Σιαμ-maniacs; :D

...................

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00787.JPG
    DSC00787.JPG
    28,3 KB · Εμφανίσεις: 31
  • DSC00789.JPG
    DSC00789.JPG
    30,9 KB · Εμφανίσεις: 25
Αχου μια ομορφοφατσα!Τελικα εμενα δε μου φαινονται ολα τα σιαμ ιδια σε καμια περιπτωση.Μπορεις ανετα π.χ. να ξεχωρισεις τη Μόιρα απο τον Σίμπα ή τον κουκλο σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

voula καλως ηρθες στην παρεα μας .Δωρακι οι καινουριες φωτο ειναι το κατι αλλο . Θελω κι εγω ενα Μοιρακι γιατι Σειριο εχω εξω απο το παραθυρο μου. Ο μαγκας καθησε και τον χάιδεψα αλλα μονο μια φορα.Αρχισαν να μπαινουν σιγα σιγα λιγο μεσα στο σπιτι οταν βρουν ανοιχτη πορτα και μυριζει κατι καλο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαλλον δεν ειναι εγκυος τελικα το Μοϊρακι μας...Θα περιμενουμε λιγες μερες ακομα και θ δουμε τι θα αποφασισουμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπα,τα βραδια τρελαινεται να παιζει με τα μπαλακια.Απλα κοιμαται περισσοτερο,πραγμα ομως που ισως οφειλεται στις χειμωνιατικες μερες.Γενικα ειναι λιγο πιο νωχελικη,αλλα το βραδυ ξεσαλωνει.Κι απο τοτε που μας γυρισε απο το γαμπρο,μας εχει τρελανει στην παρλα!Ελεος πια,εκει που δεν ακουγαμε τη φωνη της,δε μπορω ουτε στο τηλεφωνο να μιλησω τωρα!:lol:
Αν δεν πει στη μαμά τα νέα για το αγόρι που γνώρισε σε ποιόν θα τα πει;:lol:
Μαλλον δεν ειναι εγκυος τελικα το Μοϊρακι μας...Θα περιμενουμε λιγες μερες ακομα και θ δουμε τι θα αποφασισουμε.
Αλήθεια; Σου το είπε ο γιατρός; Τι να πω :( θα στεναχωρήθηκες πολύ φαντάζομαι

Δεν πειραζει Δωρουλα το κοριτσι ειναι μικρουλι ακομα θα εχει παλι την ευκαιρια για ενα θυελλωδη ερωτα με τον Σιμπα γιατι φανηκε οτι περνουσε ωραια.

Ντινα μου την ευκαιρια δε θα την εχει,γιατι μεχρι να μπορεσουμε εμεις να ξανακατεβουμε Αθηνα ο Σιμπακος θα εχει στειρωθει.Αλλο σιαμεζο δεν εχουμε στην...εμβελεια μας,οποτε θα δω σε μερικες μερες ακομα αν θα εμφανισει συμπτωματα και θα αποφασισω αναλογως.:/:

Δειτε κατι ποντικακια...:inlove::inlove::inlove:
day16_b.jpg

day16_d.jpg

Δειτε κατι ποντικακια...:inlove::inlove::inlove:
day16_b.jpg

day16_d.jpg

Αχουτα καλε:D
καταλευκα:P
δεν ξερω και πολλα απο Σιαμ:happy:
φανταζομαι μετα αρχιζουν και παιρνουν το χρωμα τους ε?:redface:

Ναι,τα σιαμ,οπως και τα Βιρμανιας,αναπτυσσουν χρωμα στις πιο ψυχρες περιοχες του σωματος.Μεσα στη μητρα,εχει ζεστη και ομοιομορφη θερμοκρασια,οποτε γεννιουνται καταλευκα.Καποιοι χρωματισμοι χρειαζονται μεχρι και δυο χρονια για να ολοκληρωθουν.

Ναι,τα σιαμ,οπως και τα Βιρμανιας,αναπτυσσουν χρωμα στις πιο ψυχρες περιοχες του σωματος.Μεσα στη μητρα,εχει ζεστη και ομοιομορφη θερμοκρασια,οποτε γεννιουνται καταλευκα.Καποιοι χρωματισμοι χρειαζονται μεχρι και δυο χρονια για να ολοκληρωθουν.

A μαλιστα;)
ευχαριστω πολυ:)
πολυ ενδιαφερον πληροφορια:happy:
μια ακομα ερωτησουλα:P
ποτε ομως δειχνουν δειγμα απο την πορεια του χρωματος που θα παρουν,η εστω ποτε αρχιζουμε να καταλαβαινουμε πως περιπου θα εξελιχθει η αποχρωση του τριχωματος τους και σε ποια σημεια και τα λοιπα:D,κουλη ερωτηση ε?:redface:

Οχι,καθολου κουλη.Εξαρταται απο την αποχρωση.Τα seal point που ειναι και τα πιο σκουρα,εμφανιζουν στη μυτουλα τις πρωτες μερες τους χρωμα,το οποιο απλωνει.Μετα ειναι τα σοκολατενια,τα μπλε,τα λιλα κτλ,και τελευταιες οι κοκκινες ποικιλιες.Λογω αποχρωσης,ειναι δυσκολο να φανει πανω στο κρεμ μυτακι τους.Επισης,καποια εμφανιζουν χρωμα,αλλα αργει να ολοκληρωθει το σχεδιο,οπως στα tabby.Οι γραμμουλες τους αργουν πολυ να εμφανιστουν,κι αλλο τοσο να γινουν εντονες και στα χρωματα που πρεπει.Αυτα και οι ταρταρουγες κατα τη γνωμη μου ειναι απο τα πιο ενδιαφεροντα μωρα,οσο μεγαλωνουν βγαζουν σημαδακια και βλεπεις πραγματικα αλλαγες στη εμφανιση τους.:)

Οχι,καθολου κουλη.Εξαρταται απο την αποχρωση.Τα seal point που ειναι και τα πιο σκουρα,εμφανιζουν στη μυτουλα τις πρωτες μερες τους χρωμα,το οποιο απλωνει.Μετα ειναι τα σοκολατενια,τα μπλε,τα λιλα κτλ,και τελευταιες οι κοκκινες ποικιλιες.Λογω αποχρωσης,ειναι δυσκολο να φανει πανω στο κρεμ μυτακι τους.Επισης,καποια εμφανιζουν χρωμα,αλλα αργει να ολοκληρωθει το σχεδιο,οπως στα tabby.Οι γραμμουλες τους αργουν πολυ να εμφανιστουν,κι αλλο τοσο να γινουν εντονες και στα χρωματα που πρεπει.Αυτα και οι ταρταρουγες κατα τη γνωμη μου ειναι απο τα πιο ενδιαφεροντα μωρα,οσο μεγαλωνουν βγαζουν σημαδακια και βλεπεις πραγματικα αλλαγες στη εμφανιση τους.:)

Ευχαριστω πολυυυυυυυυ:up:
αλλη μια πληροφορια αποθυκευτεικε στον σκληρο μου δισκο:P
ποσο μου αρεσει να βαζω καθε μερα κι'αλλες πληροφοριες στο κεφαλακι μου:D
το καλυτερο μου ειναι:)
και παλι ευχαριστω πολυ;)

Δεν κανει τιποτα,που ξερεις,μπορει καποια μερα να αποκτησεις colorpoint και να σου φανουν χρησιμες οι πληροφοριες!;)

Δεν κανει τιποτα,που ξερεις,μπορει καποια μερα να αποκτησεις colorpoint και να σου φανουν χρησιμες οι πληροφοριες!;)

Ιχιχιχιχιχιχι:P,εκει γυρναει η σκεψη μου:lol:

Αληθεια;Η αληθεια ειναι οτι υπαρχουν για ολα τα γουστα,φουντωτα,κοντοτριχα,με μυτη,χωρις μυτη...:lol:

Αληθεια;Η αληθεια ειναι οτι υπαρχουν για ολα τα γουστα,φουντωτα,κοντοτριχα,με μυτη,χωρις μυτη...:lol:

Για ολα τα γουστα:lol:
ετσι ετσι;):up:
τι καλυτερο χεχε:P

SallyLPF110908.jpg

TopazCPM120208.jpg

Αυτο τωρα επιτηδες γινεται?:hmm::D
για να παρω και Σιαμ:lol:
πρωτα εχει σειρα το μωρο μου ο Μαρε'ι':happy::up:

Οχι καλε τι επιτηδες,αμα ηθελα να σε κανω να παρεις σιαμ θα εβαζα τιποτα τετοιες:
2358489734_1444f6319b.jpg
2367271888_165d365071.jpg
LinaBloss8babies1.jpg
pixie3rd1week1.jpg
:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back