Voula
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zina
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Αν δεν πει στη μαμά τα νέα για το αγόρι που γνώρισε σε ποιόν θα τα πει;Μπα,τα βραδια τρελαινεται να παιζει με τα μπαλακια.Απλα κοιμαται περισσοτερο,πραγμα ομως που ισως οφειλεται στις χειμωνιατικες μερες.Γενικα ειναι λιγο πιο νωχελικη,αλλα το βραδυ ξεσαλωνει.Κι απο τοτε που μας γυρισε απο το γαμπρο,μας εχει τρελανει στην παρλα!Ελεος πια,εκει που δεν ακουγαμε τη φωνη της,δε μπορω ουτε στο τηλεφωνο να μιλησω τωρα!![]()

Αλήθεια; Σου το είπε ο γιατρός; Τι να πωΜαλλον δεν ειναι εγκυος τελικα το Μοϊρακι μας...Θα περιμενουμε λιγες μερες ακομα και θ δουμε τι θα αποφασισουμε.
θα στεναχωρήθηκες πολύ φαντάζομαιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zina
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
Δειτε κατι ποντικακια...
![]()
![]()
Αχουτα καλε

καταλευκα

δεν ξερω και πολλα απο Σιαμ

φανταζομαι μετα αρχιζουν και παιρνουν το χρωμα τους ε?

moukelis
Επιφανές μέλος
*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
Ναι,τα σιαμ,οπως και τα Βιρμανιας,αναπτυσσουν χρωμα στις πιο ψυχρες περιοχες του σωματος.Μεσα στη μητρα,εχει ζεστη και ομοιομορφη θερμοκρασια,οποτε γεννιουνται καταλευκα.Καποιοι χρωματισμοι χρειαζονται μεχρι και δυο χρονια για να ολοκληρωθουν.
A μαλιστα

ευχαριστω πολυ

πολυ ενδιαφερον πληροφορια

μια ακομα ερωτησουλα

ποτε ομως δειχνουν δειγμα απο την πορεια του χρωματος που θα παρουν,η εστω ποτε αρχιζουμε να καταλαβαινουμε πως περιπου θα εξελιχθει η αποχρωση του τριχωματος τους και σε ποια σημεια και τα λοιπα
,κουλη ερωτηση ε?
moukelis
Επιφανές μέλος

*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
Οχι,καθολου κουλη.Εξαρταται απο την αποχρωση.Τα seal point που ειναι και τα πιο σκουρα,εμφανιζουν στη μυτουλα τις πρωτες μερες τους χρωμα,το οποιο απλωνει.Μετα ειναι τα σοκολατενια,τα μπλε,τα λιλα κτλ,και τελευταιες οι κοκκινες ποικιλιες.Λογω αποχρωσης,ειναι δυσκολο να φανει πανω στο κρεμ μυτακι τους.Επισης,καποια εμφανιζουν χρωμα,αλλα αργει να ολοκληρωθει το σχεδιο,οπως στα tabby.Οι γραμμουλες τους αργουν πολυ να εμφανιστουν,κι αλλο τοσο να γινουν εντονες και στα χρωματα που πρεπει.Αυτα και οι ταρταρουγες κατα τη γνωμη μου ειναι απο τα πιο ενδιαφεροντα μωρα,οσο μεγαλωνουν βγαζουν σημαδακια και βλεπεις πραγματικα αλλαγες στη εμφανιση τους.![]()
Ευχαριστω πολυυυυυυυυ

αλλη μια πληροφορια αποθυκευτεικε στον σκληρο μου δισκο

ποσο μου αρεσει να βαζω καθε μερα κι'αλλες πληροφοριες στο κεφαλακι μου

το καλυτερο μου ειναι

και παλι ευχαριστω πολυ

moukelis
Επιφανές μέλος

*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
Δεν κανει τιποτα,που ξερεις,μπορει καποια μερα να αποκτησεις colorpoint και να σου φανουν χρησιμες οι πληροφοριες!![]()
Ιχιχιχιχιχιχι
,εκει γυρναει η σκεψη μου
moukelis
Επιφανές μέλος

*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
Αληθεια;Η αληθεια ειναι οτι υπαρχουν για ολα τα γουστα,φουντωτα,κοντοτριχα,με μυτη,χωρις μυτη...![]()
Για ολα τα γουστα

ετσι ετσι

τι καλυτερο χεχε

moukelis
Επιφανές μέλος
*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
Αυτο τωρα επιτηδες γινεται?

για να παρω και Σιαμ

πρωτα εχει σειρα το μωρο μου ο Μαρε'ι'

moukelis
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool