Σιαμ-maniacs; :D

ΑΑΑ!Μαλιστα!γιατι τρελαθεικα!βεβεα η δικια μου καποτε εχει κανει 6 γατακια,αλλα ειναι επερβολι,και το εκανε μια φορα μονο:rolleyes:
Οχι καλε!Εμεις περιμενουμε τρια,το πολυ τεσσερα,γιατι ειναι μικροσωμη.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι καλε!Εμεις περιμενουμε τρια,το πολυ τεσσερα,γιατι ειναι μικροσωμη.:)
ναι συνιθος τοσα κανουν και γενανε πολυ ευκολα,δεν θα εχει καμια προβλιμα,αντε με το καλο!:lol::D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακαρι,γιατι ειναι η πρωτη της φορα και εχουμε αγχωθει ολοι!Λες να εχει κι αλλο χρωμα στη γραμμη του ο γαμπρος και να μας βγει κανενα σοκολα ή μπλε;

Μακαρι,γιατι ειναι η πρωτη της φορα και εχουμε αγχωθει ολοι!Λες να εχει κι αλλο χρωμα στη γραμμη του ο γαμπρος και να μας βγει κανενα σοκολα ή μπλε;
οπος ειπα και πρην η γεννα σιαμεζηκι ειναι γεματι εκπλιξης,και ποτε δεν ξερεις τι γενοφοντ καβαλανε.μην αγγονεσε για γεννα,ειναι καλιτερες μαμαδες απο ολες αλες ρατσες,και να ειναι προτη φορα θα ξερει τι θα κανε.τΑχρωματα να φενουντε ομος σε 3 ευδομαδες μετα απο την γεννα.Η θεια μου που εχει ομηλο τις γατας,λεει οτι κανονηκι καταστασι μιας σιαμεζας ειναι εγκιος:lol::lol::lol::lol:τοσο ευκολι γατα.:up:

Αντε καλε!Τωρα μου εφυγε ενα αγχος...Εγω ξερω τι χρωματα εχει η μικρη μου,μεχρι τεσσερις γενιες πισω κι εχει μονο seal.Αλλα του αρσενικου δεν ξερουμε,λες να μας κανει καμια εκπληξη;

Αντε καλε!Τωρα μου εφυγε ενα αγχος...Εγω ξερω τι χρωματα εχει η μικρη μου,μεχρι τεσσερις γενιες πισω κι εχει μονο seal.Αλλα του αρσενικου δεν ξερουμε,λες να μας κανει καμια εκπληξη;
εμενα και η δυο γονεις ειταν seal σε πολες γενες πισω ομος καθε γεννα ειχα ες και ενα μπλου,και μια φωρα ενα κοκκινο αρσενικο ξεφειτροσε,ακομα αναροτιεμε απο που????:up:

Αντε!Απο που καλε!Μπα,δε νομιζω,κι ολα της τα αδερφακια seal βγηκαν,βεβαια αμα βγει κανενα μπλε θα το κρατησω οπωσδηποτε!

Αντε!Απο που καλε!Μπα,δε νομιζω,κι ολα της τα αδερφακια seal βγηκαν,βεβαια αμα βγει κανενα μπλε θα το κρατησω οπωσδηποτε!
ελπηδα να εχεις παντος!:up:

Καλημερα σας...! Τι κανετε? Βλεπω εχετε αναπτυξει συζητηση για τα χρωματα...:) Παντως μακαρι να βγει και κανενα μπλε,γιατι και αυτα ειναι πολυ ομορφα...!:) Σας εχω μια εκπληξη... Καλε δειτε πως μεγαλωσαμε.....
185.jpg

175.jpg

177.jpg

182.jpg

184.jpg

190.jpg

Και αυτες οι δυο ειναι αφιερωμενες στη Δωρα και στο Μοϊρακι μας....!:D
189.jpg

187.jpg

Καλέ τι κούκλος που έχει γίνει ο Σίμπα!!!
Πω πω Βασιλική να τον χαίρεσαι!!! :up:

Φαντάζεστε να πεταχτεί κάνα μπλε απο πουθενά?? Καλά είμαι σίγουρη Δώρα οτι ΔΕΝ θα το δώσεις με τίποτα! Αλλά σ'αυτήν την περίπτωση ο λαός ζητάει να σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο να το ζευγαρώσετε και αυτό μια φορά (ειτε ειναι αρσενικό είτε θηλυκό) μπας και δούμε και εμείς οι υπόλοιποι μια άσπρη μέρα :D

Ευχαριστουμε για την αφιερωση!Εχει γινει γαταρος με τα ολα του!

Καλέ τι κούκλος που έχει γίνει ο Σίμπα!!!
Πω πω Βασιλική να τον χαίρεσαι!!! :up:

Φαντάζεστε να πεταχτεί κάνα μπλε απο πουθενά?? Καλά είμαι σίγουρη Δώρα οτι ΔΕΝ θα το δώσεις με τίποτα! Αλλά σ'αυτήν την περίπτωση ο λαός ζητάει να σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο να το ζευγαρώσετε και αυτό μια φορά (ειτε ειναι αρσενικό είτε θηλυκό) μπας και δούμε και εμείς οι υπόλοιποι μια άσπρη μέρα :D

Δεν ειναι τελειος;Αν βγει μπλε θα το κρατησω,και θα προσπαθησω να κανω ενα ζευγαρωμα,αλλα ακομα δεν εγινε η γνωριμια καλε!Ελπιζω να ταιριαξουν και να μεινει εγκυος...

Δεν ειναι τελειος;Αν βγει μπλε θα το κρατησω,και θα προσπαθησω να κανω ενα ζευγαρωμα,αλλα ακομα δεν εγινε η γνωριμια καλε!Ελπιζω να ταιριαξουν και να μεινει εγκυος...

Ναι ναι το γνωρίζω προτρέχω όπως πάντα :redface::redface:

Καλέ τόσο γλυκός γαμπρός και τόσο γλυκιά νύφη γιατί να μην πάνε όλα καλα!! :up::up:

Σοβαρά τώρα και εγώ ελπίζω να ταιριάξουν και να μπορέσει να μείνει έγκυος γιατί όλα εξαρτόνται απο πολλά αυτήν την στιγμη. Αν η Μοιρα θα έχει οίστρο, αν ταιριάξουν οι "μυρωδιές" τους (είναι θέμα ορμονών), αν τελικά συμβουν τα παραπάνω αν θα καταφέρει πράγματι να μείνει έγκυος (αν και δεν νομίζω να μην γίνει αυτό με τόσες μέρες που θα μείνει εκεί η Μόιρα). Ε απο εκεί και πέρα θα είναι θέμα χρόνου να βγουν τα ψωμάκια απο τον φούρνο :D

Οχι ψωμακια μανδαμ,σοκολατενια κεκακια!Κι εγω δε νομιζω με τοσες μερες που θα μεινει εκει να μην γινει το μοιραιο...ΚΑτι πρεπει να γινεται παλι αυτες τις μερες,γιατι ολο στηνεται οταν πλησιαζεις το χερι στη βαση της ουρας.Η γιατρος μας ειπε οτι ειναι καλο σημαδι που ειχε ηδη τον πρωτο της οιστρο.

Οχι ψωμακια μανδαμ,σοκολατενια κεκακια!Κι εγω δε νομιζω με τοσες μερες που θα μεινει εκει να μην γινει το μοιραιο...ΚΑτι πρεπει να γινεται παλι αυτες τις μερες,γιατι ολο στηνεται οταν πλησιαζεις το χερι στη βαση της ουρας.Η γιατρος μας ειπε οτι ειναι καλο σημαδι που ειχε ηδη τον πρωτο της οιστρο.

Ώπα θετικό αυτό! Δεν ήξερα ότι είχε ήδη τον πρώτο οίστρο!! Πω πω πολύ χαίρομαι. Εγώ πιστέυω οτι θα καταφέρουν να τα βρουν με τον Σίμπα. Μα τόσες μέρες εκεί κάτι θα γίνει. Θα δουλέψουν οι ορμόνες! Δεν θα πάει και για 2-3 μέρες μόνο. Τόσες μέρες θα είναι εκεί! Και ναι θα μας κάνει chocolate muffin όπως πολύ σωστά αναφέρατε κυρία μαμά της Μόιρας :D

Καλε τον πρωτο της οιστρο τον ειχε μηνες πριν!Αυτος ειναι αλλος,απο οτι φαινεται.Τα σιαμ ωριμαζουν πολυ γρηγορα...;)

Και μια και μας αφιερωσε ο γαμπρος μας φωτο,ας του αφιερωσουμε κι εμεις μερικες...Παγωσε βεβαια η αρρωστη μαμα για να μας βγαλει με τετοιο καιρο στο μπαλκονι,αλλα χαλαλι του!
P1010763.jpg

P1010761.jpg

P10107652.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back