moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:11 Η moukelis έγραψε: #1.521 08-12-08 00:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:16 Η aalyah έγραψε: #1.522 08-12-08 00:16 χιχι χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η zina έγραψε: #1.523 08-12-08 00:30 Εχω καλυτερο λαδωμα.Αδειες βολικες υπηρεσιες, καλο ποστο κ.λ.π. κ.λ.π. Εγω μιλησα στο Γιωργο και την Τριτη θα κοιταξει μηπως τον βρει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η moukelis έγραψε: #1.524 08-12-08 00:40 Kαλε πως θα τον βρει χωρις να ξερει το ονομα του;Θα φωναζει μεσα στο στρατοπεδο "ε μπαμπα της Μόιρας"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:54 Η aalyah έγραψε: #1.525 08-12-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Kαλε πως θα τον βρει χωρις να ξερει το ονομα του;Θα φωναζει μεσα στο στρατοπεδο "ε μπαμπα της Μόιρας"; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:56 Η zina έγραψε: #1.526 08-12-08 21:56 Οχι καλε θα μου το δωσεις εσυ.Αν και η μοναδα δεν εχει πολυ κοσμο μονο 2000 ατομα.Τιποτα δηλαδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #1.527 08-12-08 22:29 Καλε ναι,σιγα τον αριθμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:20 Η irene_marga: #1.528 10-12-08 13:20 Καλημέρα Σιαμεζούλες μου! Ενδιαφέρετε μια φίλη μου για Balinese Chocolate Tortie point. Ξέρετε πού μπορεί να βρει αυτή τη ράτσα;; Υπάρχει κάτι στην Ελλάδα ή πρέπει να στραφεί στο εξωτερικό; Ευρώπη μπορεί να την βρει; Πόσο περίπου θα της κοστίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:26 Η moukelis έγραψε: #1.529 10-12-08 13:26 Καλησπερα!Μπαλινεζες δεν εκτρεφουν στην Ελλαδα απο οσο ξερω.Ισως βρει στην Ευρωπη,για τιμες θα αποφασισει πρωτα ποιο εκτροφειο θα διαλεξει,και θα τους στειλει mail για να μαθει για το συγκεκριμενο γατακι.Αν προλαβω το απογευματακι,ισως κανω μια μικρη ερευνα και σας παραπεμψω σε μερικα εκτροφεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Η irene_marga: #1.530 10-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλησπερα!Μπαλινεζες δεν εκτρεφουν στην Ελλαδα απο οσο ξερω.Ισως βρει στην Ευρωπη,για τιμες θα αποφασισει πρωτα ποιο εκτροφειο θα διαλεξει,και θα τους στειλει mail για να μαθει για το συγκεκριμενο γατακι.Αν προλαβω το απογευματακι,ισως κανω μια μικρη ερευνα και σας παραπεμψω σε μερικα εκτροφεια. Click για ανάπτυξη... Thanks βρε μουκελις. Ψάξαμε αλλά δεν βρήκαμε και πολλά πράγματα. Σχεδόν τίποτα. Μάλλον δεν ξέρουμε να ψάχνουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.531 10-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Καλημέρα Σιαμεζούλες μου! Ενδιαφέρετε μια φίλη μου για Balinese Chocolate Tortie point. Ξέρετε πού μπορεί να βρει αυτή τη ράτσα;; Υπάρχει κάτι στην Ελλάδα ή πρέπει να στραφεί στο εξωτερικό; Ευρώπη μπορεί να την βρει; Πόσο περίπου θα της κοστίσει; Click για ανάπτυξη... Ωραιες γάτες...Αν και απο τις Ασιατικές μου αρέσουν οι Αβησσυνιας και οι Σομαλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:45 Η moukelis έγραψε: #1.532 10-12-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Thanks βρε μουκελις. Ψάξαμε αλλά δεν βρήκαμε και πολλά πράγματα. Σχεδόν τίποτα. Μάλλον δεν ξέρουμε να ψάχνουμε.. Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω,απλα δεν προτιμαται και πολυ σαν ρατσα απο οσο ξερω,και ισως δεν υπαρχουν πολλα εκτροφεια.Αλλα θα το κοιταξω και θα σου πω καλυτερα.Αν δε βρει Ευρωπη,το σκεφτεται για αλλη ρατσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:47 Η irene_marga: #1.533 10-12-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω,απλα δεν προτιμαται και πολυ σαν ρατσα απο οσο ξερω,και ισως δεν υπαρχουν πολλα εκτροφεια.Αλλα θα το κοιταξω και θα σου πω καλυτερα.Αν δε βρει Ευρωπη,το σκεφτεται για αλλη ρατσα; Click για ανάπτυξη... Έχει και επαφές με Αμερική η κοπέλα. Φίλος της σπουδάζει εκεί. Πρέπει να πάει να την πάρει ή την στέλνουν; Δεν ενδιαφέρετε για άλλη ράτσα. Της αρέσει αυτή πολύ. Όσες κοιτάξαμε.. μου έλεγε "μπα..", μόλις είδε αυτήν.. μου λέει "Στοπ." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.534 10-12-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Έχει και επαφές με Αμερική η κοπέλα. Φίλος της σπουδάζει εκεί. Πρέπει να πάει να την πάρει ή την στέλνουν; Δεν ενδιαφέρετε για άλλη ράτσα. Της αρέσει αυτή πολύ. Όσες κοιτάξαμε.. μου έλεγε "μπα..", μόλις είδε αυτήν.. μου λέει "Στοπ." Click για ανάπτυξη... ετσι μπραβο...μου αρέσουν οι κολημένοι...οι λεγομενοι Maniacs Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:02 Η moukelis έγραψε: #1.535 10-12-08 14:02 Συνηθως στα καλα εκτροφεια πρεπει να πας να την παραλαβεις εσυ τη γατουλα.Αν και δε νομιζω να υπαρχει προβλημα να την παρει ο φιλος της,απλα δεν θελουν να ταξιδευει μονο του το ζωακι.Αν μπορει κι απο Αμερικη θα της βρουμε σιγουρα κατι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η ria23 έγραψε: #1.536 10-12-08 16:13 και για τα χριστουγεννα αφιερωμενο στα σιαμεζακια!!!!https://www.youtube.com/watch?v=olRBxmK_D8o https://www.youtube.com/watch?v=dCh0I6a6KvU&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:15 Η ria23 έγραψε: #1.537 10-12-08 16:15 και αλλο ενα :https://www.youtube.com/watch?v=F8TMzhnUYmo&NR=1:lol::lol: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η moukelis έγραψε: #1.538 10-12-08 16:30 Τι ωραια Ria,ευχαριστουμε!!! Λοιπον,εριξα μια ματια σε εκτροφεια,αλλα δεν υπαρχει Μπαλινεζα στο χρωματισμο που θελει.Ισως αν εστελνε να την ενημερωναν σχετικα με τα μελλοντικα τους σχεδια...Παντως ουτε σε ενηλικο βρηκα κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:37 Η irene_marga: #1.539 10-12-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ωραια Ria,ευχαριστουμε!!! Λοιπον,εριξα μια ματια σε εκτροφεια,αλλα δεν υπαρχει Μπαλινεζα στο χρωματισμο που θελει.Ισως αν εστελνε να την ενημερωναν σχετικα με τα μελλοντικα τους σχεδια...Παντως ουτε σε ενηλικο βρηκα κατι. Click για ανάπτυξη... Για δώσε links να κοιτάξουμε.. Επιπλέον αυτή το θέλει μικρό. Της αρέσουν τα αδύνατα και ψηλά Μπαλινεζάκια. Κάτι σαν αυτό https://www.dkimages.com/discover/previews/995/75007843.JPG . Απλά να μην είναι χοντρούλικα και να μην φέρνουν στα Βιρμανίας. Να έχει πιο πολύ προς Σιάμ(μοντέρνα?). Ανεξάρτητα το χρωματισμό. Να έχει το σχέδιο αυτής της γάτας που σου έδωσα. Δεν της αρέσουν τα Βιρμανάκια , ή αυτά που έστω και λίγο μοιάζουν με Βιρμανάκια. Είναι κολλημένη με τα Μπαλινεζάκια, σαν αυτή την φωτό. Γλυκούλικα και οριεντάλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η moukelis έγραψε: #1.540 10-12-08 16:39 Ναι...Αν δεν την ενοχλει ο χρωματισμος,θα βρει αρκετα seal point.Απλα ετσι οπως στο ειπε,νομιζα οτι θελει μονο τετοιο συνδυασμο.Να κοιταξω για οποιονδηποτε αλλο συνδυασμο;Μηπως θα της αρεσε κατι σε μοντερνο σιαμ,που θα βρει πιο ευκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:16 Η aalyah έγραψε: #1.522 08-12-08 00:16 χιχι χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η zina έγραψε: #1.523 08-12-08 00:30 Εχω καλυτερο λαδωμα.Αδειες βολικες υπηρεσιες, καλο ποστο κ.λ.π. κ.λ.π. Εγω μιλησα στο Γιωργο και την Τριτη θα κοιταξει μηπως τον βρει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η moukelis έγραψε: #1.524 08-12-08 00:40 Kαλε πως θα τον βρει χωρις να ξερει το ονομα του;Θα φωναζει μεσα στο στρατοπεδο "ε μπαμπα της Μόιρας"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:54 Η aalyah έγραψε: #1.525 08-12-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Kαλε πως θα τον βρει χωρις να ξερει το ονομα του;Θα φωναζει μεσα στο στρατοπεδο "ε μπαμπα της Μόιρας"; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:56 Η zina έγραψε: #1.526 08-12-08 21:56 Οχι καλε θα μου το δωσεις εσυ.Αν και η μοναδα δεν εχει πολυ κοσμο μονο 2000 ατομα.Τιποτα δηλαδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #1.527 08-12-08 22:29 Καλε ναι,σιγα τον αριθμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:20 Η irene_marga: #1.528 10-12-08 13:20 Καλημέρα Σιαμεζούλες μου! Ενδιαφέρετε μια φίλη μου για Balinese Chocolate Tortie point. Ξέρετε πού μπορεί να βρει αυτή τη ράτσα;; Υπάρχει κάτι στην Ελλάδα ή πρέπει να στραφεί στο εξωτερικό; Ευρώπη μπορεί να την βρει; Πόσο περίπου θα της κοστίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:26 Η moukelis έγραψε: #1.529 10-12-08 13:26 Καλησπερα!Μπαλινεζες δεν εκτρεφουν στην Ελλαδα απο οσο ξερω.Ισως βρει στην Ευρωπη,για τιμες θα αποφασισει πρωτα ποιο εκτροφειο θα διαλεξει,και θα τους στειλει mail για να μαθει για το συγκεκριμενο γατακι.Αν προλαβω το απογευματακι,ισως κανω μια μικρη ερευνα και σας παραπεμψω σε μερικα εκτροφεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Η irene_marga: #1.530 10-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλησπερα!Μπαλινεζες δεν εκτρεφουν στην Ελλαδα απο οσο ξερω.Ισως βρει στην Ευρωπη,για τιμες θα αποφασισει πρωτα ποιο εκτροφειο θα διαλεξει,και θα τους στειλει mail για να μαθει για το συγκεκριμενο γατακι.Αν προλαβω το απογευματακι,ισως κανω μια μικρη ερευνα και σας παραπεμψω σε μερικα εκτροφεια. Click για ανάπτυξη... Thanks βρε μουκελις. Ψάξαμε αλλά δεν βρήκαμε και πολλά πράγματα. Σχεδόν τίποτα. Μάλλον δεν ξέρουμε να ψάχνουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.531 10-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Καλημέρα Σιαμεζούλες μου! Ενδιαφέρετε μια φίλη μου για Balinese Chocolate Tortie point. Ξέρετε πού μπορεί να βρει αυτή τη ράτσα;; Υπάρχει κάτι στην Ελλάδα ή πρέπει να στραφεί στο εξωτερικό; Ευρώπη μπορεί να την βρει; Πόσο περίπου θα της κοστίσει; Click για ανάπτυξη... Ωραιες γάτες...Αν και απο τις Ασιατικές μου αρέσουν οι Αβησσυνιας και οι Σομαλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:45 Η moukelis έγραψε: #1.532 10-12-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Thanks βρε μουκελις. Ψάξαμε αλλά δεν βρήκαμε και πολλά πράγματα. Σχεδόν τίποτα. Μάλλον δεν ξέρουμε να ψάχνουμε.. Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω,απλα δεν προτιμαται και πολυ σαν ρατσα απο οσο ξερω,και ισως δεν υπαρχουν πολλα εκτροφεια.Αλλα θα το κοιταξω και θα σου πω καλυτερα.Αν δε βρει Ευρωπη,το σκεφτεται για αλλη ρατσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:47 Η irene_marga: #1.533 10-12-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω,απλα δεν προτιμαται και πολυ σαν ρατσα απο οσο ξερω,και ισως δεν υπαρχουν πολλα εκτροφεια.Αλλα θα το κοιταξω και θα σου πω καλυτερα.Αν δε βρει Ευρωπη,το σκεφτεται για αλλη ρατσα; Click για ανάπτυξη... Έχει και επαφές με Αμερική η κοπέλα. Φίλος της σπουδάζει εκεί. Πρέπει να πάει να την πάρει ή την στέλνουν; Δεν ενδιαφέρετε για άλλη ράτσα. Της αρέσει αυτή πολύ. Όσες κοιτάξαμε.. μου έλεγε "μπα..", μόλις είδε αυτήν.. μου λέει "Στοπ." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.534 10-12-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Έχει και επαφές με Αμερική η κοπέλα. Φίλος της σπουδάζει εκεί. Πρέπει να πάει να την πάρει ή την στέλνουν; Δεν ενδιαφέρετε για άλλη ράτσα. Της αρέσει αυτή πολύ. Όσες κοιτάξαμε.. μου έλεγε "μπα..", μόλις είδε αυτήν.. μου λέει "Στοπ." Click για ανάπτυξη... ετσι μπραβο...μου αρέσουν οι κολημένοι...οι λεγομενοι Maniacs Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:02 Η moukelis έγραψε: #1.535 10-12-08 14:02 Συνηθως στα καλα εκτροφεια πρεπει να πας να την παραλαβεις εσυ τη γατουλα.Αν και δε νομιζω να υπαρχει προβλημα να την παρει ο φιλος της,απλα δεν θελουν να ταξιδευει μονο του το ζωακι.Αν μπορει κι απο Αμερικη θα της βρουμε σιγουρα κατι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η ria23 έγραψε: #1.536 10-12-08 16:13 και για τα χριστουγεννα αφιερωμενο στα σιαμεζακια!!!!https://www.youtube.com/watch?v=olRBxmK_D8o https://www.youtube.com/watch?v=dCh0I6a6KvU&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:15 Η ria23 έγραψε: #1.537 10-12-08 16:15 και αλλο ενα :https://www.youtube.com/watch?v=F8TMzhnUYmo&NR=1:lol::lol: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η moukelis έγραψε: #1.538 10-12-08 16:30 Τι ωραια Ria,ευχαριστουμε!!! Λοιπον,εριξα μια ματια σε εκτροφεια,αλλα δεν υπαρχει Μπαλινεζα στο χρωματισμο που θελει.Ισως αν εστελνε να την ενημερωναν σχετικα με τα μελλοντικα τους σχεδια...Παντως ουτε σε ενηλικο βρηκα κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:37 Η irene_marga: #1.539 10-12-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ωραια Ria,ευχαριστουμε!!! Λοιπον,εριξα μια ματια σε εκτροφεια,αλλα δεν υπαρχει Μπαλινεζα στο χρωματισμο που θελει.Ισως αν εστελνε να την ενημερωναν σχετικα με τα μελλοντικα τους σχεδια...Παντως ουτε σε ενηλικο βρηκα κατι. Click για ανάπτυξη... Για δώσε links να κοιτάξουμε.. Επιπλέον αυτή το θέλει μικρό. Της αρέσουν τα αδύνατα και ψηλά Μπαλινεζάκια. Κάτι σαν αυτό https://www.dkimages.com/discover/previews/995/75007843.JPG . Απλά να μην είναι χοντρούλικα και να μην φέρνουν στα Βιρμανίας. Να έχει πιο πολύ προς Σιάμ(μοντέρνα?). Ανεξάρτητα το χρωματισμό. Να έχει το σχέδιο αυτής της γάτας που σου έδωσα. Δεν της αρέσουν τα Βιρμανάκια , ή αυτά που έστω και λίγο μοιάζουν με Βιρμανάκια. Είναι κολλημένη με τα Μπαλινεζάκια, σαν αυτή την φωτό. Γλυκούλικα και οριεντάλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η moukelis έγραψε: #1.540 10-12-08 16:39 Ναι...Αν δεν την ενοχλει ο χρωματισμος,θα βρει αρκετα seal point.Απλα ετσι οπως στο ειπε,νομιζα οτι θελει μονο τετοιο συνδυασμο.Να κοιταξω για οποιονδηποτε αλλο συνδυασμο;Μηπως θα της αρεσε κατι σε μοντερνο σιαμ,που θα βρει πιο ευκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χιχι χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η zina έγραψε: #1.523 08-12-08 00:30 Εχω καλυτερο λαδωμα.Αδειες βολικες υπηρεσιες, καλο ποστο κ.λ.π. κ.λ.π. Εγω μιλησα στο Γιωργο και την Τριτη θα κοιταξει μηπως τον βρει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η moukelis έγραψε: #1.524 08-12-08 00:40 Kαλε πως θα τον βρει χωρις να ξερει το ονομα του;Θα φωναζει μεσα στο στρατοπεδο "ε μπαμπα της Μόιρας"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:54 Η aalyah έγραψε: #1.525 08-12-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Kαλε πως θα τον βρει χωρις να ξερει το ονομα του;Θα φωναζει μεσα στο στρατοπεδο "ε μπαμπα της Μόιρας"; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:56 Η zina έγραψε: #1.526 08-12-08 21:56 Οχι καλε θα μου το δωσεις εσυ.Αν και η μοναδα δεν εχει πολυ κοσμο μονο 2000 ατομα.Τιποτα δηλαδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #1.527 08-12-08 22:29 Καλε ναι,σιγα τον αριθμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:20 Η irene_marga: #1.528 10-12-08 13:20 Καλημέρα Σιαμεζούλες μου! Ενδιαφέρετε μια φίλη μου για Balinese Chocolate Tortie point. Ξέρετε πού μπορεί να βρει αυτή τη ράτσα;; Υπάρχει κάτι στην Ελλάδα ή πρέπει να στραφεί στο εξωτερικό; Ευρώπη μπορεί να την βρει; Πόσο περίπου θα της κοστίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:26 Η moukelis έγραψε: #1.529 10-12-08 13:26 Καλησπερα!Μπαλινεζες δεν εκτρεφουν στην Ελλαδα απο οσο ξερω.Ισως βρει στην Ευρωπη,για τιμες θα αποφασισει πρωτα ποιο εκτροφειο θα διαλεξει,και θα τους στειλει mail για να μαθει για το συγκεκριμενο γατακι.Αν προλαβω το απογευματακι,ισως κανω μια μικρη ερευνα και σας παραπεμψω σε μερικα εκτροφεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Η irene_marga: #1.530 10-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλησπερα!Μπαλινεζες δεν εκτρεφουν στην Ελλαδα απο οσο ξερω.Ισως βρει στην Ευρωπη,για τιμες θα αποφασισει πρωτα ποιο εκτροφειο θα διαλεξει,και θα τους στειλει mail για να μαθει για το συγκεκριμενο γατακι.Αν προλαβω το απογευματακι,ισως κανω μια μικρη ερευνα και σας παραπεμψω σε μερικα εκτροφεια. Click για ανάπτυξη... Thanks βρε μουκελις. Ψάξαμε αλλά δεν βρήκαμε και πολλά πράγματα. Σχεδόν τίποτα. Μάλλον δεν ξέρουμε να ψάχνουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.531 10-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Καλημέρα Σιαμεζούλες μου! Ενδιαφέρετε μια φίλη μου για Balinese Chocolate Tortie point. Ξέρετε πού μπορεί να βρει αυτή τη ράτσα;; Υπάρχει κάτι στην Ελλάδα ή πρέπει να στραφεί στο εξωτερικό; Ευρώπη μπορεί να την βρει; Πόσο περίπου θα της κοστίσει; Click για ανάπτυξη... Ωραιες γάτες...Αν και απο τις Ασιατικές μου αρέσουν οι Αβησσυνιας και οι Σομαλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:45 Η moukelis έγραψε: #1.532 10-12-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Thanks βρε μουκελις. Ψάξαμε αλλά δεν βρήκαμε και πολλά πράγματα. Σχεδόν τίποτα. Μάλλον δεν ξέρουμε να ψάχνουμε.. Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω,απλα δεν προτιμαται και πολυ σαν ρατσα απο οσο ξερω,και ισως δεν υπαρχουν πολλα εκτροφεια.Αλλα θα το κοιταξω και θα σου πω καλυτερα.Αν δε βρει Ευρωπη,το σκεφτεται για αλλη ρατσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:47 Η irene_marga: #1.533 10-12-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω,απλα δεν προτιμαται και πολυ σαν ρατσα απο οσο ξερω,και ισως δεν υπαρχουν πολλα εκτροφεια.Αλλα θα το κοιταξω και θα σου πω καλυτερα.Αν δε βρει Ευρωπη,το σκεφτεται για αλλη ρατσα; Click για ανάπτυξη... Έχει και επαφές με Αμερική η κοπέλα. Φίλος της σπουδάζει εκεί. Πρέπει να πάει να την πάρει ή την στέλνουν; Δεν ενδιαφέρετε για άλλη ράτσα. Της αρέσει αυτή πολύ. Όσες κοιτάξαμε.. μου έλεγε "μπα..", μόλις είδε αυτήν.. μου λέει "Στοπ." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.534 10-12-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Έχει και επαφές με Αμερική η κοπέλα. Φίλος της σπουδάζει εκεί. Πρέπει να πάει να την πάρει ή την στέλνουν; Δεν ενδιαφέρετε για άλλη ράτσα. Της αρέσει αυτή πολύ. Όσες κοιτάξαμε.. μου έλεγε "μπα..", μόλις είδε αυτήν.. μου λέει "Στοπ." Click για ανάπτυξη... ετσι μπραβο...μου αρέσουν οι κολημένοι...οι λεγομενοι Maniacs Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:02 Η moukelis έγραψε: #1.535 10-12-08 14:02 Συνηθως στα καλα εκτροφεια πρεπει να πας να την παραλαβεις εσυ τη γατουλα.Αν και δε νομιζω να υπαρχει προβλημα να την παρει ο φιλος της,απλα δεν θελουν να ταξιδευει μονο του το ζωακι.Αν μπορει κι απο Αμερικη θα της βρουμε σιγουρα κατι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η ria23 έγραψε: #1.536 10-12-08 16:13 και για τα χριστουγεννα αφιερωμενο στα σιαμεζακια!!!!https://www.youtube.com/watch?v=olRBxmK_D8o https://www.youtube.com/watch?v=dCh0I6a6KvU&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:15 Η ria23 έγραψε: #1.537 10-12-08 16:15 και αλλο ενα :https://www.youtube.com/watch?v=F8TMzhnUYmo&NR=1:lol::lol: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η moukelis έγραψε: #1.538 10-12-08 16:30 Τι ωραια Ria,ευχαριστουμε!!! Λοιπον,εριξα μια ματια σε εκτροφεια,αλλα δεν υπαρχει Μπαλινεζα στο χρωματισμο που θελει.Ισως αν εστελνε να την ενημερωναν σχετικα με τα μελλοντικα τους σχεδια...Παντως ουτε σε ενηλικο βρηκα κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:37 Η irene_marga: #1.539 10-12-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ωραια Ria,ευχαριστουμε!!! Λοιπον,εριξα μια ματια σε εκτροφεια,αλλα δεν υπαρχει Μπαλινεζα στο χρωματισμο που θελει.Ισως αν εστελνε να την ενημερωναν σχετικα με τα μελλοντικα τους σχεδια...Παντως ουτε σε ενηλικο βρηκα κατι. Click για ανάπτυξη... Για δώσε links να κοιτάξουμε.. Επιπλέον αυτή το θέλει μικρό. Της αρέσουν τα αδύνατα και ψηλά Μπαλινεζάκια. Κάτι σαν αυτό https://www.dkimages.com/discover/previews/995/75007843.JPG . Απλά να μην είναι χοντρούλικα και να μην φέρνουν στα Βιρμανίας. Να έχει πιο πολύ προς Σιάμ(μοντέρνα?). Ανεξάρτητα το χρωματισμό. Να έχει το σχέδιο αυτής της γάτας που σου έδωσα. Δεν της αρέσουν τα Βιρμανάκια , ή αυτά που έστω και λίγο μοιάζουν με Βιρμανάκια. Είναι κολλημένη με τα Μπαλινεζάκια, σαν αυτή την φωτό. Γλυκούλικα και οριεντάλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η moukelis έγραψε: #1.540 10-12-08 16:39 Ναι...Αν δεν την ενοχλει ο χρωματισμος,θα βρει αρκετα seal point.Απλα ετσι οπως στο ειπε,νομιζα οτι θελει μονο τετοιο συνδυασμο.Να κοιταξω για οποιονδηποτε αλλο συνδυασμο;Μηπως θα της αρεσε κατι σε μοντερνο σιαμ,που θα βρει πιο ευκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχω καλυτερο λαδωμα.Αδειες βολικες υπηρεσιες, καλο ποστο κ.λ.π. κ.λ.π. Εγω μιλησα στο Γιωργο και την Τριτη θα κοιταξει μηπως τον βρει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η moukelis έγραψε: #1.524 08-12-08 00:40 Kαλε πως θα τον βρει χωρις να ξερει το ονομα του;Θα φωναζει μεσα στο στρατοπεδο "ε μπαμπα της Μόιρας"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:54 Η aalyah έγραψε: #1.525 08-12-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Kαλε πως θα τον βρει χωρις να ξερει το ονομα του;Θα φωναζει μεσα στο στρατοπεδο "ε μπαμπα της Μόιρας"; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:56 Η zina έγραψε: #1.526 08-12-08 21:56 Οχι καλε θα μου το δωσεις εσυ.Αν και η μοναδα δεν εχει πολυ κοσμο μονο 2000 ατομα.Τιποτα δηλαδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #1.527 08-12-08 22:29 Καλε ναι,σιγα τον αριθμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:20 Η irene_marga: #1.528 10-12-08 13:20 Καλημέρα Σιαμεζούλες μου! Ενδιαφέρετε μια φίλη μου για Balinese Chocolate Tortie point. Ξέρετε πού μπορεί να βρει αυτή τη ράτσα;; Υπάρχει κάτι στην Ελλάδα ή πρέπει να στραφεί στο εξωτερικό; Ευρώπη μπορεί να την βρει; Πόσο περίπου θα της κοστίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:26 Η moukelis έγραψε: #1.529 10-12-08 13:26 Καλησπερα!Μπαλινεζες δεν εκτρεφουν στην Ελλαδα απο οσο ξερω.Ισως βρει στην Ευρωπη,για τιμες θα αποφασισει πρωτα ποιο εκτροφειο θα διαλεξει,και θα τους στειλει mail για να μαθει για το συγκεκριμενο γατακι.Αν προλαβω το απογευματακι,ισως κανω μια μικρη ερευνα και σας παραπεμψω σε μερικα εκτροφεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Η irene_marga: #1.530 10-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλησπερα!Μπαλινεζες δεν εκτρεφουν στην Ελλαδα απο οσο ξερω.Ισως βρει στην Ευρωπη,για τιμες θα αποφασισει πρωτα ποιο εκτροφειο θα διαλεξει,και θα τους στειλει mail για να μαθει για το συγκεκριμενο γατακι.Αν προλαβω το απογευματακι,ισως κανω μια μικρη ερευνα και σας παραπεμψω σε μερικα εκτροφεια. Click για ανάπτυξη... Thanks βρε μουκελις. Ψάξαμε αλλά δεν βρήκαμε και πολλά πράγματα. Σχεδόν τίποτα. Μάλλον δεν ξέρουμε να ψάχνουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.531 10-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Καλημέρα Σιαμεζούλες μου! Ενδιαφέρετε μια φίλη μου για Balinese Chocolate Tortie point. Ξέρετε πού μπορεί να βρει αυτή τη ράτσα;; Υπάρχει κάτι στην Ελλάδα ή πρέπει να στραφεί στο εξωτερικό; Ευρώπη μπορεί να την βρει; Πόσο περίπου θα της κοστίσει; Click για ανάπτυξη... Ωραιες γάτες...Αν και απο τις Ασιατικές μου αρέσουν οι Αβησσυνιας και οι Σομαλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:45 Η moukelis έγραψε: #1.532 10-12-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Thanks βρε μουκελις. Ψάξαμε αλλά δεν βρήκαμε και πολλά πράγματα. Σχεδόν τίποτα. Μάλλον δεν ξέρουμε να ψάχνουμε.. Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω,απλα δεν προτιμαται και πολυ σαν ρατσα απο οσο ξερω,και ισως δεν υπαρχουν πολλα εκτροφεια.Αλλα θα το κοιταξω και θα σου πω καλυτερα.Αν δε βρει Ευρωπη,το σκεφτεται για αλλη ρατσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:47 Η irene_marga: #1.533 10-12-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω,απλα δεν προτιμαται και πολυ σαν ρατσα απο οσο ξερω,και ισως δεν υπαρχουν πολλα εκτροφεια.Αλλα θα το κοιταξω και θα σου πω καλυτερα.Αν δε βρει Ευρωπη,το σκεφτεται για αλλη ρατσα; Click για ανάπτυξη... Έχει και επαφές με Αμερική η κοπέλα. Φίλος της σπουδάζει εκεί. Πρέπει να πάει να την πάρει ή την στέλνουν; Δεν ενδιαφέρετε για άλλη ράτσα. Της αρέσει αυτή πολύ. Όσες κοιτάξαμε.. μου έλεγε "μπα..", μόλις είδε αυτήν.. μου λέει "Στοπ." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.534 10-12-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Έχει και επαφές με Αμερική η κοπέλα. Φίλος της σπουδάζει εκεί. Πρέπει να πάει να την πάρει ή την στέλνουν; Δεν ενδιαφέρετε για άλλη ράτσα. Της αρέσει αυτή πολύ. Όσες κοιτάξαμε.. μου έλεγε "μπα..", μόλις είδε αυτήν.. μου λέει "Στοπ." Click για ανάπτυξη... ετσι μπραβο...μου αρέσουν οι κολημένοι...οι λεγομενοι Maniacs Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:02 Η moukelis έγραψε: #1.535 10-12-08 14:02 Συνηθως στα καλα εκτροφεια πρεπει να πας να την παραλαβεις εσυ τη γατουλα.Αν και δε νομιζω να υπαρχει προβλημα να την παρει ο φιλος της,απλα δεν θελουν να ταξιδευει μονο του το ζωακι.Αν μπορει κι απο Αμερικη θα της βρουμε σιγουρα κατι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η ria23 έγραψε: #1.536 10-12-08 16:13 και για τα χριστουγεννα αφιερωμενο στα σιαμεζακια!!!!https://www.youtube.com/watch?v=olRBxmK_D8o https://www.youtube.com/watch?v=dCh0I6a6KvU&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:15 Η ria23 έγραψε: #1.537 10-12-08 16:15 και αλλο ενα :https://www.youtube.com/watch?v=F8TMzhnUYmo&NR=1:lol::lol: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η moukelis έγραψε: #1.538 10-12-08 16:30 Τι ωραια Ria,ευχαριστουμε!!! Λοιπον,εριξα μια ματια σε εκτροφεια,αλλα δεν υπαρχει Μπαλινεζα στο χρωματισμο που θελει.Ισως αν εστελνε να την ενημερωναν σχετικα με τα μελλοντικα τους σχεδια...Παντως ουτε σε ενηλικο βρηκα κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:37 Η irene_marga: #1.539 10-12-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ωραια Ria,ευχαριστουμε!!! Λοιπον,εριξα μια ματια σε εκτροφεια,αλλα δεν υπαρχει Μπαλινεζα στο χρωματισμο που θελει.Ισως αν εστελνε να την ενημερωναν σχετικα με τα μελλοντικα τους σχεδια...Παντως ουτε σε ενηλικο βρηκα κατι. Click για ανάπτυξη... Για δώσε links να κοιτάξουμε.. Επιπλέον αυτή το θέλει μικρό. Της αρέσουν τα αδύνατα και ψηλά Μπαλινεζάκια. Κάτι σαν αυτό https://www.dkimages.com/discover/previews/995/75007843.JPG . Απλά να μην είναι χοντρούλικα και να μην φέρνουν στα Βιρμανίας. Να έχει πιο πολύ προς Σιάμ(μοντέρνα?). Ανεξάρτητα το χρωματισμό. Να έχει το σχέδιο αυτής της γάτας που σου έδωσα. Δεν της αρέσουν τα Βιρμανάκια , ή αυτά που έστω και λίγο μοιάζουν με Βιρμανάκια. Είναι κολλημένη με τα Μπαλινεζάκια, σαν αυτή την φωτό. Γλυκούλικα και οριεντάλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η moukelis έγραψε: #1.540 10-12-08 16:39 Ναι...Αν δεν την ενοχλει ο χρωματισμος,θα βρει αρκετα seal point.Απλα ετσι οπως στο ειπε,νομιζα οτι θελει μονο τετοιο συνδυασμο.Να κοιταξω για οποιονδηποτε αλλο συνδυασμο;Μηπως θα της αρεσε κατι σε μοντερνο σιαμ,που θα βρει πιο ευκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαλε πως θα τον βρει χωρις να ξερει το ονομα του;Θα φωναζει μεσα στο στρατοπεδο "ε μπαμπα της Μόιρας"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:54 Η aalyah έγραψε: #1.525 08-12-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Kαλε πως θα τον βρει χωρις να ξερει το ονομα του;Θα φωναζει μεσα στο στρατοπεδο "ε μπαμπα της Μόιρας"; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:56 Η zina έγραψε: #1.526 08-12-08 21:56 Οχι καλε θα μου το δωσεις εσυ.Αν και η μοναδα δεν εχει πολυ κοσμο μονο 2000 ατομα.Τιποτα δηλαδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #1.527 08-12-08 22:29 Καλε ναι,σιγα τον αριθμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:20 Η irene_marga: #1.528 10-12-08 13:20 Καλημέρα Σιαμεζούλες μου! Ενδιαφέρετε μια φίλη μου για Balinese Chocolate Tortie point. Ξέρετε πού μπορεί να βρει αυτή τη ράτσα;; Υπάρχει κάτι στην Ελλάδα ή πρέπει να στραφεί στο εξωτερικό; Ευρώπη μπορεί να την βρει; Πόσο περίπου θα της κοστίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:26 Η moukelis έγραψε: #1.529 10-12-08 13:26 Καλησπερα!Μπαλινεζες δεν εκτρεφουν στην Ελλαδα απο οσο ξερω.Ισως βρει στην Ευρωπη,για τιμες θα αποφασισει πρωτα ποιο εκτροφειο θα διαλεξει,και θα τους στειλει mail για να μαθει για το συγκεκριμενο γατακι.Αν προλαβω το απογευματακι,ισως κανω μια μικρη ερευνα και σας παραπεμψω σε μερικα εκτροφεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Η irene_marga: #1.530 10-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλησπερα!Μπαλινεζες δεν εκτρεφουν στην Ελλαδα απο οσο ξερω.Ισως βρει στην Ευρωπη,για τιμες θα αποφασισει πρωτα ποιο εκτροφειο θα διαλεξει,και θα τους στειλει mail για να μαθει για το συγκεκριμενο γατακι.Αν προλαβω το απογευματακι,ισως κανω μια μικρη ερευνα και σας παραπεμψω σε μερικα εκτροφεια. Click για ανάπτυξη... Thanks βρε μουκελις. Ψάξαμε αλλά δεν βρήκαμε και πολλά πράγματα. Σχεδόν τίποτα. Μάλλον δεν ξέρουμε να ψάχνουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.531 10-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Καλημέρα Σιαμεζούλες μου! Ενδιαφέρετε μια φίλη μου για Balinese Chocolate Tortie point. Ξέρετε πού μπορεί να βρει αυτή τη ράτσα;; Υπάρχει κάτι στην Ελλάδα ή πρέπει να στραφεί στο εξωτερικό; Ευρώπη μπορεί να την βρει; Πόσο περίπου θα της κοστίσει; Click για ανάπτυξη... Ωραιες γάτες...Αν και απο τις Ασιατικές μου αρέσουν οι Αβησσυνιας και οι Σομαλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:45 Η moukelis έγραψε: #1.532 10-12-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Thanks βρε μουκελις. Ψάξαμε αλλά δεν βρήκαμε και πολλά πράγματα. Σχεδόν τίποτα. Μάλλον δεν ξέρουμε να ψάχνουμε.. Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω,απλα δεν προτιμαται και πολυ σαν ρατσα απο οσο ξερω,και ισως δεν υπαρχουν πολλα εκτροφεια.Αλλα θα το κοιταξω και θα σου πω καλυτερα.Αν δε βρει Ευρωπη,το σκεφτεται για αλλη ρατσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:47 Η irene_marga: #1.533 10-12-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω,απλα δεν προτιμαται και πολυ σαν ρατσα απο οσο ξερω,και ισως δεν υπαρχουν πολλα εκτροφεια.Αλλα θα το κοιταξω και θα σου πω καλυτερα.Αν δε βρει Ευρωπη,το σκεφτεται για αλλη ρατσα; Click για ανάπτυξη... Έχει και επαφές με Αμερική η κοπέλα. Φίλος της σπουδάζει εκεί. Πρέπει να πάει να την πάρει ή την στέλνουν; Δεν ενδιαφέρετε για άλλη ράτσα. Της αρέσει αυτή πολύ. Όσες κοιτάξαμε.. μου έλεγε "μπα..", μόλις είδε αυτήν.. μου λέει "Στοπ." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.534 10-12-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Έχει και επαφές με Αμερική η κοπέλα. Φίλος της σπουδάζει εκεί. Πρέπει να πάει να την πάρει ή την στέλνουν; Δεν ενδιαφέρετε για άλλη ράτσα. Της αρέσει αυτή πολύ. Όσες κοιτάξαμε.. μου έλεγε "μπα..", μόλις είδε αυτήν.. μου λέει "Στοπ." Click για ανάπτυξη... ετσι μπραβο...μου αρέσουν οι κολημένοι...οι λεγομενοι Maniacs Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:02 Η moukelis έγραψε: #1.535 10-12-08 14:02 Συνηθως στα καλα εκτροφεια πρεπει να πας να την παραλαβεις εσυ τη γατουλα.Αν και δε νομιζω να υπαρχει προβλημα να την παρει ο φιλος της,απλα δεν θελουν να ταξιδευει μονο του το ζωακι.Αν μπορει κι απο Αμερικη θα της βρουμε σιγουρα κατι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η ria23 έγραψε: #1.536 10-12-08 16:13 και για τα χριστουγεννα αφιερωμενο στα σιαμεζακια!!!!https://www.youtube.com/watch?v=olRBxmK_D8o https://www.youtube.com/watch?v=dCh0I6a6KvU&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:15 Η ria23 έγραψε: #1.537 10-12-08 16:15 και αλλο ενα :https://www.youtube.com/watch?v=F8TMzhnUYmo&NR=1:lol::lol: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η moukelis έγραψε: #1.538 10-12-08 16:30 Τι ωραια Ria,ευχαριστουμε!!! Λοιπον,εριξα μια ματια σε εκτροφεια,αλλα δεν υπαρχει Μπαλινεζα στο χρωματισμο που θελει.Ισως αν εστελνε να την ενημερωναν σχετικα με τα μελλοντικα τους σχεδια...Παντως ουτε σε ενηλικο βρηκα κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:37 Η irene_marga: #1.539 10-12-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ωραια Ria,ευχαριστουμε!!! Λοιπον,εριξα μια ματια σε εκτροφεια,αλλα δεν υπαρχει Μπαλινεζα στο χρωματισμο που θελει.Ισως αν εστελνε να την ενημερωναν σχετικα με τα μελλοντικα τους σχεδια...Παντως ουτε σε ενηλικο βρηκα κατι. Click για ανάπτυξη... Για δώσε links να κοιτάξουμε.. Επιπλέον αυτή το θέλει μικρό. Της αρέσουν τα αδύνατα και ψηλά Μπαλινεζάκια. Κάτι σαν αυτό https://www.dkimages.com/discover/previews/995/75007843.JPG . Απλά να μην είναι χοντρούλικα και να μην φέρνουν στα Βιρμανίας. Να έχει πιο πολύ προς Σιάμ(μοντέρνα?). Ανεξάρτητα το χρωματισμό. Να έχει το σχέδιο αυτής της γάτας που σου έδωσα. Δεν της αρέσουν τα Βιρμανάκια , ή αυτά που έστω και λίγο μοιάζουν με Βιρμανάκια. Είναι κολλημένη με τα Μπαλινεζάκια, σαν αυτή την φωτό. Γλυκούλικα και οριεντάλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η moukelis έγραψε: #1.540 10-12-08 16:39 Ναι...Αν δεν την ενοχλει ο χρωματισμος,θα βρει αρκετα seal point.Απλα ετσι οπως στο ειπε,νομιζα οτι θελει μονο τετοιο συνδυασμο.Να κοιταξω για οποιονδηποτε αλλο συνδυασμο;Μηπως θα της αρεσε κατι σε μοντερνο σιαμ,που θα βρει πιο ευκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Kαλε πως θα τον βρει χωρις να ξερει το ονομα του;Θα φωναζει μεσα στο στρατοπεδο "ε μπαμπα της Μόιρας"; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:56 Η zina έγραψε: #1.526 08-12-08 21:56 Οχι καλε θα μου το δωσεις εσυ.Αν και η μοναδα δεν εχει πολυ κοσμο μονο 2000 ατομα.Τιποτα δηλαδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #1.527 08-12-08 22:29 Καλε ναι,σιγα τον αριθμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:20 Η irene_marga: #1.528 10-12-08 13:20 Καλημέρα Σιαμεζούλες μου! Ενδιαφέρετε μια φίλη μου για Balinese Chocolate Tortie point. Ξέρετε πού μπορεί να βρει αυτή τη ράτσα;; Υπάρχει κάτι στην Ελλάδα ή πρέπει να στραφεί στο εξωτερικό; Ευρώπη μπορεί να την βρει; Πόσο περίπου θα της κοστίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:26 Η moukelis έγραψε: #1.529 10-12-08 13:26 Καλησπερα!Μπαλινεζες δεν εκτρεφουν στην Ελλαδα απο οσο ξερω.Ισως βρει στην Ευρωπη,για τιμες θα αποφασισει πρωτα ποιο εκτροφειο θα διαλεξει,και θα τους στειλει mail για να μαθει για το συγκεκριμενο γατακι.Αν προλαβω το απογευματακι,ισως κανω μια μικρη ερευνα και σας παραπεμψω σε μερικα εκτροφεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Η irene_marga: #1.530 10-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλησπερα!Μπαλινεζες δεν εκτρεφουν στην Ελλαδα απο οσο ξερω.Ισως βρει στην Ευρωπη,για τιμες θα αποφασισει πρωτα ποιο εκτροφειο θα διαλεξει,και θα τους στειλει mail για να μαθει για το συγκεκριμενο γατακι.Αν προλαβω το απογευματακι,ισως κανω μια μικρη ερευνα και σας παραπεμψω σε μερικα εκτροφεια. Click για ανάπτυξη... Thanks βρε μουκελις. Ψάξαμε αλλά δεν βρήκαμε και πολλά πράγματα. Σχεδόν τίποτα. Μάλλον δεν ξέρουμε να ψάχνουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.531 10-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Καλημέρα Σιαμεζούλες μου! Ενδιαφέρετε μια φίλη μου για Balinese Chocolate Tortie point. Ξέρετε πού μπορεί να βρει αυτή τη ράτσα;; Υπάρχει κάτι στην Ελλάδα ή πρέπει να στραφεί στο εξωτερικό; Ευρώπη μπορεί να την βρει; Πόσο περίπου θα της κοστίσει; Click για ανάπτυξη... Ωραιες γάτες...Αν και απο τις Ασιατικές μου αρέσουν οι Αβησσυνιας και οι Σομαλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:45 Η moukelis έγραψε: #1.532 10-12-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Thanks βρε μουκελις. Ψάξαμε αλλά δεν βρήκαμε και πολλά πράγματα. Σχεδόν τίποτα. Μάλλον δεν ξέρουμε να ψάχνουμε.. Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω,απλα δεν προτιμαται και πολυ σαν ρατσα απο οσο ξερω,και ισως δεν υπαρχουν πολλα εκτροφεια.Αλλα θα το κοιταξω και θα σου πω καλυτερα.Αν δε βρει Ευρωπη,το σκεφτεται για αλλη ρατσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:47 Η irene_marga: #1.533 10-12-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω,απλα δεν προτιμαται και πολυ σαν ρατσα απο οσο ξερω,και ισως δεν υπαρχουν πολλα εκτροφεια.Αλλα θα το κοιταξω και θα σου πω καλυτερα.Αν δε βρει Ευρωπη,το σκεφτεται για αλλη ρατσα; Click για ανάπτυξη... Έχει και επαφές με Αμερική η κοπέλα. Φίλος της σπουδάζει εκεί. Πρέπει να πάει να την πάρει ή την στέλνουν; Δεν ενδιαφέρετε για άλλη ράτσα. Της αρέσει αυτή πολύ. Όσες κοιτάξαμε.. μου έλεγε "μπα..", μόλις είδε αυτήν.. μου λέει "Στοπ." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.534 10-12-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Έχει και επαφές με Αμερική η κοπέλα. Φίλος της σπουδάζει εκεί. Πρέπει να πάει να την πάρει ή την στέλνουν; Δεν ενδιαφέρετε για άλλη ράτσα. Της αρέσει αυτή πολύ. Όσες κοιτάξαμε.. μου έλεγε "μπα..", μόλις είδε αυτήν.. μου λέει "Στοπ." Click για ανάπτυξη... ετσι μπραβο...μου αρέσουν οι κολημένοι...οι λεγομενοι Maniacs Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:02 Η moukelis έγραψε: #1.535 10-12-08 14:02 Συνηθως στα καλα εκτροφεια πρεπει να πας να την παραλαβεις εσυ τη γατουλα.Αν και δε νομιζω να υπαρχει προβλημα να την παρει ο φιλος της,απλα δεν θελουν να ταξιδευει μονο του το ζωακι.Αν μπορει κι απο Αμερικη θα της βρουμε σιγουρα κατι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η ria23 έγραψε: #1.536 10-12-08 16:13 και για τα χριστουγεννα αφιερωμενο στα σιαμεζακια!!!!https://www.youtube.com/watch?v=olRBxmK_D8o https://www.youtube.com/watch?v=dCh0I6a6KvU&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:15 Η ria23 έγραψε: #1.537 10-12-08 16:15 και αλλο ενα :https://www.youtube.com/watch?v=F8TMzhnUYmo&NR=1:lol::lol: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η moukelis έγραψε: #1.538 10-12-08 16:30 Τι ωραια Ria,ευχαριστουμε!!! Λοιπον,εριξα μια ματια σε εκτροφεια,αλλα δεν υπαρχει Μπαλινεζα στο χρωματισμο που θελει.Ισως αν εστελνε να την ενημερωναν σχετικα με τα μελλοντικα τους σχεδια...Παντως ουτε σε ενηλικο βρηκα κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:37 Η irene_marga: #1.539 10-12-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ωραια Ria,ευχαριστουμε!!! Λοιπον,εριξα μια ματια σε εκτροφεια,αλλα δεν υπαρχει Μπαλινεζα στο χρωματισμο που θελει.Ισως αν εστελνε να την ενημερωναν σχετικα με τα μελλοντικα τους σχεδια...Παντως ουτε σε ενηλικο βρηκα κατι. Click για ανάπτυξη... Για δώσε links να κοιτάξουμε.. Επιπλέον αυτή το θέλει μικρό. Της αρέσουν τα αδύνατα και ψηλά Μπαλινεζάκια. Κάτι σαν αυτό https://www.dkimages.com/discover/previews/995/75007843.JPG . Απλά να μην είναι χοντρούλικα και να μην φέρνουν στα Βιρμανίας. Να έχει πιο πολύ προς Σιάμ(μοντέρνα?). Ανεξάρτητα το χρωματισμό. Να έχει το σχέδιο αυτής της γάτας που σου έδωσα. Δεν της αρέσουν τα Βιρμανάκια , ή αυτά που έστω και λίγο μοιάζουν με Βιρμανάκια. Είναι κολλημένη με τα Μπαλινεζάκια, σαν αυτή την φωτό. Γλυκούλικα και οριεντάλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η moukelis έγραψε: #1.540 10-12-08 16:39 Ναι...Αν δεν την ενοχλει ο χρωματισμος,θα βρει αρκετα seal point.Απλα ετσι οπως στο ειπε,νομιζα οτι θελει μονο τετοιο συνδυασμο.Να κοιταξω για οποιονδηποτε αλλο συνδυασμο;Μηπως θα της αρεσε κατι σε μοντερνο σιαμ,που θα βρει πιο ευκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι καλε θα μου το δωσεις εσυ.Αν και η μοναδα δεν εχει πολυ κοσμο μονο 2000 ατομα.Τιποτα δηλαδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #1.527 08-12-08 22:29 Καλε ναι,σιγα τον αριθμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:20 Η irene_marga: #1.528 10-12-08 13:20 Καλημέρα Σιαμεζούλες μου! Ενδιαφέρετε μια φίλη μου για Balinese Chocolate Tortie point. Ξέρετε πού μπορεί να βρει αυτή τη ράτσα;; Υπάρχει κάτι στην Ελλάδα ή πρέπει να στραφεί στο εξωτερικό; Ευρώπη μπορεί να την βρει; Πόσο περίπου θα της κοστίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:26 Η moukelis έγραψε: #1.529 10-12-08 13:26 Καλησπερα!Μπαλινεζες δεν εκτρεφουν στην Ελλαδα απο οσο ξερω.Ισως βρει στην Ευρωπη,για τιμες θα αποφασισει πρωτα ποιο εκτροφειο θα διαλεξει,και θα τους στειλει mail για να μαθει για το συγκεκριμενο γατακι.Αν προλαβω το απογευματακι,ισως κανω μια μικρη ερευνα και σας παραπεμψω σε μερικα εκτροφεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Η irene_marga: #1.530 10-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλησπερα!Μπαλινεζες δεν εκτρεφουν στην Ελλαδα απο οσο ξερω.Ισως βρει στην Ευρωπη,για τιμες θα αποφασισει πρωτα ποιο εκτροφειο θα διαλεξει,και θα τους στειλει mail για να μαθει για το συγκεκριμενο γατακι.Αν προλαβω το απογευματακι,ισως κανω μια μικρη ερευνα και σας παραπεμψω σε μερικα εκτροφεια. Click για ανάπτυξη... Thanks βρε μουκελις. Ψάξαμε αλλά δεν βρήκαμε και πολλά πράγματα. Σχεδόν τίποτα. Μάλλον δεν ξέρουμε να ψάχνουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.531 10-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Καλημέρα Σιαμεζούλες μου! Ενδιαφέρετε μια φίλη μου για Balinese Chocolate Tortie point. Ξέρετε πού μπορεί να βρει αυτή τη ράτσα;; Υπάρχει κάτι στην Ελλάδα ή πρέπει να στραφεί στο εξωτερικό; Ευρώπη μπορεί να την βρει; Πόσο περίπου θα της κοστίσει; Click για ανάπτυξη... Ωραιες γάτες...Αν και απο τις Ασιατικές μου αρέσουν οι Αβησσυνιας και οι Σομαλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:45 Η moukelis έγραψε: #1.532 10-12-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Thanks βρε μουκελις. Ψάξαμε αλλά δεν βρήκαμε και πολλά πράγματα. Σχεδόν τίποτα. Μάλλον δεν ξέρουμε να ψάχνουμε.. Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω,απλα δεν προτιμαται και πολυ σαν ρατσα απο οσο ξερω,και ισως δεν υπαρχουν πολλα εκτροφεια.Αλλα θα το κοιταξω και θα σου πω καλυτερα.Αν δε βρει Ευρωπη,το σκεφτεται για αλλη ρατσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:47 Η irene_marga: #1.533 10-12-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω,απλα δεν προτιμαται και πολυ σαν ρατσα απο οσο ξερω,και ισως δεν υπαρχουν πολλα εκτροφεια.Αλλα θα το κοιταξω και θα σου πω καλυτερα.Αν δε βρει Ευρωπη,το σκεφτεται για αλλη ρατσα; Click για ανάπτυξη... Έχει και επαφές με Αμερική η κοπέλα. Φίλος της σπουδάζει εκεί. Πρέπει να πάει να την πάρει ή την στέλνουν; Δεν ενδιαφέρετε για άλλη ράτσα. Της αρέσει αυτή πολύ. Όσες κοιτάξαμε.. μου έλεγε "μπα..", μόλις είδε αυτήν.. μου λέει "Στοπ." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.534 10-12-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Έχει και επαφές με Αμερική η κοπέλα. Φίλος της σπουδάζει εκεί. Πρέπει να πάει να την πάρει ή την στέλνουν; Δεν ενδιαφέρετε για άλλη ράτσα. Της αρέσει αυτή πολύ. Όσες κοιτάξαμε.. μου έλεγε "μπα..", μόλις είδε αυτήν.. μου λέει "Στοπ." Click για ανάπτυξη... ετσι μπραβο...μου αρέσουν οι κολημένοι...οι λεγομενοι Maniacs Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:02 Η moukelis έγραψε: #1.535 10-12-08 14:02 Συνηθως στα καλα εκτροφεια πρεπει να πας να την παραλαβεις εσυ τη γατουλα.Αν και δε νομιζω να υπαρχει προβλημα να την παρει ο φιλος της,απλα δεν θελουν να ταξιδευει μονο του το ζωακι.Αν μπορει κι απο Αμερικη θα της βρουμε σιγουρα κατι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η ria23 έγραψε: #1.536 10-12-08 16:13 και για τα χριστουγεννα αφιερωμενο στα σιαμεζακια!!!!https://www.youtube.com/watch?v=olRBxmK_D8o https://www.youtube.com/watch?v=dCh0I6a6KvU&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:15 Η ria23 έγραψε: #1.537 10-12-08 16:15 και αλλο ενα :https://www.youtube.com/watch?v=F8TMzhnUYmo&NR=1:lol::lol: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η moukelis έγραψε: #1.538 10-12-08 16:30 Τι ωραια Ria,ευχαριστουμε!!! Λοιπον,εριξα μια ματια σε εκτροφεια,αλλα δεν υπαρχει Μπαλινεζα στο χρωματισμο που θελει.Ισως αν εστελνε να την ενημερωναν σχετικα με τα μελλοντικα τους σχεδια...Παντως ουτε σε ενηλικο βρηκα κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:37 Η irene_marga: #1.539 10-12-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ωραια Ria,ευχαριστουμε!!! Λοιπον,εριξα μια ματια σε εκτροφεια,αλλα δεν υπαρχει Μπαλινεζα στο χρωματισμο που θελει.Ισως αν εστελνε να την ενημερωναν σχετικα με τα μελλοντικα τους σχεδια...Παντως ουτε σε ενηλικο βρηκα κατι. Click για ανάπτυξη... Για δώσε links να κοιτάξουμε.. Επιπλέον αυτή το θέλει μικρό. Της αρέσουν τα αδύνατα και ψηλά Μπαλινεζάκια. Κάτι σαν αυτό https://www.dkimages.com/discover/previews/995/75007843.JPG . Απλά να μην είναι χοντρούλικα και να μην φέρνουν στα Βιρμανίας. Να έχει πιο πολύ προς Σιάμ(μοντέρνα?). Ανεξάρτητα το χρωματισμό. Να έχει το σχέδιο αυτής της γάτας που σου έδωσα. Δεν της αρέσουν τα Βιρμανάκια , ή αυτά που έστω και λίγο μοιάζουν με Βιρμανάκια. Είναι κολλημένη με τα Μπαλινεζάκια, σαν αυτή την φωτό. Γλυκούλικα και οριεντάλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η moukelis έγραψε: #1.540 10-12-08 16:39 Ναι...Αν δεν την ενοχλει ο χρωματισμος,θα βρει αρκετα seal point.Απλα ετσι οπως στο ειπε,νομιζα οτι θελει μονο τετοιο συνδυασμο.Να κοιταξω για οποιονδηποτε αλλο συνδυασμο;Μηπως θα της αρεσε κατι σε μοντερνο σιαμ,που θα βρει πιο ευκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλε ναι,σιγα τον αριθμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:20 Η irene_marga: #1.528 10-12-08 13:20 Καλημέρα Σιαμεζούλες μου! Ενδιαφέρετε μια φίλη μου για Balinese Chocolate Tortie point. Ξέρετε πού μπορεί να βρει αυτή τη ράτσα;; Υπάρχει κάτι στην Ελλάδα ή πρέπει να στραφεί στο εξωτερικό; Ευρώπη μπορεί να την βρει; Πόσο περίπου θα της κοστίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:26 Η moukelis έγραψε: #1.529 10-12-08 13:26 Καλησπερα!Μπαλινεζες δεν εκτρεφουν στην Ελλαδα απο οσο ξερω.Ισως βρει στην Ευρωπη,για τιμες θα αποφασισει πρωτα ποιο εκτροφειο θα διαλεξει,και θα τους στειλει mail για να μαθει για το συγκεκριμενο γατακι.Αν προλαβω το απογευματακι,ισως κανω μια μικρη ερευνα και σας παραπεμψω σε μερικα εκτροφεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Η irene_marga: #1.530 10-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλησπερα!Μπαλινεζες δεν εκτρεφουν στην Ελλαδα απο οσο ξερω.Ισως βρει στην Ευρωπη,για τιμες θα αποφασισει πρωτα ποιο εκτροφειο θα διαλεξει,και θα τους στειλει mail για να μαθει για το συγκεκριμενο γατακι.Αν προλαβω το απογευματακι,ισως κανω μια μικρη ερευνα και σας παραπεμψω σε μερικα εκτροφεια. Click για ανάπτυξη... Thanks βρε μουκελις. Ψάξαμε αλλά δεν βρήκαμε και πολλά πράγματα. Σχεδόν τίποτα. Μάλλον δεν ξέρουμε να ψάχνουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.531 10-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Καλημέρα Σιαμεζούλες μου! Ενδιαφέρετε μια φίλη μου για Balinese Chocolate Tortie point. Ξέρετε πού μπορεί να βρει αυτή τη ράτσα;; Υπάρχει κάτι στην Ελλάδα ή πρέπει να στραφεί στο εξωτερικό; Ευρώπη μπορεί να την βρει; Πόσο περίπου θα της κοστίσει; Click για ανάπτυξη... Ωραιες γάτες...Αν και απο τις Ασιατικές μου αρέσουν οι Αβησσυνιας και οι Σομαλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:45 Η moukelis έγραψε: #1.532 10-12-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Thanks βρε μουκελις. Ψάξαμε αλλά δεν βρήκαμε και πολλά πράγματα. Σχεδόν τίποτα. Μάλλον δεν ξέρουμε να ψάχνουμε.. Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω,απλα δεν προτιμαται και πολυ σαν ρατσα απο οσο ξερω,και ισως δεν υπαρχουν πολλα εκτροφεια.Αλλα θα το κοιταξω και θα σου πω καλυτερα.Αν δε βρει Ευρωπη,το σκεφτεται για αλλη ρατσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:47 Η irene_marga: #1.533 10-12-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω,απλα δεν προτιμαται και πολυ σαν ρατσα απο οσο ξερω,και ισως δεν υπαρχουν πολλα εκτροφεια.Αλλα θα το κοιταξω και θα σου πω καλυτερα.Αν δε βρει Ευρωπη,το σκεφτεται για αλλη ρατσα; Click για ανάπτυξη... Έχει και επαφές με Αμερική η κοπέλα. Φίλος της σπουδάζει εκεί. Πρέπει να πάει να την πάρει ή την στέλνουν; Δεν ενδιαφέρετε για άλλη ράτσα. Της αρέσει αυτή πολύ. Όσες κοιτάξαμε.. μου έλεγε "μπα..", μόλις είδε αυτήν.. μου λέει "Στοπ." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.534 10-12-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Έχει και επαφές με Αμερική η κοπέλα. Φίλος της σπουδάζει εκεί. Πρέπει να πάει να την πάρει ή την στέλνουν; Δεν ενδιαφέρετε για άλλη ράτσα. Της αρέσει αυτή πολύ. Όσες κοιτάξαμε.. μου έλεγε "μπα..", μόλις είδε αυτήν.. μου λέει "Στοπ." Click για ανάπτυξη... ετσι μπραβο...μου αρέσουν οι κολημένοι...οι λεγομενοι Maniacs Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:02 Η moukelis έγραψε: #1.535 10-12-08 14:02 Συνηθως στα καλα εκτροφεια πρεπει να πας να την παραλαβεις εσυ τη γατουλα.Αν και δε νομιζω να υπαρχει προβλημα να την παρει ο φιλος της,απλα δεν θελουν να ταξιδευει μονο του το ζωακι.Αν μπορει κι απο Αμερικη θα της βρουμε σιγουρα κατι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η ria23 έγραψε: #1.536 10-12-08 16:13 και για τα χριστουγεννα αφιερωμενο στα σιαμεζακια!!!!https://www.youtube.com/watch?v=olRBxmK_D8o https://www.youtube.com/watch?v=dCh0I6a6KvU&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:15 Η ria23 έγραψε: #1.537 10-12-08 16:15 και αλλο ενα :https://www.youtube.com/watch?v=F8TMzhnUYmo&NR=1:lol::lol: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η moukelis έγραψε: #1.538 10-12-08 16:30 Τι ωραια Ria,ευχαριστουμε!!! Λοιπον,εριξα μια ματια σε εκτροφεια,αλλα δεν υπαρχει Μπαλινεζα στο χρωματισμο που θελει.Ισως αν εστελνε να την ενημερωναν σχετικα με τα μελλοντικα τους σχεδια...Παντως ουτε σε ενηλικο βρηκα κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:37 Η irene_marga: #1.539 10-12-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ωραια Ria,ευχαριστουμε!!! Λοιπον,εριξα μια ματια σε εκτροφεια,αλλα δεν υπαρχει Μπαλινεζα στο χρωματισμο που θελει.Ισως αν εστελνε να την ενημερωναν σχετικα με τα μελλοντικα τους σχεδια...Παντως ουτε σε ενηλικο βρηκα κατι. Click για ανάπτυξη... Για δώσε links να κοιτάξουμε.. Επιπλέον αυτή το θέλει μικρό. Της αρέσουν τα αδύνατα και ψηλά Μπαλινεζάκια. Κάτι σαν αυτό https://www.dkimages.com/discover/previews/995/75007843.JPG . Απλά να μην είναι χοντρούλικα και να μην φέρνουν στα Βιρμανίας. Να έχει πιο πολύ προς Σιάμ(μοντέρνα?). Ανεξάρτητα το χρωματισμό. Να έχει το σχέδιο αυτής της γάτας που σου έδωσα. Δεν της αρέσουν τα Βιρμανάκια , ή αυτά που έστω και λίγο μοιάζουν με Βιρμανάκια. Είναι κολλημένη με τα Μπαλινεζάκια, σαν αυτή την φωτό. Γλυκούλικα και οριεντάλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η moukelis έγραψε: #1.540 10-12-08 16:39 Ναι...Αν δεν την ενοχλει ο χρωματισμος,θα βρει αρκετα seal point.Απλα ετσι οπως στο ειπε,νομιζα οτι θελει μονο τετοιο συνδυασμο.Να κοιταξω για οποιονδηποτε αλλο συνδυασμο;Μηπως θα της αρεσε κατι σε μοντερνο σιαμ,που θα βρει πιο ευκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα Σιαμεζούλες μου! Ενδιαφέρετε μια φίλη μου για Balinese Chocolate Tortie point. Ξέρετε πού μπορεί να βρει αυτή τη ράτσα;; Υπάρχει κάτι στην Ελλάδα ή πρέπει να στραφεί στο εξωτερικό; Ευρώπη μπορεί να την βρει; Πόσο περίπου θα της κοστίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:26 Η moukelis έγραψε: #1.529 10-12-08 13:26 Καλησπερα!Μπαλινεζες δεν εκτρεφουν στην Ελλαδα απο οσο ξερω.Ισως βρει στην Ευρωπη,για τιμες θα αποφασισει πρωτα ποιο εκτροφειο θα διαλεξει,και θα τους στειλει mail για να μαθει για το συγκεκριμενο γατακι.Αν προλαβω το απογευματακι,ισως κανω μια μικρη ερευνα και σας παραπεμψω σε μερικα εκτροφεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Η irene_marga: #1.530 10-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλησπερα!Μπαλινεζες δεν εκτρεφουν στην Ελλαδα απο οσο ξερω.Ισως βρει στην Ευρωπη,για τιμες θα αποφασισει πρωτα ποιο εκτροφειο θα διαλεξει,και θα τους στειλει mail για να μαθει για το συγκεκριμενο γατακι.Αν προλαβω το απογευματακι,ισως κανω μια μικρη ερευνα και σας παραπεμψω σε μερικα εκτροφεια. Click για ανάπτυξη... Thanks βρε μουκελις. Ψάξαμε αλλά δεν βρήκαμε και πολλά πράγματα. Σχεδόν τίποτα. Μάλλον δεν ξέρουμε να ψάχνουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.531 10-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Καλημέρα Σιαμεζούλες μου! Ενδιαφέρετε μια φίλη μου για Balinese Chocolate Tortie point. Ξέρετε πού μπορεί να βρει αυτή τη ράτσα;; Υπάρχει κάτι στην Ελλάδα ή πρέπει να στραφεί στο εξωτερικό; Ευρώπη μπορεί να την βρει; Πόσο περίπου θα της κοστίσει; Click για ανάπτυξη... Ωραιες γάτες...Αν και απο τις Ασιατικές μου αρέσουν οι Αβησσυνιας και οι Σομαλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:45 Η moukelis έγραψε: #1.532 10-12-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Thanks βρε μουκελις. Ψάξαμε αλλά δεν βρήκαμε και πολλά πράγματα. Σχεδόν τίποτα. Μάλλον δεν ξέρουμε να ψάχνουμε.. Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω,απλα δεν προτιμαται και πολυ σαν ρατσα απο οσο ξερω,και ισως δεν υπαρχουν πολλα εκτροφεια.Αλλα θα το κοιταξω και θα σου πω καλυτερα.Αν δε βρει Ευρωπη,το σκεφτεται για αλλη ρατσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:47 Η irene_marga: #1.533 10-12-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω,απλα δεν προτιμαται και πολυ σαν ρατσα απο οσο ξερω,και ισως δεν υπαρχουν πολλα εκτροφεια.Αλλα θα το κοιταξω και θα σου πω καλυτερα.Αν δε βρει Ευρωπη,το σκεφτεται για αλλη ρατσα; Click για ανάπτυξη... Έχει και επαφές με Αμερική η κοπέλα. Φίλος της σπουδάζει εκεί. Πρέπει να πάει να την πάρει ή την στέλνουν; Δεν ενδιαφέρετε για άλλη ράτσα. Της αρέσει αυτή πολύ. Όσες κοιτάξαμε.. μου έλεγε "μπα..", μόλις είδε αυτήν.. μου λέει "Στοπ." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.534 10-12-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Έχει και επαφές με Αμερική η κοπέλα. Φίλος της σπουδάζει εκεί. Πρέπει να πάει να την πάρει ή την στέλνουν; Δεν ενδιαφέρετε για άλλη ράτσα. Της αρέσει αυτή πολύ. Όσες κοιτάξαμε.. μου έλεγε "μπα..", μόλις είδε αυτήν.. μου λέει "Στοπ." Click για ανάπτυξη... ετσι μπραβο...μου αρέσουν οι κολημένοι...οι λεγομενοι Maniacs Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:02 Η moukelis έγραψε: #1.535 10-12-08 14:02 Συνηθως στα καλα εκτροφεια πρεπει να πας να την παραλαβεις εσυ τη γατουλα.Αν και δε νομιζω να υπαρχει προβλημα να την παρει ο φιλος της,απλα δεν θελουν να ταξιδευει μονο του το ζωακι.Αν μπορει κι απο Αμερικη θα της βρουμε σιγουρα κατι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η ria23 έγραψε: #1.536 10-12-08 16:13 και για τα χριστουγεννα αφιερωμενο στα σιαμεζακια!!!!https://www.youtube.com/watch?v=olRBxmK_D8o https://www.youtube.com/watch?v=dCh0I6a6KvU&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:15 Η ria23 έγραψε: #1.537 10-12-08 16:15 και αλλο ενα :https://www.youtube.com/watch?v=F8TMzhnUYmo&NR=1:lol::lol: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η moukelis έγραψε: #1.538 10-12-08 16:30 Τι ωραια Ria,ευχαριστουμε!!! Λοιπον,εριξα μια ματια σε εκτροφεια,αλλα δεν υπαρχει Μπαλινεζα στο χρωματισμο που θελει.Ισως αν εστελνε να την ενημερωναν σχετικα με τα μελλοντικα τους σχεδια...Παντως ουτε σε ενηλικο βρηκα κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:37 Η irene_marga: #1.539 10-12-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ωραια Ria,ευχαριστουμε!!! Λοιπον,εριξα μια ματια σε εκτροφεια,αλλα δεν υπαρχει Μπαλινεζα στο χρωματισμο που θελει.Ισως αν εστελνε να την ενημερωναν σχετικα με τα μελλοντικα τους σχεδια...Παντως ουτε σε ενηλικο βρηκα κατι. Click για ανάπτυξη... Για δώσε links να κοιτάξουμε.. Επιπλέον αυτή το θέλει μικρό. Της αρέσουν τα αδύνατα και ψηλά Μπαλινεζάκια. Κάτι σαν αυτό https://www.dkimages.com/discover/previews/995/75007843.JPG . Απλά να μην είναι χοντρούλικα και να μην φέρνουν στα Βιρμανίας. Να έχει πιο πολύ προς Σιάμ(μοντέρνα?). Ανεξάρτητα το χρωματισμό. Να έχει το σχέδιο αυτής της γάτας που σου έδωσα. Δεν της αρέσουν τα Βιρμανάκια , ή αυτά που έστω και λίγο μοιάζουν με Βιρμανάκια. Είναι κολλημένη με τα Μπαλινεζάκια, σαν αυτή την φωτό. Γλυκούλικα και οριεντάλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η moukelis έγραψε: #1.540 10-12-08 16:39 Ναι...Αν δεν την ενοχλει ο χρωματισμος,θα βρει αρκετα seal point.Απλα ετσι οπως στο ειπε,νομιζα οτι θελει μονο τετοιο συνδυασμο.Να κοιταξω για οποιονδηποτε αλλο συνδυασμο;Μηπως θα της αρεσε κατι σε μοντερνο σιαμ,που θα βρει πιο ευκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερα!Μπαλινεζες δεν εκτρεφουν στην Ελλαδα απο οσο ξερω.Ισως βρει στην Ευρωπη,για τιμες θα αποφασισει πρωτα ποιο εκτροφειο θα διαλεξει,και θα τους στειλει mail για να μαθει για το συγκεκριμενο γατακι.Αν προλαβω το απογευματακι,ισως κανω μια μικρη ερευνα και σας παραπεμψω σε μερικα εκτροφεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:27 Η irene_marga: #1.530 10-12-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλησπερα!Μπαλινεζες δεν εκτρεφουν στην Ελλαδα απο οσο ξερω.Ισως βρει στην Ευρωπη,για τιμες θα αποφασισει πρωτα ποιο εκτροφειο θα διαλεξει,και θα τους στειλει mail για να μαθει για το συγκεκριμενο γατακι.Αν προλαβω το απογευματακι,ισως κανω μια μικρη ερευνα και σας παραπεμψω σε μερικα εκτροφεια. Click για ανάπτυξη... Thanks βρε μουκελις. Ψάξαμε αλλά δεν βρήκαμε και πολλά πράγματα. Σχεδόν τίποτα. Μάλλον δεν ξέρουμε να ψάχνουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.531 10-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Καλημέρα Σιαμεζούλες μου! Ενδιαφέρετε μια φίλη μου για Balinese Chocolate Tortie point. Ξέρετε πού μπορεί να βρει αυτή τη ράτσα;; Υπάρχει κάτι στην Ελλάδα ή πρέπει να στραφεί στο εξωτερικό; Ευρώπη μπορεί να την βρει; Πόσο περίπου θα της κοστίσει; Click για ανάπτυξη... Ωραιες γάτες...Αν και απο τις Ασιατικές μου αρέσουν οι Αβησσυνιας και οι Σομαλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:45 Η moukelis έγραψε: #1.532 10-12-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Thanks βρε μουκελις. Ψάξαμε αλλά δεν βρήκαμε και πολλά πράγματα. Σχεδόν τίποτα. Μάλλον δεν ξέρουμε να ψάχνουμε.. Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω,απλα δεν προτιμαται και πολυ σαν ρατσα απο οσο ξερω,και ισως δεν υπαρχουν πολλα εκτροφεια.Αλλα θα το κοιταξω και θα σου πω καλυτερα.Αν δε βρει Ευρωπη,το σκεφτεται για αλλη ρατσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:47 Η irene_marga: #1.533 10-12-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω,απλα δεν προτιμαται και πολυ σαν ρατσα απο οσο ξερω,και ισως δεν υπαρχουν πολλα εκτροφεια.Αλλα θα το κοιταξω και θα σου πω καλυτερα.Αν δε βρει Ευρωπη,το σκεφτεται για αλλη ρατσα; Click για ανάπτυξη... Έχει και επαφές με Αμερική η κοπέλα. Φίλος της σπουδάζει εκεί. Πρέπει να πάει να την πάρει ή την στέλνουν; Δεν ενδιαφέρετε για άλλη ράτσα. Της αρέσει αυτή πολύ. Όσες κοιτάξαμε.. μου έλεγε "μπα..", μόλις είδε αυτήν.. μου λέει "Στοπ." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.534 10-12-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Έχει και επαφές με Αμερική η κοπέλα. Φίλος της σπουδάζει εκεί. Πρέπει να πάει να την πάρει ή την στέλνουν; Δεν ενδιαφέρετε για άλλη ράτσα. Της αρέσει αυτή πολύ. Όσες κοιτάξαμε.. μου έλεγε "μπα..", μόλις είδε αυτήν.. μου λέει "Στοπ." Click για ανάπτυξη... ετσι μπραβο...μου αρέσουν οι κολημένοι...οι λεγομενοι Maniacs Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:02 Η moukelis έγραψε: #1.535 10-12-08 14:02 Συνηθως στα καλα εκτροφεια πρεπει να πας να την παραλαβεις εσυ τη γατουλα.Αν και δε νομιζω να υπαρχει προβλημα να την παρει ο φιλος της,απλα δεν θελουν να ταξιδευει μονο του το ζωακι.Αν μπορει κι απο Αμερικη θα της βρουμε σιγουρα κατι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η ria23 έγραψε: #1.536 10-12-08 16:13 και για τα χριστουγεννα αφιερωμενο στα σιαμεζακια!!!!https://www.youtube.com/watch?v=olRBxmK_D8o https://www.youtube.com/watch?v=dCh0I6a6KvU&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:15 Η ria23 έγραψε: #1.537 10-12-08 16:15 και αλλο ενα :https://www.youtube.com/watch?v=F8TMzhnUYmo&NR=1:lol::lol: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η moukelis έγραψε: #1.538 10-12-08 16:30 Τι ωραια Ria,ευχαριστουμε!!! Λοιπον,εριξα μια ματια σε εκτροφεια,αλλα δεν υπαρχει Μπαλινεζα στο χρωματισμο που θελει.Ισως αν εστελνε να την ενημερωναν σχετικα με τα μελλοντικα τους σχεδια...Παντως ουτε σε ενηλικο βρηκα κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:37 Η irene_marga: #1.539 10-12-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ωραια Ria,ευχαριστουμε!!! Λοιπον,εριξα μια ματια σε εκτροφεια,αλλα δεν υπαρχει Μπαλινεζα στο χρωματισμο που θελει.Ισως αν εστελνε να την ενημερωναν σχετικα με τα μελλοντικα τους σχεδια...Παντως ουτε σε ενηλικο βρηκα κατι. Click για ανάπτυξη... Για δώσε links να κοιτάξουμε.. Επιπλέον αυτή το θέλει μικρό. Της αρέσουν τα αδύνατα και ψηλά Μπαλινεζάκια. Κάτι σαν αυτό https://www.dkimages.com/discover/previews/995/75007843.JPG . Απλά να μην είναι χοντρούλικα και να μην φέρνουν στα Βιρμανίας. Να έχει πιο πολύ προς Σιάμ(μοντέρνα?). Ανεξάρτητα το χρωματισμό. Να έχει το σχέδιο αυτής της γάτας που σου έδωσα. Δεν της αρέσουν τα Βιρμανάκια , ή αυτά που έστω και λίγο μοιάζουν με Βιρμανάκια. Είναι κολλημένη με τα Μπαλινεζάκια, σαν αυτή την φωτό. Γλυκούλικα και οριεντάλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η moukelis έγραψε: #1.540 10-12-08 16:39 Ναι...Αν δεν την ενοχλει ο χρωματισμος,θα βρει αρκετα seal point.Απλα ετσι οπως στο ειπε,νομιζα οτι θελει μονο τετοιο συνδυασμο.Να κοιταξω για οποιονδηποτε αλλο συνδυασμο;Μηπως θα της αρεσε κατι σε μοντερνο σιαμ,που θα βρει πιο ευκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλησπερα!Μπαλινεζες δεν εκτρεφουν στην Ελλαδα απο οσο ξερω.Ισως βρει στην Ευρωπη,για τιμες θα αποφασισει πρωτα ποιο εκτροφειο θα διαλεξει,και θα τους στειλει mail για να μαθει για το συγκεκριμενο γατακι.Αν προλαβω το απογευματακι,ισως κανω μια μικρη ερευνα και σας παραπεμψω σε μερικα εκτροφεια. Click για ανάπτυξη... Thanks βρε μουκελις. Ψάξαμε αλλά δεν βρήκαμε και πολλά πράγματα. Σχεδόν τίποτα. Μάλλον δεν ξέρουμε να ψάχνουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.531 10-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Καλημέρα Σιαμεζούλες μου! Ενδιαφέρετε μια φίλη μου για Balinese Chocolate Tortie point. Ξέρετε πού μπορεί να βρει αυτή τη ράτσα;; Υπάρχει κάτι στην Ελλάδα ή πρέπει να στραφεί στο εξωτερικό; Ευρώπη μπορεί να την βρει; Πόσο περίπου θα της κοστίσει; Click για ανάπτυξη... Ωραιες γάτες...Αν και απο τις Ασιατικές μου αρέσουν οι Αβησσυνιας και οι Σομαλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:45 Η moukelis έγραψε: #1.532 10-12-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Thanks βρε μουκελις. Ψάξαμε αλλά δεν βρήκαμε και πολλά πράγματα. Σχεδόν τίποτα. Μάλλον δεν ξέρουμε να ψάχνουμε.. Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω,απλα δεν προτιμαται και πολυ σαν ρατσα απο οσο ξερω,και ισως δεν υπαρχουν πολλα εκτροφεια.Αλλα θα το κοιταξω και θα σου πω καλυτερα.Αν δε βρει Ευρωπη,το σκεφτεται για αλλη ρατσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:47 Η irene_marga: #1.533 10-12-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω,απλα δεν προτιμαται και πολυ σαν ρατσα απο οσο ξερω,και ισως δεν υπαρχουν πολλα εκτροφεια.Αλλα θα το κοιταξω και θα σου πω καλυτερα.Αν δε βρει Ευρωπη,το σκεφτεται για αλλη ρατσα; Click για ανάπτυξη... Έχει και επαφές με Αμερική η κοπέλα. Φίλος της σπουδάζει εκεί. Πρέπει να πάει να την πάρει ή την στέλνουν; Δεν ενδιαφέρετε για άλλη ράτσα. Της αρέσει αυτή πολύ. Όσες κοιτάξαμε.. μου έλεγε "μπα..", μόλις είδε αυτήν.. μου λέει "Στοπ." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.534 10-12-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Έχει και επαφές με Αμερική η κοπέλα. Φίλος της σπουδάζει εκεί. Πρέπει να πάει να την πάρει ή την στέλνουν; Δεν ενδιαφέρετε για άλλη ράτσα. Της αρέσει αυτή πολύ. Όσες κοιτάξαμε.. μου έλεγε "μπα..", μόλις είδε αυτήν.. μου λέει "Στοπ." Click για ανάπτυξη... ετσι μπραβο...μου αρέσουν οι κολημένοι...οι λεγομενοι Maniacs Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:02 Η moukelis έγραψε: #1.535 10-12-08 14:02 Συνηθως στα καλα εκτροφεια πρεπει να πας να την παραλαβεις εσυ τη γατουλα.Αν και δε νομιζω να υπαρχει προβλημα να την παρει ο φιλος της,απλα δεν θελουν να ταξιδευει μονο του το ζωακι.Αν μπορει κι απο Αμερικη θα της βρουμε σιγουρα κατι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η ria23 έγραψε: #1.536 10-12-08 16:13 και για τα χριστουγεννα αφιερωμενο στα σιαμεζακια!!!!https://www.youtube.com/watch?v=olRBxmK_D8o https://www.youtube.com/watch?v=dCh0I6a6KvU&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:15 Η ria23 έγραψε: #1.537 10-12-08 16:15 και αλλο ενα :https://www.youtube.com/watch?v=F8TMzhnUYmo&NR=1:lol::lol: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η moukelis έγραψε: #1.538 10-12-08 16:30 Τι ωραια Ria,ευχαριστουμε!!! Λοιπον,εριξα μια ματια σε εκτροφεια,αλλα δεν υπαρχει Μπαλινεζα στο χρωματισμο που θελει.Ισως αν εστελνε να την ενημερωναν σχετικα με τα μελλοντικα τους σχεδια...Παντως ουτε σε ενηλικο βρηκα κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:37 Η irene_marga: #1.539 10-12-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ωραια Ria,ευχαριστουμε!!! Λοιπον,εριξα μια ματια σε εκτροφεια,αλλα δεν υπαρχει Μπαλινεζα στο χρωματισμο που θελει.Ισως αν εστελνε να την ενημερωναν σχετικα με τα μελλοντικα τους σχεδια...Παντως ουτε σε ενηλικο βρηκα κατι. Click για ανάπτυξη... Για δώσε links να κοιτάξουμε.. Επιπλέον αυτή το θέλει μικρό. Της αρέσουν τα αδύνατα και ψηλά Μπαλινεζάκια. Κάτι σαν αυτό https://www.dkimages.com/discover/previews/995/75007843.JPG . Απλά να μην είναι χοντρούλικα και να μην φέρνουν στα Βιρμανίας. Να έχει πιο πολύ προς Σιάμ(μοντέρνα?). Ανεξάρτητα το χρωματισμό. Να έχει το σχέδιο αυτής της γάτας που σου έδωσα. Δεν της αρέσουν τα Βιρμανάκια , ή αυτά που έστω και λίγο μοιάζουν με Βιρμανάκια. Είναι κολλημένη με τα Μπαλινεζάκια, σαν αυτή την φωτό. Γλυκούλικα και οριεντάλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η moukelis έγραψε: #1.540 10-12-08 16:39 Ναι...Αν δεν την ενοχλει ο χρωματισμος,θα βρει αρκετα seal point.Απλα ετσι οπως στο ειπε,νομιζα οτι θελει μονο τετοιο συνδυασμο.Να κοιταξω για οποιονδηποτε αλλο συνδυασμο;Μηπως θα της αρεσε κατι σε μοντερνο σιαμ,που θα βρει πιο ευκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Καλημέρα Σιαμεζούλες μου! Ενδιαφέρετε μια φίλη μου για Balinese Chocolate Tortie point. Ξέρετε πού μπορεί να βρει αυτή τη ράτσα;; Υπάρχει κάτι στην Ελλάδα ή πρέπει να στραφεί στο εξωτερικό; Ευρώπη μπορεί να την βρει; Πόσο περίπου θα της κοστίσει; Click για ανάπτυξη... Ωραιες γάτες...Αν και απο τις Ασιατικές μου αρέσουν οι Αβησσυνιας και οι Σομαλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:45 Η moukelis έγραψε: #1.532 10-12-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Thanks βρε μουκελις. Ψάξαμε αλλά δεν βρήκαμε και πολλά πράγματα. Σχεδόν τίποτα. Μάλλον δεν ξέρουμε να ψάχνουμε.. Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω,απλα δεν προτιμαται και πολυ σαν ρατσα απο οσο ξερω,και ισως δεν υπαρχουν πολλα εκτροφεια.Αλλα θα το κοιταξω και θα σου πω καλυτερα.Αν δε βρει Ευρωπη,το σκεφτεται για αλλη ρατσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:47 Η irene_marga: #1.533 10-12-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω,απλα δεν προτιμαται και πολυ σαν ρατσα απο οσο ξερω,και ισως δεν υπαρχουν πολλα εκτροφεια.Αλλα θα το κοιταξω και θα σου πω καλυτερα.Αν δε βρει Ευρωπη,το σκεφτεται για αλλη ρατσα; Click για ανάπτυξη... Έχει και επαφές με Αμερική η κοπέλα. Φίλος της σπουδάζει εκεί. Πρέπει να πάει να την πάρει ή την στέλνουν; Δεν ενδιαφέρετε για άλλη ράτσα. Της αρέσει αυτή πολύ. Όσες κοιτάξαμε.. μου έλεγε "μπα..", μόλις είδε αυτήν.. μου λέει "Στοπ." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.534 10-12-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Έχει και επαφές με Αμερική η κοπέλα. Φίλος της σπουδάζει εκεί. Πρέπει να πάει να την πάρει ή την στέλνουν; Δεν ενδιαφέρετε για άλλη ράτσα. Της αρέσει αυτή πολύ. Όσες κοιτάξαμε.. μου έλεγε "μπα..", μόλις είδε αυτήν.. μου λέει "Στοπ." Click για ανάπτυξη... ετσι μπραβο...μου αρέσουν οι κολημένοι...οι λεγομενοι Maniacs Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:02 Η moukelis έγραψε: #1.535 10-12-08 14:02 Συνηθως στα καλα εκτροφεια πρεπει να πας να την παραλαβεις εσυ τη γατουλα.Αν και δε νομιζω να υπαρχει προβλημα να την παρει ο φιλος της,απλα δεν θελουν να ταξιδευει μονο του το ζωακι.Αν μπορει κι απο Αμερικη θα της βρουμε σιγουρα κατι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η ria23 έγραψε: #1.536 10-12-08 16:13 και για τα χριστουγεννα αφιερωμενο στα σιαμεζακια!!!!https://www.youtube.com/watch?v=olRBxmK_D8o https://www.youtube.com/watch?v=dCh0I6a6KvU&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:15 Η ria23 έγραψε: #1.537 10-12-08 16:15 και αλλο ενα :https://www.youtube.com/watch?v=F8TMzhnUYmo&NR=1:lol::lol: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η moukelis έγραψε: #1.538 10-12-08 16:30 Τι ωραια Ria,ευχαριστουμε!!! Λοιπον,εριξα μια ματια σε εκτροφεια,αλλα δεν υπαρχει Μπαλινεζα στο χρωματισμο που θελει.Ισως αν εστελνε να την ενημερωναν σχετικα με τα μελλοντικα τους σχεδια...Παντως ουτε σε ενηλικο βρηκα κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:37 Η irene_marga: #1.539 10-12-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ωραια Ria,ευχαριστουμε!!! Λοιπον,εριξα μια ματια σε εκτροφεια,αλλα δεν υπαρχει Μπαλινεζα στο χρωματισμο που θελει.Ισως αν εστελνε να την ενημερωναν σχετικα με τα μελλοντικα τους σχεδια...Παντως ουτε σε ενηλικο βρηκα κατι. Click για ανάπτυξη... Για δώσε links να κοιτάξουμε.. Επιπλέον αυτή το θέλει μικρό. Της αρέσουν τα αδύνατα και ψηλά Μπαλινεζάκια. Κάτι σαν αυτό https://www.dkimages.com/discover/previews/995/75007843.JPG . Απλά να μην είναι χοντρούλικα και να μην φέρνουν στα Βιρμανίας. Να έχει πιο πολύ προς Σιάμ(μοντέρνα?). Ανεξάρτητα το χρωματισμό. Να έχει το σχέδιο αυτής της γάτας που σου έδωσα. Δεν της αρέσουν τα Βιρμανάκια , ή αυτά που έστω και λίγο μοιάζουν με Βιρμανάκια. Είναι κολλημένη με τα Μπαλινεζάκια, σαν αυτή την φωτό. Γλυκούλικα και οριεντάλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η moukelis έγραψε: #1.540 10-12-08 16:39 Ναι...Αν δεν την ενοχλει ο χρωματισμος,θα βρει αρκετα seal point.Απλα ετσι οπως στο ειπε,νομιζα οτι θελει μονο τετοιο συνδυασμο.Να κοιταξω για οποιονδηποτε αλλο συνδυασμο;Μηπως θα της αρεσε κατι σε μοντερνο σιαμ,που θα βρει πιο ευκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Thanks βρε μουκελις. Ψάξαμε αλλά δεν βρήκαμε και πολλά πράγματα. Σχεδόν τίποτα. Μάλλον δεν ξέρουμε να ψάχνουμε.. Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω,απλα δεν προτιμαται και πολυ σαν ρατσα απο οσο ξερω,και ισως δεν υπαρχουν πολλα εκτροφεια.Αλλα θα το κοιταξω και θα σου πω καλυτερα.Αν δε βρει Ευρωπη,το σκεφτεται για αλλη ρατσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:47 Η irene_marga: #1.533 10-12-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω,απλα δεν προτιμαται και πολυ σαν ρατσα απο οσο ξερω,και ισως δεν υπαρχουν πολλα εκτροφεια.Αλλα θα το κοιταξω και θα σου πω καλυτερα.Αν δε βρει Ευρωπη,το σκεφτεται για αλλη ρατσα; Click για ανάπτυξη... Έχει και επαφές με Αμερική η κοπέλα. Φίλος της σπουδάζει εκεί. Πρέπει να πάει να την πάρει ή την στέλνουν; Δεν ενδιαφέρετε για άλλη ράτσα. Της αρέσει αυτή πολύ. Όσες κοιτάξαμε.. μου έλεγε "μπα..", μόλις είδε αυτήν.. μου λέει "Στοπ." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.534 10-12-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Έχει και επαφές με Αμερική η κοπέλα. Φίλος της σπουδάζει εκεί. Πρέπει να πάει να την πάρει ή την στέλνουν; Δεν ενδιαφέρετε για άλλη ράτσα. Της αρέσει αυτή πολύ. Όσες κοιτάξαμε.. μου έλεγε "μπα..", μόλις είδε αυτήν.. μου λέει "Στοπ." Click για ανάπτυξη... ετσι μπραβο...μου αρέσουν οι κολημένοι...οι λεγομενοι Maniacs Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:02 Η moukelis έγραψε: #1.535 10-12-08 14:02 Συνηθως στα καλα εκτροφεια πρεπει να πας να την παραλαβεις εσυ τη γατουλα.Αν και δε νομιζω να υπαρχει προβλημα να την παρει ο φιλος της,απλα δεν θελουν να ταξιδευει μονο του το ζωακι.Αν μπορει κι απο Αμερικη θα της βρουμε σιγουρα κατι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η ria23 έγραψε: #1.536 10-12-08 16:13 και για τα χριστουγεννα αφιερωμενο στα σιαμεζακια!!!!https://www.youtube.com/watch?v=olRBxmK_D8o https://www.youtube.com/watch?v=dCh0I6a6KvU&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:15 Η ria23 έγραψε: #1.537 10-12-08 16:15 και αλλο ενα :https://www.youtube.com/watch?v=F8TMzhnUYmo&NR=1:lol::lol: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η moukelis έγραψε: #1.538 10-12-08 16:30 Τι ωραια Ria,ευχαριστουμε!!! Λοιπον,εριξα μια ματια σε εκτροφεια,αλλα δεν υπαρχει Μπαλινεζα στο χρωματισμο που θελει.Ισως αν εστελνε να την ενημερωναν σχετικα με τα μελλοντικα τους σχεδια...Παντως ουτε σε ενηλικο βρηκα κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:37 Η irene_marga: #1.539 10-12-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ωραια Ria,ευχαριστουμε!!! Λοιπον,εριξα μια ματια σε εκτροφεια,αλλα δεν υπαρχει Μπαλινεζα στο χρωματισμο που θελει.Ισως αν εστελνε να την ενημερωναν σχετικα με τα μελλοντικα τους σχεδια...Παντως ουτε σε ενηλικο βρηκα κατι. Click για ανάπτυξη... Για δώσε links να κοιτάξουμε.. Επιπλέον αυτή το θέλει μικρό. Της αρέσουν τα αδύνατα και ψηλά Μπαλινεζάκια. Κάτι σαν αυτό https://www.dkimages.com/discover/previews/995/75007843.JPG . Απλά να μην είναι χοντρούλικα και να μην φέρνουν στα Βιρμανίας. Να έχει πιο πολύ προς Σιάμ(μοντέρνα?). Ανεξάρτητα το χρωματισμό. Να έχει το σχέδιο αυτής της γάτας που σου έδωσα. Δεν της αρέσουν τα Βιρμανάκια , ή αυτά που έστω και λίγο μοιάζουν με Βιρμανάκια. Είναι κολλημένη με τα Μπαλινεζάκια, σαν αυτή την φωτό. Γλυκούλικα και οριεντάλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η moukelis έγραψε: #1.540 10-12-08 16:39 Ναι...Αν δεν την ενοχλει ο χρωματισμος,θα βρει αρκετα seal point.Απλα ετσι οπως στο ειπε,νομιζα οτι θελει μονο τετοιο συνδυασμο.Να κοιταξω για οποιονδηποτε αλλο συνδυασμο;Μηπως θα της αρεσε κατι σε μοντερνο σιαμ,που θα βρει πιο ευκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω,απλα δεν προτιμαται και πολυ σαν ρατσα απο οσο ξερω,και ισως δεν υπαρχουν πολλα εκτροφεια.Αλλα θα το κοιταξω και θα σου πω καλυτερα.Αν δε βρει Ευρωπη,το σκεφτεται για αλλη ρατσα; Click για ανάπτυξη... Έχει και επαφές με Αμερική η κοπέλα. Φίλος της σπουδάζει εκεί. Πρέπει να πάει να την πάρει ή την στέλνουν; Δεν ενδιαφέρετε για άλλη ράτσα. Της αρέσει αυτή πολύ. Όσες κοιτάξαμε.. μου έλεγε "μπα..", μόλις είδε αυτήν.. μου λέει "Στοπ." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.534 10-12-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Έχει και επαφές με Αμερική η κοπέλα. Φίλος της σπουδάζει εκεί. Πρέπει να πάει να την πάρει ή την στέλνουν; Δεν ενδιαφέρετε για άλλη ράτσα. Της αρέσει αυτή πολύ. Όσες κοιτάξαμε.. μου έλεγε "μπα..", μόλις είδε αυτήν.. μου λέει "Στοπ." Click για ανάπτυξη... ετσι μπραβο...μου αρέσουν οι κολημένοι...οι λεγομενοι Maniacs Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:02 Η moukelis έγραψε: #1.535 10-12-08 14:02 Συνηθως στα καλα εκτροφεια πρεπει να πας να την παραλαβεις εσυ τη γατουλα.Αν και δε νομιζω να υπαρχει προβλημα να την παρει ο φιλος της,απλα δεν θελουν να ταξιδευει μονο του το ζωακι.Αν μπορει κι απο Αμερικη θα της βρουμε σιγουρα κατι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η ria23 έγραψε: #1.536 10-12-08 16:13 και για τα χριστουγεννα αφιερωμενο στα σιαμεζακια!!!!https://www.youtube.com/watch?v=olRBxmK_D8o https://www.youtube.com/watch?v=dCh0I6a6KvU&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:15 Η ria23 έγραψε: #1.537 10-12-08 16:15 και αλλο ενα :https://www.youtube.com/watch?v=F8TMzhnUYmo&NR=1:lol::lol: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η moukelis έγραψε: #1.538 10-12-08 16:30 Τι ωραια Ria,ευχαριστουμε!!! Λοιπον,εριξα μια ματια σε εκτροφεια,αλλα δεν υπαρχει Μπαλινεζα στο χρωματισμο που θελει.Ισως αν εστελνε να την ενημερωναν σχετικα με τα μελλοντικα τους σχεδια...Παντως ουτε σε ενηλικο βρηκα κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:37 Η irene_marga: #1.539 10-12-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ωραια Ria,ευχαριστουμε!!! Λοιπον,εριξα μια ματια σε εκτροφεια,αλλα δεν υπαρχει Μπαλινεζα στο χρωματισμο που θελει.Ισως αν εστελνε να την ενημερωναν σχετικα με τα μελλοντικα τους σχεδια...Παντως ουτε σε ενηλικο βρηκα κατι. Click για ανάπτυξη... Για δώσε links να κοιτάξουμε.. Επιπλέον αυτή το θέλει μικρό. Της αρέσουν τα αδύνατα και ψηλά Μπαλινεζάκια. Κάτι σαν αυτό https://www.dkimages.com/discover/previews/995/75007843.JPG . Απλά να μην είναι χοντρούλικα και να μην φέρνουν στα Βιρμανίας. Να έχει πιο πολύ προς Σιάμ(μοντέρνα?). Ανεξάρτητα το χρωματισμό. Να έχει το σχέδιο αυτής της γάτας που σου έδωσα. Δεν της αρέσουν τα Βιρμανάκια , ή αυτά που έστω και λίγο μοιάζουν με Βιρμανάκια. Είναι κολλημένη με τα Μπαλινεζάκια, σαν αυτή την φωτό. Γλυκούλικα και οριεντάλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η moukelis έγραψε: #1.540 10-12-08 16:39 Ναι...Αν δεν την ενοχλει ο χρωματισμος,θα βρει αρκετα seal point.Απλα ετσι οπως στο ειπε,νομιζα οτι θελει μονο τετοιο συνδυασμο.Να κοιταξω για οποιονδηποτε αλλο συνδυασμο;Μηπως θα της αρεσε κατι σε μοντερνο σιαμ,που θα βρει πιο ευκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Έχει και επαφές με Αμερική η κοπέλα. Φίλος της σπουδάζει εκεί. Πρέπει να πάει να την πάρει ή την στέλνουν; Δεν ενδιαφέρετε για άλλη ράτσα. Της αρέσει αυτή πολύ. Όσες κοιτάξαμε.. μου έλεγε "μπα..", μόλις είδε αυτήν.. μου λέει "Στοπ." Click για ανάπτυξη... ετσι μπραβο...μου αρέσουν οι κολημένοι...οι λεγομενοι Maniacs Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:02 Η moukelis έγραψε: #1.535 10-12-08 14:02 Συνηθως στα καλα εκτροφεια πρεπει να πας να την παραλαβεις εσυ τη γατουλα.Αν και δε νομιζω να υπαρχει προβλημα να την παρει ο φιλος της,απλα δεν θελουν να ταξιδευει μονο του το ζωακι.Αν μπορει κι απο Αμερικη θα της βρουμε σιγουρα κατι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η ria23 έγραψε: #1.536 10-12-08 16:13 και για τα χριστουγεννα αφιερωμενο στα σιαμεζακια!!!!https://www.youtube.com/watch?v=olRBxmK_D8o https://www.youtube.com/watch?v=dCh0I6a6KvU&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:15 Η ria23 έγραψε: #1.537 10-12-08 16:15 και αλλο ενα :https://www.youtube.com/watch?v=F8TMzhnUYmo&NR=1:lol::lol: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η moukelis έγραψε: #1.538 10-12-08 16:30 Τι ωραια Ria,ευχαριστουμε!!! Λοιπον,εριξα μια ματια σε εκτροφεια,αλλα δεν υπαρχει Μπαλινεζα στο χρωματισμο που θελει.Ισως αν εστελνε να την ενημερωναν σχετικα με τα μελλοντικα τους σχεδια...Παντως ουτε σε ενηλικο βρηκα κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:37 Η irene_marga: #1.539 10-12-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ωραια Ria,ευχαριστουμε!!! Λοιπον,εριξα μια ματια σε εκτροφεια,αλλα δεν υπαρχει Μπαλινεζα στο χρωματισμο που θελει.Ισως αν εστελνε να την ενημερωναν σχετικα με τα μελλοντικα τους σχεδια...Παντως ουτε σε ενηλικο βρηκα κατι. Click για ανάπτυξη... Για δώσε links να κοιτάξουμε.. Επιπλέον αυτή το θέλει μικρό. Της αρέσουν τα αδύνατα και ψηλά Μπαλινεζάκια. Κάτι σαν αυτό https://www.dkimages.com/discover/previews/995/75007843.JPG . Απλά να μην είναι χοντρούλικα και να μην φέρνουν στα Βιρμανίας. Να έχει πιο πολύ προς Σιάμ(μοντέρνα?). Ανεξάρτητα το χρωματισμό. Να έχει το σχέδιο αυτής της γάτας που σου έδωσα. Δεν της αρέσουν τα Βιρμανάκια , ή αυτά που έστω και λίγο μοιάζουν με Βιρμανάκια. Είναι κολλημένη με τα Μπαλινεζάκια, σαν αυτή την φωτό. Γλυκούλικα και οριεντάλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η moukelis έγραψε: #1.540 10-12-08 16:39 Ναι...Αν δεν την ενοχλει ο χρωματισμος,θα βρει αρκετα seal point.Απλα ετσι οπως στο ειπε,νομιζα οτι θελει μονο τετοιο συνδυασμο.Να κοιταξω για οποιονδηποτε αλλο συνδυασμο;Μηπως θα της αρεσε κατι σε μοντερνο σιαμ,που θα βρει πιο ευκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συνηθως στα καλα εκτροφεια πρεπει να πας να την παραλαβεις εσυ τη γατουλα.Αν και δε νομιζω να υπαρχει προβλημα να την παρει ο φιλος της,απλα δεν θελουν να ταξιδευει μονο του το ζωακι.Αν μπορει κι απο Αμερικη θα της βρουμε σιγουρα κατι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η ria23 έγραψε: #1.536 10-12-08 16:13 και για τα χριστουγεννα αφιερωμενο στα σιαμεζακια!!!!https://www.youtube.com/watch?v=olRBxmK_D8o https://www.youtube.com/watch?v=dCh0I6a6KvU&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:15 Η ria23 έγραψε: #1.537 10-12-08 16:15 και αλλο ενα :https://www.youtube.com/watch?v=F8TMzhnUYmo&NR=1:lol::lol: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η moukelis έγραψε: #1.538 10-12-08 16:30 Τι ωραια Ria,ευχαριστουμε!!! Λοιπον,εριξα μια ματια σε εκτροφεια,αλλα δεν υπαρχει Μπαλινεζα στο χρωματισμο που θελει.Ισως αν εστελνε να την ενημερωναν σχετικα με τα μελλοντικα τους σχεδια...Παντως ουτε σε ενηλικο βρηκα κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:37 Η irene_marga: #1.539 10-12-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ωραια Ria,ευχαριστουμε!!! Λοιπον,εριξα μια ματια σε εκτροφεια,αλλα δεν υπαρχει Μπαλινεζα στο χρωματισμο που θελει.Ισως αν εστελνε να την ενημερωναν σχετικα με τα μελλοντικα τους σχεδια...Παντως ουτε σε ενηλικο βρηκα κατι. Click για ανάπτυξη... Για δώσε links να κοιτάξουμε.. Επιπλέον αυτή το θέλει μικρό. Της αρέσουν τα αδύνατα και ψηλά Μπαλινεζάκια. Κάτι σαν αυτό https://www.dkimages.com/discover/previews/995/75007843.JPG . Απλά να μην είναι χοντρούλικα και να μην φέρνουν στα Βιρμανίας. Να έχει πιο πολύ προς Σιάμ(μοντέρνα?). Ανεξάρτητα το χρωματισμό. Να έχει το σχέδιο αυτής της γάτας που σου έδωσα. Δεν της αρέσουν τα Βιρμανάκια , ή αυτά που έστω και λίγο μοιάζουν με Βιρμανάκια. Είναι κολλημένη με τα Μπαλινεζάκια, σαν αυτή την φωτό. Γλυκούλικα και οριεντάλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η moukelis έγραψε: #1.540 10-12-08 16:39 Ναι...Αν δεν την ενοχλει ο χρωματισμος,θα βρει αρκετα seal point.Απλα ετσι οπως στο ειπε,νομιζα οτι θελει μονο τετοιο συνδυασμο.Να κοιταξω για οποιονδηποτε αλλο συνδυασμο;Μηπως θα της αρεσε κατι σε μοντερνο σιαμ,που θα βρει πιο ευκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και για τα χριστουγεννα αφιερωμενο στα σιαμεζακια!!!!https://www.youtube.com/watch?v=olRBxmK_D8o https://www.youtube.com/watch?v=dCh0I6a6KvU&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:15 Η ria23 έγραψε: #1.537 10-12-08 16:15 και αλλο ενα :https://www.youtube.com/watch?v=F8TMzhnUYmo&NR=1:lol::lol: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η moukelis έγραψε: #1.538 10-12-08 16:30 Τι ωραια Ria,ευχαριστουμε!!! Λοιπον,εριξα μια ματια σε εκτροφεια,αλλα δεν υπαρχει Μπαλινεζα στο χρωματισμο που θελει.Ισως αν εστελνε να την ενημερωναν σχετικα με τα μελλοντικα τους σχεδια...Παντως ουτε σε ενηλικο βρηκα κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:37 Η irene_marga: #1.539 10-12-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ωραια Ria,ευχαριστουμε!!! Λοιπον,εριξα μια ματια σε εκτροφεια,αλλα δεν υπαρχει Μπαλινεζα στο χρωματισμο που θελει.Ισως αν εστελνε να την ενημερωναν σχετικα με τα μελλοντικα τους σχεδια...Παντως ουτε σε ενηλικο βρηκα κατι. Click για ανάπτυξη... Για δώσε links να κοιτάξουμε.. Επιπλέον αυτή το θέλει μικρό. Της αρέσουν τα αδύνατα και ψηλά Μπαλινεζάκια. Κάτι σαν αυτό https://www.dkimages.com/discover/previews/995/75007843.JPG . Απλά να μην είναι χοντρούλικα και να μην φέρνουν στα Βιρμανίας. Να έχει πιο πολύ προς Σιάμ(μοντέρνα?). Ανεξάρτητα το χρωματισμό. Να έχει το σχέδιο αυτής της γάτας που σου έδωσα. Δεν της αρέσουν τα Βιρμανάκια , ή αυτά που έστω και λίγο μοιάζουν με Βιρμανάκια. Είναι κολλημένη με τα Μπαλινεζάκια, σαν αυτή την φωτό. Γλυκούλικα και οριεντάλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η moukelis έγραψε: #1.540 10-12-08 16:39 Ναι...Αν δεν την ενοχλει ο χρωματισμος,θα βρει αρκετα seal point.Απλα ετσι οπως στο ειπε,νομιζα οτι θελει μονο τετοιο συνδυασμο.Να κοιταξω για οποιονδηποτε αλλο συνδυασμο;Μηπως θα της αρεσε κατι σε μοντερνο σιαμ,που θα βρει πιο ευκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και αλλο ενα :https://www.youtube.com/watch?v=F8TMzhnUYmo&NR=1:lol::lol: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η moukelis έγραψε: #1.538 10-12-08 16:30 Τι ωραια Ria,ευχαριστουμε!!! Λοιπον,εριξα μια ματια σε εκτροφεια,αλλα δεν υπαρχει Μπαλινεζα στο χρωματισμο που θελει.Ισως αν εστελνε να την ενημερωναν σχετικα με τα μελλοντικα τους σχεδια...Παντως ουτε σε ενηλικο βρηκα κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:37 Η irene_marga: #1.539 10-12-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ωραια Ria,ευχαριστουμε!!! Λοιπον,εριξα μια ματια σε εκτροφεια,αλλα δεν υπαρχει Μπαλινεζα στο χρωματισμο που θελει.Ισως αν εστελνε να την ενημερωναν σχετικα με τα μελλοντικα τους σχεδια...Παντως ουτε σε ενηλικο βρηκα κατι. Click για ανάπτυξη... Για δώσε links να κοιτάξουμε.. Επιπλέον αυτή το θέλει μικρό. Της αρέσουν τα αδύνατα και ψηλά Μπαλινεζάκια. Κάτι σαν αυτό https://www.dkimages.com/discover/previews/995/75007843.JPG . Απλά να μην είναι χοντρούλικα και να μην φέρνουν στα Βιρμανίας. Να έχει πιο πολύ προς Σιάμ(μοντέρνα?). Ανεξάρτητα το χρωματισμό. Να έχει το σχέδιο αυτής της γάτας που σου έδωσα. Δεν της αρέσουν τα Βιρμανάκια , ή αυτά που έστω και λίγο μοιάζουν με Βιρμανάκια. Είναι κολλημένη με τα Μπαλινεζάκια, σαν αυτή την φωτό. Γλυκούλικα και οριεντάλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η moukelis έγραψε: #1.540 10-12-08 16:39 Ναι...Αν δεν την ενοχλει ο χρωματισμος,θα βρει αρκετα seal point.Απλα ετσι οπως στο ειπε,νομιζα οτι θελει μονο τετοιο συνδυασμο.Να κοιταξω για οποιονδηποτε αλλο συνδυασμο;Μηπως θα της αρεσε κατι σε μοντερνο σιαμ,που θα βρει πιο ευκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι ωραια Ria,ευχαριστουμε!!! Λοιπον,εριξα μια ματια σε εκτροφεια,αλλα δεν υπαρχει Μπαλινεζα στο χρωματισμο που θελει.Ισως αν εστελνε να την ενημερωναν σχετικα με τα μελλοντικα τους σχεδια...Παντως ουτε σε ενηλικο βρηκα κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:37 Η irene_marga: #1.539 10-12-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ωραια Ria,ευχαριστουμε!!! Λοιπον,εριξα μια ματια σε εκτροφεια,αλλα δεν υπαρχει Μπαλινεζα στο χρωματισμο που θελει.Ισως αν εστελνε να την ενημερωναν σχετικα με τα μελλοντικα τους σχεδια...Παντως ουτε σε ενηλικο βρηκα κατι. Click για ανάπτυξη... Για δώσε links να κοιτάξουμε.. Επιπλέον αυτή το θέλει μικρό. Της αρέσουν τα αδύνατα και ψηλά Μπαλινεζάκια. Κάτι σαν αυτό https://www.dkimages.com/discover/previews/995/75007843.JPG . Απλά να μην είναι χοντρούλικα και να μην φέρνουν στα Βιρμανίας. Να έχει πιο πολύ προς Σιάμ(μοντέρνα?). Ανεξάρτητα το χρωματισμό. Να έχει το σχέδιο αυτής της γάτας που σου έδωσα. Δεν της αρέσουν τα Βιρμανάκια , ή αυτά που έστω και λίγο μοιάζουν με Βιρμανάκια. Είναι κολλημένη με τα Μπαλινεζάκια, σαν αυτή την φωτό. Γλυκούλικα και οριεντάλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η moukelis έγραψε: #1.540 10-12-08 16:39 Ναι...Αν δεν την ενοχλει ο χρωματισμος,θα βρει αρκετα seal point.Απλα ετσι οπως στο ειπε,νομιζα οτι θελει μονο τετοιο συνδυασμο.Να κοιταξω για οποιονδηποτε αλλο συνδυασμο;Μηπως θα της αρεσε κατι σε μοντερνο σιαμ,που θα βρει πιο ευκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ωραια Ria,ευχαριστουμε!!! Λοιπον,εριξα μια ματια σε εκτροφεια,αλλα δεν υπαρχει Μπαλινεζα στο χρωματισμο που θελει.Ισως αν εστελνε να την ενημερωναν σχετικα με τα μελλοντικα τους σχεδια...Παντως ουτε σε ενηλικο βρηκα κατι. Click για ανάπτυξη... Για δώσε links να κοιτάξουμε.. Επιπλέον αυτή το θέλει μικρό. Της αρέσουν τα αδύνατα και ψηλά Μπαλινεζάκια. Κάτι σαν αυτό https://www.dkimages.com/discover/previews/995/75007843.JPG . Απλά να μην είναι χοντρούλικα και να μην φέρνουν στα Βιρμανίας. Να έχει πιο πολύ προς Σιάμ(μοντέρνα?). Ανεξάρτητα το χρωματισμό. Να έχει το σχέδιο αυτής της γάτας που σου έδωσα. Δεν της αρέσουν τα Βιρμανάκια , ή αυτά που έστω και λίγο μοιάζουν με Βιρμανάκια. Είναι κολλημένη με τα Μπαλινεζάκια, σαν αυτή την φωτό. Γλυκούλικα και οριεντάλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:39 Η moukelis έγραψε: #1.540 10-12-08 16:39 Ναι...Αν δεν την ενοχλει ο χρωματισμος,θα βρει αρκετα seal point.Απλα ετσι οπως στο ειπε,νομιζα οτι θελει μονο τετοιο συνδυασμο.Να κοιταξω για οποιονδηποτε αλλο συνδυασμο;Μηπως θα της αρεσε κατι σε μοντερνο σιαμ,που θα βρει πιο ευκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναι...Αν δεν την ενοχλει ο χρωματισμος,θα βρει αρκετα seal point.Απλα ετσι οπως στο ειπε,νομιζα οτι θελει μονο τετοιο συνδυασμο.Να κοιταξω για οποιονδηποτε αλλο συνδυασμο;Μηπως θα της αρεσε κατι σε μοντερνο σιαμ,που θα βρει πιο ευκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.