gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε! Δε μας έχει αφήσει και πολλά, με τόσες εξετάσεις που χρειάστηκε να κάνουμε μετά το πρόβλημα που παρουσίασε, κοντεύουμε να μέινουμε εμείς σε καλύβα....Δεν της αγορασατε ομως μπανγκαλοου στο Ντουμπαϊ...![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δεν προλαβα Δωρα μου...παιδι, σπιτι, γατια, ψωνια, δωρα, και...αλλα εκτακτα δεν με αφησαν...Μπα,εκτος απο κοντη ειναι και μπουκλιτσα,οποτε δεν θα εχουμε τετοιο θεματακι!Εσυ Γιουλη πως και δεν πεταχτηκες να δεις το ζευγαρακι απο κοντα;
moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τωρα μη μου βαζεις ιδεες...Δικαιολογιες,δικαιολογιες,δικαιολογιες...![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
το κοριτσι σου ειναι το πιο ομορφο Σιαμακι του κοσμου!!Δε σου βαζω ιδεες,αλλα θα ηθελα να μου πεις τη γνωμη σου για το κοριτσι μου,εσυ,εμπειρη γατομαμα.Σλουρπ.![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Αυτα τα λετε χωρις να την εχετε δει (και στανταρ κατι θες να μου ζητησεις για να με πιανεις τοσο γλυψιμο,μου φαινεται οτι σου εμαθε μαφιοζικους τροπους ο Σειριος οταν συναντηθηκατε!το κοριτσι σου ειναι το πιο ομορφο Σιαμακι του κοσμου!!![]()
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ikarus260
Νεοφερμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
στα Σιαμακια τα καλα
μεεεε τις, με τις καλες φωνουλες
τις σοκο τις σοκολατιες φατσουλες!
Καντε μωρακια ζουληχτα
με το καλοοο μες το 9,
μεεεε τις, με τις ψηλες φωνιτσες
και τις γυ.. και τις γυριστες ουριτσες!!

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Γιουλη γιατι δε βγηκες κοριτσι μου με το τριγωνακι σου σημερα!Απιθανα τα καλαντα,ευχαριστουμε πολυ!Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια
στα Σιαμακια τα καλα
Καντε μωρακια ζουληχτα
με το καλοοο μες το 9,
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!!!![]()
Ikarus χρονια πολλα και σε σενα!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Τα λεω σε ολους!! Μαζευω λεφτακια κι εγωΓιουλη γιατι δε βγηκες κοριτσι μου με το τριγωνακι σου σημερα!Απιθανα τα καλαντα,ευχαριστουμε πολυ!
Ikarus χρονια πολλα και σε σενα!

*D~A~D*
Δραστήριο μέλος

σας περιμενω με τρελα

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σε εμενα το λες Δημητρη? Περασα κι απο εδωΑρχιμηνια κι Αρχιχρονια
στα Σιαμακια τα καλα
Καντε μωρακια ζουληχτα
με το καλοοο μες το 9,
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!!!![]()

*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
Σε εμενα το λες Δημητρη? Περασα κι απο εδω![]()
Ευχαριστω
,τα λετε θαυμασια
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
και που να στα τραγουδησω κιολαςΕυχαριστω,τα λετε θαυμασια
![]()

*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
και που να στα τραγουδησω κιολας![]()
Ε τοτε να κανονισουμε κ.Γιουλη αμα ειναι

θελω πολυ να ζουλαω τα μωρουλινια σας

και να εχω και εσας να μου τραγουδατε

μα τι καλυτερο

staman2
Περιβόητο μέλος
Εδώ νονά του Σίμπα!!Μαρη συμπεθερα,ελεος πια,χαλι εχει γινει το κοριτσι,ντιπ μαμουχαλος ειναι ο γαμπρος;Τι κυλιεται,τι λυγιεται,τι στηνεται,αυτος το κεφαλι της γλυφει;Βαλε του κανενα discovery channel να δει τι πρεπει να κανει!

Επειδή βλέπω πως το βαφτηστήρι μου το έχετε βρει σεμνό σεμνό και μαζεμένο και κύριο, και το σχολιάζετε με εκφράσεις όπως " μαμουχαλος", και ότι "πρεπει να δει κ ντοκιμαντερ για να καταλάβει τι πρέπει να κάνει", ένα έχω να δηλώσω.:
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΣΕΜΝΟ Κ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

Αυτό μας έλειψε, να γυρίζουμε κ σε βίντεο γατοπορνό!

Εμ ... τι να πω πλέον. Μετά που έφυγε η Βασιλική, με πήρε τηλ. ο βαφτισιμιός, και μου είπε τα καθέκαστα. Και μάλιστα μου είπε να μαζέψω τη μάννα του γιατι θέλουν να μένουν μόνοι όλες τις ώρες για να απολαμβάνουν τον έρωτά τους.

Ε... όσο για τη νύφη, πρέπει να πέσει στα πόδια του και στα.... όπως και το πραγματοποίησε με ντοκουμέντα.

ΤΙ να κάνουμε είναι ιδανικός εραστής ο Σιμπάκος μου. 
Κι όσο για τη συμπεθέρα, που με απειλεί ότι θα τα πούμε από κοντα,
για να μαζευτεί, μην βάλω λόγια στον γαμβρο κ κρατήσουμε την κορουλα της επ΄άπειρον εν Αθήναις...

. 

Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Να χαίρεσαι τα γατάκια σου. Βάλε μας φωτογραφίες να τα απολαύσουμεγεια σας παιδιά, καινούργιος στο φόρουμ αλλά και γω τρέλα με τις γάτες έχω, έχω 2 γατάκια σπίτι μου. Η φώτο του μούκελις είναι όλα τα λεφτά

αφου τη πη....ξε βρε!!
Απλα της το παιζει δυσκολος γιατι γουσταρει να τη βλεπει να λιωνει
Ναι Γιουλη μου το έπιασες το νόημα.
Εμ τα έχουν βάλει όλοι εδω με τον γαμπρο.
Τι να πω. Ο γαμπρος δεν θα μας δώσει και λογαριασμό πόσες φορές το έκαναν. Ορίστε μας
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

Και μετα σοκολατακια θα παραλαβετε απο το λαγο και οχι απο εμας...
Ο Σιμπα μου ξερει πολυ καλα τι κανει... Αφου του εχει παραδωσει και ιδιαιτερα μαθηματα και ο μπαμπας του...
Και συμπεθερα σε πληροφορω να σου πω οτι τον καιρο που ο γιος μου κυνηγαγε την κορουλα σου και αυτη του επαιζε την δυσκολη, μεχρι και ντοκιμαντερ με γατες τους εβαλα... Και το καμαρι σου ξερεις τι εκανε...???? Σηκωσε το κεφαλι της γυρισε το αυτι της σαν τηλεσκοπιο και αλλαξε πλευρο και ξανακοιμηθηκε.... Αντε για να μη λεμε μονο για τον Σιμπα γιατι και αυτη τον βασανισε και τον ετρεξε πολυ στις αρχες....

staman2
Περιβόητο μέλος
ΣΩΣΤΑ!!! ΑΛΛΑ Η ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΤΩΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΚΡΕΠΑΛΗ!!! και δεν σ΄ακούει κόρη μου!Εγω παντως ενα εχω να πω... Το παιδι μου παρακολουθει τις συζητησεις που γινονται για εκεινον... Και αμα συνεχισετε ετσι θα του φυγει τελειως η ορεξη... Γιατι μαζι με το ηθικο θα του πεσουν και αλλα πραγματα...Και μετα σοκολατακια θα παραλαβετε απο το λαγο και οχι απο εμας...
Ο Σιμπα μου ξερει πολυ καλα τι κανει... Αφου του εχει παραδωσει και ιδιαιτερα μαθηματα και ο μπαμπας του...
Και συμπεθερα σε πληροφορω να σου πω οτι τον καιρο που ο γιος μου κυνηγαγε την κορουλα σου και αυτη του επαιζε την δυσκολη, μεχρι και ντοκιμαντερ με γατες τους εβαλα... Και το καμαρι σου ξερεις τι εκανε...???? Σηκωσε το κεφαλι της γυρισε το αυτι της σαν τηλεσκοπιο και αλλαξε πλευρο και ξανακοιμηθηκε.... Αντε για να μη λεμε μονο για τον Σιμπα γιατι και αυτη τον βασανισε και τον ετρεξε πολυ στις αρχες....
![]()
![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool