Σιαμ-maniacs; :D

Σιγα την κατανοηση,ετσι θα μπορεις να ασχολεισαι με ζωακια οσο θες και δε θα εχεις και προβλημα με τους δικους σου.Πολλες στεγες ζητουν απλα καποιον εθελοντη για να χαϊδευει τα σκυλακια και τα γατακια,υπαρχουν καποια που ειναι ολη μερα στο κλουβι.Ή μπορεις απλα να κολλας αφισσουλες σε κάποια μαγαζιά για ζωακια που χαρισονται.Επικοινωνησε αν θες με τη Γατοομάδα Αθήνας,όλο και κάτι χρήσιμο θα μπορεις να κανεις.:)

Μπορώ να κολάω και εγώ αφίσες στη Θεσσαλονίκη;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπαρχει και γατοομαδα Θεσσαλονικης,επικοινωνησε με τη yasmin1,ειναι πολυ ελπιδοφορο που ασχολουνται και νεα παιδια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπαρχει και γατοομαδα Θεσσαλονικης,επικοινωνησε με τη yasmin1,ειναι πολυ ελπιδοφορο που ασχολουνται και νεα παιδια!

Ευχαριστώ!Μάλλον αύριο θα επικοινωνήσω μαζί της!!!

Καλη Σαρακοστη Σιαμεζακια τι μου κανετε;

Καλη Σαρακοστη Σιαμεζακια τι μου κανετε;

Σήμερα;Υποφέρουμε!Γιατί;Γιατί είναι νηστεία!(ευτυχώς που δεν είμαι μεγάλη να νηστεύω όλη την Σαρακοστή!:lol::lol::lol:

Καλή σαρακοστή και σε εσάς!:D

Δεν αρπαζεται κανεις καλο μου,απλα στην αρχη ελεγαν να αποκλειστει εντελως η κλασικη εκδοχη της φυλης,και οταν καποιος ηθελε σιαμ να αναγνωριζοταν μονο η μοντερνα.
Αν ήθελε κάποιος την κλασική σιάμ θα έπρεπε να τη ζητήσει ως Thai ή Σιαμέζα Thai;:hmm:

Εγώ εδώ τί μπορώ να κάνω;:hmm: Υπάρχει κάποιο σωματείο;:confused:

Δεν εχει ακομα διαχωριστει ως χωριστη κατηγορια Χριστινακι.:)

Εγώ εδώ τί μπορώ να κάνω;:hmm: Υπάρχει κάποιο σωματείο;:confused:
Υπαρχει η Γατοομαδα Αθηνας αλλα νομιζω οτι προσωρινα δε λειτουργει.Μπορεις να στειλεις ενα mail στο αδεσποτολογιο.:)

Υπαρχει η Γατοομαδα Αθηνας αλλα νομιζω οτι προσωρινα δε λειτουργει.Μπορεις να στειλεις ενα mail στο αδεσποτολογιο.:)
Ευχαριστώ!:happy:

Γεια σας σιαμεζομανεις,τι κανετε;Που χαθηκατε;
siamese_kittens.jpg
photof.jpg
hughesmews7.jpg
desertrosesiamese_image1.jpg
38618099_SiameseKittens.jpg

1138077029_337ad0a1fc.jpg
2cute.jpg

Εγώ προτείνω!

Γεια σας σιαμεζομανεις,τι κανετε;Που χαθηκατε;
siamese_kittens.jpg
photof.jpg
hughesmews7.jpg
desertrosesiamese_image1.jpg
38618099_SiameseKittens.jpg

Τσα!Εδώ είμαστε!Θέλω να προτείνω κάτι!Αφού ολοι αγαπάμε τις Σιαμέζες να ψάξουμε πιο <<βαθυά>> στη ζωή τους,στις αισθήσεις τους,στο χαρακτήρα τους και να μη συζητάμε μόνο επιφανιακά.Δηλαδή να κάνουμε κάτι σαν μία έρευνα(δεν ενοώ να λέμε συνέχεια για πληροφορίες,να περνάμε και καλά,απλά έλεγα για 3 μέρες να κάνουμε αυτό που σας πρότεινα!

Μέσα:D ή έξω;:(

Τσα!Εδώ είμαστε!Θέλω να προτείνω κάτι!Αφού ολοι αγαπάμε τις Σιαμέζες να ψάξουμε πιο <<βαθυά>> στη ζωή τους,στις αισθήσεις τους,στο χαρακτήρα τους και να μη συζητάμε μόνο επιφανιακά.Δηλαδή να κάνουμε κάτι σαν μία έρευνα(δεν ενοώ να λέμε συνέχεια για πληροφορίες,να περνάμε και καλά,απλά έλεγα για 3 μέρες να κάνουμε αυτό που σας πρότεινα!

Μέσα:D ή έξω;:(

Επείσης δεν ενοώ να έχει μορφή άρθρου!!!:cool:

Τι εννοεις,υπαρχει αρθρο για τις σιαμ που μιλα και για το χαρακτηρα τους...:hmm:

Τι εννοεις,υπαρχει αρθρο για τις σιαμ που μιλα και για το χαρακτηρα τους...:hmm:

Όχι,δεν ξέρω.Σκέφτηκα να βρούμε πληροφορίες,να συζητήσουμε...Και άμα θέλετε όποιοι βρουν πληροφορίες να τις συνδεσουμε και να τις γράψουμε σαν άρθρο.Αν πάλι δεν θέλετε απλά να βρούμε πληροφορίες και να συζητάμε...

Μέσα;:D

Αυτο λεω,οτι υπαρχουν ηδη συγκεντρωμενες πληροφοριες στο ηδη υπαρχον αρθρο,δεν καταλαβαινω τι διαφορετικο προτεινεις.

Αυτο λεω,οτι υπαρχουν ηδη συγκεντρωμενες πληροφοριες στο ηδη υπαρχον αρθρο,δεν καταλαβαινω τι διαφορετικο προτεινεις.

Nα συζητήσουμε για κάτι που δεν γράφουν στα άρθρα.Να συζητήσουμε για κάτι άλλο.Όπως συζητούσαμε πριν μερικές 'βδομάδες για τις <<κλασσικές>> και τις <<καινούργιες Σιαμέζες,κάτι παρόμοιο!:)

Ωραια,προτεινε κατι που δεν καλυπτει το αρθρο,να συζητησουμε.:)Παντως στο αρθρο που υπαρχει περιγραφει και τις κλασσικες και τις μοντερνες σιαμ.

Ωραια,προτεινε κατι που δεν καλυπτει το αρθρο,να συζητησουμε.:)Παντως στο αρθρο που υπαρχει περιγραφει και τις κλασσικες και τις μοντερνες σιαμ.

Θα σκεφτώ κάτι και θα σας γράψω!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back