Σιαμ-maniacs; :D

:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χιχι χιχι :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχω καλυτερο λαδωμα.Αδειες βολικες υπηρεσιες, καλο ποστο κ.λ.π. κ.λ.π. Εγω μιλησα στο Γιωργο και την Τριτη θα κοιταξει μηπως τον βρει .

Kαλε πως θα τον βρει χωρις να ξερει το ονομα του;Θα φωναζει μεσα στο στρατοπεδο "ε μπαμπα της Μόιρας";:lol:

Kαλε πως θα τον βρει χωρις να ξερει το ονομα του;Θα φωναζει μεσα στο στρατοπεδο "ε μπαμπα της Μόιρας";:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Οχι καλε θα μου το δωσεις εσυ.Αν και η μοναδα δεν εχει πολυ κοσμο μονο 2000 ατομα.Τιποτα δηλαδη.

Καλε ναι,σιγα τον αριθμο...:P:lol:

Καλημέρα Σιαμεζούλες μου!
Ενδιαφέρετε μια φίλη μου για Balinese Chocolate Tortie point. Ξέρετε πού μπορεί να βρει αυτή τη ράτσα;; Υπάρχει κάτι στην Ελλάδα ή πρέπει να στραφεί στο εξωτερικό; Ευρώπη μπορεί να την βρει; Πόσο περίπου θα της κοστίσει;

Καλησπερα!Μπαλινεζες δεν εκτρεφουν στην Ελλαδα απο οσο ξερω.Ισως βρει στην Ευρωπη,για τιμες θα αποφασισει πρωτα ποιο εκτροφειο θα διαλεξει,και θα τους στειλει mail για να μαθει για το συγκεκριμενο γατακι.Αν προλαβω το απογευματακι,ισως κανω μια μικρη ερευνα και σας παραπεμψω σε μερικα εκτροφεια.:)

Καλησπερα!Μπαλινεζες δεν εκτρεφουν στην Ελλαδα απο οσο ξερω.Ισως βρει στην Ευρωπη,για τιμες θα αποφασισει πρωτα ποιο εκτροφειο θα διαλεξει,και θα τους στειλει mail για να μαθει για το συγκεκριμενο γατακι.Αν προλαβω το απογευματακι,ισως κανω μια μικρη ερευνα και σας παραπεμψω σε μερικα εκτροφεια.:)
Thanks βρε μουκελις. Ψάξαμε αλλά δεν βρήκαμε και πολλά πράγματα. Σχεδόν τίποτα:confused:. Μάλλον δεν ξέρουμε να ψάχνουμε..

Καλημέρα Σιαμεζούλες μου!
Ενδιαφέρετε μια φίλη μου για Balinese Chocolate Tortie point. Ξέρετε πού μπορεί να βρει αυτή τη ράτσα;; Υπάρχει κάτι στην Ελλάδα ή πρέπει να στραφεί στο εξωτερικό; Ευρώπη μπορεί να την βρει; Πόσο περίπου θα της κοστίσει;
Ωραιες γάτες...Αν και απο τις Ασιατικές μου αρέσουν οι Αβησσυνιας και οι Σομαλες...:inlove:

Thanks βρε μουκελις. Ψάξαμε αλλά δεν βρήκαμε και πολλά πράγματα. Σχεδόν τίποτα:confused:. Μάλλον δεν ξέρουμε να ψάχνουμε..
Δε νομιζω,απλα δεν προτιμαται και πολυ σαν ρατσα απο οσο ξερω,και ισως δεν υπαρχουν πολλα εκτροφεια.Αλλα θα το κοιταξω και θα σου πω καλυτερα.Αν δε βρει Ευρωπη,το σκεφτεται για αλλη ρατσα;

Δε νομιζω,απλα δεν προτιμαται και πολυ σαν ρατσα απο οσο ξερω,και ισως δεν υπαρχουν πολλα εκτροφεια.Αλλα θα το κοιταξω και θα σου πω καλυτερα.Αν δε βρει Ευρωπη,το σκεφτεται για αλλη ρατσα;
Έχει και επαφές με Αμερική η κοπέλα. Φίλος της σπουδάζει εκεί. Πρέπει να πάει να την πάρει ή την στέλνουν; Δεν ενδιαφέρετε για άλλη ράτσα. Της αρέσει αυτή πολύ. Όσες κοιτάξαμε.. μου έλεγε "μπα..", μόλις είδε αυτήν.. μου λέει "Στοπ." :P

Έχει και επαφές με Αμερική η κοπέλα. Φίλος της σπουδάζει εκεί. Πρέπει να πάει να την πάρει ή την στέλνουν; Δεν ενδιαφέρετε για άλλη ράτσα. Της αρέσει αυτή πολύ. Όσες κοιτάξαμε.. μου έλεγε "μπα..", μόλις είδε αυτήν.. μου λέει "Στοπ." :P
ετσι μπραβο...μου αρέσουν οι κολημένοι...:)οι λεγομενοι Maniacs:P:up:

Συνηθως στα καλα εκτροφεια πρεπει να πας να την παραλαβεις εσυ τη γατουλα.Αν και δε νομιζω να υπαρχει προβλημα να την παρει ο φιλος της,απλα δεν θελουν να ταξιδευει μονο του το ζωακι.Αν μπορει κι απο Αμερικη θα της βρουμε σιγουρα κατι!

Τι ωραια Ria,ευχαριστουμε!!!
Λοιπον,εριξα μια ματια σε εκτροφεια,αλλα δεν υπαρχει Μπαλινεζα στο χρωματισμο που θελει.Ισως αν εστελνε να την ενημερωναν σχετικα με τα μελλοντικα τους σχεδια...Παντως ουτε σε ενηλικο βρηκα κατι.:/:

Τι ωραια Ria,ευχαριστουμε!!!
Λοιπον,εριξα μια ματια σε εκτροφεια,αλλα δεν υπαρχει Μπαλινεζα στο χρωματισμο που θελει.Ισως αν εστελνε να την ενημερωναν σχετικα με τα μελλοντικα τους σχεδια...Παντως ουτε σε ενηλικο βρηκα κατι.:/:

Για δώσε links να κοιτάξουμε.. Επιπλέον αυτή το θέλει μικρό. Της αρέσουν τα αδύνατα και ψηλά Μπαλινεζάκια. Κάτι σαν αυτό https://www.dkimages.com/discover/previews/995/75007843.JPG . Απλά να μην είναι χοντρούλικα και να μην φέρνουν στα Βιρμανίας. Να έχει πιο πολύ προς Σιάμ(μοντέρνα?). Ανεξάρτητα το χρωματισμό. Να έχει το σχέδιο αυτής της γάτας που σου έδωσα. Δεν της αρέσουν τα Βιρμανάκια :confused:, ή αυτά που έστω και λίγο μοιάζουν με Βιρμανάκια. Είναι κολλημένη με τα Μπαλινεζάκια, σαν αυτή την φωτό. Γλυκούλικα και οριεντάλ!

Ναι...Αν δεν την ενοχλει ο χρωματισμος,θα βρει αρκετα seal point.Απλα ετσι οπως στο ειπε,νομιζα οτι θελει μονο τετοιο συνδυασμο.Να κοιταξω για οποιονδηποτε αλλο συνδυασμο;Μηπως θα της αρεσε κατι σε μοντερνο σιαμ,που θα βρει πιο ευκολα;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back