προϊσταμενου μας εδωσαν μια εβδομαδα...

Οχι,ανακαλυψαν οτι εχουν κενο και πρεπει να παω εγω και μια αλλη που ειμαστε τελευταιες...Κανονικα μας ειπαν οτι Δευτερα μας θελουν εκει το πρωι,αλλα τους εξηγησα οτι ειναι ανθρωπινως αδυνατο να κοψω ΔΕΗ,νερο κτλ,να πακεταρω και να βρω σπιτι και να μετακομισω τοσο γρηγορα,και μετα απο μεσολαβηση του Προϊσταμενου μας εδωσαν μια εβδομαδα...

Ε καλά είναι χαζοί οι άνθρωποι! Δεν καταλαβαίνουν οτι είστε άνθρωποι και όχι βαλίτσες?? :mad::mad:

Καλά δηλαδή τώρα θυμήθηκαν ότι έχουν έλειψη? Όλο το καλοκαίρι τι κάναν δεν τα υπολογίζαν αυτα??? Ουφ τι να πω.....καλό κουράγιο βρε Δώρα! Και μην ανησυχείς εμείς και Λέρο θα έρθουμε να σε δούμε.

Ασε,ηδη εχω αλλαξει τρεις θεσεις εδω στην Καλυμνο,και τωρα με αλλαζουν και νησι...Μετα αναρωτιουνται γιατι οι εκπαιδευτικοι δεν κανουν με ορεξη τη δουλεια τους.:(
Φυσικα και θα ερθετε Λερο μανδαμ,ετσι θα τη γλιτωνατε νομιζεις;Καθε μερα εχει αεροπλανο απο Αθηνα,και καραβι καθε δευτερη,δε μου τη γλιτωνεις!:P

Ασε,ηδη εχω αλλαξει τρεις θεσεις εδω στην Καλυμνο,και τωρα με αλλαζουν και νησι...Μετα αναρωτιουνται γιατι οι εκπαιδευτικοι δεν κανουν με ορεξη τη δουλεια τους.:(
Φυσικα και θα ερθετε Λερο μανδαμ,ετσι θα τη γλιτωνατε νομιζεις;Καθε μερα εχει αεροπλανο απο Αθηνα,και καραβι καθε δευτερη,δε μου τη γλιτωνεις!:P

Λοιπόν πες της σοκολατίτσας να γεννήσει σ/κ παρακαλώ για να μπορέσω να έρθω. Μην ψαχνόμαστε έτσι και δουλέυω! Εκτός αν δουλέυω και σ/κ....:/:

Λοιπόν μόλις μείνει η μικρή έγγυος και ξέρουμε περίπου πότε γεννάει θα κανονίσω με το αφεντικό οτι εγώ τότε παίρνω 2-3 ρεπό απανωτά και δεν ακούω τίποτα!!! :lol::lol::lol:

Ε αν του το πω 2 μήνες πιο πριν είναι αρκετή προειδοποίηση πιστέυω! :P

Εκτός αν δουλέυω κάπου με βάρδιες θα καλύψω την βάρδια καμιά συναδέλφου για να καλύψουν μετά και αυτές τις δικιές μου να έρθω για 2-3 μέρες.

Α παρεπιπτόντως πιθανόν να σου κουβαληθούμε μαζί με την Ρία κάποια στιγμή Δεν ξέρω αν θα είναι στην γέννα αλλά εμείς το κανονίζουμε.

Δώρα κουράγιο. Αυτά είναι στην αρχή. Σε λίγο οι μετακινήσεις θα σταματήσουν. Θα πάρεις μια μόνιμη μετάθεση και τελείωσε. Λίγο υπομονή. Ξέρω δεν είναι έυκολο αλλά τι να κάνεις.

Με δουλευεις απο το πουθενα λερος;Τον μικρο εχω αρρωστο 10 μερες.Δε λεει να γινει καλα. Σημερα ειδα και τα αδεσποτουλια μου που ταϊζω και ηταν ολα εκει .Εσυ τωρα πως θα πας τα πραγματα στη Λερο; Θα τοποθετηθεις εκει ή θα εισαι παλι στη διαθεση;

Σε διαθεση ειμαι ετσι κι αλλιως...Θα κανω αιτηση για οριστικη τοποθετηση εκει ή εστω για μεταθεση για του χρονου για να μαζεψω τα μορια μου...Περαστικα στον μικρουλη σου.
Θενια μου κατσε να βολευτω και ελατε οποτε θελετε καλο μου.:)

Θα σε φαει το μπλου σταρ καθε δευτερη μερα.Ελπιζω να σου κανουν τοποθετηση εκει.Καλη ανευρεση σπιτιου.

Σε διαθεση ειμαι ετσι κι αλλιως...Θα κανω αιτηση για οριστικη τοποθετηση εκει ή εστω για μεταθεση για του χρονου για να μαζεψω τα μορια μου...Περαστικα στον μικρουλη σου.
Θενια μου κατσε να βολευτω και ελατε οποτε θελετε καλο μου.:)

Άντε Δώρα μακάρι να βολευτείς όσο γίνεται γρηγορότερα. Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθεις πολύ. Όσο γίνεται αυτό τουλάχιστον.

Τι εννοεις καθε δευτερη μερα;Για ολες μου τις ωρες εκει με στελνουν,δεν θα πηγαινοερχομαι...Ενα καλο ειναι οτι εκει εχουν καλο αεροδρομιο,και πτησεις προς ολα τα νησια,ενω απο Καλυμνο δεν πεταμε τις μισες μερες λογω αερα και δεν εχει πτησεις παρα μονο για Αθηνα.Θα δω και τις τιμες και με βλεπω να ερχομαι Αθηνα με το αεροπλανο αν συμφερει,δεν αξιζει τοσες ωρες στο καραβι μονη μου...

Δειτε και μερικες snowshoe για να μη βγαινουμε εκτος θεματος.:P
Eliot2.jpg

Laceyonchecks.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back